Обговорення користувача:Максим Підліснюк/Архів 20

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Максим Огородник у темі «Патрулювання» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Маю намір номінувати вас на позбавлення прав адміністратора.

  • В ваших діях, я вбачаю, що ви не за дух правил дбаєте, а за їхнє буквальне сприйняття, що є якраз деструктивною поведінкою з вашого боку, ваші підбиття підсумків, зневага до думки інших і т.п.
  • В ваших діях я бачу гру з правилами щодо особистих фото користувачів (не тільки мого) і доведення ситуації до абсурду
  • В ваших діях я бачу підбиття підсумків із врахуванням ваших особтистих інтересів, а не думки спільноти
  • Також, як виявляється, ви любите ще й обманювати, щось на кшталт, що з користувачкою поговорили (я цього не бачив), чи адмінство в Абхвікі і т.п.
  • Акт блокування користувачів вам приносить насолоду, що-що а це ви робите добре та ще й обговорюєте пристрасно.
  • Порушуєте процедуру зняття статусу додаткових прав. Вам, напевне, подобається, що вас моляють щось вернути? Я так не буду робити, мене ваша поведінка теж дістала.

Це повідомлення надіслане вам щоб дотриматись формальних правил ВП:ЗППА. Проте, ми можемо продовжити обговорення тут, або там де його почали, де я вам вже чітко вказав на свої наміри, на моїй сторінці обговорення. Жду від вас дій, до суботи 12.30.2016, щодо усунення порушень, які допустили ви. — Alex Khimich 19:23, 27 грудня 2016 (UTC)

@Alex Khimich: ну давайте обговоримо по пунктам. Які саме мої дії, як ви вважаєте, суперечать правилам? Будь ласка, нагадайте ситуацію з фотками, бо я трохи підзабув. Що стосується "брехні", то вкажіть будь ласка, де саме я брехав. Які саме блокування у вас викликають занепокоєння? Що ж стосується зняття з вам прав патрульного, то ВП:ШВ передбачає зняття без обговорення в очевидних випадках. І не мене потрібно попросити повернути, чому б вам не звернутись на ВП:ЗПВ? --Максим Підліснюк (обговорення) 20:58, 27 грудня 2016 (UTC)
Підзабув - для цього є історія. Ще після того інциденту мені захотілось зробити вам деномінацію, але здоровий глузд та віра в добрі наміри взяли верх, хоча, така практика вам сподобалась, і ви надалі тероризували користувачів, які вам доводили, що фото їхні і зроблені ними ж зі штативу. Щодо брехні - сказали, що не адмін, проте, були адміном досить довго абхазської вікі, обговорили з користувачкою - а де - не зрозуміло.
Далі «мрак» - Що ж стосується зняття з вам прав патрульного, то ВП:ШВ передбачає зняття без обговорення в очевидних випадках. Ви навіть на можете описати свої дії за останню добу, що ви знімали, з кого і за що. Як зняли, так і повертайте, підривами функціонування я не займався, хоча саме через ваше специфічне трактування цього терміну в нас складується ця розмова. — Alex Khimich 21:20, 27 грудня 2016 (UTC)

Згадав, що там за історія із фото. Отже, файл File:Alex Khimich.png. Автором цього файлу ви не є. Стаття 1 Закону України "Про авторське право та суміжні права" визначає, що автором є фізична особа, яка створила твір своєю творчою працею. Передача майнових та немайнових прав має відбуватись на підставі договору (стаття 32 цього ж закону). Це придумав не я, це закон. Таким чином, це не я доводжу до абсурду, це ви намагаєтесь не виконувати закон. Так, вимоги ідіотські. Але не я їх придумав, а від мене вимагається їх точне виконання і недопущення порушень. Тепер про абхазьку вікіпедію. Цитую вас: Вашу думку приймуть в Російській або Абхазській Вікіпедії, де ви є адміном, але не тут.. Я не був адміністратором на той момент, про що власне і сказав. Я був ним раніше, з 25 березня до 29 липня 2016 року, і виконував там виключно технічні дії, жодних змістовних, на підтвердження чого і дав вам посилання на свій внесок та журнал у ab.wiki. Якщо ви є у ВК, я можу переслати вам діалог із користувачкою (я ж сказав, де). -Максим Підліснюк (обговорення) 21:33, 27 грудня 2016 (UTC)

