Обговорення користувача:Катерина Теребеші 25

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Катерина Теребеші 25!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 19:51, 19 травня 2021 (UTC)[відповісти]

1Lib1Ref[ред. код]

Вітаю! Дякую, що долучились до акції з додавання джерел. Водночас маю зауваження:

  1. коли Ви додаєте джерело до того чи іншого твердження, то варто прибирати шаблони типу {{fact}};
  2. власне виноску потрібно розміщувати після твердження, а не в його середині;
  3. виноска має стосуватись того твердження, до якого вона додається. Наприклад у статті Майдан Незалежності до твердження Слід відзначити, що в побуті назва майдан Незалежності використовувалася вже з 1990-го року ви додали ось таке посилання, втім воно не підтверджує зазначене у твердженні.

Сподіваюсь, що Ви повернетесь до своїх редагувань і ретельно перевірите правильність проставлення виносок. Дякую! --Mcoffsky (обговорення) 15:12, 12 червня 2021 (UTC)[відповісти]

Культурна спадщина та видатні постаті (2021)[ред. код]

Доброго дня! Дякуємо за участь у конкурсі. Журі попередньо переглянуло Ваші статті, створені протягом першого тижня. Ви можете ознайомитися із їхніми зауваженнями/побажаннями на цій сторінці: Вікіпедія:Культурна спадщина та видатні постаті (2021)/Перевірка/Тиждень 1 (таблиця дозволяє сортувати за колонками). Якщо у Вас виникнуть запитання щодо коментарів журі, то Ви можете писати прямо на їхні сторінки обговорення. Також можна писати на електронну пошту організаційного комітету glamwikimedia.org.ua --アンタナナ 10:29, 24 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Акція #1Lib1Ref: додавайте посилання на джерела та отримуйте сувеніри[ред. код]

Вітаю! До 5 лютого у Вікіпедії триває черговий раунд міжнародної ініціативи #1Lib1Ref. Минулого року ви брали у ній участь та додавали джерела до статей, що цього потребують, із гештеґом #1Lib1Ref. Запрошуємо і цьогоріч доєднуватись та робити Вікіпедію надійнішою!

Більше про акцію, її умови та сувеніри — за посиланням Вікіпедія:1Lib1Ref.

--Ганна Осадчук [ВМУА] (обговорення) 16:23, 19 січня 2022 (UTC)[відповісти]

#1Lib1Ref: поліпшуємо Вікіпедію, додаючи одне джерело за раз[ред. код]

Доброго дня! До 5 червня триває міжнародна акція для бібліотекарів та всіх бажаючих — #1Lib1Ref. Ви брали участь у ній в минулому, тож сподіваємося, що буде цікаво долучитися і цього разу.

Беріть участь, поліпшуйте статті, додаючи до них посилання на авторитетні джерела із гештеґом #1Lib1Ref, та робіть статті українською перевірнішими, а отже кращими. Охочі можуть отримати офіційний сертифікат участі в кампанії від ГО «Вікімедіа Україна», яка підтримує #1Lib1Ref в українській Вікіпедії.

Більше про акцію та її умови — на сторінці Вікіпедія:1Lib1Ref. --Ганна Осадчук [ВМУА] (обговорення) 08:11, 30 травня 2022 (UTC)[відповісти]

#1Lib1Ref: поліпшуємо Вікіпедію, додаючи одне джерело за раз[ред. код]

Вітаю! З 15 січня по 5 лютого 2023 року буде проходити акція #1Lib1Ref — це регулярна міжнародна кампанія, метою якої є наповнення Вікіпедії авторитетними джерелами.

Долучитись можуть бібліотекарі та всі охочі; для цього треба додати посилання на авторитетні джерела до статей, обов’язково поставивши гештеґ #1Lib1Ref в описі вашого редагування. Чим більше буде додано авторитетних джерел, тим якіснішим буде український розділ Вікіпедії.

Більше про акцію та її умови на сторінці Вікіпедія:1Lib1Ref. Запрошуємо запланувати долучитися!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у #1Lib1Ref в минулому.

--Олена Вінсент [ВМУА] (обговорення) 14:45, 28 грудня 2022 (UTC)[відповісти]

Кампанія #1Lib1Ref у Вікіпедії розпочалася — долучайтеся![ред. код]

З 15 січня по 5 лютого 2023 року бібліотекарі та всі охочі зможуть взяти участь у міжнародній акції #1Lib1Ref, метою якої є наповнення Вікіпедії авторитетними джерелами.

Взяти участь дуже просто, для цього треба в період від сьогодні до 5 лютого додати посилання на авторитетні джерела до статей, обов’язково поставивши гештеґ #1Lib1Ref в описі вашого редагування. Про те, що таке авторитетні джерела, та іншу корисну інформацію можна прочитати на сторінці проєкту: Вікіпедія:1Lib1Ref.

