Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 2014

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

This Month in Education: August 2014

OTRS

Доброго дня! Якщо не тяжко, можете на хлопський розум пояснити мені для чого використовується шаблон PermissionOTRS і, що воно взагалі таке. Дуже дякую. З повагою--PS (обговорення) 15:32, 19 серпня 2014 (UTC)

Дякую за відповідь. А до патрульного мені ще далекувато, бо не всі правила ідеально знаю. Буду вчити і може місяців так через 7 (а то і більше) моя совість дозволить мені подати заявку:-)))--PS (обговорення) 04:52, 20 серпня 2014 (UTC)
Дайте знати через 7 місяців! ;-) А ще краще - раніше! Там не так багато правил, щоб розтягувати це на 7 місяців! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 08:08, 20 серпня 2014 (UTC)
Ok :) Постараюсь не розтягувати)--PS (обговорення) 09:39, 20 серпня 2014 (UTC)

Бомбова цікавинка про озеро вийшла. Одна з кращих за весь час. Стабільно більше сотні переглядів. Дякую! --Олег (обговорення) 19:26, 20 серпня 2014 (UTC)

Портал:Чернігівщина

Трохи оформив започаткований вами проект...І почав робити Портал:Чернігівщина... Прошу вас підібрати не менше 10 статтей, не менше 3 цікавих фактів одним реченням кожний про Чернігівщину у рубрику "Чи ви знаєте", біля 10 біографій та біля 10 фотографій (на Вікісховищі можна шукати чи завантажувати), що відносяться до теми Чернігівщини для оформлення Портал:Чернігівщина, його завершення. Розміщувати список підібраного можете на сторінку обговорення порталу або тут. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:31, 25 серпня 2014 (UTC)

Оползни в Японии

Здравствуйте. Можете перевести страницу — en:2014 Hiroshima landslides, накидать стаб?--Many baks (обговорення) 10:05, 28 серпня 2014 (UTC)

Можливо. Можливо, завтра, якщо сьогодні не встигну. --Nickispeaki (обговорення) 11:47, 28 серпня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у Місяці українського війська

--Glorin (обговорення) 12:42, 29 серпня 2014 (UTC) Дякую! Щось, та й зроблю. Багато не обіцяю, бо у нас кілька конкурсів і крім того, ще й своїх планів купа.--Nickispeaki (обговорення) 13:22, 29 серпня 2014 (UTC)

патрулювання.

Доброго часу доби!

Дякую Вам за Вашу оцінку мого доробку у Вікіпедію! Із патрулюванням ознайомився повністю ВП:Патрулювання. Та не думаю, що вартий цього звання у сьогоднішньому дні. Є достатньо велика кількість мною створених статей, які потребують доопрацювань.

ПС. Продовжую бути вікіпедистоп. У часі спишемось. Lubomyr Hrytsai 11:56, 30 серпня 2014 (UTC)

Тут справа не у вартості. Справа у тому, чи Ви будете дотримуватися у подальшому правил. Ну, якщо Ви вже з ними ознайомлені. :-) Ну і, в першу чергу допрацьовуйте перші і останні статті. І всі нові створюйте за правилами. А тоді можна і подаватися. Справа у тому, що нам конче потрібні патрульні. Чимало редакторів чомусь .. соромляться (чи бояться?) бути патрульними. Деякі кажуть, що то ВЕЛИКА відповідальність... А що ж тоді бути адміністратором, якщо вже патрульним ТАКА велика відповідальність? Я гадаю, що просто не варто цього боятися. Так Ви, принаймні мені та іншим патрульним, допоможете тим, що ВСІ Ваші правки будуть ВІДПАТРУЛЬОВАНІ. Це навіть якщо Ви спеціально не будете інші сторінки патрулювати, а просто створювати власні. Повірте, це ВЖЕ буде дуже суттєва допомога! Ви б бачили які унікуми у нас останнім часом подавалися в патрульні - то росіяни (для чого?!), то білорус, що підтримує все російське і пише В УКРАЇНСЬКІЙ вікіпедії білоруською, бо йому, бачте складно встановити українську мову в пк! То... І при тому всього, досить досвідчені користувачі, типу Вас, кажуть, що не варті! ;-0 Що тут і сказати! Гадаю, що не варто Вам надовго відкладати. Принаймні, враховуючи, що я тут написав. Підправляйте - і подавайтеся! Питання - запитуйте! :-) --Nickispeaki (обговорення) 11:14, 30 серпня 2014 (UTC)

Так дякую. Підправлюся). Намагатимуся патрулювати статті на, які заходжу у справі пошуку інформації та обов'язково свої (та це суперечливо виглядає, адже бажаю, щоб мої статті перевіряла інша досвідчена людина з галузі комп'ютерної графіки - опонент). Уточніть будь ласка: патрульний відмічає статті, які діляться за трьома категоріями (перевірена сторінка, є неперевірені зміни, неперевірена сторінка) і може змінити їх тільки у режим - перевірена сторінка та чи правильно розумію, що цією позначкою нагороджуються тільки статті, які відповідають усім критеріям оформлення Вікіпедії? Чи можна відмічати сторінки, які не мають певних розділів роблячи виняток на свій погляд (крім розділу джерела та література - вважаю найбільш цінним). Наприклад: стаття є сухою та задовільняє мінімальну кількість символів, вказує тільки чітко, коротко тематичне тлумачення, не має розділів: посилання, Див. також, примітки, категоризація)?

p/s також хочу поділитися дуже поганими справами, щодо категоризації в розділах про 3D ком'ютерну графіку. Вона є. І хтось постійно її додає до мною створених статей. Я ж вважаю не доречним це робити зараз і мені шкода зусиль тих людей. Оскільки цей розділ потребує повного переосмислення в категоріях (вони позначають статті далекі за змістом, не вірно названі, існує багато сторінок з категоріями, для позначення однієї і тієїж теми синонімічно названих). Я пропоную створити статтю обговорення в якій би визначити правила позначення усієї 3D термінології (наприкла: Програмне забезпечення для 3D комп'ютерної графіки чи Програмне забезпечення для тривимірної графіки - я б обрав перше, обгрунтувавши) та уніфікації термінів (багато англомовних слів перекладають на українську мову через те, що вони не є власними назвами, це створює написані матеріали не можливими до використання, адже всі інтерфейси програмного забезпечення такого перекладу не мають). Підкажіть де створити статтю, яка б отримала справжне обговорення, а не просто висіла у розділі, як внесок.

