Обговорення користувача:Romanbibwiss/Архів 2017

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!
Веселих свят! Куті смачної, коляди гучної, щасливого Різдва і на весь рік добра! Наснаги і натхнення, колего, для нових звершень у справі творення вільної української енциклопедії в новому році! --Dim Grits 18:28, 6 січня 2017 (UTC)

Подяка за участь у проекті

Золота зірка Цей користувач — 1-разовий герой проєкту «Чи ви знаєте?» 2016 року

З Новим Роком і Різдвом! --Олег (обговорення) 21:23, 8 січня 2017 (UTC)

Щиро дякую! І Вас з Новим Роком і Різдвом! Дуже шаную Вашу працю для укрвікі!--Romanbibwiss (обговорення) 12:05, 10 січня 2017 (UTC)

Чи могли би Ви об'єднати статті? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:44, 26 січня 2017 (UTC)

Вітаю! Справді, це досить очевидний випадок. Але краще зверніться до одного з адміністраторів, оскільки при об'єднанні статей важливо також об'єднати історію статей (див. Вікіпедія:Об'єднання статей), а цю дію можуть зробити саме адміністратори. З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 10:52, 26 січня 2017 (UTC)
Хотілося б це зробити вже по факту. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 11:05, 26 січня 2017 (UTC)
Так по факту можна об'єднати, але я не адміністратор. Спитайте Ніка, він зразу зробить. Якщо хочете, я в нього запитаю.--Romanbibwiss (обговорення) 21:45, 26 січня 2017 (UTC)
Я саме про текст статей, а не про технічне об'єдання історій. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:56, 27 січня 2017 (UTC)
Я об'єднав і подав запит. Товаришу головнокомандувач, а вам варто навчитись чітко ставити завдання. Ви хоч і розвиваєтесь і від безпосередніх команд перейшли до команд-прохань, але треба якось попрацювати над формулюваннями.--Divega (обговорення) 20:40, 27 січня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Східний монетний кабінет (Єна) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:22, 29 січня 2017 (UTC)

Подяка

За участь у Тижні нумізматики
Дякуємо Вам за участь у Тижні нумізматики у Вікіпедії! Завдяки вашій наполегливій праці наш проект збагатився новими статтями про монети й банкноти. Romanbibwiss, ця нумізматична зірка — символічна вдячність за ваш внесок. Але найближчими днями Вам прийде лист щодо реальних сувенірів, отож перевірте, чи Ваш вікі-запис під'єднаний до робочої пошти. ) Наснаги Вам, пишіть ще!
--Brunei (обговорення) 18:57, 31 січня 2017 (UTC)
Щиро дякую! за мною ще одна стаття, яку я планував написати. Зроблю вже поза рамками тижня! І дякую за організацію!--Romanbibwiss (обговорення) 20:47, 31 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Конрад Цельтіс

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Конрад Цельтіс був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:09, 20 березня 2017 (UTC)

Подяка

За участь у місяці Азії
Дякуємо Вам за участь у тематичному місячнику Азії 2016 року у Вікіпедії! Завдяки вашій праці наш проект збагатився новими статтями. Romanbibwiss, ця квітка лотосу — вдячність за ваш внесок. Нехай вона надихає Вас на нові звершення. Не зупиняйтесь на шляху розвою українського розділу Вікіпедії. Пишіть ще!


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 19:13, 20 березня 2017 (UTC)

Вікітренінг для франкофонів у Києві

Доброго дня!

Одразу перепрошую, якщо ви зараз не в Києві, в такому разі це повідомлення не дуже корисне для вас.

Сьогодні о 17:00 в жовтому корпусі Київського університету проходить захід у рамках Місяця дописів до французької Вікіпедії (Mois de la contribution). Оскільки ви володієте французькою, можливо, вам буде цікаво прийти.

