Обговорення користувача:Katerina.Obodovskaya

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Piramidion у темі «Статус Файл:Hutsul wiki sign.png» 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Katerina.Obodovskaya!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 07:38, 5 червня 2019 (UTC)Відповісти

Щодо статті Вадим Володимирович Гуцул[ред. код]

Привіт! Дякуємо за цікавість до Проекту і за створення нової статті.
Однак, у Вікіпедії діють певні критерії значимості, згідно із якими статті потрібно створювати тільки про енциклопедично важливі об'єкти. Ваша стаття не відповідає цим критеріям, а отже її доведеться видалити.
У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значимості, а також на тематичні критерії значимості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, веб-сайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися. Якщо у Вас є можливість підтвердити значимість предмету статті Вадим Володимирович Гуцул за допомогою авторитетних джерел, Ви можете її відновити, навівши відповідні посилання у тілі статті.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проектом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам! — Mcoffsky (обговорення) 11:41, 11 червня 2019 (UTC)Відповісти

Немає жодного сенсу повторно створювати статтю, ідентичну до тієї, яку було вилучено. Краще зверніть увагу на те, що написано вище та спробуйте написати статтю, що відповідатиме правилам. З повагою, --Mcoffsky (обговорення) 11:58, 11 червня 2019 (UTC)Відповісти

Попередження[ред. код]

Припускаю добрі наміри (можливо, Ви просто ще не розібрались із правилами), втім змушений попередити Вас про можливе блокування Вас як користувача, якщо Ви не припините створення статей, що не відповідають правилам Вікіпедії. --Mcoffsky (обговорення) 12:06, 11 червня 2019 (UTC)Відповісти

Mcoffsky знову створена стаття, прохання вилучити і заблокувати автора. Спамити Вікіпедію це занадто --Jphwra (обговорення) 13:09, 11 червня 2019 (UTC)Відповісти

Блокування[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з неодноразовим створенням статті, що не відповідає вимогам правил після попередження для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Гуцул Вадим Володимирович[ред. код]

Вітаю! Якщо Ви уважно прочитали правила, посилання на які вже є вище на Вашій сторінці обговорення, то могли помітити, що предмет статті у Вікіпедії повинен бути значимим (правило ВП:КЗ). Найлегше значимість підтвердити незалежними авторитетними джерелами (правило ВП:АД). Хочу звернути увагу, що сторінки в соцмережах не можуть бути авторитетними джерелами, натомість публікації про діяльність особи в загальнодержавних чи міжнародних ЗМІ - ось авторитетні джерела. У статті, про яку йде мова, очевидна невідповідність критеріям значимості, тому її постійно вилучають адміністратори й тому я встановив на неї захист від створення (до речі, так само, як і на статтю Вадим Володимирович Гуцул). Спробуйте ще раз перечитати правила і створити якісний контент. Наснаги! З повагою, --Mcoffsky (обговорення) 17:11, 12 червня 2019 (UTC)Відповісти

Так, джерела - це найголовніша вимога з доведення значимості. Але, знову ж, висвітлення має бути широким і в авторитетних незалежних джерелах. Щодо керівників різних гілок влади, то тут я з Вами не зовсім згоден у даному конкретному випадку. --Mcoffsky (обговорення) 07:27, 13 червня 2019 (UTC)Відповісти

Щодо Файл:Hutsul wiki.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Hutsul wiki.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 00:05, 13 червня 2019 (UTC)Відповісти

Вадим Володимирович Гуцул[ред. код]

Доброго дня! Контент на сторінці Вадим Володимирович Гуцул (https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC_%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87_%D0%93%D1%83%D1%86%D1%83%D0%BB) Ваші зауваження врахували, контент змінили, джерела та посилання додали. Прошу розглянути зміни нарешті не блокувати, оскільки контент відповідає значемості, згідно заявлених критеріїв. Дякую за допомогу та розуміння.

Сторінку Вадим Володимирович Гуцул номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Вадим Володимирович Гуцул, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 червня 2019. Що ще можна зробити? -- — Alex Khimich 08:50, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти

Щодо оформлення обговорень[ред. код]

Привіт. Прошу пройти оцей коротенький інтерактивний посібник, який ознайомить Вас із принципами оформлення обговорень між користувачами. У нас обговорення мають дещо архаїчний формат, треба використовувати вікірозмітку, але посібник досить добре все пояснює (як оформлювати відступи, робити марковані списки, ставити підпис тощо).--Piramidion 16:36, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти

Дякую дуже! Подивилась. Ніби виходить)Katerina.Obodovskaya (обговорення) 17:05, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти

маленька порада[ред. код]

Доброго вечора, пані Катерино! Маю Вам пропозицію, уже давно підмічену вікі-традицію, як поборювати надмірних вікі-буквоїдів. Так, різні люди мають різний життєвий досвід і, відтак, відмінне різночитання правил та устоїв. Натомість повчати та кпинити будуть вас усі, адже пихатість-зарозумілість в українців - в генах))))

тому, щоби позбавити їх площадок суперечок та маневрів - наша спільнота апробувала таку процедуру - як особистий простір автора. Справжні автори статей (а не переносчики/гугл-транслейт контенту) бува мають певнісумніви щодо своїх напрацювань та джерел чи значимості певних фактівчи осіб (себто, як у вашому вападку - на грані) - тоді вони прохають адміністраторів не вилучати весь матеріал і статтю - а перенести її в особистий простір Автора.