Lubomyr Hrytsai 23:17, 30 серпня 2014 (UTC)

ОГО! ;-0 Дякую! Все, що знаю, розповім. По-порядку. А над іншим будемо разом думати, або й ще в кого запитаємо, бо я не є спецов в 3Д. ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 20:29, 30 серпня 2014 (UTC)

Дякую. Через два тижні виділю час для редагування. Звичайно повідомлю по факту). p/s Я знав про спосіб перейменування сторінок і використовував його. Та заголовок Mental ray не можу змінити на назву з нижнім регістром - це я мав на увазі. Lubomyr Hrytsai 16:27, 31 серпня 2014 (UTC)

Ясно. Таке теж бува. Може хтось ВЖЕ перейменовував, тому вдруге не проходить. Тоді треба писати запрос на перейменування.--Nickispeaki (обговорення) 16:29, 31 серпня 2014 (UTC)
Ще заходьте у меню Нові редагування - ліворуч висить меню. Або ось сюди клікайте! - Спеціальна:Нові_редагування і там є Вікіпедія:Перейменування статей. Глянув. Там моя заявка висить. Так і висить! ;-( Видно, адміни туди не часто дивляться! ;-( Тому іноді краще всього дивиться, ХТО з адмінів активний і писати їм на СО. :-) Список адмінів тут - Вікіпедія:Запити до адміністраторів --Nickispeaki (обговорення) 16:35, 31 серпня 2014 (UTC)

Зрозуміло) Lubomyr Hrytsai 22:31, 31 серпня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Bhut Jolokia

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Bhut Jolokia був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:55, 8 вересня 2014 (UTC)

Патрулювання

Доброго дня. Повідомляю, що завершив редагування своїх дописів на рівні наявного часу та сьогоднішнього досвіду вікіпедиста (з використанням наданої вами інформації та зауважень). Заявку на статус патрульного подав.--Lubomyr Hrytsai 11:59, 14 вересня 2014 (UTC)

Щодо нашої розмови

Знайшов відповідну статтю → Етногенез українців. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:31, 14 вересня 2014 (UTC)

Патрулювання - зміна позиції

Дякую за продовження підтримки та я знімаю свою кандидатуру - через незнаходження часу у достатній кількості для цієї відповідальності.

Ех! Шкода! ;-( Але, знайдете час - виправляйте помилки і подавайте ще раз! ;-) І Підпис ставте! :-) --Nickispeaki (обговорення) 18:52, 14 вересня 2014 (UTC)

p/s З часом то на довго. Принаймні я справді не бачу можливості його знаходити у таких кількостях аби виконувати таку ж велику роботу, як інші патрульні з якими сьогодні познайомився (якісно здивувався кількості статтям, яку дехто із користувачів створив за багато менші періоди (їх лік на сотні, а якість відповідна вимогам) вже не кажучи про редагування). Мабуть це їхня професія дозволяє пов'язувати діяльність? - не пропоную давати обов'язково відповідь на це питання (у плані відвідати вікізустріч у Львові).--Lubomyr Hrytsai 22:10, 14 вересня 2014 (UTC)

Та не варто так вже комплексувати! ;-0 Ну відразу не вийшло, то не значить, що вже життя закінчилося! І час - то теж цікава річ. Здається, за 2012 рік я теж не густо писав. То що? А щодо тих, хто все так швидко робить і за правилами, то хто ж знає, може вони у попередньому житті навчилися. А нам треба в цьому. :-) Щодо вікізустрічі у Львові - не зрозумів. Якщо що, то я у Чернігові живу, а не у Львові. У мене більше фінансове питання тут. Якби квиток до Львова коштував, приміром 4 гривні, то приїхав би. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 19:19, 14 вересня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Образотворчого мистецтва

--Romanbibwiss (обговорення) 19:54, 15 вересня 2014 (UTC)

This Month in Education: September 2014

Updates, reports, news, and stories about how Wikipedia and Wikimedia projects are used in education around the world.

Headlines · Highlights · Single page · Newsroom · Archives · Unsubscribe · MediaWiki message delivery (обговорення) 15:19, 17 вересня 2014 (UTC)

Термин

Напишите про этот термин en:Germanene, пожалуйста--Many baks (обговорення) 13:08, 18 вересня 2014 (UTC)

привіт. вибач, що турбую. а первинне фото десь є? --アンタナナ 21:13, 20 вересня 2014 (UTC)

Привіт! Звичайно, що є. А навіщо? Це вдруге (чи втретє) обрізане фото, тому немає даних про камеру. Оригінальне треба буде довго шукати. Але пошукаю, якщо треба буде. :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:46, 20 вересня 2014 (UTC)

Прошу... --Володимир Ганджук 16:09, 24 вересня 2014 (UTC)

? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 18:01, 24 вересня 2014 (UTC)
А що, на подяки відповідати заборонено? --Володимир Ганджук 12:34, 25 вересня 2014 (UTC)
Та ні. Щоправда, рідко прийнято. :-) Хоч лаконічність і сестра таланту, але ж не тільки єдиною лакончістю ціниться талант. Це я до чого - Ви ЗАНАДТО коротко пишете, щоб я зрозумів, що Ви маєте на увазі. :-) --Nickispeaki (обговорення) 12:45, 25 вересня 2014 (UTC)
І що означають всі ці ваші );0? --Володимир Ганджук 17:00, 25 вересня 2014 (UTC)
Дуже просто. ? - запитання, що значить Ваша фраза. ;-0 - стандратний смайлик здивування. :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:51, 25 вересня 2014 (UTC)

Вікі любить пам'ятки

привіт. Ти записувався в оргком. може б Ти долучався до роботи? конкурс уже 11 днів триває… --アンタナナ 22:11, 25 вересня 2014 (UTC)

А шо саме треба?--Nickispeaki (обговорення) 22:20, 25 вересня 2014 (UTC)

Прохання дати інструкцію по боротьбі із вандалізмом

Вітаю Вас, пане Миколо! Не думав, що прийдеться звертатися до Вас з такого приводу, але я зіткнувся із «вандалізмом» і потребую поради, що ж діяти у такому разі – мабуть повинні бути передбачені якісь певні дії:

  • можна було б це просто виправити (це я вмію), але мабуть це потрібно виправляти якось інакше – як це робиться?
  • чи маю я право це робити, чи це повинен робити хтось інший?
  • як боротися із такими анонімами?

