Обговорення користувача:Best

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Дякую за статтю[ред. код]

За паулінів. Сикнувся у статті про Вараждинський собор. У нас (в УкрВікі) не було, тепер завдяки Вам є. З повагою, --IgorTurzh 06:09, 27 червня 2011 (UTC)[відповісти]

Прошу ) . Радий допомогти !. --Best 18:50, 27 червня 2011 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Best!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви майже зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 MediaWiki message delivery (обговорення) 10:24, 29 січня 2022 (UTC)[відповісти]

Повідомлення щодо Вікімарафону[ред. код]

Привіт! Пишу, щоб звернути вашу увагу, що ви створювали статті під час Вікімарафону до 18-річчя української Вікіпедії, однак деякі чи всі з цих статей не подані на Вікімарафон шаблоном на сторінці обговорення.

Якщо ви й не планували брати участі у Вікімарафоні, або ж планували подати на нього не всі створені у цей період статті — перепрошуємо, що потурбували!

Однак якщо ви брали участь у Вікімарафоні, будь ласка, пройдіться створеними вами статтями і додайте на їх сторінки обговорення відповідний шаблон. Як це зробити, читайте в інструкції за посиланням.

Також нагадуємо, що за участь у Вікімарафоні можна отримати сувеніри поштою; для цього потрібно записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Учасники не пізніше 7 лютого. Для цього потрібно мати принаймні одну статтю, створену у період з 27 до 31 січня 2022 року та позначену шаблоном Вікімарафону на сторінці обговорення

Якщо у вас є питання, пишіть мені або за адресою wikimarathonwikimedia.org.ua. Дякую за ваш внесок! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:58, 3 лютого 2022 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії[ред. код]

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Повідомлення щодо Вікімарафону[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб звернути вашу увагу, що ви створювали статті під час Вікімарафону до 19-річчя української Вікіпедії, однак деякі чи всі з цих статей не подані на Вікімарафон шаблоном на сторінці обговорення.

Якщо ви й не планували брати участі у Вікімарафоні, або ж планували подати на нього не всі створені у цей період статті — перепрошуємо, що потурбували!

Однак якщо ви брали участь у Вікімарафоні, будь ласка, пройдіться створеними вами статтями і додайте на їх сторінки обговорення відповідний шаблон до середи 8 лютого включно. Як це зробити, читайте в інструкції за посиланням.

Також нагадуємо, що за участь у Вікімарафоні можна отримати сувеніри поштою; для цього потрібно записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники не пізніше середи 8 лютого. Потрібно мати принаймні одну статтю, створену у період з 26 січня до 5 лютого 2023 року та позначену шаблоном Вікімарафону на сторінці обговорення. Після 8 лютого і перед відправкою сувенірів організатори Вікімарафону перевірять внески на предмет відповідності правилам Вікіпедії; тим часом ви ще можете покращувати статті, створені під час марафону. (Будь ласка, не записуйтеся на отримання сувенірів поштою, якщо вже отримали їх на офлайн-події Вікімарафону).

Якщо у вас є питання, пишіть мені або за адресою wikimarathonwikimedia.org.ua. Дякую за ваш внесок! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:08, 6 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Статтю Вістерник висунуто на поліпшення[ред. код]

Стаття Вістерник, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 16 березня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --reNVoy (обговорення) 18:55, 16 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Невільний Файл:OlegKnyaz.jpg, який не використовується[ред. код]

⚠

Дякуємо за завантаження файлу Файл:OlegKnyaz.jpg. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. 白猫しろ ねこОбг. 02:00, 14 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Стаття Шаблон:Ордени та медалі України, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 25 червня 2023. Що ще можна зробити? Reader85 (обговорення) 11:29, 25 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Шукаємо патрульних для Вікімарафону 2024[ред. код]

Вітаю! З 26 січня по 4 лютого 2024 року відбудеться щорічний Вікімарафон 2024 — захід до 20-річчя української Вікіпедії, метою якого є залучити якомога більше людей до створення статей у Вікіпедії.

Багато учасників та учасниць цього заходу будуть новачками, які потребують підтримки та допомоги, щоб їхні внески відповідали стандартам Вікіпедії та умовам ініціативи. Вони приносять із собою щире бажання зробити Вікіпедію кращою, і час від часу їм може знадобитися порада або допомога у виправленні їхніх статей — або просто позначення "перевірено" в статті.

Ми будемо раді, якщо ви приєднаєтеся до нашої кампанії патрулювання статей в період з 26 січня по 18 лютого 2024 року.

5 найактивніших патрульних отримають сертифікати на придбання книг, а всі, хто відпатрулює хоча б 10 статей, отримають сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка реалізує цей проєкт.

Головні умови для участі — це доброзичливе ставлення, вміння пояснити простими словами та бажання допомагати.

Будь ласка, залиште ваш підпис на цій сторінці, якщо ви готові патрулювати статті Вікімарафону 2024: Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Патрулювання.

Ви отримали це запрошення, бо є активним патрульним і/або брали участь у схожих проєктах у минулому --Олена Вінсент [ВМУА] (обговорення) 12:11, 19 січня 2024 (UTC)[відповісти]

+ --Best (обговорення) 16:31, 19 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте таку можливість.

Вікімарафон 2024 триває з 26 січня до 4 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатись на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Ви також можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:14, 27 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, звідки у цьому імені зʼявилася українська літера Ґ? --Yuriz (обговорення) 21:46, 3 лютого 2024 (UTC)[відповісти]

  • на жаль, офіційний сучасний правопис не дає вичерпних правил як застосовувати в іншомовних словах літеру ґ , а надає лише рекомендації.

тим більше, важко щось казати про давні назви й історичні імена. тут застосовується принцип милозвучності звучання, та враховуються інші приклади "Брунґільда" , "ґуни" - коли в давніх іменах і назвах h потрібно і має передаватися саме як ґ, а не як г. --Best (обговорення) 11:05, 4 лютого 2024 (UTC)[відповісти]

З якої це радости de:Brunhild (Vorname) (і споріднене de:Hilde також) пишеться через ґ??
Де Ви там g всередині побачили? --Yuriz (обговорення) 16:44, 7 лютого 2024 (UTC)[відповісти]
У офіційному сучасному правописі, коли діло стосується германських мов, все досить чітко і зрозуміло: H передається через Г, G через Ґ, Ch через х. Я не розумію, чому Ви передали Hlöd як Ґлед, хоча там і близько літери G немає. --Yuriz (обговорення) 16:48, 7 лютого 2024 (UTC)[відповісти]

Скіфські царі та міфология[ред. код]

Вітаю. Я навмисне не додав міфологічні персонажі до загального списку історичних скіфських царів. Міфологія виокремлена в окрему статтю. Ну й "посада скіфський король" звучить анекдотично, для міфологічного персонажу тим більше. --Citizen X 12:20, 24 квітня 2024 (UTC)[відповісти]