Користувач:Alex Blokha/Точь-в-точь

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

«Точь-в-точь» — телепередача Першого каналу, неофіційне продовження шоу «Як дві краплі» (російської версії міжнародного формату "Your Face Sounds Familiar «- іспанський оригінал: „Tu cara me suena“ — компанії» Endemol").

Як і «Один в один!», «Точь-в-точь» — шоу перевтілень, учасники якого зображують відомих музикантів і співаків акторів минулого і сьогодення, намагаючись зробити це максимально схоже на оригінал. Кожен випуск члени журі оцінюють виступи конкурсантів за п'ятибальною шкалою, всі бали сумуються і утворюють турнірну таблицю, щоб згодом можна було виявити переможця шоу.

Ведучий проекту — Олександр Олешко.

Історія[ред. | ред. код]

Докладніше: Один в один!

Шоу «Один в один» виходило на «Першому каналі» з 3 березня по 26 травня 2013 а, ставши одним з найпопулярніших проектів на російському телебаченні. За результатами глядацького голосування переміг Олексій Чумаков. Виробником виступала компанія, якій належать права на формат шоу — «Вайт Медіа» продюсера Тимура Вайнштейна.

Шоу закінчилося з часткою аудиторії вище 30 відсотків, але, незважаючи на це, нового контракту у Першого каналу з «Вайт Медіа» не було, а Вайнштейн отримав пропозицію від ВГТРК перенести шоу на канал « Росія-1». Як повідомляє «Лента.ру», ціна, запропонована «Вайт Медіа» на «Росії-1», істотно перевищувала суму, яку платив виробнику Перший канал: вартість одного випуску «Як дві краплі» на Першому обходилася в 500 тисяч доларів, а на каналі «Росія-1» Тимуру Вайнштейну запропонували мільйон доларів за випуск, при тому, що їх буде 18.

У лютому 2014 Перший канал запустив промо-ролик нового шоу «Точь-в-точь». Ролик іронізував над переходом «Як дві краплі» до конкурентів:

«Можна не мати ніяких переваг — ні яскравої зовнішності, ні природного артистизму, ні чаруючого голосу, але думати, що все виходить один в один.»

http://www.1tv.ru/videoarchive/73628

Про формат нового шоу не говорилося нічого, і навіть імена учасників трималися в секреті. Ролики з фрагментами першого випуску з'явилися тільки за день до прем'єри.

Шоу «Точь-в-точь» вперше вийшло в ефір 2 березня 2014 а, в той же час на каналі «Росія-1» стартував другий сезон «Як дві краплі». У підсумку частка проекту «Першого каналу» випередила частку конкурента майже вдвічі. Телекритики відзначили, що рівень виступів і якість гриму на двох проектах практично не відрізнялися, а шоу Першого каналу виграло в основному завдяки членам журі, за якими було цікавіше спостерігати, ніж за їхніми колегами на «Росії-1».

Після переходу шоу «Один в один!» На канал «Росія», члени журі Геннадій Хазанов і Любов Казарновська заявили, що залишаться на Першому каналі, і будуть брати участь у новому проекті цього каналу. Також, на «Першому» залишилися педагоги з вокалу та акторської майстерності, які працювали з конкурсантами першого сезону «Один в один!», І ведучий Олександр Олешко.

Після закінчення першого сезону шоу, іспанська компанія «Gestmusic Endemol» і її російський представник ЗАТ «Вайт Медіа» вирішили подати позов на «Перший канал» в Арбітражний суд Москви за незаконне використання формату шоу. Позивачі вимагають визнати, що «Точь-в-точь» копіює оригінальний формат «Your Face Sounds Familiar», проданий каналу «Росія 1», і заборонити в подальшому здійснювати виробництво подібних шоу без дозволу «Endemol».

У жовтні 2014 року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що «Перший канал» виграв справу. Представник телеканалу повідомив, що" російським законодавством не передбачено такого охороняється об'єкт авторського права, як формат, а охоронювані елементи (логотип і музична заставка) не використовувалися каналом «. Представники компанії» Вайт Медіа "заявили, що залишилися незадоволені цим рішенням суду і мають намір опротестувати його.

На початку лютого 2015 сайт «Першого каналу» оголосив про другий сезон проекту. Перший випуск призначений на 15 лютого.

Формат[ред. | ред. код]

У шоу беруть участь дванадцять відомих співаків. У кожному випуску їм потрібно перевтілитися в зірок музики або кіно, намагаючись перейняти оригінальний стиль артиста, від зовнішності і манери рухатися до тембру голосу. Журі, яке складається з п'яти чоловік, оцінює за п'ятибальною системою кожного учасника одразу після закінчення його або її виступу. Бали, що набираються артистами, накопичуються.

Шоу «Точь-в-точь» відрізняється від «Один в один!» В основному системою оцінок. У шоу «Один в один!» Члени журі оцінюють учасників за системою, схожою на систему «Євробачення», і це відбувається тільки після того, як всі учасники виступили. У шоу «Точнісінько в точку» члени журі оцінюють учасників після кожного номера за п'ятибальною системою. У шоу «Один в один!» В кінці випуску кожен з учасників вибирає одного суперника, з яким він або вона хоче присудити додаткові 5 балів; в шоу «Точь-в-точь» учасники не оцінюють один одного, замість цього в кінці передачі з'являється спеціальний гість — «третейський суддя», який спостерігає за виступами в окремій кімнаті, а потім роздає конкурсантам оцінки за п'ятибальною системою.

Шоу «Точь-в-точь» відрізняється ще й тим, що продюсери вирішили зберегти інтригу і не розголошувати імена учасників шоу. Члени журі повинні вгадати, хто стоїть перед ними. В кінці випуску не оголошується, в кого учасники будуть перевтілюватися в наступний раз.

Інша відмінність між двома форматами — ведучі. У проекті «Один в один!» Їх двоє, один веде шоу і представляє учасників, а його соведущая бере у них інтерв'ю перед виходом на сцену. Під час інтерв'ю показують зйомки з репетицій по вокалу і з акторської майстерності. У проекті «Точнісінько в точку» тільки один ведучий. Все, що відбувається за лаштунками, в ефір не потрапляє (але записи репетицій та інтерв'ю з учасниками доступні на офіційному каналі проекту на сайті «YouTube»). Перед виходом учасника на сцену ведучий оголошує тільки образ, в якому той буде виступати, після чого глядачі бачать короткий кліп з одного-двох виступів представленої знаменитості.

Переможець сезону визначається за підсумками всіх випусків, а не СМС-голосуванням телеглядачів. Фіналу, як такого, немає, всі конкурсанти беруть участь у всіх випусках і отримують очки від членів журі. Єдина відмінність фінального випуску від інших — члени журі ставлять оцінки після всіх виступів. В кінці сезону вручається також приз глядацьких симпатій учаснику, який набрав більше голосів в спеціальному голосуванні телеглядачів, і спеціальний приз від членів журі (починаючи з другого сезону).

У третьому сезоні кількість учасників зросла до 13. Спочатку передбачалося, що за підсумками півфіналу учасник, який виступив, на думку журі, слабше інших, буде не допущений до змагання у фіналі, однак в підсумку до фіналу пройшли всі учасники сезону.

Четвертий сезон — «Суперсезон» — відрізняється від попередніх тим, що в ньому замість нових учасників змагаються деякі з більш популярних і успішних представників трьох перших сезонів шоу.

Учасники[ред. | ред. код]

Перший сезон[ред. | ред. код]

Другий сезон[ред. | ред. код]

Третій сезон[ред. | ред. код]

  • Росія Олександр Бон
  • Росія Максим Галкін
  • Росія Олексій Глизін
  • Росія Поліна Гріффіс
  • Росія Петр Дранга
  • Росія Лада Денс
  • Росія Євген Дятлов
  • Росія Володимир Льовкін
  • Киргизстан Світлана «Ая» Назаренко
  • Україна Ксана Сергієнко
  • Росія Олена Темнікова
  • Росія Катерина Шпіца
  • Росія Анна Шульгіна

Журі[ред. | ред. код]

Проект «Точь-в-точь» судять чотири члени журі та один третійський суддя. Постійними членами журі проекту є Геннадій Хазанов, Любов Казарновська і Леонід Ярмольник, які рідко пропускають випуски. Решта членів журі з'являються по черзі. В ролі четвертого члена журі найчастіше виступають Максим Аверін, Михайло Боярський та Анна Ардова.

Чотири члени журі оцінюють учасників за п'ятибальною шкалою після кожного виступу. В кінці випуску з'являється третейський суддя, який ставить оцінки всім учасникам відразу, подивившись всі виступи і порівнявши їх.

У більшості випадків перед виставленням оцінок третейські судді, як і учасники шоу, виконують пісню в образі тієї чи іншої знаменитості. За свої виступи третейські судді не отримують оцінок.

У рідкісних випадках на роль третейського судді запрошують двох осіб, які, тим не менш, виставляють одну оцінку на двох, підсумовуючи спільну думку.

Перший сезон[ред. | ред. код]

Член журі Кількість випусків
Леонід Ярмольник 14 (усі)
Любов Казарновська 14 (усі)
Геннадій Хазанов 13 (1-8,10-14)
Анна Большова 5 (2-3,5,10,14)
Максим Аверін 4 (1,7,11,14)
Анна Ардова 3 (6,8-9)
Олександр Ревва 2 (4,9)
Михайло Боярський 2 (12-13)

У ролі третейських суддів на проекті виступили (в порядку появи): Олена Ваєнга, Лариса Доліна, Валерія, Михайло Боярський, Ольга Кормухіна, Мауріціо Швайцер, Лев Лещенко, Алла Пугачова, Данило Дунаєв, Діма Білан, Філіп Кіркоров, Дмитро Дюжев та Тамара Гвердцителі .

Другий сезон[ред. | ред. код]

Член журі Кількість випусків
Любов Казарновська 14 (усі)
Геннадій Хазанов 11 (1-9,13-14)
Леонід Ярмольник 11 (2,4-8,10-14)
Максим Аверін 9 (1,3-4,8-13)
Анна Ардова 5 (1-2,6,9,14)
Михайло Боярський 4 (3,5,12.14)
Олександр Ревва 2 (7,10)
Анна Большова 1 (11)
Філіп Кіркоров 1 (14)

У ролі третейських суддів на проекті виступили (в порядку появи): Ігор Матвієнко, Юрій Ніколаєв, Олег Газманов і Зара (разом), Валерій Меладзе, Анастасія Макєєва і Гліб Матвейчук (разом), Володимир Зельдін, Олександр Іванов, Валерія, Лоліта Мілявська, Микола Басков, Сергій Шакуров, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов.

