Оснат Лубрані

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Оснат Лубрані
Osnat Lubrani
Країна  Ізраїль
 США
Діяльність дипломат, кінематографістка
Alma mater Колумбійський університет, Нью-Йоркський університет і Єврейський університет
Знання мов англійська, іврит і французька
Заклад Організація Об’єднаних Націй
Батько Uri Lubranid

Оснат Лубрані — дипломат. Координаторка системи ООН в Україні, гуманітарна Координаторка (з 2018)[1].

Біографія[ред. | ред. код]

Представництво Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні

Здобула ступінь магістра Колумбійського університету в Нью-Йорку за спеціальністю міжнародні відносини та ступінь магістра Нью-Йоркського університету за спеціальністю виробництво кінофільмів та телевізійних програм. Ступінь бакалавра в Єврейському університеті у Єрусалимі за спеціальністю антропологія та історія Африки. Має громадянство Сполучених Штатів Америки та Держави Ізраїль, володіє англійською та французькою мовами та івритом.

Працювала консультанткою з питань захисту прав людини та розвитку в Руанді та Демократичній Республіці Конго (тогочасний Заїр).

Регіональний директор відділу Центральної та Східної Європи та директор Бюро зв'язку в Жіночому фонді ООН (ЮНІФЕМ) у Брюсселі.

Займалась підтримкою Програми розвитку ООН у колишній Югославській Республіці Македонія в рамках Бюро ПРООН з попередження криз і відновлення.

2009—2013 — координаторка з питань розвитку Організації Об'єднаних Націй і Постійна представниця Програми Розвитку ООН у Косові, моніторинг діяльності Миротворчої місії ООН у Косові (МООНК).

2013—2018 — координаторка системи ООН і Постійна представниця Програми Розвитку ООН у Республіці Фіджі, виконуючи обов'язки в дев'яти інших малих острівних державах, що розвиваються (Федеративні Штати Мікронезії, Кірибаті, Маршаллові Острови, Науру, Палау, Соломонові Острови, Тонга, Тувалу та Вануату).

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Постійний представник ПРООН в Україні. UNDP (укр.). Архів оригіналу за 19 квітня 2021. Процитовано 20 серпня 2018.