Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 117

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Це нормально?

Пливе кача по Тисині --Mykola Обг 22:02, 28 січня 2021 (UTC)

@Visem:, будь ласка, бо тут, як завжди адмінів не зловиш... --Mykola Обг 22:05, 28 січня 2021 (UTC)
Користувач заблокований, а статтю частково захищено терміном на 1 тиждень. --Рассилон 22:12, 28 січня 2021 (UTC)
Дякую, він там вже вашу СО штурмує. --Mykola Обг 22:12, 28 січня 2021 (UTC)
@Mykola7:, дякую що повідомив. --visem (обговорення) 22:36, 28 січня 2021 (UTC)

Вікіпедія:Перейменування статей/Ліга I → Чемпіонат Румунії з футболу

прошу підбити підсумок --Jphwra (обговорення) 18:47, 28 січня 2021 (UTC)

«Висіла» стаття майже 10 років. Новий правопис дозволяє писати Ґ. У висліді цих дій к-ча Flavius1 згадки про Ґ у статті немає... Ну не хоче к-ч Ґ у статті - зрозуміло. Але тут - енциклопедія, а не ... Те саме к-ч зробив зі створеною мною категорією. На мою думку, це дії, які не є енциклопедичними і є такими, що порушують ВП:ПДН. --Vujko Mytró (обговорення) 12:08, 28 січня 2021 (UTC)

починаючи з травня 2019 року, коли було прийнято новий правопис, "висіти" з Ґ вже не може. Те саме стосується й Вашої категорії. --Flavius (обговорення) 12:38, 28 січня 2021 (UTC)
https://www.dw.com/uk/pershi-ukazy-baidena-yak-u-ssha-reahuiut-na-zakhyst-klimatu/a-56318129: .. встановила 158 вітряків на території колишньої шахти Гленрок. --Τǿλίκ 002 (обговорення) 16:15, 28 січня 2021 (UTC)
Τǿλίκ 002. Після ваших «аргументів» за вилучення статті Гордієвський Іван, очевидно, треба зробити одну просту дію - вибачитися. Ми всі можемо помилятися - але головне - правильні висновки. Якщо, звісно, для вас ВП:Е - це не пустий звук, на що поки дуже схоже. Ходите за іншими, підтакуєте... --Vujko Mytró (обговорення) 18:11, 28 січня 2021 (UTC)
Вибачатись нема за що. --Τǿλίκ 002 (обговорення) 19:54, 28 січня 2021 (UTC)

 Коментар @Yakudza: тут не має порушення: Вікіпедія:Кнайпа_(адміністрування)/Архів_14#Бучач-Львів_vs_Flavius від Бучач-Львів? --Jphwra (обговорення) 16:26, 28 січня 2021 (UTC)

@Jphwra:, та нема там порушень. Просто не всім відомо, що новий правопис допускає вживання Ґ лише в іншомовних прізвищах та іменах. Старий допускав ще й у геоназвах, але новий унеможливив це. Можливо користувач забув це. Припускаймо добрих намірів. П.С. тим більше згодом він мені навіть подякував за перейменування своєї категорії. Тож скоріш за все, я думаю, що він потім згадав той параграф 122. -Flavius (обговорення) 16:40, 28 січня 2021 (UTC)

Схоже, я таки помилився, тому про всяк випадок - перепрошую усіх за помилку (окрім Jphwra, Flavius1; чому так - наприкінці допису). Перечитавши побіжно ще раз новий правопис, попередньо варто визнати слушність аргументів Flavius1 й подякувати йому за ретельність у вивченні правопису. Але... PS. На жаль, усі попередні грубі порушення правил - за відвертого потурання адм-в - названими мною к-чами не залишають мені вибору. Буде відповідний крок від них - ситуація безперечно покращиться. Flavius1. Подяка була - але з відтінком іронії, очевидно ж. --Vujko Mytró (обговорення) 18:37, 28 січня 2021 (UTC)

Перепрошую, але я використовую інструмент "подякувати" за першочерговою функцією. Тому й подумав, що ваша подяка була зроблена за тим же, для чого її і придумали, тобто за замовчуванням - це вдячність за якесь редагування. Про відтінки вдячності я не подумав. Але буду знати. Дякую. --Flavius (обговорення) 19:21, 28 січня 2021 (UTC)
Поки к-ч Flavius не скаже тих слів, які йому давно варто сказати, обґрунтовано всі його слова розцінюю як такі, що говоряться з позиції порушення ВП:Е. Ми всі можемо помилятися, помиляємося - але нікому ніхто на боронить усвідомити помилку і зробити належні висновки та кроки. З вагомим аргументом майже неможливо сперечатися (а не так, як, напр. у статті Річиця тощо). --Vujko Mytró (обговорення) 05:00, 29 січня 2021 (UTC)
аби ви у подальшому не розцінювали якось мої слова (чи то позитивно, чи то негативно), я перестану відповідати Вам взагалі. Але дуже попросив би вас більше не пінгувати мене, це полегшить мені справу, бо я розцінюю пінг як те, що змушує мене відповідати. Дякую. --Flavius (обговорення) 07:06, 29 січня 2021 (UTC)
ніхто тут нікого ні до чого не змушує... Всі ми робимо вибір - свідомо чи несвідомо... Воліє к-ч поводити себе так - його вибір. Я зроблю свій. --Vujko Mytró (обговорення) 10:02, 29 січня 2021 (UTC)
 Коментар @Yakudza: Річиця???? --Jphwra (обговорення) 05:20, 29 січня 2021 (UTC)
Jphwra. Річиця - є таке місто в Білорусі. Маєш сумніви? PS. Так точніше. --Vujko Mytró (обговорення) 09:59, 29 січня 2021 (UTC)

Пітергауз

Знову - нехтування нормами нового правопису, знову - радянські джерела як «авторитетні» щодо перекладу англійського H, знову - джерела зі старим правописом - як авторитені і т. д. --Vujko Mytró (обговорення) 11:50, 28 січня 2021 (UTC)

наведіть фахові джерела з новим правописом --Gouseru Обг. 14:00, 28 січня 2021 (UTC)
Треба шукати незалежні АД! --Τǿλίκ 002 (обговорення) 16:13, 28 січня 2021 (UTC)
Справа у тому, що на "Пітергауз" лише одне джерело (Укрінформ). Я не вважаю цього достатнім для перейменування цієї статті. Питання г/х досить суперечливе й новий правопис, на жаль, його так і не розв'язав, так само залишивши (допустивши) в окремих словах вживання х. Тобто заборони нема. Якщо є джерела на Х, то чому не вважати це отим винятком? Будуть з часом з'являтися джерела на -гауз (бажано щось краше, ніж Укрінформ), то й питань не буде. Одразу перейменуємо. --Flavius (обговорення) 18:59, 28 січня 2021 (UTC)
Питання ґ - г - х - доволі просте, яке свідомо ускладнює частина вікіпедистів. Є Харківський правопис - узгоджений як представниками Заходу, так і Сходу, який і має бути фундаментальним; і що головне - він без більшовицького зросійщення. Є ще Проєкт 1999. Все решта - це зі зросійщенням, в т. ч. деякі норми нового правопису. Можна спробувати погодитися з твердженнями як деяких мовознавців, так і вікіпедистів, які є мовознавцями, що українській мові притаманне «гекання», і надмір Ґ недоречний. Але - власне Ґ часто кажуть іноземці, і буква на позначення цього звуку в укр. мові є. «Виполювання» Ґ - теж неприпустиме, як і його надмірне просування. І тим більш неприпустиме просування зросійщеного х у перекладах з інших мов. Правопис, за яким друкували «Всесвіт» у 1983 - совіцький, і ось тому журнал - хоч і очевидне АД - аж ніяк не може бути АД щодо слова Пітергауз; можна тільки констатувати факт, що в радянських джерелах писали Пітерхауз. Тому його використання як АД - це ВП:НДА. Якщо вже новий правопис не дозволяє писати Ґ в географ. назвах, то це не значить, що тепер всюди треба писати х, як це нерідко було за совітів.
Насправді к-ч Flavius просто не хоче, щоби статтю назвали за правилами нового правопису... Так, усі ми маємо право на власну думку - але не ціною української мови тощо.
AlexKozur З новим правописом, очевидно, мало джерел, тому ваша фраза - неконструктивна. Якщо ви вважаєте, що джерела з совіцьким правописом, яких зазвичай більше, мають бути визначальними, як називати статтю, то так і кажіть. Правильно зрозумів - Back to the USSR? Чи - таки свобода авторам? --Vujko Mytró (обговорення) 04:49, 29 січня 2021 (UTC)
що у словах: наведіть фахові джерела з новим правописом незрозуміло? Чому в одних моментах Ви вимагаєте проставлення джерела, а в інших самі ж додаєте інформацію без джерел? --Gouseru Обг. 06:17, 29 січня 2021 (UTC)

 Коментар «новий правопис» відмінили є рішення суду. --Jphwra (обговорення) 19:03, 28 січня 2021 (UTC)

Поставити до загальних оголошень. Дякую. --Roman333 (обговорення) 11:07, 28 січня 2021 (UTC)

Дякую за нагадування, додав сюди (адміни для цього не потрібні)). --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:52, 28 січня 2021 (UTC)

Стаття з шаблоном на вилучення півроку!

З липня 2020 стаття про Миколу Удянського з шаблоном на вилучення: Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/9 липня 2020.

За цей час його значущість лише піднялася — увійшов у 4-ку найпопулярніших українських блогерів у Інстаграмі з 1,6 млн фоловерів.

Вперше на обговорення для вилучення статтю номінували Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/29 березня 2020 За підсумками обговорення статтю залишили.

Удруге на обговорення для вилучення статтю номінували Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/9 липня 2020 — наскільки розумію, з порушенням правил. Стаття, залишена в результаті обговорення, пів року номінуватися на вилучення не повинна. Проте статтю знову, за підсумками обговорення, залишили.

Через два дні, той самий користувач, який номінував статтю на вилучення, оскаржує підсумок, що по факту є постановкою статті на вилучення втретє! Аргумент того ж дня спростований.

Через місяць! його підтримує ще один користувач. Його аргумент також повністю спростований. З літа в обговоренні жодного поруху.

Проте стаття більше пів року з поміткою «на вилучення». Що з таким робити? Чому бездіяльний адмінкорпус?

Все це ставить питання по інституту «оскарження підсумку»:

  1. Чим таке оскарження відрізняється від повторної постановки на вилучення?
  2. В який термін допускається повторна постановка на вилучення після підсумку про залишення?
  3. Чи повинен ставитися на статтю, по якій «оскаржено підсумок» шаблон «На вилучення»?

Пропоную встановити термін, після якого допускається постановка статті на вилучення через «Оскарження підсумку». Інакше можна безперешкодно гратися, ставлячи всі залишені статті на «Оскарження підсумку».