А «вандалізм» де? У статті Детройт. Всього Вам найкращого. В.Білецький (перепрошую за такий підпис - у мене меню зверху редактора пропало)

Поки я писав цей лист, вандалізм вже виправлений. Але, якщо матимете наснагу і час та сили, то буду радий інструкції. Всього Вам найкращого. В.Білецький -Biletsky Volodymyr (обговорення) 09:38, 25 вересня 2014 (UTC)
Добрий день, пане Володимире! :-) Так, є така проблема. Особливо загострюється напередодні деяких подій. Стандарт - після 1 вересня, коли учні йдуть у школи; перед виборами - народ висловлюється проти політиків, ну якщо не бюлетень зіпсувати, то статттю вікіпедії...; Євробачення; футбол;... Ну а як з цим боротися? Та просто - там є в Перегляді історії "відкинути 1 редагування" - швидко, БЕЗ зазначення причини, бо і так ясно, що вандалізм. Або "скасувати" - там можна причину написати. І то 2 кліки мінімум - довше робиться. Вважаю це ОБОВ’ЯЗКОМ любого редактора відкочувати такі перли. Ну якщо не ми, то ХТО? Аноніми?! ;-0 Чи адміни, яких з 34 обраних активних всього десь 8-10?! Так отож!

Щодо боротьби. Ну якщо він ще щось зробив, то треба задуматися. Але в 70 відсотків анонім пар випустав та й і всьо. Якщо не йметься, тут трохи складніше. Спробуйте йому в обговорення написати. Це ще 10 відсотків зупинить. Якщо ні, то відкочуйте все, що зіпсував і подавайте запит на захист сторінки. А якщо знаєте якогось АКТИВНОГО адміна (типу сидить і чергує-ночує у вікі :-) типу нікка або антанани :-) ), то пишіть ВІДРАЗУ йому. Але за правилами таки спочатку запит на захист. Це в крайньому випадку. Як правило, якщо стаття ДО ЦЬОГО не вандалилася і не відзначалася популярністю, то простіше заблокувати вандала. Але то теж треба запит подати. Зараз гляну лінк. --Nickispeaki (обговорення) 09:49, 25 вересня 2014 (UTC)

Я зрзумів так:
  • можна просто правити, а можна і відміняти його правки – ем ай райт?
  • я не тільки маю право робити вищезазначене, а і ПОВИНЕН! – ем ай райт?
  • стосовно блокувань вандалів – я розумію так: потрібно звертатися до когось (до кого?), аргументуючи звернення аргументами, напр., такими як – А він знову вандалить! (а таки знову навандалив), щоб того вандала заблокувати, або поставили обмеження на редагування до тієї сторінки, до якої він причепився, так як до "Головної", – ем ай райт?
Дякую за попередні і, я надіюся, і за подальші пояснення. Всього найкращого, Biletsky Volodymyr (обговорення) 18:33, 25 вересня 2014 (UTC)
Ну все практично, так і є. А посилання у Вас є на Вашій СО. Запити до адмінів. Це якщо блокувати вандала. Коли ж ОДНА сторінка (і популярна!) псується, то треба подавати на захист сторінки. Там за посиланнями і ГОТОВІ приклади є, як інші подають запити. Я гадав, що Ви вже там були... Просто СХОДІТЬ і питань не буде. :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:45, 25 вересня 2014 (UTC)
Дякую. Тепер більш зрозуміл. На все найкраще, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 09:36, 26 вересня 2014 (UTC) ·

Шаблон Edited в статті Orbit (жувальна гумка)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Orbit (жувальна гумка) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:38, 27 вересня 2014 (UTC)

Вікіекспедиція

Привіт! А звідки ти взяв інформацію що в селищі П'ятихатка ніхто не проживає? Людей я там не бачив, але ознаки життя були. Принаймні собак точно чув. Єдине селище, де не було ознак життя це Калинівка. --visem (обговорення) 17:45, 28 вересня 2014 (UTC)

Привіт! То я переплутав! ;-0 Поміняй місцями. Я ще й думав, як воно називається. Чогось подумав, що П’ятихатки.--Nickispeaki (обговорення) 18:31, 28 вересня 2014 (UTC)
Так а в 2013 році там були жителі? --visem (обговорення) 20:09, 28 вересня 2014 (UTC)
хз. Треба запитати в Дмитра. Ти з ним, до речі, після того балакав? Було б добре оновити статистику. Принаймні по маленьким селам. Оту Калинівку, принаймні, зняти з обліку. І уточнити по іншим маленьким. Я так гадаю, ще штук 5 за 5 років зникне. Навіть Козацьке може зникнути. Малеча підросте і переїдуть у Вінницю, Одесу або Київ... А старі ж довго не протянуть без доріг та інфраструктури. Треба в корені міняти політику в нашій державі, щоб через років 50 не залишилося тільки 100 великих міст і дикі зарості, як в Чорнобильській зоні... ;-0 ;-( Села ж он як вимирають! І це ПО ВСІЙ Україні! Це ж не тільки ті області, де ми були! Може і наші розповіді (і фото) також заставлять задуматися людей. :-) --Nickispeaki (обговорення) 20:28, 28 вересня 2014 (UTC)
З Дмитром частенько спілкуюсь. На жаль проблема скорочення населення по Україні дуже актуальна нині, хоча і зворотні процеси переїзду міських мешканців до сіл також ймовірні в майбутньому. --visem (обговорення) 22:23, 28 вересня 2014 (UTC)
По тому, що я бачив, то МАЛОймовірні. Крім того, із села, наприклад, виїхало 100 чоловік за 10 років, а приїхало 5. Про що ми тоді спілкуємося? Є еко-поселення, родові помістя, у які народ переїздить із міст, але їх кілька десятків на 27 000 сіл України.... Привіт Дмитру! :-) --Nickispeaki (обговорення) 22:33, 28 вересня 2014 (UTC)

--Яким (обговорення) 23:43, 28 вересня 2014 (UTC) Добрий вечір. Шаблони не забираю, бо ще не завершив писати усі статті, а це може тягнути зміни у написаному, то для чого два рази перевіряти? З тим Ц.к., то вихідна стаття про Ц.к. залізницю на німецькій називається k.k. Staatsbahnen. Як на мене, то це схоже як у англійських кораблів додається HMS - його величності корабель, але це не розшифровується. Як на мене, то написання такої повної назви лише займає місце. У середині статті я зазвичай пишу скорочення kkStB. А що до вандалізму, то це була дитяча забава, а не вандалізм. На даний час статтю KkStB 59 в основному завершив.

