Обговорення користувача:Вальдимар/Архів 12

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Порядок сортування населених пунктів у дизамбігах

Свого часу я Вас запрошував прийняти участь у Вікіпедія:Кнайпа_(політики)/Архів_24#Порядок сортування населених пунктів у дизамбігах. Ви нажаль проігнорували таку можливість. Серед тих, хто приймав участь в обговоренні склалась одностайна точка зору щодо порядку сортування статей у DisambigG, а саме: Порядок сортування «район, область» чи «область, район». Природніше ставити порядок «область, район». Поясніть, чому Ви міняєте порядок сортування? X3mEn (обговорення) 20:38, 16 березня 2015 (UTC)
Друге питання, яке підіймалось у цій темі — це формат. Навіть непримеренний Анатолій погодився на те, що серед декількох однакових за типом населених пунктів природнім є формат без вказівки типу населеного пункту. Приклад, що навів сам Анатолій:
* Діброва — Івано-Франківська область, Богородчанський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Долинський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Калуський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Рогатинський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Тлумацький район
Навіщо ви ставите тип населенного пункту попереду? Тип населенного пункту варто вказувати лише у випадку, якщо населенний пункт данного типу лише один. За всіх інших випадків тип населенного пункту оформлюється або у вигляді заголовку, або просто жирним текстом попереду переліку статей із вказівкою на населенні пункти цього типу (села, селища, міста, смт та ін.). Принаймні так зроблено для 99% всіх українських DisambigG. X3mEn (обговорення) 20:38, 16 березня 2015 (UTC)
Візьмемо, для прикладу Біленьке, де Ви сьогодні на свій розсуд поміняли порядок сортування сел з
* Біленьке — Запорізька областьЗапорізький район
* Біленьке — Луганська областьКраснодонський район
* Біленьке — Одеська областьБілгород-Дністровський район
* Біленьке — Херсонська областьСкадовський район
на
* Біленьке — село, Білгород-Дністровський район, Одеська область
* Біленьке — село, Запорізький район, Запорізька область
* Біленьке — село, Краснодонський район, Луганська область
* Біленьке — село, Скадовський район, Херсонська область
А давайте тепер подивимось цю ж статтю у інших вікіпедіях.
Російська:
* Беленькое — село в Запорожском районе Запорожской области.
* Беленькое — село в Краснодонском районе Луганской области.
* Беленькое — село в Белгород-Днестровском районе Одесской области.
* Беленькое — село в Скадовском районе Херсонской области.
Німецька:
* Dorf in der Oblast Cherson, Rajon Skadowsk, siehe Bilenke (Skadowsk)
* Dorf in der Oblast Luhansk, Rajon Krasnodon, siehe Bilenke (Krasnodon)
* Dorf in der Oblast Odessa, Rajon Bilhorod-Dnistrowskyj, siehe Bilenke (Bilhorod-Dnistrowskyj)
* Dorf in der Oblast Saporischschja, Rajon Saporischschja, siehe Bilenke (Saporischschja)
Усюди статті відсортовані за областями, а не за районами чи за назвами статей.
А тепер питання: яких стандартів Ви притримуєтесь, коли міняєте порядок сортування? X3mEn (обговорення) 20:58, 16 березня 2015 (UTC)
Ніякого рішення по тому питанню не було прийнято, тому я робитиму дизамбіги, як я вважаю за правильне. Основними критеріями, якими я керуюсь:
  • згідно з правилами найменування статей про населені пункти (ВП: ТОП) для населений пунктів пострадянського простору використовується для уточнення саме район. І це логічно, адже при існуванні двох і більше населених пунктів в одній області, вказується район. Тоді одні статті як уточнення будуть мати район, інші — область. Виходить хаотичний різнобій;
  • виходячи з попереднього виставляємо у алфавітному порядку за назвою;
    Правила найменування статей і правила сортування — це взагалі незалежні речі, не плутайте одне з іншим, будь ласка. У більшості випадків у якості уточнення використовується район, але інколи — назва ради. Сортувати статті за назвою статей ні разу не логічно. Порядок сортування статей не повинен залежити від уточнення. Порядок сортування, із цим погодились усі, окрім Вас, має бути: за типом населенних пунктів (міста, смт, села, селища), далі — за адміністративним поділом, починаючи від верхнього до нижнього, у випадку України, це — області/АРК/Севастополь, далі — райони, далі (якщо поточнення районом не достатньо) — за радами (міськими, сільськими, селищними, района в місті), далі — за КОАТУУ. X3mEn (обговорення) 12:48, 17 березня 2015 (UTC)
  • згідно з нормами у суспільстві для адрес використовується висхідна ієрархія, тобто від меншого до більшого. Окрім того будь-який населений пункт підпорядковується раді, району, а вже потім області (хоча і є населені пункти обласного підпорядкування, але їх мало і виділяти їх окремо немає сенсу);
    DisambigG створені для вирішення неоднозначності. DisambigG створюються для людей, а не комп'ютерів, а у людей пошук відбувається не за індексом як у комп'ютерів, а у вигляді руху від загального до конкретного: спочатку шукаю країну (Україна), потім шукаю тип населеного пункту (село), потім шукаю потрібну область (Одеська область) і тільки потім — район (Білгород-Дністровський район), якщо потрібно — раду. X3mEn (обговорення) 12:48, 17 березня 2015 (UTC)
  • не потрібно розділяти на типи населених пунктів, адже у кожному розділі по окремим країнам будуть різні типології, Знову ж таки буде хаотичний різнобій.
    у тому ж самому прикладі із Біленьке Ви смт залишили на першому місці попереду всіх сіл, хоча строго за абеткою Біленьке (смт) мали б поставити десь у самому кінці після Біленьке (Скадовський район). Отже все ж таки сортування за типом населенного пункту Ви таки робите. Різнобою немає, є строгий порядок сортування: країна, тип н.п. і далі за адміністративним поділом всередині конкретної країни, починаючи від верхнього до нижнього рівнів. У випадку України - це області, у випадку, скажімо Молдови - це райони. Подивіться як зроблено, припустимо в російській вікіпедії. Якщо населених пунктів багато, вони їх групують за областями. А Ви що наробили, припустимо в Зелене ??? Села, селища, мікрорайони... все підряд, повний хаос і щось знайти - нереально. X3mEn (обговорення) 12:48, 17 березня 2015 (UTC)
Повторюсь, допоки не буде чіткого рішення по даному питанню, кожен має право на власну думку щодо формування дизамбігу. І Ви не маєте право нав'язувати свою. Я ж Вам цього не роблю, тому і Ви припиніть. І не потрібно брати а приклад інші Вікі, треба мати власну марку. --Вальдимар 10:58, 17 березня 2015 (UTC)
Як це не робите? Ви відкочуєте мої правки. Це деструктивна діяльність. Хотіли додати інформацію про н.п. Казахстану — ОК, додавайте. Для чого змінювати порядок сортування і формат представлення данних про н.п. України??? Хочете нав'язати свій формат? Я вже привів до плюс-мінус одного формату DisambigG по всім н.п. України і Ваші точкові правки взагалі недоречні. Ви ж не збираєтесь привести до "свого" формату усі DisambigG??? Не збираєтесь. Отже нема чого займатися дрібних шкідництвом. Робіть добро, а не шкоду. X3mEn (обговорення) 12:48, 17 березня 2015 (UTC)
Щодо Спартак (значення) і Красноармійське — уже набагато краще. Порядок сортування не міняли, формат уточнення поміняли, але то таке… Але я Вам раджу все ж робити DisambigG різних країн в одному стилі. А то в українських топонімах порядок уточнення один: тип н.п., область, район; а в казахстанських інший: тип н.п., район, область. Бажано всі в одному стилі робити. Якщо в певній країні адміністративний поділ верхнього рівня починається з районів (Молдова), тоді наступним після типу н.п. треба вказувати райони; якщо повіти (Румунія) — то повіти, а тільки потім общини (і то, якщо потрібно) і т. д. X3mEn (обговорення) 12:40, 18 березня 2015 (UTC)
От і робіть усі дизамбіги в одному стилі, а то я роблю в одному, а ви в іншому. І не вказуйте мені як правильно їх робити, я вам не хлопчик якийсь, і знаюсь на адміністративному поділі різних країн краще вас. Не чіпаю "Ваші" дизамбіги по Україні лише щоби не було сварок з вашого боку. Допоки не вирішите проблему з прийняттям конкретного рішення по стилістиці написання дизамбігів не пишіть мені. Дякую. --Вальдимар 12:47, 18 березня 2015 (UTC)
А я і не збирався з Вами сваритися, а хотів домовитись. Користуючись логікою і практикою, на прикладі з інших вікіпедій і таке інше. Не хочете домовлятись - ОК, Ваше право. Я Вас не чіпав, поки не побачив, що Ви почали відкочувати мої правки. Спершу написав Вам сюди, для того щоб не було війни відкатів. X3mEn (обговорення) 14:00, 18 березня 2015 (UTC)
Наведіть мені хоча б одну вашу пропозицію для врегулювання питання. Їх не було. Були лише повчання, що у Вас правильніше, що так краще і логічніше. І все. Ви і подумати не хотіли, що а може все ж таки так і не краще. Якби було так гладко, то до вашого посту дописало б багато користувачів і вже б було прийняте якесь спільне рішення. Але його немає, є лише мій та Ваш варіант. --Вальдимар 14:07, 18 березня 2015 (UTC)
Моя пропозиція була наступна: встановити порядок сортування ойконімів: країна, тип н.п., за адміністративним поділом, починаючи з верхнього до нижнього рівня аж до вирішення неоднозначності. І я навів аргументи, чому саме так: а) аналітичний склад мізку людини, для якого природнім є напрямок пошуку від загального до конкретного, а не навпаки; б) приклади з інших вікіпедій, де порядок є саме таким. З чим із наведених аргументів Ви не згідні? З тим, що більшість людей шукають саме у напрямку від загального до конкретного? Чи з тим, що приклади інших вікіпедей — не аргумент, бо укр.вікіпедія має мати свій власний стиль, який із всієї спільноти здається правильним аж одній людині? (вибачаюсь, але я дійсно не бачив людей, яким Ваш стиль оформлення DisambigG здався б зручним і природнім і навпаки отримав декілька схвальних відгуків щодо стилю, який я запозичив, коли почав оформлення DisambigG). Те, що до мого посту не було виявлено достатньої уваги, означає лише одне - що для більшості це питання не є принциповим і зацікавило аж 4-ох учасників: мене, Вас, Анатолія і NickK. Ви у Кнайпі відмовились мені опонувати, а серед трьох (я, Анатолій і NickK) був досягнутий консенсус щодо порядку сортування. Але нажаль, рішення не було оформлено через відсутність кворуму. От і все, що сталось. X3mEn (обговорення) 14:31, 18 березня 2015 (UTC)
Якщо Вам потрібне підтвердження, що серед трьох був досягнутий консенсус, я наведу цитати. Ось що сказав NickK: "Порядок сортування «район, область» чи «область, район». На мою думку, природніше ставити порядок «область, район», оскільки населені пункти вже відсортовані за районом, і ймовірність неоднозначності за районом значно менша."
Анатолій прямої відповіді не дав, але навів приклад, як на його думку має виглядати фрагмент DisambigG для Діброва:
* Діброва — Івано-Франківська область, Богородчанський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Долинський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Калуський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Рогатинський район
* Діброва — Івано-Франківська область, Тлумацький район
що свідчить, що він теж погоджується, що села всередині DisambigG Діброва мають бути відсортовані у першу чергу за областями, у другу - за районами. І ще, тим самим прикладом він висловив свої думку щодо формату, де спочатку йдуть області, потім райони. І з цим форматом ми утрьох теж погодились. X3mEn (обговорення) 14:41, 18 березня 2015 (UTC)
Щодо а) аналітичний склад мізку людини, для якого природнім є напрямок пошуку від загального до конкретного, а не навпаки; Ви є компетентним у цьому питанні щодо аналітичного складу мозку? Це чистою води ІМХО. Навіщо тоді суспільству придумувати поза такого складу мізку усіх людей адресу навпаки. Було ж раніше від області до будинку, чомусь зробили навпаки. Треба вам до них листа написати, що вони зробили неправильно. Щодо б) приклади з інших вікіпедій, де порядок є саме таким то я вже казав, що не потрібно дивитись на інших, а робити своє, краще і логічніше. Щодо не бачив людей, яким Ваш стиль оформлення DisambigG здався б зручним до Вас у мене проблем з оформленням дизамбігів не було. Щодо двох активних користувачів з даного питання, то це не показник серед понад 200 тисяч користувачів української Вікі. --Вальдимар 15:05, 18 березня 2015 (UTC)
Спочатку щодо адреси і чому поміняли порядок. Причина дуже проста: листоноша, якому треба доставити листи, він вже знаходиться у певній місцевості, а тому для нього адреса починається з ПІП. Якщо листоноша знає цю людину, він навіть далі дивитись адресу не буде. Далі, якщо ПІП нічого листоноші не каже, або він не впевнений, він дивиться (увага!) «назву вулиці», потім «номер будинку», потім «номер квартири» (офісу). Звертую Вашу увагу, що саме у такому порядку, а не «номер квартири», «номер будинку», «назва вулиці». Якщо і цього не достатньо, тоді листоноша дивиться назву населеного пункта. Так працювати з листами швидше. Адже 90% листів, що надходять, призначені для доставки у той населенний пункт, у якому знаходиться листоноша. Ви відчуваєте різницю між листоношою і відвідувачем Вікіпедії, який може бути взагалі не з України, який може знати назви областей, але для якого назви районів взагалі нічого не кажуть? А тут у DisambigG РАПТОМ! всі назви відсортовано за районами і він гарячкувато починає ширяти поглядом по усій статті, шукаючи хоча б щось знайоме, а знайомим для нього є тільки назва області. Саме тому для зовнішнього користувача зручним є порядок сортування статтей від загального до конкретного, від областей до районів (рад) і саме в такому порядку варто показувати зліва направо першими області, потім райони, потім ради, щоб око швидко чіплялось за щось знайоме. А вже коли користувач знаходить потрібну область, серед статей однієї області він може далі обрати потрібний н.п. за районом.
А тепер щодо чи є я компетентним у питанні аналітичного/синтетичного складу мозку. Так, я є компетентний. У переважної більшості людей ліва півкуля, яка відповідає за функцію логіки (аналітики), переважає над правою півкулею, яка відповідає за уявлення (синтетику). X3mEn (обговорення) 15:36, 18 березня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні географії

