New Era Orchestra

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
New Era Orchestra
логотип
New Era Orchestra у концертному залі Корто, м. Париж
New Era Orchestra у концертному залі Корто, м. Париж
Основна інформація
Жанр сучасна та класична академічна оркестрова музика
Країна Україна
Місто м. Київ
Мова українська, російська, англійська
neweraorchestra.com

New Era Orchestra у Вікісховищі

New Era Orchestra — оркестр з Києва, Україна. Заснований в 2007. Тетяна Калиниченко є його співзасновником, музичним директором і диригентом[1]. До репертуару оркестру входить класична і сучасна академічна музика.

Про оркестр[ред. | ред. код]

  • Відмінною особливістю стилю оркестру є створення і виконання інноваційних концертних програм. У кожному концерті присутні прем'єри творів сучасної або класичної музики.

Діяльність[ред. | ред. код]

Диригент і музичний директор[ред. | ред. код]

Тетяна Калініченко

Тетяна Калініченко - музичний директор і головний диригент New Era Orchestra. Здобула популярність в Україні завдяки експериментами в області академічної музики[3], які сформували індивідуальний стиль оркестру. У 2003 р закінчила Національну музичну академію України ім. П. І. Чайковського (клас оперно-симфонічного диригування проф. В. Гнєдаша). Працювала запрошеним диригентом в оперній студії «Молода опера» при НМАУ ім. Чайковського, а також в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету (2004-2006). У 2004-2010 рр. - Диригент Національного Президентського оркестру України. З 2007 року - музичний директор і диригент оркестру New Era Orchestra[4], з 2010 - поєднує позицію художнього керівника проекту MK Classics в Будинку мистецтва та освіти «Майстер Клас».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. «Музыканты тоже работают на национальную безопасность!». «Музыканты тоже работают на национальную безопасность!». Архів оригіналу за 27 грудня 2016. Процитовано 26 грудня 2016. 
  2. Татьяна Калиниченко: «Классическая музыка государству совсем не интересна». Платформа. Архів оригіналу за 27 грудня 2016. Процитовано 26 грудня 2016. 
  3. Ukraine, Izvestia. Дирижер Татьяна Калиниченко: Среди моих зрителей — хиппи в бантиках. izvestia.kiev.ua. Архів оригіналу за 27 грудня 2016. Процитовано 26 грудня 2016. 
  4. Репортаж мероприятия. 15 апреля 2011г. Ярослав Заблоцкий, руководитель «Клиники профессора Заблоцкого» VS. Татьяна Калиниченко, главный дирижер «NewEraOrchestra». Перезагрузка.. restart.companion.ua. Архів оригіналу за 25 листопада 2011. Процитовано 26 грудня 2016. 

Посилання[ред. | ред. код]