Обговорення користувача:VictorAnyakin/Архіви/2012

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Стаття Категорія:КДБ у Верховній раді України 1-го скликання, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 лютого 2012. NickK 15:21, 21 лютого 2012 (UTC)

Посилання

Вітаю! Зробив це з огляду на шаблон == Посилання == внизу сторінки. З повагою, --Olegvdv68 17:11, 6 березня 2012 (UTC)

Flagged Revisions

Доброго вечора! Сьогодні набула чинності система патрулювання нових редагувань Flagged Revisions, яка передбачає патрулювання нових редагувань, а не нових статей. Якщо ви згодні з правилами патрулювання, ви можете автоматично отримати прапорець редактора для патрулювання нових редагувань (за нової системи адміністратори не отримують права патрулювати автоматично, для цього потрібен окремий прапорець) — NickK (обг.) 19:47, 23 квітня 2012 (UTC)

Так, я ознайомився з правилами патрулювання нових редагувань і, гадаю, що мати статус патрульного мені не завадить. Чи маю я тепер йти загальним шляхом (подача заявки + обговорення + голосування), чи статус патрульного може бути наданий за скороченою процедурою? Дякую!--vityok (обговорення) 15:53, 24 квітня 2012 (UTC)
Ні, я ж зазначив, що ти його можеш отримати автоматично, аж до того, що ти міг би сам собі цей прапорець видати. Я тобі надав статус редактора, успіхів! — NickK (обг.) 15:57, 24 квітня 2012 (UTC)
(: Дякую!--vityok (обговорення) 11:54, 25 квітня 2012 (UTC)

Robot status for your robot at svwiki_p

Hello! The bot status for your bot sv:User:VanBot at the swedish Wikipedia has been revoked due to inactivity. This is for security reasons. If/when you activate your bot again, please drop a note to anyone of our bureaucrats or at Wikipedia:Robotansökan and the robot status will be restored. --MagnusA (обговорення) 18:30, 1 травня 2012 (UTC)

Bot status @ it.wiki

Dear VictorAnyakin, your VanBot had no edits on it.wiki for last 12 months. If you have objections, please answer on my talk, otherwise your bot will be deflagged in 7 days. Best regards, --Gnumarcoo (обговорення) 17:50, 17 травня 2012 (UTC)

Статтю Аспект (географія) номіновано на вилучення

Стаття Аспект (географія), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 6 серпня 2012. Neon Knight (обговорення) 09:26, 6 серпня 2012 (UTC)

Категоризація шаблонів

Вітаю, VictorAnyakin! Будь ласка, категоризуйте Ваші шаблони однією із підкатегорій категорії Категорія:Шаблони. Дякую. --Baseобговореннявнесок 12:58, 10 серпня 2012 (UTC)

Запрошення до участі в місячнику авіації та космонавтики

--Stanislavovich (обговорення) 14:51, 2 вересня 2012 (UTC)

Доброго дня! Подивився я що немає кандидатів на вибрану статтю, ти висунув Бісмарка. Ви не проти? :) Буду дякувати Вашій допомозі при доопрацюванні статті! --Єлисаветградець (обговорення) 11:56, 18 листопада 2012 (UTC)

Я не проти номінації статті про Бісмарка на обрану. Але я гадаю, що там варто заповнити деякі "червоні посилання" — інакше стаття виглядатиме трохи "підвішеною" а в окремих моментах буде важко орієнтуватись в контексті подій. Я зібрав червоні посилання тут, перший розділ — "Необхідні статті". Коли в цьому розділі не буде червоних посилань, то думаю що стаття буде готова для номінації на обрану. Сподіваюсь, що цього тижня матиму трохи часу для роботи над ними.--vityok (обговорення) 09:33, 19 листопада 2012 (UTC)
До речі, я знайшов непогане джерело для створення бодай мінімального стабу статті Французько-Прусська війна. В інших статтях також можна щось написати але цей стаб я беру на себе.--vityok (обговорення) 12:07, 19 листопада 2012 (UTC)