Закони України? Чи я ослухався, ви ж написали, що Вікіпедія їм не підчиняється! Вже забули як це писали, мені диф не треба шукати? Шановний, ось це і є гра з правилами, коли ви з однієї сторони пишете що є ЗУ, з другої, що тут ЗУ немає. Це абсурд, і гра з правилами. Щодо користувачки - обговорення не було в просторі проекту і крапка. — Alex Khimich 22:32, 27 грудня 2016 (UTC)
Оййойой. Згідно законодавства США, матеріали, які використовуються у юрисдикції США, мають бути вільними згідно законодавства США та законодавства країни-походження (див. Бернську конвенцію). Країна-походження у нас Україна. Вам найти аналогічні норми в законодавстві США? А вести діалог з користувачкою у просторі ВК таки простіше, ніж тут. Я повторно питаю, вам його переслати, чи ви просто не хочете переконатись, що неправі, і цій студентці що Вікіпедія, що там стаття - як зайцю стоп-сигнал? --Максим Підліснюк (обговорення) 22:41, 27 грудня 2016 (UTC)

@Alex Khimich: тепер до основного - зняття шаблону і прав. Швидкий відкіт призначено виключно для відкоту вандалізму або власних помилкових редагувань. Ви ж використовували цей інструмент у війні редагувань. Чи було це підривом нормального функціонування? А як ви вважаєте, чи можна знімати шаблон про номінацію у статті без рішення по номінації? --Максим Підліснюк (обговорення) 21:35, 27 грудня 2016 (UTC)

Відповідатиму коротко: Скасування 1 правки, чи відкіт 1 правки є тут по факту ідентичними. Підриву не було, бо після 2 редагувань були 2 обговорення користувачів, такий варіант допускають та оговорюють правила. Одному користувачу написав я особисто, він мою точку зору зі своїми коментарями прийняв, інший мене випередив, написав мені першим на СО, хоча я йому вже писав на сторінці номінацій, і теж мою точку зору прийняв, так як я оперував його ж аргументами проти яких він нічого не зміг сказати. По журналу все відслідковується Війни редагувань не було за визначенням, не розкидуйтесь. Щодо шаблону, він був тимчасово прихований (не відкочуванням) з відповідним коментарем, який ви через два дні вже відмовились приймати. Студентка відноситься до вимушених користувачів, і я не прибічник того, щоб її всі тут тероризували і вона всім це переповіла в групі, тим паче, сам сюди студентів запрошую та привчаю, висячи з ними в чаті ВК по декілька годин та пояснюючи все, і не раз був свідком миттєвих дій адмінів які «бдят». Які ваші пропозиції щодо вирішення саме по цьому конфлікту? Бо в мене ще пів-кіло випадків вже є. Я вам запропонував, наразі ви відмовляєтесь його вирішити за моєю пропозицією. В принципі, це не важливо, в мене є зараз трохи вільного часу і без жодних емоцій, я просто зберу всі факти в купу, і я доведу до логічного кінця ваші ДНР-ри, ЛНР-ри, ваші ігри з правилами користувачів і т.п, але не будемо відволікатись. Я не буду подавати заявку на права відкочувача які є аналогією в 90% випадків функції "скасувати", т.я. я вважаю, що права змінені нахабно та цинічно, так само їх і повертайте. Я свою позицію аргументую вже вдруге на вашій СО та на своїй СО, більше розписувати для вашої втіхи цього не буду. Ваші кроки? — Alex Khimich 22:28, 27 грудня 2016 (UTC)
Ну ось, вже наче і не брешу я. Вже добре. Якщо все ж хочете, то напишіть мені у ВК (думаю, знайдете), я вам з радістю скину переписку з користувачкою, все самі зрозуєте. Приховування шаблону у комент по факту дорівнює його прибиранню. А різниця між відкотом і скасуванням є - у скасуванні треба вказати причину, і це не так швидко. Тому і є конкретні випадки, де його можна використовувати. Скажіть, ви згодні з тим, що використали відкот там, де не можна? --Максим Підліснюк (обговорення) 22:41, 27 грудня 2016 (UTC)
Слухайте, припиніть мені натякати, щоб я вам в ВК писав, і не подумаю. Я вам не кореш, щоб в ВК зависати з вами. Слідкуючи за нашим діалогом, мені туди вже інші пишуть, напевне, від поваги до вас. Також, забігаючи наперед, я не буду вам дзвонити, писати в ФБ, ОК, irc, слати вам емайли і т.п. Пишемо все тут і тільки тут, щоб була історія. Також, не робіть дурниць, щоб мене блокувати, як ви це вмієте. А про неї — після того, як по користувачці ноги витерли, вона вам з почуттям гідності що завгодно могла писати, за аргументи те навіть не візьму. Також, я не казав, що я щось зі звинувачень знімаю, не видавайте бажане за дійсне. Я вам вже обґрунтував на своїй СО та на вашій, чим я що вважаю, вказав на поправку до правил, я не папуга. — Alex Khimich 00:27, 28 грудня 2016 (UTC)
Повторюю запитання, не задавайте мені зустрічних запитань, які ваші кроки щодо владнання конфлікту? — Alex Khimich 00:45, 28 грудня 2016 (UTC)
Чому ж? Я не натякаю, я просто констатую факт, про те що мав таку переписку і готовий вам її надати, якщо вам це потрібно. В принципі, для залагодження конфлікту є дуже простий шлях. Я наразі не маю особливо багато часу на Вікіпедію, зайнятий працевлаштуванням і службою, тож, якщо і братиму наразі участь у Вікіпедії, то технічну, яку ви навряд помітите. Думаю, цей перепочинок буде корисним для залагодження багатьох ситуацій. --Максим Підліснюк (обговорення) 08:38, 30 грудня 2016 (UTC)