--Perohanych (обговорення) 20:49, 27 січня 2021 (UTC)

Аргументи опонентів проти це лише рейтинг одного сайту, який використовується в англіві, і однієї статті в Лізі, після якої відразу створили статтю у Вікіпедії. Я правильно зрозумів, що це повинно відповідати правилам ВП:КЗ про широке висвітлення в незалежних АД? І яких адміндій потрібно виконати? Вилучити? Вилучемо. Наказати за оскарження, яке просто не має консенсусу вже роками, можемо теж. Але хіба Ви ніколи не оскаржували підсумки? 1 і 3 не вирішено консенсусом спільноти, проєкт який заблокували й не захотіли модернізувати, 2 - хоч завтра, якщо аргументи чіткі і зважені, а з огляду на попередню номінацію і її підсумок, друга номінація можлива. П.С.: півроку мало, було й більше.--Gouseru Обг. 21:07, 27 січня 2021 (UTC)
Оскарження підсумку мало впливає на проблему довготривалих номінацій, скоріше всього тут 2 аспекти, які імпонують та заважають підбити новий підсумок: 1. Складність підсумку. 2. Мала кількість адміністраторів, які займаються підсумками на ВП:ВИЛ. Для прикладу я збирався підбити підсумок там ще тиждень тому, але ніяк не можу визначитись чи справді ця особа є значимою. Якщо з одного боку є певні досяги та деякі "АД", з другого боку я маю сумніви, що тих джерел достатньо. Також свою роль грають і рішення щодо стетей у іншим мовних розділах, де статтю усюди повилучали.--Andriy.v (обговорення) 21:15, 27 січня 2021 (UTC)

Вітаю! Зробіть порядок з цією статтею, бо більше, як 4 місяці підсумку досі нема!--Maks (обговорення) 11:48, 27 січня 2021 (UTC)

Обмеження

Накласти тимчасове обмеження на користувача PPavloP щодо редагування статті Слобода (Народицький район) до приведення статті в нормальний стан.--Юрко (обговорення) 08:11, 27 січня 2021 (UTC)

Затерти

ред. № 30619335 слід приховати. --АВШ (обговорення) 02:30, 27 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено: 16839562. --Рассилон 05:35, 27 січня 2021 (UTC)
Дякую. --АВШ (обговорення) 22:04, 27 січня 2021 (UTC)

Ванд

94.153.49.18 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) @Yakudza: --Mykola Обг 00:08, 27 січня 2021 (UTC)

Вандал

Порушення АП №2

Доброго дня! Що робити зі статтями Богомол 58208 (Малий катер), Етнічна культура? Вже пройшло 7 днів від поставення шаблону copyvio --Улюбленець поїздів (обговорення) 15:11, 26 січня 2021 (UTC)

Спамер 2

Vladkuzma (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 14:57, 26 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено на добу, при повторенні буде назавжди. --Submajstro (обговорення) 15:05, 26 січня 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola Обг 15:21, 26 січня 2021 (UTC)

Спамер

193.150.96.3 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 09:18, 26 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено.--Andriy.v (обговорення) 09:25, 26 січня 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola Обг 15:21, 26 січня 2021 (UTC)

Вікісховище2

Mcoffsky, будь ласка, ще один документ. Дякую!--Maks (обговорення) 06:23, 26 січня 2021 (UTC)

Вікісховище

Будь ласка, ще ці документи на Вікісховище: 1, 2, 3, 4. Дякую!--Maks (обговорення) 19:09, 25 січня 2021 (UTC)

Оголошення про списки старих районів

Прошу додати в оголошення інформацію про обговорення подальшої долі статей-списків старих районів (мова йде про основний простір). Дякую. --Kharkivian (обг.) 17:46, 25 січня 2021 (UTC)

Головна сторінка

Цитую: «Група з 10 непальських альпіністів на чолі з Нірмал Пурджа уперше підкорили другу найвищу вершину K2 взимку (17 січня)». Схоже, що ім'я та прізвище можна відміняти. Схоже, треба писати «з Нірмалом Пурджею». Дякую за увагу. --Vujko Mytró (обговорення) 13:34, 25 січня 2021 (UTC)

Це можете зробити і Ви на {{Останні новини}}.--Andriy.v (обговорення) 14:36, 25 січня 2021 (UTC)
Дивно... ПО там не діє... --Vujko Mytró (обговорення) 18:30, 25 січня 2021 (UTC)

Гранд (округ)

об'єднайте, будь ласка, ці дві сторінки багатозначостей: Ґранд та Гранд (округ). Flavius (обговорення) 11:58, 25 січня 2021 (UTC)

Там нема що об'єднувати. Вилучив просто другу сторінку.--Andriy.v (обговорення) 14:42, 25 січня 2021 (UTC)
Не ту вилучили. Але дякую. Тепер можна перейменувати. --Flavius (обговорення) 14:43, 25 січня 2021 (UTC)

На Вікісховище

Вітаю! Перекиньте, будь ласка, ці файли (1, 2, 3, 4) на Вікісховище. Дякую!--Maks (обговорення) 10:39, 25 січня 2021 (UTC)

Служивий

Служить России удивительной стране (обговорення • внесок • России удивительной стране WHOIS • России удивительной стране RDNS • России удивительной стране RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 09:26, 25 січня 2021 (UTC)

@Mcoffsky: --Mykola Обг 09:32, 25 січня 2021 (UTC)
розійшовся не на жарт, заблокуйте його, будь ласка, терміново--Людмилка (обговорення) 09:37, 25 січня 2021 (UTC)
YesТак Зроблено by NickK. Дякую. --Mykola Обг 09:40, 25 січня 2021 (UTC)
Дякую!--Людмилка (обговорення) 09:43, 25 січня 2021 (UTC)
Приховайте, будь ласка всі описи його редагувань, бо наслідив вандальними правками по історіях кількох статей--Людмилка (обговорення) 20:52, 25 січня 2021 (UTC)

Іще

Поднимаю бокал (обговорення • внесок • бокал WHOIS • бокал RDNS • бокал RBLs • заблокувати • блокування) --АВШ (обговорення) 23:24, 24 січня 2021 (UTC)

Вандалізм службових шаблонів

Дописувач Akapulko11 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) неодноразово ред. № 30473326, ред. № 30478961 вилучав службовий шаблон про номінацію статті на ШВ та ред. № 30602533, ред. № 30602695, ред. № 30612587 шаблон про номінацію на ВП:ВИЛ. Нарешті дописувач вилучив зі своєї СО і попередження щодо неприпустимості вилучати службові шаблони ред. № 30612888. Прошу заблокувати на 12 годин чи на добу за деструктивний (вандальний) внесок (плюс підозра на мітпапетів на Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/22 січня 2021#Практична соціоніка). --Kharkivian (обг.) 22:44, 24 січня 2021 (UTC)

матпетів не ви один помітили ВП:ЗПК --Artem Lashmanov (обговорення) 22:53, 24 січня 2021 (UTC)
Користувач заблокований на 1 день.--Andriy.v (обговорення) 23:24, 24 січня 2021 (UTC)

Черговий вандальчик

Служить России суждено тебе и мне (обговорення • внесок • России суждено тебе и мне WHOIS • России суждено тебе и мне RDNS • России суждено тебе и мне RBLs • заблокувати • блокування). --АВШ (обговорення) 22:35, 24 січня 2021 (UTC)

Захистити й заблокувати

--Kisnaak Обг.Внесок 22:02, 24 січня 2021 (UTC)

Прибрати шаблон про порушення АП

У статті Лука (гідрологічний заказник), розділ переписано на відповідній підсторінці--Людмилка (обговорення) 11:31, 24 січня 2021 (UTC)

Перейменування

Дженніфер Грей, Грей (значення) прошу пояснити користувачу що не варто всюди додавати Ґ у назви, в правописі можна, а не треба Grey розповсюджене прізвище, топонім і т.п., а якщо є джерела виключно на Ґ, то подавати на ВП:ПС --Artem Lashmanov (обговорення) 00:52, 24 січня 2021 (UTC)

Нове старе

(образа вилучена). --АВШ (обговорення) 00:09, 24 січня 2021 (UTC)

@Andriy.v: --Mykola Обг 00:12, 24 січня 2021 (UTC)
Вже зробив.--Andriy.v (обговорення) 00:12, 24 січня 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola Обг 00:14, 24 січня 2021 (UTC)
І я теж. --АВШ (обговорення) 00:19, 24 січня 2021 (UTC)

Ім'я користувача

Бачу що Укр Енциклопедичний Центр (обговорення · внесок) давно не редагує, але мені здається ім'я користувача неприйнятне та вводить в оману, що це якесь представництво якогось енциклопедичного центру. --Artem Lashmanov (обговорення) 22:06, 23 січня 2021 (UTC)

Створити службову сторінку

Мізрах Ігор Аркадійович

пролшу захист тривалий, а не на пару годин від анонімів --Jphwra (обговорення) 16:05, 23 січня 2021 (UTC)

А Ви знаєте про існування сторінки ВП:ЗС?--Andriy.v (обговорення) 16:09, 23 січня 2021 (UTC)

Сумнів

На сторінці Користувач:Youngsnotover написана біографія, можливо авто, її написав сам користувач. Спочатку номінував на швидке, але потім відмінив. Не знаю чи воно щось порушує чи ні. З одного боку перевірити чи це дані користувача чи це він чиюсь біографію виклав, фактично неможливо. З іншого боку бачив у багатьох користувачів на подібних сторінках особисті коротенькі резюме. --Artem Lashmanov (обговорення) 22:51, 22 січня 2021 (UTC)

і тиша ) --Artem Lashmanov (обговорення) 22:04, 23 січня 2021 (UTC)
А що там дивного у тому що написав користувач на СК? Якщо це автобіографія, то СК якраз і зроблені для того щоби користувачі писали про себе.--Andriy.v (обговорення) 22:08, 23 січня 2021 (UTC)
@Andriy.v: так я про це і запитав. в тому то ж і питання «якщо». але все одно дякую, сумніви зняли, я правильно зробив що скасував ШВ. --Artem Lashmanov (обговорення) 22:11, 23 січня 2021 (UTC)
Навіть якщо це б не була автобіографія у нас не прийнято вилучати персональні сторінки користувачів. "Власник" сторінки має повний карт-бланш щодо вмісту його сторінки та може писати будь-що, головне щоби у тексті не було порушень правил Вікіпедії (образи, погрози, екстемістські гасла, чорні списки, приватна особиста інформація інших людей, явний вандалізм тощо).--Andriy.v (обговорення) 22:24, 23 січня 2021 (UTC)
@Andriy.v: дякую за ще розлогіше пояснення. але я зрозумів Вас одразу)) --Artem Lashmanov (обговорення) 22:33, 23 січня 2021 (UTC)

Аноніми у кнайпі

Допоможіть і вгамуйте анонімів тут. --Kharkivian (обг.) 14:37, 22 січня 2021 (UTC)

Рядок «Громадянство»

Будь ласка, додайте рядок «Громадянство» в шаблоні {{Баскетболіст}} (чи посприяйте цьому). Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 07:25, 22 січня 2021 (UTC)

додано рядок «Країна» як й в інших шаблонах спорту, а також відповідно консенсусу щодо невирішеності проблеми громадянство\підданство. Параметри для шаблону можна використовувати такі: країна, громадянство, підданство--Gouseru Обг. 08:49, 22 січня 2021 (UTC)

Обмежте розмір вибраного зображення на головній

При завантаженні головної сторінки Вибране зображення вантажиться у повній роздільній здатності. Сьогодні це 11 мегабайт! Я просив обмежити до 500px на сторінці обговорення, але здається адміни не бачили моєї теми, тому звертаюсь тут. --Kanzat (обговорення) 16:24, 21 січня 2021 (UTC)

Що треба змінити: поміняти [[Файл:{{Potd/{{LOCALYEAR}}-{{LOCALMONTH}}-{{LOCALDAY}}}}|center]] на [[Файл:{{Potd/{{LOCALYEAR}}-{{LOCALMONTH}}-{{LOCALDAY}}}}|500px|center]]. --Kanzat (обговорення) 16:34, 21 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Gouseru Обг. 06:11, 22 січня 2021 (UTC)

Неприйнятне ім'я користувача

Sweet Garlic (обговорення · внесок) збігається з назвою компанії, яка займається Чорний часник про що і створено статтю, внизу статті є вказівка на компанію постійна версія № 30588347 і у вступному слові на сайті також ця назва. До слова про шаблон {{Неприйнятна назва облікового запису}}, у ВП:ІК прямо сказано: «Якщо ви помітили користувача з неприйнятним ім'ям, зверніться до адміністраторів». --Artem Lashmanov (обговорення) 14:37, 21 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Gouseru Обг. 06:12, 22 січня 2021 (UTC)

