Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікіекспедиція по Чернігівщині 2

Доброго дня. Ваше повідомлення про проведення чергової поїздки Чернігівським районом датовано 9 березня, але повідомлення про нього я отримав лише 24 квітня !((. Час проведення поїздок мене влаштовує. В мене є цифрова фотокамера. Авто не маю. Коли буде чергова поїздка можу приєднатися до вас. Buky 16:20, 24 квітня 2014 (UTC)

Добрий день! :-) Дякую за повідомлення! Збираємося на ці вихідні - 27 квітня. Виїзджаємо з Чернігова о 8-30. Чи зможете під'їхати?--Nickispeaki (обговорення) 05:22, 25 квітня 2014 (UTC)

і що, під час експедиції пишете статті? цікаво :)--Anntinomy (обговорення) 12:28, 25 квітня 2014 (UTC)

Та ні. Вже після. Іноді ДО. :-) --Nickispeaki (обговорення) 06:16, 26 квітня 2014 (UTC)

Тиждень Чернігівщини №2

Доброго дня! Вітаю Вас із завершенням другого тематичного Тижня Чернігівщини! Хотів би подякувати Вам за Вашу участь у ініціативі і презентувати Вам цей віртуальний десерт, як подяку від мене. — Шиманський હાય! 04:17, 28 квітня 2014 (UTC)

Дужя дякую, Василю! :-) З Вами хотіла поспілкуватися одна чернігівська журналістка. Вона писала про тиждень Чернігівщина-2. То може Ви зможете з нею звязатися? Я дам її координати. --Nickispeaki (обговорення) 09:29, 28 квітня 2014 (UTC)

This Month in Education: May 2014





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 20:08, 15 травня 2014 (UTC)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

Відповідь від artart1

Доброго дня!:) (Не знаю, чи правильно я зараз відповідаю на Ваше повідомлення мені. Якщо ні - виправте). За заявку - вибачаюся, дійсно, не уважно прочитала правила! Справа в тому, що ця стаття зовсім не про мене.(чоловіча стать у профілі стоїть через те, що вважала доцільним про себе не розповідати якщо я бажаю опублікувати 1-2 статті!)) ). Нещодавно хтось не зареєстрований дописав у статтю дуже не приємні і брехливі речі про цю людину, я поставила захист на статтю, але як я зрозуміла захист тільки від не зареєстрованих користувачів. Виходить, що будь-хто може зареєструватися і спокійно робити те ж саме! Можливо, Ви підкажете, чи є якийсь спосіб ще захистити свою статтю? Бо, чесно кажучи мені, наприклад, щоб допетрати як Вам відповісти знадобилось хвилин 35!)) Дійсно, новачкам які і в комп`ютері то не дуже розбираються - не легко тут так швидко все зрозуміти, особливо якщо заходиш раз на тиждень. Стосовно "одразу в бій" не зрозуміла взагалі. За Яценюка ВИБАЧАЮСЯ - це не з поганих міркувань.

Відповім на Вашій сторінці. --Nickispeaki (обговорення) 18:41, 17 травня 2014 (UTC)

КУБГ

Вітаю, Ви зголосилися до освітнього комітету ВМУА.

Запрошую до Обговорення Вікіпедії:Освітня програма Вікіпедії#КУБГ.

--Perohanych (обговорення) 08:43, 19 травня 2014 (UTC)

Дякую! Зайду. --Nickispeaki (обговорення) 11:45, 19 травня 2014 (UTC)

Поштова адреса для отримання сувенірів Вікіфлешмобу

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Nickispeaki!

Дякуємо, що долучились до Вікіфлешмобу пам'яті Ігоря Костенка 27 квітня. Ми цінуємо ваш внесок!

Ми помітили вашу заявку на отримання сувенірів, але від вас не надійшло фізичної поштової адреси для отримання сувенірів. Будь ласка, якомога скоріше надішліть своє повне ім'я (ПІБ) та поштову адресу через цю форму. Дякуємо!

--Amakuha (обговорення) 01:23, 20 травня 2014 (UTC)

... там був ВІРНИЙ варіант ...

