Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 2021-1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

This Month in Education: August 2020

This Month in Education

Volume 9 • Issue 8 • August 2020


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 13:33, 23 серпня 2020 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні Великого князівства Литовського і Руського

--Sakateka (обговорення) 11:06, 15 серпня 2020 (UTC)

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини «Вікімедіа Україна» за серпень
Вибрані анонси на вересень

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:10, 1 вересня 2020 (UTC)

This Month in Education: September 2020

This Month in Education

Volume 9 • Issue 9 • September 2020


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 12:49, 23 вересня 2020 (UTC)

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини за вересень
  • У вересні відбулися дві знакові події для української спільноти вікіпедистів:
    • Українська Вікіпедія вийшла на 17 місце за кількістю статей серед 303 мовних розділів. Про подробиці події читайте у нашому блозі.
    • Стаття про столицю України в англомовному розділі Вікіпедії була перейменована із «Kiev» на «Kyiv». Пригадали історію питання разом з вікіпедистами.
  • 30 вересня завершився фотоконкурс «Вікі любить пам’ятки» в Україні. 550 учасників та учасниць завантажили рекордну кількість файлів за 9-річну історію конкурсу — понад 47 000 фото. Дякуємо усім, хто долучилися! Стежте за новинами та результатами у соцмережах проєкту:
Вибрані анонси на жовтень
  • Триває голосування щодо дат Вікіконференції 2020, а також збір пропозицій тем та спікерів на сайті «Вікімедіа Україна».
  • Подовжено обговорення планів діяльності «Вікімедіа Україна» на 2021 рік. Запрошуємо пропонувати ініціативи, які ви хотіли б втілити наступного року і які потребують підтримки, або просто висловити свої думки та побажання на сайті «Вікімедіа Україна» або у Кнайпі.
  • У жовтні стартує другий конкурс статей «Вікіпедія для школи». Конкурс триватиме із 20 жовтня до 20 грудня, але реєструватися запрошуємо уже зараз. Запрошуємо освітян долучатися та позмагатися за цінні призи. Анонс та реєстраційна анкета.

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:09, 2 жовтня 2020 (UTC)

This Month in Education: October 2020

This Month in Education

Volume 9 • Issue 10 • October 2020


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 12:59, 25 жовтня 2020 (UTC)

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини за жовтень
  • Протягом жовтня у межах конкурсу «Вікіпедія для школи» було створено близько ста статей на теми шкільної програми. Запрошуємо освітян долучатися далі та позмагатися за цінні призи, адже конкурс триває до 20 грудня. Анонс та реєстраційна анкета
  • Оголошено результати більшості номінацій фотоконкурсу «Вікі любить Землю». Дізнавайтесь, які фото пам’яток природи стали найкращими в областях, у номінаціях «Найкраща аерофотографія» та «Найкраще відео» на сайті конкурсу та у соцмережах:
  • З 12 жовтня у Вікіпедії триває Місяць котових. Наразі створено та покращено 40 статей, стаття «Оцелот» вже отримала статус доброї.
З початком листопада стартували

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:08, 9 листопада 2020 (UTC)

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію або скорочену — нижче.

Новини за листопад
  • В результаті марафону «Це зробила вона» було покращено 120 статей Вікіпедії та Вікіцитатах, майже 20 користувачів долучилися до проєкту.
  • Оголошено переможців номінації «Найкращі фото» у конкурсі «Вікі любить Землю». Переглянути топ-10 якісних фото конкурсу за оцінками журі можна сайті конкурсу. 14 листопада відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу, що проходила онлайн. Трансляція.
  • Оголошено переможців спецномінації «Via Regia Ukraine» у конкурсі «Вікі любить пам'ятки». Детальніше.
У грудні можна приєднатись до

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 21:10, 9 грудня 2020 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні Це сказала вона у Вікіцитатах

--Сергій Липко (обговорення) 00:24, 17 грудня 2020 (UTC)

This Month in Education: November 2020

This Month in Education

Volume 9 • Issue 11 • November 2020


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 07:15, 17 грудня 2020 (UTC)
Кіт Профітроль з сувенірами від Вікімедіа Україна за участь у Вікіконференції
Кіт Профітроль з сувенірами від Вікімедіа Україна за участь у Вікіконференції

З Новим роком! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію на його сторінці або скорочену нижче.

Новини за грудень та анонси січня

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 10:48, 5 січня 2021 (UTC)

This Month in Education: January 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 1 • January 2021


ContentsHeadlinesSubscribe
In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: ZI Jony 17:26, 23 січня 2021 (UTC)

This Month in Education: January 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 1 • January 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 15:35, 24 січня 2021 (UTC)

Привіт! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію або скорочену — нижче.