Добре, як ви дивитесь на варіант підтвердити це не на словах, а ділом? В такому разі, в такому разі я буду готовитй агітувати за вас повторно через якийсь резонний період часу. — Alex Khimich 09:34, 30 грудня 2016 (UTC)

Максиме, третя доба проходить сьогодні о 21. Вирішуйте. Я вам пропоную варіант, ви нічого ще не запропонували, намагаєтась тянути час. — Alex Khimich 15:02, 30 грудня 2016 (UTC)

@Alex Khimich: ви натякаєте, щоб я зняв повноваження. Я б був схильним їх залишити, оскільки хочу багато чого зробити в MediaWiki, в питаннях системних шаблонів тощо. Я пропоную вам угоду - я даю вам слово не втручатись у внутрішні конфлікті ситуації (хоча б тому, що наразі не маю бажання цим займатись), натомість взамін якщо я порушу дане слово, я буду вважати, що за цим обговоренням порозуміння досягти не вдалось і ви зможете номінувати мене одразу (або я і сам їх складу). Якби у нас були права техадміна - я б зараз обміняв їх. Але їх немає, тому все ж пропоную вам такий варіант. --Максим Підліснюк (обговорення) 16:54, 30 грудня 2016 (UTC)

Словом та ділом. І тільки. Поняття «внутрішні конфлікті ситуації» дуже розмите, передбачає трактування в любих напрямках. Причому, не тільки в внутрішніх конфліктах є проблеми, проблеми були в наданні прав, відкочуваннях і т.п. Вас просили, багато разів, ну не знаю, не виходить якось, давайте паузу візьмемо, я теж хочу відлучитись, сім'я, діти... Якщо ви зробите цей вчинок, я перший проголосую "за" повернення вас до повноважень через пів року. Пишу тут, щоб був доказ, тільки напишіть на моїй СО, щоб лист прийшов і щоб я не пропустив, бо планую теж відлучитись. Обіцяю, зроблю. — Alex Khimich 17:05, 30 грудня 2016 (UTC)
Проблема хоча б в тому, що без прав адміністратора я не зможу редагувати MediaWiki. Давайте конкретний вихід - я беру паузу. В мене є власні питання, яким я хочу приділити час. Мені потрібні права адміністратора для технічний дій. Ви, я сподіваюсь, розумієте, які це дії? Припускайте добрі наміри як я припускаю ваші, і ми з вами дуже просто досягнемо згоди. --Максим Підліснюк (обговорення) 17:13, 30 грудня 2016 (UTC)

@Alex Khimich: лист так і не прийшов. Отже, як щодо перерви? Мені не потрібно, не цікаво, і я не маю можливості лізти у будь-які вікіпедійні конфлікти, які виходять за рамки вандала, який пише про те, що його вчитель математики - дурак. А тому я і не бажаю в них лізти. Здається, це те, що ви хочете? Взамін мені потрібні технічні права сисопа, щоб займатись функціоналом та оформленням Вікіпедії (тут, я сподіваюсь, до мене претензій нема). Здається, всі залишаються в плюсі? --Максим Підліснюк (обговорення) 17:32, 30 грудня 2016 (UTC)