Третій сезон[ред. | ред. код]

Член журі Кількість випусків
Геннадій Хазанов 11 (усі + спецвипуск)
Любов Казарновська 10 (1-6,8-11 + спецвипуск)
Леонід Ярмольник 10 (1-3,5-11 + спецвипуск)
Максим Аверін 7 (1-4,6,10-11)
Михайло Боярський 4 (4,7-8,11 + спецвипуск)
Михайло Галустян 1 (5)
Валерія 1 (7)
Анна Ардова 1 (9)

У ролі третейських суддів на проекті виступили (в порядку появи): Азіза, Олександр Маршал, Наташа Корольова, Дмитро Маліков, Анжеліка Варум, Дмитро Харатьян, Томас Андерс, Олена Ваєнга, Дмитро Дюжев та Сосо Павліашвілі.

Геннадій Хазанов, Любов Казарновська, Леонід Ярмольник і Михайло Боярський також були членами журі спеціального випуску від 6 грудня, який не входить до конкурсної програми (вийшов в ефір між 7-м і 8-м випусками).

Четвертий сезон[ред. | ред. код]

Член журі Кількість випусків
Леонід Ярмольник 11 (1-6, 8-12)
Геннадій Хазанов 11 (1-3, 5-12)
Любов Казарновська 11 (1, 3-12)
Михайло Боярський 10 (1-6, 8-10, 12)
Максим Аверін 3 (2, 11-12)
Дмитро Дюжев 1 (4)
Юрій Гальцев 1 (7)
Анна Большова 1 (7)

У ролі третейських суддів на проекті виступили (в порядку появи): Максим Галкін (тричі - в 1-м, 3-м і 9-м випусках), Вітас , Ігор Ніколаєв, Олександр Малінін, Лоліта Мілявська, Ольга Кормухіна , Микола Басков і Тамара Гвердцителі (разом), Ані Лорак і Володимир Пресняков.

Педагоги и гримеры[ред. | ред. код]

  • Марина Полтєва — педагог з вокалу
  • Данило Дунаєв — педагог з актерскої майстерні (в першом сезоні)
  • Андрій Дрознін — з актерскої майстерні (починая с другого сезону)
  • Сергій Мандрик — хореограф
  • Слава Кулаєв — хореограф
  • Нателла Івлева — гример
  • Юрій Жуков — гример
  • Катерина Котова — художник з костюмів

Над гримом працюють не тільки російські артисти, а й два фахівця з Голлівуду — Кевін Кіркпатрік і Брюс Сполдінг Фуллер, що працюють зі студією «Illusion Industries».

Для гриму використовується в основному силікон, а сам процес складається з двох стадій: спочатку накладається пластичний грим, а потім — художній. За лаштунками шоу постійно чергує бригада швидкої допомоги, оскільки в учасників можуть виникнути проблеми, пов'язані з гримом — це і запах ацетону, який може привести до запаморочення, і різні подразнення шкіри, і проблеми з очима після використання лінз.

Перший сезон[ред. | ред. код]

Випуски[ред. | ред. код]

Випуск 1 (2 березня 2014)[ред. | ред. код]

Гість ефіру-Олександр Ревва

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверiн Казарновська Хазанов Ваєнга Всього
* Олександр Олешко Тиніс Мяґі Олімпіада-80 - - - - - -
1 Вітас Юрій Шатунов Белые розы 4 2 5 4 4 19
2 Наталля Подольська Олександр Ревва Пэрэдайс 3 4 5 4 5 21
3 Тетяна Буланова Наталі О Боже, какой мужчина! 4 3 5 3 4 19
4 Ренат Ібрагімов Том Джонс Delilah 4 3 5 4 5 21
5 Наталі Валентина Толкунова Стою на полустаночке… 4 5 5 3 5 22
6 Дмитро Колдун Валерій Кипєлов Я свободен! 5 5 5 5 5 25
7 Жасмін Андрій Данилко Всё будет хорошо! 4 3 5 3 5 20
8 Микита Пресняков Курт Кобейн Smells Like Teen Spirit 5 5 5 5 5 25
9 Гліб Матвійчук Олександр Малінін Напрасные слова 4 2 5 4 5 20
10 Севара Назархан Шаде Аду Smooth Operator 4 5 5 4 5 23
11 Ірина Дубцова Ірина Аллегрова Угонщица 5 5 5 5 5 25
12 Юрій Гальцев Володимир Мулявін Наши любимые 5 5 5 4 5 24
ТС Олена Ваєнга Анна Герман Когда цвели сады - - - - - -

Загальний рахунок після першого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Дмитро Колдун; Микита Пресняков-25 балів
  2. Юрій Гальцев-24 бали
  3. Севара Назархан-23 бали
  4. Наталі-22 бали
  5. Ренат Ібрагімов;Наталля Подольська-21 бал
  6. Гліб Матвійчук; Жасмін- 20 балів
  7. Вітас; Тетяна Буланова-19 балів

Номер на біс виконала Ірина Дубцова.

Перший випуск шоу вийшов в ефір в один і той же день з дебютом «Один в один!» На каналі «Росія-1», отримавши більш високі рейтинги — 29 % у «Точь-в-точь» при 16,7 % у конкурента

Випуск 2 (9 березня 2014)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру — Ігор Ніколаєв, Наташа Корольова, Філіпп Кіркоров

Учасник Образ Пісня Ярмольник Большова Казарновська Хазанов Доліна Всього
1 Гліб Матвійчук Ігор Ніколаєв Выпьем за любовь 5 5 4 5 5 24
2 Ірина Дубцова Надія Бабкіна Виновата ли я? 5 5 5 5 5 25
3 Ренат Ібрагімов Євген Мартинов Яблони в цвету 4 4 4 3 3 18
4 Наталля Подольська Вітні Г'юстон I'm Every Woman 5 5 5 5 5 25
5 Жасмін Майя Кристалінська Я тебя подожду 5 5 5 5 4 24
6 Дмитро Колдун Стівен Тайлер Crazy 5 5 5 5 5 25
7 Юрій Гальцев Ліз Мітчелл Sunny 5 5 5 5 4 24
8 Тетяна Буланова Жанна Бічевська Бродяга 5 5 5 5 5 25
9 Вітас Микола Гнатюк Птица счастья 5 5 5 5 5 25
10 Наталі Тетяна Буланова Не плачь 5 4 4 4 4 21
11 Севара Назархан Наташа Корольова Жёлтые тюльпаны 4 4 4 5 4 21
12 Микита Пресняков Філіпп Кіркоров Снег 5 4 4 4 4 21
ТС Лариса Доліна Олена Образцова Habanera - - - - - -

На початку випуску Олександр Олешко виконав «Пісеньку Боні» з оперети «Сільва».

Загальний рахунок після другого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Дмитро Колдун — 50 балів
  2. Юрій Гальцев — 48 балів
  3. Наталля Подольська; Микита Пресняков — 46 балів
  4. Гліб Матвійчук; ВІтас; Севара Назархан; Тетяна Буланова; Жасмін-44 бали
  5. Наталі-43 бали
  6. Ренат Ібрагімов-39 балів

Номер на біс виконала Наталля Подольська.

Випуск 3 (16 березня 2014)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру — Володимир Матецький, Ольга Зарубіна, Валерій Леонтьєв

Учасник Образ Пісня Ярмольник Большова Казарновська Хазанов Валерія Всього
1 Жасмін Софія Ротару Хуторянка 4 4 4 4 4 20
2 Юрій Гальцев Луї Армстронг Go Down Moses 5 5 5 5 5 25
3 Вітас Земфіра Почему? 5 5 5 5 4 24
4 Микита Пресняков Стінг Shape of My Heart 5 5 5 5 5 25
5 Наталі Ольга Зарубіна На теплоходе музыка играет 4 3 3 3 4 17
6 Ірина Дубцова Тоні Брекстон Un-Break My Heart 5 5 5 5 5 25
7 Ренат Ібрагімов Лев Лещенко Соловьиная роща 4 5 5 5 4 23
8 Севара Назархан Бйорк It's Oh So Quiet 5 5 5 5 5 25
9 Тетяна Буланова Едіта П'єха Манжерок 4 4 5 5 4 22
10 Дмитро Колдун Жанна Агузарова Жёлтые ботинки 5 3 3 3 4 18
11 Наталля Подольська Анжеліка Варум Ля-ля-фа 5 3 3 5 5 21
12 Гліб Матвійчук Валерій Леонтьєв Зелёный свет 4 5 5 4 5 23
ТС Валерія Едіт Піаф Padam Padam - - - - - -

Загальний рахунок після третього випуску:

  1. Ірина Дубцова-75 балів
  2. Юрій Гальцев-73 бали
  3. Микита Пресняков-71 балл
  4. Севара Назархан-69 балів
  5. Дмитро Колдун; Вітас-68 балів
  6. Наталля Подольська; Гліб Матвійчук-67 балів
  7. Тетяна Буланова-66 балів
  8. Жасмін-64 бали
  9. Ренат Ібрагімов-62 бали
  10. Наталі-60 балів

Номер на біс виконав Юрій Гальцев.

