Обговорення користувачки:JTs/Архіви/2018

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Цікаве рішення бота

Привіт! Я на рахунок Обговорення:Шосте вимиранняJBoTs вирішив, що стаття про музику і мені цікаво чому :) --Friend (обг.) 11:38, 24 січня 2018 (UTC)

Привіт, це через те, що в категорії "Пулітцерівська премія" вказана категорія "Музичні нагороди". Сьогодні виправлю! Дякую за зауваження! --JTs (обговорення) 12:51, 24 січня 2018 (UTC)

Тиждень Сумщини 2018

Вітаю, пані Юліана! З 22 січня по 4 лютого в Українській Вікпедії проходить тематичний тиждень, присвячений Сумщині, до якого я запрошую Вас долучатися! З повагою --Андрій Гриценко (обговорення) 18:06, 24 січня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Plug In Baby

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Plug In Baby був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 18:51, 13 лютого 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті CLAP

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті CLAP був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 16:43, 19 березня 2018 (UTC)

Ваша пропозиція

Вітаю Вас! Не знаю як зв'язатися з Вами поштою, або іншим варіантом, тому вирішив написати тут. Що Ви хотіли мені запропонувати?--Парус (обговорення) 09:59, 5 квітня 2018 (UTC)

Парус, jtsarukgmail.com --JTs (обговорення) 10:32, 5 квітня 2018 (UTC)

Вікідопомога

Вітаю! Звертаюся до вас не просто так, а з проханням допомоги. 22 січня 2019 року виповнюється 100 років Акту Злуку УНР з ЗУНР , а також 102 річниця початку української революції. Загально відомо є той факт , що в Україні відбуватимуться святкування та буде проведено безліч урочистої подій. Вважаю , що винятком не повина бути і українська Вікіпедія. Тому прошу вас підтримати мене в проведені Місячним Української революції. Досвіду проведення та організації вікімарафонів я не маю тому прошу вас взяти вас на свої плечі організаторське звання на себе. Мені вистичить участі та членства в організовані. Дякую за увагу. -- Ольжич Мушинський (обговорення) 17:47, 24 травня 2018 (UTC)

@Ольжич Мушинський: вітаю! У мене теж немає досвіду проведення місячників, але Ви правильно зробили, що написали на сторінці Ідеї. Наразі, як було сказано там, треба вичитати сторінку і подати заяву на сторінку тижневиків та місячників. Пропоную не віддавати комусь звання, а розділити його=) Зконтактуйте зі мною через пошту (написана вище), обговоримо деталі. p.s. вибачте, що довго не відповідала, вся увага зараз прикута до конкурсу Вікі любить музику, ініціатором якого я є. --JTs (обговорення) 15:28, 31 травня 2018 (UTC)

Шаблон учасника

Мої вітання! При розміщенні шаблону учасника конкурсу "Вікі любить музику" група 2 перетворюється на групу 1 автоматично. Ось приклад. Artem Ponomarenko (обговорення) 09:46, 1 червня 2018 (UTC)

Вітаю, Artem Ponomarenko! Ми спростили шаблон до {{Вікі любить музику 2}} (написано на головній).--JTs (обговорення) 12:15, 1 червня 2018 (UTC)

Питання щодо "Вікі любить музику"

Доброго дня. Я хотіла би взяти участь у конкурсі статей про музику, тому маю декілька уточнюючих запитань щодо правил конкурсу: 1) В правилах зазначено, що крім створення нових статей можно також суттєво доповнювати існуюючі. А суттєво доповнити - це що мається на увазу (тобто скільки знаків чи це значить додати деякі розділи до статті)? 2) Якщо ми говоримо про групу 2, то до спорідненої тематики входять також статті про музичні премії, відеокліпи, саундреки, правильно? Буду дуже чекати на Вашу відповідь. Rina.sl (обговорення) 21:18, 2 червня 2018 (UTC)Rina.sl

