Обговорення користувачки:Oleksandra Verheles

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Oleksandra Verheles!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 19:08, 16 березня 2018 (UTC)[відповісти]

Сувенір від WikiGap[ред. код]

Доброго дня! Для того, щоб передати сувенір за участь у WikiGap, нам необхідно з Вами зконтактуватися. Будь ласка, активуйте для цього вікіпошту: необхідно увійти до Вікіпедії під своїм логіном та паролем, перейти на сторінку Налаштування(зверху сторінки), підтвердити свою електронну адресу, після цього знову зайти в Налаштування, поставити галочку біля «Дозволити електронну пошту від інших користувачів» і зберегти конфігурації. І відпишіть організаторам на wm-uaAt sign.svgwikimedia.org, що Ви це зробили. Дякуємо! --AnnaKhrobolova (WMUA) (обговорення) 21:12, 2 квітня 2018 (UTC) Шановна пані Анна! Я конфігурації змінила, але я не зрозуміла, кому повідомити( Дякую за допомогу)[відповісти]

Шановна користувачко! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Валієва Каміла Валеріївна. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Helixitta (t.) 10:31, 26 березня 2020 (UTC)[відповісти]

WikiGap 2020: подяка за участь та повідомлення про сувеніри[ред. код]

Доброго дня! Від імені організаторів щиро вдячний за вашу активну участь у WikiGap 2020. Завдяки вам та іншим учасникам й учасницям українська Вікіпедія отримала понад 1800 нових та поліпшених статей на тему кампанії.

Детальніші попередні результати доступні тут. Також незабаром ми напишемо детальніше про них у блозі й соцмережах «Вікімедіа Україна»: підписуйтесь, щоб стежити за новинами.

За ваш внесок ви отримаєте набір сувенірів від організаторів WikiGap 2020. Хочу повідомити, що, на жаль, через карантин відправка відбудеться не відразу. Наразі офіс «Вікімедіа Україна» закритий на карантин, і ми не маємо повноцінної можливості здійснювати відправки. Коли обмежувальні заходи в Україні буде знято або послаблено, ми обов'язково надішлемо вам сувеніри. Ще зв'яжемось із вами, щоб уточнити деталі відправки.

Якщо маєте питання, пишіть на wikigapwikimedia.org.ua --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:04, 8 квітня 2020 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до марафону «Це зробила вона» про видатних жінок[ред. код]

Вітаю! Ви брали участь у цьогорічній кампанії WikiGap у березні. Долучайтеся також до схожого проєкту, який проходить цього і наступного тижня — марафону «Це зробила вона». Він присвячений покращенню статей про видатних жінок.

Марафон триватиме до наступного четверга 26 листопада. Цього разу ми фокусуємося саме на покращенні уже наявних статей. Можна працювати над покращенням стилю статей за спеціально підготовленими списками, а можна просто доповнювати і вдосконалювати будь-які статті про жінок.

Усі активні учасники й учасниці марафону зможуть отримати сувеніри від організаторів, а три найактивніші редактор(к)и — додаткові подарунки.

Будемо дуже раді вашій участі! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:44, 18 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Авторські права[ред. код]

Доброго дня! Дякую, що взяли участь у марафоні «Це зробила вона». Хотів би звернути вашу увагу на такий момент — коли ви перекладаєте статті чи фрагменти статей з інших мовних розділів, потрібно вказувати джерело у описі редагування або шаблоном {{Перекладена стаття}} на сторінці обговорення. В іншому випадку ваш переклад формально буде порушенням авторських прав, адже Вікіпедія вимагає вказання авторства для використання інформації із неї. --Acedtalk 18:16, 2 грудня 2020 (UTC)[відповісти]

Доброго вечора! Дякую за коментар, раніше я не звертала на це увагу. Я додала посилання на оригінальне джерело. Сподіваюся, що я вказала це правильно(намагалася зробити у відповідності з статтею Вікіпідії "Шаблон:Перекладена стаття"). Посилання на оновлену статтю, яку я готувала до марафону: https://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%97%D0%B0%D0%B3%D1%96%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%90%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%B0_%D0%86%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B0&stable=0. — Це написала, але не підписала користувачка Oleksandra Verheles (обговореннявнесок) 18:56, 2 грудня 2020.

Дякую! Шаблон потрібно додавати не в саму статтю, а на її сторінку обговорення (посилання на неї можете знайти у лівому верхньому куті, детальніше читайте тут — Довідка:Сторінка обговорення). Я уже це зробив, просто врахуйте на майбутнє. Зв'яжуся із вами щодо сувенірів за участь у марафоні протягом кількох днів. --Acedtalk 22:46, 2 грудня 2020 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі у марафоні Це сказала вона у Вікіцитатах[ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 02:20, 18 грудня 2020 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до WikiGap 2021[ред. код]

Вітаю! Сьогодні розпочався WikiGap 2021 — онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 21 березня.

10 березня о 18:00 ми проведемо вебінар, приурочений до марафону (реєстрація).

За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної». Також за окремі призи можна поборотися у споріднених проєктах: міжнародному марафоні WikiGap Challenge (починається через кілька днів) або у WikiGap в українських вікіцитатах.

Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у WikiGap 2020.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:26, 5 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок[ред. код]

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

«Це зробила вона» 2021: Попередні підсумки, церемонія нагородження 8 грудня, наступні кроки[ред. код]

Доброго дня! Дякуємо, що долучилися до марафону із покращення української Вікіпедії «Це зробила вона». Завдяки вам та ще тридцяти учасникам і учасницям протягом марафону було поліпшено близько 250 статей про видатних жінок. Дякуємо за цей внесок!

Ми плануємо оголосити та відзначити переможців марафону та активних учасників і учасниць на церемонії нагородження, що пройде онлайново у середу 8 грудня; початок о 17:00. Окрім відзначення, плануються виступи цікавих спікерок — зокрема спортсменки, багаторазової чемпіонки паралімпійських ігор Олени Акопян та представниці кампанії «Повага» Анастасії Багаліки. Запрошую запланувати долучитися та зареєструватися за посиланням.

Підсумки марафону ми підбиватимемо протягом кінця цього тижня і початку наступного тижня. Тож якщо ви ще не оновили інформацію про свій внесок на сторінці марафону, прохання це зробити до середи 1 грудня включно. Після цієї дати ми можемо не врахувати ваш внесок, якщо він не вказаний на сторінці марафону.

Якщо маєте питання, пишіть мені або за адресою infowikimedia.org.ua. До зустрічі на сторінках вікіпростору і на нагородженні наступної середи ) --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:57, 29 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону, присвяченого захисницям України та іншим видатним жінкам[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2022 у Вікіпедії, який розпочався сьогодні і триватиме до 24 листопада.

У межах проєкту запрошуємо працювати над статтями про видатних жінок, зокрема про захисниць України. На відміну від минулорічного марафону, цього разу можна також створювати нові статті; однак за поліпшення уже наявних можна отримати додаткові бали.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї кампанії. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:33, 10 листопада 2022 (UTC)[відповісти]