--MediaWiki message delivery (обговорення) 10:31, 14 квітня 2015 (UTC)

Доброго часу доби, хтів би Вашої думки з цього приводу--Zvr (обговорення) 08:20, 12 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:37, 27 травня 2015 (UTC)

Стаття Буряченко Кирило Іванович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 травня 2015. --Brunei (обговорення) 20:30, 30 травня 2015 (UTC)

Доброго дня! Запрошую долучатися до написання статей про Башкортостан в рамках Тижня Башкортостану. --visem (обговорення) 19:21, 28 травня 2015 (UTC)

Дякую, обов'язково приєднаюсь. --Вальдимар 07:49, 29 травня 2015 (UTC)
Вітаю! Тиждень Башкортостану розпочався! Запрошую долучатися. --visem (обговорення) 19:39, 3 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 07:56, 9 червня 2015 (UTC)

Тиждень народів Росії

Доброго дня! Можливо, Вам цікаво буде долучитися до ось такого тижня. ПС Захоплююсь обсягом інформації про Удмуртію в українській вікі!

--Тутовий (обговорення) 22:18, 22 червня 2015 (UTC)

Цікаво

При підведенні підсумків: 254=169+63? Щось не ясно.--Білецький В.С. (обговорення) 05:57, 10 липня 2015 (UTC)

А чому має вийти 254, це кількість за позавчора, 169 за вчора, 63 за сьогодні. --Вальдимар 09:13, 10 липня 2015 (UTC)

Вітаю. Чому Ви видадлили частину інформації з цієї статтії?--Leonst (обговорення) 19:59, 21 липня 2015 (UTC)

Все рівно не буде статей про вулиці смт чи сіл. --Вальдимар 04:55, 22 липня 2015 (UTC)
Звідки інформація? Вони доволі відомі, про ці перейменування писалося у багатьлох ЗМІ. Крім того вулиці можуть бути досить великими й давніми. Крім того, статей про них може й не бути, але це не означає що їх не шукатимуть, або що їх не потрібно згадати в статті-багатозначності.--Leonst (обговорення) 18:16, 22 липня 2015 (UTC)
Такими темпами стаття Вулиця Леніна (хоча і до листопада) буде містити тисячі згадувань лише по Україні. --Вальдимар 05:04, 23 липня 2015 (UTC)
І десятки, якщо не сотніх з них будуть значимими. А вулиць Небесної сотні поки можна перерахувати на пальцях.--Leonst (обговорення) 16:45, 25 липня 2015 (UTC)

Вільні фотографії

Добридень. Звідки інформація, що фото з сайту http://fcslavutich.ck.ua, які Ви залили у Категорія:Зображення:Футболісти «Славутича» (Черкаси), знаходяться під ліцензією CC-BY-SA? Якщо це дійсно так і є підтвердження, то їх варто перезалити у Вікісховище, якщо ні — то вилучити. --YarikUkraine (обговорення) 19:03, 25 липня 2015 (UTC)