Вітаю, Rina.sl! 1. Як написано в умовах конкурсу, для доповнений статей діють такі умови:
  • Статті повинні відповідають правилам і настановам Вікіпедії;
  • Редаговані людиною в період проведення конкурсу (з 1 по 30 червня 2018 року включно) відповідно тематики;
  • Мати інтервікі посилання чи елементу у Вікіданих;
  • розмір внеску до покращеної статті має бути більше 3500 байт;
А також, за покращену статтю бал зменшується на 5%.
2. Так, ви вже правильно зрозуміли. Але зверніть увагу, що інформацію про відеокліп зазвичай розміщують в статті про пісню/сингл/альбом. Дякую за цікавість до конкурсу! --JTs (обговорення) 07:02, 3 червня 2018 (UTC)
Дякую за Вашу відповідь! Підскажіть, будь ласка, а як зрозуміти чи зарахували мою статтю, як її оцінили та що потрібно виправити? Чи ці дані повідомляються лише після закінчення конкурсу?Rina.sl (обговорення)
Rina.sl, статті зараховуються, коли ви ставите шаблон на сторінку обговорення. За минулий тиждень зараховані статті знаходяться тут: Вікі любить музику/Конкурсні статті разом з порадами до виправлення від суддів. Завтра буде нова статистика за поточний тиждень. Оцінки ж будуть оголошені після того, як всі статті будуть оцінені, орієнтовно — в кінці липня.--JTs (обговорення) 11:00, 10 червня 2018 (UTC)
  • Дякую за Вашу відповідь! Підскажіть, будь ласка, якщо стаття не з'явилася в тому переліку - це значить, що її не врахували? Як зрозуміти причини? Можливо це тому що я її не створювала, а поліпшувала?Rina.sl (обговорення)

Шаблон Edited у статті Shape of You

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Shape of You був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:05, 12 червня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Stay with Me (пісня)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Stay with Me (пісня) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:06, 13 червня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті The Globalist

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті The Globalist був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:34, 16 червня 2018 (UTC)

Tool for contests

Hi! In Berlin (conference) we talked a little bit about problems of Fountain tool. For lvwiki contests I have created another jury tool. If you would like to, we could do a pilot project test here in ukwiki. --Edgars2007 (обговорення) 18:05, 11 липня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Kadnay

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Kadnay був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:32, 25 липня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Atlas Weekend 2018

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Atlas Weekend 2018 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:41, 27 липня 2018 (UTC)

Тиждень Хіп-хопу

Вітаю! Часом не маєте бажання долучитися до Тижня хіп-хопу?--Andrew-CHRom (обговорення) 09:16, 27 серпня 2018 (UTC)

Вітаю, Andrew-CHRom! Дякую, постараюсь долучитись. Проте було б непогано розширити статті до створення і поліпшення:) --JTs (обговорення) 10:26, 27 серпня 2018 (UTC)
Дякую. Обов'язково розширю.--Andrew-CHRom (обговорення) 10:28, 27 серпня 2018 (UTC)

Вилучення сторінки користувача.

Добридень. Вилучив Вашу сторінку користувача за Вашим проханням. Якщо раптом передумаєте, то звертайтесь на мою СО для відновлення. --YarikUkraine (обговорення) 01:10, 31 жовтня 2018 (UTC)

Тимків Наталія Василівна

Стаття Тимків Наталія Василівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 31 жовтня 2018. Що ще можна зробити?--Парус (обговорення) 18:34, 31 жовтня 2018 (UTC)

@Парус: Дякую! Приємно, що є ще адекватні вікіпедисти в цій вікі). --لʈی (обг.) 14:13, 22 листопада 2018 (UTC)

Запрошення

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)

Попередження — порушення Етикету

Вітаю, шановна JTs.

Маю вам повідомити, що ваш опис редагування тут ред. № 23654013 має чіткі ознаки порушення норм ВП:Етикету. Сукупно із практично одночасно розміщеним дописом ред. № 23654004 (а якщо точніше — останнім його реченням), ви спровокували користувачку Учитель на перехід від війни редагувань з вами до прямих образ у вашу сторону.

Ви також включилися до швидких відкотів невандальних редагувань. Такі дії неприпустимі. Правило: ВП:Швидкий відкіт. Зловживання швидким відкотом призведе до позбавлення вас цієї технічної можливості.

Поведінка користувачки Учитель є невиправданою, проте ваші дії — порушення норм етикету про ввічливе спілкування, ознаки фамільярності та навіть хамства тут ред. № 23654013, — є також неприпустимими. Війна редагувань — то ще пів біди. Але перехід до прямого розпалення конфлікту я покладаю на вас особисто.

Зважаючи на те, що нині є всі ознаки того, що між вами і користувачкою Учитель виник персональний конфлікт, будь-який ваш допис в подальшому на адресу Учитель, що міститиме ознаки неповаги, персональних випадів, тощо — розцінюватиметься як образа і матиме наслідки, передбачені нормами ВП:НО.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 15:43, 2 листопада 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Simulation Theory

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Simulation Theory був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:57, 20 листопада 2018 (UTC)