ну як скажете! ;-) А щодо забав, то я б так не сказав! Матюки писати і псувати десятки статей - ЦЕ забава?! Та й... Швидкість, з якою це робилося... Та й ... Там було про Україну - тобто, можливо, проплачені особи. Можливо, лише тестували, як швидко зреагують адміни. В Криму теж починалося із кількох чоловік, що брали на понт українських військових. А закінчилося введеням колон техніки. Так само, як і на Донбасі. Відчують, що все під контролем - не сунуться. Тим більше, що це робилося досить швидко, як для дітей. Та й адмінів (і не тільки (!) знають), тобто люди розбираються у вікі. Все може бути серйозніше. Дай Боже, щоб я помилявся. Останнім часом щось дуже багато таких "пустощів" і вони мають антиукраїнську специфіку. ;-( --Nickispeaki (обговорення) 23:53, 28 вересня 2014 (UTC)

Щодо шаблонів. Таки КРАЩЕ забирати. Он, на що Ваша СО перетворилася?! ;-0 ;-( І для інших це теж, свого роду сигнал. Я для себе таке правило придумав - якщо більше 2-3 днів не роблю нічого із статею, то прибираю шаблон. Хіба ж це важко зробити? Тим більше, із досвіду знаю, що якщо закинув статтю на 2 чи 3 дні, то не факт, що навіть через тиждень звернуся. Ну якось так. ;-) Або поновлюю шаблон через день-два. Теж варіант :-) --Nickispeaki (обговорення) 00:08, 29 вересня 2014 (UTC)

Усім небайдужим, а також усім, хто вважає (або хоче), що стаття повинна повинна опинитись (або може опинитись) головній, будь ласка, залиште свій голос "за" чи "проти", а також зауваження (аби виправити недоліки, якщо такі є) на сторінці обговорення кандидатів у добрі статті [1]. --Jeromjerom (обговорення) 08:11, 29 вересня 2014 (UTC)

Шановний! Виправляйте недоліки у статті! ЇХ ПОВНО! Почитайте, для початку Нікка. Якщо виправите, вважайте що ще один плюс (того ж Нікка ;-) ) у Вас є. Мій є ніби авансом, але умови я написав. Крім того, повага до колег теж, як не дивно, схиляє до +, а зневага (що, на жаль я бачив в обговоренні! ;-( ), навпаки - до "-". Так що, це ТЕЖ Беріть до уваги. Щасти! :-) --Nickispeaki (обговорення) 11:38, 29 вересня 2014 (UTC)

Скульптура Відродження.

Дописав.Manefon (обговорення) 14:20, 29 вересня 2014 (UTC)

Останні новини

Привіт! Будь ласка, коли постиш щось на головну сторінку, то роби це акуратніше, а не поспіхом.

По-перше, ти здвинув фотографію на головній сторінці (результат).

По-друге, в статті ти змінив правильне джерело на неправильне.

Що за кіпіш? --Amakuha 16:57, 29 вересня 2014 (UTC)

Андрію, ХТО б казав про кіпіш! ;-0 Треба дивитися, ХТО першопричина, а не тільки на наслідки. Справа у тому, що хтось Примітки поставив, як Джерела! ;-0 Оце, дійсно, я не помітив. ;-( Далі. Фото. ДО МЕНЕ Ігор Яловецький див сюди додав до Головної повалення пам’ятника. І тут я пішов його стопами, на жаль. ;-( Ти Ігору і автору тої статті ВЖЕ написав? Ні? То, будь ласка, і ти будь уважнішим. І не звинувачуй тільки мене. ;-) На все добре! :-) --Nickispeaki (обговорення) 17:25, 29 вересня 2014 (UTC)
А про Головну. Раніше завжди дивився прев’ю і результат, що виходило після змін, а тут чогось вирішив, що нічого страшного там не може бути і все ок і тому не глянув! ;-0 Так що ніякого кіпішу і поспіху не було. Скажімо так, елементарна самовпененність. ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 17:27, 29 вересня 2014 (UTC)
Перепрошую: ти не замінив джерело, а просто вказав неправильне джерело у статті.
Щодо головної, то ти також не правий, бо після редагування Яловецького виглядало ще все нормально. --Amakuha 18:03, 29 вересня 2014 (UTC)

А зараз краще? Я змінив і фото на Головній (двічі) і оформлення статті?--Nickispeaki (обговорення) 18:05, 29 вересня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ступіно

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ступіно був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:01, 30 вересня 2014 (UTC)

Не забудь доповнити, якщо вже створив, щоб не був такий малий стаб, який і видалити можуть У російській версії достатньо інформації (ru:Ступино). З повагою Сергій Липко (обговорення) 14:05, 30 вересня 2014 (UTC)
ок. Закинув, бо іншим зайнявся. Сьогодні-завтра дороблю.--Nickispeaki (обговорення) 14:08, 30 вересня 2014 (UTC)

Hello again ;)

Hi Nicki,

Can you translate some Georgian articles into Ukranian? Jaqeli (обговорення) 16:35, 22 липня 2014 (UTC)

Ok. What kind of articles? --Nickispeaki (обговорення) 18:39, 22 липня 2014 (UTC)

These two maybe. this and this :) Let's cooperate ;) I can help with Georgian articles :) Jaqeli (обговорення) 20:25, 22 липня 2014 (UTC)

Hi, Jaqeli! I saw that articles. But... Tell me, why you don't write about it on Georgian (?!) and you write it on English.... Why? And then Ukrainian, NOT Georgian... It's so ... I don't get it. Sorry, just I try to understand you... --Nickispeaki (обговорення) 20:44, 22 липня 2014 (UTC)

I like (I love!) Ukrainian, I like Georgian, ... But for me ... I have a trouble with understanding Why it's need to write about Georgia at first English, then Farsi, next Ukrainian, and then, at last - Georgian. ok. I will translate it in Ukrainian, But, tell me why (see previous my questions). --Nickispeaki (обговорення) 20:49, 22 липня 2014 (UTC)

Giorgi = Георгій или Джорджі на украинском? ... That is the question! --Nickispeaki (обговорення) 20:50, 22 липня 2014 (UTC)

Easy. Because I want to edit English Wiki :) Georgian wikipedians do their job good enough so I'd rather be in the En wiki :) Jaqeli (обговорення) 21:45, 22 липня 2014 (UTC)

The kid's name would be Георгій :) Jaqeli (обговорення) 21:48, 22 липня 2014 (UTC)

Георгій Багратіоні (2011) старт.

