Обговорення користувача:Shroud~ukwiki

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Обліковий запис перейменовано[ред. код]

00:40, 23 квітня 2015 (UTC)

Стаття Рух за права чоловіків, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 листопада 2016. Що ще можна зробити? --Friend (обг.) 13:24, 21 листопада 2016 (UTC)[відповісти]

Вам же пояснили на СО про шовінізм, що не варто прибирати ці дані бо це висвітлення інших аспектів питання. Нащо ви знову робите те саме? Дані повернуть, не треба порушувати правил. --Goo3 (обговорення) 10:08, 31 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Goo3 Ясно, жалюгідна впертість перемагає. Можеш повертати, здоровий глузд не цікавить людей. --Shroud~ukwiki (обговорення) 11:09, 31 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]
Shroud~ukwiki по-перше, чого це ми на «ти»? А по-друге, які конкретні аргументи у вас за те, щоб знести третину статті? Я не зрозумів, будь ласка поясніть (але без зайвих емоцій, мені вони ні до чого). Конкретно — з джерелами, аргументами. --Goo3 (обговорення) 12:35, 31 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]
Goo3 "ви" пишеться з великої літери чи з малої і це принципове поняття, на "ви" ми спілкуємося чи на "ти"?
і потім, я хіба не описав причину знесення некоретних понять чи варто вчепитися в ці некоректні поняття щодо шовінізму і стояти на цьому?
а, так, якщо читати чийсь текст без емоцій - то емоції там не читаються. ;) --Shroud~ukwiki (обговорення) 13:18, 31 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2019: напишіть статтю до 15-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний дописувачу української Вікіпедії Shroud~ukwiki!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2019, присвяченого 15-річчю української Вікіпедії!

Протягом п'яти днів (26—30 січня 2019) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Ужгорода до Старобільська, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 15:11, 26 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Повідомлення на сторінці користувачки[ред. код]

Доброго дня. Випадково побачив ваше повідомлення на сторінці Користувачка:Franzekafka і вирішив вам написати. Я розумію, що ви не поділяєте погляди користувачки, але у Вікіпедії є стандарти спілкування й Етикет, і розбіжність у поглядах не може бути виправданням для того, щоб переходити на особистості, чинити на інших тиск і зневажливо звертатися (якби я написав до вас «хлопчику», це було б доволі зневажливо). Також «я слідкуватиму за тобою» — це відвертий прояв тиску і залякування людини. Будь ласка, утримайтесь від таких речей надалі, і зокрема щодо цієї користувачки. Якими б не були її чи ваші погляди, таким чином у Вікіпедії справи не вирішуються. З повагою, Юрій Булка (обговорення) 10:12, 23 лютого 2019 (UTC)[відповісти]

Юрій Булка, вітаю.

Дещо відпочатку теми.
Досліджуючи останні роки світову і українську соціологію, я часто натрапляю на теми щодо фемінізму, гендерних дослідженнь та нетрадиційних сексуальних стосунків тощо, які найчастіше подаються досить суб'єктивно та стереотипно в розрізі позитивної пропаганди для прибічників та негативних засуджуючих моментів щодо критиків чи неприхильників цих поглядів. Ось і тут у Вікіпедії це можна спостерігати. А саме такі люди, як Користувачка:Franzekafka, спромоглися перетворити деякі соціальні теми на власну трибуну пропаганди і публічного засудження контроверсійності тут у Вікіпедії, прикриваючись сучасними "священними соціальними війнами".

Звідки такі висновки в моїх словах?
Та вони і самі не дуже приховують це. Ось, можна проглянути архів у іншого користувача, де користувачка прямим і брудним текстом пише таке, що чудово розкриває її суб'єктивні переконання, незважаючи на академічну освіту. Саме там, я пояснив свою дію і приніс свої вибачення з поясненнями, чому я так вчинив. Паралельно користувач Ahatangel вже ось тут відповів їй з непрекритою суб'єктивною точкою зору, що (на мою думку) теж є показником суб'єктивності та упередженості.

І дякую за увагу, до цієї теми.
Але я залишуся людиною, яка завжди буде висвітлювати та ставити на місто "суб'єктивну необ'єктивність". І так, я не буду нікого переслідувати, принижувати чи погрожувати (не завжди варто шукати це в чужих словах, особливо там, де цього не закладено), але буду ставити їх на місто, як того вимагає рівноправна соціальність людства та академічна освіта. Не допущу, ні від інших, ні від себе суб'єктивних та однобічних поглядів на будь-яку тему, не порушуючи правил Вікіедії. Але українська Вікіпедія (та й інші мовні розділи) дещо страждає від цього, а тотально боротися з цим не маю ні бажання, ні часу - це буде зрідка.