Випуск 4 (23 березня 2014)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Сосо Павліашвілі, Любов Успенська

Учасник Образ Пісня Ярмольник Ревва Казарновська Хазанов Боярський Всього
1 Юрій Гальцев Кола Бельди Увезу тебя я в тундру 4 5 5 5 4 23
2 Тетяна Буланова Наталля Ветліцька Посмотри в глаза 5 4 4 4 4 21
3 Дмитро Колдун Юрій Лоза Плот 5 5 5 5 4 24
4 Наталля Подольська Крістіна Агілера Hurt 5 5 5 5 5 25
5 Вітас Сосо Павліашвілі Ждёт тебя грузин 5 4 5 4 3 21
6 Жасмін Валентина Пономарьова А напоследок я скажу… 4 4 3 4 3 18
7 Севара Назархан Лінда Ворона 5 5 5 5 4 24
8 Ірина Дубцова Любов Успенська Пропадаю я 5 5 5 5 4 24
9 Ренат Ібрагімов Френк Сінатра Strangers in the Night 4 5 4 5 4 22
10 Наталі Олена Апіна Элетричка 5 4 4 4 4 21
11 Микита Пресняков Юлія Чічеріна Жара 5 5 5 5 5 25
12 Гліб Матвійчук Лучано Паваротті Nessun dorma 5 5 5 5 5 25
ТС Михайло Боярський Михайло Боярський Песенка мушкетёров - - - - - -

Загальний рахунок після четвертого випуску:

  1. Ірина Дубцова-99 балів
  2. Микита Пресняков; Юрій Гальцев-96 балів
  3.  Севара Назархан-93 бали
  4. Дмитро Колдун; Гліб Матвійчук; Наталля Подольська-92 бали
  5. Вітас-89 балів
  6. Тетяна Буланова-87 балів
  7. Ренат Ібрагімов-84 бали
  8. Жасмін-82 бали
  9. Наталі-81 балл

Номер на біс виконав Гліб Матвійчук

Випуск 5 (30 березня 2014)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру — Ігор Матвієнко, Алсу, Олександр Іванов, Лайма Вайкуле

Учасник Образ Пісня Ярмольник Большова Казарновська Хазанов Кормухіна Всього
1 Ренат Ібрагімов Федір Шаляпін Вдоль по Питерской 5 5 5 4 5 24
2 Севара Назархан Роза Римбаїва Любовь настала 5 5 4 5 4 23
3 Гліб Матвійчук Євген Білоусов Девчонка-девчоночка 5 4 5 5 5 24
4 Жасмін Дженніфер Лопес Ain't It Funny 5 4 4 5 4 22
5 Юрій Гальцев Людмила Зикіна Оренбургский пуховый платок 4 5 5 5 5 24
6 Дмитро Колдун Джоуі Темпест The Final Countdown 5 5 5 5 5 25
7 Наталі Алсу Иногда 5 5 5 4 4 23
8 Наталля Подольська Емі Вайнгауз Rehab 5 4 4 5 5 23
9 Вітас Валерій Сюткін Оранжевый галстук 5 5 4 5 5 24
10 Тетяна Буланова Патрісія Каас Mon mec à moi 5 5 5 5 5 25
11 Микита Пресняков Олександр Іванов Я буду помнить 5 5 5 5 5 25
12 Ірина Дубцова Лайма Вайкуле Ещё не вечер 5 5 5 5 5 25
ТС Ольга Кормухіна Тіна Тернер The Best - - - - - -

Загальний рахунок після п'ятого випуску:

  1. Ірина Дубцова-124 бали
  2. Микита Пресняков-121 балл
  3. Юрій Гальцев-120 балів
  4. Дмитро Колдун-117 балів
  5. Севара Назархан; Гліб Матвійчук-116 балів
  6. Наталля Подольська-115 балів
  7. Вітас-113 балів
  8. Тетяна Буланова-112 баллов
  9. Ренат Ібрагімов-108 баВлів
  10. Наталі; Жасмін-104 бали

Номер на біс виконала Тетяна Буланова.

Випуск 6 (6 квітня 2014)- спеціальний випуск, присвячений кіно[ред. | ред. код]

Гість ефіру- Йосип Пригожин (в образі Шрека)

Учасник Образ Пісня Ярмольник Ардова Казарновська Хазанов Швайцер Всього
1 Вітас Андрій Миронов Куплеты администратора 5 4 4 5 5 23
2 Наталі Марина Ладиніна Каким ты был 5 5 5 5 5 25
3 Жасмін Ким Яшпал (голос Парвати

Хан)

Jimmy Aaja 5 4 5 5 4 23
4 Ренат Ібрагімов (и

Олександр Олешко)

Павел Луспекаїв (і

Микола Годовіков)

Ваше благородие 4 3 4 4 5 20
5 Тетяна Буланова Мерілін Монро I Wanna Be Loved By You 5 5 5 5 5 25
6 Дмитро Колдун Антоніо Бандерас Cancion del Mariachi 5 4 4 5 4 22
7 Ірина Дубцова Фаїна Раневська Романс из к/ф

«Олександр Пархоменко»

4 5 4 4 4 21
8 Юрій Гальцев Юрій Нікулін Если б я был султан 4 5 5 5 4 23
9 Севара Назархан Одрі Хепберн Moon River 5 5 5 5 4 24
10 Гліб Матвійчук Фарінеллі Lascia ch'io pianga 5 5 5 5 5 25
11 Наталля Подольська Людмила Гурченко Песенка о хорошем

настроении

5 5 5 5 4 24
12 Микита Пресняков Едді Мерфі I'm a Believer 5 4 5 5 5 24
ТС Мауріцио Швайцер Адріано Челентано Amore no / Stivali

e colbacco

- - - - - -

Загальний рахунок після шостого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-145 балів
  2. Юрій Гальцев-143 бали
  3. Гліб Матвійчук-141 балл
  4. Севара Назархан-140 балів
  5. Дмитро Колдун; Наталля Подольська-139 балів
  6. Тетяна Буланова-137 балів
  7. Вітас-136 балів
  8. Наталі-129 балів
  9. Ренат Ібрагімов-128 баллов
  10. Жасмін-127 балів

Номер на біс виконав Гліб Матвійчук.

Випуск 7 (13 квітня 2014)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру-Валерія і Анна Шульгіна, Віктор Салтиков, Микола Носков, Тото Кутуньйо

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Хазанов Лещенко Всього
1 Наталі Валерія Часики 5 5 5 5 4 24
2 Ренат Ібрагімов Муслім Магомаєв Чёртово колесо 5 3 4 4 4 20
3 Тетяна Буланова Віктор Салтиков Кони в яблоках 5 3 4 4 5 21
4 Микита Пресняков Джон Бон Джові Always 5 5 5 5 5 25
5 Ірина Дубцова Микола Носков Я тебя люблю 5 5 5 5 5 25
6 Вітас Сергій Шнуров Геленджик 5 5 5 5 5 25
7 Наталля Подольська Лара Фабіан Je t'aime 5 5 5 5 5 25
8 Севара Назархан Діана Арбеніна Ты дарила мне розы 5 4 5 5 5 24
9 Дмитро Колдун Олександр Сєров Ты меня любишь 5 4 5 5 4 23
10 Жасмін Дані Клейн Nah Neh Nah 5 4 4 5 5 23
11 Гліб Матвійчук Шура Твори добро 5 5 5 5 5 25
12 Юрій Гальцев Тото Кутуньйо L'Italiano 5 4 5 5 5 24
ТС Лев Лещенко Джо Дассен Salut - - - - - -

Загальний рахунок після сьомого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-170 балів
  2. Юрій Гальцев-167 балів
  3. Гліб Матвійчук-166 балів
  4. Севара Назархан; Наталля Подольська-164 бали
  5. Дмитро Колдун-162 бали
  6. Вітас-161 бал
  7. Тетяна Буланова-158 балів
  8. Наталі-153 бали
  9. Жасмін-150 балів
  10. Ренат Ібрагімов-148 балів

Номер на біс виконав Вітас.

Випуск 8 (20 квітня 2014)- спеціальний випуск, присвячений 65-річчу Алли Пугачовой[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Олександр Буйнов, Борис Мойсеєв ,Крістіна Орбакайте

Учасник Образ Пісня Ярмольник Ардова Казарновська Хазанов Пугачова Всього
1 Наталля Подольська Алла Пугачова Арлекино 5 5 5 5 4 24
2 Ренат Ібрагімов Олександр Буйнов Люди встречаются 5 5 5 5 4 24
3 Гліб Матвійчук Володимир Кузьмін Симона 5 5 5 5 5 25
4 Тетяна Буланова Алла Пугачова Делу время 5 5 5 5 5 25
5 Юрій Гальцев Борис Мойсеєв Звёздочка 5 5 5 5 4 24
6 Дмитро Колдун Філіпп Кіркоров Полетели 5 5 5 5 5 25
7 Жасмін Алла Пугачова Миллион алых роз 5 5 4 4 5 23
8 Микита Пресняков Володимир Пресняков Стюардесса по имени Жанна 5 5 5 5 5 25
9 Наталі Крістіна Орбакайте Мир, в котором я живу 5 5 5 5 5 25
10 Севара Назархан Алла Пугачова Не отрекаются любя 5 5 5 5 5 25
11 Вітас Максим Галкін Это любовь 5 5 5 5 5 25
12 Ірина Дубцова Алла Пугачова Женщина, которая поёт 5 5 5 5 5 25

Третейський суддя Алла Пугачова нікого не зображувала, замість цього вона виконала пісню «Я тебя никому не отдам» з власного репертуару.

Загальний рахунок після восьмого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-195 балів
  2. Юрій Гальцев; Гліб Матвійчук-191 балл
  3. Севара Назархан-189 балів
  4. Наталля Подольська-188 балів
  5. Дмитро Колдун-187 балів
  6. Вітас-186 балів
  7. Тетяна Буланова-183 бали
  8. Наталі-178 балів
  9. Жасмін-173 бали
  10. Ренат Ібрагімов-172 бали

Члени журі вирішили надати право вибору виконавця номера на біс Алли Пугачової. Вона вибрала Микиту Преснякова.

Випуск 9 (27 квітня 2014)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Надія Кадишева, Олександр Костюк, група «Uma2rmaH», Віллі Токарев, Сергій Крилов

Учасник Образ Пісня Ярмольник Ардова Казарновська Ревва Дунаєв Всього
1 Наталі Надія Кадишева Течёт ручей 4 5 5 5 4 23
2 Жасмін Лоліта Мілявська Я обиделась 5 4 4 4 5 22
3 Юрій Гальцев Тамара Міансарова Летка-енка 5 5 5 5 4 24
4 Микита Пресняков Володимир Кристовський Прасковья 5 5 5 5 5 25
5 Вітас Олександр Вертинський Танго Магнолия 4 4 4 5 5 22
6 Тетяна Буланова Сандра (I'll Never Be) Maria Magdalena 5 5 5 5 4 24
7 Ренат Ібрагімов Віллі Токарев Небоскрёбы, небоскрёбы 5 5 5 4 5 24
8 Дмитро Колдун Олександр Васильєв Моё сердце 5 5 5 5 5 25
9 Ірина Дубцова Леді Гага Poker Face 5 5 5 5 5 25
10 Наталля Подольська Сергій Крилов Девочка моя 5 5 5 5 5 25
11 Севара Назархан Анна Нетребко Ария Лоретты 4 4 4 5 5 22
12 Гліб Матвійчук Клаус Майне Still Loving You 5 5 5 5 5 25
ТС Данило Дунаєв Елвіс Преслі Blue Suede Shoses - - - - - -

Загальний рахунок після дев'ятого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-220 балів
  2. Гліб Матвійчук-216 балів
  3. Юрій Гальцев-215 балів
  4. Наталля Подольька-213 балів
  5. Дмитро Колдун-212 балів
  6. Севара Назархан-211 балів
  7. Вітас-208 балів
  8. Тетяна Буланова-207 балів
  9. Наталі-201 бал
  10.  Ренат Ібрагімов-196 балів
  11. Жасмін-195 балів

Номер на біс виконав Дмитро Колдун.

