Обговорення користувача:Piramidion/Архів/2013

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Piramidion у темі «Бойовий голуб» 10 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Piramidion!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Geohem 11:20, 14 липня 2013 (UTC)

Голосування щодо денонсації конкурсу «Галерея Слави Сходу України та Півдня Росії» з боку Української Вікіпедії

Запрошую висловити власну думку. --Bulka UA (обговорення) 20:22, 24 липня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Джек Робінсон (футболіст)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Джек Робінсон (футболіст) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:48, 29 липня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Draconian - Turning Season Within cover.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Draconian - Turning Season Within cover.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. SteveR (обг.) 09:57, 20 жовтня 2013 (UTC)

Дякую за те, що додали ОДВ. Ще було б непогано, якби ви дещо зменшили зображення, скажімо до 250x250 пікселів, адже у статті воно використовується у розширенні 220x220, а на сервер завантажене майже в два рази більше зображення. А це не відповідає пункту ВП:КДВ про Роздільність/якість відтворення. З повагою, --SteveR (обг.) 10:42, 20 жовтня 2013 (UTC)
Добре, дякую за інформацію, я ще не розібрався зі всіма нюансами, зараз цим займуся--Piramidion (обг.)
Дякую за розуміння. Буду надзвичайно вдячний, якщо доведете до ладу всі завантажені Вами файли (благо, їх не так вже й багато). Якщо матимете запитання — звертайтесь. --SteveR (обг.) 10:52, 20 жовтня 2013 (UTC)
Якраз цим займаюсь. Спасибі! --Piramidion (обг.)
І Вам спасибі! --SteveR (обг.) 11:10, 20 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Дерево Життя.jpg

привіт. а що то буде? --アンタナナ 17:22, 20 жовтня 2013 (UTC)

Привіт! Нічого, то я просто собі на сторінку помістив, "для краси") Його в принципі можна на commons перекинути, може комусь для чогось потрібно буде...--Piramidion (обг.)
вільним файлам — місце на коммонз) --アンタナナ 18:47, 20 жовтня 2013 (UTC)
Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).
Дякую за інформацію) Візьму це до уваги, пізніше залию на коммонз--Piramidion (обг.)

Статус файлу Файл:Стас Шуринс - Небо-кровь.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Стас Шуринс - Небо-кровь.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. RLuts (talk) 07:49, 21 жовтня 2013 (UTC)

Це, взагалі-то, не до мене... Я думав, справа тільки в роздільності, тому зменшив роздільність до мінімуму, якщо там ще в чомусь проблема - то я не в курсі, не я писав статтю...--Piramidion (обг.)
привіт. є скрипт, яким автоматично повідомляється завантажувач файлів, якщо на файл ставиться шаблон про недоліки. Ви були в історії — Ви теж отримали «попередження» ;) --アンタナナ 21:14, 21 жовтня 2013 (UTC)
Привіт) тепер зрозуміло, дякую за інфу--Piramidion (обг.)

Про різне

Вітаю! Спершу дякую за статтю про Драконіан — сам збирався створити, але все руки не доходили, і, певно, не дійшли б.

Глянув ще на Ваш внесок — помітив одну річ, яку можна покращити (якщо, звісно, захочете). Я про іменування статей про альбоми. Немає сенсу називати статтю Into Night's Requiem Infernal (альбом) — у світі більше немає нічого, крім цього альбому, що б називалось Into Night's Requiem Infernal, і слово «альбом» в назві є зайвим. Але Ви вже створили сторінку-перенаправлення Into Night's Requiem Infernal, і просто перейменувати мені статтю вже не вдасться.

Можете поставити на перенаправлення шаблон {{db-author}}, і коли його вилучать, перейменувати основну статтю. З Aphotic те саме.

Раптом що — звертайтесь! З повагою, Volodymyr D-k (обговорення) 19:53, 19 жовтня 2013 (UTC)

Добре, дякую за поради! Пізніше цим займуся, я просто не знав як правильніше зробити, тепер знатиму. Спасибі!--Piramidion (обг.) 20:00, 19 жовтня 2013 (UTC)
L'Enfant Sauvage (альбом) туди ж :) Якщо маєте ще статі з подібними назвами - знаєте, що робити! Volodymyr D-k (обговорення) 19:09, 20 жовтня 2013 (UTC)
ТакТак Зроблено --Piramidion (обг.)