Порушення АП

У статті Яроутворення версії від створення і включно з цією постійна версія № 30588579 з порушенням АП . Приховайте --Artem Lashmanov (обговорення) 13:37, 21 січня 2021 (UTC)

Написав користувачці. --Brunei (обговорення) 14:38, 21 січня 2021 (UTC)

Приховати вміст редагування

Приховайте вандалізм у двох редагуваннях ред. № 30588709. Дякую. --Kharkivian (обг.) 12:45, 21 січня 2021 (UTC)

А навіщо?--Andriy.v (обговорення) 12:51, 21 січня 2021 (UTC)
@Andriy.v: Як мінімум такі кросворди трохи не тойво... --Kharkivian (обг.) 12:53, 21 січня 2021 (UTC)
Ну тоді це скасовується і Все. Все-таки ж Вікіпедія — не цензура, правило яке потрібно прийняти і нам доречі. Як для мене інструмент приховування потрібно використовувати лише в окремих випадках, таких як образи, але не усюди де є нецензурна лексика, особливо якщо вона ще й сама по собі замаскована.--Andriy.v (обговорення) 13:07, 21 січня 2021 (UTC)

Приховати

ред. № 30586550 --Mykola Обг 22:06, 20 січня 2021 (UTC)

Приховано.--Кучер Олексій (обговорення) 23:08, 20 січня 2021 (UTC)
Дякую. Ще це, будь ласка, ред. № 30586630 --Mykola Обг 23:11, 20 січня 2021 (UTC)

Прошу відреагувати на запит

"Дружок"

Хрущовка на девятом этаже (обговорення • внесок • на девятом этаже WHOIS • на девятом этаже RDNS • на девятом этаже RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 13:09, 20 січня 2021 (UTC)

ЗППП

Можливо знайдуться адміністратори, які знайдуть в собі сили позакривати заявки на ВП:ЗППП. Це вже ненормально, що вони стільки висять. --Mykola Обг 12:40, 20 січня 2021 (UTC)

Нам ніколи. Ми пишемо статті.--Кучер Олексій (обговорення) 22:10, 20 січня 2021 (UTC)
Не здивований. --Mykola Обг 22:15, 20 січня 2021 (UTC)
В принципі дивуватися нічому. Вікіпедія — е-енциклопедія. Тут пишуть статті.--Кучер Олексій (обговорення) 22:25, 20 січня 2021 (UTC)
Чудово! --Mykola Обг 22:28, 20 січня 2021 (UTC)
То хтось з адмінів хто позакриває заявки знайдеться? --Mykola Обг 22:28, 20 січня 2021 (UTC)
Немає сміливців серед адміністраторів). @Aced, Lystopad, MaryankoD, Yakudza та YarikUkraine: може хтось з бюрократів візьметься?) --Mykola Обг 22:35, 22 січня 2021 (UTC)
@Mykola7: Якщо і вони не відреагують доведеться писати в АК... --Kharkivian (обг.) 22:40, 22 січня 2021 (UTC)
Не панікуйте! Я протягом наступних днів візьмуся за перші 2 заявки. Справа в тому, що там величезні шматки тексту, які треба перечитати перш ніж підбивати підсумок, і багато з адмінів як на мою думку просто не бажають все те перечитувати, і відповідно, підбивати підсумок. Я вже думав це зробити скоріше, але ті кілобайти тексту відбили все бажання.--Andriy.v (обговорення) 22:45, 22 січня 2021 (UTC)
Ага. Ну, наснаги вам.) Дякую! --Mykola Обг 22:49, 22 січня 2021 (UTC)

Вас не почули

@Mcoffsky: Sn eg (обговорення · внесок) Вас не почув - Ігнатова юлія юріївна --Artem Lashmanov (обговорення) 12:33, 20 січня 2021 (UTC)

Виписав останнє китайське попередження. --Mcoffsky (обговорення) 12:36, 20 січня 2021 (UTC)

Категорія із статтями з порушенням АП

Шановні адміністратори! Звертаю Вашу увагу на категорію із порушенням АП, де вже понад 100 статей і яка давно вже нормально не чистилась. Звертаю Вашу увагу, що через те, що колективно ви забили на порушення АП, користувачі вже змушені номіновувати статті через ВП:ВИЛ. Тому прошу здійснити відповідні дії, її регулярно чистити та приділяти їй належну увагу (як і категоріям із файлами, де також проблеми із АП).

Також прошу Вас вилучити з історії редагувань версії з копівіо з таких статей:

Дякую. --Kharkivian (обг.) 10:46, 20 січня 2021 (UTC)

Та категорія чиститься регулярно, інакше там було б уже 1000 статей, як у категорії до об'єднання. Проблеми схожі: користувачі не беруть на себе працю проаналізувати історію статті, знайти в ній версії без копівіо. Також заміняють не весь вміст статті, а лишають категорії, джерела й картки. Хочете щось лишити? Переносьте на підсторінку й залишайте стаб. --Brunei (обговорення) 12:19, 20 січня 2021 (UTC)
Так треба ж вилучати те що копівіо наче. У картці формально його немає. Чи це немає значення якщо стаття повністю копівіо то вилучати треба абсолютно все? --Artem Lashmanov (обговорення) 12:27, 20 січня 2021 (UTC)
Треба вилучати версії з копівіо. Якщо всі версії зіпсуті, то зберігати нема чого. Якщо маєте час і натхнення, створіть з тексту без порушень стаб на підсторінці. --Brunei (обговорення) 14:03, 21 січня 2021 (UTC)
@Brunei: тобто самий швидкий спосіб почистити категорію, це умовно перенесення тексту без порушення на підсторінку, за умови що автор за тиждень цього зроби не спромігся? Сторінка вилучається адміністратором і з підсторінки переноситься версія вже без порушень. Маю надію я вас правильно зрозумів? І одразу щодо мого запиту вище про Яроутворення. Автор декілька разів вилучав шаблон про копівіо. Потім просто видалив його не відновлюючі тексту. Як тут бути? Все одно створити підсторінку? --Artem Lashmanov (обговорення) 14:22, 21 січня 2021 (UTC)
Так, усе правильно. Щодо Яроутворення - гляну.--Brunei (обговорення) 14:27, 21 січня 2021 (UTC)

Нове старе

Шаболда и с чего начать (обговорення • внесок • и с чего начать WHOIS • и с чего начать RDNS • и с чего начать RBLs • заблокувати • блокування) --АВШ (обговорення) 23:02, 19 січня 2021 (UTC)

Vaniok123228003010

заблокуйте вандала --Jphwra (обговорення) 21:22, 19 січня 2021 (UTC)

Не бачу там свідомо вандальних дій. Те що він замінює Володимир на транскрибоване Владімір не означає, що він займається вандалізмом. Потрібно просто зайти на СО користувача та повідомити його про неправильність таких дій. І звісно не забувайте про ВП:ПДН.--Andriy.v (обговорення) 21:27, 19 січня 2021 (UTC)
 Коментар Російські ПІБ перекладаємо, а не транслітеруємо («... імена та імена по батькові росіян і білорусів передаємо їх українськими відповідниками.» (див. Вікіпедія:Правила перекладу з близькоспорідених мов): Написання прізвищ, імен та по-батькові 1. Українські, російські й білоруські імена мають, як правило, візантійське походження; ... . Українські й білоруські імена протягом віків поступово змінювалися й відходили від канонічних (порівняйте: Алексей і Олексій, Олекса; Бестафій і Остап, Агрипана і Горпина та ін.) – Пізніше ці народні варіанти канонічних імен .. (стали) .. офіційними особовими іменами українців і білорусів. Тому, коли виникає потреба в перекладі, то в російському тексті українські й білоруські імена передаються їх російськими відповідниками, і навпаки – російські й білоруські імена в українському тексті передаються їх українськими відповідниками. ... [1][2]).--Τǿλίκ 002 (обговорення) 07:19, 20 січня 2021 (UTC)
  1. Українська мова. aic-crimea.narod.ru. Процитовано 19 січня 2021.
  2. Правопис російських (слов’янських) імен і прізвищ українською мовою. Радіо Свобода (укр.). Процитовано 19 січня 2021.

Машинний переклад

Марта Городянин (обговорення · внесок) додає інформацію машинного перекладу до статті Суверенні території Іспанії, тим самим її знищуючи. Відкотив зміни і залишив пояснення відкоту вчора на СО користувачки, сьогодні вона знову вносить зміни до статті двічі! ред. № 30577011, ред. № 30577552. Користувачка не реагує на зауваження. Також створила декілька сторінок з невичитаним машинним перекладом, які було вилучено(Відносини Габон – Іспанія, Відносини Гамбія – Іспанія). Вона повторно їх створила у такому ж вигляді. Не реагування на зауваження і продовженням таких дій ніяк не можна пояснити добрими намірами. Прошу вжити заходів. --Artem Lashmanov (обговорення) 19:11, 19 січня 2021 (UTC)
приєднуюсь до запиту --Jphwra (обговорення) 19:13, 19 січня 2021 (UTC)

ну хоч якась би реакція. можливо ще одне зауваження на СО користувачки? --Artem Lashmanov (обговорення) 11:02, 20 січня 2021 (UTC)
Попередив. Якщо не подіє — буде блокування.--Andriy.v (обговорення) 11:17, 20 січня 2021 (UTC)
@Andriy.v:  Дуже дякую! --Artem Lashmanov (обговорення) 11:46, 20 січня 2021 (UTC)
@Andriy.v: ред. № 30584585, ред. № 30585376 --Artem Lashmanov (обговорення) 20:56, 20 січня 2021 (UTC)

Proxy server

Переблокувати 101.51.141.106 (обговорення · внесок) --Mykola Обг 13:30, 19 січня 2021 (UTC)

Шкідливі правки з ІР адреси

93.73.230.17 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Більшість редагувань із цієї адреси становлять механічну заміну у навколокосмічних статтях (корабель->зонд і подібні). Попри те, що в принципі такі внески можуть бути корисними, є велика кількість редагувань, у яких відбуваються механічні заокруглення чисел і дат, які дуже важко потім відслідковувати і перевіряти.

На жаль, патрульні часто не перевіряють числа і затверджують зміни з цієї ІП. Можна якось заблокувати цю ІП? — Це написав, але не підписав користувач Xpoback (обговореннявнесок) 11:47, 19 січня 2021‎ (UTC).

