Обговорення користувача:Pohorynsky/Архіви/2013/липень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Tamplier2000 у темі «Галерея слави» 10 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Перейменування

Доброго дня! Як розуміти ваші останні дії? Ви вже забули про рішення стосовно назв статей--Geohem 17:43, 7 липня 2013 (UTC)

І вам доброго вечора! Мої дії продиктовані здоровим глуздом а також вікіпедійним духом сформульованим у вислові «будьте сміливіш» і спрямовані на виправлення ідіотської ситуації створеної жовторотим шмаркачом на рівному місці за лояльності адмінкорпусу. Жодне рішення а тим більше прийняте без врахування аргументів автора статті (чи може лише я їх там не бачу?) не може бути понад глузд і дух. --Bulka UA (обговорення) 18:04, 7 липня 2013 (UTC)
Тоді, ви обрали не той проект. Тут існує певний порядок, якого слід дотримуватись. Не хочу пояснювати, що питання здорового глузду є достатньо суб'єктивним (ви і так це розумієте). Проте, зауважу що неповага/неприйняття правил спільноти не додасть користі ані вам/ані проекту. Деякі речі слід приймати як факт, навіть, якщо особисто для вас він неприємний. --Geohem 18:11, 7 липня 2013 (UTC)
Глядіть не перестарайтеся! Повноваження адміна і наглядача суттєво відрізняються ;) Щодо правил спільноти до яких ви вдаєтеся апелювати прошу навести посилання на одне з таких правил чи може ліпше порад згідно з яким був підведений підсумок про перейменування. --Bulka UA (обговорення) 18:30, 7 липня 2013 (UTC)

Попередження 07.07.2013

Ваші дії в статтях : Татарська надбрамна вежа (Острог) та Луцька надбрамна вежа (Острог), розцінюються як порушення нормального функціонування Вікіпедії та проведення війни редагувань. У випадку продовження таких дій, ваш доступ до редагування статей буде обмежений. --Geohem 19:58, 7 липня 2013 (UTC)

На якій підставі ви як учасник війни редагувань робите мені попередження? Крім того я досі чекаю на відповідь у попередньому обговоренні. --Bulka UA (обговорення) 20:04, 7 липня 2013 (UTC)
Обмежень на попередження не існує, це мій обов'язок аби вас попередити про наслідок своїх дій. Існує обмеження на застосування блокування.--Geohem 20:29, 7 липня 2013 (UTC)

Блокування

Вітаю! У зв'язку з веденням війн редагувань, а в першу чергу — порушенням правила ВП:НО (особливо на вашій сторінці обговорення, зокрема і вилучення попередження), вас заблоковано на 1 день. Термін блокування може бути збільшений, якщо порушення з вашого боку не припиняться. --Acedtalk 20:16, 7 липня 2013 (UTC)

Привіт! З приводу того що ви називаєте війною редагувань велося обговорення (див. вище) з адміністратором Geohem але він так і не зміг довести неправоту моїх дій лаконічно обмежившись дуже туманними натяками на те що тільки йому відомо. Щодо порушення ВП:НО то користувач якого стосується вислів «жовторотий шмаркач» за роз'ясненням до мене не звертався. А я б залюбки пояснив цьому знавцю острозької архітектури як той вислів слід розуміти. Натомість з якогось дива вирішив нагадити на моїй СО. Мабуть перегрів катаючись на мопеді з блискучими крилами те місце яке найчастіше використовує сидячи перед компом? Крім того ВП:НО чітко передбачає випадки коли до користувача може бути застосований бан. У цьому випадку ви надужили своїми повноваженнями в порушення правил Вікіпедії. Плюс як Geohem так і RLuts брали участь у тому що ви називаєте війною редагувань і ОБИДВА УТРИМАЛИСЬ ВІД СПРОБ ВИКОРИСТАТИ СО СТОРІНОК ДЛЯ ПЕРЕВЕДЕННЯ КОНФЛІКТУ В ПЛОЩИНУ ДИСКУСІЇ А НАТОМІСТЬ ПЕРЕЙШЛИ ДО ПОГРОЗ. Таки правду пишуть#Модерація/Адміністрування Вікіпедії про задристаних вікіадміністраторів але ще дуже ніжно. --Bulka UA (обговорення) 21:27, 7 липня 2013 (UTC)
Тільки сьогодні: «незначимий шматок лайна»; «прикусіть язика»; «жовторотим шмаркачом»; видалення попередження з коментарем «киш звідси». Це вже занадто. --Acedtalk 21:43, 7 липня 2013 (UTC)

Радянська анексія західноукраїнських земель, 1939–1940

Я, в принципі, роботу над статтею закінчив. Прогляньте, будь ласка. Якщо маєте якісь доповнення, то додавайте. З повагою, --ROMANTYS 20:37, 2 червня 2013 (UTC)

Перепрошую бракувало часу раніше відповісти. Гадаю зауваження знайдуться. --Bulka UA (обговорення) 10:54, 11 червня 2013 (UTC)
«1292 млн чол» євреїв в Зах. Україні, це ж 1,2 мільярди! Чує моє серце, десь там кому пропустили...--ROMANTYS (обговорення) 18:02, 15 липня 2013 (UTC)
Про євреїв то не моя робота але маю думку що йдеться про 1,2 млн осіб. Так євреї порахували а хто саме мені невідомо. --Bulka UA (обговорення) 08:54, 16 липня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Гойдалка

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Гойдалка був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 10 днів. — KrBot (обговорення) 03:21, 18 липня 2013 (UTC)

Здоров-був вікі-брате

Зголосився на твоє прохання (може дещо забагато тексту:).