На просторах Фундації є маса проектів які редагуються просто так. Щодо повторного набуття, на щире прохання спільнота вас підтримає, я чомусь в цьому впевнений. Щодо добрих намірів, вони у всіх тут є, навіть у Павла Ходакова, якого багато хто нелюбить... Я не те що припускаю, я знаю, що вони в вас є, але, нажаль, ви рідко самі припускаєте це. Тому, я прошу вас щось зробити, не тільки сказати. Повірте, цей вчинок не залишиться без уваги і буде готовим квитком на наступний раз. — Alex Khimich 17:32, 30 грудня 2016 (UTC)
Так, але жоден з них не дозволяє працювати над технічною стороною (гаджети тощо) україномовної Вікіпедії. Ви ж прекрасно розумієте - позбавлення прав означає фактичний відхід мене від справ. В мене немає часу досліджувати джерела і писати грунтовні статті. В мене немає натхнення лізти в конфлікти. Я прошу лише дати можливість робити те, що мені цікаво, і що нецікаво більшості інших. Для цього потрібні технічні права. Без них, аж ніяк, я не зможу. Просто фізично не зможу. Ви хочете, щоб права були зняті, щоб було, чи хочете залагодити ситуацію? --Максим Підліснюк (обговорення) 17:39, 30 грудня 2016 (UTC)
Якби порушення були дрібними, інцидентом, я б вам навіть не писав, але є тенденція до погіршення, і справа не в якихось там поодиноких інцидентів з відкатами чи файлами, правах і т.п. Не буду приховувати, двузначності тут немає, я вас закликаю скласти права самостійно. — Alex Khimich 21:03, 30 грудня 2016 (UTC)
Але це ж не шлях до вирішення проблеми, коли ви лише стоїте на своєму - або сам здай, або номінація. Я хочу відпочити від шуму, і мені буде значно комфортніше відпочивати, якщо я зможу привести за цей час до толку шаблонне повідомлення при захисті сторінок, щоб було розумне, як у англійців. --Максим Підліснюк (обговорення) 21:20, 30 грудня 2016 (UTC)
  • @Максим Підліснюк: Я бачу що тут справа котиться до вашої номінації на ВП:ЗППА, на скільки я зрозумів причиною цього є позбавлення, Вами, користувача Alex Khimich прав відкочувача. ВП:ШВ передбачає що у разі зловживання цих прав будь-який адміністратор може їх позбавити, але також зазначає що у разі коли конфліктну ситуацію вирішено той самий адміністратор може і їх повернути. Ви вище написали що припускаєте добрі наміри користувача Alex Khimich та й сам користувач пояснив вам що він їх використовував для добрих намірів - тому було б добре щоб Ви повернули права відкочувача цьому користувачеві як це передбачає ВП:ШВ та ВП:ПДН. Таким чином я впевнений вдасться і погасити конфлікт і уникнути Вашої номініції на ВП:ЗППА. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 18:10, 30 грудня 2016 (UTC)
@Andriy.v: Та тут справа не в цих правах. Я ними користувався за пів-року може 5 разів, та один раз відкотив випадково статтю чи сторінку Piramidion-а. Вже не пам'ятаю. — Alex Khimich 20:54, 30 грудня 2016 (UTC)

Резюме. Ви крок назад просто не вмієте робити, ні в конфліктах з користувачами, коли їх щемите, ні в розмовах. Ви робите крок назад лише на словах, але не в діях. Ви мене знову обманюєте щодо технічної роботи яку в вас можуть відібрати: на MediaWiki ви малоактивні[1][2], так само як і на TranslateWiki ви взагалі 200+ перекладів зробили[3]. Не знаю щодо OTRS але то не енциклопедія. Наш час вичерпано, ви наполягяєте на своєму, я на своєму. Отже, виносимо прийняття рішення на розсуд спільноти, ввиду новорічних свят та малоактивністю в цей тиждень людей в мережі, можлива повторна номінація після встановленого правилами терміну при аналогічному формулюванні звинувачень. В такому разі не намагайтесь мене підловити та заблокувати. Цей текст скопіює просто хтось із інших користувачів і запустить процедуру. Також, не запрошуйте сюди голосувати друзів з РуВікі, бо тут теж є мобілізаційний резерв. — Alex Khimich 21:52, 30 грудня 2016 (UTC)

