V-Rally 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
V-Rally 3
Розробник Velez & Dubail (GBA)
Eden Studios
Видавець Infogrames Europe
Жанр(и) перегонова відеогра
Платформа Game Boy Advance, PlayStation 2, Xbox, GameCube, Microsoft Windows
Дата випуску 21 червня 2002
Режим гри однокористувацький, багатокористувацький
V-Rally[d]

V-Rally 3 — відеогра в жанрі аркадного симулятора ралі, продовження V-Rally 2, розроблена Eden Games, і видана в 2002 році. Гра зосереджена на унікальному режимі кар'єри, де гравець бере участь в численних автомобільних пергонах впродовж кількох сезонів, щоб врешті стати чемпіоном.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Гра має три режими: «Швидка Гонка» (пошкодження тільки зовнішні), режим «Кар'єра» (пошкодження повні, основною є нескінченний режим) і «Виклик» (траси вкорочені, пошкодження повні). Для відкриття всіх 4-х додаткових машин потрібно перемогти в чемпіонаті 1.6L і 2.0L, перемогти в режимі «Виклик» і встановити нові рекорди на всіх 48-ми ділянках.

При отримуваних пошкодженнях тріскаються фари і скло, мнеться кузов (а також покривається пилом, снігом і брудом), відлітають бампери, є загроза позбутися будь-якого колеса і в будь-якій кількості, що помітно позначається на поведінці автомобіля. Система автоповернення не дає далеко виїхати, але можна і розбитися, впавши з високого схилу.

У грі доступно 6 країн: (Англія, Африка, Німеччина, Фінляндія, Франція, Швеція), на кожній по 8 ділянок (4 з яких є зворотними, але вже з іншим часом доби і погодою).

Автомобілі в грі[ред. | ред. код]

1.6 L


2.O L

Бонусні автомобілі

Джерела[ред. | ред. код]