Обговорення користувачки:Coquelicot

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Andriy.vBot у темі «Статус файлів» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Coquelicot!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків тільд (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Lexusuns 16:25, 22 серпня 2011 (UTC)Відповісти

Кобзар 2000 (2010 року)

[ред. код]

привіт! чому Ви виправили, що видавництво - зелений пес? у бібліографічному описі на примірнику Кобзаря чітко написано, що видавництво - гамазин… --Antanana (обговорення) 14:35, 19 березня 2012 (UTC)Відповісти

доброго дня! "Зелений пес" це бренд. А "Гамазин" це юридична назва, використовується лише для Книжкової палати і тому подібних установ. Читачі не знають, що таке "Гамазин", читачам відоме видавництво "Зелений пес", тому і виправила. Дякую за Вашу уважність. — Це написав, але не підписав, користувач Coquelicot (обговореннявнесок).
тоді треба робити не так, а хоча б так: ред. № 10626735. не можна виправляти опис, але читача можна спрямувать куди потрібно) --antanana 13:44, 14 жовтня 2012 (UTC)Відповісти

Файл:MK-3D 02.jpg, Файл:01a.JPG

[ред. код]

привіт! вибачте, що турбую. усі завантажені файли до вікіпедії повинні мати ліцензію. «вільне користування» — це не ліцензія. прочитайте, будь ласка, тут Вікіпедія:Ліцензування зображень/Короткий довідник --antanana 02:44, 14 жовтня 2012 (UTC)Відповісти

Дякую, за зауваження. Виправила. Зображення були люб'язно надані автором.— Це написав, але не підписав, користувач Coquelicot (обговореннявнесок).

привіт) крихітне прохання — буде надзвичайно добре, якщо не забуватиметеся підписуватись ) для цього є кнопка на панелі зверху (на малюнку)
щодо зображень — усний дозвіл автора це добре, але для того, щоб зображення не вилучили, потрібно або його письмовий дозвіл (стандартний текст тут, а також імейл для надсилання) такий дозвіл передбачатиме, що будь-хто може скачати надані автором зображення, змінити їх, використати їх у своїх похідних роботах цілком вільно, за умови згадування про автора (макс кідрук сам займався дизайном обкладинок? не художник? о_О) чи власника авторських прав (тут уже більше б повірила, що авторськими правами володіє видавництво, а значить дозвіл має бути від нього…). я б вважала, що ці зображення треба оформити як невільні, {{обкладинка книги}}/{{логотип}} та {{обґрунтування добропорядного використання}}. от як тут, наприклад Файл:OpenGL ES logo.png --antanana 13:41, 14 жовтня 2012 (UTC)Відповісти

щодо невільних файлів

[ред. код]

привіт) невільні файли, щоб використовуватися у вікіпедії, повинні відповідати десяти критеріям добропорядного використання. зокрема:

Матеріал повинен відповідати критерію значущості для відповідної статті — наприклад, ідентифікувати її основний об'єкт, або специфічно ілюструвати важливі її пункти або розділи, і не повинен застосовуватися в декоративних цілях

відповідно, обкладинка першого українського техно-трилера буде логічніша у статті про техно-трилер, а не у статті про макса кідрука. а) це збільшує ілюстративність статті про технотрилер нашим власним, українським матеріялом; б) це збільшує кількість посилань на ту ж статтю про макса кідрука у самій вікіпедії. якщо була б стаття про сам роман — обкладинка була б значуща саме там. але для такої статті потрібно вторинні авторитетні джерела, згадки в пресі, критика тощо. роман тільки вийшов — поки матеріялу для написання мало… десь так) --antanana 12:02, 15 жовтня 2012 (UTC)Відповісти

Статус зображення Файл:Kidruk Easter Island.JPG

[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Kidruk Easter Island.JPG. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 21:42, 2 листопада 2012 (UTC)Відповісти

Статті без джерел

[ред. код]

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Капранов Сергій Віталійович

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:09, 15 грудня 2012 (UTC)Відповісти

Пишіть іще! :)

[ред. код]

Привіт! Ви доповнювали статті про письменників, дякую. Може доповните ще щось? На зауваженнях можна вчитися, а Вікіпедії вельми бракує рук. Буду вдячна! ) -- Ата (обг.) 17:56, 12 березня 2016 (UTC)Відповісти

Статус файлів

[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файли, список яких вказаний нижче. Однак на сторінці опису файлів немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даних файлів, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлів, тобто дати посилання на сайти (або інші джерела), з яких ви взяли ці файли, а також умови використання файлів із вказаних сайтів.

На сторінці опису файлів завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковані ці праці. Якщо ви є їх автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файли під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажені вами файли із сервера.

Список файлів:

  1. File:KapranovS.jpg
  2. File:ZP.jpg

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 10:35, 26 лютого 2021 (UTC)Відповісти