Ronald McDonald House Charities

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ronald McDonald House Charities
Тип благодійна організація
Засновано 1974[1]
Правовий статус організація 501(c)(3)[2]
Країна  США
Штаб-квартира Оук-Брук
Дохід 73 879 358 $ (2020)[2]
Вебсайт: rmhc.org

CMNS: Ronald McDonald House Charities у Вікісховищі

Місія Ronald McDonald House Charitie (англ. RMHC) — благодійна організація, діяльність якої направлена на створення будинків та кімнат для сімей тяжко хворих дітей, що перебувають на лікуванні далеко від дому; організацію доступного медичного обслуговування для дітей, що цього особливо потребують; встановлення ґрантів і стипендій для успішних учнів та інші благодійні фонди.

Сімейний центр Ronald McDonald House Хундертвассера в Ессені, Німеччина

Місія[ред. | ред. код]

Місія Ronald McDonald House Charitie (RMHC) полягає у створенні, пошуку і підтримці програми, які безпосередньо покращують здоров'я і самопочуття дітей. Місія RMHC у своїй діяльності дотримується таких основних цінностей: Зосередження на вкрай важливих потребах дітей;

Урочисте відзначання різноманітних програм, які пропонує місія, а також персоналу, добровольців і донорів, які роблять ці програми можливими;

Залишатися в істині, що належить нашій спадщини більш ніж 36 років відповідального управління;

Працювати з відповідальністю і прозорістю.

Бачення[ред. | ред. код]

Місія Ronald McDonald House Charitie вважає, що, коли людина змінює життя дитини, вона змінює сім'ю, яка може змінити суспільство, і кінець кінцем світ.

Ronald McDonald House Charitie намагається бути частиною цієї зміни, поліпшуючи життя дітей і їх сімей, забезпечуючи програми, які роблять сім'ї сильнішими тоді, коли вони перебувають в складних життєвих обставинах. Місія розширює свою діяльність, з метою встановлення філіалів по всьому світу. Діяльність організації постійно направлена на поліпшення і розширення своїх основних програм та розвиток нових послуг.

Місія не працює самостійно. Вона працює з власними представництвами, щоб виявити потреби і здійснювати свою місію на землі. Місія тісно співпрацює з медичною галуззю, щоб забезпечити доступ до охорони здоров'я. Місія Ronald McDonald House Charitie співпрацює з спонсорами, добровольцями, персоналом і небайдужими людьми.

Історія[ред. | ред. код]

Своїм безперервним успіхом місія Ronald McDonald House Charitie завдячує невпинній роботі добровольців і численних вкладень від спонсорів, завдяки яким стає можлива допомога, яка покращує життя дітей і їхніх сімей.

1974[ред. | ред. код]

Перший будинок Рональда Макдональда відкривається у Філадельфії завдяки доктору Одрі Еванс, гравцю Філадельфійських Орлів Фреду Гілу (чия дочка Кім була хворою на лейкемію), Леонарду Тозу, власнику Філадельфійських Орлів, Джиму Мюрею, генеральному менеджеру Філадельфійських Орлів і Еду Ренсі, регіональному менеджеру McDonald. Власник та оператори Макдональда у Філадельфії зробили будинок Рональда Макдональда можливим, жертвуючи гроші від продажу молочного коктейлю Shamrock Shakes.

1984[ред. | ред. код]

Місія Ronald McDonald House Charitie офіційно закріплюється за засновником McDonald Рея Крока, ярого захисника дітей.

1985[ред. | ред. код]

Перший європейський будинок Рональда Макдональда відкривається в Амстердамі, Нідерланди. На цей рік організовано вже більш ніж 88 будинків Рональда Макдональда у всьому світі. RMHC встановлює стипендії RMHC/HACER, забезпечуючи нагороди для здобуття вищої освіти.

1987[ред. | ред. код]

В Міннеаполісі Ronald McDonald House запроваджує програму, яка дозволяє переробляти вторинну сировину. З того часу, беручи участь у розвитку Будинків місія заробляє мільйони.

1988[ред. | ред. код]

Починаючи з 1984, RMHC і мережа філіалів місії надає більш ніж $17 мільйонів ґрантів і програмних послуг більш ніж 480 дітям.

1991[ред. | ред. код]

150-й будинок Рональда Макдональда відкривається в Парижі, Франція.

1992[ред. | ред. код]

RMHC створює нову програму для сімей важко хворих дітей з першою Кімнатою Сім'ї Рональда Макдональда, яка відкрилась в лікарні Children's Mercy в Канзас Сіті.

1993[ред. | ред. код]

Джоан Крок, філантроп і дружина засновника McDonald Рей Крок, засновують фонд у $500, 000 кожному будинку Рональда Макдональда, який відкриється або діє в США.

1994[ред. | ред. код]

Будинки Рональда Макдональда відкриваються в Ріо-де-Жанейро, Бразилія, і Окленді, Нова Зеландія, доводячи число будинків до 164 в 12 країнах.

1997[ред. | ред. код]

RMHC встановлює програму ґрантів для місцевих філій у США. Програма дозволяє місцевим філіям RMHC призначати ґранти, щоб відповісти невідкладним потребам дітей в їх власних суспільствах.

1999[ред. | ред. код]

200-й Будинок Рональда Макдональда відкривається у Будапешті, Угорщина. Будинки розташовані в 18 країнах у всьому світі. Через програму ґрантів, RMHC і її місцеві філії надають більш ніж $16 мільйонів ґрантів більш ніж 1,300 організаціям дітей на сьогодні, які діють в США.