То ви навіть не зрозуміли, про що я говорив. А говорив я про простір назв MediaWiki, який відповідає за повідомлення і дизайн, і який можуть редагувати лише адміни 1 --Максим Підліснюк (обговорення) 21:56, 30 грудня 2016 (UTC)
50+ правок за пів-року? 50+ правок за пів року на Meta? Максиме, майте гідність не виправдовуватись. — Alex Khimich 21:59, 30 грудня 2016 (UTC)
Хоч би подивились, як там правки і на що вони впливають. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:17, 30 грудня 2016 (UTC)

Права адміністратора

Маю намір номінувати Вас на позбавлення прав.

Ви так і не зробили висновки зі своїх попередніх номінацій. У Вікіпедії Ви дієте за принципом: «Я тут цар і Бог» і перманентно ігноруєте думки інших користувачів. Вашим улюбленим гаслом стало: «Вікіпедія — не експеримент з демократії». Насправді Ви не розумієте його суті, це правило у Вікіпедії означає лише: Вікіпедія:Голосування не замінює обговорення, а жодним чином не виправдовує Вашого самоуправства і порушень правил і настанов Вікіпедії.

Чекаю Ваших пояснень і сподіваюся на порозуміння.

п.с. Прошу не псувати мою особисту сторінку.

--TimeWaitsForNobody (обговорення) 22:38, 27 грудня 2016 (UTC)

Дайте, будь ласка, конкретні приклади. Дякую. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:41, 27 грудня 2016 (UTC)
  1. Ви не знайшли час на відповідь на моє питання, щодо блокування і продовжуєте псувати мою особисту сторінку.
  2. Самоуправство у підведенні підсумків.
  3. Порушення ВП:Е та ВП:НО стосовно деяких користувачів

--TimeWaitsForNobody (обговорення) 22:48, 27 грудня 2016 (UTC)

На сторінці Користувач:Боґан я не зробив жодного редагування. Якщо ви про сторінку Користувач:TimeWaitsForNobody, то це сторінка облікового запису, який заблоковано безстроково, і на яку я встановлював службовий шаблон. Вона не є вашою власністю. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:58, 27 грудня 2016 (UTC)
Я Вам багато разів пояснював, що моїм акаунтом є Користувач:TimeWaitsForNobody, Ви не розібралися у ситуації і продовжуєте наполягати на своїй помилці. Що ще раз підтверджує Ваше самоуправство. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 23:02, 27 грудня 2016 (UTC)
@TimeWaitsForNobody: Я б вас просив не номіновувати користувача раніше мене, я чергу зайняв перший. Всі ваші аргументи, якщо ви їх маєте, я буду вас просити, дописати до моїх, щоб не наткнутись на недійсну номінацію з наступним очікуванням. Дякую за розуміння. — Alex Khimich 00:33, 28 грудня 2016 (UTC)
@Alex Khimich: Добре. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 00:41, 28 грудня 2016 (UTC)

Запитання

TimeWaitsForNobody

Ви сказали, що акаунт Користувач:TimeWaitsForNobody був створений з метою тролінгу та війн редагувань.

Тепер дивимося внесок Користувач:TimeWaitsForNobody: [4] та [5]. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 00:06, 28 грудня 2016 (UTC)

Будьте ласкаві надайте дифи з тролінгом та війною редагувань, що були зроблені з акаунта TimeWaitsForNobody або перепросіть за наклеп.

Увесь внесок і є провокуванням конфлікту в парі з діями з облікового запису Казимир Сокульський. --Максим Підліснюк (обговорення) 08:46, 30 грудня 2016 (UTC)
«Увесь внесок і є провокуванням конфлікту» -???????????? Ви дивились внесок TimeWaitsForNobody? Чи свідомо кажете неправду і наводите на мене наклеп?
Вікіпедія:Перейменування статей/Радянська анексія західноукраїнських земель → Включення західноукраїнських земель до складу СРСР --Максим Підліснюк (обговорення) 09:14, 30 грудня 2016 (UTC)
По-перше Ви написали УВЕСЬ, по друге де Ви знайшли тролінг і війну правок з мого боку у тому обговоренні? --TimeWaitsForNobody (обговорення) 09:26, 30 грудня 2016 (UTC)

Як ви розумієте це правило та прокоментуйте Ваше висловлення у цьому контексті. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 03:43, 28 грудня 2016 (UTC)

