Обговорення користувача:Sergento/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 13:01, 9 січня 2013 (UTC)

З приводу Шаблону "Канал"

Вітаю, пане Sergento! Розпочавши роботу над статтею Південний канал, я спочатку не зумів віднайти потрібного шаблону-картки, тому взявся за створення нового (це моя перша спроба створення шаблону, тому в цій справі я однозначно новачок). Створивши у своїй майстерні, взявся це все переносити в нову статтю-шаблон, де потрапив на створений Вами ще восени 2011 року шаблон, котрий спочатку мені не трапився. Ризикнув повністю замінити його на свої правки. Після того, коли завершив першу чергу роботи над статею про Південний канал, приступивши до категорізації натрапив на Панамський канал. Зрозумівши, що Ви шаблон "Канал" робили під цей центральноамериканський канал, зробив корективи у шаблоні так, щоб врахувати ті пункти, які містить шаблон-картка статті про Панамський канал, щоб вони відобразилися у статті. Прошу Вас, переглянути теперішній стан речей у Шаблоні-картці, вашій і моїй статтях, щоб можна було дійти певного консенсусу, який я наразі бачу в таких варіаціях:

  1. Переробити шаблон так, щоб врахував існуючу статтю (можливо ще є статті окрім тієї, що про Панамський канал?) разом з моєю;
  2. Відкотити зміни у шаблоні до останніх Ваших і я перероблю свою статтю про Південний канал.

Природно, для Вас легшим буде останній варіант, однак вважаю, що нова редакція шаблону містить ті пункти, які корисні їй мати. Сподіваюся на співпрацю. З повагою, Kirotsi (обговорення) 17:48, 13 січня 2013 (UTC)

Вітаю. Не бачу проблеми в тому, що Ви змінили цей шаблон. Загалом, вважаю, що таким, яким він є зараз (2013.01.14 10:09EET), він цілком задовольняє статті і про Панамський, і про Південний канали. Додав кілька параметрів у шаблон, змінив назву одного у Панамському каналі, от і вся "біда". Наразі, також, жодна інша стаття цей шаблон, наскільки мені вдалося вияснити, не використовує, тож, вважаю питання закритим. Кому треба буде що туди додати — додасть собі. Якщо цим кимось виявитесь Ви — прохання: не забудьте внести відповідні зміни у документацію до шаблону. З повагою, Sergento 08:14, 14 січня 2013 (UTC)
Дякую за швидке розв'язання зазначеного питання --Kirotsi (обговорення) 12:48, 14 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:32, 25 січня 2013 (UTC)

Вікіпедія:Статті, які повинні бути в усіх вікіпедіях/stat

Оновіть будь-ласка цю сторінку. А якщо зможете зробити так, щоб вона оновлювалась автоматично, то будете взагалі магом. — Це написав, але не підписав, користувач Дмитро Худзій (обговореннявнесок).

Статистику оновлює бот - спеціальна програма --«Teo» обг 07:41, 2 липня 2012 (UTC)
А що за робот? Нам би в бевікі він дуже пригодився. --Чаховіч Уладзіслаў (обговорення) 09:27, 26 січня 2013 (UTC)
Код для обчислень взятий мною на сторінці Користувач:DixonD/Statscode. Він написаний на Python і використовує бібліотеки для роботи з вікіпедією, які легко знаходяться пошуковиком. Цей код, щоправда, пізніше був трохи вдосконалений, аби умів розпізнавати статусні статті та приналежність до Надпопулярних. З повагою, Sergento 09:16, 28 січня 2013 (UTC)
Якщо цікавитесь статистикою укрвікі поруч з іншими вікіпедіями дивіться meta:List of Wikipedias by sample of articles--«Teo» обг 07:42, 2 липня 2012 (UTC)

Доброго дня! Після останнього оновлення в таблиці добавилася стаття Любов (№ 220). Але у нас це редирект на Кохання. Тому в розмірі статті стоять нулі. Чи можна якось виправити цю досадну технічну помилку? З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 09:50, 29 грудня 2012 (UTC)

Так, є таке діло. Там справа така, що сторінку перейменували, а інтервік в англійській Вікіпедії не змінили. Ні той, хто перейменовував, ні боти. Оскільки список статей подається через англійську Вікі, а далі по інтервікам, то так-от вийшло... З повагою, Sergento 10:22, 29 грудня 2012 (UTC)

Відкочувачу

Пане / пані Sergento!

Не відкочуйте, будь ласка, "ПерсТЕнів" на "Перснів". Роман перекладено саме як "ПерсТЕнів". Інших перекладів ви зараз в Україні не знайдете.

