Обговорення користувачки:Karolina Ukraine

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: AntonProtsiuk (WMUA) у темі «Долучайтеся до Тижня Джозефа Конрада у Вікіпедії» 2 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Karolina Ukraine!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--«Teo» обг 06:29, 10 липня 2012 (UTC)Відповісти

Ліа Мішель

[ред. код]

Доброго дня!

У статті дійсно багато помилок. І справа не лише у набула/здобула (це окрема розмова про відтінки значень слів). От, наприклад, «у центрі навчання сценічного мистецтва» я навіть не знаю, як виправити — «у центрі навчання сценічному мистецтву» чи «у центрі вивчення сценічного мистецтва», це залежить від оригінальної назви. Я трохи пробігся по статті, але там ще є над чим попрацювати. Статті «так повільно перевіряються» тому, що іноді у патрульного на перевірку йде більше часу, ніж у автора пішло на написання статті. От, наприклад, посилання на teenvogue дає «Sorry, we couldn't find the page you were looking for». Я закоментував той ref. Чи то помилка у посиланні, чи сторінка пропала, чи вхід лише для зареєстрованих користувачів, але перевірити джерело неможливо. У відпатрульованій статті таке може з'явитися з часом, але на момент перевірки такого не повинно бути — Ви повинні перевіряти лінки, які даєте у своїх статтях. --ReAl (обговорення) 08:51, 22 серпня 2013 (UTC)Відповісти

Доброго дня! ReAl, дуже вдячна Вам за повідомлення. Мені не варто було сперечатия про помилки (вони справді є, і їх багато). Думаю, правильно буде «у центрі навчання сценічному мистецтву. Я розумію це. Обов'язково допрацюю статті. Справді, бути патрульним важко і виправляти статті також. Я превірю всі лінки і взагалі статті. Дякую! --Karolina Ukraine (обговорення) 12:27, 22 серпня 2013 (UTC)Відповісти

Ґ-диверсія

[ред. код]

Доброго дня, вікікориснику Karolina Ukraine!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Щодо файлу

[ред. код]

Добридень! Невільні файли завантажуються локально, у даному випадку найкраще завантажити нову версію до Файл:Логотип відеогри Finding Bigfoot (відеогра).jpg та змінити джерело (якщо потрібно). Файли на Вікісховище завантажуються лише під вільними ліцензіями чи дозволом від правовласника. Так як Ви написали своє авторство в опису файлу, то повідомлю: авторство зазначається тією особи/організації, яка має права на це зображення, включаючи права на логотип.--『  』 Обг. 08:53, 27 липня 2019 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Тижня Джозефа Конрада у Вікіпедії

[ред. код]

Привіт! Запрошую вас взяти участь у тематичному тижні зі створення та покращення статей про Джозефа Конрада — відомого англійського письменника польського походження, уродженця України.

Його постать є літературним символом спільної англійсько-польсько-української культурної спадщини. Однак зараз у Вікіпедії доробок письменника та теми, пов’язані з його постаттю, дуже мало розкриті. Тож разом з Польським інститутом у Києві громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує заповнити цю тематичну прогалину. Активних учасників та учасниць чекають сувеніри від організаторів.

Сподіваємося, вам буде цікаво долучитися!

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці користувача, що цікавитеся Польщею і/або літературою. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 20:22, 15 листопада 2021 (UTC)Відповісти