Pull & Bear

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Pull & Bear
ісп. Pull&Bear
Тип бізнес
brick and mortard
дім модиd і мережа магазинів
Форма власності дочірнє підприємство
Галузь роздрібна торгівля
Засновано 1991
Штаб-квартира Артейшо
Співробітники 12 501 осіб
Холдингова компанія Inditex
pullandbear.com
CMNS: Pull & Bear у Вікісховищі

Pull & Bear (/ pʊl ən bɛər /) — це іспанський магазин одягу та аксесуарів, заснований у Нароні, Галісія. Бренд заснований 1986 року під ім'ям «New Wear, SA».[1] У вересні 2011 року компанія почала продаж і через інтернет-магазин.

Опис[ред. | ред. код]

Бренд фокусується на повсякденному одязі та аксесуарах для молодих людей у стилі вуличної моди за доступними цінами.[2]

Pull & Bear насолоджується швидким інтернаціональним розширенням сфер впливу та завоюванням ринків по всьому світу, це дуже впливає на модну філософію цього бренду, яка спрямована на об'єднання творчості та якісного дизайну, а також — на швидке реагування на вимоги ринку.[3]

Нові лінії продукції, введені в магазинах, урізноманітнили асортимент, доступний на торгових точках бренду. Ці лінії включають: музику, відеоігри, техніку та інші сфери, які відображені в одязі. 1998 року Pull & Bear представив «XDYE» більш спортивну лінію одягу з елементами hi-tech, пов'язану з іконами молодіжної культури 21 століття.

Колекції бренду поєднують спортивний одяг з одягом для відпочинку. 2011 року бренд Pull & Bear представив свій онлайн-магазин.

У берені 2023 року було оголошено, що бренди Bershka, Zara та Pull&Bear повернуться на ринок РФ під новими назвами, відповідно, Bershka матиме назву Ecru, Pull&Bear мали перейменувати на DUB, а Zara — на Maag[4].

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Visa Offers and Perks | Visa. eg.visamiddleeast.com. Архів оригіналу за 4 листопада 2021. Процитовано 4 листопада 2021.
  2. INDITEX Group - Pull and Bear. web.archive.org. 17 березня 2010. Архів оригіналу за 17 березня 2010. Процитовано 4 листопада 2021.
  3. Pull&bear gains ground in athleisure through an alliance with Umbro. www.themds.com (амер.). Архів оригіналу за 4 листопада 2021. Процитовано 4 листопада 2021.
  4. Магазини Bershka, Zara та Pull&Bear повертаються в Росію під новими іменами: що відомо. РБК-Украина (укр.). Процитовано 28 березня 2023.

Посилання[ред. | ред. код]

http://www.pullandbear.com [Архівовано 2 березня 2021 у Wayback Machine.]

Профіль компанії на opendatabot.ua — Структура власності компанії ТОВ «ПУЛ ЕНД БЕА УКРАЇНА»