Please let me know when you've done those 2 articles on my page here on Ukranian wiki. Thanks. Jaqeli (обговорення) 11:35, 24 липня 2014 (UTC)

ок. --Nickispeaki (обговорення) 18:43, 24 липня 2014 (UTC)
Done? Jaqeli (обговорення) 20:05, 23 серпня 2014 (UTC)
Hello? Jaqeli (обговорення) 19:47, 2 вересня 2014 (UTC)
not yet! ;-0 Thanks for say hello. ^-^--Nickispeaki (обговорення) 04:16, 3 вересня 2014 (UTC)
And now? Jaqeli (обговорення) 15:43, 3 жовтня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Фоєрберг Шарль Ісакович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:31, 10 жовтня 2014 (UTC)

Патрулювання! Захист! Полундра!!!

Любий Nickispeaki, щойно я витворив статтю Kepler-10 (ну як витворив? - калька з російської та англійської, алеж краще ніж нічого...), аж тут якийсь добродій, нехай йому пси кров лижуть, усе перетер на "ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ". Я глянув його "внесок" - та це ж патентований вандал! Одне слово - «HELP»!!!

Добрий день! Як бачите, РеАІ вже все зробив. І відкотив зміни і заблокував безкетника. Це може зробити любий адмін. Я поки що не адмін. Дякую за довіру! :-) Звертайтеся, якщо щось треба будет. А я в таких випадках пишу сюди - Вікіпедія:Запити до адміністраторів. І Вам раджу також писати ТУДИ, а не мені. В інших випадках можна і сюди. Разом швидше розберемося! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 11:33, 16 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ат (комуна)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ат (комуна) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:40, 16 жовтня 2014 (UTC)

Патрулювання

Добрий день!Я врахував Ваші зауваження - виправив та додав шаблони в статті Костянтин Йосиф Їречек.--Victor-Sumy (обговорення) 10:15, 15 жовтня 2014 (UTC)

Добрий день! Шаблон... Я мав на увазі КАРТОЧКУ-шаблон. Гляньте, он в російській є. Вона, як правило, ставиться в самому горі. {{Учёный - бачите? В сербській теж є. Можна ще походити по інших вікі. Там бувають якісь деякі деталі, яких нема у Вашій версії. І ще раз, рекомендую перевікі - гарний сайт для перекладу статей із російської, польської та англійської. Класно перекладає! Іноді ЦІЛИЙ абзац БЕЗ ПОМИЛКИ! І більш-менш перекладає шаблон. Хіба що прохання ЩЕ РАЗ ЗАВЖДИ перечитувати той переклад. І за раз більше абзаца не перекладати - в купі текста більше влазить помилок... А нас деякі патрульні ну ДУЖЕ БОЛЯЧЕ сприймають русизми або помилки автоперекладу! Крім того, що зовсім феноменально (!) перевікі ВІДРАЗУ ставить відповідне посилання в укр-вікі, якщо воно є - не треба лазити самому по інтервікі! Коротше кажучу, з перевікі виходить перекладати в разів 10 швидше, ніж вручну! З гуглем тільки в раза 3.... Гугль ламає інтервікі, і має крім того ще купу глюків, імхо, його варто використовувати тільки, якщо немає іншого варіанту (перевікі загнулася - раз на місяць може бути ;-( ) Ну ок. Сподіваюся, я все ясно пояснив. Якщо треба ще щось - питайте! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 14:21, 15 жовтня 2014 (UTC)
Вітаю!Я вже все зробив, можете переконатися!)--Victor-Sumy (обговорення) 14:35, 16 жовтня 2014 (UTC)
Бомба! ;-) Це вже зовсім інша справа! ;-) Бажано ЗАВЖДИ ВСІ шаблони перекладати, коли щось перекладаєте з інших статей. Ну якщо ДУЖЕ важко перекласти (якісь глюки лізуть) можна покинути - чи червоний шаблон вставити - хтось доробить або просто витерти посилання на шаблон :-) АБО написати мені. :-) --Nickispeaki (обговорення) 19:51, 16 жовтня 2014 (UTC)

А що не отак -

{{Науковець 
|ім'я          = Костянтин Йозеф Іречек 
|ім'я_мовою_оригінала       = {{lang-cs|Konstantin Josef Jireček}}
|портрет          = K.irechek.jpg
|зображення_розмір               = 183пкс 
|зображення_підпис = 
|галузь        = 
|заклад         = 
|Alma Mater          = 
|керівник = 
|учні =   = 
|відомий завдяки         =  
|нагороди     = 
}}

--Nickispeaki (обговорення) 19:55, 16 жовтня 2014 (UTC)

@Victor-Sumy: Треба періодично і на СО заходити, де ведете переписку... І дивиться Список спостереження... ;-) --Nickispeaki (обговорення) 12:35, 19 жовтня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Картушов Єгор Олександрович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:03, 22 жовтня 2014 (UTC)

Пінг

Пінг пройшов. Не відразу відреагував, бо у навушниках крізь Klavierkonzert No.3 D-Dur дзенькають (іноді в такт) джаббер, фейсбук і вікі. Не відразу і знайшов де впало. --ReAlв.о. 12:50, 19 жовтня 2014 (UTC)

;-) Бува! :-) --Nickispeaki (обговорення) 13:19, 19 жовтня 2014 (UTC)
Та я якось в тих же навушниках ледь не пропустив дзвінок телефона… Дзвінку «пощастило» нарватися на дзвінок у The Wall і вони були дуже схожі, аби не те, що «щось воно довго» — так би і пропустив. :-) --ReAlв.о. 15:08, 19 жовтня 2014 (UTC)
На цей раз можна було і ReÁŁ написати :-), ефект був би той же. --ReAlв.о. 07:16, 26 жовтня 2014 (UTC)
Там де було правильно написано — однак не пройшов пінг. А от {{U}}, здається, завжди проходить. --ReAlв.о. 07:20, 26 жовтня 2014 (UTC)
;-0 Ясно! А я думав, що пінг краще... А вийшло, що ю? ;-0 Буду ставит юзера. Та я іноді плутаюся, як читати неукраїнські ніки. Я спочатку читав РЕАІ - українською. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 12:52, 27 жовтня 2014 (UTC)

Знову неакуратні редагування + останні новини

Привіт!