Я достатньо висловився у тому обговорення. --Максим Підліснюк (обговорення) 08:46, 30 грудня 2016 (UTC)
Вважаю це ухилянням від відповіді. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 09:51, 30 грудня 2016 (UTC)

Чому Ви дозволяєте собі порушувати ці правила? Наприклад: як у цьому обговоренні. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 03:55, 28 грудня 2016 (UTC)

Приймається. Порушив. Але пардон, терпіти вічне хамство одного користувача я теж не буду. Я теж людина, і у мене теж є нерви. --Максим Підліснюк (обговорення) 08:46, 30 грудня 2016 (UTC)
Ви ж є адміністратором і одним із Ваших завдань є роз'яснювати правила і настанови Вікіпедії, а не давати приклад їх порушення. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 09:53, 30 грудня 2016 (UTC)

Чи знаходитесь Ви під впливом цього користувача? Підкреслюю, я маю на увазі лише Вашу вікіучасть, і ні в якому разі не втручаюся у Ваше особисте життя.

А то деякі висловлювання у Вікі-просторі дають привід так вважати, наприклад:

  1. ru:Обсуждение участника:Илья Драконов/Архив/3#Укр Вики
  2. ab:Авикипедиа:Requests for adminship/Архив
  3. Чеченська Вікіпедія і т.д. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 04:07, 28 грудня 2016 (UTC)
Я спілкувався і спілкуюсь із цим користувачем. Якщо йому необхідна допомога технічного характеру у малих проектах, я її надаю. В чому тут вплив? Я радий надати таку ж допомогу будь-якому іншому проекту і за проханням будь якого іншого користувача. --Максим Підліснюк (обговорення) 08:46, 30 грудня 2016 (UTC)

Ви не зрозуміли питання. Питання полягає в тому, що з наведених фактів можна зробити припущення, що Ви звітуєте йому, як підлеглий керівнику. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 09:47, 30 грудня 2016 (UTC)

Я спостерігаю, що Ви запрошуєте користувачів обговорити те чи інше питання у цій соціальній мережі.

Чи не вважаєте Ви що це:

  1. Неетично вести розмови поза Вікіпедією (Особисто я допускаю контакти іншим способом лише у крайніх випадках).
  2. Ви наражаєте користувачів бути заблокованими через Розголошення особистих відомостей, наприклад хтось із користувачів перекаже Вашу розмову з ним Вконтакте, тут у Вікіпедії. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 08:29, 28 грудня 2016 (UTC)
Якщо я починаю розмову, то це має на увазі те, що я не приховую її змісту у частині, що стосується Вікіпедії. Я використовую такий метод досить рідко, а якщо точніше - то один чи два рази, і лише тоді, коли мені цікаво поспілкуватись із людиною із питань, що стосуються Вікіпедії, або коли їй треба допомогти, і формат Вікіпедії тут не зовсім доречний, або коли потрібна оперативність. --Максим Підліснюк (обговорення) 08:46, 30 грудня 2016 (UTC)
Яким чином відбувається Ваше вікіпедійне спілкування з користувачем И. Драконов? --TimeWaitsForNobody (обговорення) 09:49, 30 грудня 2016 (UTC)

Резюме

Ваші відповіді нагадали відписки у «кращих» радянських традиціях. На жаль мушу констатувати, що порозуміння знайти не вдалося. Чекою на рішення Користувач:Alex Khimich.

Найкраще, що Ви можете зробити у цій ситуації це: "Добровільно скласти з себе повноваження адміністратора". З часом коли Ви будете здатні зробити висновки зі своїх помилок, я думаю у Вас є добрі шанси бути переобраним. Як правило ті хто полишав посаду добровільно - переобирався знову. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 09:33, 30 грудня 2016 (UTC)

Знаєте, я у будь-якому випадку не буду Вас номінувати. Тому, що це буде неетично з мого боку, так, як я з моменту Вашого втручання, не зробив жодного редагування в основному просторі УкрВікі і не збираюся цього робити надалі. Нехай спільнота вирішує це питання не з моєї ініціативи. 