Я розмовляв із Лашкулом особисто і він сказав, що можна використовувати фото із сайту без ніяких проблем. Я йому говорив про те, що мені потрібен офіційний дозвіл на використання, про що він обіцяв вирішити цю проблему. Я залив до нас на сховище, тому що чекав на офіційний дозвіл, після якого мав залити і на Вікісховище. Але віз і нині там. --Вальдимар 19:51, 25 липня 2015 (UTC)
Ясно, дякую. Так і подумав, що підтвердження в процесі, просто вже більше року ті фото в підвішеному стані, ось і вирішив спитати Дякую і прошу вибачення, якщо вже це питання обговорювалось раніше з іншими користувачами. Не помітив. --YarikUkraine (обговорення) 20:12, 25 липня 2015 (UTC)

Вітаю! Негарно з вашого боку без попердження. Тож тепер надайте, будь ласка, можливість легко її відновити (себто полегшіть мені її пошук, знаю, що є десь сторінка, де можна скопіювати вилучений варіант, щоб не робити все знову). Дякую.--Бучач-Львів (обговорення) 14:19, 23 липня 2015 (UTC) Її навіть мені не складе труднощів трохи збільшити. Ловчі були ж і в ВКЛ, і Короні, і Московії. От від кого не очікував такої «оперативності» - так то від вчителя… Чи ви її створите до завтрашнього ранку самі - тоді будь ласка, орден з рук деяких представників ВМУ не хочу брати (то не про вас)

Оцього найбільше і не полюбляю у людей — «я ж порушив правила заради блага, а Ви такий поганий». Чи Вам після скількох років праці у Вікі слід нагадувати про недопустимість створення словникових статей. На це є Вікісловник. Статтю я поновлю і вставлю шаблон про редагування. У Вас є 3 дні. --Вальдимар 04:54, 24 липня 2015 (UTC)

1) Даруйте, яке правило порушив? І ваш коментар - ваша ж негарна вигадка про «такий поганий». Перепрошую за моє зауваження - але ви не мали б того казати. 2) Стосовно «скількох років» - їх тільки 2. 3) У цій вікі, на жаль, є кілька негативних моментів, які нагадують чемодан без ручки. Крім того, тут з одної сторони - нема ніяких вічних правил, з іншої сторони - неграмотність та упередженість деяких адмінів, яка переходить іноді у відкрите хамство, за яке, звісно, «спільнота», очолювана самими ж адмінами, не покарає свого (це так, ліричний відступ для пояснення того, чому не додав трохи відомостей до статті). 4) Вчора випадково глянув на Мазеп - тому не було часу на ловчого. За добре дякую.--Бучач-Львів (обговорення) 06:33, 24 липня 2015 (UTC) Спочатку не хотів казати - але краще прямо: у ваших діях відчуваю легку неприязнь.

То лише Ваше відчуття. Щодо правил, то почитайте Вікіпедія:П'ять основ, де чітко прописано, що Вікіпедія не словник. У нас було суто технічне питання, але ж Ви розвели тут демагогію. Хіба так важко написати, щоб відновив статтю заради її дописання. Ваше прохання б вклалось у одне речення, а моя відповідь у одне слово ТакТак Зроблено. --Вальдимар 06:54, 24 липня 2015 (UTC)

1) Раз ви вже так собі дозволили («То лише Ваше відчуття»), то змушений сказати, що, крім них, ще й були певні дії когось. Що ж до правил - прочитайте - Немає ніяких вічних правил (приблизно). 2) А невже важко було здогадатись, що її бодай до розміру 700 б додам? Я якщо й іноді «халтурю» - то хоч трохи «якісно» та й від того, що в якійсь іншій вікі є краща стаття. Успіхів.--Бучач-Львів (обговорення) 12:01, 27 липня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ловчий

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ловчий був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:47, 4 серпня 2015 (UTC)

Перейменування сіл

Доброго дня! Будь ласка, при перейменуванні сіл не забувайте виправляти всі посилання на них. Наприклад, щойно ви перейменували Садовий на Садовий (Україна), внаслідок чого в шаблоні {{Антрацит}} утворилося червоне посилання, і всі посилання на неї (Спеціальна:Посилання сюди/Садовий), наприклад, зі статті Чеховська криниця стали червоними. Так само й з перейменованими вами раніше статтями, наприклад, Надеждинка червона і в шаблоні, і за посиланнями. Це створює ризик того, що хтось подумає, що про це село досі нема статті, і створить дуплікат існуючої статті. Будь ласка, пройдіться вашим журналом перейменувань та повиправляйте посилання з шаблонів та перевірте «Посилання сюди». Дякую — NickK (обг.) 12:19, 6 серпня 2015 (UTC)

З Надеждинкою промахнувся, дійсно. Але з іншими ніби все нормально. Червоними вони точно не будуть, адже я створюю дизамбіги, куди вношу і щойно перейменовані статті. --Вальдимар 13:15, 6 серпня 2015 (UTC)
Будь ласка, подивіться Спеціальна:Посилання сюди/Надеждинка, там досі лишилися неправильні посилання. Посилання на дизамбіг не набагато кращі за червоні посилання, бо вони все одно не ведуть на статтю. Тому, будь ласка, перейменовуючи без перенаправлень, зразу ж переходьте на посилання сюди і виправляйте посилання. Лише за серпень бачу такі проблеми зі статтями Воздвиженка, Новопетровське, Самарська сільська рада, Цілинна сільська рада: в усіх є купа посилань на дизамбіг, які треба виправити. Ще бачу купу червоних посилань замість дизамбігів: Чеховка, Курське, Запасне, Суворово, Комендантське, Максут, Сорочинка, Харківське: ви все це перейменували за один день 22 травня, всі без перенаправлення і без виправлення посилань, що понастворювало червоних посилань. Це лише приклади, за інші дні та інші місяці картина така сама. Будь ласка, пройдіться своїм журналом перейменувань і виправте посилання на ті, де ви перейменовували без перенаправлень. Дякую — NickK (обг.) 09:28, 7 серпня 2015 (UTC)
P.S. Ще приклад: поки я вам писав, ви перейменували Зілаїр на Зілаїр (село) і пішли далі, а Спеціальна:Посилання сюди/Зілаїр так і залишилася з червоними посиланнями. Зобнино кілька днів тому: те саме, Спеціальна:Посилання сюди/Зобнино має 7 червоних посилань. Так же не можна: або перейменовуйте зі збереженням перенаправлення, або одразу ж виправляйте посилання. Будь ласка, перевірте ваші попередні перейменування (знаю, що їх багато, але було простіше робити це одразу) та враховуйте це в подальшому. Дякую — NickK (обг.) 09:40, 7 серпня 2015 (UTC)
Щодо удмуртських статей, то я їх поступово виправлятиму. Щодо Зілаїру, то створюю спочатку про сільради, а вже потім про населені пункти. От тоді і буде дизамбіг. Все воно поступово виправиться, не треба так хвилюватись. --Вальдимар 09:44, 7 серпня 2015 (UTC)
Я ще можу повірити у те, що у вас є якийсь план виправлення щодо Росії, але от у випадку з Зілаїром уже є стаття про сільраду (Зілаїрська сільська рада) і стаття про село (Зілаїр (село)), а Спеціальна:Посилання сюди/Зілаїр таки має посилання на червоне. Але українські села хто виправить? Ви їх місяцями не виправляєте, з травня червоні посилання висять. Про посилання на дизамбіги я взагалі мовчу, там з 2013 року не виправлено (наприклад, Спеціальна:Посилання сюди/Шептаки). Франція так само більше року не виправляється, наприклад, Спеціальна:Посилання сюди/Оо веде на червоне. Тож, будь ласка, виправте наслідки своїх перейменувань без перенаправлень принаймні за останні 2 роки та виправляйте надалі одразу після своїх перейменувань. Я б не переймався так через це, якби не кількість ваших перейменувань (понад тисячу) та те, що ви ніколи не виправляєте посилання за собою — NickK (обг.) 12:46, 7 серпня 2015 (UTC)
Я ще розумію, якби я то спеціально робив, тоді можна мене вичитувати. Але то все виникає у процесі роботи, і якщо я щось пропустив, то нічого жахливого у тому не бачу. Допоможіть. Ніби я для Вас чи для себе працюю. Скільки часу витратили на пошуки, а за той час вже виправили б декілька. І мені менше було б. Я ж не сиджу і просто так перейменовую, бо так хочеться. Хтось у свій час створюючи не поглядав у майбутнє, і тепер не лише моя задача за ними підчищати. Я при створенні намагаюся перевіряти назви, а хтось цього не робив. Якщо і залишилось посилання на дизамбіги, то нічого жахливого тут не бачу. Хтось замінить посилання. Витрачати день на ту роботу не маю зараз ніякого бажання. Може пізніше. --Вальдимар 12:52, 7 серпня 2015 (UTC)
Я тут іншу тему можу підняти… Самарська сільська рада перейменована на Самарська сільська рада (Україна), а Цілинна сільська рада чомусь на Цілинна сільська рада (Крим)… Я все розумію, політичні мотиви, бла-бла-бла… Але ж мають бути якісь певні правила, а не в залежності від кон'юнктури… Можу Вас запевнити, таке утворення Джанкойського району, як Цілинна сільська рада може бути тільки в Україні, а не просто десь у Криму. Бо в Росії після анексії Целинный сельский совет одразу перейменували на Целинное сельское поселение. Не в Вікіпедії. А в реальному житті. Яке українською аж ніяк як Цілинна сільська рада не перекладається, а скоріше Цілинне сільське поселення. Тому, правильніше було б статтю Цілинна сільська рада від самого початку перейменувати на Цілинна сільська рада (Україна). Як на мене. Якщо все ж таки притримуватись правил іменування. X3mEn (обговорення) 04:03, 8 серпня 2015 (UTC)

