Feeding Frenzy 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Feeding Frenzy 2: Shipwreck Showdown
Розробник Sprout Games
Видавець PopCap Games
Дистриб'ютор Steam і Google Play
Жанр(и) Аркада
Платформа Microsoft Windows, Xbox 360 (XBLA), PlayStation 3 (PSN)
Дата випуску PC (6 лютого 2006)
XBLA (17 вересня 2008)[1]
PSN (11 березня 2010)
Режим гри багатокористувацька гра і однокористувацька гра[2]
Мова англійська[2]
Творці
Ігродизайнер(и) Ед Аллард і Бен Ліон
Технічні деталі
Носій компакт-диск, цифрова дистрибуція і цифрове завантаження[d]
Feeding Frenzy
Офіційний сайт

Feeding Frenzy 2: Shipwreck Showdownвідеогра в аркадному стилі від американського розробника Sprout Games, яка стосується морського харчового ланцюга . Це продовження гри Feeding Frenzy 2004 року. Гру було розроблено та опубліковано PopCap Games 6 лютого 2006 року. Він також включений у роздрібну версію Bejeweled 3 для PlayStation 3 разом із Zuma.

 Ігровий процес[ред. | ред. код]

Як і в Feeding Frenzy, гравцям потрібно керувати кількома швидкозростаючими морськими хижаками, які прагнуть розкрити таємницю, що ховається в океані. Мета гри полягає в тому, щоб уникати хижаків і перешкод, поїдаючи іншу меншу рибу та істот, зрештою досягаючи вершини харчового ланцюга. Feeding Frenzy 2 містить 60 нових рівнів, на яких можна побачити нові підводні світи, коралові рифи, глибоководні печери та затонулі кораблі, включно з надводними випробуваннями. У сюжетному режимі гравець керує маленькою рибою-метеликом на ім’я Борис. Гравець змушує Бориса їсти до вершини харчового ланцюга. По дорозі гравець стикається з новою здобиччю та хижаками, як дружніми, так і недружніми, і повинен перешкодити інопланетній рибі на ім’я «Зловмисник» знищити океан.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Xbox.com | Feeding Frenzy® 2: Shipwreck Showdown™ - Сторінка з деталями гри. Архів оригіналу за 17 вересня 2008. Процитовано 17 вересня 2008.
  2. а б Steam — 2003.

Посилання[ред. | ред. код]