Інформація про захід тут: Вікіпедія:Вікізустрічі#23 березня, Київ. Вікітренінг для франкофонів (українською) та fr:Wikipédia:Mois de la contribution 2017/Kiev (французькою)

Дякую та перепрошую, що не повідомив більш заздалегідь — NickK (обг.) 11:07, 23 березня 2017 (UTC)

Вітаю! Дякую, NickK, за повідомлення. Зараз я не в Києві, але все-одно дуже добре, що проводиться такий захід! --Romanbibwiss (обговорення) 15:18, 23 березня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Захарія Каллієргі

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Захарія Каллієргі був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:45, 29 березня 2017 (UTC)

Невільний файл, який не використовується Image:7c6fe2a-bloodlands.jpg

Дякуємо, що Ви завантажили Image:7c6fe2a-bloodlands.jpg. Сторінка опису файлу визначає його як невільний і такий, що може бути використаний у Вікіпедії лише за умови fair use (добропорядного користування). Проте файл на даний момент не використовується у жодній статті Вікіпедії. Якщо файл раніше був у статті, будь ласка, перевірте цю статтю і з'ясуйте, чому його було вилучене. Ви можете повернути його, якщо вважаєте, що це буде корисно.

Якщо Ви завантажили інші медіа-файли, будь ласка, перевірте факт їх використання у статтях Вікіпедії. Ви можете переглянути список сторінок 'зображень', які Ви редагували, на службовій сторінці «мій внесок» (посилання на неї розташовується у верхній частині будь-якої сторінки Вікіпедії, за умови Вашого входу до системи), де «Зображення» вибираються зі спадаючого меню. Майте на увазі, що будь-які невільні файли, які не використовуються у статтях будуть видалені через сім днів, згідно з крітеріями швидкого вилучення. Дякуємо. Andrei Kurbiko (обговорення) 15:09, 8 травня 2017 (UTC)

Вже знову використовується, а саме в статті, присвяченій саме цій книзі.--Romanbibwiss (обговорення) 18:00, 8 травня 2017 (UTC)

Еммануель Макрон

Вітаю! Чи можна у вас поцікавитись чому ви перейменували сторінку Еммануель Макрон на Еманюель Макрон? Ім'я Еммануель усталене в україномовних джерелах, подвоєння повинно зберігтися. У поважних україномовних джерелах він саме Еммануель Макрон [1], [2], [3]--Flavius1 (обговорення) 07:56, 8 травня 2017 (UTC)

Вітаю! Це прізвище українські змі чотирма різними варіантами подають. Еманюель ближче до французької вимови (пор. ми пишемо Артюр Рембо, а не Артур). Щодо подвоєння, то я перевірив правопис і мушу визнати за вами рацію: [4]. Щось я думав, що подвоєння зберігається лише в географічних назвах іноземного походження, але в правописі сказано "в географічних, особових та інших власних назвах". Тобто я був би за варіант Емманюель Макрон (пор. [5] [6] [7] [8]) й через кому з примітками навів би Еммануель Макрон.--Romanbibwiss (обговорення) 08:48, 8 травня 2017 (UTC)
просто Еммануель бiльш поширене в джерелах, нiж Емманюель. Навiть енциклопедичнi видання так подають це французьке iм'я стосовно iнших осiб. А стосовно наших ЗМІ, то ви ж знаєте, що дуже багато трапляється помилок. Тому і виникло чотири варіанти. З-поміж них, на мою думку, треба знайти той, що більше відповідає правопису, не суперечить йому і усталений в джерелах. --Flavius1 (обговорення) 09:00, 8 травня 2017 (UTC)
Та хай буде на першому місці Еммануель, а на другому Емманюель, для мене це не принципово. Ви зробите перейменування й відповідні правки з джерелами? До речі, з Манюелем Вальсом та сама проблема: в назві статті Мануель, в статті Манюель --Romanbibwiss (обговорення) 09:11, 8 травня 2017 (UTC)
Так само треба поправити, хоча може це і не заборонено вживати різні варіанти у тілі статті, але краще уніфікувати. Добре. Я зроблю.--Flavius1 (обговорення) 09:18, 8 травня 2017 (UTC)
Додав примітки з джерелами.--Romanbibwiss (обговорення) 08:32, 9 травня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