Перепрошую, що не підписав. Xpoback (обговорення) 11:55, 19 січня 2021 (UTC)

Про УкрВікі

Я не знаю, як редагувати ту сторінку спостереження. Але Тиждень будь-який не закінчується, бо це просторове значення, тому він завершується. В українській мові є слово скоро, але воно має значення швидко. А у значенні через деякий час уживається слово незабаром. Проте. Кому це треба, бо адепти осучаснення-знищення на коні, форца... --ДмитрОст (обговорення) 06:56, 19 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Submajstro (обговорення) 07:32, 19 січня 2021 (UTC)

Діапазон

94.153.0.0/16 (обговорення · внесок). Переблокуйте, будь ласка, включно з анонімами. @NickK та Andriy.v: --Mykola Обг 23:42, 18 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено.--Andriy.v (обговорення) 23:45, 18 січня 2021 (UTC)
Дякую! --Mykola Обг 23:46, 18 січня 2021 (UTC)

про мої фото

Шановні адміністратори, дотепер я вважала, що маю право ілюструвати статті власними фото, але вони, завантажені мною вчора та позавчора, з якихось причин поставлені на видалення. Фото зроблені та викладені мною особисто. Причому всі запити на видалення додані одним і тим же користувачем Миколою Василечком і без пояснення причин. Вчора ж статтю Zag (Ursus), де вони фігурували, пробували видалити. Сьогодні - мої фотографії. Це виглядає підозрілим. Сподіваюся, що це не є упередженим ставленням до мене, Zag чи музейної тематики. Прошу допомогти припинити це переслідування.--Bufo calamita92 (обговорення) 21:25, 18 січня 2021 (UTC)

@Bufo calamita92, файли можуть номінувати на вилучення, якщо є сумніви в авторстві. Як вже відповів вам Микола Василечко, якщо в полі «автор» вказано ім'я-прізвище, а на вашій сторінці користувача немає підтвердження, що це ваше ж ім'я-прізвище, то виникає підозра, чи це раптом не фото третьої людини. Таких випадків дуже багато, тож редактори Вікісховища в таких випадках запитують текстовий дозвіл на файл. Вам буде простіше надіслати такий дозвіл на загальну електронну пошту Вікісховища, ніж переконувати конкретного користувача. Можете скористатися генератором тексту дозволу, головне надіслати його з електронної скриньки, що відповідає імені автора у фото. Те саме, як я розумію, стосується користувача Zag: ви маєте знати, як працюють авторські права на обкладинки. Що ж до фотографій авторських скульптур, то тут така справа, що ваше двовимірне фото тривимірного об'єкта є похідною роботою від нього: ви є автором фото, але скульптор є автором скульптури, і щоб фото могло існувати у Вікісховищі, потрібна згода обох. Це бюрократично, але ви можете переконатися в тому, що в англійській Вікіпедії, скажімо, фото робіт сучасних гончарів завантажені не у Вікісховище, а локально, з обґрунтування добропорядного використання. Локально завантажувати файли для використання в конкретній статті Вікіпедії можна через ось цей Майстер. --Ата (обг.) 09:46, 19 січня 2021 (UTC)

прошу

вилучити цей файл → 80пкс --Jphwra (обговорення) 17:18, 18 січня 2021 (UTC)

А чому, логотип змінився, чи таки Латвія сама його проведе? --Yukh68 (обговорення) 18:57, 18 січня 2021 (UTC)
сьогодні тільки білорусів позбавили, що далі вирішать згодом. Така інфа на офсайті. Скоріш за все Латвія проведе сама, досвід має. --Jphwra (обговорення) 19:02, 18 січня 2021 (UTC)

досвідчений вандал

вандалу що Микола Вавілов, що попсова співачка, все однакове. [1]. прошу обмежити його. --ursus 12:59, 18 січня 2021 (UTC)

Заблокував.--Andriy.v (обговорення) 13:01, 18 січня 2021 (UTC)
дякую. --ursus 13:03, 18 січня 2021 (UTC)
а ви не можете ще й того Василечка заблокувати? він ставить на видалення ті завантажені мною зображення, які Ви перенесли з Вікіпедії на сховище Вікімедіа. заздалегідь дякую. --ursus 22:51, 18 січня 2021 (UTC)
Я не адміністратор Вікісховища, тому — ні, не можу.--Andriy.v (обговорення) 23:38, 18 січня 2021 (UTC)

До питання вандалізму

Я не вперше у Вікіпедії, але такого не стрічав. Знову так би мовити анонім пройшовся саме моїми статтями та повидаляв номери телефонів. Я про це говорив, говорю і буду говорити, що це питання не розв'язане, і те, що, ботом пройшовся Андрій — це традиційна вакханалія, яка узвичаїлась для деякої групи адмінів, бо знають, що їм за це нічого не буде, бо їх більшість. Ну, демократія... так би мовити... Там є прихильники звичаєвого права, які хочуть мене зробити рівнішим для рівних, бо надто відсвічую, але мені, може, якось хотілось почути думку не вискочок 5-7 років адміністрування, а авторитетних адмінів, які понад 10 років тут спілкуються і знаходять консенсуси, бо мені нещодавно вказали моє місце, і я вивчив своє нове ім'я. Скільки ще принижень доведеться витерпіти, хто зна... Бо часом складається таке враження, що ті, хто писали Вікіпедію у 2006-2008 роках були неуками, а тут прийшли хвацівці (я в же не згадую одного спеца із Харкова, який покращує Вікіпедію....), які все ставлять на правильний потік. Прикро, що я сиджу, годинами вишукую інфу, щоб із 2007 року зробити Віку краще, а хакери та невігласи (аноніми ще зручніше) руйнують все. Я звертаюсь до адмінкорпусу адекватних адмінів, а не холуїв. Коли ми будемо приймати консенсусні рішення, які не шкодять Вікіпедії?.. Якщо ніколи, то хай авторитетні аноніми освячені певними особами і далі керують Вікіпедією, а в адміна зв'язані руки, бо є дискусійне питання, яке вирішене недемократичним способом... І я таких недемократичних рішень знаю не одне, коли самі адміни таке чинили у Віці, що здоровому уві сні не насниться... Відтак я буду, напевно, всюди підтримувати критиків Вікіпедії, що це фігня, бо конструктиву з дня на день менше і менше. І треба йти у внутрішню еміграцію. --ДмитрОст (обговорення) 12:01, 18 січня 2021 (UTC)

@ДмитрОст: Е-е-е… номери телефонів? Даруйте, а як же п. 4 правила ВП:НЕКАТАЛОГ? --Рассилон 12:29, 18 січня 2021 (UTC)
Правила пишуть ті, хто пишуть... Вам навести приклад тут добродіїв, які утворили купу видалення зображень, бо вони завантажені не з тою ліцензією. Тобто. Я б просто взяв і ті фото (зроблені авторами цих фото), підігнав під потрібну ліцензію. Але ні. Ті гучномовці допомогли Вікіпедії - видалили ті фото. Один телефон у картці має бути. Все інше - жовті сторінки. --ДмитрОст (обговорення) 13:02, 18 січня 2021 (UTC)
А особливо, коли адміни підтримують анонімів. Тобто 15 років тому Вікіпедію писали дурні, а зараз прийшли розумні... У мене виникає одне бажання після 14 років у Вікіпедії навчити вандалити Вікіпедію через анонімні ай-пі. Звичайно, я цього робити не буду. Поки. Але якщо користуватися правилами... Я згадую Тижні Одещини, Херсонщини чи Миколаївщини у 2010 році, коли про якийсь Березівський район чи Снігурівський район було аж ДВА речення. Ніхто не дивився на авторське право. Закидували текст... Тоді правили, переписували, вікіфували. Це було тоді. Зараз усі розумні. Те, що я маю ступінь і звання мовознавця, у Вікіпедії я ніхто. Тут більш грамотні люди. Бо Вікіпедія керується не здоровим глуздом, а думкою більшості... --ДмитрОст (обговорення) 13:15, 18 січня 2021 (UTC)
Не лише Вашими статтями пройшлися, я затверджував декілька правок в статтях, започаткованих иньшими редакторами. Мені дивно, що Ви нещодавно виступали за вірогідність, а тут вже підтримуєте збереження неіснуючих номерів телефонів.--Юрко (обговорення) 14:34, 18 січня 2021 (UTC)
  • Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Контактна інформація - обговорення ще триває, на якій воно стадії не вчитувався. Щодо ВП:ЧНЄВ, то зауважу, що це в першу чергу дороговказ для новачків, який направляє їх у відповідний проект. Наприклад НЕНОВИНИ - у Вікіновини, НЕЦИТАТИ - у Вікіцитати, НЕСЛОВНИК - Вікісловник. У той же час, певне використання цитат у Вікіпедії також є можливим і спільнота визначає якою мірою, деякі словникові функції, як то етимологія слів у Вікіпедії допустимі. Тобто питання меж вживання ВП:НЕКАТАЛОГ - це теж питання, яке мала б вирішувати спільнота, а не анонімні тролі. Користувач, який здійснює вилучення цих даних безстроково заблокований на всіх проектах за деструктивну діяльність. Якщо не відкидати редагування безстроково заблокованих тоді втрачається сенс блокування. Додав також запит щодо цього питання у Вікіпедія:Завдання для роботів#Телефони на вікідані, тому вважаю що збереження цих даних у Вікіпедії, принаймні, до перенесення на Вікідані є важливим. --yakudza 14:26, 18 січня 2021 (UTC)
  • «Ми порушували 15 років тому, то було все в порядку» - це ненормальна позиція, на мою думку. Я прийшов сюди не завдяки адмінам з 15 рокам стажу, а завдяки раціональним правилам, запропонованим Джимбо Вейлзом. Щодо контактних даних, треба домовитися в обговоренні Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Контактна інформація зі спільнотою. Як домовитеся, так і буде. Дії безстроково заблокованих потрібно скасовувати. --Brunei (обговорення) 18:24, 18 січня 2021 (UTC)
    Зміни вносить анонімний користувач. Звідки мені знати, чи заблокований він? Друге. ВП:Не каталог - офіційне правило, ухвалене спільнотою на широкому обговоренні, тому треба обговорювати зміни до правила, а не питання залишення\прибирання номерів телефонів.--Юрко (обговорення) 18:52, 18 січня 2021 (UTC)
  • @ДмитрОст:, я особисто підтримую Вашу позицію і дякую за багаторічний внесок. На жаль є така ситуація, я особисто не вважаю, що загальні (бланкові) номери телефонів порушують правила (на відміну від каталога з телефонами). Я й сам користувався контактами, коли потрібно було зв'язатися з сільрадою. Також не розумію ситуацію, коли чудо-аноніми, які обходять блокування, розповідають нам про правила, але, повторюсь, на жаль на сьогодні така ситуація. Дякую, що підняли це питання. --visem (обговорення) 23:08, 22 січня 2021 (UTC)
    • Повторюся. Я відступлю від своє позиції, аби Вікіпедії було добре, хоч і маю свою думку. Я за розвиток Вікіпедії і коли бачу шаблон про певні негаразди, то усуваю їх. Я не приходжу у Вікіпедію для виставлення забороняючих шаблонів, щодня вишукую щось, щоб покращити Віку, але я заохочую користувачів, щоб ми були краще. І це слово краще я як філолог бачу в діях або гірше. Недоліки є у всіх, але ми маємо підтримувати одне іншого, а не переслідувати та цькувати... --ДмитрОст (обговорення) 03:32, 23 січня 2021 (UTC)

ВП:ІК Yavir2000

Прошу попередити користувача Yavir2000 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) про неприйнятність такого імені користувача через порушення ВП:ІК. Внесок, який пов'язаний з ідентичною за назвою фірмою, це підтверджує. Дякую. --Kharkivian (обг.) 11:24, 18 січня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено. До речі, для цього права адміністратора не потрібні ). --Рассилон 12:09, 18 січня 2021 (UTC)
@Рассилон: Дякую. Річ у тому, що в інших обговореннях вже підіймалась тема, що деякі адміністратори вважають, що цю дію можуть зробити лише адміністратори. Тому просив би висловитись інших адміністраторів щодо допустимості встановлення такого шаблону патрульними. Дякую. --Kharkivian (обг.) 12:21, 18 січня 2021 (UTC)

Бєспрєдел адміністратора

Один із адміністраторів постійно видаляє статтю Соціалістична партія Олександра Мороза. Вимагаю наказати бєспрєдельщіка ! Mini@ 11:08, 18 січня 2021 (UTC)

