Обговорення користувача:Всевидяче Око

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

{{Meta:WikiProject Medicine/App/Banner}}

АРХІВ 2018-2022[ред. код]

ОБГОВОРЕННЯ[ред. код]

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії[ред. код]

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Доброго! Уже трішки є) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 14:48, 29 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Патрулювання Вікімарафону[ред. код]

Вітаю! Якщо маєте можливість, запрошую долучатися до проєкту патрулювання Вікімарафону, який розпочався сьогодні. Це важливо, бо до Вікімарафону долучається багато новачків, і зараз маємо хорошу можливість допомогти їм покращити свої перші статті і відтак надовше залишитися у Вікіпедії. А ще ми готуємо особливі сувеніри для учасників і учасниць проєкту патрулювання ) Дякую за ваш внесок --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:27, 26 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю Антоне! Трішки спробую. З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 13:55, 29 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Подавати статті на Вікімарафон можна до 5 лютого включно[ред. код]

Доброго дня! Дякую, що ви долучилися до Вікімарафону. Пишу, щоб повідомити, що термін подання статей продовжено до 5 лютого включно.

Через технічні проблеми з інструментом перекладу у Вікіпедії, які спостерігалися минулі кілька днів, деякі учасники та учасниці не змогли повноцінно долучитися до марафону.

Наразі усі несправності вже виправлені, тож організатори вирішили продовжити період подання статей до неділі 5 лютого включно.

Нагадуємо, що для того, щоб взяти участь у Вікімарафоні 2023, потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою і додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2023}}, а для отримання сувенірів записатись на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники.

Встигніть долучитися!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 10:28, 1 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Дерматит, спричинений урвсіолом[ред. код]

Про димедрол говориться в англомовній Toxicodendron radicans, тож я лише скопіював. Маґда (обговорення) 19:46, 13 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Читати далі тут →

Реклама якої компанії і саме чого?[ред. код]

Ви скасували все моє останнє редагування в статті Невроз, пояснивши, що це є рекламою. Питання: яку компанію, фірму я там прорекламував. В цьому розділі статті Невроз описуються методи профілактики та лікування неврозів. Вони також є рекламою, бо вони там в тексті є описані і виставлені? --Wise (обговорення) 14:40, 23 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Читати далі тут →

Долучайтеся до WikiGap 2023[ред. код]

Вітаю! Вчора розпочався WikiGap 2023 — щорічний онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 26 березня.

Ви долучалися до WikiGap чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної».

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві в суботу 18 березня, 12:00—15:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями про видатних жінок, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Деталі і реєстрація за посиланням.

Долучайтеся! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:26, 7 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Питання[ред. код]

Всевидяче Око вітаю, хотілося б все ж прояснення ситуації та пояснення вашого минулого повідомлення, щоб бодай щось зрозуміти. Принаймні у загальних рисах.--Yasnodark (обговорення) 13:37, 2 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

@Yasnodark: Вітаю! Ось тут→ З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 13:55, 2 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
Всевидяче Око вітаю та дякую! У нас будуть книги.--Yasnodark (обговорення) 10:39, 3 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

@Yasnodark: Вітаю! Прибули книжечки. Вдячність від отримувачки - вже читає!) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 19:00, 3 травня 2023 (UTC)[відповісти]

@Всевидяче Око: Вітаю!Приємно це знати, всім бажаючим бажаю прочитати. Розповісте загальні враження без спойлерів, бо в мене ще таких нема. Так само з повагою довас та вашого внеску, вибачайте, що затрималася доставка.--Yasnodark (обговорення) 12:19, 4 травня 2023 (UTC)[відповісти]
Всевидяче Око вітаю, вже розпочалася реєстрація щодо участі на цьогорічну фантастичну осінь, що стартує офіційно 17 вересня, проте розпочинати можна вже зараз, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на сторінці. Сподіваюся вам і цього року захочеться створити низку статей і за відповідності порогу отримати книжковий приз. З повагою--Yasnodark (обговорення) 12:23, 13 вересня 2023 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Yasnodark!
На даний момент, поки що, інші плани у процесі - тому цього разу без участі(
Вдячність за запрошення!
З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 15:19, 13 вересня 2023 (UTC)[відповісти]
Вітаю та дякую за відповідь Всевидяче Око, проте ще понад півтора місяці тематичника попереду, тож я сподіваюся, що вам все ж вдасться урвати часу на 5-6 статей, яких точно вистачить на приз. На Еверест дертися не обов'язково: створити по кілька статей про приміром фантастичні фільми та телесеріали і справа в шляпі, часу треба не багато, проте буде, що читати...З повагою--Yasnodark (обговорення) 12:26, 27 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Вилучення існуючих і додання нових критеріїв у категорії "Критерії значимості музики"[ред. код]