Просьба о стабе

Ви не можеш написати стаб про дружину Бо Силая Гу Кайлай на російською. Я знаю, що ви цікавитеся політикою. en:Gu Kailai ru:Инкубатор:Гу Кайлай --Many baks (обговорення) 13:27, 4 жовтня 2012 (UTC)

Так, постаті політичних лідерів великих країн досить значущі, аби їх уникати. Гу Кайлай--vityok (обговорення) 09:41, 5 жовтня 2012 (UTC)
Дякаю!--Many baks (обговорення) 09:58, 5 жовтня 2012 (UTC)
Будь ласка! Стаття ще трохи дороблена, і тепер містить ще більше інформації (переклад з ен. вікі)--vityok (обговорення) 15:16, 5 жовтня 2012 (UTC)
Пишна стаття! Ше раз дякою вам--Many baks (обговорення) 18:31, 5 жовтня 2012 (UTC)
Здоров! Ви не зробити стаб про баксера Карла Вильяма, то мені трудно перекладати з английського en:Carl Williams (boxer)--Many baks (обговорення) 16:51, 24 листопада 2012 (UTC)

У російській Вікіпедії у статті про TGV є розділ "Лінії LGV", в якому описані особливості шляхів, по яким ходить поїзд. В англійській версії статті про TGV також є відповідно розділ "Tracks". В українській версії статті основні риси LGV перераховані на початку розділу "Мережа ліній для TGV".

Варто перекладати повністю розділ з російської Вікіпедії, чи достатньо тієї інформації, яка вже є в українській статті?

І прошу прискорити створення шаблону Шаблон:Електропоїзд бо не можу перекладати статті про різні поїзди TGV (Duplex, POS і т.д.). Є Шаблон:Електровоз, але він не дуже підходить, для опису поїздів TGV.

Чи є доцільним перемістити розділ "Історія" на початок статті? Так зроблено у англомовній версії статті.--Олег Платоненко (обговорення) 15:39, 27 листопада 2012 (UTC)

Доброго дня!
Я так помітив, що в українській статті інформації про колії не так багато, як в іншомовних відповідниках. Гадаю, що варто було би розширити за рахунок перекладу з іншомовних статей. Однак, і перелік особливостей по пунктах мені також подобається. Так воно біль стисло та доступно.
Шаблон Електропоїзд я наче не створював, але можу спробувати допомогти у вільний від інших клопіт час.
Дякую за вашу увагу та внесок до проекту!--vityok (обговорення) 16:10, 28 листопада 2012 (UTC)

Вітаю. Почав вичитку статті від дрібних орфографічних помилок. Маю до вас питання. Що таке «„Nur zu gebrauchen, wo das багнет schrankenlos waltet“.» у примітці номер 26? --Acedtalk 13:37, 1 грудня 2012 (UTC)

Я переклав це так:
На полях листа з відповідною пропозицією король записав: «скористатись лише там, де багнет безмежно править.»
Зараз в оригіналі написано:
Nur zu gebrauchen, wenn das Bajonett schrankenlos waltet
Тобто, швидше це
Скористатись лише тоді, якщо пануватиме багнет
Це останнє речення розділу «2.1 Прибічник консерваторів».
Мені здається, що король тоді мав на увазі, що такого радикального консерватора можна призначити лише тоді, коли справи кепські і в країні панує насильство — «багнет». Ну або щось таке.--vityok (обговорення) 18:39, 1 грудня 2012 (UTC)
Це зрозуміло. Мене цікавило банальніше: що робить українське слово серед німецького тексту. Хотів виправити, але подумав, може це вами так задумано. --Acedtalk 18:43, 1 грудня 2012 (UTC)
Та нє, то я мабуть не помітив огріх. Дякую за поліпшення статті!--vityok (обговорення) 18:53, 1 грудня 2012 (UTC)
Будь ласка. Вам дякую за статтю.
P.S. Роботу ще не закінчив, думаю, що зроблю це вже завтра.--Acedtalk 19:10, 1 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Асиметричні алгоритми шифрування
  2. Задача оптимізації
  3. Реляційна алгебра
  4. FLOPS
  5. Адміністративний поділ Грузії
  6. Громадянська війна в Росії
  7. Рядок (програмування)
  8. Метод (програмування)
  9. Проблема зупинки
  10. Відеокодек
  11. Creative Commons
  12. Список структур даних
  13. Дек
  14. Коефіцієнт впливовості
  15. Економічна криза 2008 року
  16. Правильний трикутник
  17. Доведення від супротивного
  18. Джеймс Бриджес, Перший герцог Шандо