Випуск 10 (11 травня 2014)[ред. | ред. код]

Гість ефіру- Маша Распутіна

Учасник Образ Пісня Ярмольник Большова Казарновська Хазанов Білан Всього
1 Ренат Ібрагімов Марк Бернес Тёмная ночь 5 5 5 5 5 25
2 Жасмін Дана Інтернешнел Diva 5 5 5 5 5 25
3 Вітас Едуард Хіль Зима 5 4 4 4 5 22
4 Ірина Дубцова Елла Фіцджеральд Summertime 5 5 5 5 5 25
5 Микита Пресняков ДеЦл Вечеринка у ДеЦла дома 5 5 5 5 5 25
6 Севара Назархан Ріанна Diamonds 5 5 5 5 5 25
7 Юрій Гальцев Михайло Шуфутинський Наколочка 4 4 4 5 5 22
8 Тетяна Буланова Брітні Спірс Oops!… I Did It Again 4 4 4 5 5 22
9 Гліб Матвійчук Григорій Лепс Рюмка водки на столе 5 5 5 5 5 25
10 Наталі Маша Распутіна Роза чайная 5 5 5 5 5 25
11 Дмитро Колдун В'ячеслав Бутусов Скованные одной цепью 5 5 5 5 5 25
12 Наталля Подольська Тетяна Шмига Карамболина, Карамболетта! 5 5 5 5 5 25
ТС Діма Білан Лучано Паваротті 'O Sole Mio - - - - - -

Загальний рахунок після десятого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-245 балів
  2. Гліб Матвійчук-241 бал
  3. Наталля Подольська-238 балів
  4. Дмитро Колдун; Юрій Гальцев-237 балів
  5. Севара Назархан-236 балів
  6. Вітас-230 балів
  7. Тетяна Буланова-229 балів
  8. Наталі-226 балів
  9. Ренат Ібрагімов-221 бал
  10. Жасмін-220 балів

Номер на біс виконала Наталля Подольська.

Випуск 11 (18 травня 2014)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру-Михайло Муромов, Йосип Кобзон

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Хазанов Кіркоров Всього
1 Жасмін Тамара Гвердцителі Арго 5 5 5 5 5 25
2 Севара Назархан Пелагея В горнице моей светло 5 3 4 5 4 21
3 Дмитро Колдун Ейч Пі Бакстер How Much Is the Fish? 5 5 5 5 5 25
4 Юрій Гальцев Михайло Муромов Яблоки на снегу 4 2 4 4 5 19
5 Наталі Любов Орлова Песня Анюты / Тюх-тюх-тюх-тюх 5 2 4 3 4 18
6 Наталля Подольська Сем Браун Stop! 5 5 5 5 5 25
7 Ренат Ібрагімов Йосип Кобзон А у нас во дворе… 4 2 4 4 5 18
8 Микита Пресняков Бруно Марс The Lazy Song 5 5 5 5 5 25
9 Ірина Дубцова Олена Ваєнга Курю 5 5 5 5 5 25
10 Гліб Матвійчук Кріс Норман Living Next Door to Alice 5 5 5 5 5 25
11 Вітас Марія Каллас Ave Maria 5 5 5 5 5 25
12 Тетяна Буланова Мариля Родович Kolorowe jarmarki 5 5 5 5 5 25

Третейський суддя Філіп Кіркоров нікого не зображував, замість цього він виконав пісню "C шиком-блеском"з мюзиклу «Чикаго».

Загальний рахунок після одинадцятого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-270 балів
  2. Гліб Матвійчук-266 балів
  3. Наталля Подольська-263 бали
  4. Дмитро Колдун-262 бали
  5. Севара Назархан-257 балів
  6. Юрій Гальцев-256 балів
  7. Вітас-255 балів
  8. Тетяна Буланова-254 бали
  9. Жасмін-245 балів
  10. Наталі-244 бали
  11. Ренат Ібрагімов-240 балів

Номер на біс виконала Ірина Дубцова.

Випуск 12 (25 травня 2014)[ред. | ред. код]

У цьому випуску учасники перевтілювалися в зірок протилежної статі. «Виключення» склав лише Ренат Ібрагімов, який зобразив не жінку, а чоловіка в жіночому образі.

Гісті ефіру- Фаррух Закіров, група «Zdob și Zdub», Сергій Звєрєв, Глюк'OZA, Володимир Пресняков

Учасник Образ Пісня Ярмольник Боярський Казарновська Хазанов Дюжев Всього
1 Ренат Ібрагімов Олександр Калягін Любовь и бедность 4 5 4 5 5 23
2 Ірина Дубцова Ілля Лагутенко Невеста 5 5 5 5 5 25
3 Севара Назархан Фаррух Закіров Учкудук 5 5 5 5 5 25
4 Дмитро Колдун Енні Леннокс Why? 5 5 5 5 5 25
5 Жасмін Роман Ягупів Видели ночь 5 5 5 5 5 25
6 Юрій Гальцев Клавдія Шульженко Давай закурим 5 5 5 5 5 25
7 Тетяна Буланова (і Олександр

Олешко)

Томас Андерс

Дітер Болен)

You're My Heart, You're My Soul 5 5 4 4 5 23
8 Наталі Сергій Звєрєв Алла 5 5 5 5 5 25
9 Микита Пресняков Пінк Family Portait 5 5 5 5 5 25
10 Гліб Матвійчук Монсеррат Кабальє Casta diva 5 5 5 5 5 25
11 Вітас Глюк'OZA Танцуй, Россия! 5 4 5 5 5 24
12 Наталля Подольська Володимир Пресняков Белый снег 5 5 5 5 5 25
ТС Дмитро Дюжев Алла Баянова Цыганская венгерка - - - - - -

Загальний рахунок після дванадцятого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-295 балів
  2. Гліб Матвійчук-291 бал
  3. Наталля Подольська-288 балів
  4. Дмитро Колдун-287 балів
  5. Севара Назархан-282 бали
  6. Юрій Гальцев-281 бал
  7. Вітас-279 балів
  8. Тетяна Буланова-277 балів
  9. Жасмін-270 балів
  10. Наталі-269 балів
  11. Ренат Ібрагімов-263 бали

Номер на біс виконала Жасмін

Випуск 13 (1 червня 2014)[ред. | ред. код]

Гість ефіру-Людмила Сенчина

Учасник Образ Пісня Ярмольник Боярський Казарновська Хазанов Гвердцітелі Всього
1 Юрій Гальцев Ігор Корнелюк Билет на билет 5 5 5 5 5 25
2 Тетяна Буланова Сезарія Евора Bésame mucho 5 5 5 5 5 25
3 Наталля Подольська Земфіра Ромашки 5 5 5 5 5 25
4 Жасмін Донна Саммер Hot Stuff 5 5 5 5 5 25
5 Ренат Ібрагімов Георг Отс Ария Раджами 5 4 5 5 5 24
6 Севара Назархан Мілен Фармер Désenchantée 5 5 5 5 5 25
7 Гліб Матвійчук Микола Сліченко Очи Чёрные 5 5 5 4 5 24
8 Микита Пресняков Лінкін Парк In the End 5 5 5 5 5 25
9 Наталі Людмила Сенчина Золушка 5 5 5 5 5 25
10 Дмитро Колдун Джордж Гаррісон Got My Mind Set on You 5 5 5 5 5 25
11 Ірина Дубцова Бейонсе Survivor 5 5 5 5 5 25
12 Вітас Гарик Сукачов Моя бабушка курит трубку 5 5 5 5 5 25
ТС Тамара Гвердцітелі Мірей Матьє Pardonne-moi ce caprice d'enfant - - - - - -

Загальний рахунок після тринадцятого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков-320 балів
  2. Гліб Матвійчук-315 балів
  3. Наталля Подольська-313 балів
  4. Дмитро Колдун-312 балів
  5. Севара Назархан-307 балів
  6. Юрій Гальцев-306 балів
  7. Вітас-304 бали
  8. Тетяна Буланова-302 бали
  9. Жасмін-295 балів
  10. Наталі-294 бали
  11. Ренат Ібрагімов-287 балів

Номер на біс виконав Вітас.

Випуск 14 (8 червня 2014)- фінал сезону[ред. | ред. код]

У цьому випуску члени журі виставляли оцінки після виступів всіх учасників, оголошуючи лише загальну оцінку, не кажучи скільки балів поставив кожен. Членів журі цього разу було п'ять: Леонід Ярмольник, Анна Большова, Максим Аверін, Любов Казарновська і Геннадій Хазанов. Третейського судді не було.

Гість ефіру-Микола Басков

Учасник Образ Пісня Оцінка журі
* Олександр Олешко Віктор Рибін Страна Лимония -
* Геннадій Хазанов, Анна Большова, Любов Казарновська, Леонид Ярмольник і Максим Аверін Вольфганг ХайхельХенриетт Полин ШтробельЕдіна Поп

Лесли Мандоки и Стив Бендер

Moskau -
1 Ренат Ібрагімов Микола Расторгуєв Атас 19
2 Наталі Сі Сі Кетч Heaven and Hell 25
3 Жасмін Даліда Salma ya Salama 24
4 Дмитро Колдун Сергій Трофімов Город в пробках 19
5 Вітас Сай (PSY) Gangnam Style 25
6 Тетяна Буланова Ардіс Ain't Nobody's Business 24
7 Севара Назархан Наталія Андрейченко (голос Тетяни Вороніної) Леди Совершенство 23
8 Юрій Гальцев Жан-П'єр Барда Crucified 20
9 Наталля Подольська Клавдія Шульженко Три вальса 24
10 Гліб Матвійчук Микола Басков Caruso 24
11 Ірина Дубцова Бонні Тайлер Holding Out for a Hero 25
12 Микита Пресняков Фредді Мерк'юрі Bohemian Rhapsody 25
* Любов Казарновська Анастасія Вяльцева Ты восчувствуй, милая -

Перед оголошенням оцінок Геннадій Хазанов, Максим Аверін і Леонід Ярмольник виступили з пародією на артистів театру «Лицедеи» та їх номер «Грустная канарейка».