Ще запрошую висловити свою думку щодо статті Coursera, як матимете бажання, бо ніби й непогана, але не викликала такого ажіотажу, як статті вище. То хоч якось до неї увагу приверну :( Буду вдячний за будь-які коментарі. Volodymyr D-k (обговорення) 12:43, 24 жовтня 2013 (UTC)

Патрульний

За результатами обговорення Вам надано прапорець патрульного та відкочувача. Якщо будуть виникати якісь питання, можете задавати їх у кнайпі патрульних --RLuts (talk) 12:38, 8 листопада 2013 (UTC)

Ок, спасибі! --Piramidion (обг.) 13:45, 8 листопада 2013 (UTC)

Прізвища

Вітаю! Могли б за нагоди проглянути створену мною статтю TechCrunch щодо правильності перекладу прізвищ з англійської? І не відписуйте, якщо варто щось змінити — одразу там і виправляйте . Наперед дякую. Volodymyr D-k (обговорення) 09:22, 15 листопада 2013 (UTC)

Привіт! Та там наче все добре з прізвищами , і переклад, як на мене, дуже якісний. А я сам — не такий вже і спеціаліст по перекладу, особливо іншомовних прізвищ… Теж часто з ними плутаюся, проте стараюся перекладати якнайближче до оригінальної вимови, хіба що хтось мені вкаже правильніший, або якийсь усталений, загальноприйнятий переклад.--Piramidion (обг.) 09:36, 15 листопада 2013 (UTC)
Keith Teare — дивився на ютубі інтерв'ю з ним — то там приблизно так і вимовляється його ім'я — Кіт Тір. Як на мене, це і є найточніше написання)--Piramidion (обг.) 09:55, 15 листопада 2013 (UTC)

Місяць Дніпропетровщини №2

Доброго дня! Запрошую Вас долучитися до другого місяця Дніпропетровщини, який планується до проведення 18 листопада – 15 грудня цього року. Був би надзвичайно радий побачити Ваші статті у рамках тижня.— Шиманський હાય! 05:34, 16 листопада 2013 (UTC)

Гонгадзе

Вітаю! Будь ласка не змінюйте нічого тільки тому що ви так вважаєте. Це прізвище є в словнику УМІФ. До речі саме так воно було в паспорті Гонгадзе. Поверніть статті до стану згідно джерел. --Tigga (обговорення) 11:00, 4 грудня 2013 (UTC)

Звідки інформація про паспорт?
Перепрошую, але це ви змінили прізвища, не подавши інформації про джерела. Я коли змінював - дав у описі редагування посилання на сюжет ТСН, де прізвище чітко вимовляється як "Ґонґадзе", тобто, так як було. І джерел я так і не побачив, в інтернеті це прізвище записується двояко. Згідно яких джерел змінювати?--Piramidion (обг.) 11:05, 4 грудня 2013 (UTC)
Отут, до речі, згадується прізвище Ґонґадзе ВІСНИК Національного університету «Львівська політехніка». Англійською Ґонґадзе записується як Gongadze[1]. Навіщо змінювати Ґ на Г?--Piramidion (обг.) 11:18, 4 грудня 2013 (UTC)
Дивіться -> Вікіпедія:Дотримання мовних стандартів. Усі слова, які є в орфографічному словнику Українського мовно-інформаційного фонду НАН України, слід писати згідно зі словником.
Пункт 1. «Усі слова, які є в орфографічному словнику Українського мовно-інформаційного фонду НАН України, слід писати згідно зі словником.»
До речі в тому відео на 36-й секунді з'являється напис «Леся Гонгадзе».
Я бачив фото паспорту у пресі, не можу знайти зараз, ось деякі документи - [2] [3].
ВІСНИК помиляється. Потрібно користуватися правописом [4]
--Tigga (обговорення) 12:29, 4 грудня 2013 (UTC)
Тепер зрозуміло. Я пробував знайти фото посвідчення чи іншого документу в інтернеті, але нічого такого не надибав.--Piramidion (обг.) 12:39, 4 грудня 2013 (UTC)

Силовий розгін Євромайдану в Києві

Колего, ці категорії зайві (RTMP) --91.197.junr3170 (обговорення) 13:40, 8 грудня 2013 (UTC)

Вибачте, одразу не побачив що ці категорії ієрархічно пов'язані. Відкинув ваше редагування, бо не зрозумів його суті, та ще переді мною це саме зробив досвідченіший користувач. Надалі не стану цього робити, і якщо ви знову видалите категорії — залишу статтю на патрулювання іншими учасниками, хай вони вирішують, залишати так чи ні. Бо в мене й досі є сумніви щодо доцільності/недоцільності такої кількості категорій. Якщо згідно з правилами — то треба видаляти. Але до всіх правил існують винятки, і я не знаю, як ставитись до цього випадку… --Piramidion (обг.) 20:07, 8 грудня 2013 (UTC)

Запрошення

--Krupski Oleg (обговорення) 17:51, 10 грудня 2013 (UTC)

Вікімайдан

Вітаю, шановний колего! Прошу висловити власну позицію з приводу даної пропозиції.--Dim Grits 09:53, 12 грудня 2013 (UTC)

Бойовий голуб

Помітив у Вашій статті ось таке "авторитетне" джерело:). Виправте або вилучіть інформацію, яку Ви брали звідти, будь ласка --RLuts (talk) 23:15, 13 грудня 2013 (UTC)

Дякую за повідомлення, не знав, що джерело — фейкове. Стаття перекладена, тільки я ще вичитки не робив, тому шаблону не ставив. Шукав додаткові джерела для статті, хотілося знайти щось українською — знайшов тільки це, жаль що виявилося фейковим. Буду знати на майбутнє.--Piramidion 01:00, 14 грудня 2013 (UTC)