Інтер-ГТВ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Товариство з обмеженою відповідальністю «Інтер-ГТВ»
Тип Товариство з обмеженою відповідальністю
Форма власності Limited Liability Company
Галузь хімічна і нафтохімічна промисловість
Гасло Якість, підтверджена часом
Засновано 1976
Штаб-квартира Україна Україна Біла Церква (Київська область), вулиця Леваневського, 85[1]
Ключові особи Мануйлов Сергій Васильович[2]
inter-rti.com.ua/ua/

ТОВ «Інтер-ГТВ» (англ. «Inter-RTI» Ltd) — підприємство з виробництва продукції, яка застосовується в сільському господарстві, машинобудуванні, автомобіле- і тракторобудуванні, будівництві, залізничному транспорті, що розташований у Білій Церкві (Київська область).

Історія компанії[ред. | ред. код]

«Білоцерківський завод гумових технічних виробів» був введений в дію в 1976 році в складі «Виробничого об'єднання шин і резіноасбестових виробів (БПО шин і РАІ)».

Будівництво «БПО шин і РАІ» було розпочато в 1965 р . 32 організації країни проектували об'єкти об'єднання, десятки промислових підприємств поставляли йому матеріали і обладнання. Перша черга об'єднання була пущена в 1972 році. Річний обсяг виробництва за проектом був 170800000. руб.

Будівництво заводу ГТВ почалося в 1972 році і тривало протягом 3-х років. Проектними рішеннями передбачалося створення підприємства високої продуктивності праці і культури виробництва.[3]

Основні види діяльності[ред. | ред. код]

Завод гумотехнічних виробів спеціалізується на випуску фірмових і неформових виробів, ременів клинових приводних, вентиляторних, варіаторних, пластини технічної, килимів діелектричних і технічних, сумішей гумових товарних та ін. і являє собою комплекс окремих виробництв (цехів), кожне з яких характеризується самостійним технологічним процесом.

Продукція[ред. | ред. код]

Компанія безпосередньо виробляє:

  • Пластини, листи та стрічки з вулканізованої гуми для виготовлення взуттєвих підметок;
  • Труби гумові армовані металом;
  • Приводні паси гумові клиноподібної, трапецеїдальної чи смугової форми;
  • Інші вироби з вулканізованої гуми.[2]

Модернізація виробництва[ред. | ред. код]

У 2011 році Білоцерківський завод ГТВ освоїв випуск нових видів продукції. До кінця року запускаються в серійне виробництво Рукави гумові напірні з текстильним каркасом неармовані по ГОСТ 5398-76. Навесні 2011 року успішно освоєно виробництво напірних довгомірних рукавів згідно ГОСТ10362-76, а також ременів з арамідних кордшнура «Кевлар».

Сертифікація[ред. | ред. код]

З 2003 року підприємство сертифіковане в системі управління якістю на відповідність міжнародному стандарту ISO — 9001. Застосовувані стандарти в рамках цієї системи управління якістю формують основу для поліпшення діяльності організації, дозволяють їй успішно працювати в майбутньому, пов'язують всіх зацікавлених осіб єдиною метою, і в кінцевому підсумку — організація ефективно функціонує в конкурентному середовищі, забезпечуючи якісну продукцію та умови праці співробітників підприємства на високому рівні.

На ТОВ «Інтер-ГТВ» діє сертифікована лабораторія. Випробувальна лабораторія проводить: фізико-механічні, санітарно-хімічні та стендові випробування гумотехнічних виробів, гумових сумішей з метою контролю якості продукції та її сертифікації. Впроваджена система якості спрямована на максимальне задоволення вимог замовника рівнем якості послуг, зниженням витрат на процеси випробувань та забезпеченням достовірності їх результатів.[3]

Партнери ТОВ «Інтер-ГТВ»[ред. | ред. код]

Підприємство є постійним постачальником комплектуючих для конвеєрів найбільших автомобілебудівних, тракторобудівних, комбайнових і агрегатних заводів: ХК «АвтоКрАЗ» м Кременчук, ЗАТ «ЗАЗ» м Запоріжжя, ЗАТ «ЛАЗ» м Львів, ВАТ «Гідросила» м Кіровоград, ВАТ «МЗТГ» м Мелітополь, ВАТ «Завод тракторних агрегатів» м Вінниця, ВАТ «Херсонські комбайни» м Херсон, ДП ВО "Південний машинобудівний завод ім. Макарова «, ВАТ» ХТЗ "м Харків, РУП «Гомсельмаш» м Гомель, Білорусь, КЗ «Ростсельмаш» м Ростов-на-Дону, Росія. Їх відгуки про нашу діяльність є гарантією нашої порядності та успішного ділового співробітництва.

Компанія експортує товари в наступні країни: Вірменія, Болгарія, Білорусь, Угорщина, Казахстан, Литва, Молдова, Пакистан, Росія, Єгипет.[2]

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. ТОВ «Інтер-ГТВ» Сайт ua-region.com.ua
  2. а б в ІНТЕР-ГТВ, ТОВ Сайт business-guide.com.ua
  3. а б О компании [Архівовано 2 квітня 2015 у Wayback Machine.] Сайт inter-rti.com.ua

Посилання[ред. | ред. код]