Водночасі спало на думку, й тобі (вибач, що на ти - бо до однодумців зазвичай так звертаюсь) хотів би нарадити: тут ні ти, ні навіть значна більшість спільноти вже нічого не змінить (окрім суттєвого "Фе" поспішності), бо такий вже наш нарід: ставати на граблі та потім зализувати рани-скиглити і проклинатьи долю. А оскільки ще пересіклися потужні карєрні та амбітні зусилля - то ще складніше вгамувати ті Его. Тож пропоную тобі, як ініціатору, запропонувати альтернативу: щось на кшталт вікі-толоки для однодумців. Приміром до Дня Незалежності, чи навіть місячника до Дня Знань (і повір, за тим процесом більшість, а той чи не усі, забудуть про тотой свій політично-фінансовий потяГ) - бо клин клином вибивають:):).... тож на фінансово-меркантильний клин має бути і свій суспільно-рушійний клинець!!! Міркуй! Моє Шанування --Когутяк Зенко (обговорення) 23:06, 24 липня 2013 (UTC)

Запрошення

--Krupski Oleg (обговорення) 18:22, 25 липня 2013 (UTC)

Битва над Окунівкою

Вітаю! Щодо цієї статті, то знайшов інфо в українському історико-географічного збірнику інституту історії АН УРСР про цю битву (див. стр. 88, 3-й абзац зверху [1]), але там вказано ім'я не Курдана, а Курдаса, та й з датами непорядок. У вікі-статті вказано 1276 рік, а збірник говорить приблизно у той же час, коли у 1221 р. хан Балаклай опустошив укр.землі, тобто різниця у 50 років з копійками, а це суттєво. Джерело вважаю надійним...до того ж у тих, у кого сумніви були — вмить пропадуть, після того як побачать. От тільки пропоную все ж змінити дату і ім'я хана, так як у збірнику. Як вважаєте? Рома (обговорення) 19:34, 25 липня 2013 (UTC)

Те що в одному радянському збірнику з неуважності наплутали ще дуже мало щоб переписувати дати й імена в статті на яку є АД. З досвіду можу сказати що подібні помилки дуже часто трапляються в історичній літературі й інколи складається враження що їх роблять навмисне. --Bulka UA (обговорення) 19:39, 25 липня 2013 (UTC)
Але все ж як додаткове джерело варто подати у примітках, аби ті, хто голосує "за" вилучення — хоч побачили ще безперечне тому підтвердження, що навіть у СРСР не заперечували цієї битви. Наперед дякую. --Рома (обговорення) 19:42, 25 липня 2013 (UTC)
За підтвердження не хвилюйтеся. Їх доволі багато зустрічається в іншомовній літературі з різних століть. Завітайте щоб переконатися до прикладу на ґуґл книги. Тому знову ж таки один радянський збірник в якому до того ж хтось щось понакручував погоди абсолютно не робить. Не в посиланнях щастя. Статтю можна було б доробити але в мене немає на це часу й натхнення. навіть у СРСР не заперечували цієї битви ))) --Bulka UA (обговорення) 19:47, 25 липня 2013 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з численними порушеннями ВП:НО для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Основною причиною блокування стали численні порушення ВП:НО. Зокрема, їх я вбачаю в описах до редагувань [2], [3]. Не надто коректною була репліка [4], хоча це, можливо, ще не порушення. Що стосується дещо давніших подій, то грубим порушенням правил було створення цього шаблону, як і завантаження до нього фотографії. Окрім того, мені видається, що останніми днями ви системно порушуєте ВП:НДА. Я маю на увазі цей розділ у Кнайпі, а також цю пропозицію (особливо «Ну й як завжди надає цій події розголосу в ЗМІ яким пан Пероганич роз'яснить що брати гроші в єдиноросів гріх»). Тижневий термін блокування вибрано не в останню чергу з урахуванням багатства вашого логу блокувань. --Acedtalk 19:14, 27 липня 2013 (UTC)

Палац Шидловських

Пане Булка, я майже напимав статтю Палацово-парковий комплекс «Старомерчанський». Чому ви перенаправляєте цю статтю на Палац Шидловських (Старий Мерчик). Дайте будь-ласка відповідь на це питання. --Миша историк