Ось тут ти додав у статтю твердження з пустими примітками, що генерує червоний текст про помилку унизу статті, і в такому вигляді додав посилання на головну сторінку.

Я тобі вже писав вище, що варто уважніше ставитись до того, що ти ставиш на головну.

Дуже прошу. --Amakuha 01:57, 23 жовтня 2014 (UTC)

Привіт! Забув! ;-0 Реально забув. Тобто в голові тільки відклалося, що треба десь поставити примітки, а де забув, бо було багато вкладок. Дякую, що нагадав! ;-)--Nickispeaki (обговорення) 13:16, 27 жовтня 2014 (UTC)

Шапки

Привіт. Можна Вас попросити не змінювати шапки на ВП:ВИЛ, бо якщо щось конкретно шукаєш, то його стає важче знайти. — Green Zero обг 11:14, 28 жовтня 2014 (UTC)

Привіт! Ок. Я просто так зробив, щоб адміни звернули увагу на конкретну статтю. Адмінів, видно, страх бере дивиться пів-сотню статей. А якщо одну, то може відразу і закриють. ;-) А ЯК КРАЩЕ тоді привертати увагу? Навіть пінг не завжди працює (зі слів Реала)... Тим більше, що то один адмін активний, то другий, одним і тим самим набридати пінгом теж не того... А так, кожен, хто буде заходити на сторінку видалення буде бачити. Та якби не звр, то може в нас би не було 2 місяців висяків.... Процентів 30 статей - явно значимі. Я йому вже не раз писав, щоб гуглив. Звістно, краще взагалі не дуже лізти в тему, в якій не розбираєшся, про це ще не писав. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 11:23, 28 жовтня 2014 (UTC)
А в чому там проблема? --Nickispeaki (обговорення) 11:41, 28 жовтня 2014 (UTC)
Проблема там не в "страху великої кількості". Вся проблема виключно в часі. Наприклад, якщо в обговоренні всі голоси за (або проти), незважаючи на одностайність користувачів що відписались, то я все рівно маю зайти на статтю, оцінити її (навіть, якщо вона неправильно оформлена і її неприємно читати), пошукати в інтернеті щось і лише потім підводити підсумок. Це моя відповідальність як адміністратора. Попередній підсумок в шапці краще не підводити. — Green Zero обг 12:01, 28 жовтня 2014 (UTC)
Ясно. --Nickispeaki (обговорення) 13:17, 28 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Fly (компанія)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Fly (компанія) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:54, 29 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Староросія

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Староросія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:21, 1 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті IPad Air 2

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті IPad Air 2 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:09, 8 листопада 2014 (UTC)

Покровський район

Доброго дня. Я нажаль не мешкаю там, моя дружина з відти, і я там час від часу буваю. Сам мешкаю в Києві. Нарахунок вікіекспедиція я нажаль її організувати не зможу оскільки сам не дуже добре знаю ту місцевість.

Також хотів би взнати звідки ви родом.

-) --Viktor Legend(обговорення)
Добрий день! Я родом з Київщини. Батько із села Глеваха, мати із Крушинки. Дитинство майже повністю провів у Крушинці. Далі жив у Києві. Вже 2 роки у Чернігові. Отут і проводив вікіекспедиції. Ну і в інших районах України був - Макарівський, Піщанський, Коростенський. --Nickispeaki (обговорення) 10:42, 14 листопада 2014 (UTC)

Пропозиція

Привіт, хочу запропонувати створити спільно якийсь важливий проект, наприклад: Екологія, Енвайронменталізм, Сталий розвиток, тощо. Сам я наврядче зможу це зробити... Але брав би активну участь у написанні та покращенні статей та порталу/проекту на подібні теми. А створювати наприклад тематичний тиждень за такою темою без порталу також якось не дуже... Впевнений, що є і інші учасники, що цікавляться подібними темами і вважають їх важливими. --Rayan Riener (обговорення) 19:59, 15 листопада 2014 (UTC)

Привіт! Дякую за запрошення. Але... Мені ці теми близькі і цікаві. Але я зараз приймаю участь у конкурсі. Тому активно в чомусь іншому приймати участь не буду. Ну, якщо чесно. Ну і... Я знаю... Може пошукати однодумців через інтереси користувачів? Бо я не дуже добре розбираюся в темі. І не можу обіцяти, що потягну такий проект (більше того, був би я зацікавлений - ТАК би прямо і написав). А чому ти не віриш у свої сили? Проект то МОЖНА зробити. Я сам, здається КІЛЬКА зробив. Питання в тому, щоб САМОМУ розвивати той проект. І друге - це підключати інших. Ну, якщо людина -крутий організатор, то, мо’ вона так все організує, що воно і піде, але ж... Тому якщо ти хочеш найти колег по цьому, то пошукай по категоріях. Я зараз сам спробую пошукати і тоді тобі на СО напишу. :-) --Nickispeaki (обговорення) 23:35, 15 листопада 2014 (UTC)
Дякую за відповідь, впевнений, що прийде час і буде достатньо користувачів, які зможуть допомогти.)) --Rayan Riener (обговорення) 15:18, 17 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Сінгапуру був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:29, 18 листопада 2014 (UTC)

Проблема

Стара версія статті Буккросинг має російські літери та інші помилки. Допоможіть відрегулювати це і затвердити нвоу версію статті без помилок в тексті, адже я не маю таких повноважень :( --Rayan Riener (обговорення) 15:18, 17 листопада 2014 (UTC)

Thank you

Thanks a lot for translating our proposal! B25es (обговорення) 16:51, 18 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Lenovo Vibe Z2 Pro

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Lenovo Vibe Z2 Pro був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:42, 21 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Збройні сили Єгипту

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Єгипту був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:43, 21 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Міністерство оборони Російської Федерації був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:43, 21 листопада 2014 (UTC)

Стаття

У статті Дослідницький центр Еймса мені складно визначити, які розділи мають називатися 100% англійською, а які ні. Деякі назви не перекладаються, на тоімсть у цій статті складно розібратися. Чи не могли б ви допомогти? --Rayan Riener (обговорення) 17:53, 21 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Збройні сили Ємену

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Ємену був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:54, 22 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Китайської Республіки був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:54, 22 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Східного Тимору був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:54, 22 листопада 2014 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Західноєвропейська модель менеджменту

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Західноєвропейська модель менеджменту, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://reftrend.ru/543188.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Західноєвропейська модель менеджменту. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.