Всевидяче Око Вітаю! Як редагувальника статей на музичну тематику вас має зацікавити обговорення тут, запрошую прийняти участь задля запобігання вилучення статей у маайбутньому.--Yasnodark (обговорення) 13:59, 7 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Позавчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 15 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Додаткові призи можна виграти у категорії «Австрія» завдяки підтримці партнерів. Можливо, будемо оголошувати більше спецномінацій — стежте за нашими новинами, зокрема у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Активним учасникам і учасницям конкурсу в минулі роки варто звернути увагу на оновлення цьогорічного конкурсу:

  • Перш за все оновлений тематичний формат конкурсу — пишемо про країни Ради Європи. Отже, додалося 20 нових країн із Західної, Північної та Південної Європи, а натомість кілька країн Центрально-Східної Європи тепер не підпадають під тематику конкурсу (зокрема Росія та Білорусь)
  • Внесено зміни до конкурсної формули, за якою будуть визначатися переможці. Загалом система оцінювання 2023 року мотивує створювати небагато якісних статей на противагу великому числу низькоякісних статей.
  • Також запроваджено коефіцієнти країн — чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії (пропорційно її населенню та висвітленню в англійській Вікіпедії), тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:20, 17 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Проєкт «Культурна спадщина України» — пишіть про культурну спадщину під загрозою[ред. код]

Доброго дня! З нагоди Міжнародного дня пам'яток і визначних місць запрошуємо доповнювати Вікіпедію інформацією про пам'ятки України, що вже втрачені чи перебувають під загрозою втрати, у межах проєкту «Культурна спадщина України».

Ця тема завжди важлива, а особливо актуальна під час широкомасштабного російського вторгнення в Україну, яке спричинило значні руйнації пам'яток культури та значимих будівель. Ми не можемо захистити від руйнування усі пам'ятки, але можемо допомогти задокументувати їх для мільйонів читачів у Вікіпедії.

Цьогорічна кампанія триває до 30 квітня. Активні учасники та учасниці отримають сертифікати про участь та сувеніри від організаторів — оргкомітету проєкту «Вікі любить пам'ятки» та ГО «Вікімедіа Україна». Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» та зробили принаймні 150 редагувань у Вікіпедії.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 06:25, 21 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Інгібітори протонного насоса[ред. код]

Вітаю. У цій статті Ви зробили неправильно: вона старша, тому варто всю інфориацію перенести туди, а потім перейменувати її на більш поширену назву. --Brunei (обговорення) 18:03, 30 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю, Brunei! Як вірно робити не знаю, тому зробив як зналось(перепрошую:-) А можна взнати чому саме так? З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 18:07, 30 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
P.S. перейменувати не вийде - потрібно витерти статтю ІПП, тоді дозволить перейменувати ІПН на ІПП.
Пріоритет має старша стаття, бо варто зберегти всю історію редагування. За правилами вилучається новіша стаття як дублікат. --Brunei (обговорення) 19:11, 30 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
Дякую, що зробили! Перейменував та об'єднав історії статей. --Brunei (обговорення) 19:14, 30 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

YesТак Зроблено

Медична статистика[ред. код]

Мирного дня. Певно, вичерпала всі свої знання з теми «медична статистика». Сторінка вийшла громіздкою і нелогічною, але як її покращити, поки не маю ідей. Бачу. ще принаймні 1 дописувач приєднався до теми. Можливо, колись повернуся до неї. Це до того, що можна перевіряти зміни. Дякую Вам за те, що допомагали мені з цією сторінкою. з повагою, ледиБОМЖ --ледиБОМЖ 20:36, 10 травня 2023 (UTC)

@Ledibomzh1: Вітаю! Мирного дня!
Обговорення статей відбувається на СО (сторінці обговерння конкретно статті), так як потім інші редактори і дописувачі зможуть уникати непотрібної полеміки. Це не притензія — це додаткова інформація на майбутнє, тому що чекатиму на ваші нові доповнення вікіпедійних статей!)
Не певен, що зараз влучний момент для перевіряння, але старатимусь при нагоді, це зробити. І звісно, готуйтесь до наукових сперечань, тому що статистика — тонкий лід між «правдою» і «тим що є насправді»)))))
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 08:28, 11 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! Ви брали участь у Конкурсі наукових зображень для Вікіпедії у минулі роки і одночасно активні в українській Вікіпедії. Можливо, вам було б цікаво долучитися Місячника ілюстрування статей про науку.

