Обговорення користувача:YarikUkraine/Архів 13

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Відносно шаблонів

Привіт Ярославе! Може ті шаблони ще повставляти в статтю про молодіжну збірну Італії? Яка твоя думка? --Jphwra (обговорення) 19:54, 4 лютого 2016 (UTC)

Звісно, можна буде повставляти, тільки варто їх спочатку доробити А ще ж і молодіжний чемпіонат світу... --YarikUkraine (обговорення) 19:57, 4 лютого 2016 (UTC)
Молодіжний тільки 2015 є і то я його доробляю поступово, а відносно «чемпіонатів світу» не знаю, може зроблю але мене більше цікавить Кубок Америки правда після хокею звичайно... --Jphwra (обговорення) 20:03, 4 лютого 2016 (UTC)
Ну те, що нема статті про сам турнір не означає, що не можна створити шаблон збірних --YarikUkraine (обговорення) 20:07, 4 лютого 2016 (UTC)

Тиждень про футбол.

Може є сенс зробити тиждень про світовий футбол? Зрештою вже є всі шаблони про нацчемпіонати Європи, частина про нацкубки; майже про всі юнацькі, молодіжні, дівочі, жіночі та континентальні турніри. Але є але. Відсутнє продовження про конкретні турніри, починаючи з світових, 100% відсутні про нацчемпіонати Азії, Африки, Океанії та Північної Америки. Відносно Європи, то тут також 100% відсутні нацчемпіонати по роках (є повністю: Іспанія, Польща, Швеція, 70% Греція, 80% Італія); також з клубами проблема. --Jphwra (обговорення) 19:46, 8 лютого 2016 (UTC)

Можна, колись в далекому і бородатому 2010 році я ініціював тиждень Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Футбольний Вікі-чемпіонат, приурочений до ЧС-2010. Тривав він паралельно з чемпіонатом світов і вийшло достатньо продуктивно. Тому можна і цей заявити кудись на червень місяць, під Євро-2016. --YarikUkraine (обговорення) 20:49, 8 лютого 2016 (UTC)

Видаліть, будь-ласка

Вітаю Вас! Видаліть, будь-ласка, це перенаправлення, а то вже два дні висить, а назва там зовсім неправильна. --Yukh68 (обговорення) 14:24, 13 лютого 2016 (UTC)

YesТак Зроблено. Ніхто не видаляв, тому що за правилами вилучають лише перенаправлення, на які нічого не посилається. А тут є статті, які тепер стали червоними. --YarikUkraine (обговорення) 14:27, 13 лютого 2016 (UTC)
Дякую. Просто назва неправильна — місто називається не «Бенгала», а «Бенгела», а то я б не чіпав. --Yukh68 (обговорення) 14:29, 13 лютого 2016 (UTC)

Оновлення статей про футболістів

Ярославе, мої вітання. Я дописав модифікацію до «футбольного» бота, яка перевіряє поточний клуб у статтях про гравців у нас і в італійців, і, якщо вони не співпадають, генерує заготовку, аналогічну інкубаторній, на окремій сторінці. На вході цей бот має отримати перелік гравців у форматі прапорець + посилання на статтю в укрвікі, тобто, по суті, шматок таблиці архіву інкубатора. Якщо такий формат ботооновлення підходить, то я можу досить оперативно «згодувати» цьому боту хоч увесь архів інкубатора. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:55, 9 лютого 2016 (UTC)

Добридень, оновив тих двох, ніби все правильно. Звичайно, так набагато зручніше, ніж вручну вишуковувати. Дякую. Тільки такі «згодовувавння» доведеться проводити після кожного трансферного вікна Хіба що можна прибирати з прочісування гравців, що завершили кар'єру або померли. --YarikUkraine (обговорення) 22:10, 10 лютого 2016 (UTC)
Дякую. Не певен, що варто буде робити таке «прочісування» настільки часто. Хоча б з точки зору того, що італійці також багато статей роками не оновлюють. Статті які не підлягають оновленню бот досить швидко минає, так що заводити окремий список для майбутніх проходів бота не варто. Загалом з першої сотні інкубаторних статей оновлення вимагали зо два десятки. Поки що не так вже й жахливо. Велике прохання — видаляйте заготовки після оновлення статті, так можна буде відразу бачити, чи треба туди щось «доливати». З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:50, 13 лютого 2016 (UTC)
Добре, буду вилучати. Просто крім мене цим оновленням поки ніхто не займається, то я й не чіпав . По створенню нових статей поки є досить активні дописувачі, то я тимчасово переключусь на оновлення. --YarikUkraine (обговорення) 23:03, 13 лютого 2016 (UTC)