Основне за січень
  • «Вікі любить пам'ятки» оголосили найкращі фотографії пам’яток культури України у конкурсі 2020 року. Також оргкомітет представив топ-121 світлин змагання. Переглянути фото можна у блозі конкурсу.
  • 15 січня вікімедійці відзначали 20-річчя заснування Вікіпедії. Детальніше про святкування.
  • 28-31 січня тривав Вікімарафон 2021 — уже традиційна акція з написання статей до дня народження українськомовної Вікіпедії. Учасники та учасниці долучалися здебільшого онлайн, але пройшло також 15 подій в 11 областях України. Сам день народження українського розділу Вікіпедії ми відсвяткували 30 січня.
Анонси

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 11:33, 5 лютого 2021 (UTC)

This Month in Education: February 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 2 • February 2021


ContentsHeadlinesSubscribe
In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: ZI Jony 07:33, 24 лютого 2021 (UTC)

Долучайтеся до WikiGap 2021

Вітаю! Сьогодні розпочався WikiGap 2021 — онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 21 березня.

10 березня о 18:00 ми проведемо вебінар, приурочений до марафону (реєстрація).

За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної». Також за окремі призи можна поборотися у споріднених проєктах: міжнародному марафоні WikiGap Challenge (починається через кілька днів) або у WikiGap в українських вікіцитатах.

Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у WikiGap 2020.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:26, 5 березня 2021 (UTC)

Привіт! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію або скорочену — нижче.

Основне за лютий
Анонси
  • До 10 березня триває Місяць культурної дипломатії України. Створюйте і покращуйте статті про Україну та українську культуру. Сторінка проєкту для статей українською мовоюдля статей іншими мовами
  • До 21 березня в українській Вікіпедії проходить марафон WikiGap 2021 — масштабна акція написання статей про жінок. Це міжнародна кампанія, яку організовують четвертий рік поспіль, щоб зменшити гендерний дисбаланс у Вікіпедії.

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 16:00, 8 березня 2021 (UTC)


Звертайте увагу на шаблон {{в роботі}}

Вітаю! Випадково заглянув на нові редагування, і побачив, що Ви додали розділ до статті, яку я зараз і редагую. В мене вихід лише відкинути Ваше редагування, а потім додати. бо інакше моя робота не збережеться. Прошу так більше не робити. --Yukh68 (обговорення) 16:21, 16 березня 2020 (UTC)

Добрий день! Та як знаєте - якщо після додасте - ок. Я бачив шаблон, але чомусь подумав, що 2 дні - то занадто і вирішив додати інформації. За кілька днів би точно забув би. --Nickispeaki (обговорення) 16:27, 16 березня 2020 (UTC) Добре було б тільки на невеликий проміжок часу ставити такий шаблон на популярні статті.... Щоб інші могли оновлювати. --Nickispeaki (обговорення) 16:27, 16 березня 2020 (UTC) Ще таке (чисто для себе хочу уточнити) - а чому не збережеться Ваша інформація? Я ніби не дуже міняв структуру статті, щоб аж так щось там могло пропасти.... --Nickispeaki (обговорення) 16:27, 16 березня 2020 (UTC)
Пробачте, будь ласка, я не навмисно то зробив. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 16:28, 16 березня 2020 (UTC)
Ну, я просто її потрохи пишу з суботи, бо там стаття стає все більшою, і цікавішою. От поляки навіть спеціальний коронавірусний закон прийняли. А структура статті міняється по ходу редагування, але я таки зумів вилізти з конфлікту редагувань, хоча дехто розказував, що так саме втрачається редагування основного редактора. --Yukh68 (обговорення) 16:32, 16 березня 2020 (UTC)
Ага! То добре. То для новачків може бути великою проблемою. У самого таке іноді на початку вікі-діяльності бувало. А зараз - відразу в нижньому вікні показує всі мої зміни і я їх можну знову скопіювати і вставити. Через пару секунд. Ну чи через 10 секунд - залежить тільки від швидкості інету. :-) --Nickispeaki (обговорення) 16:43, 16 березня 2020 (UTC)
Добрий день. Перепрошую, то додали? Вперше з таким стикаюся, що правка ніби збереглася (мені так показувало), а насправді - ні, в історії правок теж її немає. @Yukh68:--Nickispeaki (обговорення) 07:34, 17 березня 2020 (UTC)
Та так, ніби все нормально. --Yukh68 (обговорення) 12:00, 17 березня 2020 (UTC)
А що мого додали? Та не подумайте нічого такого - просто дійсно, ВПЕРШЕ у мене таке - щоб мої правки пропали і з кінцями! А я так на 100% був впевнений, що ДЕСЬ та і залишаться мої правки, що нікуди їх і не подумав зберегти! А потім от, навіть ніяк не можу пригадати, ЩО ж я туди хотів додати. І ніби щось таке важливе, аж таке, що ніяк не можу пригадати! От, катавасія! :-) --Nickispeaki (обговорення) 13:42, 17 березня 2020 (UTC) Та, ладно, якщо пригадаєте, то Ок, а ні - ну то що ж вже зробиш. ;-) Хіба що... Чи могли б Ви ще раз пояснити, як Ви зрозуміли, що щось пропаде? Чи от, ЯК побачили мої правки? І відкинули? Бо у мене такого (от саме отакого - що ПОКАЗУЄ, що хтось правки робить і показує навіть ЯКІ і відкидує, але МОЇ зберігає...) ще не було. Як правило, або відкидає мої, але їх таки показує знизу у вікні і зберігає інші; або відкидає інші, а зберігає мої, але при тому НЕ показує відкинуті правки інших.... Чудасія! :-) Ніяк не заспокоюся... :-) --Nickispeaki (обговорення) 13:42, 17 березня 2020 (UTC) Ще раз глянув Коронавірусна хвороба 2019 в Україні - Переглянути історію - ніц з того нема! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 13:42, 17 березня 2020 (UTC)