Вітаю! Незабаром стартуватиме двосторонній українсько-білоруський тематичний тиждень, який буде проводитися у новому форматі. Прошу ознайомитися з правилами та долучатися! Орієнтовні дати проведення: кінець серпня - початок вересня. Також прошу не не забувати формувати сторінку у білоруській Вікіпедії. Якщо будуть питання, прохання звертатися до мене. --visem (обговорення) 18:21, 21 серпня 2015 (UTC)

Башкортостан/Башкирія

Вітаю! Хочу об’єднати категорії Категорія:Райони Башкирії та Категорія:Райони Башкортостану (думаю це ж доречно), от тільки не знаю яку залишити. Більш схиляюсь до "Райони Башкортостану", бо так згадується у Г.де Блій, Пітер Муллер, О.Шаблій. Географія: світи, реґіони, концепти, але все ж вирішив запитати Вашої поради як географа. --Atoly(обг) 07:39, 2 вересня 2015 (UTC)

Я вже почав перекидати статті про райони із категорії:Райони Башкирії до правильної категорії:Райони Башкортостану. Можете продовжити. --Вальдимар 09:07, 3 вересня 2015 (UTC)

До Вальдимар. Доброго дня! Звертаю вашу увагу, що відбувається голосування щодо виборів арбітрів.Голос можна залишили на сторінці голосування (ви можете побачити їх через сторінку Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Голосування/Усі).Тут питання до кандидатів - Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Обговорення. Дякую за увагу.Yasnodark (обговорення) 14:50, 6 вересня 2015 (UTC)

Статтю Каланча (острів) номіновано на вилучення

Стаття Каланча (острів), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 вересня 2015. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 13:23, 19 вересня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:ЁлкинПВ.PNG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:ЁлкинПВ.PNG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 19:28, 24 вересня 2015 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:ЖдановичКК.PNG. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 15:20, 25 вересня 2015 (UTC)

привіт. шаблон {{LivingPeople}} не є шаблоном ліцензії. будь ласка, не вантажте невільні зображення живих значимих людей. через сім днів їх потрібно видаляти, бо вони не відповідають критеріям добропорядного використання --アンタナナ 16:15, 25 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Я відкрив обговорення на статті Океанія, так як ви географ хочу щоб ви висловили свою думку про це.Дякую і вибачте що турбую. Andriy.v (обговорення) 15:53, 29 вересня 2015 (UTC)

Проблему вирішено... вашої допомоги більше не потрібно.--Andriy.v (обговорення) 08:45, 7 жовтня 2015 (UTC)

І знову я

А ось це Ви зробили абсолютно правильно, за ВП:ТОП. Але є ще цілий ряд італійських провінцій, які треба ось так само перейменувати. Зможете це зробити? Якщо ні, то відпишіть мені, щоб я знав, чи можу на Вашу допомогу розраховувати. Ну і якщо є питання, то теж пишіть--Unikalinho (обговорення) 16:13, 7 жовтня 2015 (UTC)

На жаль, зараз (все через вибори) маю дуже мало часу, тому найближчий місяць це точно випадаю. --Вальдимар 09:03, 8 жовтня 2015 (UTC)

Краснодар

Вітаюю. Ви створили категорію "Уродженці Краснодару". Але вона просто зайва. Річ у тому, що, за правописом, міста чоловічого роду у Р.в. однини мають закінчення -а. Отже, правильно "Краснодара". Але категорія "Уродженці Краснодара" вже давно є. Ці дві статті, що були у «Вашій» категорії, я переніс туди, а ту Вашу треба тепер видалити -- вона тут абсолютно зайва, зі всіх точок зору. Сподіваюсь, не заперечуватимете... але обговорити мушу--Unikalinho (обговорення) 16:07, 7 жовтня 2015 (UTC)

Видалив. --Вальдимар 09:04, 8 жовтня 2015 (UTC)

Статтю ShoutWiki номіновано на вилучення

Я автор цієї статті. На вилучення поставив user:Andrewredk. Вікі-ферма офіційно працює 5 років, більшість адмінів волонтери з Європи (є США), а в Україні про неї практично не знають. Можливості ферми можна глянути на моїх проектах:

Сам я теж частіше редагую на Вікії. Проте, Вікію знають всі, а ШоутВікі - ні. Можливо, підкажете, до кого звернутися за підтримкою про залишення статті і що для цього слід зробити -- Usik64 обговорення 18:44, 16 жовтня 2015 (UTC)

Добридень! Колего, прошу доробити започатковану Вами статтю, або її краще буде вилучити. Адже остаточні результати не наведено, не вказано навіть точни назви всіх партій, що брали участь у виборах.--Maxim Gavrilyuk (обговорення) 11:32, 26 жовтня 2015 (UTC)

Добрий день. Стаття повинна існувати, але дописати я її не можу, бо не маю потрібної інформації. Видаляти її теж не потрібно, її просто треба дописати. До речі по іншим аналогічним статтям теж є недороблені статті. Чим ця гірша? --Вальдимар 07:15, 27 жовтня 2015 (UTC)
У такому вигляді значимість статті наближається до нуля. Це обманка, а не стаття.--Maxim Gavrilyuk (обговорення) 17:56, 27 жовтня 2015 (UTC)

Привіт! Чи міг би ти пояснити, звідки береться таке написання ПІБ цього діяча?

  • Ім'я. Ось тут чітко написано, що його справжнім ім'ям є Маркс, і в стенограмі ВРУ написано, що перед другим туром його фактично змусили написати в бюлетені, що його звуть Маркс. Тобто очевидно, що за офіційними документами він був Маркс, а не Марк (хоча й хотів називатися Марком)
  • Прізвище. Тут половина джерел за Литовського, половина за Літовського. Найавторитетнішим, мабуть, є довідник Хто є хто в українській політиці. — Вип.1. — К.: «К. І. С.», 1995. (єдине тогочасне джерело), а там він Литовський Марк Зіновійович. Тут він теж Литовський, і в стенограмі ВРУ він більше Литовський, ніж Літовський. Але я визнаю, що подібний набір джерел і на написання Літовський. Втім, за правописом все ж Литва, литовці та литовський а не Літва, літовці та літовський, тому, на мою думку, краще обрати варіант Литовський.