Гаразд, якщо мова йтиме про назву твору — залишатиму. В інших же випадках, згідно зі словником, правильна форма - "перснів". З повагою, Sergento 12:05, 28 січня 2013 (UTC)

Звернення до киян

Шановний киянину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу!


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 17:35, 28 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні зв'язності


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 17:35, 28 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні кінопремій

--KuRaG (обговорення) 11:02, 1 лютого 2013 (UTC)

...

Привіт з Бучача! Нащо зняв герб Галичини - Боцюрків же ж галичанин!!!!! Не роби цього, не псуй чиюсь роботу (ВЕЛИКЕ прохання). Навіщо жалітись Якудзі, якщо можна відправити безпосередньо мені інфо. І не казав я, що хтось вандал, а от те, що зникає герб Галичини - то це як розуміти, пане з Ужгорода?

Безпосередньо куди, шановний? Були б Ви зареєстрованим користувачем (і ставили підпис у обговореннях) — так і зробив би. Якудзі не жалівсь, а питав поради, бо він більш досвідчений і, як на мене, у тій статті назрівало щось на зразок війни редагувань і пан Якудза, як адміністратор, має засоби впливу на подібні ситуації. Що вандал — безпосередньо не казали, але інтонація і слова, якими були залишені повідомлення (мені і дописувачу Олюсь, який теж правив ту ж сторінку) схилили мене швидше до цього терміну, аніж до якогось м'якшого. Якщо Ви під словами про псування мною Вашої роботи не мали на увазі те, що я вандал — прошу вибачення за те, що так вирішив.
Щодо герба Галичини - не маю нічого проти нього, якщо він зображений у тому місці, де не викликає заперечень. Справа в тому, що, як вже писав пан Якудза на сторінці обговорення статті, у Вікіпедії не прийнято позначати прапорами, чи гербами національність (як на мене, це, навіть нелогічно). Якщо Ви наполягаєте, те, що він з Галичини, можна написати це у "Місці народження", наприклад: "місце народження = [[Бучач]], [[Файл:ZUNR coa.svg|border|25пкс]] [[Галичина]]". Може це на чиюсь думку, теж буде не зовсім правильно, але, принаймні, викликатиме менше заперечень. Не написав цього на сторінці обговорення статті, бо вважав, що це доволі загальні речі, аби писати їх на сторінці однієї статті. Що ж, тут, пан Якудза, мабуть, правий, що все ж написав туди, альтернативи, певно, не було.
Загалом, мені прикро за непорозуміння, не хотів образити Вас своїми діями. Буду радий, якщо Ви, незважаючи на це, все ж вирішите зареєструватися, аби, по-перше, Ви не зливалися з іншими анонімами, по-друге, було простіше залагоджувати подібні непорозуміння, а по-третє, аби Ви могли брати участь не тільки у редагуванні статей, а й у житті вікіспільноти. Бажаю плідної праці і порозуміння з іншими дописувачами. З повагою, Sergento 08:07, 29 січня 2013 (UTC)
Любіть Україну - як Сонце любіть! Ставте свого-нашого ведмедя в статтях про закарпатців - буде ясравіше виглядати, читач зразу ж бачитиме, що стаття про Закарпаття чи про закарпатця(-ку) ( якщо лев - то галичанин(-ка) чи має стосунок до ЗУНР, ящо Сонце - то подоляк(-нка) і т.д. Ми всі - УКРАЇНЦІ, але ж ми трохи відрізняємось - а в цьому - сила! ( Німці - це ж рурці, і саксонці, і шваби...).СЛАВА УКРАЇНІ!ДЯКУЮ! А правила, якщо це на краще - треба міняти!
У Вікіпедії немає незмінних правил. Це одна з основ Вікіпедії. Якщо Вам правило не до вподоби - реєструйтеся, піднімайте питання, висловіть свої аргументи, почуйте інших... Можливо, зміните.
А про ведмедя — обов'язково подумаю :) З повагою, Sergento 09:03, 29 січня 2013 (UTC)
Просьба! Хотів, щоб в статті нижче таблиці про місто було схематичне розташування на мапі, а бачу, що нема. Будь ласка, допоможіть. ДЯКУЮ!
Вітаю. Давайте подивимось, що можна зробити. Про яку статтю йде мова?
(На майбутнє: Пишучи користувачам на сторінки обговорення нове повідомлення/зауваження/прохання, краще створюйте нову тему, це робить сторінку обговорення більш зручною для читання, навігації та пошуку потрібної інформації і для Вас, і для того, кому Ви пишете, і для інших користувачів, які, можливо, спостерігають за цією сторінкою. І бажано ставити підпис (послідовність ~~~~, яку рушій вікі перетворить на підпис та поточну дату), це також допоможе і з усім вище згаданим, і просто буде ввічливіше). З повагою, Sergento 14:11, 4 лютого 2013 (UTC)