--Olexa Riznyk (обговорення) 22:42, 21 листопада 2014 (UTC)

То непорозуміння. Відповів Вам на СО. --Nickispeaki (обговорення) 08:33, 22 листопада 2014 (UTC)

Допоможіть

Доброго вечора, можете затвердити зміни у статті «Поводир»(?), деякі аноніми починають шкодити. --Rayan Riener (обговорення) 18:44, 22 листопада 2014 (UTC)

Зараз гляну... --Nickispeaki (обговорення) 18:58, 22 листопада 2014 (UTC)

Конятин

Добрий вечір. Ви питали про Конятин. Там живе моя бабуся, а сам я з Полтавщини. Фотографій з Конятина в мене багато, буваю там практично щороку. Постійно проживаю в Польщі і цю країну об'їздив вздовж і впоперек). На Україні найчастіше буваю на Полтавщині, трохи знаю Сосницький, Коропський, Новгород-Сіверський р-ни Чернігівщини, Львівщину, Харківщину, Житомирщину. --Ternianyn (обговорення) 19:54, 22 листопада 2014 (UTC)

Ясно! Дякую! :-) Якщо багато фото - то завантажуйте до Вікіпедії! ;-) І всі села, не тільки з Конятина! :-) --Nickispeaki (обговорення) 17:23, 22 листопада 2014 (UTC)
На гугль не можу зайти.... Видно, треба новий комп - новий броузер.... Ноуту вже 7 років. ;-0 А що в Польщі? Що там про Україну думають? Які настрої? Ну, якщо їх це, звістно, цікавить. :-) @Ternianyn:--Nickispeaki (обговорення) 17:26, 22 листопада 2014 (UTC)
Ще таке - Ви ставте ВП:підпис в кінці повідомлення, щоби архіватор моєї сторінки не обламався на моїй СО, ну і просто правила ввічливості Вікі. :-)

Поляки переважно підтримують Україну, хоча й не всі... --Ternianyn (обговорення) 19:56, 22 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Збройні сили Лаосу

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Лаосу був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:57, 23 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Збройні сили Оману

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Оману був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:57, 23 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Республіки Південна Осетія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:57, 23 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Фрегати типу «Олівер Хазард Перрі» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:57, 23 листопада 2014 (UTC)

Прошу Вашої участі в обговоренні статті

Стаття виставлена на видалення (але не доопрацювання) Законодавче регулювання вибору та організації застосування респіраторів. посилання.

Прошу Вас, якщо є час, можливість і бажання, взяти участь в обговоренні статті. Тому що дві інші статті з посиланнями на авторитетні джерела видалили при дуже невеликому числі учасників обговорення, які не дали чітких і зрозумілих аргументів Користувач:AlexChirkin/Способи перевірки ізолюючих властивостей масок респіраторів посилання на обговорення.

Прошу вибачення за поганий переклад. Знайомі з Дніпропетровського гірничого університету сказали, що можуть допомогти виправити похибки перекладу. Але я не прошу їх про це, бо не хочу, щоб вони витрачали час і сили даремно на редагування статті, яка буде видалено.

Дякую AlexChirkin (обговорення) 10:12, 23 листопада 2014 (UTC)

Добрий день! Чесно кажучи, коли глянув на статтю, то перша думка була - видалит! Отак от. Чесно! Але потім почав дивитися, щось читати. Ок. Ширше відповім на СО. :-) --Nickispeaki (обговорення) 13:57, 23 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Корейська народна армія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:14, 24 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Збройні сили Лівану

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Лівану був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:49, 26 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Douglas TBD Devastator

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Douglas TBD Devastator був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:48, 28 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Крейсер

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Крейсер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:52, 28 листопада 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Крейсер ППО

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Крейсер ППО був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:52, 28 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Саміт G-20 у Брісбені (2014) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:59, 30 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті 13 батальйон територіальної оборони «Чернігів-1» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:33, 2 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збройні сили Республіки Абхазія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:33, 2 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті AGM-158 JASSM

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті AGM-158 JASSM був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:33, 3 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті AgustaWestland AW109

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті AgustaWestland AW109 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:33, 3 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ракета «повітря-поверхня» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:33, 3 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ракета Конгріва

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ракета Конгріва був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:33, 3 грудня 2014 (UTC)

This Month in Education: October 2014

Updates, reports, news, and stories about how Wikipedia and Wikimedia projects are used in education around the world.

Headlines · Highlights · Single page · Newsroom · Archives · Unsubscribe

MediaWiki message delivery (обговорення) 20:55, 3 грудня 2014 (UTC)

This Month in Education: November 2014

Updates, reports, news, and stories about how Wikipedia and Wikimedia projects are used in education around the world.
Headlines · Highlights · Single page · Newsroom · Archives · Unsubscribe · MediaWiki message delivery (обговорення) 20:57, 3 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Lockheed Martin F-22 Raptor

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Lockheed Martin F-22 Raptor був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:34, 4 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Lockheed Martin F-35 Lightning II

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Lockheed Martin F-35 Lightning II був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:34, 4 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Романова Анна Анатоліївна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:34, 5 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті 37-мм автоматична зенітна гармата зразка 1939 (61-К) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:13, 6 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Авіаносці типу «Куїн Елізабет» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:13, 6 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Міномет 82 мм

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Міномет 82 мм був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:40, 7 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Скорпіон (танк)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Скорпіон (танк) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:39, 8 грудня 2014 (UTC)

Ось...