Ще раз дякую за увагу. --Shroud~ukwiki (обговорення) 08:11, 18 травня 2019 (UTC)[відповісти]
Shroud~ukwiki, уточніть, будь ласка, де саме ви вибачилися з поясненням. --Юрій Булка (обговорення) 21:46, 19 травня 2019 (UTC)[відповісти]
Юрій Булка, якби ти читав те, що я показав, то прочитав би ось це в першому ж абзаці мого посилання на архів (цитата):
"Franzekafka, Ahatanhel, вітаю. Так це був я і це я написав (прошу вибачення, що саме таким провокативним способом, але бажалося перевірити своє, можливо, суб'єктивне бачення вкладу користувача)."

Я вірно розумію, що це вже не цікавить, бо вже склалося власне перше враження? )
--Shroud~ukwiki (обговорення) 18:42, 21 травня 2019 (UTC)[відповісти]
Shroud~ukwiki, відколи це ми спілкуємося на «ти»?
Ваше вибачення виглядає скоріше як продовження переходу на особистості щодо користувачки, ніж на що-небудь инше (і це була не образа та агресія, це була перевірка [користувачки] на суб'єктивність та упередженість.). Правило ВП:НО не дає нікому права влаштовувати «перевірки на суб'єктивність», пишучи речі на кшталт «дівчинко» і «я за тобою слідкуватиму» на сторінках користувачів чи де-небудь іще.
Також — тягне на порушення ВП:НО.
Також зверніть увагу, що мати суб'єктивну позицію щодо чого-небудь — це право кожної людини, і зневажливо обговорювати суб'єктивні позиції инших користувачів також може вважатися порушенням ВП:НО.
Якщо ви продовжуватимете таке робити, я звертатимуся до адміністраторів. --Юрій Булка (обговорення) 22:52, 21 травня 2019 (UTC)[відповісти]
Юрій Булка, ок...
...звертатися до адмінів вже можна почати, тому що:
- відколи це ми зобов'язані спілкуватися на ВИ, а не на ТИ, це вже заборонено правилами етики міжлюдського спілкування?
- відколи звертання на ВИ стало писатися з маленької букви, як у тебе тут в обговоренні промайнуло?
- відколи вибачення з поясненнями своєї позиції (без повторних дій подібного характеру) тягне на порушення чергових правил?
- відколи виривання окремих цитат із контексту цілого тексту і подальшого перекручування позиції іншої людини (без повторних підтверджень), стало нормою спілкування між людьми, як оце ТИ зараз тут також неодноразово робиш?
- відколи писати статті у Вікіпедії через власні суб'єктивні погляди (так це право кожної людини, але це не право/правило Вікіпедії щодо написання статтей) і влаштовувати соціальні демарші щодо інших стало нормою?
- відколи явно не заборонене правилами/законом стало явно забороненим?
(це щодо, правила Вікіпедії не дають такого права... упс, але вони й прямо чи явно не забороняють...)
- відколи фраза (цитата твоїх слів) "також може" - стало однозначним терміном, за який ти зараз тут "вчепився"
- відколи (повна цитата) "Якщо ви продовжуватимете таке робити, я звертатимуся до адміністраторів." без підтвердження таких повторних дій десь на теренах Вікіпедії дало тобі безумовне право "погрожувати" (це твої слова і твоє звертання щодо правил), залишаючи тільки для себе право "погрожувати"?
- та, певно, досить, кидатися двосторонніми претензіями, варто переходити до конструктиву...

Велика кількість "молодих соціальних правдолюбів" взяли за правило тикати іншим в обличчя порушення правил Вікіпедії (чи інших соціальних платформ), але за собою вони не бажають бачити таких порушень. Чи варто зараз тут перераховувати, яку кількість правил Вікіпедії ти також порушив у цьому обговоренні? Немає бачажання перечитати свої слова з позиції стороннього спостерігача, щоб виловити "похибки" та "порушення" за собою?

Я поважаю пряму, чітку, двосторонню і логічну мову (якою й пишу тут в обговореннях), а не "викрутиси етиків" (які самі порушують правила чи закони), що чіпляються за правила і закони, щоб когось вивести на приниження. Нагадати тобі (та й іншим можливим читачам цього обговорення) ПРИНЦИПИ ЕТИКЕТУ?