Дякую! Я вже проголосував, учора я одержав електронний лист з цим лінком.--Romanbibwiss (обговорення) 14:52, 12 травня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Коледж Брін Мар

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Коледж Брін Мар був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:49, 17 травня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Державна рада (Франція) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:37, 23 травня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Конституційна рада (Франція) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:37, 23 травня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Ернст Роберт Курціус

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ернст Роберт Курціус був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:32, 1 червня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Кристіан Бартоломе

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Кристіан Бартоломе був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:20, 3 червня 2017 (UTC)

Тиждень Ірану

Вітаю! Запрошую долучатись до Тижня Ірану. Стартуємо найближчим часом! --visem (обговорення) 19:18, 4 червня 2017 (UTC)

Дякую, обов'язково долучуся!--Romanbibwiss (обговорення) 17:55, 5 червня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Ернст Курціус

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ернст Курціус був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:43, 8 червня 2017 (UTC)

Пропозиція

Romanbibwiss вітаю! можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада чи Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень Української діаспори.--Yasnodark (обговорення) 14:15, 21 липня 2017 (UTC)

Вікіконференція-2017

Вітаю! Запрошую відвідати Вікіконференцію-2017, що відбудеться 25-26 серпня у Херсоні. --visem (обговорення) 21:40, 29 липня 2017 (UTC)

Вітаю! Запропонував Вас в арбітри. Дайте будь ласка відповідь. --Jphwra (обговорення) 17:30, 10 серпня 2017 (UTC)

Вибори до Арбітражного комітету

Вітаю! Нагадую вам, що вашу кандидатуру було висунуто на виборах Арбітражного комітету наступного скликання. Вашу кандидатуру автоматично буде відхилено, якщо до опівночі 15 серпня ви не підтвердите згоду на участь у виборах у якості кандидата. Прошу висловитися тут. Дякую! --Lystopad (обговорення) 09:51, 15 серпня 2017 (UTC)

Перепрошую! Тривалий час не мав доступу до інтернету.--Romanbibwiss (обговорення) 14:52, 24 серпня 2017 (UTC)

Вітаю Romanbibwiss , триває реєстрація щодо участі у місячнику фантастики, що офіційно стартує завтра, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на його сторінці. Сподіваюсь на поліпшення недоперекладеної статті Пауль Шеербарт. Під час можливої відповіді прошу пінгувати.----Yasnodark (обговорення) 16:21, 19 вересня 2017 (UTC)

Вітаю! Наразі маю обмежений час для вікіпедії, але саме на статтю про Шеербарта недавно сам натрапив і подумав про те, що її обов'язково слід довести до пуття. Тож скористаюся Вашим запрошенням і принаймні дороблю недороблене. --Romanbibwiss (обговорення) 17:11, 19 вересня 2017 (UTC)
Дякую, також прошу прошу вас також висловитися на підтримку банера на сторінці Вікіпедія:Кнайпа (пропозиції) у відповідній рубриці знизу.--Yasnodark (обговорення) 13:28, 20 вересня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Андреас Ешбах

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Андреас Ешбах був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:24, 6 жовтня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Георг Кляйн

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Георг Кляйн був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:24, 6 жовтня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Белгаум

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Белгаум був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:05, 2 листопада 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Джамнагар

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Джамнагар був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:05, 2 листопада 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Амраваті

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Амраваті був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 04:12, 9 листопада 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Джон Кровлі

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Джон Кровлі був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:26, 25 листопада 2017 (UTC)

Місяць хронології

Пишу як учаснику аналогічного тижня 2014 року. --Brunei (обговорення) 13:27, 11 грудня 2017 (UTC)