Some Enchanted Evening

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Надзвичайно приємний вечір)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Серія «Сімпсонів»
«Один чарівний вечір»
англ. Some Enchanted Evening
Сезон № 1
Серія № 13
Перший показ 13 травня 1990
Сценарій Джон Шварцвелдер
Режисер(и) Девід Сілверман
Код виробника 7G01
Запрошені зірки
Пенні Маршалл
Особливості серії
Напис на дошці «Я не кричатиму 'Пожежа' в класі» (англ. «I will not yell 'Fire' in a crowded classroom»)
Сцена на дивані Сімпсони просто сідають на диван
Хронологія
Попередня Наступна
Krusty Gets Bustedd Барт отримує двійку
Сезон 1
Список серій

«Some Enchanted Evening» — заключна тринадцята серія першого сезону серіалу Сімпсони, прем'єра якої відбулася 13 травня 1990 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Мардж помітила, що її ніхто не цінує, особливо Гомер. Залишившись одна, вона вирішує подзвонити доктору Марвіну Монро і поспілкуватися з ним про свої проблеми. Він говорить їй, що вона повинна сказати Гомеру про все, що «наболіло у неї на душі», а якщо він і після цього не зверне на неї належної уваги, то вона повинна піти від нього.

Гомер, який працював у цей час на АЕС, почув розмову Мардж і після цього весь вечір не наважувався піти додому, сидячи у Мо. Зрештою сам Мо радить Гомеру піти з Мардж в який-небудь ресторан, а потім провести ніч в мотелі, залишивши дітей вдома. Гомер погоджується з ним.

Тим часом Мардж чекає Гомера, але, коли він з'являється з трояндою і коробкою цукерок, вона тут же прощає його і погоджується поїхати з ним в мотель. Йдучи, вони подзвонили в службу догляду за дітьми, щоб їм прислали няню, причому їм доводиться брехати, що вони не Сімпсони, а Сампсони (у серії згадано, що Сімпсони знаходяться в чорному списку цієї фірми). До них прийшла няня, що представилася міс Батс. Вона включила для Барта і Лізи касету «Щасливі ельфи», а сама пішла на другий поверх укладати Меггі. Барту набридає дивитися цей мультфільм і він включає передачу «Найнебезпечніші злочинці Америки», де йшлося про грабіжницю, яка працює нянею, і поки вдома немає дорослих, в'яже дітей і краде з будинку все, що можна винести. На фотороботі няні-грабіжниці, показаної в тій передачі, зображена міс Батс. Водночас міс Батсуковські (справжнє ім'я злочинниці) зв'язала Барта і Лізу, але, завдяки допомозі Меггі, їм вдається втекти, зв'язати міс Батс і подзвонити в поліцію, щоб повідомити про упіймання няні-грабіжниці.

Мардж з Гомером в цей час проводили ніч в мотелі, але, коли Мардж подзвонила додому, їй ніхто не відповів, і вони вирішують повернутися. Приїхавши додому, вони не знайшли Барта і Лізу, які дзвонять в цей час в поліцію по міському таксофону, але зате знайшли пов'язану міс Батс, і, так як вони думали, що це були пустощі дітей, відпускають її не тільки з усім вкраденим, але ще й з потрійною платою, щоб у неї «не залишилося неприємного осаду». Через секунду приїжджає телебачення і поліція, яких Гомер запевняє в тому, що його єдиноборство з міс Батс було схоже на бої Брюса Лі.

В результаті Сімпсонів обікрали, злочинниця втекла, а єдиною радістю Гомера був той факт, що він виростив дітей, здатних знешкодити небезпечну злочинницю.

Посилання[ред. | ред. код]