Нагорода

Заслуженому патрульному
За значну роботу у сфері патрулювання статей. --Acedtalk 20:07, 1 березня 2013 (UTC)
Вельми несподівано, але однак приємно. Дякую. З повагою, Sergento 20:10, 1 березня 2013 (UTC)

Про Владимира Прелога

Добрый день! Я пытаюсь понять, откуда взялась статья про Владимира Прелога: нет ни одной ссылки на источники и напоминает нарушение авторского права. Скажите, является ли написанная Вами статья переводом из русской Википедии? — Mfomich (обговорення) 07:50, 4 березня 2013 (UTC)

Здравствуйте. Да, статья здесь является переводом статьи из русской Википедии, так что в поиске источника вряд ли смогу Вам помочь. В статье приведены некоторые ссылки, в т.ч. на сайт Нобелевского коммитета, где размещена автобиография ученого. Предполагаю, что эта информация в большой мере могла послужить источником для статьи... С уважением, Sergento 08:46, 4 березня 2013 (UTC)
Правда обнаружилась. Источником послужила данная публикация. Видимо, это всё-таки нарушение авторского права. Если интересно, то вопрос о статье обсуждается тутMfomich (обговорення) 18:39, 5 березня 2013 (UTC)

Питання

Вітаю! І що, багато русинів живе в Ужгороді? А скільки слів у словнику? Цікаво було б його переглянути --Brandner (обговорення) 12:19, 7 березня 2013 (UTC)

Вітаю. На жаль, відповісти на Ваші запитання не можу так, як Ви могли б очікувати. Скільки русинів? Не знаю, я їх не рахував і вони нічим не вирізняються з-поміж інших мешканців міста. Але, вочевидь, вони є, бо, навіть, наскільки мені відомо, діє "Товариство підкарпатських русинів". Відтак, у питанні чисельності мусимо вдовольнитися припущеннями і статистикою. Скільки слів у словнику? Певно, що достатньо, аби люди, які ним послуговуються не мали труднощів у передачі інформації одне одному. Якщо цікаво подивитися на них — до Ваших послуг цілий розділ Вікіпедії. Також можете дослідити статті Русинська_мова та Закарпатський говір, а також інші подібні. З повагою, Sergento 08:54, 11 березня 2013 (UTC)

Запрошення

--Krupski Oleg (обговорення) 15:56, 12 березня 2013 (UTC)

1000 необхідних статей

Вітаю! Пам'ятаю, ви брали активну участь у місячниках покращення 1000 необхідних статей, може варто провести четвертий, адже після того як інтервікі перенесли до wikidata ми точно втратили купу великих статей, які були майже на межі між середніми й великими. З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 08:45, 24 березня 2013 (UTC)

Вітаю! Так, було таке діло. Щодо нового місячника - можна було б, але там з інтевіками справді трохи плутанина вийшла. Востаннє, коли намагався оновити статистику, виявилося, що, наприклад, для статті Брюссельський столичний регіон інтервіки загубилися десь у перенаправленнях. Ще для декількох робот взагалі, чомусь, не може прочитати їх з ВікіДата. В принципі, щоби повиправляти таке місячник не потрібен. З іншого боку, справді, у список декілька разів вносили зміни, через що наш рейтинг дещо опустився. Моя думка - друга половина травня, саме тоді, мабуть, зміг би приділити трохи уваги такій роботі, зокрема, веденню статистики. Та й, можливо, робота з ВікіДата до того часу трохи налагодиться. З повагою, Sergento 11:07, 24 березня 2013 (UTC)
Тим часом у дядька Ігоря я з'ясував, що інтервікі не рахувалися, але поки був ентузіазм, оформив сторінку нового тижня, тож приєднуйтесь, дату, на побажання інших, я змістив назад, але, думаю, можна буде узгодити: Четвертий місячник покращення необхідних статей.--Romanbibwiss (обговорення) 11:43, 24 березня 2013 (UTC)

Доброго здоровля! Якщо Ваша ласка, можете оновити статистику? --MaryankoD (обговорення) 13:48, 18 квітня 2013 (UTC)

Вітаю! Так, сьогодні-завтра, якщо ВікіДата не зазбоїть, будуть свіжі дані. З повагою, Sergento 13:59, 18 квітня 2013 (UTC)

Користувач:SergoBot/WikiStats

Привіт! В’єтнамці обігнали китайців, тому я деякі зміни вніс. А до бота теж можна зміни внести? --Nickispeaki (обговорення) 10:52, 12 червня 2013 (UTC)

Вітаю! Які саме зміни маються на увазі? Sergento 11:04, 12 червня 2013 (UTC)

Пропозиція

Привіт. Підкажіть будь ласка, як створити бота для роботи із Формулою-1 і футболом? Дякую за увагу.Ig2000. 07.06.2013
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 00:56, 8 червня 2013 (UTC)

Вітаю. Передусім, чи маєте досвід у програмуванні? Яку саме роботу, Ви бачите, має виконувати такий бот? Sergento 11:06, 12 червня 2013 (UTC)

привіт!