Згущівка

Згущівка
Дякую! Максим Стоялов (обговорення) 12:00, 18 березня 2020 (UTC)
І тобі дякую! :-) --Nickispeaki (обговорення) 16:55, 18 березня 2020 (UTC)

Згущівка

Згущівка
Добрий День!
                        Я роблю добро для всіх,просто так, бо мені подобается коли добро роблять мені.
                                        ГАРНОГО ВАМ ДНЯ!!!)))
                                                                                                                  
                                                                                       Просто Добра Людина)
     P.S.Добро-це одна з галузей душі) Papapizza 1 (обговорення) 07:50, 25 березня 2020 (UTC)
Може таки "якостей душі"? Галузь - то у промисловості. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 10:32, 25 березня 2020 (UTC)

Згущівка

Згущівка
Якщо я вірно зрозумів, Ви впорядкували створену мною сторінку. Якщо так - дуже Вам вдячний! Мені досі не доводилося створювати сторінки на Вікі. Це перший досвід.

Я маю деталізовані фото монуманта, власне могил та інша інформація про цей історичний об'єкт.

В першу чергу хочу додати фото монумента, щоб всі могли детально роздивитися цей, без перебільшення, геніальний і емоційно надзвичайно потужний витвір мистецтва. Ludmirer (обговорення) 17:11, 18 червня 2020 (UTC)

І Вам дякую. :-) Ви, все-таки, перечитайте те, що я Вам написав. На перший раз - ок, але далі Вам треба буде все робити за правилами. Удачі!--Nickispeaki (обговорення) 17:21, 18 червня 2020 (UTC)

Ще таке... Я не впевнений, чи Ви бачили, то напишу тут. Я написав ВСЕ детально у Вас на сторінці Обговорення. Отам вгорі екрану у вас біля Вашого ніку Ludmirer мали з'явитися циферки - це Вам якісь повідомлення. Там мало бути щось типу 6 червона - це в першу чергу читати і 1 синя. Синя - це Вам дякують, як правило. А червоний колір - це Вам ЩОСЬ пишуть - або гарне або не дуже. :-0 В основному гарне, але ж буває різне! :-) То треба ті циферки завжди дивитися - це ніби у фб або емейлі - показує відразу, чи є Вам повідомлення. Ок. Читайте і давайте там у себе на сторінці Обговорення відповіді. Я там дещо Вас запитував. :-) --Nickispeaki (обговорення) 17:26, 18 червня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Pilatus PC-9

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Pilatus PC-9 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:39, 25 травня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Samsung Galaxy A Quantum

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Samsung Galaxy A Quantum був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:39, 25 травня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Катерина Бегу

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Катерина Бегу був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:46, 9 червня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Трава у дома

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Трава у дома був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:47, 9 червня 2020 (UTC)

Сторінку ITC.ua номіновано на вилучення

Стаття ITC.ua, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 серпня 2020. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 19:01, 26 серпня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Союз МС-19

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Союз МС-19 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:42, 16 жовтня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Союз МС-20

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Союз МС-20 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:42, 16 жовтня 2020 (UTC)

Привіт! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію або скорочену — нижче.