Вірною може бути жінка/собака/друг, а інвормація/варіант - правильний --Victor lesyk (обговорення) 22:19, 25 травня 2014 (UTC)

Ну тоді й інФормація ж. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 22:59, 25 травня 2014 (UTC)

ru:Военный переворот 2014 года в Таиланде

Про военный переворот напишите?--Many baks (обговорення) 13:37, 25 травня 2014 (UTC)

Можливо (возможно).. Текста, правда, много. Но язык - почти родной. Думаю, за день справлюся. Если у меня затянется (ну, к примеру завтра вечером еще не готово будет), то маякните. Или можете тогда еще кому написать. С уважением, --Nickispeaki (обговорення) 13:45, 25 травня 2014 (UTC)

Красно дякую!

...за додбаного Ріпа ван Вінкля й створені категорії: ЗАҐУҐЛИВСЯ!

То може тре’ Вам стати патрульним? ;-0 ;-) Я відпатрулював статтю ... і вона загуглилася?! ;-0 Цікаво! :-) Таке - то ви таки підписуйтеся. А ще краще зареєструйтеся! Ви то мені напишете анонімно. А мені КУДИ писати? На всі айпіадреси, звідки Ви хоч раз заходили?! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 21:03, 29 травня 2014 (UTC)

Та то просто - категорії.. Це типу теки і підтеки на компі, де зберігаються статті Вікіпедії (файли на компі). Якщо б всі статті були купою навалені - отак пів-мільйона штук - їх би було ДУЖЕ ВАЖКО розгрібати. А так, найбільша категорія містить десь 20 000 статтей. А в середньому - десь по 50 статтей. Є і порожні категорії. Але їх адміни труть. Ще про червоне хочу сказати - варто дотримуватися певної гармонії. Кожен для себе вирішує, що краще. Стаття із тільки синіми посиланнями добре сприймається. Проте стаття із червоними посиланнями, тобто з посиланнями на неіснуючі сторінки часто наштовхує на думку - а чи не написати, те, чого не вистача? Щодо категорій, то я дотримуюся думки, що плодити червоні (неіснуючі) не варто. Просто гляньте, як вона твориться і творіть - натискаєте Редагувати код і дивитеся, копіюєте в нову категорію і зберігаєте, але ТІЛЬКИ нову, Вашу категорію зберігаєте, чужу категорію не чіпайте (НЕ ЗБЕРІГАЙТЕ!), можна просто закрити вкладку із категорією, звідки Ви будете брати приклад -

Категорія:Вигадані мандрівники в часі (далі, нижче - код, який треба вставити)


[[Категорія:Подорожі у часі]]
[[Категорія:Вигадані мандрівники]]

--Nickispeaki (обговорення) 21:10, 29 травня 2014 (UTC) Ще таке, якщо зареєструєтеся, то точно буде доступна така фішка - ХотКат. ДУЖЕ зручна штука для виставлення категорій! Я кілька тисяч категорій тою штукою додав! А вручну це робив би разів в 10 довше! Так що подумайте - може таки варто зареєструватися? --Nickispeaki (обговорення) 21:16, 29 травня 2014 (UTC)

Причому, нічого не видумував з тими категоріями у статті про Ріпа - глянув, що у росіян, потім глянув, які з тих категорій ВЖЕ є в українській вікі і проставив.

Йде за структурою (від вужчої теми до більш широкої, для прикладу, візьмемо індійську культуру - там більше категорій і наче всі впорядку) -

Категорія:Індійська культура - Категорія:Культура за країною - Категорія:Культура за регіоном - Категорія:Культура - Категорія:Культура - Категорія:Суспільство - Категорія:Статті, а далі вже Головна сторінка.

Це як приклад, можна іншою дорогою піти, іншими категоріями. Іноді досить чимало відгалуджень у категоріях. Іноді - одна-дві. Головне - вставляти ті категорії, які ВЖЕ існують. Якщо щось неясно - питайте. З радістю поясню. --Nickispeaki (обговорення) 21:28, 29 травня 2014 (UTC)

Часто категорії беру з інших вікіпедій - російська в першу чергу, англійська - в другу. Якщо тема СУТО українська, то дивлюся подібні категорії. Типу якесь село України не має категорії. Заходжу в якесь село того ж району, області і дивлюся, ЯК у нього зроблена категорія. Це досить корисно. Бо, тоді всі категорії будуть в одному стилі і не буде путаниць і дублювання (теж іноді бува). Хай щастить! Сподіваюся, не дуже багато тексту? :-)--Nickispeaki (обговорення) 21:28, 29 травня 2014 (UTC)