Отже, які ще питання чи претензії будуть до мене?... --Shroud~ukwiki (обговорення) 17:01, 22 травня 2019 (UTC)[відповісти]

P.S. Вибайчаюсь, забув ось про це відписатися:
(моя цитата) "Але я залишуся людиною, яка завжди буде висвітлювати та ставити на місто "суб'єктивну необ'єктивність"." - де в цих словах ТИ надибав фразу (твоя цитата) "«ставити людей на місто»"? --Shroud~ukwiki (обговорення) 17:20, 22 травня 2019 (UTC)[відповісти]
Shroud~ukwiki — відповім спершу про останнє. Ваші слова вище: «І так, я не буду нікого переслідувати, принижувати чи погрожувати (не завжди варто шукати це в чужих словах, особливо там, де цього не закладено), але буду ставити їх на місто, як того вимагає рівноправна соціальність людства та академічна освіта».
Щодо того, чи порушую я правила, чи ні — ви мажете трактувати це як бажаєте, це ваше право. Але я не писав на сторінку користувача «хлопчику/дівчинко» і «я буду слідкувати за тобою». Думаю, наша з вами дискусія себе вже майже вичерпала. --Юрій Булка (обговорення) 18:17, 22 травня 2019 (UTC)[відповісти]
Юрій Булка, ок... ти уважний до деяких моїх провтиків, але не уважний до своїх переконань, які сповідуєш (цитата) "Переконаний у важливості творчого світогляду для кожної людини в 21-му столітті, коли для людства потрібно продемонструвати неабияку гнучкість та консолідованість задля підтримання безпеки життя на нашій планеті." (http://pupzemli.org.ua/sound/?p=314).
Конструктив не відбувся, ти прийшов показати свою "велич переконань", а не обмінятися рівнями людей на рівні PhD.

То ти вже йдеш скаржитися адмінам чи просто прийшов пофукати (від слова "ФУ-у-у...") на мене? ;)
--Shroud~ukwiki (обговорення) 19:05, 23 травня 2019 (UTC)[відповісти]

Блокування[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичні образи для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Зокрема, ви погрожували користувачці переслідуванням ред. № 23508361, причому, ваш допис є образливим. На запитання користувача Юрій Булка щодо пояснення вашого допису, ви не дали відповіді перевівши всю розмову у образи та брутальність, отже трактувати її залишається адмінам. За посиланням, яке ви надали як пояснення, Franzekafka навіть близько не вважає ваші дії конструктивом, отже, це чистої води переслідування. У майбутньому, обговорюйте не авторів, а статті. — Alex Khimich 21:25, 23 травня 2019 (UTC)[відповісти]

Набір суб'єктивних звинувачень і суб'єктивного права адміна. Я втомився пояснювати людям банальні речі, особливо коли вони не розуміють іншу мову і не володіють бажанням чути. Дякую за увагу. --Shroud~ukwiki (обговорення) 15:06, 15 червня 2019 (UTC)[відповісти]

курсив у шаблонах lang[ред. код]

Вітаю. Хочу Вас повідомити що шаблони lang мають властивість ставити курсив на текст який обгортають, і тому не можна обгортати цим шаблоном вже курсивний текс, інакше відтворюється помилка в результаті чого курсив зникає (див. постійна версія № 23620809). Прошу взяти це до уваги, дякую. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 09:17, 5 червня 2019 (UTC)[відповісти]

Ок, дякую, приймаю до уваги. --Shroud~ukwiki (обговорення) 15:08, 15 червня 2019 (UTC)[відповісти]

Community Insights Survey[ред. код]

RMaung (WMF) 14:44, 6 вересня 2019 (UTC)[відповісти]

Reminder: Community Insights Survey[ред. код]

RMaung (WMF) 15:12, 20 вересня 2019 (UTC)[відповісти]

Reminder: Community Insights Survey[ред. код]

RMaung (WMF) 19:50, 3 жовтня 2019 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2020: напишіть статтю до 16-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний дописувачу української Вікіпедії Shroud~ukwiki!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2020, присвяченого 16-річчю української Вікіпедії!

Протягом тижня (26 січня—2 лютого 2020) сотні дописувачів створюють нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Володимира-Волинського до Сєвєродонецька, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі! Немає вікізустрічі у вашому місті? Ще маєте час встигнути й запропонувати організувати!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 10:02, 27 січня 2020 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:This is the cover art of "Occupation 101" (2006).jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Gouseru Обг. 23:37, 24 травня 2020 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2021: подаруйте Вікіпедії статтю до 17-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний дописувачу української Вікіпедії Shroud~ukwiki!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2021, який присвячений 17-річчю української Вікіпедії! До кінця тижня (від сьогодні, 28 січня, до неділі 31 січня включно) закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме Вікімарафон стане гарним приводом повернутися до наповнення Вікіпедії? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, можуть отримати пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до онлайн-вікізустрічей. У п'ятницю та суботу пройдуть вебінари із редагування Вікіпедії, реєструйтеся на них тут. Також кожного дня з четверга по неділю о 18:00 можна буде долучитися до онлайн-консультації і поставити будь-яке запитання про Вікіпедію.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону 2021 11:54, 28 січня 2021 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний дописувачу української Вікіпедії Shroud~ukwiki!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:45, 29 січня 2022 (UTC)[відповісти]