Тібеггінг

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Teabagging)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Жінка виконує тібеггінг

Ті́беггінг (англ. Teabagging, «Умо́чування паке́тика ча́ю») — форма орального сексу, коли чоловік поміщує обидва яєчка в ротову порожнину, на обличчя або навколо нього (включаючи верх голови) партнерки(-ра), часто з повторними рухами всередину і назовні, як при іррумації. Як різновид сексу без проникнення може бути частиною прелюдії.

Етимологія[ред. | ред. код]

«Teabagging» — це ing-форма дієслова англійської мови «to teabag», що в дослівному перекладі українською означає «класти/умочувати/занурювати чайний пакетик», оскільки практика нагадує одночасне умочування двох чайних пакетиків при заварюванні однієї чашки чаю.

Характеристика[ред. | ред. код]

Виникнення цієї форми сексу засноване на існуванні ерогенної зони на шкірі мошонки. При сексуальному збудженні мошонка стискається, зменшується в об'ємі і стає щільнішою.

Оскільки при тібегінгу чоловік не контактує слизовими, то ризик інфікування чоловіка менший. Тібеггінг може бути однією з практик феляції, не вимагаючи участі пеніса і вагіни. Його здійснення можливе без настання ерекції і при еректильній дисфункції.

Посилання[ред. | ред. код]

  • Teabagging[недоступне посилання з липня 2019] (рос.)