Коко Бандикут

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Коко Бандикут
Коко бандикут
Коко бандикут.
Історія появ
Ігрова серія Crash Bandicoot
Дебют Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (1997)
Походження Острів N. Sanity

Коко Бандикут (англ. Coco Bandicoot) — персонаж серії відеоігор компанії «Naughty Dog».

Коко бандикут є молодшою ​​сестрою Креша Бандикута. Вона обожнює постійно щось друкувати на своєму ноутбуці. Згідно з даними з гри Crash Tag Team Racing, її IQ дорівнює 164 одиницям. У перших іграх серії Коко виглядала зовсім дитиною, однак, у пізніших вона постає вже у вигляді тінейджера. Спочатку образ Коко був змальований з Тауни — дівчини Креша з першої гри, але потім розробники зрозуміли, що така одноманітність персонажів (у плані зовнішності) може не сподобатися фанатам, і внесли в створений образ принципові зміни, які зробили персонажа унікальним.

Попри те, що і Коко та Креш є бандикутами, все ж між ними є дуже великі відмінності. Коко, на відміну від свого старшого брата, більш інтелігентна і розумна, а також наділена мовними здібностями. За часів Naughty Dog її практично неможливо зустріти без рожевого ноутбука в руках. За допомогою нього вона може зламувати інші комп'ютери (Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back), а також збільшувати потужність транспорту (Crash Team Racing). На відміну від мультяшної фігури Креша, Коко виглядає більш натурально та реалістично.

Еволюція[ред. | ред. код]

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back[ред. | ред. код]

Озвучена Вікі Уінтерс (англ. Vicky Winters). У Японії озвучила Харуна Ікедзава.

Crash Bandicoot 3: Warped/Crash Team Racing/Crash Bandicoot: XS/Crash Bandicoot 2: N-Tranced[ред. | ред. код]

У Японії озвучена Гаруно Ікедзавою.

У загальних рисах, модель залишилася такою ж, тільки без чітко виражених вій і сонячних відблисків на волоссі.

Crash Bandicoot 3: Warped[ред. | ред. код]

На водяних рівнях модель була більш полігональною.

Crash Team Racing[ред. | ред. код]

Озвучена Хінді Уолш (англ. Hynden Walch). У Японії озвучила Харуна Ікедзава.

Поза транспорту модель Коко виглядає, як у Crash Bandicoot 3: Warped.

Crash Bash[ред. | ред. код]

У Японії персонажа озвучила Харуна Ікедзава.

У порівнянні з попередніми іграми ери Naughty Dog, модель виглядає більш якісно і красиво.

Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex[ред. | ред. код]

Озвучена Дебі Дерріберрі (англ. Debi Derryberry).

Збільшено кількість полігонів. Зачіска стала мати більш округлу форму, змінилася квіточка-шпилька на голові.

Crash Nitro Cart/Crash Bandicoot: Fusion[ред. | ред. код]

Озвучена Дебі Дерріберрі.

Яскравий приклад як з маленької дівчинки персонаж виростає в тінейджера. Квіточка у волоссі героїні повернула свій старий синій колір, очі знову стали менше, Коко стала більш говіркою. Також героїня стала носити светр.

Crash Twinsanity[ред. | ред. код]

Озвучена Дебі Деррібері.

Модель не сильно відрізняється від моделі в Crash Nitro Cart. Очі стали більш великими і округлими. Трохи змінені черевики. Як і у всіх персонажів цієї гри, у Коко відтепер по п'ять пальців на руках.

Crash Tag Team Racing[ред. | ред. код]

Озвучена Дебі Дерріберрі.

У героїні знову нова шпилька, цього разу рожева, знову нові джинси і знову по чотири пальці на руках.

Crash Boom Bang[ред. | ред. код]

Озвучена Рісой Цубакі.

Crash Boom Bang — це перша гра, яка створювалася на території Японії. Одяг героїні в цій грі дуже відрізняється від будь-якої іншої, стан став худішим, а руки близько закінчення - товстими.

Історія[ред. | ред. код]

Шаблон:Вигадка

Справжній творець Коко невідомий, однак, можна припустити, що вона також стала результатом дослідів доктора Нео Кортекса. Тим не менш, дівчина не вступила в армію доктора, а залишилася жити зі своїм братом в джунглях. Одного разу, коли батарея її ноутбука розрядилася, Коко посилає Креш дістати для неї нову. Далі, коли Креш виявляється втягнутим у гру Кортекса, Коко намагається допомогти йому зрозуміти справжні наміри доктора, зв'язуючись з ним за допомогою голограми, яка весь час переривається. Врешті-решт вона зламує головний комп'ютер Кортекса і дізнається про його справжні плани щодо створення зброї масового ураження і космічної станції. Вона повідомляє про це братові, але вже виявляється занадто пізно, тому що всі кристали на той час вже зібрані і передані в руки лиходієві. Крешу доводиться боротися з доктором у космосі. У Crash Bandicoot 3: Warped Коко допомагає Крешу в пошуку кристалів. Також Коко виявляється відповідальною за битву з Dr. N. Gin на Місяці.

Відомо, що день народження Коко 01.05.1996.

Коли маски стихій захоплюють Землю в Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, Коко відкриває портал, здатний допомогти Крешу у черговому порятунку світу. Також вона зупиняє армади Кортекса від обстрілу планети Земля. Ближче до кінця гри героїня допомагає Крешу і Кранчу бігти з космічної станції Кортекса.

Коко бандикут є іграбельним персонажем у наступних іграх: Crash Team Racing, Crash Bash, Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, Crash Nitro Cart і Crash Tag Team Racing. Крім того, вона є другим босом в грі Crash Bandicoot 2: N-Tranced, де за сюжетом її налаштував проти своїх друзів N. Trance.

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Коко має свого злісного двійника, званого Evil Coco.

Посилання[ред. | ред. код]