Якщо ти маєш якісь інші джерела, то надай, будь ласка, бо варіант «Літовський Марк Зіновійович» видається найменш поширеним з усіх. Дякую! — NickK (обг.) 16:32, 26 листопада 2015 (UTC)

  • Привіт. Я нічого не маю проти твого допису, навпаки дуже дякую за додатково знайдену інформацію. Щодо імені, то його дійсно від народження звали Марксом, але він всюди прописував себе як Марк, і у Черкасах його знають саме так, це ніби його псевдонім. Щодо прізвища, то дійсно половина вказує на Ли, половина на Лі. Але я більше схиляюсь до знання самих черкасців, а це саме варіант Марк Літовський. І якщо існує хоча б одне джерело, то саме це ім'я я би і хотів використати. Тому що тут, у Черкасах, усі його знають саме як Літовський Марк. І він себе так і прописував. Інші варіанти у статті прописані. --Вальдимар 06:03, 27 листопада 2015 (UTC)
    Справа в тому, що ти досить дивно переробив вступ. Те джерело, на яке ти послався, є стенограмою Верховної Ради, де написано, що Другий тур виборів у Черкасах, у місті, від першого відрізнявся хіба що тим, що на вимогу виборців Литовський М. З. своє справжнє ім'я поставив, не Марк, а Маркс, і вся різниця була. Це якраз дуже вдале джерело на те, що Марк є альтернативним поширеним варіантом, але це точно не може дати порядок Літо́вський Марк Зіновійович, також відомий як Литовський Маркс Зіновійович, бо він також відомий саме як Марк, а не як Маркс. І якщо він був у бюлетені як Литовський Маркс Зіновійович, та й схоже, що він і досі відомий під таким ім'ям — див. Маркс Литовський — на берегах Потомака, Людмила Конарєва — на берегах Неви, то під таким ім'ям він і має бути в статті. Хоча якщо в тебе є змога, спробуй подивитися черкаські газети в районі 11—15 липня 1994, там точно мали б бути оголошені результати виборів з офіційним написанням ПІБ — NickK (обг.) 07:42, 27 листопада 2015 (UTC)
Спробую віднайти, але у нас всі його знають саме як Літовський Марк, і коли я, пишучи статтю знайшов його справжнє ім'я, говорив усім, що насправді його звати Маркс, всі дивувались у відповідь. --Вальдимар 07:47, 27 листопада 2015 (UTC)
Гм, дивно, в джерелах написано, що під час виборів 1994 року ледь не все місто знало, що його звуть Маркс. А щодо Літовський / Литовський як впізнаваність перевіряється. Бо от з Марком Литовським джерел дуже багато — NickK (обг.) 16:29, 27 листопада 2015 (UTC)
Джерела джерелами, а спілкування наживо це геть інше. --Вальдимар 07:40, 29 листопада 2015 (UTC)

Доброго дня! Відпатрулюйте будь ласка статтю про Придністровську республіку. --Glovacki (обговорення) 15:07, 8 грудня 2015 (UTC)

Назви районів

Назви областей, районів, міст/містечок/сіл пишуться з великої літери. Як у Аючевська сільська рада. Проохання взяти на озброєння. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 09:35, 9 грудня 2015 (UTC)

А хто спорить. Ваші дії не є конструктивними і вказують на Вашу необізнаність. --Вальдимар 09:44, 9 грудня 2015 (UTC)
У чому саме? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 09:46, 9 грудня 2015 (UTC)
Немає різниці, яка літера прописана у посиланні до |, головне щоб правильна літера стояла після |. Ось Павло ж написано правильно. При створенні посилання орфографія не потрібна. Чи ти дійсно думав, що я, як вчитель, методист і магістр географії, не знаю, як пишуться власні назви. Скільки ж тобі років? --Вальдимар 09:52, 9 грудня 2015 (UTC)
Прохання не переходити на особистості. Також навіщо плодити саме такі правки? До того ж, незрозуміло, навіщо Ви саме так себе ведете? Навіщо Ви роздмухуєте конфлікт? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 12:39, 9 грудня 2015 (UTC)
На особистості ніхто не переходив. Будь-ласка не редагуй мої коментарі на моїй же сторінці. Я маю свій власний стиль створення статей, який, до речі, не містить аж ніяких помилок, і який нічого не порушує. Конфлікту не було і немає. --Вальдимар 12:44, 9 грудня 2015 (UTC)
Ще раз закликаю не робити персональних випадів і не принимати позу. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 13:53, 9 грудня 2015 (UTC)
Ще раз повторюю, що ніяких персональних випадів не було. До речі, позу приймають. --Вальдимар 09:57, 10 грудня 2015 (UTC)
Навіщо выдмыняэте правки? Такиме же, з вашого дозволу, «неконструктивними діями»? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:40, 10 грудня 2015 (UTC)
Не потрібно хазяйнувати на моїй сторінці обговорення виправляючи мої коментарі. І не пиши більше сюди. --Вальдимар 10:47, 10 грудня 2015 (UTC)

Вилучення при перейменуванні

Вітаю. Як на мене, при перейменуванні позначку "залишити перенаправлення" взагалі краще не прибирати (хіба що для новостворених статей з грубими помилками). По перше, можуть залишитись багато посилань на вилучену назву, напр. Спеціальна:Посилання_сюди/Марс_(планета). Крім того, якщо у статті довга історія, то можуть бути і зовнішні посилання та проблеми із індексацією в Гуглі. --yakudza 12:46, 14 грудня 2015 (UTC)

Мабуть помилково поставив. Дякую. --Вальдимар 12:47, 14 грудня 2015 (UTC)
А взагалі щодо Марса вже було обговорення про перейменування (Вікіпедія:Перейменування статей/Марс → Марс (планета)), і не варто змінювати назву статті всупереч підсумку ВП:ПСNickK (обг.) 13:07, 14 грудня 2015 (UTC)
Не знав, не читав. --Вальдимар 13:09, 14 грудня 2015 (UTC)

Happy New 2016. Year Вальдимар  !

Dear Вальдимар,

Happy New 2016. Year!

Please, can anyone here aprove the article Ігор Янев, there are 5 changes pending.

Best Regards, 178.223.19.108 22:02, 1 січня 2016 (UTC)

Нові зображення

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 15:41, 6 січня 2016 (UTC)

Іванов Григорій Олексійович

Вітаю! Я б не поспішав відкидати це редагування. Речення «Іванов як політик займав наступні посади» українською ліпше передати саме так: «Іванов як політик обіймав такі посади» (або займав такі посади). Слово «наступні» (рос. «следующие»), вжите перед переліком або поясненням, розкриттям змісту чогось у значенні саме цей, про який буде мова далі, є калькою з російської мови. Ось посилання на Академічний словник: http://sum.in.ua/s/takyj На жаль, цей огріх, коли автори статей плутають значення слова «наступний», поширений у Вікіпедії. Див. також Вікіпедія:Список найтиповіших мовних помилок. Дякую за розуміння. --Mediafond (обговорення) 20:14, 6 січня 2016 (UTC)

Я того не помітив. Прибрав лише тому, що Ви поставили прізвище в кінець і виставили зайві наголоси. --Вальдимар 06:12, 7 січня 2016 (UTC)

Статус файлу Файл:КараваєвАВ.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:КараваєвАВ.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 18:01, 7 січня 2016 (UTC)

Чемпіонат Мозамбіку з футболу

Мабуть, зробив помилився з транскрипцією з португальської мови. Якщо тобі не складно, перейменуй, будь ласка. Дми88 12:50 (UTC)

Статтю Шаблон:Волость номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Волость, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 січня 2016. Що ще можна зробити? --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 11:32, 26 січня 2016 (UTC)

Статтю Аманат-Ель-Асіма номіновано на вилучення

Стаття Аманат-Ель-Асіма, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 лютого 2016. Що ще можна зробити? --YarikUkraine (обговорення) 14:04, 1 лютого 2016 (UTC)

Грушівська сільська рада

При перейменуванні села назва сільради автоматично не змінюється, там потрібне рішення обласної ради, потім публікація у ВВР. Ну а Ленінська сільська рада як адмінодиниця вже не існує, бо там утворена об'єднана громада. P.S. А взагалі-то до набуття чинності постанови лишилося трохи більше двох годин.--Анатолій (обг.) 19:41, 17 лютого 2016 (UTC)

Я над цим думав, шукав і читав закони, нічого про сільські ради не знайшов. Логічно подумав, що якщо Верховна рада перейменувала центри сільських рад, і при цьому не перейменувала сільські ради, то вони повинні автоматично перейменуватись. В іншому випадку, чому одразу цього не зробити. Може помітив, що я певний час не чіпав сільраду, бо вишукував інфу. Якщо кажеш, що автоматично не перейменовується (я так спочатку і думав, тому і не чіпав сільраду), то так і буде. Сплю і бачу як хтось кинеться о 00:01 перейменовувати. Там на декілька днів роботи. --Вальдимар 19:45, 17 лютого 2016 (UTC)
Он по Чернігівській вже встигли поперейменувати статті. Якщо хто зробить список назв статей старих і нових, я можу ботом швидко перейменувати. Щродо перейменування рад, то якщо полазити по сайту ВРУ, можна знайти, наприклад таке Хмельницька обласна рада рішенням від 28 січня 2009 року у Волочиському районі перейменувала Ясненську селищну раду на Наркевицьку, хоча саме смт Ясне перейменували на Наркевичі ще в 1994 році.--Анатолій (обг.) 19:54, 17 лютого 2016 (UTC)
То може сільські, селищні та міські ради перейменовуються обласною радою. Тоді прийдеться певний час чекати. А як же бути із Артемівською міською радою тепер вже міста Бахмута. Теж така катавасія виходить7 --Вальдимар 19:57, 17 лютого 2016 (UTC)
Так я так і написав, що обласною. От щодо міських рад сказати не можу. На сайті ВРУ подібних повідомлень про перейменування я не бачив. Пам'ятаю свого часу, коли смт Новий Калинів віднесли до категорії міст, в довіднику АТП на сайті ВРУ ще значилося як Новокалинівська селищна рада, але вже було місто Новий Калинів, але це трохи інше, ніж перейменування.--Анатолій (обг.) 20:08, 17 лютого 2016 (UTC)

