Обговорення користувача:Mishae/Гаррі Поттер ) (18.03.2011—30.03.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Mishae/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Mishae

Гаррі Поттер =)[ред. код]

А не могли б ви зробити статті по іграм про Гаррі Поттера? =) З цього шаблону

Alecs 20:47, 18 березня 2011 (UTC)[відповісти]

Шановний Alecs, я написав статтю Lego Гаррі Поттер: Роки 1-4, але до сажоленію я зробив її у трьох примірниках, не кажучи вже про те, що я міг її погано перекласти. Перевірте будь ласка. І ще, я написав ось ці три статті: Гаррі Поттер: Чемпіонат світу з квідічу (гра), Гаррі Поттер і філософський камінь (гра), і Lego Creator: Гаррі Поттер, без дуплекатов.

Дякую

~~mishae~~

Михайле, в майбутньому, якщо створите дублюючу статтю (чи кілька таких статей), зайві можете повидаляти. Це робиться просто. Ставите на самому початку статті {{db|пояснення причини видалення}} У поясненні опишіть що сталось, чому статтю слід вилучити.
І приєднуючись до багатьох побажань вище, попрошу ще про таке: не перекладайте будь-ласка інтервікі. Тобто в кінці статті ви бачите наприклад таке:
[[af:Harry Potter]]
[[am:ሃሪ ፖተር (መፅሐፍ)]]
[[ja:ハリー・ポッターシリーズ]]
[[sq:Harry Potter]]
[[sr:Хари Потер]]
[[yi:הארי פאטער]]
[[zh:哈利·波特]]
Не перекладайте такі розділи. Копіюйте їх у статтю без перекладу.--Сергій (обг.) 20:03, 21 березня 2011 (UTC)[відповісти]

Я написав ще 4 статті про Гаррі Поттера, але на жаль, 3 з них я не так назвав, в Українській Вікі. Будь ласка, не гнівайтесь на мене, я постараюся їх, і інші статті виправити, якщо це буде в моїх силах.

Гаррі Поттер і в'язень Азкабану (гра) Гаррі Поттер і кубок вогню (гра) Гаррі Поттер і Орден Фенікса (гра) Гаррі Поттер і Принц-полукровка (гра)

Mishae 01:32, 29 березня 2011 (UTC)[відповісти]

дяка! =) по мірі часу відредагую всі ці статі =) Alecs 20:25, 30 березня 2011 (UTC)[відповісти]