Та, що породжує вогонь 2: Розпалена знову

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Та, що породжує вогонь 2: Розпалена знову
англ. Firestarter 2: Rekindled
Вид телефільм
Жанр наукова фантастика
Режисер Роберт Ісков
Продюсер Джефф Мортон
Сценарист Філіп Ейснер
На основі роману «Та, що породжує вогонь»
Стівена Кінга
У головних
ролях
Маргеріт Моро
Малкольм Макдавелл
Денні Нуччі
Денніс Гоппер
Оператор Девід Бойд
Композитор Ренді Міллер
Монтаж Кейсі Ронс
Кінокомпанія Sci Fi Channel
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 168 хв
Мова англійська
Країна США США
Рік 2002
Дата виходу 10 березня
IMDb ID 0297120
Попередній Та, що породжує вогонь

«Та, що породжує вогонь 2: Розпалена знову» (англ. Firestarter 2: Rekindled) — американський телевізійний фантастичний трилер 2002 року режисера Роберта Іскова, сиквел фільму «Та, що породжує вогонь» 1984 року. Вперше фільм вийшов на екрани на телеканалі Sci Fi Channel у вигляді двох серій.

Сюжет[ред. | ред. код]

Вінцент Сфорца працює для великої, впливової дослідницької фірми, і він був призначений для розшуку декількох людей, які були частиною експерименту у 1970-х роках, в якому групі студентів коледжу дали дозу хімічної речовини під назвою LOT-6. Очевидно, що жертви експерименту виграли судовий позов, тому їх розшукують для вручення компенсації. У список включена Шарлін "Чарлі" МакГі, нащадок двох учасників експерименту.

Коли Чарлі була дитиною, її матір убили люди, що працювали на таємну урядову організацію, яка хотіла використати її пірокінез як військову зброю. Батько Чарлі Енді убитий Джоном Рейнберідом, професійним вбивцею, якого найняла таж організація. З того часу Чарлі ховається, щоб захистити себе. Під видуманим ім'ям вона зараз працює в університетській бібліотеці, де таємно проводить дослідження, щоб знайти спосіб придушувати її пірокінетичні здібності.

Коли Вінцент, нарешті, знаходить Чарлі, він ненавмисно починає серію подій із смертельними наслідками. Виявляється, що насправді не існує ніякого судового рішення. Джон Рейнбірд, який, як вважалося, був спалений Чарлі, все ще живий, і він шукає Чарлі. Рейнбірд вигадав історію про судовий процес, щоб знайти учасників експерименту LOT-6 та повбимати їх.

Чарлі допомагає Джеймс Річардсон, один з учасників експерименту LOT-6. Експеримент дозволив Джеймсу передбачати майбутнє. Коли Вінсент дізнається всю правду про Рейнберіда, він також вирішує допомогти Чарлі.

Джон Рейнбірд працював над вдосконаленням LOT-6, і створив 6 хлопчиків з незвичними здібностями. У одного є сила навіювання, інший може відчувати істину та обман, двоє можуть переміщати речі силою думки, у одного є руйнівний голос, і найнебезпечніший з них вміє створювати енергетичну вирву, який висмоктує життя та енергія з людини.

Рейнбірд використовує дітей, щоб пограбувати банк. Тоді Чарлі, Вінс та Джеймс зустрічаються у бою із зловмисником. Рейнбірд вбиває Вінсента, Чарлі вбиває Рейнбірда. Тоді Чарлі змагається з енергетичною вирвою. Вона використовує свої сили, щоб знищити енергетичну вирву. Експериментальні діти врешті розуміють, що Чарлі розповідає їм правду, і припиняють боротися.

Чарлі, нарешті, не потрібно ховатися. В останньому епізоді фільму вона сідає на автобус до Канади.

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

  • Firestarter: Rekindled. Official site (Sci Fi Channel). Архів оригіналу за 8 серпня 2002.