Для всіх зацікавлених 17 січня 2023 р о 16.00 ми проведемо вебінар, де детально, крок за кроком, розкажемо, як додавати джерела і долучитися до кампанії. Зареєструватись на вебінар можна за посиланням.

Запрошуємо долучатися!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у #1Lib1Ref в минулому. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення, напишіть мені або приберіть своє ім’я користувача з цієї сторінки.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:19, 15 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії[ред. код]

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Розділ "Джерела"[ред. код]

Вітаю! Відповідно до правил української Вікіпедії - ВП:ПД, ВП:АД та ВП:В у список розділу "Джерела" слід додавати лише основні публікації та видання, які використані у статті. Не всі публікації, але ті, на основі яких значною мірою написана стаття. Це означає, що якщо як мінімум твердження кількох абзаців тексту написані на основі певного видання, то таке видання можна додати до списку. Проте, для видань, яких на момент завершення написання статті не було у списку "Джерел" додавати механічно для збільшення такого списку не рекомендовано і такі редагування можуть бути скасовані патрульними Вікіпедії.

У вашому випадку Ви додали одну примітку на видання пана Коляди, але однієї примітки замало, щоби це видання фігурувало у списку "Джерел". Загалом, за неписаною традицією Вікіпедії основним джерелом видання стає, якщо на нього є 3-4 примітки. Саме тому відповідне редагування у списку джерел я скасував.

Зауважу, що для Вікіпедії нормально, коли у список джерел вужчий за кількістю видань, ніж ті, які фігурують у примітках. У примітках ми підтверджуємо конкретні твердження, а список джерел - це саме список основних джерел для окремої статті. Якщо коротко, можуть бути випадки, коли у статті може бути використано до 180 різних джерел, оформлених як примітки, але список основних джерел - лише 3-4 публікації, як у цій статті Зубар Наталія Володимирівна. Якщо у Вас є якісь питання - пишіть у відповідь тут, або можете написати мені у фейсбук, який посилання на який є на моїй сторінці користувача. Гарного дня! --Kharkivian (обг.) 13:30, 31 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до кампанії #1Lib1Ref у Вікіпедії[ред. код]

З 15 травня по 5 червня 2023 року бібліотекарі та всі охочі можуть взяти участь у міжнародній акції #1Lib1Ref, метою якої є наповнення Вікіпедії авторитетними джерелами.

Взяти участь дуже просто: для цього треба в період від сьогодні до 5 червня додавати посилання на авторитетні джерела до статей Вікіпедії, обов’язково поставивши гештеґ #1Lib1Ref в описі вашого редагування. Про те, що таке авторитетні джерела, та іншу корисну інформацію можна прочитати на сторінці проєкту: Вікіпедія:1Lib1Ref.

Для всіх зацікавлених ми проведемо вебінар, де детально, крок за кроком, розкажемо, як додавати джерела і долучитися до кампанії. Зареєструватись на вебінар можна за посиланням.

Запрошуємо долучатися!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у #1Lib1Ref в минулому. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення, напишіть мені або приберіть своє ім’я користувача з цієї сторінки.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 16:13, 15 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте таку можливість.

Вікімарафон 2024 триває з 26 січня до 4 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Крім того, ми проведемо три вебінари: 27 січня о 13.00, 30 січня о 19.00, 2 лютого о 19.00 (час київський), на яких детально розповімо, як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитися на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:29, 27 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до кампанії #1Lib1Ref у Вікіпедії[ред. код]

Вітаю!

З 19 лютого по 10 березня 2024 року бібліотекарі та всі охочі можуть взяти участь у міжнародній акції #1Lib1Ref, метою якої є наповнення Вікіпедії авторитетними джерелами.

Взяти участь дуже просто: для цього треба в період від сьогодні до 10 березня додавати посилання на авторитетні джерела до статей Вікіпедії, обов’язково поставивши гештеґ #1Lib1Ref в описі вашого редагування. Про те, що таке авторитетні джерела, та іншу корисну інформацію можна прочитати на сторінці проєкту: Вікіпедія:1Lib1Ref.

Для всіх зацікавлених ми проведемо вебінари 20 лютого і 28 лютого, де детально, крок за кроком, розкажемо, як додавати джерела і долучитися до кампанії. Зареєструватись на вебінари можна за посиланням.

Запрошуємо долучатися!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у #1Lib1Ref в минулому. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення, напишіть мені або приберіть своє ім’я користувача з цієї сторінки.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 17:06, 19 лютого 2024 (UTC)[відповісти]