а вже за деякий час, коли набереться ще додаткова інформація по темі (статті) - автор спокійно її переносить в головний простір. Зважте, Ви таким чином нічого не втрачаєте (з інформації), ба більше - пошуковики її також бачуть і видають в лінійці пошуку (правда не в числі перших). Тож таким чином Вамвдасться зберегти інформацію і продовжуватимете наповнювати укр-вікі новими матеріалами. Наснаги, Катерино!--КогутякЗенко (обговорення) 19:36, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти

  • КогутякЗенко, щиро Вам вдячна за пораду та підтримку! Не розумію, за що вони на мене так вз'їлися... Я абсолютно відповідальна й не маю жодних сумнівів у правдивості тієї інформації, яку я виклала.
  • Ось приклад Користувач:Perohanych/Паракуда Олег ...але не поспішайте. Спершу ще поДописуйте наявну статтю. Апотім, за кілька днів, якщо більшість спільноти й адміністратори-менеджери порадять, ще трішки настоятися вашій інформації-контенту - сміливо попросіть то перенести в особистий простір.
  • наразі, і я Вам вдячний - ви яскраво висвітили основну хибу вікі-контент-збирачів... які ганяються за "глямур-публічністю" ... себто тягнуть сюди другорядних персоналій із обмеженим інтелектом чи станом в суспільстві, натомість важливі суспільні верстви та відповідні персони - ігнорують... наче навмисно. Відтак, актрисулька що 15 хвилин покрутила срачиною на екрані- важливіша за лікаря, який врятував 1000 життів, зачуханий гиляр шайби чи м'яча є достойнішим за прокурора чи слідчого що піймали 100 злочинців....
  • тож не дивуйтеся, що ті, хто понижує-примітивізує інтелектуальну складову українського контенту - можуть напосідатися на вас...що з них візьмеш...не доросли:):) творіть-пишіть іще - собі не задоволення і їм, цяпку, на перекір:)--КогутякЗенко (обговорення) 20:42, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти
КогутякЗенко, я всю основну інформацію виклала, та й мені вже страшно щось дописувати, бо скажуть, що це піар або реклама, що заборонено (хтозна, що в них в голові)... А скільки часу може тривати це обговорення? До речі, читаючи Ваш коментар, знаєте, про що подумала? Шкода, що чим більше розповсюдження в ЗМІ, тим, значить, особа значиміша. Мені це дуже прикро. Та й зокрема я дала посилання на авторські колонки Вадима Володимировича на "Українській правді". Це авторитетне всеукраїнське видання. Мені дивно, що там вдалося домовитися про публікації з редакторами, а тут мене сприйняли в штики... Katerina.Obodovskaya (обговорення) 21:05, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти
  • Катерино, не бійтеся - пишіть і творіть!!! ваша мова, стиль і граматика - дає фору всім їхнім шантажам та вибрикам (бачать у вас потенційного і якісного конкурента, на фоні якого їхні вікі-перли - блякло-сірий матеріал на догоду кільком статистам).
  • Катерино, якщо покинете редагувати-писати, це означатиме, що Ви здалися - на поталу примітивізації українського контенту ...а відтак і суспільства. Невже ці випадкові досікування і люди - стануть Вам непоборними порогами. Переконаний, що НІ...тож до справи.
  • Статтю перечитав із насолодою (мова, інформативність...і відзначу вашу наполегливість!!!) і закарбував собі молодого суспільного діяча Кропивниччини...і не тільки я ...он, бачите, ще кілька редакторів...а декому він снитиметься до пів ночі:).
  • тому, хочу почитати ще кілька ваших дописів щодо Кропивницького чи його цікавинок й Гідних людей! Наснаги!!!--КогутякЗенко (обговорення) 21:21, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти
КогутякЗенко, дякую ще раз! Я буду продовжувати стояти на своєму, допоки триватиме обговорення. Але постає питання, чи варто псувати свої нерви, якщо адміністратори самі ж порушують визначені правила (хай на грані, але вже як є). Було питання, чи це орган виконавчої влади? Є норма закону, що це дійсно так, і його придумала не я. На це вони знайшли вже низку контраргументів, хоча в суб'єктивності та демагогії чомусь звинувачують мене. І це вже для них, виявляється, не так важливо. Складається таке враження, що є одна думка правильна, і вона належить їм. Хоча якісного аргументу, крім їх суб'єктивних бачень про те, що текст треба вилучити, я, чесно кажучи, також не побачила. Про хамство деяких адмінів я взагалі мовчу. Впевнена, що люди, які ховаються за ніками і дозволяють собі таке жахливе ставлення до мене не те, що як до дівчини, а як до людини, не заслуговують навіть на відповідь і хоч якусь реакцію. Це низько! Якщо колонки на "Українській правді" з тисячами переглядами та поширень називають "пустими блогами", то я навіть не знаю, що відповісти. Чи багато нардепів з артистами можуть похвалитися такими досягненнями? Уже втомилась пояснювати, що спамила я не зі зла. У мене більше питань, ніж відповідей. На жаль. Я розчарована. Вибачте, що виплеснула це все на Вас! Katerina.Obodovskaya (обговорення) 10:55, 17 червня 2019 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Hutsul wiki sign.png[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Hutsul wiki sign.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Piramidion 05:18, 19 червня 2019 (UTC)Відповісти