Locator maps

Ваш внесок обговорюється тут. Bogomolov.PL (обговорення) 07:35, 23 лютого 2016 (UTC)

Прошу допомоги

Запрошую вас взяти участь у голосуванні і дати шанс на життя статті на створення якої я виклав багато часу і сил. Наперед дякую. --βρσωαρ (обговорення) 13:45, 25 лютого 2016 (UTC)

Я краще утримаюсь, бо в існуванні такої статті не вбачаю сенсу. Однак, так як Ви звернулись до мене, то не буду виступати проти. --Вальдимар 13:54, 25 лютого 2016 (UTC)

--Сергій Липко (обговорення) 01:48, 7 березня 2016 (UTC)

Подяка

Шановний Вальдимар! Висловлюю Вам вдячність за оперативну перевірку щойно створеної мною сторінки /Преса України (державне видавництво)/. Я є автором ряду статей та редактором усіх статей у Вікіпедії про підрозділи ДУС. І мене давно прохали створити цю статтю про найбільше державне видавництво України, якому скоро виповниться 100 років! Бажаю Вам успіхів у всіх справах! З повагою, -- Користувач:Fahivez, 09:37, 7 березня 2016 (UTC)

Реданування в шаблонах НП районів.

Вітаю. Правку https://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A8%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BD:%D0%90%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD&diff=next&oldid=17624051 можеш пояснити?--Kamelot (обговорення) 07:08, 9 березня 2016 (UTC)

Об'єдную громади і населені пункти в один шаблон. Так набагато зручніше. --Вальдимар 07:12, 9 березня 2016 (UTC)
Можливо. Велика праця. Я б не взявся. А навіщо села і селища об'єднувати?--Kamelot (обговорення) 07:15, 9 березня 2016 (UTC)
Прорвемось :-). Я пробував роз'єднати, тоді шаблон великий виходить, особливо де у районах будуть міста, смт, села і селища. --Вальдимар 07:16, 9 березня 2016 (UTC)
Тоді і по тексту посади в статтях: голова громади; секретар громади, чи як?--Kamelot (обговорення) 07:33, 9 березня 2016 (UTC)
Ось тут не знаю. --Вальдимар 07:36, 9 березня 2016 (UTC)

Вітання

Доброго здоров'я! Вітаю з Українським святом земляка Кобзаря! [1] --Бучач-Львів (обговорення) 10:40, 9 березня 2016 (UTC)

Чемпіонат міста Лоуренсу Маркіш з футболу

Шановний, у мене виникає питання: навіщо було вилучено статтю на вище вказану тему? Доцільність написання цієї статті полягала в тому, що в цьому чемпіонаті до 1961 року виступали найсильніші та найтитулованіші футбольні клуби Мозамбіку. У англійській, німецькій та каталонських вікіпедіях ця стаття присутня, тому я не розумію причину ваших дій.Користувач:Дми88, 7 березня 2016 року, 12:40 (UTC)

Я бачу з вами розмовляти немає сенсу, більше я вас не турбуватиму.Користувач:Дми88, 7 березня 2016 року, 18:18 (UTC)

Стаття не витримує ніяких критеріів значимості, бо чемпіонат якогось окремого міста однієі з африканських краін не є значимим для украінців. Навіть якщо там брали участь відомі клуби. --Вальдимар 15:33, 8 березня 2016 (UTC)

1. Знову ж таки ви використовуєте абсолютно формальний підхід, якщо б уважно почитали б статтю, то помітили б що, незважаючи на назву, фактично це був вищий футбольний дивізіон (до 1957 року так це точно, а вже пізніше — то я з вами згоден). Ви знову кинулися на визначення, а не на суть статті.

2. Щодо правопису, дякую за зауваження, через декілька хвилин почну виправляти.Користувач:Дми88, 8 березня 2016 року, 19:58 (UTC)

Формальність - основний критерій роботи адміністратора. Якщо доведете значимість статті - відновлю. --Вальдимар 17:59, 8 березня 2016 (UTC)

В принципі, до певної міри, з цим аргументом можна було б погодитися, але в такому випадку, можна видалити й чемпіонати усіх африканських, азійських, американських країн (бо вони не цікаві для українських користувачів). От як би ти поставив на голосування й підсумки цього голосування були б видалити — тоді питань немає. Користувач: Дми88 11:33, 9 березня 2016 (UTC)

Чемпіонати країн апріорі значимі. Можу поставити, але то зайва трата часового ресурсу. --Вальдимар 09:35, 9 березня 2016 (UTC)

Шановний Вальдимаре, дуже прошу все ж поставити на голосування (нехай інші корситувачі вирішать що робити: залишити, видалити чи об'єднати, наприклад, з цією статтею). Користувач: Дми88 12:16, 9 березня 2016 (UTC)

Чудове рішення об'єднати статті. --Вальдимар 10:24, 9 березня 2016 (UTC)

Дякую за конструктивний підхід. Користувач:Дми88 12:43, 9 березня 2016 (UTC)
Бачу тут вже є обговорення. Тож питання до Користувач:Дми88, а для чого дійсно цей чепіонат? У Вас забагато статей, які аж пищать щоб їх доробили... Давайте Ви зрештою тим і займайтесь, доведіть до логічного завершення та оформлення ті статті про нацчемпіонати Анголи і таке інше. До Вальдимара питань вже не має. --Jphwra (обговорення) 16:43, 9 березня 2016 (UTC)

Андрушівський і Радомишльський райони

Привіт. Я не знаю, що ти робиш у цих районах, але в тебе щось явно пішло не так, бо в Категорія:Населені пункти Андрушівського району зараз чомусь Радомишльський район, а Категорія:Населені пункти Радомишльського району стала порожня. Я також бачу, що ти познімав автокатегоризацію з шаблонів та перенаправив статті про деякі сільради, що додало ще більше плутанини. Можеш, будь ласка, викласти свою пропозицію, бажано на Обговорення Вікіпедії:Проект:Населені пункти України#Ще про громади та Обговорення Вікіпедії:Проект:Населені пункти України#Добровільне об'єднання територіальних громад, де наразі є дві пропозиції Агонка та X3mEn, бо в тебе, здається, щось ще інше. Дякую — NickK (обг.) 12:26, 9 березня 2016 (UTC)

Сплутав райони. Зараз виправлю. --Вальдимар 12:50, 9 березня 2016 (UTC)
Але що ти взагалі плануєш робити з шаблонами, громадами та сільрадами? Для чого знищувати статті про сільради (які містять корисну інформацію), для чого прибирати автоматичну категоризацію з шаблонів? У нас уже Агонк і X3mEn кожен переробляє по-своєму, тепер у тебе ще якийсь третій варіант, причому в тебе виходить найбільше плутанини, можливо, ми це обговоримо й уніфікуємо? — NickK (обг.) 13:16, 9 березня 2016 (UTC)
Інформацію про сільради можна додати до розділу про історію громади. Так як кількість громад в рази менша за кількість рад, то краще їх було б об'єднати в єдиний шаблон (Шаблон:Апостолівський район). Хто і як переробляє по іншому не знав, тому обговорити потрібно. --Вальдимар 13:18, 9 березня 2016 (UTC)
Так Агонк уже робить те саме з шаблонами, але по-іншому, див., наприклад, {{Вовчанський район}}. У твоєму варіанті низка недоліків, зокрема, змішування докупи міст і смт, сіл і селищ - це лише створює плутанину, бо в нас є і однойменні пари містo/смт (наприклад, {{Дунаєвецький район}}), і однойменні пари село/селище (наприклад, {{Барвінківський район}}). Також у проекті було запропоновано зберігати статті про зниклі сільради так само, як ми зберігаємо статті про зниклі волості, наприклад, тут була інформація про сільських голів, яка має історичну цінність, але в статті про громаду їй не місце. На додачу перейменування рад на громади, як-от Червоненська селищна рада (Андрушівський район) на Червоненська селищна громада (Андрушівський район), не має сенсу, бо рада з її головою та депутатами продовжує існувати, десь так, як окремо існують Київ і Київська міська рада. Тож я дуже прошу тебе спочатку поставити твою пропозицію на обговорення в проекті, а вже потім переробляти. Дякую — NickK (обг.) 14:04, 9 березня 2016 (UTC)
Не вбачаю плутанини у шаблоні, коли перед назвою вказано статус населеного пункту (місто Дунаївці, смт Дунаївці — де тут буде плутанина?). І не бачу сенсу створювати окремо шаблони по населеним пунктам та громадам. Створюючи статті по Росії дослідив, що найкращий варіант типу Шаблон:Апостолівський район, де разом поєднуються і громади і населені пункти. І плутанини там ніякої немає. Щодо статей про зниклі сільради, то якщо вони і повинні існувати, то не як основні (бо їх офіційно було ліквідовано) і щодо Червоненської селищної ради, то ось тобі посилання на її офіційну ліквідацію. І у статті я це вказав, погано дивився. Обговорювати щось, наприклад, з 3Хменом не бачу сенсу, бо там лише як він хоче, а він хоче лише не так як у когось. Все без толку. Тому в це болото лізти не буду, вже вкотре переконуюсь - болото. --Вальдимар 14:16, 9 березня 2016 (UTC)
Коли міста і смт, села і селища в окремих рядках, то простіше зорієнтуватися: населений пункт на літеру А завжди на початку списку, а не між селом на Я і селищем на Б. Це не Росія, де більше десятка статусів, бо в нас статусів лише чотири, і чотири рядки - то не забагато. Сільради зникли як АТО, але залишилися як ОМС, і прикладами перероблених статей є Степнянська сільська рада (Дніпропетровський район) та Ювілейна селищна рада (Дніпропетровський район). Я розумію, що тобі теж не хочеться обговорювати (як і не хотілося Агонку), але робити шаблони трьома різними способами непродуктивно. Тож дуже прошу тебе висловити свої пропозиції у відповідних темах на сторінці Обговорення Вікіпедії:Проект:Населені пункти України, інакше мені доведеться відкривати там тему про припинення будь-яких дій з переробки до досягнення консенсусу. Дякую — NickK (обг.) 14:35, 9 березня 2016 (UTC)