Метою проєкту є покращити ілюстрування статей української Вікіпедії та елементів Вікіданих на наукову тематику зображеннями, поданими на фотоконкурс у минулі роки. Він розпочався сьогодні і триватиме до 22 червня.

Для найактивніших учасників та учасниць передбачені призи, а для усіх активних — сувеніри від організаторів проєкту.

Усі деталі — на сторінці проєкту. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 13:16, 22 травня 2023 (UTC)[відповісти]

"З повагою"[ред. код]

Помітив, що ваш підпис на окремому рядку призводить до розтягування сторінки обговорення і він зливається з текстом, що вимагає додаткових зусиль, щоб відфільтрувати його від змістовної частини. --Igor Yalovecky (обговорення) 12:45, 26 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю, Ігор!
Не зовсім зрозуміло про що саме йде мова. АЛе інколи бувають "технічні помилки".
З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 19:29, 26 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Вікізначок «Вікіпульс»[ред. код]

Вікізначок «Вікіпульс»
Дозвольте вручити вам особливу відзнаку за Ваш внесок, зроблений в рамках Тижня медицини. Ви абсолютний рекордсмен тижня за внеском!

Завдяки Вам нам вдалось значно поліпшити якість висвітлення медичної тематики в українській Вікіпедії.
--Mike.Khoroshun (обговорення) 13:43, 1 липня 2023 (UTC) [відповісти]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)

Fixing refs post translation[ред. код]

We have a tool here[1] that fixes references post translation. It will run automatically after some time but if you wish to run it faster you can. Best Doc James (talk · contribs · email) 02:10, 10 листопада 2023 (UTC)[відповісти]

Доброго часу доби.[ред. код]

Дякую за оформлення статті "Брадикардія". Однак, я помітив примітку щодо неавторитетності джерела eMPendium.

Це проєкт по перекладу та адаптації польського видавництва MP.pl (medycyna praktyczna), статті якого створюються та контролюються установою Польського Інституту Доказової Медицини (PIEBM).

Крім безлічі посилань на цей ресурс з різних журналів всіх типів і сортів, хочу виділити тільки українські ВНЗ, які співпрацюють/посилаються на цей ресурс.

https://biomed.knu.ua/news/announcements-of-events/4671-vidkrita-lektsiya-golovnogo-medichnogo-redaktora-ukrajinskoji-redaktsiji-empendium-polskogo-institutu-dokazovoji-meditsini-piebm-2.html

https://www.nuozu.edu.ua/n/vm/9340-mizhnarodnyi-navchalnyi-kurs-z-vnutrishnikh-khvorob#gsc.tab=0

https://nmuofficial.com/news/pidruchnyky-z-vnutrishnoyi-medytsyny-zasnovani-na-pryntsypah-ebm-polskogo-instytutu-dokazovoyi-medytsyny-piebm-u-fondi-biblioteky-nmu-imeni-o-o-bogomoltsya/

Якщо чесно, я здивований що ніколи не бачив цього джерела у нередагованих мною статтях. На мою думку, по авторитетності, воно більш-менш дорівнює клінічним протоколам МОЗ, які написані Duodecim Medical Publications Ltd.

https://www.pdmu.edu.ua/news/spivrobitnictvo-mizh-pdmu-i-polskim-institutom-dokazovoyi-medicini

https://ukrgastro.com.ua/news/ugoda-pro-spivpracyu-mizh-ukrayinskoyu-gastroenterologichnoyu-asociaciieyu-i-polskim-institutom-dokazovoyi-medicini

https://onmedu.edu.ua/navchalnij-kurs-z-vnutrishnoi-medicini-mcmaster-international-review-course-in-internal-medicine/