Основне за квітень
  • Команда Вікімедіа Україна запустила телеграм-канал. Наразі ми публікуємо тут переважно анонси поточних подій і можливостей вікімедійного руху, але також плануємо частіше розповідати про історію, принципи руху, ділитися цікавою інформацією з минулих років. Підписатися на канал можна за цим посиланням.
  • З 1 до 30 квітня тривала Європейська весна — українська частина конкурсу статей Wikimedia CEE Spring, присвяченого країнам Центральної і Східної Європи. За попередніми результатами, за місяць змагання понад 70 учасників і учасниць створили й поліпшили понад 1600 статей. Найбільше опрацьованих статей про Польщу, Росію, Чехію, Білорусь і Туреччину. До 31 травня конкурсанти можуть доопрацьовувати нові статті, створені під час Європейської весни 2021. Ці статті оцінюватимуться станом на кінець травня.
Анонси
  • Оргкоманда української частини «Вікі любить Землю» оголосила дати конкурсу у 2021 році. Подання робіт триватиме з 1 до 30 червня. Як і в попередні роки, взяти участь у конкурсі можуть усі охочі, як професійні фотографи, так і любителі. Подавати можна фото, зроблені будь-коли; головне, щоб вони були вашими власними та зображали пам’ятки природи України. Деталі щодо змін у регламенті конкурсу 2021 року організатори опублікують уже незабаром. Стежити за новинами можна у блозі й Фейсбук-сторінці «Вікі любить Землю» в Україні.
  • До 31 травня запрошуємо писати про Україну в межах Wikimedia CEE Spring. Учасники конкурсу у Вікіпедіях німецькою, словацькою, польською, турецькою та ще майже 30 іншими мовами Центральної та Східної Європи можуть протягом цього часу створювати й поліпшувати статті про Україну. Теми статей можна обрати з переліку пропонованих. Авторам і авторкам найбільшого внеску про Україну ми готуємо пам’ятні сувеніри. Анонс із детальнішими умовами участі українською і англійською.
  • У травні триває обговорення стратегії розвитку програми «БоГеМА» — співпраці ГО «Вікімедіа Україна» з культурними установами. Запрошуємо усіх зацікавлених долучатися на сторінці.

Цього місяця маємо також багато цікавих анонсів, які не увійшли у цю скорочену версію — шукайте їх у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 11:24, 13 травня 2021 (UTC)

This Month in Education: March 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 3 • March 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 11:46, 26 березня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Бодіпозитив

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Бодіпозитив був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:12, 17 березня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Анабель Бюкар

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Анабель Бюкар був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:06, 15 квітня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Карла Авелар

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Карла Авелар був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:04, 18 березня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Weltmeister Maven

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Weltmeister Maven був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:20, 22 травня 2020 (UTC)

Щодо назви

Ну так створіть окрему статтю, а поки її нема - використовуймо те, що є. У нас є два варіанта: 1) Або постворювати окремі статті, як це є в інших вікіпедіях. 2) Або повністю присвятити цю статтю тим подіям, якщо у наших вікіпедистів немає бажання створювати такі статті.--NOSFERATU (обговорення) 04:21, 3 червня 2020 (UTC)

Та я зараз іншим зайнятий. ;-) А так би і створив. Просто там за інтервікі плутанина ВЖЕ виникла - в англійській це суто по ОДНОМУ штату, а у нас називається по всьому США! ;-( Непорядок! :-) Натомість тої, що по всій Америці у нас немає. Тому пропоную поки що перейменувати, як я запропонував, то може тоді швидше хтось створить, бо побачить, що потрібної статті немає. А по кожному окремому штату створювати сенсу точно немає! --Nickispeaki (обговорення) 18:20, 3 червня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Оріон (БПЛА)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Оріон (БПЛА) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:44, 28 червня 2020 (UTC)

Питання від Rys07 (13:50, 12 липня 2020)

Дякую!:) --Rys07 (обговорення) 13:50, 12 липня 2020 (UTC)

Добрий вечір! Що то було? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 19:50, 12 липня 2020 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Вулиця Конотопської битви (Суми) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 07:40, 23 липня 2020 (UTC)

Стаття Скрипник Роман Миколайович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 липня 2020. Що ще можна зробити? --eNVoy (обговорення) 17:58, 24 липня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Bitcoin Foundation

