Усе, що не було сказано

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Усе, що не було сказано
фр. Toutes ces choses qu'on ne s'est pas dites
Обкладинка українського видання.
Махаон. 2009 рік.
Жанркомедійний роман з елементами детективу та фантастики.
Формароман
АвторМарк Леві
Мовафранцузька
Написано2008
Опубліковано15 травня 2008
Країна Франція
Переклад2009 (ISBN 978-966-605-890-7)
перекладач: Віктор Шовкун
Сайтdubaione.ae/content/dubaione/en-ae/programs/26/AllThoseThingsWeNeverSaid.html(англ.)

Усе, що не було сказано (фр. Toutes ces choses qu'on ne s'est pas dites) — восьмий роман французького письменника Марка Леві. Перекладений на понад два десятки мов.

Українське видання

[ред. | ред. код]

15 травня 2008 року книгу видало французьке видавництво Робер Лаффон.

Наступного — 2009 року видавництво Махаон-Україна випустило книгу в твердій палітурці в українському перекладі Віктора Шовкуна.

Переклади

[ред. | ред. код]

Одразу після видання книги французькою у 2008 році став бестселером. До кінця року роман було видано німецькою та корейською. Впродовж наступного — 2009 року твір було перекладено українською, арабською, в'єтнамською, індонезійською, іспанською, італійською, каталонською, німецькою, португальською, російською, румунською і тайською мовами. В подальшому також побачили світ болгарський, грецький, китайський, латвійський, македонський, нідерландський, польський, турецький та угорський переклади. [1]

Станом на вересень 2013 року роман існує на 24 мовах планети.

За два дні до весілля Джулії зателефонував секретар її батька, Ентоні Уолша. Як вона і думала, батько - блискучий бізнесмен, але закінчений егоїст, з яким вона вже давно практично не спілкується, - не буде присутній на церемонії. Правда, цього разу Ентоні знайшов воістину бездоганний привід: він помер. Джулія мимоволі зауважує трагікомічну сторону того, що сталося: батькові завжди був притаманний особливий дар вриватися в її життя, порушуючи всі плани. В одну мить майбутнє торжество обернулося похоронами. Але це, виявляється, не останній сюрприз, приготований Джулії батьком ... [2]

Посилання

[ред. | ред. код]
  1. Іноземні публікації. офіційний сайт Марка Леві ((фр.) та (англ.)) . Архів оригіналу за 15 вересня 2013. Процитовано 30 серпня 2013.
  2. Усе, що не було сказано. Марк Леві. книгарня Є. Архів оригіналу за 15 вересня 2013. Процитовано 30 серпня 2013.