Привіт! Згідно з Вікіпедія:Іменування статей назва має бути за можливості найкоротшою, але достатньою для однозначної ідентифікації теми статті. Крім того в українському та інших мовних розділах Вікіпедії існує практика уніфікації назв. Відповідно написана вами стаття отримала коротку й уніфіковану назву за головним об'єктом комплексу. Інші будівлі на території комплексу є допоміжними, як і парк посаджений лише для опорядження резиденції. --Bulka UA (обговорення) 15:43, 27 липня 2013 (UTC)
Доброго вечора. Оскільки Миша историк переніс статтю вручну поверх вашого перейменування, таким чином по суті скасувавши його, я відновив усю статтю під назвою Палацово-парковий комплекс «Старомерчанський». Якщо ви вважаєте за потрібне перейменувати статтю, прошу обґрунтувати це на ВП:ПС (аргумент коротшої назви явно не діє, оскільки обидві назви однакової довжини). Дякую — NickK (обг.) 22:43, 28 липня 2013 (UTC)

Галерея слави

Що таке денонсація

Чит. в обговоренні про це зустрічається. --Bulka UA (обговорення) 08:46, 25 липня 2013 (UTC)

Оголошення

Вітаю. Спам-розсилка не найкраще рішення. Краще наполягти на амінів з вимогою дати загальне оголошення. --Pavlo1 (обговорення) 09:24, 25 липня 2013 (UTC) P.S. «Денонсацію» краще замінити на «скасування».

Дякую за підтримку на сторінці ЗДА. Загальне оголошення потрібне але поки його немає буду звертатися на СО користувачів. --Bulka UA (обговорення) 10:43, 25 липня 2013 (UTC)
додала, тож можна уже не витрачать на це час ;) ред.№ 13075741 --アンタナナ 14:46, 25 липня 2013 (UTC)

щодо конкурсу

привіт. коли надійшла така пропозиція, то я (особисто) це сприйняла як те, що нам (українцям) нарешті почали виплачувать відсотки із бочки Полуботка. нам цю історію розказував наш вчитель у третьому класі, і пригадую, мене тоді дуже розізлила наша "безталанність". правда, виплачувать мали б англійці. якщо не так, як пише тут. у будь-якому разі, я вважаю, що нарешті (!) росія щось виділяє на українське слово. адже, оскільки умовою проведення цього конкурсу було те, що 100% призового фонду перераховують ВМУА, саме журі з української сторони вибирає кого нагороджувать. і чи нейтральні статті. якби гроші виплачували вони — то ситуація могла б бути не дуже зрозуміла щодо (потенційної) цензури. так, мені теж не особливо подобається назва конкурсу. нейтральніша назва могла б бути кращою. але щодо нейтральності самих статей — це уже від нас самих залежить. можна (думаю) поставить питання, що якщо назву конкурсу не міняють — забрать із загального оголошення про нього відомості. якщо такий буде консенсус спільноти. але я не бачу проблем із залучанням «російських» коштів. з точки зору українця — вони нам винні «як земля колгоспу». це ж чудово, що їхні гроші отримають цілком «україномовне» використання. ні? перш ніж відписувати в обговоренні загальному, хотіла почуть особисто Вашу думку і зрозуміти, що не так у моїх розмірковуваннях --アンタナナ 10:17, 25 липня 2013 (UTC)

Привіт Antanano! версія про діжку Полуботка звісно дуже романтична але призовий фонд наданий «Асоціацією почесних громадян, наставників і талановитої молоді»[1] читай єдиноросом Леонідом Шафіровим (більше про це у кнайпі). Вважаю брати від нього кошти навіть на благу справу розвитку українськомовного розділу Вікіпедії аморальним. --Bulka UA (обговорення) 10:40, 25 липня 2013 (UTC)
але ж він не може впливать на результат? він віддає свої гроші, ВМУА їх передає тому, кого вибере журі. до нього ці гроші уже не повернуться. а нам залишаться створені статті. денонсація конкурсу (у цім випадку) - це забирання повідомлення про нього із сайтнотісу. чисто теоретично, будь-хто може придумать якийсь конкурс, оголосить про нього (наприклад, у газетах, інтернеті, ТБ) і провести. статті писатимуться, призи видаватимуться[2], статей українською буде більше. резонно — це таки змінить назву конкурсу на таку, щоб спільнота не вважала її ненейтральною --アンタナナ 14:42, 25 липня 2013 (UTC)
  1. Проект:Галерея славы юга России и востока Украины
  2. кому - то вже як собі організатори придумають правила
Теоретично може будь-хто але не кожен може розмістити теж саме повідомлення на сайтнотісі. Перегляньте бодай заголовки публікацій про конкурс ніде про «Вікімедіа Україна» не йдеться. Тому те що закрутили функціонери з ВМ стосується усіх редакторів а не лише членів організації. Свої погляди на дану проблему я викладаю в кнайпі тому перепрошую не бачу сенсу вести паралельні розмови також на цій СО. --Bulka UA (обговорення) 15:20, 25 липня 2013 (UTC)
дякую) вибачайте, лае там просто нереально багато читать… буду хоч знать основи --アンタナナ 15:28, 25 липня 2013 (UTC)

вказаний конкурс провокативний відносно укрвікі бо стверджує орбіту для українських земель саме рувікі а не укрвікі. приймати в ньому участь - це потурати провокації. це те саме що порядній людині стояти на шухері поки непорядні люди гвалтують жінку. --Tamplier2000 (обговорення) 08:39, 29 липня 2013 (UTC)