Загальний рахунок після чотирнадцятого випуску:

  1. Ірина Дубцова; Микита Пресняков — 345 балів — Переможці сезону
  2. Гліб Матвійчук — 339 балів — Приз глядацьких симпатій
  3. Наталля Подольська — 237 балів
  4. Дмитро Колдун — 331 бал
  5. Севара Назархан — 330 балів
  6. Вітас — 329 балів
  7. Юрій Гальцев; Тетяна Буланова — 326 балів
  8. Жасмін: Наталі — 319 балів
  9. Ренат Ібрагімов — 306 балів

Номер на біс виконала Ірина Дубцова.

Підсумки сезону[ред. | ред. код]

У фінальному випуску члени журі не змогли визначити одного переможця. Таким чином, переможцями були оголошені два учасники: Ірина Дубцова і Микита Пресняков. Приз глядацьких симпатій отримав Гліб Матвейчук, який завоював друге місце. Також, в топ-шістку увійшли Наталія Подольська, Дмитро Колдун і Севара Назархан.

  • Переможцями випуску вважаються учасники, які набрали 25 балів. Ірина Дубцова і Микита Пресняков перемогли в дванадцяти випусках, Дмитро Колдун — в дев'яти, Гліб Матвейчук та Наталія Подольська — в восьми, Тетяна Буланова, Вітас і Наталі — в шести, Севара Назархан — в п'яти, Жасмин — в чотирьох, Юрій Гальцев — в трьох, і Ренат Ібрагімов — в одному.
  • В кінці кожного випуску члени журі повинні вибрати серед переможців номер на біс. Номери на біс виконували: Ірина Дубцова — тричі, Вітас, Гліб Матвейчук та Наталія Подольська — по два рази, Тетяна Буланова, Юрій Гальцев, Жасмин, Дмитро Колдун і Микита Пресняков — по одному разу.
  • Ірина Дубцова і Микита Пресняков виграли всі випуски з 7-го по 14-й.
  • Найнижчу оцінку за весь сезон отримала Наталі в третьому випуску — 17 балів.
  • Найбільше образів протилежної статі дісталося Юрію Гальцева, який показував жінок чотири рази. Ренат Ібрагімов показував на проекті тільки чоловіків, і навіть у випуску № 12 йому дістався не жіночий образ, а роль чоловіка, переодягненого в жінку. Наталія Подольська і Вітас перевтілювалися в зірок протилежної статі по три рази.
  • Загальна кількість артистів, в яких перевтілювалися учасники, ведучий і члени журі — 183 (включаючи Парваті Хан і Тетяну Вороніну, чиїм голосам наслідували Жасмин і Севара, відповідно).
  • П'ять разів був використаний образ Алли Пугачової (Подільська, Севара, Жасмин, Буланова і Дубцова — все в одному випуску), по два рази були показані Володимир Пресняков (Пресняков, Подільська), Філіп Кіркоров (Пресняков, Колдун), Земфіра (Вітас, Подільська), Лучано Паваротті (Матвейчук, Білан) і Клавдія Шульженко (Гальцев, Подільська).
  • У трьох останніх випусках сезону Наталія Подольська показувала артистів, в яких вже перевтілювалися інші учасники.
  • За сезон були використані образи артистів з наступних країн: Росія, Україна, Естонія, Латвія, Грузія, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан, Молдова, Білорусь, Бельгія, Велика Британія, Франція, Італія, Іспанія, Німеччина, Польща, Ісландія, Швеція, Ізраїль, Індія, Південна Корея, Кабо-Верде, Сполучені Штати, Канада, Барбадос.
  • Протягом сезону прозвучало 185 пісень на наступних мовах: російська, грузинська, англійська, французька, німецька, польська, італійська, іспанська, неаполітанський, латинську, хінді, корейський. Найнижчу оцінку за весь сезон отримала Наталі в третьому випуску — 17 балів.

Новорічний випуск (1 січня 2015)[ред. | ред. код]

Спеціальний новорічний випуск шоу, в якому взяли участь деякі конкурсанти першого сезону, а також запрошені зірки і члени журі (включаючи ведучого). Журі — Леонід Ярмольник, Михайло Боярський, Любов Казарновська, Геннадій Хазанов — не оцінювались виступи.

Учасник Образ Пісня
Валерія Людмила Гурченко Пять минут
Дмитро Дюжев Андрій Данилко Новогодняя
Олександр Буйнов Африк Симон Hafanana
Жасмін Софія Ротару Белая зима
Вітас Стас Михайлов Всё для тебя
Наталі Валентина Толкунова Кабы не было зимы
Філіпп Кіркоров Деміс Русос Goodbye, My Love, Goodbye
Олександр Олешко Едіта П'єха Наш сосед
Любов Казарновська Лайза Міннеллі Саbaret
Наталля Подольська Жанна Агузарова А снег идёт
Олександр Ревва і Мауріціо Швайцер Адріано Челентано Amore no / Stivali e colbacco
Зара Шер Believe
Юрій Гальцев Олег Анофрієв (голос) Бяки-буки
Крістіна Орбокайте Рафаелла Карра A far l'amore comincia tu
Микита Пресняков Френк Сінатра Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
Тетяна Буланова Любов Успенська Люба-Любонька
Олександр Олешко і Марк Тішман Семен Фарада і Олександр Абдулов Uno momento
Ані Лорак Вітні Г'юстон I Will Always Love You
Марат Башарів Андрій М'ягков Если у вас нету тёти
Аніта Цой Едіт Піаф Milord
Діма Білан Джордж Майкл Last Christmas
Алсу Тоні Брекстон Un-Break My Heart
Гліб Матвійчук Микола Басков Шарманка
Ольга Кормухіна Барбра Стрейзанд Woman in Love
Дмитро Колдун Філіпп Кіркоров Я поднимаю свой бокал
Ірина Дубцова Маша Распутіна Отпустите меня в Гималаи
Ірина Дубцова, Дмитро Колдун і Гліб Матвійчук Маша Распутіна, Філіпп Кіркоров і Микола Басков Роза чайная
Наталі, Жасмін, Гліб Матвійчук і Вітас ABBA Happy New Year

Другий сезон[ред. | ред. код]

Випуск 1 (15 лютого 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Олексій Потехін, Ірина Салтикова, Володимир Пресняков (в образі Міккі Рурка), група «Фабрика» (в образі групи «Arabesque»)

На початку випуску всі учасники першого сезону виконали пісню «Crucified» з репертуару групи «Army of Lovers». Кожен був в образі однієї з зірок, яку показував у першому сезоні: Юрій Гальцев в образі Жан-П'єра Барда (його студенти представили інших учасників групи «Army of Lovers»), Ірина Дубцова в образі Леді Гага, Дмитро Колдун в образі Ейч Пі Бакстера, Микита Пресняков в образі Фредді Мерк'юрі, Севара Назархан в образі Наталії Андрейченко, Наталі в образі Сергія Звєрєва, Ренат Ібрагімов в образі Федора Шаляпіна, Наталія Подольська в образі Тетяни Шмиги, Гліб Матвейчук в образі Фарінеллі, Жасмин в образі Даліди, Вітас в образі Сергія Шнурова і Тетяна Буланова в образі Марыли Родович.

Учасник Образ Пісня Аверін Ардова Казарновська Хазанов Матвієнко Всього
1 Азіза Даліда Laissez-moi danser 5 5 4 5 5 24
2 Стас Костюшкін Сергій Лемох Сан-Франциско 5 5 5 5 5 25
3 Влад Топалів Сергій Жуков Алёшка 3 5 4 4 5 21
4 Поліна Гагаріна Патрісія Каас Mademoiselle chante le blues 5 4 5 5 5 24
5 Олена Максімова Ірина Салтикова Голубые глазки 4 5 5 5 5 24
6 Оскар Кучера Мік Джаггер (I Can't Get No) Satisfaction 5 5 5 5 5 25
7 Аглая Шиловська Дженніфер Лопес Let's Get Loud 4 4 4 5 5 22
8 Родіон Газманов Максим Галкін Кафешка 5 5 5 5 5 25
9 Людмила Соколова Ірина Аллегрова Младший лейтенант 5 5 5 5 5 25
10 Данило Дунаєв Джо Кокер You Can Leave Your Hat On 5 5 5 5 5 25
11 Інтарс Бусуліс Микола Расторгуєв Клетки 3 4 3 3 5 18
12 Таісія Повалій Софія Ротару Лаванда 5 5 5 5 5 25
* Фабрика Arabesque Billy's Barbecue - - - - - -

Третейський суддя Ігор Матвієнко виступив у ролі одного з музикантів «Arabesque». На честь свого 55-річчя, він поставив всім по 5 балів.

Загальний рахунок після першого випуску:

  1. Стас Костюшкін; Оскар Кучера; Родіон Газманов; Людмила Соколва; Данило Дунаєв; Таісія Повалій-25 балів
  2. Азіза; Поліна Гагаріна; Олена Максімова-24 бали
  3. Аглая Шиловська-22 бали
  4. Влад Топалів-21 бал
  5. Інтарс Бусуліс-18 балів

Номер на біс виконав Данило Дунаєв.

Випуск 2 (22 лютого 2015)- спеціальний випуск, присвячений телебаченню[ред. | ред. код]

Гісті ефіру-Ровшан Аксеров, Олексій Блінов, Дмитро Авдеєнко, Лізаветта Овдєєнко, Костятин Рудер, Олена Потаніна, Анне Вескі

Учасник Образ Пісня Ярмольник Ардова Казарновська Хазанов Ніколаєв Всього
* Олександр Олешко Олександр Барикін Программа телепередач на завтра - - - - - -
1 Таісія Повалій Алла Пугачова Айсберг 5 5 5 5 5 25
2 Родіон Газманов Тако Puttin' on the Ritz 5 4 5 4 4 22
3 Стас Костюшкін Олександр Буйнов Автомобили 5 4 4 5 4 22
4 Людмила Соколова Кайлі Міноуг Red Blooded Woman 5 5 5 5 5 25
5 Оскар Кучера Ігор Скляр Комарово 5 5 5 5 4 24
6 Інтарс Бусуліс Біллі Джоел A Matter of Trust 5 5 5 5 4 24
7 Аглая Шиловська Анне Вескі Радоваться жизни 5 5 5 5 5 25
8 Азіза Дізайрлес Voyage Voyage 5 5 5 5 5 25
9 Поліна Гагаріна Пауліна Андріїва Оттепель 5 5 5 5 5 25
10 Данило Дунаєв Френсіс Россі In the Army Now 5 5 5 5 5 25
11 Влад Топалів Юрій Антонов Море 4 4 4 4 5 21
12 Олена Максимова Мірей Матьє Подмосковніе вечера 4 5 5 5 5 24

Третейський суддя Юрій Ніколаєв був співведучим Олександра Олешко в цьому випуску. Для нього в студії відтворили декорації телепередачі «Утренняя почта».

