Обговорення користувача:Knu mechmat

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

З приводу сторінки Первісна та невизначений інтеграл: я вважаю, що немає сенсу в окремих сторінках для первісної та невизначеного інтегралу, бо це відносно прості поняття і дуже близькі одне одному. На мою думку, краще для сторінок первісна та невизначений інтеграл зробити перенаправлення (можливо, не на всю сторінку первісна та невизначений інтеграл, а на відповідні пункти цієї сторінки).

Якщо Ви вважаєте, що все ж краще розбити на дві сторінки, то на сторінці Первісна потрібно прибрати зайву інформацію (інформація про первісну дублюється, Нотація - для чого?? там нема ні слова про інтеграли, Методи інтегрування - для цього є окрема стаття).

Ласкаво просимо![ред. код]

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Knu mechmat!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--ASƨɐ 15:34, 5 березня 2013 (UTC)[відповісти]

Вітаю у Вікіпедії! Зверніть увагу, що вже є дві статті - Первісна та Невизначений інтеграл, тому третя про обидва поняття одразу не потрібна. Гадаю, можна перенести всю додану вами нову інформацію до цих двох статей (зі збереженням вашого авторства), а загальну вилучити. Що скажете? --Thestraycat57 (обговорення) 07:34, 17 серпня 2013 (UTC)[відповісти]

Вітаю :) Щодо цих самих статей. Ви кілька разів відкиали правки нших користувачів, що не вітається правилами Вікіпедії. Тому ці статті захищено на 1 тиждень, аби обговорити необхідність внесення змін. Будь ласка, внесіть пропозицію на сторінки Обговорення статей - Обговорення:Невизначений інтеграл та Обговорення:Первісна. Якщо вдастся досягти консенсусу раніше, захист буде знято. --Erud (обг.) 13:33, 18 серпня 2013 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! З приводу сторінки Первісна та невизначений інтеграл: я вважаю, що немає сенсу в окремих сторінках для первісної та невизначеного інтегралу, бо це відносно прості поняття і дуже близькі одне одному. На мою думку, краще для сторінок первісна та невизначений інтеграл зробити перенаправлення (можливо, не на всю сторінку первісна та невизначений інтеграл, а на відповідні пункти цієї сторінки).

Якщо Ви вважаєте, що все ж краще розбити на дві сторінки, то на сторінці Первісна потрібно прибрати зайву інформацію (інформація про первісну дублюється, Нотація - для чого?? там нема ні слова про інтеграли, Методи інтегрування - для цього є окрема стаття).

Я лише хочу, аби інформація була чітко структурована, гарно оформлена, без неоднозначностей і повторень. Я розумію, що нові тексти багато в чому перекривають старі тексти, але вони краще оформлені і тому мають їх замінити (там, де вони накладаються). Щодо авторства, то я не проти, якщо автором нової версії буду не тільки я, а й ті користувачі, тексти яких замінено.

П.С. У Вікіпедії я новий, тому вибачаюсь, якщо щось роблю не так. Буду вчитись :)

Дякую! Завдяки Вам стаття стала набагато повнішою. Таке питання - чи плануєте Ви і в подальному працювати у цьому напрямку - статті про інші інтеграли? В англійській, я дивлюся, набагато більше є інформації. Як із редагуванням вікіпедії на мех-маті? Я свого часу закінчив мех-мат. І Дороговцева знав. ;-0 Чому його книги не були використані при написанні? З радістю б прочитав лекцію про Вікіпедію на мех-маті. Свого часу вже читав лекцію викладачам про лінукс. ;-) Дороговцев був. І декан. ;-0 ;-) З тих пір багато часу спливло. Тепер от - Вікіпедія. Ще раз дякую. Привіт мех-мату! ;-) :-) З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 22:05, 27 січня 2014 (UTC) Буду вельми вдячний за відповідь у себе на сторінці обговорення. --Nickispeaki (обговорення) 22:06, 27 січня 2014 (UTC)[відповісти]

Редагування матстатей.[ред. код]

Ще ж є проект Вікіпедія:Проект:Математика. Добре було б долучати студентів до нього. А ще є й освітня програма - Вікіпедія:Освітня програма Вікіпедії. Найактивніші зараз учасники із НАУ та КПІ. З цього приводу можна звертатися до Андрія Макухи і Ати, їх координати є у проекті Вікіпедія:Проект:КНУ. Було б добре і до цього проекту долучатися. А є ще й міжнародні проекти - більшість в США.

і про шаблони. Тут би глянути - Довідка:Шаблони. Далі тут - Вікіпедія:Шаблони. А ще й проект є - Вікіпедія:Проект:Шаблони.

Там у проекті можна і подати запит на шаблони. Або й звернутися до Користувач:Base. Або й до адмінів.

Також можна глянути на списки шаблонів - Категорія:Списки шаблонів. Щоправда, там щось з математичними не густо. Зараз ще пошукаю....

Дійшов до шаблона Шаблон:Фихтенгольц.том2. Так там код простий. Ви за аналогією можете створити і про книги Дороговцева подібний. Я зараз під руками не маю підручника. А так би створив. Якщо будуть труднощі - пишіть. І там же вийшов на інші категорії - Категорія:Шаблони:Математика:Джерела та Категорія:Шаблони:Математика. Я сам частенько подорожую категоріями у пошуках потрібної інформації. Або просто у пошуках інформації, або й коли шукаю аналогічного шаблону, щоб створити за аналогією. А іноді й для того, щоб звязати шаблони. З різних категорій, мов - інтервікі проставити. В математичній галузі, як Ви розумієте, ще є ДУЖЕ багато білих плям. Навіть не всі ОСНОВНІ поняття висвітлені. Так що є куди сили докладати. Добре.

Сподіваюся, на перший час інформації вистачить. Успіхів! Пишіть! :-)

З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 18:59, 30 січня 2014 (UTC)[відповісти]

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 2 921 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Knu_mechmat}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 08:07, 11 липня 2021 (UTC)[відповісти]