Цю сторінку не призначено для: Скарг на дії адміністраторів і коментарів щодо їхніх дій. Крім того, краще говорити не "бєспрєдел", а вседозво́леність; свавілля, сваволя тощо; і не "бєспрєдєльщік", а беззако́нник, сваві́льник, сваво́лець тощо (за словником). --Τǿλίκ 002 (обговорення) 11:17, 18 січня 2021 (UTC)
Я кого це дива ? - Mini@ 11:28, 18 січня 2021 (UTC)
Ну Вам ж написали! через постійний обхід ВП:ВВС. --Τǿλίκ 002 (обговорення) 11:30, 18 січня 2021 (UTC)
Стаття хай буде. Скажіть адміністратору, щоб припинив свавілля ! - Mini@ 11:32, 18 січня 2021 (UTC)
А чому Ви не можете сказати, на пряму. Нащо посередники? --Τǿλίκ 002 (обговорення) 11:46, 18 січня 2021 (UTC)
Я його боюся. Він мені не подобається. --Mini@ 11:48, 18 січня 2021 (UTC)
Що він Вам може в інтернеті зробити? --Τǿλίκ 002 (обговорення) 12:10, 18 січня 2021 (UTC)
вистежить і розправиться зі мною. Треба буть пильним. --Mini@ 12:23, 18 січня 2021 (UTC)
Ну це вже взагалі якась фантастика. Або тролінг. --Τǿλίκ 002 (обговорення) 12:36, 18 січня 2021 (UTC)
Відхилено. @Minia: подавайте заявку на ВП:ВВС, у тексті якої обов'язково обґрунтуйте відповідність предмету статті критеріям енциклопедичної значимості з посиланнями на незалежні, вторинні, авторитетні джерела. --Рассилон 12:24, 18 січня 2021 (UTC)
З якого це дива я маю доводити значимість політичної партії яку зареєстровано у міністерстві юстиції, вона функціонує відповідно до законодавства та бере участь у виборах ? Хай, той кому вона не подобається доводить протилежне ! Вимагаю захистити статтю від видалення ! --Mini@ 12:33, 18 січня 2021 (UTC)
Ви б спочатку джерел додали б у статтю, і нормальних… Он навіть у Соціалістична партія України такі є! --Рассилон 12:41, 18 січня 2021 (UTC)
Здається, цей користувач напрошується на блокування. --Τǿλίκ 002 (обговорення) 12:38, 18 січня 2021 (UTC)
За що ? --Mini@ 12:39, 18 січня 2021 (UTC)
Порушення правил. Ви спочатку обізвали користувача "бєспрєдельщіком", після пояснення помилковості Ваших дій продовжували претензії, після ще одного пояснення щось агресивно вимагаєте... --Τǿλίκ 002 (обговорення) 12:52, 18 січня 2021 (UTC)
вимагаю не чіпати статтю, не видаляти її на підставі своїх суб'єктивних умовиводів. Mini@ 12:55, 18 січня 2021 (UTC)

наглі видалянти

створив статтю Мельник Олег Петрович -- про людину, яка створила унікальний природничий музей -- Музей анатомії НУБіП. цей науковець, мало того, що доктор, професор й академік (про що написав), так ще й впроваджувач унікального методу пластинації. і т.д. треба там побувати, щоби зрозуміти унікальність. дещо підтвердив і світлинами. і ось якийсь невихований (добираю слова) видалянт двічі в процесі першої години роботи над статтею поставив її на швидке видалення. я двічі відкотив це нахабство, але ще трохи і буде війна редагувань. писати цьому панові я не маю бажання чи наміру. чи можна якось навчити таких творців займатися ділом, а не лізти в роботу досвідчених авторів? --ursus 23:09, 17 січня 2021 (UTC)

Користувача вже неодноразово попереджали про неправильність таких дій, тому на цей раз довелось блокувати. Zag як би Ви не думали про того користувача, але правило ВП:Е ніхто не скасовував, тому прошу дотримуватись етикету та на наступний раз формулювати запит у більш пристойній манері. Дякую.--Andriy.v (обговорення) 23:46, 17 січня 2021 (UTC)
красно дякую. потрібне слово на три крапки нарешті підібрав. --ursus 00:01, 18 січня 2021 (UTC)

Прошу перевірити

Прошу перевірити версію статті Битва під Заславом (1491) і поправити вікірозмітку. Найближчим часом статтю більше не редагуватиму. — Це написав, але не підписав користувач Pohorynsky (обговореннявнесок).

@Pohorynsky: це не сюди. вище написано для чого сторінка. Запити до патрульних - ВП:ЗДП --Artem Lashmanov (обговорення) 21:35, 17 січня 2021 (UTC)
@Artem Lashmanov: а ви переломитеся? — Це написав, але не підписав користувач Pohorynsky (обговореннявнесок) 06:47, 18 січня 2021‎ (UTC).
@Pohorynsky: Будь ласка, спілкуйтеся ввічливіше, не забувайте про етикет, підписуйтеся в обговореннях і відповідайте з відступом. --Рассилон 07:05, 18 січня 2021 (UTC)
Бачу часу і компетенції на коменти у вас не бракує @Рассилон:. З усім іншим традиційно не склалося. — Це написав, але не підписав користувач Pohorynsky (обговореннявнесок).
@Рассилон: здається користувач Вас не почув --Artem Lashmanov (обговорення) 19:32, 18 січня 2021 (UTC)

Блокуйте

вандала [2]. Flavius (обговорення) 13:14, 17 січня 2021 (UTC)

Beholder приховувати потрібно ж...--Gouseru Обг. 14:50, 17 січня 2021 (UTC)

Невідпатрульовані зміни для анонімів

Відкрив статтю Огірко Ігор Васильович як Kanzat і відкрив окремо як анонім. Стаття виглядає по-різному - Kanzat бачить усі зміни, включно з невідпатрульованими, анонім бачить відпатрульовану версію, але при редагуванні (візуальному чи невізуальному) показується остання версія статті. Для аноніма це все дуже незручно. Що відбувається, чому так? --Kanzat (обговорення) 12:00, 17 січня 2021 (UTC)

Там адмін Geohem встановив стабілізовану версію в 2012 році, яка якраз дає описаний Вами ефект. Не бачу наразі потреби у стабілізації, тому зняв.--Andriy.v (обговорення) 12:12, 17 січня 2021 (UTC)

Користувач Kharkivian відомий чисельними редагуваннями, після яких у спільноті розпочинаються конфліктні ситуації. Зокрема виставлення на вилучення статей про вояків УНР, щодо яких є авторитетні вторинні джерела, або загиблих українських воїнів з Книги пам'яті полеглих за Україну, щодо якої в спільноті вже було обговорення і вона була визнана за надійне АД. Також варто пригадати довгий конфлікт щодо користувача з ніком, що містив цифри 1488, у якого було лише кілька редагувань за місяць до того, як Kharkivian зробив запит щодо його блокування. Користувач Kharkivian вдало знаходить теми, здатні спровокувати конфлікти у спільноті. Ось і цього разу він додав у статтю В.Зеленський інформацію про інтернет-голосування на одному із сайтів, співвласником якого є відомий провокатор Володимир Петров. Те, що сайт В.Петрова Рагу.лі не є АД, думаю очевидно всім користувачам з досвідом редагування Вікіпедії, так само як і очевидно, що знайдуться користувачі, які поведуться на цю провокацію. Прохання вжити заходів. --yakudza 01:51, 17 січня 2021 (UTC)

Прошу не пересмикувати. Сайт Рагу.лі не АД, а тому я додав АД - сайт Українські новини та місцевий криворізький сайт, які опублікували про це новину. Це АД? АД. --Kharkivian (обг.) 09:22, 17 січня 2021 (UTC)
Якщо "Книга пам'яті полеглих за Україну" (яке є по суті каталогом) це єдине джерело про загиблу особу, то скоріш за все вона не відповідає КЗ. Користувача з ніком 1488 я б теж забанив, воно очевидно нацистське, там не треба чекати поки "вистрелить". Стосовно Рагу.лі згоден, видалив інф-ю. --Kanzat (обговорення) 10:26, 17 січня 2021 (UTC)
Kanzat, я трохи неточно розставив акценти: справа в тому, що дії користувача регулярно провокують довготривалі конфлікти. --yakudza 18:27, 17 січня 2021 (UTC)
Як адміністратор повністю згоден з користувачем Kanzat та підтримую його дії. Сподіваюся, на цьому можна закрити запит — NickK (обг.) 10:34, 17 січня 2021 (UTC)
idem.--Andriy.v (обговорення) 10:35, 17 січня 2021 (UTC)

А з ким вставка інформації з "рагулі" конфлікт спровокувала? З шанувальниками 95-го кварталу? Я до речі не знав, що ЗЕ ще й першим рагулем на селі визнаний, тепер знатиму :) --A1 (обговорення) 12:37, 18 січня 2021 (UTC)

Місяць не допоміг

77.123.52.106 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Artem Lashmanov (обговорення) 22:15, 16 січня 2021 (UTC)

спробуємо на довше.--Andriy.v (обговорення) 22:19, 16 січня 2021 (UTC)

Прошу глянути

цей внесок щось там суцільні тести --Jphwra (обговорення) 20:33, 16 січня 2021 (UTC)

і ця користувачка не одна. якась навала машинних перекладів про міжнародні відносини Іспанії. таке враження що виконують завдання навчального процесу чи що --Artem Lashmanov (обговорення) 21:11, 16 січня 2021 (UTC)

Ванд

По морді сапогом (обговорення • внесок • морді сапогом WHOIS • морді сапогом RDNS • морді сапогом RBLs • заблокувати • блокування). @Yukh68: --Mykola Обг 16:04, 16 січня 2021 (UTC)

Вже зайнявся. --Yukh68 (обговорення) 16:05, 16 січня 2021 (UTC)
Дякую! --Mykola Обг 16:06, 16 січня 2021 (UTC)

Заблокуйте вандала

Ссиш? (обговорення · внесок) — старий знайомий, але вже перейшов до створення сторінок із агресивним текстом. Заблокуйте, будь ласка, і вилучіть сторінки, вони на ШВ вже--Xsandriel (обговорення) 09:26, 16 січня 2021 (UTC)

@Atoly: дякую за оперативність!--Xsandriel (обговорення) 09:33, 16 січня 2021 (UTC)
Xsandriel, заблокував, сторінки видалив, журнали приховав. --Atoly(обг) 09:49, 16 січня 2021 (UTC)

Вандалізм

Malechkovych (обговорення · внесок) перше редагування і вандалізм на сторінці Список країн Європи за площею. --Artem Lashmanov (обговорення) 02:10, 16 січня 2021 (UTC)

Це поки що не підпадає під ознаки вандалізму. Внесення неправильних змін через щиру хибність поглядів вандалізмом не є. Спробуйте для початку пояснити новачку. Якщо не перестане так робити, можливо, знадобиться втручання адміністраторів. --Олег (обговорення) 06:31, 16 січня 2021 (UTC)

Підозріла активність з реєстрації

--Artem Lashmanov (обговорення) 00:40, 16 січня 2021 (UTC)

Внеску ж наче нема, і зважаючи на подібність імен, ВП:ЛТ не порушено. А самі по собі підозри не є підставою для блокування чи ще якихось подібних дій. Будуть редагування — тоді й треба буде дивитися.--Piramidion 02:37, 16 січня 2021 (UTC)
розумію. навала о 2:40 за Києвом здалася дивною і наче приготуваннями нашого старого знайомого. вирішив попередити заздалегідь --Artem Lashmanov (обговорення) 03:07, 16 січня 2021 (UTC)
Така можливість, гадаю, є. Побачимо.--Piramidion 03:54, 16 січня 2021 (UTC)

Ось ще (теж усі без внеску). Сиділа людина пів години за компом і видумувала юзернейми.