Тематичний тиждень Нігерії

Дорого дня! Запрошую Вас долучитися до проведення тематичного тижня Нігерії, що проходитиме у період з 2 по 15 червня 2014 року. Прошу Вас ознайомитися з запропонованим списком статей до створення та покращення і, якщо знайдете щось для себе, — долучайтесь! З повагою, — Шиманський હાય! 12:53, 30 травня 2014 (UTC)

Доживемо - побачимо! :-) Тема цікава. Дякую! --Nickispeaki (обговорення) 17:43, 30 травня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Деражнянська центральна районна бібліотека

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Деражнянська центральна районна бібліотека був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:56, 31 травня 2014 (UTC)

Статтю Ботопедія (Вікіпедія) номіновано на вилучення

Стаття Ботопедія (Вікіпедія), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 червня 2014. --RLuts (talk) 08:26, 12 червня 2014 (UTC)

статті

Пам'ятники Дніпродзержинська

Сокіл Олексій Якович ‎

Слово о великом тренере

Во время легкоотлетического матча СССР - США я установил рекорд, прыгая почти босеком

Обратная сторона жизни художника Сергея Бабича

Свято-Миколаївський собор (Дніпродзержинськ)

Анатолій Жежер

Медвецький Адольф Денисович ‎

Украинский директор оккупированного завода

Дворец счастья Романа Вальман

После опубликования статьи "Дворец счастья Романа Вальмана", в ней появилась надпись "Сторінка запропонована до швидкого вилучення" Librarydndz (обговорення) 10:30, 14 червня 2014 (UTC)

І ще - я може НЕ чітко висловився - в Українській Вікіпедії НЕ МОЖНА писати російською мовою! Звістно, Ви можете створювати статті РОСІЙСЬКОЮ. Але ВИКЛЮЧНО в російській! Так само В ЛЮБІЙ вікіпедії - тільки ОДНІЄЮ мовою. Але ж легко ПРОСТО зайти в іншу вікі і там тою мовою писати. Просто заходите і пишете - логін, пароль ОДИН і той же на всі 300 проектів фонду Вікімедія. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 10:48, 14 червня 2014 (UTC)

Пан Микола, дякую за допомогу --Librarydndz (обговорення) 11:41, 14 червня 2014 (UTC)

This Month in Education: June 2014





Headlines
Highlights  · Single page edition

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 05:12, 16 червня 2014 (UTC)

If this message is not on your home wiki's talk page, please update your subscription.

Wikiday

Привіт. Мені не вдалося відвідати жодну з бібліотек. Я брав участь в основному в підготовці до заходу і у самій вікі трохи (поправляючи номінації на вилучення). Плюс на мені підготовка прес-релізу. --Юрій Булка (обговорення) 11:55, 21 червня 2014 (UTC)

Привіт. Ок. Якщо будуть новини - дай знати. --Nickispeaki (обговорення) 19:30, 21 червня 2014 (UTC)

Привіт з Куликівки

Дякуємо за досвідКуликівська районна бібліотека (обговорення)
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 06:02, 23 червня 2014 (UTC)

Висловіть свою думку

Вітаю! Комусь захотілось погратися. Висловіть і ви свою думку з приводу цієї статті [1]! Дякую --Jeromjerom (обговорення) 17:57, 24 червня 2014 (UTC)

вже. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 18:33, 24 червня 2014 (UTC)

Острів-Любельський

Вітаю! Хочу нагадати, що шаблон {{db-move}} ставиться не на ту сторінку, яку треба перейменувати, а на те перенаправлення, яке має бути новою назвою. Тобто треба було поставити шаблон не на сторінку Острів-Любельський, а на Острув-Любельський. --Acedtalk 21:28, 23 червня 2014 (UTC)

ееее.... А в чому там прикол? ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 08:44, 24 червня 2014 (UTC)
В якому сенсі? От є стаття Y, яку треба перейменувати. Правильна назва — X, але там стоїть перенаправлення з історією, тому перейменувати можуть тільки адміністратори. Щоб не псувати зовнішній вигляд статті Y і спростити задачу адміністратору, який перейменовуватиме статтю, шаблон {{db-move}} ставиться не на статтю Y, а на перенаправлення X. --Acedtalk 18:34, 24 червня 2014 (UTC)

«Бібліотечний ВікіДень»

Доброго дня!