Мамонтов Савва Іванович

Ви шаблон пишу бачили в статті? От тепер беріть і самі доперекладайте. Я втратив дані сесії з-за вашого перейменування. Дякую за об'ємну продуктивну роботу. --Avatar6 (обговорення) 14:59, 13 лютого 2016 (UTC)

Не проблема, якщо не хочете доперекладати — поставте шаблон {{db-author}}. Цю статтю ще раніше ставили на швидке вилучення, де я її і помітив. Ну а з приводу даних сесії — варто було просто натиснути стрілочку «назад», після того, як Вам видало повідомлення про зміну статті. А потім свій доробок скопіювати. Тому навряд я чи хтось інший винен, що ви цього не зробили. Ну і варто з самого початку давати статті правильну назву, бо поки Ви її пишете, хтось інший може створити аналогічну статтю з нормальною назвою і почнеться конфлікт редагувань і інтересів. Дякую за розуміння. --YarikUkraine (обговорення) 16:25, 13 лютого 2016 (UTC)
Та ні, звичайно, перейменувати статтю, чи перекласти роботу чи "провину" на когось ще - не проблема! Давати поради - не проблема! Проблема - марно втратити 2 години роботи і втратити бажання працювати далі з-за таких безглуздих поспішних дій. Тому надалі варто враховувати і поважати внесок інших користувачів і радитись з ними щодо їхнього внеску, і давати конструктивні поради, а не бігти поперед батька в пекло натиснути пару клавіш і "забути за проблему". Дякую. --Avatar6 (обговорення) 05:27, 14 лютого 2016 (UTC)

en:2015 protests in Brazil

Здравствуйте, обращаюсь к вам. Статью хотя бы одну создать перевести.--Станислав Савченко (обговорення) 13:04, 8 січня 2016 (UTC)

YesТак Зроблено Создал Протести в Бразилії (2015) --YarikUkraine (обговорення) 18:31, 8 січня 2016 (UTC)

Продолжение

Напишете статью, пожалуйста en:Puisseguin road crash--Станислав Савченко (обговорення) 05:44, 11 лютого 2016 (UTC)

YesТак Зроблено Создал Автокатастрофа в Пюїссегіні (2015) --YarikUkraine (обговорення) 23:46, 12 лютого 2016 (UTC)
Не трудно вам создать статью про генерала. en:Ri Yong-gil[1]--Станислав Савченко (обговорення) 13:32, 14 лютого 2016 (UTC)
YesТак Зроблено Лі Йон Гіль --YarikUkraine (обговорення) 14:02, 14 лютого 2016 (UTC)

Листівка з Азії

За умовами Місяця Азії Ви отримаєте листівку від однієї з організацій Вікімедіа у цьому регіоні. Для цього заповніть, будь ласка, цю форму, де треба відповісти на кілька запитань і вказати свою поштову адресу.

Форма складена англійською мовою, переклад її тексту можна знайти тут.
Перепрошую за затримку. Адреси збираються до 1 березня.
--Ата (обг.) 15:19, 14 лютого 2016 (UTC)

Новини

Вітаю! Дякую за Ваш внесок у оновлення новин. До Вас є велике прохання: коли Ви додаєте новину на сторінку Шаблон:Останні новини, як, наприклад, останнього разу, зверніть також увагу на рекомендації, а саме на необхідність верифікації інформації. Для того, щоби інші читачі могли прочитати про новину більше і перевірити додану інформацію, ця ж сама новина має бути розміщена також у розділі «Вікіпедія:Поточні події/Останні новини» із посиланням на джерело. Інакше, ця новина буде, ймовірно, «загублена» і не потрапить до цього розділу, а згодом не потрапить до статті «червень 2024». Дякую за розуміння. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 18:56, 15 лютого 2016 (UTC)

Дякую за інформацію --YarikUkraine (обговорення) 19:22, 15 лютого 2016 (UTC)

Олександр Виженко

Доброго дня, Ярославе! Я не знаю, чи я там пишу де треба (ще не дуже розуміюся на структурі). То вже вибачайте, якщо не там. Мене звати Ірина, я не майстер написання статей у Вікіпедії, але мені це дуже цікаво і дуже хочеться. Я не хочу нічого зіпсувати, чи зробити поганого. Тому, якщо я щось роблю не так, пробачайте, мабуть десь, щось не дочитала. Я скоріше роблю це навмання і по аналогії з іншими статтями. Прошу, не ставте в номінацію статтю про Олександра Виженка. Тільки вкажіть мені на помилки, і я їх виправлю. Олександр Виженко - людина, яка зробила дуже багато для української літератури. Дякую Вам за розуміння. Ірина. --Ira451451 (обговорення) 00:04, 21 лютого 2016 (UTC)

