Остін Епп

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Остін Епп
Народився 1902(1902)
США США
Помер 1984(1984)
Країна США США
Діяльність письменник, філолог
Галузь Література
Заклад Скрентонський університет
Вчене звання професор
Відомий завдяки: Ревізіонізм Голокосту

Остін Епп (Austin J. App, 1902 – 1984) — американський професор англійської середньовічної літератури в Скрентонському університеті (до війни) і Коледжу Ля Салль (після війни), багаторічний президент Федерації американських громадян німецького походження, ревізіоніст Голокосту. Остін Епп виступав перед аудиторією, стверджуючи, що Голокост був обманом. Він наполегливо [1] [Архівовано 19 листопада 2017 у Wayback Machine.] захищав німців і нацистську Німеччину.

Біографія[ред. | ред. код]

В 1974 році він випустив книгу «Шахрайство із шістьма мільйонами: шантаж німецького народу числами, що шокують, сфальсифікованих трупів»[1], у якій сформулював свої «Вісім аксіом»[2], які на думку екстерміністів, стали для ревізіоністів голокосту свого роду Катехізисом:

1. Вирішуючи єврейське питання, Німеччина мала на увазі еміграцію, а не знищення євреїв. Якби мова йшла про знищення, то хіба півмільйона євреїв не залишилися б живими в концтаборах? А вони залишилися, перебралися в Палестину, і тепер - без утоми качають із Німеччини гроші[2].

2. У жодному з концтаборів на німецькій землі жодна людина не загинула в газовій камері, і усе більше й більше доказів того, що й в Аушвіці нікого не вбивали газом. Гітлерівських газових камер попросту не було. У тих же, що були в Аушвіці, проходила дезінсекція, а в крематоріях спалювали трупи тих, хто вмер від інших причин, у тому числі й від англо-американських бомбардувань[2].

3. Більшість євреїв, про долю яких нічого не відомо, родом були з територій, підконтрольних Радам, а не німцям[2].

4. У більшості випадків, коли євреїв ліквідували німці, мова йшла про підривні елементи, партизанів, шпигунів, саботажників - тобто про злочинців, покарання яких не забороняється міжнародним правом[2].

5. Коли б була хоч найменша ймовірність того, що нацисти дійсно знищили 6 мільйонів євреїв, то світове єврейство виділило б кошти на розслідування цього, а Ізраїль відкрив би свої архіви. Але цього не відбувається, а замість цього вони труять всіх ті, хто намагається викрити їхнє шахрайство. Що ж тоді ці «шість мільйонів» як не підробка? У євреїв і їх ЗМІ немає ні найменшого доказу правдивості їхніх казок. Всі визнання Гесса, Ейхмана й інших - вирвані під катуваннями або сфальсифіковані[2] .

7. Не обвинувачуваним, а обвинувачам варто довести, що число жертв - 6 мільйонів, але талмудисти та більшовики примусили Німеччину до того, щоб платити й не ставити зайвих запитань[2] .

8. Але й при розрахунках числа жертв, зроблених єврейськими вченими, виявляються такі абсурдні невідповідності, що відпадає всякий сумнів у тім, що для їхніх обвинувачень немає ніякої наукової основи[2].

Роботи Еппа надихнули на створення Інституту перегляду історії, заснованого в 1978 році і розташованого в Каліфорнії, який заперечує Голокост.

Епп "закидав" журнали, газети і політиків листами, в яких скаржився на Франкліна Д. Рузвельта за його вступ у Другу світову війну, без якого Гітлер міг би виграти війну. Епп прирівнює комуністів до євреїв, і покладає на них провину за післявоєнні проблеми, а не на нацистську Німеччину, яка розпочала війну. Він покладав відповідальність за проблеми Німеччини після війни на план, який не був введений в дію.

Він домагався, щоб шанс емігрувати до Сполучених Штатів отримали німці та австрійці, а не ті, що пережили Голокост.

Джерела[ред. | ред. код]

  • App, Austin Joseph (1973) The Six Million Swindle: Blackmailing the German People for Hard Marks with Fabricated Corpses. Takoma Park, Maryland: Boniface Press. New edition (1976) Takoma Park, Maryland: Boniface Press.
  • App, Austin Joseph (1977) German-American Voice for Truth and Justice: Autobiography. Takoma Park, Maryland: Boniface Press.
  • Irving, David John Cawdell (1977) Hitler’s War. New York: Viking Press.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. App, Austin J. The Six Million Swindle: Blackmailing the German people for hard marks with fabricated corpses. Takoma Park, Md.: Boniface Press, 1974.
  2. а б в г д е ж и Отрицание отрицания или Битва под Аушвицем. Дебаты о демографии и геополитике Холокоста. Упорядники: Альфред Кох, Павел Полян. Москва. «Три квадрата» 2008

Див. також[ред. | ред. код]