--Kanzat (обговорення) 16:16, 16 січня 2021 (UTC)

  • ВП:ЛТ не порушено, бо відсутній факт порушення. Але бажано приглянути за ними. Практика створення користувачів-привидів є в будь-якій вікі... хоча й одиночні випадки...--Gouseru Обг. 14:48, 17 січня 2021 (UTC)

Хмель Володимир

Можна блокувати довічно у статті Зміїнець один вандалізм вставляє --Jphwra (обговорення) 19:59, 15 січня 2021 (UTC)

Користувач отримав попередження. Подивимось, як відреагує.--Piramidion 02:39, 16 січня 2021 (UTC)

Ґалєєв Рузаль Ельмірович

@Стефанко1982: Прошу перейменувати на Галєєв Рузаль Ельмірович. Немає там літери Ґ. --Jphwra (обговорення) 05:46, 15 січня 2021 (UTC)

Об'єднати дублі гри

У нас стаття про одну і ту саму гру SimCity (відеогра 2013) (маленька, створена у 2014) і SimCity (2013) (новачок зробив частковий переклад з ру-вікі 3 тижні тому). Об'єднайте теє якось під якоюсь однією назвою. Дякую. --Kharkivian (обг.) 12:40, 14 січня 2021 (UTC)

Маю сумніви... Якщо об'єднувати за допомогою інструменту, то нагору вилізе постійна версія № 30420745 з ознаками сирого перекладу, а більш-менш пристойна постійна версія № 28080094 сховається у глибині історії. Я більше схиляюся до ручного перенесення вмісту статті SimCity (2013) до статті SimCity (відеогра 2013) з одночасною вікіфікацією й об'єднанням виносок. З повагою, Рассилон 14:25, 14 січня 2021 (UTC)
@Рассилон: навіть при ручному перенесенні треба об'єднувати історії редагувань. (наразі не маю на це часу) з повагою, --Atoly(обг) 14:28, 14 січня 2021 (UTC)
Той інструмент призначений здебільшого лише для об'єднання історій сторінок, які було «перейменовано» шляхом перенесення тексту (переважно це про категорії), і які не мають редагувань, що накладаються в часі (тобто редагування мають мати чітку часову межу). В усіх інших випадках об'єднання треба робити шляхом вилучення, перейменування і відновлення.--Piramidion 22:04, 14 січня 2021 (UTC)

Сторінка створена в обхід ВП:ВВС

Вилучена згідно обговорення стаття Німшинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів. Автор прибирає шаблон про вилучення. Додані джерела не незалежні і не висвітлюють історію школи. Проблеми у статті ті самі що були при обговоренні. --Artem Lashmanov (обговорення) 18:22, 13 січня 2021 (UTC)

Та ще й копівіо. Так що можна вилучати. --Kharkivian (обг.) 18:53, 13 січня 2021 (UTC)
@Andriy.v: забороніть будь ласка створення. Автор не бажає розуміти правила і настанови --Artem Lashmanov (обговорення) 19:03, 13 січня 2021 (UTC)
Захистив статтю. Попередив користувача.--Andriy.v (обговорення) 19:54, 13 січня 2021 (UTC)

Загальне оголошення

Приберіть будь ласка Триває обговорення: «нових службових сторінок». Є підсумок від 7 січня 2021 року. --Artem Lashmanov (обговорення) 17:34, 13 січня 2021 (UTC)

Бачив це, але там ще стоїть обговорення про впровадження сторінки запитів про об'єднання, тому думаю, що нехай буде.--Andriy.v (обговорення) 21:05, 13 січня 2021 (UTC)
так то перенесено з іншої сторінки і наче обговорення прийшло до висновку що такі сторінки потрібні. Але якщо це інше обговорення, можливо варто замінити в оголошенні назву на нього. Нехай люди приєднуються. Переходиш за посиланням і видно що обговорення закрито. --Artem Lashmanov (обговорення) 21:14, 13 січня 2021 (UTC)
@Andriy.v: це обговорення, яке ініціював я про те саме, але в іншому місці. І там також є підтримка - тому можете підбити підсумок як частину загального обговорення і також його закрити. --Kharkivian (обг.) 21:26, 13 січня 2021 (UTC)

Об'єднання історій

Категорія:Коросно + Категорія:Кросно. Також - Категорія:Персоналії:Коросно + Категорія:Персоналії:Кросно. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 11:18, 13 січня 2021 (UTC)

Дії користувача Atamaniuk.Yuriy

Прошу адміністраторів звернути увагу на користувача Atamaniuk.Yuriy, який редагує сторінку про самого себе, що заборонено правилами Вікіпедії. Мова йде про сторінку: Атаманюк Юрій Анатолійович. Користувач послідовно видаляє відомості про себе, які підтверджені цитатами з поважних джерел, а також маніпулює інформацією таким чином, що вводить читачів в оману. У зв'язку з цим прошу: 1) Скасувати його останні редагування. 2) Заблокувати користувача. 3) Обмежити можливість редагування вказаної сторінки для перевірних користувачів, аби запобігти подальшим спробам вандалізму. — Це написав, але не підписав користувач Ins 2021 (обговореннявнесок).

Редагувати статтю про себе не заборонено, але потрібно враховувати конфлікт інтересів. У статті були порушення нейтральності. Привів стаття до більш нейтрального вигляду і захистив на тиждень. Розбіжності потрібно обговорювати на СО статті. --Submajstro (обговорення) 19:35, 12 січня 2021 (UTC)

Обхід ВВС

Прошу вилучити Скиба Петро Володимирович, створену в обхід ВП:ВВС, яка була вилучена за підсумками обговорення Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/2 січня 2021#Скиба Петро Володимирович (новостворена є ідентичною копією раніше вилученої статті) та попередити користувача про неприпустимість подібних дій. Дякую. --Kharkivian (обг.) 10:21, 12 січня 2021 (UTC)

Чергова порція дичі в мою адресу

94.153.0.70 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 16:35, 21 лютого 2021 (UTC)

 IP-адреса заблокована.--Andriy.v (обговорення) 16:45, 21 лютого 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola Обг 16:47, 21 лютого 2021 (UTC)

Це тепер нормально тут?

Зарулил в Акорду (обговорення · внесок) --Mykola Обг 13:52, 21 лютого 2021 (UTC)

Ні, бан — NickK (обг.) 13:59, 21 лютого 2021 (UTC)
Дякую!) --Mykola Обг 14:00, 21 лютого 2021 (UTC)
@NickK:, Как теперь без Акорды? (обговорення • внесок • теперь без Акорды? WHOIS • теперь без Акорды? RDNS • теперь без Акорды? RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 14:05, 21 лютого 2021 (UTC)
Справді, ніяк — NickK (обг.) 14:08, 21 лютого 2021 (UTC)

Ванд

Имя моё красиво (обговорення • внесок • моё красиво WHOIS • моё красиво RDNS • моё красиво RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 13:29, 21 лютого 2021 (UTC)

Прохання

Оскільки група адміністраторів не збирається позбавити мене безпідставно встановленого мені ПО (однозначно некорисного для проєкту), то пишу тут. Прохання перенести на ось цю сторінку цей запит: Станіславське воєводствоСтаниславівське воєводство. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 11:56, 21 лютого 2021 (UTC)

Видалення перенаправлень

Чи мають в нас окремі користувачі-неадміністратори можливости видалення перенаправлень? Дякую. --Юрко (обговорення) 21:23, 20 лютого 2021 (UTC)

Ні, перейменовувачі файлів мають можливість забороняти створення перенаправлення при перейменуванні, але видаляти вже створену сторінку можуть лише адміністратори.--Andriy.v (обговорення) 21:30, 20 лютого 2021 (UTC)
Ні, наскільки я знаю, в MediaWiki наразі такої можливості немає. --Рассилон 21:30, 20 лютого 2021 (UTC)
Тоді що тут відбувається Черкаська селищна громада (Дніпропетровська область) - поверх перенаправлення і без залишення перенаправлення? І таке бачу не вперше - один з користувачів може безкінечно перейменовувати статті, тоді як я можу лише раз.--Юрко (обговорення) 21:39, 20 лютого 2021 (UTC)
Він якраз перейменовувач файлів, тому може перейменовувати без створення перенаправлення. І ні, Ви теж можете "безкінченно" перейменовувати сторінки як і він, але тільки за умови, що сторінка на яку Ви перейменовуєте неіснує або є перенаправленням з одною лише версією в історії редагувань.--Andriy.v (обговорення) 23:23, 20 лютого 2021 (UTC)
Дякую, про перейменування на різні назви мені відомо, цікавила ситуація саме з поверненням назви. --Юрко (обговорення) 23:32, 20 лютого 2021 (UTC)

Підбити підсумок

Цю статтю видалено вже практично зі всіх мовних розділів, де вона була створена. А обліковий запис автора заблоковано глобально за спам і просування саме цієї статті. Передивіться історію статті на вікідата. Вважаю підбити підсумок вже можна --Artem Lashmanov (обговорення) 18:23, 20 лютого 2021 (UTC)

Приховати

можливе копівіо у статті Млинівка (село) від постійна версія № 30663215 включно до версії постійна версія № 30817464, котра вже не містить цього тексту. Дякую. --Юрко (обговорення) 17:08, 20 лютого 2021 (UTC)

ВР

Вилучіть цю картину 1972 року Файл:Айтієв Гапар — Тандир у полі.jpg, бо гратися з 94.153.31.100 (обговорення · внесок) мені лінь.--Gouseru Обг. 14:29, 20 лютого 2021 (UTC)

Але там не та картина. --Yukh68 (обговорення) 14:36, 20 лютого 2021 (UTC)
ВП:КШВ є вільна заміна, яка картина без різниці. Приклад творчості митця представлений. --Gouseru Обг. 14:38, 20 лютого 2021 (UTC)
будь-ласка ще бан аноніму. --Gouseru Обг. 14:36, 20 лютого 2021 (UTC)

Супер внесок

Вижу я свет (обговорення • внесок • я свет WHOIS • я свет RDNS • я свет RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 15:17, 19 лютого 2021 (UTC)

@Yukh68: там ще 3 перші описи бажано приховати. --Mykola Обг 15:21, 19 лютого 2021 (UTC)

Підсумок

Вітаю! Прошу підбити підсумок в цій статті. Дякую!--Maks (обговорення) 12:09, 18 лютого 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 18:20, 18 лютого 2021 (UTC)
YarikUkraine Дякую, але ви не прибрали повідомлення на сторінці і не закреслили заголовок.--Maks (обговорення) 18:33, 18 лютого 2021 (UTC)
Так, дякую за нагадування. Виправився) --YarikUkraine (обговорення) 18:38, 18 лютого 2021 (UTC)
по ВП:КЗ... БЖЛ це трохи інше... --Gouseru Обг. 18:58, 18 лютого 2021 (UTC)
Це відповідь на аргумент з посиланням на БЖЛ щодо того. що статтю варто вилучати. Тому тут все правильно. Є джерела, вони нейтральні, і претензій до БЖЛ не може бути. А щодо КЗ то це і так ясно, там кожна стаття розглядається на відповідність КЗ. --YarikUkraine (обговорення) 19:16, 18 лютого 2021 (UTC)

вандал

Довго цей анонім буде вандалити статті? --Jphwra (обговорення) 20:27, 17 лютого 2021 (UTC)

"Анонім"

195.158.3.198 (обговорення · внесок). Він ще довго буде тут діяльність підривати? --Mykola Обг 16:56, 17 лютого 2021 (UTC)

Арестович

Вітаю! Користувач @Yasnodark:, створює війну редагувань у статті про Арестовича, а також активно порушує правила ВП:ОД, ВП:В, додаючи інформацію без жодних джерел (ВП:БЖЛ), видаляючи критику та намагаючиь "перекрутити" деякі відомості, змішуючи правду і вигадку. Я неодноразово попереджав користувача, однак результату це не дало. Прошу відновити "нейтральну" версію статті та відреагувати на порушення правил.--reNVoy (обговорення) 15:37, 17 лютого 2021 (UTC)