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Bitcoin Foundation був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:39, 30 серпня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Роджер Вер

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Роджер Вер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:40, 30 серпня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Кіберпартизани

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Кіберпартизани був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:12, 12 жовтня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Єдиноріг (економіка)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Єдиноріг (економіка) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 16:15, 13 жовтня 2020 (UTC)

Сторінку Суши Wok (мережа магазинів) номіновано на вилучення

Стаття Суши Wok (мережа магазинів), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 22 жовтня 2020. Що ще можна зробити? --Mestees (обговорення) 13:33, 22 жовтня 2020 (UTC)

Суши Wok

Перевірете? $)46.133.236.56 20:17, 30 жовтня 2020 (UTC)

YesТак Зроблено--Nickispeaki (обговорення) 21:48, 30 жовтня 2020 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Куліда Сергій Володимирович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:43, 2 листопада 2020 (UTC)

Будь ласка, перевірте свою електронну пошту

Вітаємо, Nickispeaki/Архів 2021-1: Будь ласка, перевірте свою електронну пошту! Тема: "The Community Insights survey is coming!" Якщо у вас є які-небудь запитання, будь ласка, надішліть електронною поштою surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 17:30, 25 вересня 2020 (UTC)

Xin vui lòng kiểm tra email của bạn

Xin chào Nickispeaki/Архів 2021-1: Xin vui lòng kiểm tra email của bạn! Chủ đề: "The Community Insights survey is coming!" Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi nào, vui lòng gửi email tới surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 18:24, 25 вересня 2020 (UTC)

Сторінку Амадор Лопес номіновано на вилучення

Стаття Амадор Лопес, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 8 листопада 2020. Що ще можна зробити? --Goo3 (обговорення) 17:54, 8 листопада 2020 (UTC)


Стаття Корнієць Олександр Павлович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 листопада 2020. Що ще можна зробити? --Mcoffsky (обговорення) 11:10, 5 листопада 2020 (UTC)

Дякую, що нагадав, але ж можна було б якось й інакше. Вичистити, наприклад, оди від Івана... --Nickispeaki (обговорення) 11:23, 5 листопада 2020 (UTC)

Сторінку Ringoo номіновано на вилучення

Стаття Ringoo, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 18 листопада 2020. Що ще можна зробити? --Япіб-12 (обговорення) 15:39, 18 листопада 2020 (UTC)

Долучайтеся до марафону «Це зробила вона» про видатних жінок

Вітаю! Ви брали участь у цьогорічній кампанії WikiGap у березні. Долучайтеся також до схожого проєкту, який проходить цього і наступного тижня — марафону «Це зробила вона». Він присвячений покращенню статей про видатних жінок.

Марафон триватиме до наступного четверга 26 листопада. Цього разу ми фокусуємося саме на покращенні уже наявних статей. Можна працювати над покращенням стилю статей за спеціально підготовленими списками, а можна просто доповнювати і вдосконалювати будь-які статті про жінок.

Усі активні учасники й учасниці марафону зможуть отримати сувеніри від організаторів, а три найактивніші редактор(к)и — додаткові подарунки.

Будемо дуже раді вашій участі! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:44, 18 листопада 2020 (UTC)

Запрошення до Транспортного марафону

Шановний Nickispeaki, запрошуємо Вас до участі в «Транспортному марафоні» !
Вітаю! Запрошуємо Вас приєднатися до участі у першому в Українській Вікіпедії Транспортному марафоні, що невдовзі розпочнеться.
Головна мета — створення та доповнення статей транспортної тематики, яка, на жаль, знаходиться у вкрай незадовільному стані.
Автори найбільшого з найбільшим за показником якості і кількості внеском, а також всі учасники, що створять від 10 якісних статей мають можливість отримати цінні нагороди і Вікіордени.

Марафон проходитиме з 30 листопада по 30 грудня 2020 року. Долучайтесь!

--Kisnaak Обг.Внесок 11:36, 21 листопада 2020 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Батирєв Антон Миколайович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:39, 10 грудня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Ти тільки мій

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ти тільки мій був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:41, 10 грудня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Fendouzhe

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Fendouzhe був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:05, 11 грудня 2020 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Гонта Микола Петрович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:07, 26 квітня 2020 (UTC)

Вікіконференція 2020

Вітаю! Запрошую проголосувати за дати проведення Вікіконференції, запропонувати теми та доповідачів => Перейти на сторінку обговорення на сайті «Вікімедіа Україна» --AnnaKhrobolova (WMUA) (обговорення) 13:07, 19 вересня 2020 (UTC)