Oki Electric Industry

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з OKI)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Oki Electric Industry
яп. 沖電気工業株式会社
Тип бізнес і підприємство
Форма власності кабусікі-ґайся
Галузь електроніка
Лістинг на біржі TYO: 6703 6703
Гасло Open up your dreams
Засновано 1881
Засновник(и) Кібатаро Окі
Штаб-квартира Toranomond
Ключові особи Президент: Хідеіті Кавасакі (川崎秀一)
Виторг 719,7 млрд єн (2007)
Співробітники 22640
Член Wi-Fi Alliance[1] і SD Associationd[2]
oki.com(яп.)
Мапа
CMNS: Oki Electric Industry у Вікісховищі

Oki Electric Industry (яп. 沖電気工業株式会社) (також OKI, OKI Electric або OKI Group) — японська компанія, що виробляє та продає інфо-телекомунікаційну та друкарську продукцію. Штаб-квартира в Токіо, Японія, OKI працює в більш ніж 120 країнах по всьому світу. В перший рік свого заснування (1881) виготовила перший у Японії телефон.

Річний обіг компанії в 2007 становив 719,7 млрд єн. На компанію працює 22 640 осіб, зокрема 7 327 співробітників за межами Японії.

OKI Printing Solutions[ред. | ред. код]

11 травня 2005 OKI Data Corporation замінила свій корпоративний бренд на OKI Printing Solutions[3]. OKI Printing Solutions є торговою маркою OKI Data Corporation та OKI Europe Ltd. (частини групи Oki Electric). Річний оборот OKI Data Corporation у 2007 склав 187.9 млрд єн. Бренд OKI Printing Solutions представлений в більш ніж 120 країнах світу.

Продажі під брендом OKI Printing Solutions діляться між регіонами:

Представництво OKI Europe Ltd в Україні[ред. | ред. код]

OKI Europe Ltd є постачальником друкарського обладнання здебільшого для підприємств державного, банківського та транспортного секторів, має представництво в Україні, що відповідає також за розвиток бізнесу в Білорусі та Молдові. Оперативне керівництво представництвом здійснює заступник директора представництва OKI Europe Ltd в Україні Тарас Чабанівський.

З 2007 Представництво OKI Europe Ltd в Україні, Білорусі та Молдові є членом Асоціації підприємств інформаційних технологій України (АПІТУ).

Примітки[ред. | ред. код]

  1. https://www.wi-fi.org/membership/member-companies
  2. https://www.sdcard.org/about_sda/member_companies/index.html
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 24 січня 2012. Процитовано 12 листопада 2009.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)

Посилання[ред. | ред. код]