BMW 3 Серії (F34) Gran Turismo

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з BMW 3 Gran Turismo)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
BMW 3 Серії (F34) Gran Turismo
BMW 318d Gran Turismo
Виробник BMW
Роки виробництва березень 2013 – жовтень2020
Клас Великий сімейний автомобіль
Стиль кузова 5-дверний хетчбек
Компонування Передній двигун, задній привід
Передній двигун, повний привід (xDrive)
Двигун(и)
Коробка передач
Колісна база 2920 мм
Довжина 4824 мм
Ширина 1828 мм
Висота 1508 мм
Маса 1540–1735 кг

BMW 3 Gran Turismo (заводський індекс BMW F34) — компактний представницький ліфтбек класу Gran Turismo виробництва компанії BMW. Зовні силует нагадує купе, але розміри кузова набагато більше, ніж у звичайної 3-ї серії, так що 3-я серія GT повинна поєднувати типи седан і універсал.

Опис[ред. | ред. код]

BMW 318d GT Modern Line (F34)

F34 випускається з червня 2013 року і є варіантом моделі BMW F30, який продається як окрема модель. Поєднує в собі динамічні якості спортивного седана та внутрішній простір салону та посадку водія і пасажирів SUV.

Автомобіль заснований на платформі V3 і є першим поколінням BMW-серії, яка називається Progressive Activity Coupe (PAC). Концепт був представлений на Франкфуртському автосалоні 2009 року як Concept 3 Series Gran Turismo (3 GT). V3 виглядала для клієнтів BMW як мала спортивна версія 5 серії GT.

F34 виготовляється більшою на 110 мм з колісною базою, ніж у стандартного універсала 3-серії, з кузовом, вищим на 79 мм і ширшим на 17 мм.

BMW 3-серії GT будується на шасі 3L, що є більшим ніж стандартне шасі 3-серії. Таким чином, на GT, збільшення кузова, дозволило отримати три повноцінних задніх сидіння.

Хетчбек представлений у чотирьох версіях: SE, Sport, Luxury і M Sport. Незалежно від моделі, покупець стандартно отримає систему Business Navigation від BMW та додаток ConnectedDrive. У базовій SE передбачені: 18-дюймові литі диски коліс, активний задній спойлер, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, Bluetooth, DAB радіо, сенсори паркування та дощу. Модель Sport додатково запропонує: передні спортивні сидіння, спортивне кермо, спеціальну приладову панель з червоною підсвіткою та систему Drive Performance Control з трьома режимами управління Comfort, Sport і Sport+. Моделі Luxury постачаються з шкіряною обшивкою, дерев’яними декоративними вставками та хромованими елементами екстер’єру. Топова M Sport оснащена: спеціальними колесами, елементами обтічності кузовом та жорсткішою підвіскою. Меломани оцінять аудіосистему Harmon/Kardon на 16 динаміків та 600 ват потужності. Про безпеку дбають контроль стабільності та шість подушок безпеки.

Двигуни[ред. | ред. код]

Бензинові:

Дизельні:

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]