Жодної війни я не влаштовую, це вилучили багато відомостей, я частину повернув, а замість обговорення все вилучили. Я повернув статус скво і почав відповідати на СО. Це ви перекручуєте, бо додайте якісь окремі "одіозні" заяви з тисячі заяв особи з метою свідомого викривлення образу людини. Якщо інформація важлива і я у ній впевнений, не додавати її неможливо, проте можна проставити відповідний шаблон [джерело?].--Yasnodark (обговорення) 15:47, 17 лютого 2021 (UTC)
@Goo3:, оскільки ви в курсі прошу втрутитись--reNVoy (обговорення) 16:06, 17 лютого 2021 (UTC)
@Renvoy поки що нічого страшного, окрім граматичних помилок, не побачив, але слідкуватиму за редагуваннями @Yasnodark у статті. Дякую. --Goo3 (обговорення) 16:53, 17 лютого 2021 (UTC)
@Goo3:, ви стверджуєте, що у статті немає війни редагувань?--reNVoy (обговорення) 16:57, 17 лютого 2021 (UTC)

Вандалізм

Прошу захистити мої сторінки користувача та обговорення від вандалізму.--Maks (обговорення) 11:56, 17 лютого 2021 (UTC)

Ванд

Валантас (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 20:44, 16 лютого 2021 (UTC)

У деяких людей нав'язлива думка, що стаття порушує правила вікіпедії, тому з'являється помітка про нерозкрите платне редагування. Я розкрив свої платні редагування як цього вимагає вікіпедія, але помітку вертають, не пояснюючи, що саме у статті турбує. Лише уявні підозри. Прошу шановне панство адміністраторів виділити час і розвіяти сумніви на цій сторінці: ARX (страхова компанія). Інакше, можна кожну статтю промаркувати таким чином, пояснюючи це "підозрою". Дякую! --Kobotenko (обговорення) 14:19, 16 лютого 2021 (UTC)

Важливо розуміти, що по-перше, даний користувач написав про платність редагування лише через місяць після появи шаблона, а також, окрім даного редактора, підозри є до двох інших редакторів. --Goo3 (обговорення) 15:06, 16 лютого 2021 (UTC)
я не заходив місяць у вікі і одразу розкрив при новому редагування. Важливо розуміти, що шаблон не вказує дедлайнів розкриття. Тому можна простити мене, я сподіваюся. У мене два питання до вас: 1) Щодо інших користувачів - які саме у вас підозри? 2) Що саме у статті не відповідає принципам Вікіпедії?
@AlexKozur, до речі, я уже відкоментував на СО, що не маю відношення до компанії - просто переклав статтю з англ на укр про Fairfax Financial Holding, яку користувач Goo3 успішно і перевірив - нічого не змінюючи у тексті (а тому стаття правильно і за правилами написана). --MaksRom (обговорення) 13:59, 17 лютого 2021 (UTC)
щодо Вас достовірно мені не відомо, але щодо іншого користувача редагування з додаванням фактично одного речення і одного посилання, а потім розкриттям платного редагування за ці дії, для мене є підозрілим, і, на мою думку, необхідне лише для прибирання шаблону щодо платного редагування --Gouseru Обг. 14:23, 17 лютого 2021 (UTC)
@AlexKozur, так, є такі пдозри --Goo3 (обговорення) 16:54, 17 лютого 2021 (UTC)
@AlexKozur які саме підозри? я завантажив логотип компанії, зробив ще певні зміни. Я розкрив свою приналежність до компанії. Сам шаблон про платне редагування призначений для того, що стаття не була рекламною і так далі. Тому я закликаю вас, і решту кого я тут тегав - продивіться сторінку і виявіть, що там може бути поганого. Зараз стаття виглядає нормально і не порушує жодних правил нерозкритого редагування. Чому? тому що ніхто, окрім мене, не сказав, що він отримує кошти. Тому яку зараз функцію виконує шаблон? Привернення уваги до можливих неправильних правок. Але їх немає, виявляється (стаття така як і була). А моє розкриття виявляється ще й якесь неправильне. Сумно( Ви гарно сказали вище, що за одну правку з підозрою шаблон не може висіти вічно. Тегну ще бюрократів @YarikUkraine, @MaryankoD щоби змогли прояснити краще. --Kobotenko (обговорення) 09:31, 18 лютого 2021 (UTC)
Замінив шаблон про нерозкрите платне редагування на шаблон про порушення НТЗ. Дійсно в статті є проблеми з однобоким і непідтвердженим джерелами висвітленням інформації, але це лише привід ті недоліки виписати та додати розділ критики. Ймовірне нерозкрите платне редагування базується на якихось здогадках, так теоретично на кожну статтю можна подібний шаблон виставити. --YarikUkraine (обговорення) 18:13, 18 лютого 2021 (UTC)

Порушення ВП:ІК Керівник...

Ім'я користувача Керівник ансамблю "Соколята" (обговорення • внесок • ансамблю "Соколята" WHOIS • ансамблю "Соколята" RDNS • ансамблю "Соколята" RBLs • заблокувати • блокування) не відповідає ВП:ІК, оскільки ім'я схоже на назву колективу, про який особа пише, а також є підозора, що це може бути "колективним" акаунтом (сьогодні керівник один - завтра інший). Прошу вчинити відповідні адміндії. Дякую. --Kharkivian (обг.) 10:14, 16 лютого 2021 (UTC)

Попередив.--Andriy.v (обговорення) 10:23, 16 лютого 2021 (UTC)

Ванд

193.107.169.120 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 00:28, 16 лютого 2021 (UTC)

можна поставити захист на статтю та повернути нормальне фото, а не аноніма. Палай Мезенцева куди більш відомий ніж фото свіжого храму --Jphwra (обговорення) 20:03, 15 лютого 2021 (UTC)

вандалізм. --AS 14:58, 15 лютого 2021 (UTC)

сторінку захищено, аноніма заблоковано.--Andriy.v (обговорення) 15:01, 15 лютого 2021 (UTC)

Дич з болота вийшла

Підвести підсумок, а я потім зроблю архівацію. --Roman333 (обговорення) 15:28, 14 лютого 2021 (UTC)

Ніби YesТак Зроблено, перевірте, чи все правильно. --Yukh68 (обговорення) 17:55, 14 лютого 2021 (UTC)
Дякую. --Roman333 (обговорення) 17:56, 14 лютого 2021 (UTC)

Прибрати із Загального оголошення

Будь ласка, приберіть інформацію про обговорення щодо Обмеження сторінок обговорення із Шаблон:Загальне оголошення. Є підсумок. --Kisnaak Обг.Внесок 17:13, 13 лютого 2021 (UTC)

YesТак Зроблено.--Andriy.v (обговорення) 17:55, 13 лютого 2021 (UTC)

Нісівакі

Прошу звернути увагу на Нісівакі - зачатки ВР зі словами "ідіоти". Я в це не гратимуть. Назва статті усталена на ВП:ПС. Дякую.--Юрко (обговорення) 09:01, 12 лютого 2021 (UTC)

Kharkivian війна редагувань у статті Наш край (політична партія)

Прохання адміністраторів втрутитися щодо війни редагувань Kharkivian у статті Наш край (політична партія).--BezosibnyjUA (обговорення) 23:02, 11 лютого 2021 (UTC)

а Ви хто? Там конфлікт перейшов на обговорення на СО. Тим паче конфлікт тягнеться ще до правок Kharkivian, якщо судити за різними версіями. Це добре, що користувачі перейшли до обговорення. Можливо дійдуть до консенсусної версії. Статті про політичні партії не такі легкі як на перший погляд. Ви теж приєднуйтесь до обговорення, наддавайте джерела відповідно до правил ВП:АД і ВП:В--Gouseru Обг. 10:29, 12 лютого 2021 (UTC)
А ви, AlexKozur, хто? Що це за питання до користувачів взагалі? Чи у нас тепер можна звертатися до адміністраторів тільки у випадку безпосередньої участі в тому, чого стосується запит? Чи може я якось не так зрозумів ваш коментар? Поясніть, будь ласка. --Kisnaak Обг.Внесок 12:02, 12 лютого 2021 (UTC)
можливі такі факти унаслідок різних обставин: 1) ВП:ЛТ унаслідок того, що айпі-адрес був з проксі (Andriy.v був швидше мене); 2) через допис від одного адміністратора позавікіпедією як вірогідність до групового переслідування (бо останнє редагування користувача було 2017 року, і тут відразу ВП:ЗА і Kharkivian); 3) ВП:ПДН користувач побачив війну як читач і звернувся до адмінів (але тоді питання, чому лише цю війну). Усі ці три версії можливі. Так, моє запитання було неправильно формулювання, і ставило на меті дізнатися загальний настрій користувача. --Gouseru Обг. 12:35, 12 лютого 2021 (UTC)
Вітаю AlexKozur, айпі 14.192.213.103 яке редагувало Наш край (політична партія) - це я, й я цього й не приховував. Оскільки ВП:ЗА захищена від редагування айпі, то прийшлося залогінитися в аканут (в який я вже не входив роками, бо того недовнеску який я в раз в сто років роблю цілком достатньо робити без логінення). Звинувачення у ВП:Лялька з вашого боку, AlexKozur, вважаю незаслуженими, бо я не робив ніякого лялькового театру де б я "створював видимість" кількох користуачів (й одночасно редагував статтю Наш край (політична партія) і як айпі 14.192.213.103 і як залогінений користувач).--BezosibnyjUA (обговорення) 17:56, 12 лютого 2021 (UTC)
у ВП:ЛТ є розділ "Виправдане, припустиме використання кількох облікових записів" (хоча там немає абзацу "Технічні причини"). Мої припущення не говорили про порушення Вами правила ВП:ЛТ. --Gouseru Обг. 18:20, 12 лютого 2021 (UTC)

Чергове нагадування, що сторінка запитів до адміністраторів створена з іншими цілями. А взагалі, дивно, що відразу кілька адміністраторів продовжують обговорювати це саме тут, а не у відповідній Кнайпі. Краще б так активно на запити реагували... --Kisnaak Обг.Внесок 12:07, 12 лютого 2021 (UTC)

а що там взагалі анонім влаштовує? --Jphwra (обговорення) 20:00, 10 лютого 2021 (UTC)

тут, на мою думку, к-ч Jphwra зробив безпідставний відкіт [3]. Оскільки дії цього к-ча вже давно - це масоване порушення ВП:Е, ВП:НО ВП:НПК тощо, то прошу втрутитися адміністраторів. Бажано - тих, які не закривають очі на порушення Jphwra. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 11:23, 10 лютого 2021 (UTC)

Я звернувся до Якудзи, бо це чергова спроба даного користувача протягнути літеру Ґ та влаштування ВР. А враховуючи той факт що це триває вже третій місяць з боку даного користувача в статтях спортивної тематики. Сподіваюся, що адміністратор відповідно відреагує на цю чергову його провокацію. --Jphwra (обговорення) 11:29, 10 лютого 2021 (UTC)
  • Типове порушення ВП:НДА користувачем Бучач-Львів. Наразі я не берусь блокувати, оскільки вчорашнє обговорення показало, що частина адміністраторів не сприймає подібні дії як порушення. --yakudza 00:28, 11 лютого 2021 (UTC)

Оце

Відкинуте ред. № 30727873 обов'язково слід стерти. АВШ (обговорення) 21:10, 9 лютого 2021 (UTC)

YesТак Зроблено.--Andriy.v (обговорення) 21:28, 9 лютого 2021 (UTC)
Дякую. --АВШ (обговорення) 21:29, 9 лютого 2021 (UTC)

Іван Богун

Оце відкинуте ред. № 30730290, як на мене, на такій сторінці варто ще й стерти. --АВШ (обговорення) 19:53, 9 лютого 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Submajstro (обговорення) 20:18, 9 лютого 2021 (UTC)
Дякую. --АВШ (обговорення) 21:08, 9 лютого 2021 (UTC)