Загальний рахунок після другого випуску:

  1. Людмила Соколова; Данило Дунаєв; Таісія Повалій-50 балів
  2. Азіза; Поліна Гагаріна; Оскар Кучера-49 балів
  3. Олена Максимова-48 балів
  4. Аглая Шиловська; Родіон Газманов; Стас Костюшкін-47 балів
  5. Інтарс Бусуліс; Влад Топалів-42 бали

Номер на біс виконала Азіза.

Випуск 3 (1 березня 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Олена Свіридова, Сергій Галанін, Борис Мойсеєв, Маріам Мерабова, Етері Беріашвілі, Еліна Чага, Ігор Сандлер (в образі Фестера Аддамса).

Учасник Образ Пісня Аверін Боярський Казарновська Хазанов Газманов і

Зара

Всього
1 Поліна Гагаріна Любов Орлова Весна 4 4 4 5 5 22
2 Аглая Шиловська Олена Свіридова Розовый фламинго 5 5 5 5 5 25
3 Влад Топалів Вілл Сміт Men in Black 5 5 5 5 5 25
4 Данило Дунаєв Сергій Галанін А что нам надо? 5 5 5 5 5 25
5 Олена Максімова Ванесса Параді Joe le taxi 5 5 5 5 4 24
6 Таісія Повалій Шер Dov'è l'amore 5 5 5 5 5 25
7 Азіза Анна Герман А он мне нравится 4 5 5 5 5 24
8 Інтарс Бусуліс Борис Мойсеєв Звёздочка 5 5 5 5 4 24
9 Людмила Соколова Род Стюарт Da Ya Think I'm Sexy? 4 5 5 5 4 23
10 Оскар Кучера Леонід Агутін Половина Сердца 5 5 5 5 5 25
11 Стас Костюшкін Грейс Джонс Libertango 5 5 5 5 5 25
12 Родіон Газманов Мурат Насиров Мальчик хочет в Тамбов 5 5 5 5 5 25
ТС Олег Газманов і Зара Аль Бано і Роміна Павер Felicità - - - - - -

Вперше в ролі третейських суддів виступило відразу дві людини.

Загальний рахунок після третього випуску:

  1. Данило Дунаєв; Таісія Повалій-75 балів
  2. Оскар Кучера-74 бали
  3. Азіза; Людмила Соколова-73 бали
  4. Аглая Шиловська; Родіон Газманов; Олена Максімова; Стас Костюшкін-72 бали
  5. Поліна Гагаріна-71 бал
  6. Влад Топалів-67 балів
  7. Інтарс Бусуліс-66 балів

Номер на біс виконала Таісія Повалій.

Випуск 4 (9 березня 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру-Юрій Антонов, Аркадій Укупник, Лариса Голубкіна, Філіпп Кіркоров

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Хазанов Меладзе Всього
1 Стас Костюшкін Олександр Сєров Мадонна 4 4 4 5 5 22
2 Поліна Гагаріна Шакіра Whenever, Wherever 4 5 5 5 5 24
3 Родіон Газманов Діана Арбеніна Ты дарила мне розы 5 3 4 5 5 22
4 Людмила Соколова Тетяна Овсієнко Женское счастье 5 4 5 5 5 24
5 Олена Максімова Крістіна Орбакайте Перелётная птица 5 4 4 5 4 22
6 Оскар Кучера Аркадій Укупник Свадебный марш одинокого холостяка 4 4 4 4 4 20
7 Інтарс Бусуліс Джо Дассен Les Champs-Élysées 5 5 4 5 5 24
8 Аглая Шиловська Лариса Голубкіна Давным-давно 5 5 5 5 5 25
9 Таісія Повалій Андрій Данилко Дольче Габбана 4 4 5 5 5 23
10 Влад Топалів Рікі Мартін Livin' la Vida Loca 5 5 5 5 5 25
11 Азіза Любов Успенська Люба-Любонька 5 5 5 5 5 25
12 Даніла Дунаєв Філіпп Кіркоров Единственная моя 4 3 4 4 4 19
ТС Валерій Меладзе Вахтанг Кікабідзе Чито-гврито - - - - - -

Загальний рахунок після четвертого випуску:

  1. Азіза; Таісія Повалій-98 балів
  2. Аглая Шиловська; Людмила Соколова-97 балів
  3. Поліна Гагаріна-95 балів
  4. Данило Дунаєв; Олена Максімова; Родіон Газманов; Оскар Кучера; Стас Костюшкін-94 бали
  5. Влад Топалів-92 бали
  6. Інтарс Бусуліс-90 балів

Номер на біс виконав Влад Топалів.

Випуск 5 (22 березня 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру-Хоакін Кортес, Олександр Новіков, Ольга Кормухина, Ані Лорак

Учасник Образ Пісня Ярмольник Боярський Казарновська Хазанов Макеєва і

Матвійчук

Всього
1 Влад Топалів Надія Кадишева Широка река 5 5 5 5 5 25
2 Оскар Кучера Валерій Сюткін Вася 5 5 5 5 5 25
3 Азіза Луї Армстронг Hello, Dolly? 5 5 5 5 5 25
4 Родіон Газманов Рома Звір Районі-кварталы 5 5 5 5 5 25
5 Поліна Гагаріна Кеті Перрі I Kissed a Girl 5 5 5 5 5 25
6 Данило Дунаєв Олександр Новіков Помнишь, девочка 5 5 5 5 5 25
7 Людмила Соколова Ольга Кормухіна Я падаю в небо 5 5 5 5 5 25
8 Таісія Повалій Лариса Доліна Льдинка 4 5 4 4 5 22
9 Стас Костюшкін Дейв Гаан Personal Jesus 5 5 5 5 5 25
10 Аглая Шиловська Ані Лорак Забирай рай 5 5 5 5 5 25
11 Інтарс Бусуліс Філ Коллінз I Can't Dance 5 5 5 5 5 25
12 Олена Максімова Майкл Джексон Black or White 5 5 5 5 5 25
ТС Анастасія Макеєва і Гліб Матвійчук Сюзі Кватро і Кріс Норман Stumblin' In - - - - - -

Гліб Матвейчук показував Кріса Нормана і в першому сезоні шоу «Точь-в-точь».

Загальний рахунок після п'ятого випуску:

  1. Азіза-123 бали
  2. Аглая Шиловська; Людмила Соколова-122 бали
  3. Таісія Повалій; Поліна Гагаріна-120 балів
  4. Данило Дунаєв; Олена Максімова; Родіон Газманов; Оскар Кучера; Стас Костюшкін-119 балів
  5. Влад Топалів-117 балів
  6. Інтарс Бусуліс-115 балів

Номер на біс виконала Олена Максімова.

Випуск 6 (29 березня 2015)-спеціальний випуск, присвячений кіно[ред. | ред. код]

Гісті ефіру-Наталія Селезньова, Ірина Апексімова (в образі Одрі Хепберн), Тімур Ведерніков, Сергій Міхайлін

Учасник Образ Пісня Ярмольник Ардова Казарновська Хазанов Зельдін Всього
1 Поліна Гагаріна Наталія Селезньова Звенит январская вьюга 5 4 4 4 5 22
2 Таісія Повалій Тетяна Дороніна Нежность 5 5 5 5 5 25
* Ірина Апексімова Одрі Хепберн Moon River - - - - - -
3 Оскар Кучера Василь Васильєв Песни Яшки-цыгана 5 5 5 5 5 25
4 Олена Максімова (і Родіон Газманов) Лайза Міннеллі і (Джоел Грей) Money 4 4 5 5 5 23
5 Стас Костюшкін Леонід Утьосов Пароход 5 5 5 5 5 25
6 Азіза Юрій Нікулін Песня про зайцев 5 5 5 5 5 25
7 Інтарс Бусуліс Адріано Челентано Uh… Uh… 5 5 5 5 5 25
8 Аглая Шиловська Крістіна Агілера Show Me How You Burlesque 5 5 5 5 5 25
9 Родіон Газманов Микола Караченцов Серенада Рикардо 5 5 5 5 5 25
10 Людмила Соколова Адель Skyfall 5 5 5 5 5 25
11 Данило Дунаєв Микита Михалков За цыганской звездой 5 5 5 5 5 25
12 Влад Топалів Джим Керрі Cuban Pete 5 5 5 5 5 25

Третейський суддя Володимир Зельдін виконав пісню «Друга я никогда не забуду», після чого поставив всім 5 балів.

Загальний рахунок після шостого випуску:

  1. Азіза-148 балів
  2. Аглая Шиловська; Людмила Соколова-147 балів
  3. Таісія Повалій-145 балів
  4. Данило Дунаєв; Родіон Газманов; Оскар Кучера; Стас Костюшкін-144 бали
  5. Олена Максімова; Поліна Гагаріна; Влад Топалів-142 бали
  6. Інтарс Бусуліс-140 балів

Номер на біс виконала Аглая Шиловська.

Випуск 7 (5 квітня 2015)-спеціальний випуск, за заявками телеглядачів[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Єгор Крід, Євген Маргуліс

Учасник Образ Пісня Ярмольник Ревва Казарновська Хазанов Іванов Всього
1 Азіза Едіт Піаф Non, je ne regrette rien 5 5 5 5 5 25
2 Інтарс Бусуліс Гарик Сукачов Я милого узнаю по походке 4 4 5 5 4 22
3 Поліна Гагаріна Валерія Метелица 4 5 4 5 4 22
* Влад Топалів Єгор Крід Самая-самая - - - - - -
4 Данило Дунаєв Лев Лещенко Прощай 4 4 4 5 4 21
5 Таісія Повалій Олена Образцова Habanera 5 5 5 5 5 25
6 Влад Топалів Джордж Майкл Faith 5 5 4 5 5 24
7 Аглая Шиловська Жанна Агузарова Ленинградский рок-н-ролл 5 5 5 5 5 25
8 Оскар Кучера Джон Леннон Girl 4 4 4 4 4 20
9 Олена Максімова Леді Гага Paparazzi 5 5 5 5 5 25
10 Стас Костюшкін Євген Маргуліс Мой друг (лучше всех играет блюз) 5 5 5 5 5 25
11 Родіон Газманов Адам Левін Moves Like Jagger 5 5 5 5 5 25
12 Людмила Соколова Олександр Іванов Я буду помнить 5 5 5 5 5 25
ТС Олександр Іванов Род Стюарт Sailing - - - - - -

Загальний рахунок після сьомого випуску:

  1. Азіза- 173 бали
  2. Аглая Шиловська; Людмила Соколова- 172 бали
  3. Таісія Повалій- 170 балів
  4. Родіон Газманов; Стас Костюшкін- 169 балів
  5. Олена Максімова- 167 балів
  6. Влад Топалів- 166 балів
  7. Данило Дунаєв- 165 балів
  8. Оскар Кучера; Поліна Гагаріна- 164 бали
  9. Інтарс Бусуліс- 162 бали

Номер на біс виконав Стас Костюшкін.