Перший Європейський Автофургон Турботи Рональда Макдональда працює на вулицях Кракова, Польща

2000[ред. | ред. код]

RMHC запускає перший Автофургон Рональда Макдональда в Worcester, MA, пропонуючи доступні послуги медичної, стоматологічної і загально оздоровчої профілактики дітям.

2001[ред. | ред. код]

RMHC представляє свою RMHC/Азіаткську програму стипендій для студентів Азіатсько-тихоокеанського походження. RMHC представляє свою RMHC/програму стипендій для успішних учнів афро-американського походження.

2002[ред. | ред. код]

Провідний журнал відніс RMHC до номінантів «100 найкращих доброчинців Америки» в 2002.

2003[ред. | ред. код]

Джоан Крок заповідає більш ніж $60 мільйон до RMHC. Нові будинки Рональда Макдональда відкриваються в декількох Європейських країнах, у тому числі Нідерланди, Німеччина, Швеція, Австрія і Румунія.

2005

Перший Європейський Автофургон Турботи Рональда Макдональда відкривається в Польщі.

2009[ред. | ред. код]

Дев'ять нових будинків Рональда Макдональда відкрилися в США, Німеччині, Нідерландах, Великій Британії, Аргентині, Швеції, і Гватемалі, які пропонують ще 6,600 сім'ям можливість щоденно перебувати зі своїми хворими дітьми. RMHC відмітив 35-ю річницю програми будинку Рональда Макдональда.

2010[ред. | ред. код]

Відзначаючи 10-ту Річницю програми Автофургон Рональда Макдональда, RMHC відкрив свій 40-й автофургон RMCM в Латвії.

2011[ред. | ред. код]

Програма RMHC Скриня Пожертвування відсвяткувала свою 20-ю річницю. Завдяки цій програмі на було зібрано $200 мільйонів для добродійності.

Співпраця з McDonald[ред. | ред. код]

Добродійність будинку Рональда Макдональда, яка триває більше ніж 37 років, більшою мірою відбувається завдяки McDonald.

McDonald — найбільший корпоративний донор RMHC. Більшість річних експлуатаційних витрат для будинків Рональда Макдональда люб'язно компенсовані коштами ресторанів McDonald. RMHC Скрині Пожертвування, що знаходяться в ресторанах McDonald, — найбільше джерело збору грошей для RMHC. Починаючи з 2002, McDonald надав $170 мільйонів для RMHC та для допомоги дітям в усьому світі.

Ronald McDonald House[ред. | ред. код]

Багато сімей від'їжджають далеко від власного будинку, щоб отримати лікування для серйозно хворих дітей. Часто, це може триває досить довго, що призводить до неможливості сім'ї бути разом, що у свою чергу лякає дітей, які не мають можливості постійно мати підтримку батьків у важкий для них період.

Програма будинок Рональда Макдональда забезпечує житло для сімей, таким чином, що вони можуть залишитися поряд з їх госпіталізованою дитиною за невелику плату або і зовсім безкоштовно. Будинки Рональда Макдональда втілюють наступну ідею: ніщо не повинно відволікати сім'ю коли вона концентрується на лікуванні власної дитини. Місія Ronald McDonald House Charitie вважає, що, коли дитина госпіталізована, любов і підтримка сім'ї така ж потужна, як і найсильніша медицина.

Сім'ї сильніші, коли вони є разом, це допомагає посилити лікувальний ефект. Перебуваючи в будинку Рональда Макдональда, батьки можуть ефективніше співпрацювати з медичною командою їх дитини. Вони можуть також зосередитися на здоров'ї їх дитини, не відволікаючись на покупки в магазині, готування їжі чи миття посуду.

Ronald McDonald Family Room[ред. | ред. код]

Коли сім'ї йдуть до сімейної кімнати Рональда Макдональда, місія Ronald McDonald House Charitie прагне, щоб вони забули, що вони лежать в лікарні. Кімнати Рональда Макдональда пропонують місце для відпочинку батьків на момент, коли їх хвора дитина знаходиться не з ними.

Послуги Кімнат Рональда Макдональда різняться одна від одної, але в кожній сім'ї можуть знайти наступне: кухонний куточок, який обладнаний мікрохвильовою пічкою, засоби для душу, кімнату для відпочинку, доступ до інтернету, бібліотеку, зону відпочинку з телебаченням.

Ronald McDonald Care Mobile[ред. | ред. код]

Від зосередження на лікуванні дитячого раку в Польщі до офтальмології в Таїланді і імунізації в новому Орлеані, 44 Автофургони Турботи Рональда Макдональда забезпечують доступ до охорони здоров'я, там де дітям це треба найбільше.

Автофургони Турботи Рональда Макдональда надають доступні, високоякісні послуги медичної, стоматологічної і оздоровчої допомоги. Автофургон Турботи Рональда Макдональда будувався спеціально для постачання педіатричних послуг охорони здоров'я. Кожен транспортний засіб коштує близько $500, 000, включає дві кімнати для огляду та лабораторію.

Залежно від громадських потреб, автофургон Турботи Рональда Макдональда, надає наступні послуги: сучасний рентген, імунізацію, діагностичну, попереджувальну і тонізуючу стоматологічну допомогу, лікування астми, офтальмологію, профілактику і спортивні вправи, нагляд за вагітністю для вагітних підлітків та інше.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]