Обговорення користувача:MaksimZdoroviy

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: MaksimZdoroviy у темі «Посилання» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

N-SHOES

Н-ШУЗ
Тип ТОВ
Галузь Роздрібний продаж
Засновано 2009
Штаб-квартира Харків
Україна Україна
Ключові особи Здоровий Максим (CEO)
Борисенко Аліна (CEO)
Співробітники 50 (2020)

ТОВ «Н-ШУЗ» (англ. N-SHOES) — українська компанія, яка управляє роздрібними мережами магазинів взуття.

Загальна інформація

[ред. код]

Перший магазин мережі N-SHOES відкрився в Харкові у 2009 році. З серпня 2009 р. у Харкові працює перший в Україні шуз-корт "Дім взуття SKY". З серпня 2009 р. у Харкові почав працювати перший в Україні шуз-корт «Будинок взуття SKY»."Шуз-корт" являє собою новий для України торговельний формат, створений за аналогією з уже відомими фуд-кортами (об'єднаннями ресторанів, кафе на площі торгового центру). Наш шуз-корт - це більше десятка взуттєвих магазинів під одним дахом, кожен з яких займає свою унікальну нішу і має всередині комплексу окремий вхід, вивіску, фірмове торговельне обладнання - все, що відповідає даному бренду. Ідея створення "Будинку взуття SKY" полягає в тому, щоб на невеликій площі (близько 1000 кв. м) представити достатній асортимент якісного взуття від найрізноманітніших виробників, але водночас зберегти для покупця всі переваги купівлі у фірмовому магазині. Таким чином, "Дім взуття SKY" є новим для України торговим форматом - "шуз-корт" (shoes-court), створений за аналогією з уже відомими фуд-кортами (об'єднаннями ресторанів, кафе на площі торгового центру). Схожий формат у вигляді "взуттєвих вулиць" або майданчиків уже давно існує в багатьох європейських містах, а з минулого року набув поширення і в Росії. Формат шуз-корту передбачає можливість співіснування конкуруючих марок, але з умовою, що вони не перетинаються між собою. У торгових центрах, де взуттєві магазини виникають стихійно, нерідко поруч стоять прямі конкуренти з однаковим позиціонуванням та асортиментом, що призводить до "цінових війн". Тому важливо так зробити підбір, щоб компанії між собою не перетиналися, а покупець отримував змогу вибрати між взуттям для роботи та взуттям для відпочинку, недорогими повсякденними моделями та більш високим рівнем. Пропонований у шуз-корті взуттєвий асортимент буде, за визначенням, перевершувати будь-які монобрендові магазини і багато "поодиноких" мультибрендових магазинів. Станом на вересень 2022 під управлінням компанії в 4 містах України знаходяться 6 магазинів мульти- і монобрендових мереж: N-SHOES, NEXT SHOES, SKY, N-SHOES outlet.

У портфелі компанії понад 200 брендів. В основному представлены польські, турецькі виробники.

Крім офлайн-роздрібу, компанія розвиває напрямок електронної комерції, запустивши в грудні 2010 сайт онлайн-магазину shoes-poland.com.ua. У 2021 середньомісячний трафік магазину склав 1 млн відвідувань, а продажі в порівнянні з 2019 зросли більш ніж в два рази.

Визначні дати

[ред. код]
  • 2009: відкриття першого магазину "NEXT SHOES".
  • 2009: відкриття першого в Україні шуз-корта «Будинок взуття SKY».
  • 2010: відкриття першого інтернет магазину взуття у Харкові.
  • 2015: розширення портфелі компанії до 100 брендів.
  • 2018: об'єднання "NEXT SHOES" та Будинку взуття "SKY".
  • 2019: святкування 10-річчя "NEXT SHOES" та ребрендинг на "N-SHOES".
  • 2021: відкриття магазинів "N-SHOES" в мережі ТРЦ КЛАСС.
  • 2022: відкриття магазинів "N-SHOES" в Києві та Тернополі.

Посилання

[ред. код]

Категорія:Підприємства роздрібної торгівлі України Категорія:2009 у Харкові Категорія:Підприємства, засновані 2009 Категорія:Підприємства роздрібної торгівлі взуттям --MaksimZdoroviy (обговорення) 17:21, 23 вересня 2022 (UTC)Відповісти