Випуск 8 (12 квітня 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Олег Газманов, Дмитро Колдун (в образі Пера Гессле з гурту «Roxette»)

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Хазанов Валерія Всього
1 Данило Дунаєв Сергій Скачков Трава у дома 5 5 5 5 4 24
2 Аглая Шиловська Тамара Міансарова Рыжик 5 5 5 5 5 25
3 Влад Топалів Ілля Лагутенко Утекай 4 3 3 4 4 18
4 Таісія Повалій Ірина Понаровська Ты мой бог 5 5 5 5 5 25
5 Родіон Газманов Боб Марлі No Woman, No Cry 5 4 5 5 5 24
6 Олена Максімова Брітні Спірс Toxic 5 5 5 5 5 25
7 Оскар Кучера Микола Носков Это здорово 5 5 4 4 4 22
8 Інтарс Бусуліс Марк Нопфлер Money for Nothing 5 5 5 5 5 25
9 Стас Костюшкін Ігор Корнелюк Дожди 5 5 5 5 5 25
10 Поліна Гагаріна Лара Фабіан Je t'aime 5 5 5 5 5 25
11 Людмила Соколова (і Дмитро Колдун) Roxette Sleeping in My Car 5 5 5 5 5 25
12 Азіза Едита П'єха Надежда 5 5 5 5 5 25
ТС Валерія Патрісія Каас Les hommes qui passent - - - - - -

Загальний рахунок після восьмого випуску:

  1. Азіза- 198 балів
  2. Аглая Шиловська; Людмила Соколова- 197 балів
  3. Таісія Повалій- 195 балів
  4. Стас Костюшкін- 194 бали
  5. Родіон Газманов- 193 бали
  6. Олена Максімова- 192 бали
  7. Данило Дунаєв; Поліна Гагаріна- 189 балів
  8. Інтарс Бусуліс- 187 балів
  9. Оскар Кучера- 186 балів
  10. Влад Топалів- 184 бали

Номер на біс виконав Стас Костюшкін.

Випуск 9 (19 квітня 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- гурт «После 11»

Учасник Образ Пісня Аверін Ардова Казарновська Хазанов Мілявська Всього
1 Таісія Повалій Надія Бабкіна Роза 5 5 5 5 5 25
2 Родіон Газманов Андрій Губін Мальчик-бродяга 5 5 5 5 5 25
3 Стас Костюшкін Френк Сінатра The Girl from Ipanema 5 5 5 5 5 25
4 Аглая Шиловська Пинк Get the Party Started 5 5 5 5 5 25
5 Оскар Кучера Петр Мамонов Источник заразы 5 5 5 5 5 25
6 Азіза Лоліта Мілявська Отвали 5 5 5 5 5 25
7 Інтарс Бусуліс Ленні Кравіц Fly Away 5 5 5 5 5 25
8 Олена Максімова Валерій Леонтьєв Казанова 5 5 4 4 5 23
9 Влад Топалів Хуанес La camisa negra 5 5 5 5 5 25
10 Данило Дунаєв Стіві Вандер Superstition 5 5 5 5 5 25
11 Людмила Соколова Олена Ваєнга Абсент 5 4 5 5 5 24
ТС Лоліта Мілявська Біллі Голідей I'm a Fool to Want You - - - - - -

Поліна Гагаріна виконала поза конкурсом пісню «A Million Voices», і знялася з участі в шоу через підготовки до конкурсу Євробачення.

Загальний рахунок після дев'ятого випуску:

  1. Азіза- 223 бали
  2. Аглая Шиловська- 222 бали
  3. Людмила Соколова- 221 бал
  4. Таісія Повалій- 220 балів
  5. Стас Костюшкін- 219 балів
  6. Родіон Газманов- 218 балів
  7. Олена Максімова- 215 балів
  8. Данило Дунаєв- 214 балів
  9. Інтарс Бусуліс- 212 балів
  10. Оскар Кучера- 211 балів
  11. Влад Топалів- 209 балів
  12. Поліна Гагаріна- знялася з проекту

Номер на біс виконав Данило Дунаєв

Випуск 10 (26 квітня 2015)[ред. | ред. код]

У цьому випуску учасники перевтілювалися у зірок протилежної статі.

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Ревва Басков Всього
1 Таісія Повалій Микола Басков Натуральный блондин 5 5 5 5 5 25
2 Оскар Кучера Емі Вайнгауз You Know I'm No Good 5 5 5 5 5 25
3 Влад Топалів Сезарія Евора Carnaval de São Vicente 4 3 5 4 5 21
4 Людмила Соколова Володимир Кузьмін Симона 5 2 4 4 5 20
5 Данило Дунаєв Лідія Русланова Валенки 4 2 4 4 5 19
6 Олена Максімова Діма Білан Невозможное возможно 5 5 5 5 5 25
7 Аглая Шиловська Пол Стенлі I Was Made for Lovin' You 5 5 5 5 5 25
8 Стас Костюшкін Лайма Вайкуле Я вышла на Пикадилли 5 5 5 5 5 25
9 Родіон Газманов Прешес Вілсон One Way Ticket 5 5 5 5 5 25
10 Азіза Григорій Лепс Я счастливый 5 5 5 5 5 25
11 Інтарс Бусуліс Тіна Тернер The Best 5 5 5 5 5 25
ТС Микола Басков Софія Ротару Я назову планету именем твоим - - - - - -

На початку випуску Олександр Олешко виконав пісню «Ах, Водевиль».

Як бонус, Микола Басков і Таїсія Повалій виконали разом пісню «Цветёт малина за окном» в образах Софії Ротару і Миколи Баскова.

Загальний рахунок після десятого випуску:

  1. Азіза; Аглая Шиловська- 247 балів
  2. Таісія Повалій- 245 балів
  3. Стас Костюшкін- 244 бали
  4. Родіон Газманов- 243 бали
  5. Людмила Соколова- 241 бал
  6. Олена Максімова- 240 балів
  7. Інтарс Бусуліс- 237 балів
  8. Оскар Кучера- 236 балів
  9. Данило Дунаєв- 233 бали
  10. Влад Топалів- 230 балів

Номер на біс виконав Інтарс Бусуліс.

Випуск 11 (11 травня 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Йосип Кобзон, гурт A'Studio, гурт Парк Горького і Олександр Маршал, Олег Газманов, Володимир Маркін

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Большова Шакуров Всього
1 Азіза Клавдія Шульженко Синий платочек 5 5 5 5 5 25
2 Таісія Повалій Гелена Веліканова Ландыши 5 5 5 5 5 25
3 Стас Костюшкін Боббі Макферрін Don't Worry, Be Happy 5 5 5 5 5 25
4 Інтарс Бусуліс Едуард Хіль Человек из дома вышел… 5 5 5 5 5 25
5 Людмила Соколова Джері Галлівелл It's Raining Men 5 5 5 5 5 25
6 Аглая Шиловська Кеті Топурія Ещё люблю 5 5 5 5 5 25
7 Данило Дунаєв Олександр Маршал Moscow Calling 5 5 5 5 5 25
8 Оскар Кучера Олег Анофрієв Есть только миг 5 5 5 5 4 24
9 Родіон Газманов Олег Газманов Есаул 5 5 5 5 5 25
10 Олена Максімова Селін Діон My Heart Will Go On 5 5 5 5 5 25
11 Влад Топалів Володимир Маркін Я готов целовать песок 5 5 5 5 5 25
ТС Сергій Шакуров Микола Крючков Перелётные птицы - - - - - -

Загальний рахунок після одинадцятого випуску:

  1. Азіза; Аглая Шиловська- 272 бали
  2. Таісія Повалій- 270 балів
  3. Стас Костюшкін- 269 балів
  4. Родіон Газманов- 268 балів
  5. Людмила Соколова- 266 балів
  6. Олена Максімова- 265 балів
  7. Інтарс Бусуліс- 262 бали
  8. Оскар Кучера- 260 балів
  9. Данило Дунаєв- 258 балів
  10. Влад Топалів- 255 балів

Номер на біс виконав Родіон Газманов.

Випуск 12 (17 травня 2015)[ред. | ред. код]

Гісті ефіру- Вітас (в образі Миколи Сліченко), Євген Кунгуров, Олег Тарасів, Генадій Хазанов (сидів за столом журі з середини випуску, але не ставив оцінки, а тільки коментував виступи)

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Боярський Розенбаум Всього
1 Родіон Газманов Юрій Шевчук Что такое осень 5 5 5 5 5 25
2 Стас Костюшкін Енді Белл Love to Hate You 5 5 5 5 4 24
* Вітас Микола Сліченко Ручеёк - - - - - -
3 Інтарс Бусуліс Сосо Павліашвілі Ждёт тебя грузин 5 4 5 4 3 21
4 Азіза Сара Брайтман Con te partirò 5 5 5 5 4 24
5 Оскар Кучера Лу Бега Mambo No. 5 5 5 5 5 5 25
6 Таісія Повалій Людмила Зикіна Течёт река Волга 5 5 4 4 5 23
7 Олена Максімова Вітас Опера No. 2 5 5 5 5 5 25
8 Влад Топалів Тиніс Мяґі Детектив 5 5 5 5 4 24
9 Людмила Соколова Марішка Вереш Venus 5 5 5 5 5 25
10 Данило Дунаєв Дітер Болен Under My Skin 5 5 5 5 4 24
11 Аглая Шиловська Віра Брежнєва Любовь спасёт мир 5 5 5 5 5 25
ТС Олександр Розенбаум Ерік Клептон Tears in Heaven - - - - - -

Загальний рахунок після дванадцятого випуску:

  1. Аглая Шиловська- 297 балів
  2. Азіза- 296 балів
  3. Таісія Повалій; Родіон Газманов; Стас Костюшкін- 293 бали
  4. Людмила Соколова- 291 бал
  5. Олена Максімова- 290 балів
  6. Оскар Кучера- 285 балів
  7. Інтарс Бусуліс- 283 бали
  8. Данило Дунаєв- 282 бали
  9. Влад Топалів- 279 балів

Номер на біс виконав Оскар Кучера.