Добридень. Порадив би Вам ще раз перечитати ВП:КЗ та ВП:БІО, зокрема розділ ВП:КЗМ. Там чітко вказано про яку особу може бути написана стаття. У Вашій статті поки що недостатньо критеріїв значимості. Тобто справа не у досвідченості користувача і навіть найбільш досвідчений автор не зможе написати значиму статтю про сантехніка дядю Васю . Крім того дам ще кілька порад: по-перше, статті про українців іменуються у форматі Шевченко Тарас Григорович, а у випадку, якщо ми не знаємо патроніма — то просто Шевченко Тарас, а не навпаки. По-друге статті мають містити посилання на джерела. Тобто якщо вказано, що є «унікальна абетка», значить має бути авторитетне джерело, яке її так називає. Бо вікіпедія є лише енциклопедією і не висуває власні твердження. В будь-якому разі дякую за розуміння, можете звертатись в будь-який час, завжди допоможу, якщо будуть проблеми у написанні статті.--YarikUkraine (обговорення) 23:38, 20 лютого 2016 (UTC)

Дякую за інформацію, вона для мене дуже корисна --Ira451451 (обговорення) 21:28, 21 лютого 2016 (UTC)

Україна від Першої Світової до революції гідності

скажіть по які причині ви видалили мою роботу? всі дані є підтверджені і затверджені МАН Українаїна ця роботаналежить мені

Добрий день. Спільнорьта вікіпедії дуже вдячна Вам за Ваш внесок, але вікіпедія — це енциклопедія, тому і статті мають бути енциклопедичними, тобто без висновків та літаратурних завитушок типу «леліяної в серці державницької ідеї» ітд. До того ж вже давно існує стаття Історія України, то якщо хочете, можете удосконалити і розширити її. --YarikUkraine (обговорення) 18:49, 27 лютого 2016 (UTC)

Уніфікація назв зброї

Доброго дня. Вже доволі давно розпочав обговорення уніфікації назв зброї, до цього обговорення долучились доволі багато користувачів (4-5), а запрошено було ще більше (20-25). В цьому обговоренні був досягнутий консенсус, проте потім пан NickK та пан Pavlo1 зробили дуже доречне зауваження, яке ми прийняли до уваги і трохи переробили майбутні "правила" проекту. Зараз, я гадаю, все готово для створення цих самих правил для проекту, проте, я хотів би щоб хтось з адміністраторів верифікував наше обговорення. Чи не могли б Ви зробити це і дати дозвіл (якщо так можна висловитись) на створення цих самих правил? З повагою, --SW (обговорення) 19:04, 6 березня 2016 (UTC)

Доброго дня. Відповів на сторінці обговорення проекту. --YarikUkraine (обговорення) 22:50, 6 березня 2016 (UTC)

en:Follo FK

Здравствуйте. Создайте статью, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 08:23, 24 лютого 2016 (UTC)

YesТак Зроблено Фолло (футбольний клуб) --YarikUkraine (обговорення) 22:45, 24 лютого 2016 (UTC)
YesТак Зроблено Повніший будинок --YarikUkraine (обговорення) 19:30, 27 лютого 2016 (UTC)

Продолжение

Статтю Шаблон:Регіони та провінції Італії номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Регіони та провінції Італії, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 березня 2016. Що ще можна зробити? --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 05:20, 12 березня 2016 (UTC)

Статьи

ок. Сделаешь статью ru:Чонбури (футбольный клуб)? Спасибо!--Станислав Савченко (обговорення) 16:03, 11 березня 2016 (UTC)

Cторінка Курасова Владислава Вікторовича

Добрий день. Звертаюсь до вас за допомогою. Я новачок і перший раз створювала статтю Курасов, Владислав. Ви виправили її назву, за що я дуже Вам вдячна. Але я не розумію, чому немає у Вікіпедії посилання на цю статтю Курасов Владислав Вікторович. Може я щось не так роблю? Коли вбиваю в Пошук слова "Курасов Владислав" відкривається список, але за цією назвою пише, що статтей немає. Роз'ясніть, будьте ласкаві.