https://science.tdmu.edu.ua/2023/04/безкоштовна-участі-в-онлайн-формі-кур/

З повагою, --HemoGlobinDegustator (обговорення) 19:39, 26 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю, HemoGlobinDegustator!
Історія сумна:
1- eMPendium є у переліку рекомендованих ДЕЦ сайтів - ФАКТ! (недавно уже було щось подібне у перемовинах з інших користувачем)
2- Джерело(емпендіум) стверджує себе як таке, що керується доказовою базою, але! - при цьому одночасно є дуже багато статей по методах діагностики, які власне не мають такої бази або база вказує на їх суперечливість щодо діагностики. Тому з медичної позиції це неаби-яка компрометація.
Тому ситуація наступна, ми можемо з Вами обговорити виставлений шаблон, щодо не авторитетності. Але краще, все ж, використати інші джерела - тому що рано-чи-пізно інформація "випливе на поверхню".
І ще , у перемовинах гарно лінки оформляти щоб вони були короткі, наприклад ось так: [2], [3], [4], [5]
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 12:27, 27 вересня 2023 (UTC)[відповісти]
P.S. Обговорення змін у статті відбувається на Сторінці Обговорення самої статті а не на СО користувача (це зручно, так як будь який редактор може прочитати таку інформацію). @HemoGlobinDegustator: Будь ласка зверніть на це увагу. -Всевидяче Око (обговорення) 16:12, 27 вересня 2023 (UTC)[відповісти]
Дякую за відповідь. Медичні дослідження мають дуже багато факторів достовірності у всіх напрямках. Деякі дослідження спростовують факти інших досліджень, особливо коли вони давні/проведені конкуруючими(вкл. тютюн, гліцин, гомеопатія і т.д.) сторонами. Не скажу, що кількість переглянутих і осмислених мною статей на eMPendium велика. Однак ніколи не зустрічав там контенту, не переплетеного з іншими джерелами різного калібру доказовості. Тому, навіть наводячи 3-4 джерела, сказане може бути не зовсім істинним. Немає централізованого джерела правди в медицині, а клінічні протоколи змінюються кожні 4-5 років(особиста думка). eMPendium.com не набагато гірше за книжкові джерела, які у своїй більшості досить старі, та набагато доступніший.
Вибачаюсь що пишу без нормального форматування, останнім часом багато часу йде на навчання. Дякую за підказку щодо обговорень в статті, подумав, що це більше до самого джерела, ніж до статті.
P.S. Рекламу на eMPendium помітив після відключення розширення браузера, що блокує її. Справді, стереотипно вкрай негативно впливає на довіру, але для мене не абсолютно. <//> Довіру у мене підриває викладач з терапії, який навчає СЛР за методою її(загалом реанімації) засновника Неговського В.О., і вважає стандарти NATO(напевно, АНА та ERC) такими, які неможливо застосувати в Україні, і не питайте чому, бо я сам не зрозумів, але 100-120 компресій 5-6 см. вдавлення це забагато, бо призводить до травм грудної клітки, а 30:2 в дорослих неправильно, треба менше компресій і більше ШВЛ. А тепер попрошу вас забути про цей постскриптум, щоб не поплавитись від незрозумілого набору відчуттів, які я отримую з при згадці попередньої пари внутрішньої медицини. :)
З найкращими побажаннями, --HemoGlobinDegustator (обговорення) 17:45, 27 вересня 2023 (UTC)[відповісти]
Вітаю, HemoGlobinDegustator!
1- насправді, дуже гарно що Ви відважились, і доповнюєте, і редагуєте статті!!!! Продовжуйте!
2- давайте дещо поясню, джерело у статті не видалено, а лише помічено відповідним шаблоном, тобто це не критично - але важливо.
3- в емпендіума є і критичні помилки, але на це немає часу (хоч і вартувало б!). Просто, при нагоді, краще додати ще джерело поряд з епмпендіумом.
Щодо болючого: 35% працівників медицини і до 45% тих хто їх вчить - "рідкісні...ретро", де усе будується як в армії, на абсолютній владі - і це проблема. Тому що це породжує, як мінімум, небажання вивчати і практикувати адекватне нове, і авторитарно впливати на процеси...і таким чином, напевне повністю цього не уникнути((( Можливо, Ви є кращим, і не дасте цьому фахові перетворитись в повне ретро.
З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 18:23, 27 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до марафону Це зробила вона 2023[ред. код]

Вітаю! Сьогодні починається Це зробила вона 2023 — щорічний марафон із опрацювання статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 24 листопада.

