Обговорення користувача:Centurion2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково у зв'язку з порушенням правила, що стосується використання додаткових облікових записів. Див. журнал блокувань.

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Centurion2020!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 18:16, 10 січня 2020 (UTC)Відповісти

Щодо статті Романчук Максим

[ред. код]

Привіт! Дякуємо за цікавість до Проекту і за створення нової статті.
Однак, у Вікіпедії діють певні критерії значимості, згідно із якими статті потрібно створювати тільки про енциклопедично важливі об'єкти. Ваша стаття не відповідає цим критеріям, а отже її доведеться видалити.
У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значимості, а також на тематичні критерії значимості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, веб-сайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися. Якщо у Вас є можливість підтвердити значимість предмету статті Романчук Максим за допомогою авторитетних джерел, Ви можете її відновити, навівши відповідні посилання у тілі статті.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проектом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам! — Нікалай Обг. 14:50, 12 січня 2020 (UTC)Відповісти

Звертаюсь до: Нікалай Обг. Гаразд, а чому тоді інші співаки та навіть блогери присутні у Вікіпедії. Наприклад, існують окремі сторінки "музикантів" (спеціально в лапках) Моргенштерн, Фейсу, та навіть трансвестити мають окремі статті: травесті-діва Монро - вона вважається енциклопедично важливим об'єктом?? Це взагалі нормально? Також це може вважатися за рекламу комерційних організацій та музичних гуртів (не кажу, що створена мною стаття є такою). Прошу звернути увагу та видалити подібні внески, які не мають жодних критерій значимості в енциклопедії. Centurion2020 (обговорення) 15:22, 12 січня 2020 (UTC)Відповісти
Centurion2020 Перш за все є критерії значимості, посилання на них ви можете знайти у коментарі вище. Повинні бути авторитетні джерела, які підтверджують значимість особи, соцмережі такими джерелами не є. А усі статті, які ви перечислили відповідають цим критеріям. Діва Монро, як бачите неодноразово висвітлювалась у ЗМІ, це вже АД. --Нікалай Обг. 21:16, 12 січня 2020 (UTC)Відповісти
А як мені розуміти слово АД? Це як скорочення (абревіатура) чи у прямому сенсі?
АД — Авторитетні джерела --Нікалай Обг. 15:47, 13 січня 2020 (UTC)Відповісти

Велика Вітчизняна війна

[ред. код]

Привіт. Вам тимчасово заблоковано доступ до редагування тієї статті. Будь ласка, обговоріть спершу питання, на СО чи деінде. Також прошу ознайомитись зі старими обговореннями на цю тему (на СО вгорі є посилання). Такі зміни не можна робити без попередніх обговорень.--Piramidion 15:48, 14 січня 2020 (UTC)Відповісти

До: --Piramidion

Прийміть до уваги, що я подав на обговорення низку суперечливих речень, які були написані в статті до мене. Зустрічались багато тверджень, які не підтверджені фактами, не є нейтральними або ж суперечать нормальному уявленню про цю війну (себто перекручують сенс). У цих СО також зустрічаються взагалі недоречні судження, які відрізняються від звичайних українських енциклопедій. Довожу факти: "Особливо актуально це в межах української Вікіпедії, адже значна кількість українців (близько 200 тисяч за деякими джерелами) у Другій світовій війні воювала в лавах УПА за Батьківщину (Україну), і їх (та їх нащадків) може обурювати назва «Вітчизна» щодо Радянського Союзу. Натомість термін «Німецько-радянська війна» нікого не може обурювати." Я пояснив, що цей нововведений термін "Німецько-радянська війна" обурює решту українців-патріотів, яких значно більше. От кого може обурювати слово "Вітчизна", що ви вирішили замінити його на інше? Хіба що ворога, зрадника тощо. Велика Вітчизняна війна - війна, в якій воювали всі ветерани ВВВ, чи Ви спиталися в них про перейменування війни? І чому це так раптом ви згадали про УПА? Іх взагалі треба розглядати як зрадників. І слово "Вітчизна" тут взагалі не зайве. Навіть, я б сказав, об'єднавче.

Прошу не маніпулювати історичними значеннями та не блокувати нових чесних редакторів. Я уважно простежив діяльність адміністраторів, і за сперечання у правдивості написаного, було заблоковано без вагомих на те причин користувачів Tabachnik, Artificial123, Soloveiy лише за спроби відтворити правду у статтях Вікіпедії. Це така уже Свобода Слова? (я впевнений, що таких користувачів, які борються за правду - безліч). Аргументи (як бачите, Я ЗАВЖДИ ПІДКРІПЛЯЮ ТВЕРДЖЕННЯ ФАКТАМИ) :

Звернення користувача: "Панове, що ж ви робите? Яка "Німецько-радянська війна", ви що, Глузуєте? Два мої прадіди воювали з фашистськими загарбниками, ОУНінці розтріляли мого двоюрідного діда, а мого рідного діда з Житомирщини відправили в Германію працювати в рабстві!!! Для мене, та більшості українців, це ВІТЧИЗНЯНА війна" - результат: Заблокований.
Ще один користувач: "Неіснувало радянсько-німецької війни. Це хибний термін. І я вам можу навести сотні аргументів. Була велика вітчизняна. Термін рад-нім. війна є тафтологією. Бо СРСР воював 1941—1945 не лише з Німеччиною, а я з Фінляндією, Румунією,Італією,Японією. Термін придуманий невігласами" - результат: також "знешкоджений".
Ще одна особа сказала, але я не можу дізнатись хто це був, напевне теж заблокували за правду: "Отже, я стверджую, що назва «Велика Вітчизняна війна» вживається у офіційних документах найвищих органів влади держави під назвою Україна. Отже, у цій держави є така найвища посада — Президент. І цей президент видає Укази. Ось, наприклад, Указ президента Віктора Андрійовича Ющенка — [3]. Назва Указу — «Про відзначення державними нагородами України з нагоди 60-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», як це не дивно. Чи може цей Указ визнаватися українською Вікіпедією авторитетним джерелом? Думаю, може. І так далі... Назви музеїв. Термін у шкільних підручниках. Термін у словниках. Тощо. То з якої радості стаття про цю війну у УКРАЇНСЬКІЙ Вікіпедії повинна мати якусь іншу назву? Тому, що назва «ВВВ» не використовується у Німеччині, Англії чи Японії? Але яку саме Вікіпедію ми пишемо — німецьку, англійську, японську?... Чи українську? Термін «ВВВ» у українських авторитетних джерелах зустрічається набагато частіше, ніж термін «НРВ». Це не добре, і не погано — це є просто факт, реальність."
І це я не наводив висловлення тих заблокованих користувачів, найменування яких написано вище.
Також хочу наголосити, що 9 травня ми святкуєм перемогу саме у Великій Вітчизняній війні, а не у якій-небудь іншій.

Прошу розглянути своє рішення, та прийняти блокування з цієї статті. Чому ви забороняєте писати правду?

Також прошу відповісти на запитання, або навести докази з усіх 7 тем для обговорення. Зміни про які ви кажете я описав детально, але ніхто не обговорює цю тему поки що. У своїх редакціях я описую все що роблю. Отже, докажіть що я роблю це неправильно! Centurion2020 (обговорення) 16:31, 14 січня 2020 (UTC)Відповісти

Запрошення долучитися до Місяця географії

[ред. код]
Запрошення долучитися до Місяця географії
Вітаю! Запрошую вас долучитися до Місяця географії, що триватиме весь травень.
--Олексій (обговорення) 21:43, 16 квітня 2024 (UTC)Відповісти