OK!

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
OK!
Лейсі Тернер[en] зі сім'єю, випуск 1300, 9 серпня 2021
Країна видання  Велика Британія
Тематика знаменитості
Періодичність виходу щотижнево
Мова англійська
Головний редактор Кірсті Тайлер
Видавець Northern & Shell
Засновано квітень 1993

OK.co.uk

«OK!» — британський щотижневий журнал, що містить новини про знаменитості.

Історія[ред. | ред. код]

Перший випуск відбувся в квітні 1993. Першочергово публікувався щомісячно. З липня 2013 головним редактором є Кірсті Тайлер. Помічник редактора — Філ Гульд, редактор по способу життя — Наталі Поснер, редактор по моді та красі — Наталі Тікехурст, соціальний редактор — Марк Муді[1], редактор по зображенням — Таркан Альгін.

У вересні 2004 видавництво журналу «OK!» Northern and Shell запустило публікацію в Австралії. Із жовтня 2006 він почав виходити там щотижнево. В 2005 запустилася версія для США, в травні 2006 — для Індії, в середні 2006 — іспаномовна версія для Мексики, в 2007 — версія болгарською мовою, в 2008 — міжнародна версія іспанською мовою.

«OK!» є найбільшим світовим журналом з тематикою про життя знаменитостей; має понад 30 мільйонів читачів. Видається в 20 країнах світу: Австралія, Австрія, Азербайджан, Болгарія, Китай, Кіпр, Чехія, Німеччина, Греція, Індія, Індонезія, Ірландія, Малайзія, Мексика, Близький Схід, Філіппіни, Росія, Іспанія, Швейцарія, Таїланд, Туреччина, Велика Британія, США, Японія, Латвія, Монголія, Пакистан, Румунія, Словаччина, Словенія, Південна Африка, Україна, Венесуела, В'єтнам.

«OK!» має два внутрішні журнали, «Hot Stars» і «OK! USA».

Весілля[ред. | ред. код]

Найбільше «OK!» відомий за покриттям весіль знаменитостей.

В 2000 році журнал отримав ексклюзивні права опублікувати приватні фотографії весілля Кетрін Зета-Джонс та Майкла Дугласа. Проте журнал «Hello!» також опублікувати ці знімки, за що «OK!» судився з ними. Первісний суд приніс нагороду у £1,033,156, проте позив був програний в апеляційній інстанції[2] .

В жовтні 2005 в один день відбулося три весілля знаменитостей: Кейті Прайс та Пітера Андре, Кейт Герравей та Дерека Драпера, та Самії Гхаді і забудовника Меттью Сміта. «OK!» покрив їх усі в трьох різних випусках. Весілля Прайс і Андре було описано в двох випусках.

Теж саме відбулося на весіллі Ешлі Коул та Шеріл Коул, а також Крістіни Агілери. Цілий випуск був присвячений весіллі Єви Лонгорії та Тоні Паркера.

Інші весілля, яке опублікував «OK!»:

Примітки[ред. | ред. код]

  1. A fashionably late entrance for Naomi Campbell. London Evening Standard. London. 23 січня 2014. Архів оригіналу за 4 квітня 2014. Процитовано 27 червня 2014.
  2. Dan Tench, Photo finish [Архівовано 5 березня 2017 у Wayback Machine.], The Guardian, 3 May 2005