Прохання припинити об'єднання шаблонів населених пунктів і ОМС. У нас ці шаблони завжди окремо були, тому без обговорення міняти не варто.--Анатолій (обг.) 20:25, 9 березня 2016 (UTC)

Те що вони були у вас нарізно не значить, що вони не можуть змінитись і бути об'єднаними. У будь-якому разі лізти не буду. --Вальдимар 10:11, 10 березня 2016 (UTC)

Намагався перейменувати сторінку «Максагвін» на «Машакене» та випадково перейменував на «Користувач:Машакене», будь ласка допоможи виправити, бо усі спроби це зробити завершилися безрезультатно. Дми88 22:08, 15 березня 2016 (UTC)

Дякую.Дми88 15:08, 15 березня 2016 (UTC)

CLUBE_DESPORTIVO_DE_GUADALUPE

Не підкажеш, це часом не ти вилучив попередній файл «CLUBE_DESPORTIVO_DE_GUADALUPE»? Дми88 21:55, 15 березня 2016 (UTC)

Ні. --Вальдимар 06:02, 16 березня 2016 (UTC)

Підкажи будь-ласка, як можна дізнатися хто видаляє файли.Дми88 06:38, 16 березня 2016 (UTC)

Давай точну назву і я гляну. --Вальдимар 06:43, 16 березня 2016 (UTC)
Так вони не видалені, до речі один треба прибрати - нащо два (https://uk.wikipedia.org/w/index.php?search=%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%BB%3ACLUBE_DESPORTIVO_DE_GUADALUPE&title=%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%3A%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA&go=%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8). --Вальдимар 06:44, 16 березня 2016 (UTC)

Може у Вікіпедії він і залишився, але після перевірки цієї статті він був не синього, а червоного кольору. Тому я завантажив інший варіант зображення. Якщо можеш, то видали варіант з гіршою якістю та поверни той, що з кращою.Дми88 09:15, 16 березня 2016 (UTC)

Він у статті присутній. Гірший видалив. --Вальдимар 10:27, 16 березня 2016 (UTC)

Маю надію, що статтю на вище вказану тему ви не видалите (фактично, складова частина статті Прем'єр-ліга (Сан-Томе) — по суті це та ж Прем'єр-ліга). Дми88 05:57, 19 березня 2016 (UTC)

Статтю Грядова коса номіновано на вилучення

Стаття Грядова коса, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 березня 2016. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 14:09, 19 березня 2016 (UTC)

Острівні чемпіонати Кабо-Верде з футболу

Приступив до написання острівних чемпіонатів Кабо-Верде. Ви можете зауважити, що для українців чемпіонат якого-небудь африканського острова немає жодного значення, але це твердження може бути правильним лише частково. Поясню чому. Без перемоги, наприклад тут, не може бути участі тут, тобто, фактично необхідно розглядати, наприклад, Чемпіонат острова Сан-Вісенте з футболу як складову частину загального Чемпіонату Кабо-Верде з футболу. До того ж у каталонській та португальській вікіпедіях є відповідні статті. Якщо ви не згодні з моїми твердженнями прошу написати на мою сторінку обговорення. Дми88 21:34, 19 березня 2016 (UTC)

Я не розумію в чому проблема? Я десь згадував про сумнівну значимість цієї чи попередньої статті? --Вальдимар 06:17, 21 березня 2016 (UTC)

Карст

Привіт! Ви створили Печери Аггтелецького карсту та Словацького карсту, а я збирався досортувати юнеско та парки hun/sk, тому просто нагадаю: там ще є Словацький Карст, Шаблон:Світова спадщина в Словаччині, Шаблон:Світова спадщина в Угорщині (де не те посилання), а ще треба зробити https://en.wikipedia.org/wiki/Slovak_Karst_National_Park для Шаблон:Національні парки Словаччини (де теж не те посилання). Будьлаааасочка!.

Дякую --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 00:54, 27 березня 2016 (UTC)

Не зрозумів, що з мене треба? --Вальдимар 07:43, 28 березня 2016 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Печери Аггтелецького карсту та Словацького карсту був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:59, 28 березня 2016 (UTC)

Щодо вашого бота

Вітання. Ви отримали це повідомлення, тому що в українській Вікіпедії у Вас є бот. Протягом довгого часу Ваш бот не здійснював будь-яких дій. В даний час спільнота вирішує, що робити з неактивними ботами. Прошу Вас відвідати цю сторінку і повідомити спільноті, чи потрібен Вам буде статус бота в майбутньому, і якщо так, то навіщо. Якщо Вам більше не потрібний прапор бота, ми були б вдячні, якщо Ви повідомите спільноті про це.

Якщо у Вас є питання, Ви можете зв'язатися зі мною на моїй сторінці обговорення, або розмістіть їх на сторінці, на яку я посилався. На жаль, я не можу стежити за всіма сторінками, так що якщо Ви задасте питання тут, швидше за все, я не зможу відповісти.

Ми очікуємо від Вас відповідь протягом тижня після отримання цього повідомлення.

Дякую за увагу. З найкращими побажаннями, Максим Підліснюк (обг.) 19:36, 30 березня 2016 (UTC)

Стаття Шимонка

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Шимонка. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене.--93.79.47.213 16:54, 31 березня 2016 (UTC)

Доброго часу доби! Вельми потребую на Вашу думку як то є правильно Піндоські мішані ліси чи то Піндські мішані ліси? Маю певні сумніви. З повагою --Zvr (обговорення) 19:08, 3 квітня 2016 (UTC)

Взагалі то, має бути Піндські (дипломна робота), але ще перепитаю мовників. --Вальдимар 05:50, 4 квітня 2016 (UTC)
Має бути Піндські мішані ліси. --Вальдимар 06:06, 4 квітня 2016 (UTC)
Дякую--Zvr (обговорення) 07:34, 4 квітня 2016 (UTC)

Дозвіл до файлу

Вітаю! Файл:2006-02-03-03pan05.jpg ви позначили як невільний, але нижче уточнили що є письмовий дозвіл на використання. Чи не могли б ви якимось опублікувати цей дозвіл, або ще ліпше відправити його на permissions-uk@wikimedia.org щоб він був висвітлений на Вікіпедія:Одержані дозволи і таким чином поставити файл ак вільний. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 14:32, 6 квітня 2016 (UTC)

Надіслав. --Вальдимар 09:44, 7 квітня 2016 (UTC)
Привіт. Наскільки я розумію, щодо того дозволу немає ліцензії, але, що важливіше, лише некомерційне використання та лише у конкретній статті. Це недопустимо. Я надіслав лист вам та правовласнику із стандартною формою дозволу, буду радий, якщо правовласник надішле її. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:45, 7 квітня 2016 (UTC)
Сумніваюсь, бо то був ще 2009 рік. Але успіхів. --Вальдимар 05:09, 8 квітня 2016 (UTC)

Просьба

Здраствуйте, пож. отп. эту статью - Багратян Грант Араратович--Bari srtik (обговорення) 05:33, 8 квітня 2016 (UTC)

Значимість шкіл

Ви пишете статті про міські школи[2], скажіть, чи є середня школа значимою? Це десь вирішувалось? Чи є на це критерії, так як шкіл в Україні декілька десятків тисяч? Копнув перше місто яке прийшло в голову [3] в штатах, там таке не пишуть..? — Це написав, але не підписав користувач Alex Khimich (обговореннявнесок).