Вандалізм D dorado

Я б хотів нагадати, що сторінка запитів до адміністраторів створена з іншими цілями. Крім того, по цій темі вже є рішення Арбітражного комітету. --Kisnaak Обг.Внесок 16:50, 10 лютого 2021 (UTC)

Вандал у Вікімандрах

Добрий день! Вандал у Вікімандрах. Ті що є, очевидь не активні. Куди писати, щоб заблокували вандала? --Nickispeaki (обговорення) 12:51, 9 лютого 2021 (UTC)

Справились. А куди писати, якщо раптом там не буде адмінів? --Nickispeaki (обговорення) 12:54, 9 лютого 2021 (UTC)
@Nickispeaki: Я шукав на Меті активних глобальних адмінів або стюардів і їм писав. Але краще зразу стюардів, щоб глобально заблокували, бо він з цього ж акаунту зараз може сюди прийти. --Mykola Обг 12:59, 9 лютого 2021 (UTC)
Воно? @Mykola7: --Nickispeaki (обговорення) 13:59, 9 лютого 2021 (UTC)
ООО! Там і наших вандалів надибав (українські ніки, приховані імена).--Nickispeaki (обговорення) 14:00, 9 лютого 2021 (UTC)
@Nickispeaki: Так. Але, якщо екстрено, то швидше буде в нових редагуваннях активного знайти і написати, бо я там глобального блокування IP більше тижня чекав. --Mykola Обг 14:06, 9 лютого 2021 (UTC)

Приховати порушення АП

Прошу приховати порушення АП в цій статті Петренкова Віра Павлівна (всі редагування до мого, я вилучив шмат копівіо на самому початку статті). Дякую. --Kharkivian (обг.) 10:19, 9 лютого 2021 (UTC)

YesТак Зроблено.--Andriy.v (обговорення) 11:04, 9 лютого 2021 (UTC)

Вандал 176.118.53.114

IP адреса 176.118.53.114 дитячий вандалізм на сторінці Дмитрієв Віталій Михайлович. Прошу заблокувати --Yuriykolesn (обговорення) 09:27, 9 лютого 2021 (UTC)

Ім'я користувача

Konung1488 (обговорення · внесок) --Mykola Обг 22:49, 8 лютого 2021 (UTC)

Попередив. Дякую, що замітили.--Andriy.v (обговорення) 23:23, 8 лютого 2021 (UTC)
Вам дякую. --Mykola Обг 23:24, 8 лютого 2021 (UTC)

Чий це там "дом"?

ЛНР наш дом (обговорення • внесок • наш дом WHOIS • наш дом RDNS • наш дом RBLs • заблокувати • блокування) --Mykola Обг 11:45, 8 лютого 2021 (UTC)

Зверніть увагу на номінації "Збройні сили.. .". Чи буде реакція? Чи там все добре? --Flavius (обговорення) 09:01, 8 лютого 2021 (UTC)

приєднуюсь до запиту. Я двічі піднімав тему в адмін кнайпі - результату нуль. Далі вже лише подавити на арбітраж. Я розумію, що ці статті відповідають ВП:ШВВП:КШВ короткі статті, але вони номіновані як "спам" без зауважень на СО автору, а потім переведені на ВП:ВИЛ з однаковою аргументацією навіть до Збройні сили Буркіна-Фасо, якому очевидно не вистачає лише шаблон-попередження про додаткові джерела. Зауважу! Єдине вилучення подібної статті було лише до статті Збройні сили Чаду у 2015 році, стаття мала лише картку, і все... більше статей основного просторі я не бачу.--Gouseru Обг. 15:06, 11 лютого 2021 (UTC)
(Правилу швидкого відкоту (ШВ) вони точно не відповідають, а щодо ВП:КШВ, то там є формальна межа у 296 байт. Збройні сили Кот-д'Івуару, скажімо, не відповідає цьому критерію, навіть якщо там повилучати картку і порожні розділи лишивши лише основний розділ та посилання на джерело, то буде понад 600 байт. Отже це однозначно ВП:ВИЛ якщо їх кудись номінувати взагалі.) --塩基Base 15:30, 11 лютого 2021 (UTC)
@Base так, формальна межа є, але не уточнено, що значить короткі статті. У будь-якому випадку про те варто було би повідомити автора до номінації на вилучення, бо ВП:ПДН. Тим паче у правилі є "можна скористатися шаблоном Deleteslow". --Gouseru Обг. 10:42, 12 лютого 2021 (UTC)

Взявся вже за фільтр редагувань

46.133.112.112 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування). --АВШ (обговорення) 22:40, 7 лютого 2021 (UTC)

2 великі діапазони Київстару положили, чому ще ці не поблокували? І потрібну всю групу "проти" з адмінської номініції запросити. Нехай спостерігають... --Mykola Обг 22:43, 7 лютого 2021 (UTC)

Нормально?

Адміни, у вас вандалізм вже прямо на ВП:ЗА. Реагуйте, крім вас ніхто цього технічно не зробить. --Mykola Обг 21:42, 7 лютого 2021 (UTC)

@NickK: --Mykola Обг 21:48, 7 лютого 2021 (UTC)
Захистив. Попередній захист закінчився кілька днів тому... — NickK (обг.) 21:50, 7 лютого 2021 (UTC)
@NickK: ред. № 30718828 --Mykola Обг 21:54, 7 лютого 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola Обг 22:09, 7 лютого 2021 (UTC)

Війна редагувань

У статті Тертишник Володимир Митрофанович, користувач Володимир Тертишник створює війну редагувань, вилучаючи шаблони та іншу інформацію.--reNVoy (обговорення) 15:18, 7 лютого 2021 (UTC)

@Рассилон:, варто захистити сторінку я вважаю. Бо повторюється ситуація з Фінклером.--reNVoy (обговорення) 15:52, 7 лютого 2021 (UTC)
бачу @Flavius1: теж звернув увагу на статтю--reNVoy (обговорення) 17:08, 7 лютого 2021 (UTC)
Поки що захистив на добу через повторювану неузгоджену зміну — прибирання шаблону {{КОІ}}. --Рассилон 17:26, 7 лютого 2021 (UTC)

Прохання

Прошу адмінів підбити підсумки по цих двох сторінках (1, 2).--Maks (обговорення) 10:45, 7 лютого 2021 (UTC)

Вікіпедія:Заявки на позбавлення прав відкочувача

Поставте захист на сторінку та заблокуйте того вандала, що перейшов вже туди. --Jphwra (обговорення) 20:19, 6 лютого 2021 (UTC)

Починається

Живи и цвети ЛНР (обговорення • внесок • и цвети ЛНР WHOIS • и цвети ЛНР RDNS • и цвети ЛНР RBLs • заблокувати • блокування) @Fessor: --Mykola Обг 19:06, 6 лютого 2021 (UTC)

@Fessor: І щк цього флудиста, будь ласка. 194.88.158.17 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Зібралися в одному місці всі. --Mykola Обг 19:10, 6 лютого 2021 (UTC)
@Стефанко1982: розберіться в тій кнайпі будь ласка. Там сьогодні день відкритих дверей для вандалів і флудистів. --Mykola Обг 19:16, 6 лютого 2021 (UTC)
Кнайпу захистив. IP заблокував на деякий час.--Стефанко1982 (обговорення) 19:33, 6 лютого 2021 (UTC)
Подякував. --Mykola Обг 19:39, 6 лютого 2021 (UTC)

Вандалізм

Прошу звернути увагу на діяльність 194.88.158.17, відкотити всі зроблені ним правки і обмежити його право редагувати Вікіпедію. Сергій Бойко (обговорення) 18:30, 6 лютого 2021 (UTC)

Масові неконсенсусні зміни

Дописувач Arbornaos ходить по статтям про району і робить масові неконсенсусні зміни:

  • міняє дату утворення з правильної на неправильну (дата набуття чинності постанови - це дата утворення, це вже обговорювалось у відповідній темі у кнайпі політики). Він же вставляє дату ухвалення, що це одним і тим самим.
  • прибирає символіку районів. Я дізнавався про це питання. Юридично символіка районів чинна, оскільки райради нових районів не були реорганізовані, а до них лише приєднані райради ліквідованих районів. Я запитував про це у Харківській райраді (як помічник депутата).

Прошу скасувати весь неконструктивний внесок користувача та суворо його попередити про неприпустимість неконсенсусних і неконструктивних дій. Також подібні масові дії можуть містити ознаки вандалізму, а тому можна вчити і тимчасове блокування. Дякую. --Kharkivian (обг.) 09:08, 6 лютого 2021 (UTC)

Стосовно дати набуття чинності я знаю. Але ж у облікових картках ВРУ вказують 17 липня, а не 19: Одеський район, Дрогобицький район, Яворівський район, Самбірський район. У вікіпедії ж у статті про нові райони вказані різні дати: 17 липня, 19 липня, 25 жовтня. Чи не варто привести все до спільного знаменника?
Стосовно символіки, то це символіка ліквідованого району, а не райради. Райрада затверджувала символіку для старого району. Райони ліквідовані, створені нові, тому це питання повинна вирішити райрада, що обрана вже у межах нового району. Новий район створений у інших межах, з іншими населеними пунктами, тому обрана рада повинна затверджувати символіку нового району з урахуванням пропозицій органів місцевого самоврядування нових сіл, селищ, міст. Поки вони її не затвердили — вона відсутня. У старих і нових районів єдине, що спільне, це ж тільки назва, була б інша назва, питань би не було. Інша справа з районами, що зберегли ті ж межі, як то Косівський та Верховинський райони Івано-Франківської області. Ось що пишуть у коментарях: https://www.facebook.com/csi.org.ua/posts/3713252188696059
Заступник голови Роздільнянської райради: https://www.facebook.com/razdelnaia/posts/143504220880694?comment_id=143667344197715
Тому вважаю Ваші звинувачення безпідставними.
--Arbornaos (обговорення) 09:17, 6 лютого 2021 (UTC)

Той самий

Донбасс всему красота (обговорення • внесок • всему красота WHOIS • всему красота RDNS • всему красота RBLs • заблокувати • блокування)--reNVoy (обговорення) 21:59, 5 лютого 2021 (UTC)

Користувач заблокований.--Andriy.v (обговорення) 22:00, 5 лютого 2021 (UTC)

Ivan Bogun

Адміни які копенгаген в спорті, що робити з цим користувачем, що видає бажане за дійсне? --Jphwra (обговорення) 22:43, 4 лютого 2021 (UTC)

Вандал

178.133.24.132 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування). І придивіться, бо він після першого блокування не піде. --Mykola Обг 20:38, 4 лютого 2021 (UTC)

178.133.13.108 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування). Казав ж, що не піде. --Mykola Обг 20:44, 4 лютого 2021 (UTC)

Я якимось чарівним способом його заблокувати маю? @NickK: --Mykola Обг 20:48, 4 лютого 2021 (UTC)
Заблокував і захистив — NickK (обг.) 20:51, 4 лютого 2021 (UTC)
@NickK: дякую! Якщо ще будете онлайн придивіться, будь ласка, бо цей клієнт по кілька заходів на різні статті робить. І, якщо можете, здійснить перевірку на ВП:ЗЧ, я там подавав. Чи це "друг" який з грудня вандалить, чи це вже бригада якась. --Mykola Обг 20:55, 4 лютого 2021 (UTC)
@Mykola7: Добре, сьогодні чи завтра гляну — NickK (обг.) 21:02, 4 лютого 2021 (UTC)
46.133.224.77 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) @NickK: знову починається. Ставте краще зразу захист туди. --Mykola Обг 23:42, 4 лютого 2021 (UTC)
Пішов і він — NickK (обг.) 23:48, 4 лютого 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola Обг 23:49, 4 лютого 2021 (UTC)