Ви долучалися до цієї чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати призи та сувеніри від організаторів. Запрошуємо особливо фокусуватися на поліпшенні уже наявних статей (за це можна отримати додаткові бали); хоча також можна створювати нові.

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві завтра, 12:00—16:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями Вікіпедії, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Ви ще встигаєте зареєструватися сьогодні, деталі та реєстрація за посиланням.

Приєднуйтесь! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 07:22, 10 листопада 2023 (UTC)[відповісти]

Thank you for being a medical contributors![ред. код]

The 2023 Cure Award
In 2023 you joined us as a medical translator. Thank you from Wiki Project Med for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a thematic organization whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs and we look forwards to working together in 2024.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation

Thanks again :-) With respect -Всевидяче Око (обговорення) 12:07, 9 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Прохання перевірити статтю[ред. код]

Добрий день. Статтю в останній раз перевіряли 10 вересня, після того команда волонтерів її суттєво покращила. Чи можете перевірити?

Львівський театр імені Франца Кафки --77.123.126.8 12:50, 7 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Шукаємо патрульних для Вікімарафону 2024[ред. код]

Вітаю! З 26 січня по 4 лютого 2024 року відбудеться щорічний Вікімарафон 2024 — захід до 20-річчя української Вікіпедії, метою якого є залучити якомога більше людей до створення статей у Вікіпедії.

Багато учасників та учасниць цього заходу будуть новачками, які потребують підтримки та допомоги, щоб їхні внески відповідали стандартам Вікіпедії та умовам ініціативи. Вони приносять із собою щире бажання зробити Вікіпедію кращою, і час від часу їм може знадобитися порада або допомога у виправленні їхніх статей — або просто позначення "перевірено" в статті.

Ми будемо раді, якщо ви приєднаєтеся до нашої кампанії патрулювання статей в період з 26 січня по 18 лютого 2024 року.

5 найактивніших патрульних отримають сертифікати на придбання книг, а всі, хто відпатрулює хоча б 10 статей, отримають сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка реалізує цей проєкт.

Головні умови для участі — це доброзичливе ставлення, вміння пояснити простими словами та бажання допомагати.

Будь ласка, залиште ваш підпис на цій сторінці, якщо ви готові патрулювати статті Вікімарафону 2024: Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Патрулювання.

Ви отримали це запрошення, бо є активним патрульним і/або брали участь у схожих проєктах у минулому --Олена Вінсент [ВМУА] (обговорення) 12:11, 19 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Вітаю, Оленко!
Мінімально старатимусь при нагоді.
З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 11:28, 24 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Дякуємо, що зголосились патрулювати статті під час Вікімарафону 2024[ред. код]

Список статей для патрулювання буде публікуватись щодня за цим посиланням Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Патрулювання/Список статей, бажано патрулювати статті одразу, як вони з'являються, щоб учасники та учасниці мали час виправити статтю.

Корисні посилання:

Не забувайте що ви теж колись були новачками, вони хочуть внести свій внесок, але ще не дуже розуміють як, тому будьте доброзичливі. Дякуємо за допомогу! --OlenaVinsent (WMUA) (обговорення) 17:36, 26 січня 2024 (UTC)[відповісти]

-Всевидяче Око (обговорення) 17:44, 26 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте таку можливість.

Вікімарафон 2024 триває з 26 січня до 4 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатись на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Ви також можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:14, 27 січня 2024 (UTC)[відповісти]

-Всевидяче Око (обговорення) 16:48, 1 лютого 2024 (UTC)[відповісти]

Thank you for being a medical contributors![ред. код]

The 2023 Cure Award
In 2023 you were one of the top medical editors in your language. Thank you from Wiki Project Med for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do!

Wiki Project Med Foundation is a thematic organization whose mission is to improve our health content. Consider joining for 2024, there are no associated costs.

Additionally one of our primary efforts revolves around translation of health content. We invite you to try our new workflow if you have not already. Our dashboard automatically collects statistics of your efforts and we are working on tools to automatically improve formating.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 22:24, 3 лютого 2024 (UTC)[відповісти]

THK You to!) --Всевидяче Око (обговорення) 13:40, 4 лютого 2024 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон 2024: подяка патрульним[ред. код]

Дякуємо за патрулювання статей Вікімарафону 2024! Ви зробили його неймовірною подією! Дякуємо вам за ваші зусилля, ентузіазм та захоплення.