Єдине, якщо Вас буде номінувати хтось інший, я проголосую. Як би там не було, а особисто мені Ви запам'яталася, як людина, що схильна говорити неправду. Вибачте за прямоту, всього Вам найкращого у Новому Році. --TimeWaitsForNobody (обговорення) 10:16, 30 грудня 2016 (UTC)

Голоси на підтримку
Скажу єдине! Максим допоміг особисто мені дуже багато і корисно! Не рубайте з плеча! Нехай він залишається адміністратором та допомогає нам - тім, хто цього потребує!--SintraTon (обговорення) 10:29, 1 січня 2017 (UTC)
Будь ласка, залиште адміністратором Макима Підліснюка! У житті різне трапляється. Може так сталося і у Максима, що він десь щось разгубив. Буває! Хай для нього це буде приводом для змін на краще. Майже впевнений, що для нього цей урок стане сходенкою для виправлення власних помилок. З повагою: --Валентин Алмазов (обговорення) 17:06, 1 січня 2017 (UTC)
Шановні! Вітаю вас з Новим роком! Закликаю до толерантності! Вважаю, що потрібно змінити гнів на милість. Хай цей рік буде не роком бойового Півня, а доброго Півня з казки "Про золотого півника" О.Пушкіна. Особисто підтримую Максима, як адміністратора і вдячний йому за допомогу у статті Гонки на виживання. --Tornado XXXL (обговорення) 17:35, 1 січня 2017 (UTC)

Всі ми люди! Ми можемо бути добрими, а можемо бути агресивними. Ми робимо правільні речі, але інколи і помиляємося... Таке життя. Може у Максима щось пішло не так у житті і це відобразилося на його праці, як адміністратора. Хто знає... Він молода людина, якщо не помиляюся, студент і в нього все попереду. Саме тому підтримую тих побратимів, хто став на захист Максима Підліснюка. --Andre Renier (обговорення) 06:03, 2 січня 2017 (UTC)

Голосую за збереження Максиму статусу адміністратора. Хай він виправляється, а спільнота буде моніторити його дії.--Політбюро-ХХІ (обговорення) 09:36, 2 січня 2017 (UTC)
Підтримую пропозицію Політбюро-ХХІ залишити Максиму статус адміністратора.--Старовір-1965 (обговорення) 10:24, 3 січня 2017 (UTC)

Вулиця Троїцька

Вулиця Троїцька

Максиме, я пропоную вам ще раз все обговорити, ми все ж таки люди. Вже зараз, читаючи ці рядки, ви відчуваєте дискомфорт, мені теж не приємно вам це писати, виступаючи в ролі каменя, на який налетіла коса. Але дочитайте, прошу. Я не берусь засуджувати вас, це робить в нас спільнота, я лише пропоную... За 2 дні перегляду журналів, архівів, історій я знайшов багато незручних фактів, які мали місце, ви про них знаєте, в тій чи іншій мірі. Я не хочу виносити це на обговорення-голосування, весь цей мул який вже осів — буде вкрадено багато часу у всіх нас, терпіння, нервових клітин, написано купу нікому непотрібного тексту. По моїм оцінкам, маємо досить великі шанси на те, що спільнота вирішить так як думаю я. Але.. в глибинках архівів я також побачив привітного Максима Підліснюка, який по-дружньому ставиться до користувачів, допомагає новачкам, та «не зіпсований». Ви багато зробили для Вікіпедії, але наразі, щось іде не так, і робота кувалдою, алегорично кажучи, як це любите робити ви, не знаходить підтримки в спільноті. Подивіться хоча б на сторінку обговорення зверху, там вам це теж пишуть. Можливо, варто викинути ці обов'язки, заходити сюди, наскоком пишучи статті на різні теми? А давайте разом підшукаємо декілька зеленковатих кандидатур, нехай спільнота їх обере, вони вас питатимуть, як що технічно зробити в складних ситуаціях. Ну ми ж не хочемо, щоб Вікіпедія перетворювалась в осиний вулик де кожен кожного жалить, я все ж таки хочу, щоб ви сюди заходили та інколи писали, а не згадували що колись тут було. Дякую. Не відповідайте на це повідомлення під покровом ночі, подумайте пару днів та відпишіть. — Alex Khimich — 22:44, 28 грудня 2016. Дату поставив — Юрій Дзядик в) 04:14, 4 січня 2017 (UTC)

Згущівка з кавою

Згущівка з кавою
Максиме, дякую за Вашу роботу адміністратором! Було приємно з Вами співпрацювати! "Перезавантажуйтесь" та повертайтесь! :) Green Zero обг 21:27, 9 січня 2017 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону-2017!