Тут найбільша проблема — авторитетні джерела. Якщо дуже захотіти, можна на все ставити {{джерело?}} і через деякий час вилучати… Тоді залишиться тільки адреса, рік заснування і прізвище директора, а цього недостатньо для існування статті. --Friend (обг.) 09:58, 11 квітня 2016 (UTC)

Привіт. Цей шаблон — Ваша робота? Справа в тому, що він локалізує усі об'єкти в Україні. Треба переробити (як це зробити я не знаю). Або перейменувати на «Урочище України» щоб не плутатись. З повагою, --Павло (обговорення) 06:25, 27 квітня 2016 (UTC)

Колхозши

Привіт. У 2013 році Ви вилучили статтю про зникле казахське село Колхозши (увійшло до складу міста Алмати). Згідно ВП:КЗГО (проект правила), не існуючі сьогодні адміністративно-територіальні одиниці, зниклі міста і села є значимим для Вікіпедії. Пропоную відновити і відповідно його оформити. -- Green Zero обг 12:44, 29 квітня 2016 (UTC)

По-перше, то лише проект, і не є правилом. По-друге, про колишній населений пункт слід згадати у статті про Алмати у розділі Історія. По-третє, навіщо українцям стаття про зникле село у Казахстані. і взагалі я проти існування статей про зниклі населені пункти за межами України. --Вальдимар 12:18, 30 квітня 2016 (UTC)

Конкурс

Доброго дня! Був би вдячний якби поставили на сторінках обговорення статей шаблон конкурсу CEE Spring, хоча б тих статей, які мають понад 3500 байт. Це важливо насаперед для успішного проведення української частини конкурсу, а також як своєрідна підтримка Вікіпедистів, що дописують башкирською мовою та також беруть участь у конкурсі. Користуючись нагодою, хочу висловити подяку за написання статей на башкирську та географічну тематику! З повагою, --visem (обговорення) 11:29, 6 травня 2016 (UTC)

Я так і зробив щодо тих статей, які вміщались в часові рамки написання саме про Башкортостан. --Вальдимар 11:46, 6 травня 2016 (UTC)
Так, я бачив, але нинішні статті, наприклад як ця, також можуть брати участь у конкурсі, як і будь-які інші статті по регіону Центрально-Східної Європи, оскільки конкурс триває до 31 травня. У інших мовних версіях є додаткові коефіцієнти за написання статей в часових рамках, у нас, наскільки я розумію, таких коефіцієнтів немає і часові рамки по окремих країнах мають формальне значення для стимулювання користувачів звернути увагу на різні країни регіону. --visem (обговорення) 12:09, 6 травня 2016 (UTC)
Тоді, добре. --Вальдимар 12:17, 6 травня 2016 (UTC)

Джерело файлів

Доброї пори доби! Перепрошую що турбую, але стикався з деякими вашими файлами (як ось цей: Файл:Apuka.PNG) де вказано як джерело слово Demis. Можете пояснити мені що це означає? З повагою.--Andriy.v (обговорення) 17:28, 6 травня 2016 (UTC)

Карта створена на основі вільних карт з цього сайту - Demis --Вальдимар 08:53, 10 травня 2016 (UTC)

Добридень!

В списку є одна неточність, прошу звернути вашу увагу. Вулицю Першотравневу, провулки Халтуріна та Гайдара ще досі не перейменовано. Згідно із наведеним посиланням (http://zmi.ck.ua/cherkassy/provulok-kuzmi-skryabna-u-cherkasah-zavershili-pereymenuvannya.html), нові назви тільки затвердила топонімічна комісія, але, щоб назви набули чинності, відповідне розпорядження ще має видати Голова ОДА. --Maximaximum (обговорення) 17:36, 13 травня 2016 (UTC)

Я те знаю. Спочатку пройшла новина про перейменування Першотравневої і т.д., але вона не підтверджувалась документом, лише словами одного із представників влади. Я чекав на документ, потім голова затвердив 14 топонімів і було озвучено, що це вже всі перейменування по Черкасах. Я ж подумав, що Першотравневу все ж таки було перейменовано. У всякому разі, не хвилюйтесь, я за цим стежу і тому змінив не саму статтю, але лише згадку про неї у списку. --Вальдимар 05:10, 16 травня 2016 (UTC)

Доброго вечора! Звертаю увагу, що цю твою статтю було виставлено на Вікіпедія:Кандидати у вибрані статті/Позбавлення статусу. Чи можеш ти відреагувати на зауваження до статті? Дякую — NickK (обг.) 17:01, 10 травня 2016 (UTC)

Трохи згодом знайду ту книжечку і займусь. --Вальдимар 05:15, 16 травня 2016 (UTC)

вікіпошта

привіт. надіслала листа. чи є можливість перевірити його наявність? дякую! --アンタナナ 20:56, 11 травня 2016 (UTC)

Відповів. --Вальдимар 05:15, 16 травня 2016 (UTC)

Статтю Ийсон номіновано на вилучення

Стаття Ийсон, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 6 червня 2016. Що ще можна зробити? Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 13:27, 6 червня 2016 (UTC)

Статтю Чама номіновано на вилучення

Стаття Чама, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 6 червня 2016. Що ще можна зробити? Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 14:20, 6 червня 2016 (UTC)

Вікі любить Землю, фотоконкурс

Привіт. Надсилала Вам листа на пошту з темою ВЛЗ. Прошу подивитись. Мова про попереднє оцінювання фото. Чи могли б долучитись?--AnnaKhrobolova (WMUA) (обговорення) 16:10, 19 червня 2016 (UTC)

Прохання

Вітаю Вас! Якщо Ви ще онлайн, попрошу Вас змінити видимість кількох версій тут, є недоречна особиста інформація в цьому розділі. З повагою. --Yukh68 (обговорення) 14:23, 22 червня 2016 (UTC)

А це вже не Ваша справа. Ходаков Павло Вікторович, краще покиньте ходіння по чужих сторінках обговорень без потреби. --Yukh68 (обговорення) 14:35, 22 червня 2016 (UTC) Пане Вальдимар, вибачте за турботу, вже зроблено паном Максимом Підліснюком. --Yukh68 (обговорення) 15:04, 22 червня 2016 (UTC)

Згущівка поштою

Вітаємо!
У мене для Вас добра новина. Ви знову стали лауреатом нагороди «Згущівка поштою» за найбільший баланс доданої інформації до Вікіпедії серед користувачів з досвідом за один з місяців Вашої активної діяльності.
Зверніть увагу! Ця нагорода — не звичайна вікісимпатія, а цілком реальна банка згущеного молока. Вам необхідно перейти за цим посиланням і надіслати нам свою поштову адресу для отримання посилки.
Нових Вам звершень на теренах вікіпроектів!
--Ата (обг.) 13:48, 6 липня 2016 (UTC)

Алжирський тиждень

Вітаю! Запрошую долучатися до організації та проведення Алжирського тижня. --visem (обговорення) 22:20, 14 липня 2016 (UTC)

Здравствуйте! Вибачте за мій поганий український. Я хотів би дізнатися чому ви перейменували цю статтю? --Batyrbek.kz (обговорення) 10:02, 12 липня 2016 (UTC)

Тому що село і округ були перейменовані. --Вальдимар 06:24, 13 липня 2016 (UTC)
У вас є посилання?--Batyrbek.kz (обговорення) 08:16, 14 липня 2016 (UTC)
1,5 роки пройшло, звичайно ні. Але дані точні. --Вальдимар 08:20, 15 липня 2016 (UTC)
Дякую. --Batyrbek.kz (обговорення) 12:19, 15 липня 2016 (UTC)

Привіт. Будь ласка, не вилучай перейменованих за декомунізацією сіл з дизамбігів: ця інформація ще актуальна і корисна читачу. Справа в тому, що далеко не всі джерела ще оновлені, і читач цілком може шукати те чи інше перейменоване Ленінське, тож такі дизамбіги можуть допомогти зорієнтуватися. Дякую — NickK (обг.) 14:24, 8 серпня 2016 (UTC)

Ок, але як на мене, то це зайва інформація, у пошуку можна ввести Ленінське+район і воно перенаправленням перенаправить туди, куди треба. --Вальдимар 04:57, 9 серпня 2016 (UTC)