Ви цікавилися бібілотечним ВікіДнем, то інформую що наразі з Чернігівської області зголосилася лише одна бібілотека (з Корюківки).

Деталі - в Кнайпі (можливо я прогледів якусь бібілотеку і ще добу можуть зголошуватись інші).

--pavlosh ҉ 01:06, 11 червня 2014 (UTC)

Дякую! Щось зашевелилося нарешті! ;-) А то я писав-писав, аж тут - бац! Заворушився нарід! А як будемо проводити? Я там вже і на сторінці писав.--Nickispeaki (обговорення) 12:35, 11 червня 2014 (UTC)
Привіт, Миколо! Хотів спитати, чи береш на себе Корюківку? --Ліонкінг (обговорення) 22:29, 11 червня 2014 (UTC)
Типу того. Вже телефоном спілкувалися. :-) Не мав змоги в інет виходити. А теперечки от через інет немаю змоги спати. Ну, годинку посплю. ;-) Дякую за турботу! Аби не ти, хто зна, як було би. :-) --Nickispeaki (обговорення) 01:42, 13 червня 2014 (UTC)

Дякую за оформлення\доповнення звіту по Херсону. Як щодо доповнити статтями зі звіту або поєднати?--Anntinomyобг 21:18, 28 червня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Вулиця Українська (Херсон)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Вулиця Українська (Херсон) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:03, 6 липня 2014 (UTC)

Місяць Закерзоння

Запрошую зареєструватися Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Закерзоння і взяти участь. --Perohanych (обговорення) 05:17, 14 липня 2014 (UTC)

This Month in Education: July 2014

14:07, 15 липня 2014 (UTC)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

Категорії

Доброго дня, я б із задоволенням додавав категорії, але ще не навчився правильно це робити. Якщо ви мені допоможете я буду далі додавати категорії сам.

Можете мене привітати, я навчився правильно закидати посилання.

Добрий вечір (чи вже, швидше всього, ранок! ;-) ) Ну, радий успіхам! ;-) Відповім у Вас на СО, --Nickispeaki (обговорення) 21:57, 27 липня 2014 (UTC)

Нові зображення

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 22:56, 30 липня 2014 (UTC) Кхм! Ну і дістаючий бот! То на вікісховище захотів засунути фотку, то рекомендує! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 22:59, 30 липня 2014 (UTC)

Підкажіть

Підкажіть, будь ласка. Я всім пишу на пошту, а ніхто не відповідає... Стосовно конкурсу про НАТО. Там написано, що він розпочнеться з 4 серпня. Ото я маю дилему: чи вже можна о 00:01 хвилині 4 серпня створювати статті чи ні?? І ще одне...Чи у мене щось не те, але я бачу що час у вікпедії інший, не київський...Відстає на 3 години. Допоможіть. -- Роман Анатолійович (обговорення) 18:12, 3 серпня 2014 (UTC)

Відповім на Вашій СО. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 22:53, 3 серпня 2014 (UTC)

Переклад/Транслітерація

Привіт, мені складно однозначно відповісти, щодо перекладу географічних назв з польської українською. Так як нема чітко визначених правил, щодо перекладу власних назв. Взагалі-то потрібно для цього приміняти транслітерацію (передачу літер), а не транскрипцію (передачу звуків мови).

Мій варіанат: Bartoszówka • Grabiszyce Dolne • Grabiszyce Górne • Grabiszyce Średnie • Kościelniki Górne • Kościelniki Średnie • Miłoszów • Pobiedna • Smolnik • Stankowice • Szyszkowa • Świecie • Wolimierz • Zacisze • Złotniki Lubańskie • Złoty Potok

Бартошовка, Грабішице Дольне, Грабішице Среднє, Косцельнікі Горне, Косцельнікі Горне-Яновка, Мілошов, Смольнік, Смольнік-Юрков, Станьковіце, Шишкова, Волімєрц, Заціше, Свецє, Злотнікі Любаньськіє, Злоти Поток
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:51, 7 серпня 2014 (UTC)