Для отримання сувенірів будь ласка заповніть цю форму

Якщо маєте питання, пишіть --OlenaVinsent (WMUA) (обговорення) 19:28, 22 лютого 2024 (UTC)[відповісти]

Всевидяче Око заповніть, будь ласка форму.

Вітаю! Заповнив, надіслав - щось не хоче "ковтнути":(
-Всевидяче Око (обговорення) 06:48, 6 березня 2024 (UTC)[відповісти]
Добрий день! Немаємо вашої форми, заповніть будь ласка ще раз. --OlenaVinsent (WMUA) (обговорення) 22:26, 13 березня 2024 (UTC)[відповісти]
Вітаю! Можливо постараюсь сьогодні ввечері, але не обіцяю). З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 10:44, 14 березня 2024 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до WikiGap 2024[ред. код]

Вітаю! Сьогодні розпочався WikiGap 2024 — щорічний онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок. Він триватиме до 24 березня.

Ви долучалися до WikiGap чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість приєднатися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної». Зверніть увагу, що цього року ми хочемо привернути особливу увагу покращенню та оновленню вже наявних статей, тому сувеніри можна отримати лише за покращення наявних статей (при цьому створювати нові статті у межах кампанії також можна).

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві в суботу 16 березня, 13:00—16:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями про видатних жінок, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Деталі і реєстрація за посиланням.

Долучайтеся! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 17:42, 4 березня 2024 (UTC)[відповісти]

Вдячність за запрошення! Поки що пробую "розібрати свій завал з шаблонами":-)
З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 20:31, 4 березня 2024 (UTC)[відповісти]

Медичні питання[ред. код]

Дякую за виправлення Вальгусна деформація. Створив був її аби зменшити список проблем з вікіфікацією (бо було про коліна), тому якщо ви за нею будете пильнувати, напевне видалю її зі свого списку спостереження.

Також хотів би попросити якщо є можливість часом заглядати на недавно виокремлений список Вікіпедія:Проєкт:Медицина/Сторінки з неправильно використаним шаблоном "Не перекладено". Створив його аби медичні теми зникли зі списку проблем без необхідності мені як неспеціалісту там щось поправляти. Тільки не знаю чи на ту сторінку хтось зі спеціалістів дивиться. --Буник (обговорення) 10:06, 14 березня 2024 (UTC)[відповісти]

Вітаю! При нагоді, старатимусь. Проте, це усе "за ситуацією". З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 10:45, 14 березня 2024 (UTC)[відповісти]

P.S. Проки що, заминка на фармакології - трохи розгребти треба шаблони з голими посиланнями щодо медпрепаратів. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 12:01, 14 березня 2024 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до проєкту «Культурна спадщина України» до 5 травня[ред. код]

Доброго дня! Сьогодні відзначається Міжнародний день пам'яток і визначних місць. З цієї нагоди запрошуємо доповнювати Вікіпедію інформацією про пам'ятки України, що вже втрачені чи перебувають під загрозою втрати, у межах проєкту «Культурна спадщина України».

Ця тема продовжує бути особливо актуальною в час повномасштабної російської війни проти України. Станом на 8 квітня, за даними Міністерства культури та інформаційної політики, російські окупанти зруйнували чи пошкодили 1046 пам’яток культурної спадщини України. Найменше, що ми можемо зробити — задокументувати ці пам'ятки для читачів Вікіпедії.

Цьогорічна кампанія триває до 5 травня. Активні учасники та учасниці отримають сертифікати про участь та сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна». Сподіваємося на вашу участь, якщо матимете можливість!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» та зробили принаймні 150 редагувань у Вікіпедії.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:50, 18 квітня 2024 (UTC)[відповісти]

#1Lib1Ref: ваші сувеніри[ред. код]

Доброго дня!

Дякую за вашу активну участь #1Lib1Ref в лютому-березні 2024 року. Як і обіцяли, ми були б раді надіслати вам поштою набір пам’ятних сувенірів у подяку за ваш внесок.

Щоб отримати їх, заповніть анкету за цим посиланням: [6]

Зверніть увагу, що відправки триватимуть орієнтовно кілька тижнів. Якщо у вас буде питання щодо статусу вашої посилки чи будь-яке інше, пишіть. --OlenaVinsent (WMUA) (обговорення) 22:37, 25 квітня 2024 (UTC)[відповісти]