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Максим Підліснюк/Архів 20!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)

Прохання висловитись

Шановний, прошу Вас долучитись до обговорення щодо Перейменування статей/Польсько-радянська війна 1920 → Україна у польсько-радянській війні --Hmarskiy II (обговорення) 21:43, 2 лютого 2017 (UTC+2)

Як щодо участі в організації CEE Spring 2017?

Привіт! Зважаючи на інтерес до торішнього конкурсу, пропоную подумати над участю в організації цього — побути оргом чи в журі )

Від організаторів очікуватиметься:

  • сформувати список статей про Україну, які створюватимуть учасники в інших Вікіпедіях
  • сформувати правила конкурсу
  • затвердити журі
  • працювати над поширенням інформації і
  • слідкувати, щоб усе працювало.

Від журі:

  • перевіряти написані статті,
  • виставляти їм бали за якість,
  • за можливості — писати зауваження і поради авторам

Дописуйся у відповідний розділ на сторінці обговорення проекту й одразу ж коментуй основні питання. Зрештою, коментувати можна й не будучи в оргкомі ), але оргомітет матиме приймати рішення.

Очевидно, що ні організатори, ні члени журі не зможуть отримати призів, а ще і те й те вимагатиме часу, тому вибір суто за твоїм бажанням. -- З пов., Ата (обг.) (учасниця міжнародного оргкомітету), ViraMotorko (WMUA) (менеджерка ВМУА) 19:28, 27 лютого 2017 (UTC)

Невільний файл, який не використовується Image:Ncia-logo.png

Дякуємо, що Ви завантажили Image:Ncia-logo.png. Сторінка опису файлу визначає його як невільний і такий, що може бути використаний у Вікіпедії лише за умови fair use (добропорядного користування). Проте файл на даний момент не використовується у жодній статті Вікіпедії. Якщо файл раніше був у статті, будь ласка, перевірте цю статтю і з'ясуйте, чому його було вилучене. Ви можете повернути його, якщо вважаєте, що це буде корисно.

Якщо Ви завантажили інші медіа-файли, будь ласка, перевірте факт їх використання у статтях Вікіпедії. Ви можете переглянути список сторінок 'зображень', які Ви редагували, на службовій сторінці «мій внесок» (посилання на неї розташовується у верхній частині будь-якої сторінки Вікіпедії, за умови Вашого входу до системи), де «Зображення» вибираються зі спадаючого меню. Майте на увазі, що будь-які невільні файли, які не використовуються у статтях будуть видалені через сім днів, згідно з крітеріями швидкого вилучення. Дякуємо. Andrei Kurbiko (обговорення) 15:32, 8 травня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

Актуалізація назви статті українського виконавця Олесандра Долі

Доброго дня, прохання перейменувати сторінку Доля Олександр Сергійович на просто Олександр Доля, оскільки це є його сценічним ім'ям, так само як і Андрій Князь в іншого виконавця. Інакше нісенітниця виходить)) Дякую!
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:16, 12 травня 2017 (UTC)

Тиждень Ірану

Вітаю! Запрошую долучатись до Тижня Ірану. Стартуємо найближчим часом! --visem (обговорення) 19:21, 4 червня 2017 (UTC)

Вопрос

Добрый день! В рувики участник создал страницу Википедия:Защита детей весьма спорного содержания. Как оказалось, эта страница была переводом страницы Вікіпедія:Захист дітей. Скажите пожалуйста, а какая была причина добавления последнего абзаца? — Grain of sand (обговорення) 22:43, 7 червня 2017 (UTC)

Пропозиція

Максим Підліснюк вітаю! можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада (Тижні неолімпійських та дефлімпійських видів спорту). Приурочується до проводимих зараз Всесвітніх ігор (масові прямі трансляції на Першому національному) та Дефлімпійських ігор (щоденники на Першому національному) задля підвищення відвідуваності укрвікі та у зв'язку з надактуальності теми.

чи Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень Української діаспори.--Yasnodark (обговорення) 13:45, 23 липня 2017 (UTC)

Вікіконференція 2017

Доброго дня! Раді повідомити, що сьома Вікіконференція 2017 відбудеться 25—26 серпня у Херсоні. Для участі необхідно зареєструватися.--Taras r (обговорення) 10:00, 30 липня 2017 (UTC)

Патрулювання

Проголосуйте, будь ласка за мене тут (За чи Проти). Дякую.--Максим Огородник (обговорення) 19:18, 12 листопада 2017 (UTC)