Манхва/Манґа

Вітання! Ви створили Категорія:Манхва. Можливо, Ви більше в тих питаннях тямите, то, будь ласка, перевірте всі інші категорії, що починаються на Манхва і Манґа (як правильно, не знаю), та доведіть до пуття категоризацію, яку започаткував Користувач:Kvitka Cvit та інші на цю тематику.--Микола Василечко (обговорення) 06:26, 12 серпня 2014 (UTC)

Привіт! Так, Манхва і Манґа - то трохи різні речі, хоч і схожі. ;-) Наскільки я розумію, манга - японські, манхва - корейські. Буде час і натхнення - розберуся. Але швидкого розбору не обіцяю, бо купа справ і мало часу. То може, і самі осилите? ;-) І квіткі - привіт! :-) --Nickispeaki (обговорення) 15:41, 12 серпня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Георгій Багратіоні (2011)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Георгій Багратіоні (2011) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 12 днів. — KrBot (обговорення) 10:18, 4 серпня 2014 (UTC)

    • Допоможіть! Не можу зрозуміти чому мої статті у таблиці 1-го тижня, яка називається "статті поза конкурсом, так як створені до початку конкурсу??" [2]. Вони створені за київським часом 4-го числа, так як в правилах і написано було. Хіба вони не будуть рахуватися? Тим більше, що всі писали, що "Відлік конкурсного періоду та конкурсних тижнів відбувається за Київським часом.".І що робити тепер? Як бути? Виходить вони створені за Києвом, але все одно не включені у конкурс(((. Стільки роботи і впусту. --Роман Анатолійович (обговорення) 08:20, 9 серпня 2014 (UTC)

Питання: ви, після вікізустрічі, звинуватили Анатолія в тому, що він тролить? --Vogand (обговорення) 19:05, 10 серпня 2014 (UTC)

Пане Володимире(Vogand)! Не задавайте у Вікіпедії таких... недоречних запитань! Нє, ну якщо Ви хочете повторення італійської історії, то справа Ваша. ;-( --Nickispeaki (обговорення) 15:18, 12 серпня 2014 (UTC)
Пс. А Ви ще не знали, що Агонк - один з найкращих вікіпедійних і вікімедійних тролів?! ^-^ --Nickispeaki (обговорення) 15:20, 12 серпня 2014 (UTC)
Постараюсь бути обережнішим. --Vogand (обговорення) 09:09, 14 серпня 2014 (UTC)

PS. Троль, який двічі був адміном? --Vogand (обговорення) 09:09, 14 серпня 2014 (UTC)

То й що?! У нас ще один є. Троль-адмін. Причому навіть не екс, а діючий (правда, слабо). А що, їх слава Вам муляє?! ;-Р То подавайте заявку в адміни! Нічо інших пихати - самі йдіть! :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:14, 14 серпня 2014 (UTC)

Пс. А де ж обережність? ;-)--Nickispeaki (обговорення) 09:14, 14 серпня 2014 (UTC)

Мені в адміни ще рано — треба зробити 1000 редагувать в основному просторі, у мене немає й 200. --Vogand (обговорення) 11:49, 14 серпня 2014 (UTC)

Теж мені проблема! ;-)))) Шукаєш статті із помилками (десь була така прихована категорія) і там за годину набираєш тисчу. ;-0 Щоправда, краще, все ж таки робити це за, скажімо, тиждень. Інакше, буде розцінено колегами, як накрутка лічильника. Інша, цікавіша ідея - правити статті, які тобі дуже подобаються. У мене, наприклад, - космонавтика, авіація, міста різних країн, астрономія (особливо про нові відкриття - зірки, екзопланети), спортбайки. Або й суперкари типу того ж Бугатті Вейрона. ;-) Вперед! :-) --Nickispeaki (обговорення) 00:49, 16 серпня 2014 (UTC)

Гибель американского подростка

Разместите новость, пожалуйста. Участники Википедии допишут потом--Many baks (обговорення) 15:27, 18 серпня 2014 (UTC)

--Many baks (обговорення) 15:27, 18 серпня 2014 (UTC)

Ок. Вбивство Майкла Брауна ТакТак Зроблено --Nickispeaki (обговорення) 22:08, 18 серпня 2014 (UTC)