дуже потрібно, щоб Ти зі мною зв'язався. пропозиція дійсна до 11:30 ;)) можна імейлом, а можна телефоном (є на сторінці вікізустрічі тогоріч). дякую --アンタナナ 07:13, 30 червня 2013 (UTC)

безмежно вдячна! --アンタナナ 07:35, 30 червня 2013 (UTC)
завжди будь ласка Sergento 07:38, 30 червня 2013 (UTC)

Назви небесних тіл

Вітаю! Чи можливо автоматично додавати походження назв малих небесних тіл у статті, створені ботом?--Розум (обговорення) 14:11, 10 липня 2013 (UTC)

Можливо, якщо маєте маєте звідки брати цю інформацію. З повагою, Sergento 07:51, 15 липня 2013 (UTC)

Голосування щодо денонсації конкурсу «Галерея Слави Сходу України та Півдня Росії» з боку Української Вікіпедії

Запрошую висловити власну думку. --Bulka UA (обговорення) 08:07, 25 липня 2013 (UTC)

Місяць Полтавщини

6 вересня розпочинається Місяць Полтавщини. Запрошую до участі. З повагою, --KuRaG (обговорення) 06:56, 4 вересня 2013 (UTC)

себуанці і варайці

Доброго вечора!

Треба оновити список Користувач:SergoBot/WikiStats - себуанці і варайці обігнали португальців. А найближчим часом, можливо, і в’єтнамців теж. --Nickispeaki (обговорення) 15:54, 14 вересня 2013 (UTC)

Вітаю! Спиоск буде обов'язково оновлено у понеділок, чи вівторок. Зараз, на жаль, не маю можливості це зробити. З повагою, Sergento 19:13, 14 вересня 2013 (UTC)

Радянсько-українська війна

Доброго дня! Ви затвердили редагування користувача Stas-Adolf у статті Радянсько-українська війна, проте я вважаю, що у таких темах треба більш ретельно аналізувати внесок користувачів. В данному випадку, Stas-Adolf позамінював прапори УНР на прапор України, що неприпустимо. Я думаю, що при затверджені версії статті треба бути уважнішим. ✍ Green Zero Обг 09:45, 16 вересня 2013 (UTC)

Справді, поміж іншими змінами не помітив, що прапор "перевернули". Дякую за зауваження. З повагою, Sergento 10:13, 16 вересня 2013 (UTC)

Латимерія коморська

Вітаю! Ви затвердили правки у цій статті. Я скасував ваше затвердження, перепрошую! Там багато помилок, не тільки мовних, але й наукових. Давайте почекаємо, поки автор зробить всі правки. Стаття подана на конкурс WikiBioContest-2013, час виправити ще є. З повагою --Yuriy Kvach (обговорення) 15:41, 26 вересня 2013 (UTC)

Та не питання, давайте почекаємо. Чудово, що Ви можете виявити наукові помилки. Я дивився на наявність посилань, на те, які виправлення були зроблені відносно попередньої версії, формально все гаразд. З повагою, Sergento 15:54, 26 вересня 2013 (UTC)

Нагорода

Вітаю!

Заслуженому патрульному
за найбільшу кількість патрулювань, здійснених у вересні 2013 року Geohem 09:03, 4 жовтня 2013 (UTC)
Дякую! Sergento 10:25, 4 жовтня 2013 (UTC)

Клапоух Юрій Олексійович

привіт. а чому Ти тут перевірив редагування? ред.№ 13328862 користувач же забрав шаблон про те, що стаття є кандидатом на вилучення --アンタナナ 11:06, 8 жовтня 2013 (UTC)

привіт. Цікаве запитання. Переглянув історії, і статті, і обговорення, але так і не зрозумів, чому без підсумку в голосуванні поставив відмітку. З повагою, Sergento 06:10, 9 жовтня 2013 (UTC)
ок) думала чи не пропустила чогось --アンタナナ 11:35, 9 жовтня 2013 (UTC)