Обговорення користувача:Ma)(imuM

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Ma)(imuM!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--LastStep (обговорення) 06:07, 9 травня 2012 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Ray trace diagram ua.svg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати файл під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Володимир Ф 19:22, 12 грудня 2012 (UTC)[відповісти]

Шановний, прохання бути уважнішим - одна помилка і вилізли глюки, де ніхто не чекав! ;-0 ось тут - Категорія:User uk. Причому відразу два зображення! Інше - це Файл:Wolpframalpha screenshot.png. Просто замість фігурних дужок треба ставити прямокутні... Ось тут гляньте - http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB%3AWolpframalpha_screenshot.png&diff=11353772&oldid=11252162 Ну і ще раз прохання бути уважнішим! Як я гадаю, просто на автоматі натиснули не ту кнопку. А стаття про ВольфрамАльфа цікава! ;-) :-) Дякую! Пишіть ще! :-) --Nickispeaki (обговорення) 17:16, 8 січня 2013 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі у Тижні нових фільмів[ред. код]

--KuRaG (обговорення) 12:01, 10 січня 2013 (UTC)[відповісти]

Статус файлу Файл:AMD64 Logo.svg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:AMD64 Logo.svg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:02, 23 березня 2013 (UTC)[відповісти]

До Ma)(imuM. Вітаю! Якщо вам цікава фантастика, тема довгожителів та найстарших серед талановитих людей чи просто важлива кількість цікавих та нешаблонних статей у вікіпедії, прошу вас допомогти з рятуванням 5-ти статей з фантастики, над якими я працюю. обговорення номінацій за 11 липня 2015. Статті присвячені темам з розряду "Цікавої статистики" - довгожителям серед романістів фантастики та найстаршим авторам фантастики. Було аргументовано, що вони не є значимими. Проте ось інші статті на подібні теми в англомовній вікіпедії, тож це не суперечить загальним стандартам вікіпедії: en: https://en.wikipedia.org/wiki/Oldest_living_United_States_governor, en:List of the oldest madrasahs in continuous operation in the Muslim world, en:List of the oldest madrasahs in continuous operation in the Muslim world, en:List of oldest ships, en: https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_oldest_cricketers, en:List of oldest buildings and structures in Halifax, Nova Scotia, en:List of Vice Presidents of the United States by age, en:List of oldest and youngest Academy Award winners and nominees, en:List of Governors of California by age, en:List of oldest living Academy Award winners, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_Catholic_bishops, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_and_youngest_TVB_Anniversary_Award_winners_and_nominees, en: List of oldest buildings and structures in Macau, en:https://en.wikipedia.org/wiki/Oldest_living_United_States_governor, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_living_former_members_of_the_United_States_House_of_Representatives en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_100_oldest_members_of_the_United_States_House_of_Representatives,en:List_of_oldest_and_youngest_National_Basketball_Association_players, en:List of the oldest buildings in Rhode Island, en:List of last surviving World War I veterans by country, en:List of oldest ships, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_longest-living_United_States_Senators, en:List of United States federal judges by longevity of service, en:List of last surviving Canadian war veterans тощо.

Найбільш широко подібна статистика щодо довгожителів представлена на https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_centenarians.
Усі статті написані на основі даних найавторитетнішого літературного порталу у світі

одного з найавторитетніших та найбільший за обсягом інформації англомовного ресурсу фантастики: http://www.isfdb.org/cgi-bin/stats-and-tops.cgi, де також є рубрика Authors by Age. Це ще одне з джерел. На нього також посилається інше джерело статей https://www.sfsite.com/. В інших джерелах теж є важливі факти, широко використані мною, проте подібна статистика не ведеться. У вікіпедії є подібна статистика щодо різних категорій, зокрема щодо реслерів, - в англомовній. Наявність таких статей підвищить інтерес до україномовного розділу шанувальників фантастики, яких в Україні та СНД - тисячі. А зараз навіть в нашій державі популярність уквікі становить лише 33%, бо там майже все - повтори та переклади, незавжди доповнені, окрім історичних статей і географічних об'єктів, а також статей щодо вітчизняних персоналій та деяких інших окремих статей.--Yasnodark (обговорення) 11:04, 31 липня 2015 (UTC)[відповісти]

Вітаю @Ma)(imuM: вітаю, запрошую вас до участі у вересні (за 3 тижні) у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися.--Yasnodark (обговорення) 11:03, 9 серпня 2016 (UTC) Можливо вас зацікавить створення статей з дотичних до ваших тем:[відповісти]

.--Yasnodark (обговорення) 13:39, 9 серпня 2016 (UTC)[відповісти]

Ґ-диверсія[ред. код]

Доброго дня, вікікориснику Ma)(imuM!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)[відповісти]

Вітаю, вже розпочалася реєстрація щодо участі у місячнику фантастики, що офіційно стартує незабаром, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на його сторінці.--Yasnodark (обговорення) 13:59, 11 вересня 2017 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Тижня Джозефа Конрада у Вікіпедії[ред. код]

Привіт! Запрошую вас взяти участь у тематичному тижні зі створення та покращення статей про Джозефа Конрада — відомого англійського письменника польського походження, уродженця України.

Його постать є літературним символом спільної англійсько-польсько-української культурної спадщини. Однак зараз у Вікіпедії доробок письменника та теми, пов’язані з його постаттю, дуже мало розкриті. Тож разом з Польським інститутом у Києві громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує заповнити цю тематичну прогалину. Активних учасників та учасниць чекають сувеніри від організаторів.

Сподіваємося, вам буде цікаво долучитися!

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці користувача, що цікавитеся Польщею і/або літературою. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 20:22, 15 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Хакатон для вікіспільноти: Попередня реєстрація[ред. код]

Вітаю!

ГО «Вікімедіа Україна» розглядає можливість провести вікіхакатон для української спільноти у грудні 2021 року або у січні 2022 року.

У заходу буде дві цілі: 1) підвищити технічні навички редакторів та редакторок вікіпроєктів, навчитися новому; 2) спільно попрацювати над розробкою технічних інструментів.

Якщо вам було б цікаво долучитися до такої події — дізнатися щось нове, навчити чомусь інших людей, або ж просто попрацювати над технічними питаннями разом з іншими вікімедійцями — запрошуємо заповнити анкету попередньої реєстрації. Для участі не обов'язково мати технічні навички, у вас також буде можливість набути їх під час хакатону

Планований формат заходу — онлайн; але можливий також офлайн-компонент, якщо дозволять карантинні обмеження. Деталі визначимо за результатами попередньої реєстрації.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:30, 13 грудня 2021 (UTC)[відповісти]

Стипендії на онлайн-участь у міжнародному вікіхакатоні[ред. код]

20—22 травня пройде Wikimedia Hackathon 2022 — міжнародна онлайн-зустріч технічної спільноти вікіпроєктів.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» надає фінансові стипендії на участь у хакатоні. Стипендія може покривати витрати, потрібні для технічної участі у хакатоні (наприклад, покупка навушників чи мікрофона), послуги з догляду за дітьми чи схожі сервіси, логістичні витрати тощо.

Податися можна до 18 травня включно, для отримання стипендії потрібне принаймні мінімальне володіння англійською мовою.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Про підтримку вікіспільноти під час війни читайте за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 09:36, 1 травня 2022 (UTC)[відповісти]