Добридень. Зробив перенаправлення, тепер має знайтись. А з приводу причини — не певен, але можливо, що у назву затесалась якась літера з латинської абетки. На вигляд вони ідентичні, проте коди мають різні і машинним інтелектом сприймаються як дві різні назви. --YarikUkraine (обговорення) 16:58, 30 березня 2016 (UTC)

Пердута Ігор Романович

YarikUkraine Бачив, щоб я хотів УССР ось тут [2]? Відкоти без пояснень з пропагуванням СССР, без вказання належності Теребовлі до Тернопільської області та сучасної України - вважаю, приховане пропагування совітів. Ще раз відновлю свій варіант. Якщо знов буде відкіт і приліплення есесесеру без згадки про Україну, подам запит. маленька ремарка: тоді, коли народився Ігор, над його містом вже майорів Державний прапор. --Бучач-Львів (обговорення) 13:51, 23 березня 2016 (UTC) то к-ч з тих, хто боїться Ґ? Бдем знали. --Бучач-Львів (обговорення) 13:55, 23 березня 2016 (UTC)

Зробив компромісну версію з уточненням про сучасну приналежність міста. А пропаганда і історичний факт — то різні речі. Ну народилася людина в СРСР, то що тепер? Давайте всіх за це розстріляємо Це просто констатація факту. Хоч я і не переварюю ту державу і народився майже паралельно з тим футболістом, але у мене свідоцтво про народження також з серпом і молотом і викинути це я не можу, бо це дійсність і даність. Так історично склалося. Ну а з приводу прапора, то це взагалі не має ніякого значення. Он на Донецьком зараз майорить прапор ДНР, то ви хочете, щоб в майбутньому про людей, які там народяться після 2014 року писалося, що це ДНР? Яка краса. Я категорично проти, бо це дурня, позаяк є міжнародня політична система, яка відносить це місто до України. Так само вона ж і відносить Теребовлю 1990 року до СРСР. Ну не змогли ми створити державу раніше, нажаль...головне, що вона зараз є і її не можна втратити, в тому числі і через подібні розмови і замовчення неприємних сторінок. Тому вважаю варіант «СРСР (нині Україна)» максимально компромісним. Якщо не влаштовує — подавайте запит, хоч десять . То ваше право. А з приводу літери Ґ, то я боюся не літери, а комплексу меншовартості і вічного бажання всім догодити, навіть у такій дрібниці як звуки. В нас є питомий і майже унікальний звук [г], який є у небагатьох мовах, і нема чого пілдаштовуватись під інших. Чогось поляки, росіяни чи інші мають достатньо гідності і не вигадують зайві літери в догоду нам. Їх влаштовує називати наші прізвища чи інші власні назви через їх питомий звук [ґ] і ніхто не париться. То чого ми маємо коверкати свою вимову на догоду тих самих росіян, поляків, англомовних і всіх інших? Любіть себе, свою мову і країну такими, які вони є, бо це наша унікальність і індивідуальність. Тоді все буде чудово, чого Вам і бажаю . --YarikUkraine (обговорення) 23:50, 23 березня 2016 (UTC)
Теперішня Україна - спадкоємиця УНР. Уряд Української Народної Республіки в екзиліне визнавав московсько-більшовицьку окупацію, тому згадку про СССР можна засунути в пічку. Будь ласка, вчіть свою ж історію. Прикро, коли адміністратор її не дуже вивчив. Дякую за увагу. Успіхів! --Бучач-Львів (обговорення) 12:01, 24 березня 2016 (UTC)
Та Ви що? Україна — правонаступниця УРСР. Почитайте Закон України “Про правонаступництво України”, там жодного слова про УНР. Україна є правонаступницею УРСР, включаючи корждони тієї республіки, адміністративно-територіальний устрій, органи влади та закони (в нас досі низка чинних законів, прийнятих за УРСР), міжнародні договори ітд --YarikUkraine (обговорення) 17:40, 24 березня 2016 (UTC)
Той «закон» можете взяти до виходка. Читайте, що з його приводу кажуть знавці. судячи за цим, що Ви скзали, видно, хто в Европу - через …. --Бучач-Львів (обговорення) 09:23, 25 березня 2016 (UTC)
Тому так і живемо, що різні «знавці» язиком ляпають що їм заманеться, замість того, щоб слідкувати за чинним законодавством. От коли навчимося жити згідно з законом, навіть якщо він нам не подобається, тоді і буде в нас в країні все добре...--YarikUkraine (обговорення) 13:25, 25 березня 2016 (UTC)
YarikUkraine 1) А можна поточнити, хто ті «знавці»? YarikUkraine 2) Хто у нас закони приймає - часто зажрана нелюдь типу деяких олігархів? Скільки - перепрошую - гівна наприймали в часи янука? Треба трохи думати, щоб - перепрошую - не ляпати. --Бучач-Львів (обговорення) 10:30, 31 березня 2016 (UTC)