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:07, 15 грудня 2012 (UTC)

GNU Emacs

Доброго дня! Не скажите чи може це редактор зафарбовувати рефи в іншій колір, так зручніше робити стильові правки?--Kusluj (обговорення) 12:58, 27 грудня 2012 (UTC)

Так, я думаю, що якщо над цим попрацювати, то зможе їх фарбувати іншим кольором. Для цього слід подивитись синтаксичі наблиці у wikipedia-mode, або слід звернути увагу на mediawiki-el - актуальний режим для редагування статей Вікіпедії--vityok (обговорення) 13:42, 27 грудня 2012 (UTC)
Здається, що просто треба додати рядок "ref" до списку "mediawiki-complex-tags" (як для wikipedia-mode, так і для mediawiki-el). Тоді теги "ref" відкриваючий та закриваючий будуть виділятись від простого тексту.--vityok (обговорення) 13:49, 27 грудня 2012 (UTC)
Дякую, спробую--Kusluj (обговорення) 14:13, 27 грудня 2012 (UTC)

Переклад

Доброго дня. Чи є усталений переклад українською терміну Oblivious RAM, або Oblivious transfer? Спасибі. --94.153.230.50 11:54, 28 грудня 2012 (UTC)

Націоналізм, правки

Сподіваюся, я пишу у правильному місці (я новенький, іще мало у чому розбираюся), заздалегідь перепрошую.

Із приводу "відкидання" правок у статті "Націоналізм" - та прошу, я не маю наміру якось зашкодити Вашій статті. Зрештою, Ви маєте таку думку. Стаття у цілому хороша, проте політкоректна і неточна. Наприклад: росіяни не зазнавали етнічного гноблення з боку жодного іншого етносу, тому та остання поправка вказує на відверту дурницю в статті, а точніше, умисну містифікацію. Ніхто Вашу націю не гнобив за етнічним принципом (офіційно, принаймні - це так). Так, я згодний, що російська політична нація не має прав корінного етносу в своїй країні (у РФ), її інтереси не захищає правлячий режим, і вона повинна отримати належне місце у своїй державі - це очевидно і сумніву не підлягає, тут українці із Вами солідарні. Як це дотичне до того, що Ви виклали в статті - незрозуміло. Однак статтю має бути ТРОХИ переписано у тій частині, де вона стосується політології, а також у історичному аспекті (починаючи від казок про Рюриковичів). Як знайду час - подам Вам пропозиції. А ні - напишу статтю про політологічний аспект націоналізму (у Вас - про ісоріофілософський аспект, а це трохи інше), який не включатиме ні ідеології, ні історичних опусів - лише наукові дані, з посиланнями. З повагою, --Brandner (обговорення) 17:18, 26 жовтня 2012 (UTC)

Так, ви робите правильно, що пишете сюди. Однак, стаття не моя. Тут взагалі нема привласнених статей. Однак, коли вносите правки до будь-яких статей, слід пам'ятати про правила:
  1. Вікіпедія:Чим_не_є_Вікіпедія#Вікіпедія — не трибуна
  2. Вікіпедія:Жодних оригінальних досліджень
  3. Вікіпедія:Авторитетні джерела
удачі--vityok (обговорення) 20:59, 26 жовтня 2012 (UTC)