Категорія:Шаблони:Спецслужби для Шаблон:Розвідувальні служби та організації Франції, бо Категорія:Шаблони:Організації присутня в Категорія:Шаблони:Спецслужби. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:02, 9 грудня 2014 (UTC)

Добре! Дякую! Я, якщо чесно, особливо не досліджував, що куди входить. Цейтнот часу... --Nickispeaki (обговорення) 10:31, 9 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті M46 (танк)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті M46 (танк) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:39, 9 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Директорат безпеки оборони був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:14, 16 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Стратегічна розвідка

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Стратегічна розвідка був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:15, 16 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті CVR(T)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті CVR(T) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:15, 18 грудня 2014 (UTC)

Цікаве питання

Привіт! В мене дилема! Пишу стосовно статті Борис Апрєль, оскільки він змінив стать і тепер Ейпріл, чи слді і можна створювати нову статтю про Ейпріл вже?? Сам Апрель, тобто Ейпріл не хочу мати нічого спільного з минулом, це мені передала його подруга і хоче зовсім іншу статтю про Ейпріл... Не знаю навіть що робити... о.о Чи були випадки, коли про одну людину було 2 статті? І взагалі, як робити у цих випадках, оскільки стать змінена і змінені ініціали. Перейменувати статтю на нове ім'я?.. Не знаю, можливо для когось такі питання видадуться смішними,але мені здається це досиить серйозним запитанням, оскільки це питання стосується прямим чином біографії людини. --Rayan Riener (обговорення) 01:53, 20 грудня 2014 (UTC)

Привіт! :-) Ну, не знаю, що тут сказати. Але таких людей, як мінімум кілька читав - Шер, брати Вачовські... Пошукай у вікі. Я зараз на вікі-конференції в Києві. Якраз на семінарі. Можна тут почитати - третя Міжнародна вікі-конференція. Сьогодні і завтра. Тільки післязавтра доберуся до свого ноута... --Nickispeaki (обговорення) 12:56, 20 грудня 2014 (UTC)
Ну тоід почекаю. я звісно очікую більш точної відповіді. Шер же жінка все ж таки, стать вона не змінюала... ніби о.о Можливо слід сприймати назву проекту інакше? Було офіційно повідомлене, що проект Борис Апрєль - завершений. І новий проект Ейпріл, тобто новий гурт як то музичний? Певно це так слід сприймати... Як гадаєте? Адже коли гурт розпадається і створюється новий - відповідно це 2 різних гурти... Або якщо співак закінчує один проект і починає інший? Можливо Ви прямо на вікі-конференції запитаєте в учасників? --Rayan Riener (обговорення) 17:14, 20 грудня 2014 (UTC)

Подяка

Дякую за хорошу редакцію мого розділу "Міжнародне співробітництво" у статті Українська Вікіпедія. Я фізично не встигав цього зробити. Це піднімає авторитет української Вікіпедії. Користувач:Wlad.Amur 12:00, 23 грудня 2014 (UTC)

І Вам дякую! Тільки Ви коли пишете нове повідомлення, то натискайте Додати тему - так принаймні, мені не треба буде шукати Ваше повідомлення, щоб його прочитати. :-) --Nickispeaki (обговорення) 10:20, 23 грудня 2014 (UTC)

Усім небайдужим, а також усім, хто вважає (або хоче), що список повинен опинитись (або може опинитись) на головній, будь ласка, залиште свій голос "за" чи "проти", а також зауваження (аби виправити недоліки, якщо такі є) на сторінці обговорення кандидатів у вибрані списки Вікіпедія:Кандидати у вибрані списки. Олексів (обговорення) 18:52, 23 грудня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Hermann von Helmholtz.JPG. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 18:24, 23 грудня 2014 (UTC)

Привіт, Бейзе! Та то один з перших моїх файлів. Якби ти його на видалення не поставив, то я б і не згадав, що я його завантажив. Так давно було, що вже і забув! Як і забув, звідки взяв. А так... Герман фон Гельмгольц помер ще в 1894 році - то я гадаю, що всі його фото вже у суспілььному надбанні... Чому я тоді так фото завантажив не знаю... Може вона була завантажена в ру-вікі так... Діло твое - на Комонзі ще повно фоток. Видалиш, то просто поставлю іншу в карточку.--Nickispeaki (обговорення) 20:54, 23 грудня 2014 (UTC)

Видаляй! Це копію, того, що є на Комонз! З ру-вікі таки перенесли, так що нам ця копія вже не потрібна. Можеш на швидке поставить, як копію. :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:30, 23 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Бєлов Павло Олексійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:07, 25 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Список найстаріших банків був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:07, 25 грудня 2014 (UTC)

Ставте, будь ласка, шаблон Перекладена стаття. А як щоб патрульного?--Nickispeaki (обговорення) 21:22, 24 грудня 2014 (UTC)

Шаблон поставив, а на рахунок патрульного, то після сесії подам заявку. --Олексів (обговорення) 15:09, 25 грудня 2014 (UTC)
Ок. :-)--Nickispeaki (обговорення) 15:29, 25 грудня 2014 (UTC)

Привіт з офісу))

Дякую, що завітали до офісу Самопомочі)--Віталій Чернюк (обговорення) 14:29, 27 грудня 2014 (UTC)

Citroën

Привіт. Сам виправ. Стаття не моя. «Виправте, будь ласка, і дайте знати мені на СО»--Sachkot (обговорення) 07:01, 26 грудня 2014 (UTC)

Ок. Сорі за зверхній тон. :-) Дякую! :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:22, 26 грудня 2014 (UTC)
Та ні, це ти вибач, погарячкував трішки. Гарних свят!--Sachkot (обговорення) 10:08, 29 грудня 2014 (UTC)

Wikimedia CEE Meeting

Мо`, хоча б якісь підписи під фото: дата, місце (конкретно), хто зображений, чи що обговорюють. Буде жвавіше... Ser GoDo (обговорення) 09:51, 29 грудня 2014 (UTC)

Wikimedia CEE Meeting? Ок. Все ж ще тільки робиться.... ;-) Я тільки основу зробив. Фото, гадаю, ще пів-року будуть записувати - з досвідку попередніх заходів. ;-) Іду підписувати! :-) --Nickispeaki (обговорення) 19:07, 29 грудня 2014 (UTC)
Hi, I am not quite sure if the CEE meeting is notable according to Polish Wikipedia rules. At least we will need an external - non wikimedian - sources to prove that it is notable. Polimerek (обговорення) 21:43, 29 грудня 2014 (UTC)
Ok.--Nickispeaki (обговорення) 21:46, 29 грудня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті GSLV III (ракета-носій)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті GSLV III (ракета-носій) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:48, 31 грудня 2014 (UTC)