Добрий день

Там Ви виставляли статтю про графи з автоперекладом на вилучення. Я її виправив не знаючи, що адміністратор вже її залишив як нібито виправлену. Хочу, щоб Ви подивилися наскільки коректно я повиправляв і чи не залишилося в ній помилок ред.№ 17857534. Російська версія, з якої перекладали, була в свою чергу вже буквальним перекладом з англійської. Я виправляв порівнюючи з англійською версією.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 13:32, 31 березня 2016 (UTC)

Нажаль, я не фахфвець в математиці, тим більше англійською мовою , тому навряд можу перевірити правильність перекладу. На автопереклад я виставляв з чисто візуальних міркувань, бо текст виглядав просто незв'язним набором слів. Тому я її проглянув, прибрав неактуальний шаблон і вам цілком довіряю. Щиро дякую за проролену роботу --YarikUkraine (обговорення) 15:40, 31 березня 2016 (UTC)

Чонбурі (футбольний клуб)

Ярославе є прохання, щоб ти перевірив статтю (підкорегував якщо треба). Там 17 правок вже далеко не стаб. --Jphwra (обговорення) 15:41, 3 квітня 2016 (UTC)

Філософія футболу

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, я створила статтю філософія футболу і її номіновано на вилучення. Що необхідно зробити, аби залишити статтю у Вікіпедії?

Доброго. Ну як мінімум навести джерела, бо наразі то суцільне оригінальне дослідження. --YarikUkraine (обговорення) 18:18, 6 квітня 2016 (UTC)

Прохання

Добридень! Прошу ознайомитися з моєю реплікою «Подяка», в якій ідеться про тільки-но видалену статтю, і чисто по-людському посприяти її авторці-початківці. Я вже спробував підтримати цю дівчинку, але, як гадаю, підтримка й підбадьорення ніколи не бувають зайвими, особливо коли йдеться про важливі речі. Правда ж?

Наперед дякую — Олег-літредобг. 11:57, 17 квітня 2016 (UTC)

Дякую за спробу зробити спільноту укрвікі якомога більшою. Проте за добу в нас видаляються десятки, якщо не сотні статей, більшість з яких - подібні (або дублюють існуючі, або без значимості, або порушення авторських прав ітд.). Можливо Ви знаєте, що я здебільшого намагаюсь врятувати статті і видаляю у крайньому випадку, але тут саме такий випадок. З приводу підтримки і допомоги, то я завжди допомагаю і підказую новачкам, які чогось не можуть зробити і зрозуміти. Та якщо людина нічого не питає і вже пише статті, то я передбачаю, що їй все зрозуміло і з правилами, і з особливостями написання статей. Тому усім окремо писати де вони неправі зайве, бо допомога і нав'язування — то різні речі. --YarikUkraine (обговорення) 12:22, 17 квітня 2016 (UTC)

Щодо статті Angry German Kid

Навіщо ви вилучили статтю про відео? SubZero (обговорення) 09:55, 21 квітня 2016 (UTC)

Добрий день. Тому що воно не відповідає критеріям значимості --YarikUkraine (обговорення) 13:57, 23 квітня 2016 (UTC)

en:Sabina Ashirbayeva

Привет! Можете создать статью?--Станислав Савченко (обговорення) 12:39, 29 квітня 2016 (UTC)

YesТак Зроблено Сабіна Аширбаєва --YarikUkraine (обговорення) 16:27, 30 квітня 2016 (UTC)

4000

Цей користувач долучився до заливки четвертої тисячі статей з футбольного інкубатора

Шановний Ярославе,

приміть, будь ласка, цю традиційну символічну відзнаку Вашого визначного внеску в досягнення чергового ювілею проектом Футбольний інкбатор. Сподіваймося, що він потихеньку-помаленьку рухатиметься далі. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 10:27, 4 травня 2016 (UTC)

вікіпошта

привіт. надіслала листа. чи є можливість перевірити його наявність? дякую! --アンタナナ 20:55, 11 травня 2016 (UTC)

Добридень. Так, дякую, все дійшло . Але, на жаль, я не є настільки активним учасником вікіспільноти і її життя в реальному житті. --YarikUkraine (обговорення) 21:25, 11 травня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Чемпіонат Європи з футболу 2016 (склади команд)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Чемпіонат Європи з футболу 2016 (склади команд) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:28, 26 травня 2016 (UTC)