Випуск 13 (24 травня 2015)[ред. | ред. код]

Гість ефіру- Алсу (в образі Анни Нетребко)

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Хазанов Буйнов Всього
1 Людмила Соколова Лорін Euphoria 5 5 5 5 5 25
2 Стас Костюшкін Кріс Кельмі Ночное рандеву 5 5 5 5 4 24
3 Таісія Повалій Світлана Крючкова Чёрное и белое 5 5 5 5 4 24
4 Родіон Газманов Джон Бон Джові It's My Life 5 5 5 5 4 24
5 Аглая Шиловська Йолка Прованс 5 4 4 5 5 23
6 Інтарс Бусуліс Оззі Осборн Dreamer 5 5 5 5 5 25
* Алсу Анна Нетребко Ария Лоретты - - - - - -
7 Оскар Кучера Ігор Ніколаєв Такси, такси 5 5 5 5 5 25
8 Влад Топалів Ніколя Рейєс Bamboleo 5 5 5 5 4 24
9 Азіза Володимир Шаїнський Голубой вагон 5 5 5 5 5 25
10 Данило Дунаєв Анатолій Крупнов Я остаюсь 5 5 5 5 5 25
11 Олена Максімова Лоалва Браз Lambada 5 5 5 5 5 25
ТС Олександр Буйнов Том Джонс Kiss - - - - - -

Загальний рахунок після тринадцятого випуску:

  1. Азіза- 321 бал
  2. Аглая Шиловська- 320 балів
  3. Таісія Повалій; Родіон Газманов; Стас Костюшкін- 317 балів
  4. Людмила Соколова- 316 балів
  5. Олена Максімова- 315 балів
  6. Оскар Кучера- 310 балів
  7. Інтарс Бусуліс- 308 балів 
  8. Данило Дунаєв- 307 балів
  9. Влад Топалів- 303 бали

Номер на біс виконала Олена Максімова.

Випуск 14 (31 травня 2015)- фінал сезону[ред. | ред. код]

У цьому випуску члени журі виставляли оцінки після виступів всіх учасників, оголошуючи лише загальну оцінку, не кажучи скільки балів поставив кожен. Членів журі цього разу було шість: Леонід Ярмольник, Анна Ардова, Михайло Боярський, Любов Казарновська, Геннадій Хазанов і Філіпп Кіркоров. Третейського судді не було.

Гість ефіру- Гліб Матвійчук (в образі Фредді Мерк'юрі)

Учасник Образ Пісня Оцінка журі
* Олександр Олешко, Леонід Ярмольник, Анна Ардова, Михайло Боярський, Любов Казарновська, Генадій Хазанов Village People Y.M.C.A. -
1 Людмила Соколова Алла Пугачова Расскажите, птицы 30
2 Стас Костюшкін Муслім Магомаєв Королева красоты 28
3 Влад Топалів Роббі Вільямс Let Me Entertain You 28
4 Олена Максімова Михайло Боярський Дрессировщик 28
5 Данило Дунаєв Джей Кей Virtual Insanity 30
6 Інтарс Бусуліс Елтон Джон Goodbye, Yellow Brick Road 30
7 Оскар Кучера Віктор Цой Звезда по имени Солнце 30
8 Родіон Газманов Стінг Mad About You 30
9 Аглая Шиловська Глорія Гейнор I Will Survive 29
10 Азіза Людмила Гурченко Хочешь? 30
11 Таісія Повалій (і Гліб Матвійчук) Монсеррат КабальєФредді Мерк'юрі) Barcelona 30
* Олена Максімова і Аглая Шиловська Тату Нас не догонят -

Загальний рахунок після чотирнадцятого випску:

  1. Азіза- 351 бал — Переможець сезону
  2. Аглая Шиловська- 349 балів
  3. Таісія Повалій — пріз від журі; Родіон Газманов- 347 балів
  4. Людмила Соколова- 346 балів
  5. Стас Костюшкін- 345 балів
  6. Олена Максімова- 343 бали
  7. Оскар Кучера- 340 балів
  8. Інтарс Бусуліс- 338 балів
  9. Данило Дунаєв - 337 балів — пріз глядацьких симпатій
  10. Влад Топалів- 331 бал

Номер на біс виконала переможець сезону — Азіза.

Підсумки сезону[ред. | ред. код]

Переможцем другого сезону стала Азіза. Приз глядацьких симпатій отримав Данило Дунаєв, який посів дев'яте місце. Приз від журі отримала посіла третє місце Таїсія Повалій. Крім Азізи і Таїсії Повалій, в топ-шістку увійшли: Аглая Шиловська, Родіон Газманов, Людмила Соколова та Стас Костюшкін.

  • Переможцями випуску вважаються учасники, які набрали 25 балів (30 у фінальному випуску). Аглая Шиловська перемогла в одинадцяти випусках, Азіза, Родіон Газманов, Людмила Соколова і Таїсія Повалій — в десяти, Стас Костюшкін, Оскар Кучера і Данило Дунаєв — в дев'яти, Інтарс Бусуліс — в восьми, Олена Максимова — в семи, Влад Топалов — в шести, Поліна Гагаріна — в трьох.
  • В кінці кожного випуску члени журі повинні вибрати серед переможців номер на біс. Номери на біс виконували: Данило Дунаєв, Азіза, Олена Максимова і Стас Костюшкін — по два рази, Таїсія Повалій, Родіон Газманов, Аглая Шиловська, Оскар Кучера, Інтарс Бусуліс і Влад Топалов — по одному разу. Номери на біс не чинили тільки Людмила Соколова і Поліна Гагаріна.
  • Найнижчу оцінку за весь сезон отримали Інтарс Бусуліс в першому випуску і Влад Топалов в восьмому випуску — 18 балів.
  • Найбільше образів протилежної статі дісталося Олені Максимової, яка показувала чоловіків п'ять разів. Чотири чоловічих способу показала Азіза, а Людмилі Соколової дісталися три чоловічих образу. Поліна Гагаріна не показала жодного чоловічого образу в восьми випусках з її участю. Серед чоловіків Стас Костюшкін, Родіон Газманов і Влад Топалов грали жінок по два рази.
  • Загальна кількість артистів, в яких перевтілювалися учасники, ведучий і члени журі — 190 (включаючи Ніну Бродський, голосу якої наслідувала Поліна Гагаріна, коли зображувала Наталю Селезньову).
  • За два рази були використані образи Алли Пугачової (Повалій, Соколова), Рода Стюарта (Соколова, Іванов), Патрісії Каас (Гагаріна, Валерія) і Софії Ротару (Повалій, Басков).
  • За сезон були використані образи артистів з наступних країн: Росія, Україна, Естонія, Латвія, Грузія, Азербайджан, Казахстан, Велика Британія, Франція, Італія, Іспанія, Німеччина, Польща, Швеція, Нідерланди, Кабо-Верде, Сполучені Штати, Канада, Ямайка, Колумбія, Бразилія, Австралія.
  • Протягом сезону прозвучало 180 пісень на наступних мовах: російська, грузинська, англійська, французька, італійська, іспанська, португальська, кабувердьяну.
  • Гліб Матвейчук, учасник першого сезону, був третейським суддею у другому. Данило Дунаєв, учасник другого сезону, був третейським суддею в першому.
  • Три учасники перевтілювалися як в одного з третейських суддів, так і в персонажа, якого той показував. Таїсія Повалій виступала в образі Миколи Баскова і в образі Софії Ротару; Поліна Гагаріна виступала в образі Валерії і в образі Патрісії Каас; Людмила Соколова виступала в образі Олександра Іванова та в образі Рода Стюарта.

Третій сезон[ред. | ред. код]

Випуск 1 (20 вересня 2015)[ред. | ред. код]

Гість ефіру- Валерія

На початку випуску всі учасники другого сезону, крім Поліни Гагаріної та Данила Дунаєва, виконали пісню «I Will Survive» з репертуару Глорії Гейнор. Кожен був в образі однієї з зірок, яку показував у другому сезоні: Людмила Соколова в образі Алли Пугачової, Оскар Кучера в образі Ігоря Ніколаєва, Таїсія Повалій в образі Миколи Баскова, Інтарс Бусуліс в образі Елтона Джона, Родіон Газманов в образі Миколи Караченцова, Аглая Шиловська в образі Жанни Агузарової, Олена Максимова в образі Майкла Джексона, Влад Топалов в образі Джима Керрі, Стас Костюшкін в образі Ігоря Корнелюка, Азіза в образі Едіти П'єхи.

Учасник Образ Пісня Ярмольник Аверін Казарновська Хазанов Азіза Всього
1 Євген Дятлов Михайло Боярський Городские цветы 5 5 5 5 5 25
2 Поліна Гріффіс Мадонна Vogue 5 5 5 5 4 24
3 Олександр Бон Юрій Шатунов Детство 5 5 5 5 4 24
4 Лада Денс Сі Сі Кетч I Can Lose My Heart Tonight 5 5 5 5 5 25
5 Анна Шульгіна Валерія По серпантину 5 5 5 5 5 25
6 Олексій Глизін Аль Бано Felicità 5 5 5 5 5 25
7 Олена Темнікова Наталі Ветер с моря дул 5 5 5 5 4 24
8 Максим Галкін Шарль Азнавур Une vie d'amour 5 5 5 5 5 25
9 Ая Азіза Улыбка 5 5 5 4 5 24
10 Володимир Льовкин Богдан Тітомир Делай как я 5 4 5 4 5 23
11 Катерина Шпіца Гвен Стефані Rich girl 5 5 5 5 4 24
12 Петр Дранга Валерій Меладзе Сэра 4 5 4 4 4 21
13 Ксана Сергієнко Олена Ваєнга Аэропорт 5 5 5 5 5 25
ТС Азіза Тетяна Дороніна Кораблик - - - - - -

Загальний рахунок після першого випуску:

  1. Євген Дятлов; Лада Денс; Анна Шульгіна; Олексій Глизін; Максим Галкін; Ксана Сергієнко- 25 балів
  2. Поліна Гріффіс; Олександр Бон; Олена Темнікова; Ая; Катеріна Шпіца- 24 бали
  3. Володимир Льовкин- 23 бали
  4. Петр Дранга- 21 бал

Номер на біс виконав Максім Галкін.


Комментарі[ред. | ред. код]