Обговорення користувача:Petrushchak ivan/Архів 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

DLC The Witcher 3: Wild Hunt‎

Хоча ви виставили шаблон «редагую» в статті DLC The Witcher 3: Wild Hunt‎, але додана вами інформація по-перше частково дублює вже наявну, по-друге містить неперекладені фрагменти російською. Якщо наведете лад, можете вставити назад.--Віщун (обговорення) 09:21, 16 квітня 2016 (UTC)--Віщун (обговорення) 09:21, 16 квітня 2016 (UTC)

На фоні статті надто виділяється, але є посилання, інформація корисна, та і ви не новачок. Тому переношу сюди аби ваша праця не пропала.--Віщун (обговорення) 09:21, 16 квітня 2016 (UTC)

У листопаді 2014 року CD Projekt RED оголосила про намір випустити 16 невеликих безкоштовних доповнень до гри. Всі, хто купив гру незалежно від платформи і виду видання отримували можливість їх завантажити[1]. Перед виходом гри Міхаль Хусток-Гілевський, керівник відділу маркетингу і реклами в CD Projekt RED, заявляв, що кожне завантажуване доповнення - це «одна тисячна цілої гри», і компанія таким чином хоче показати свою любов і турботу про гравців, які купили гру [2]. Марцін Івіньскій заявляв, що випуск безкоштовних доповнень повинен бути нормою для індустрії, а не винятком, і висловлював надію, що й інші компанії візьмуть приклад CD Projekt RED [3]. Безкоштовні доповнення випускалися щотижня - з деякими проміжками - з травня по серпень 2015 року.

  • комплект темерскіх обладунків[4]
  • набір стрижок для волосся і бороди[5]
  • Альтернативний вигляд Єніфер[6]
  • Новое задание — «Заказ: пропавшие горняки»[6]
  • Комплект нільфгаардскіх обладунків [7]
  • Комплект з гвардійським арбалетом [8]
  • Нове завдання - «Золото дурнів»[9]
  • Карти для гри в гвинт «Герої балад»[10]
  • Нове завдання «Відьмачий старовини: Спорядження Школи Вовка» [11]
  • Альтернативний вигляд Тріс Мерігольд[12]
  • Нове завдання «Найнебезпечніший злочинець Скелліг»[13]
  • Комплект обладунків островів Скелліг[14]
  • Нове завдання - «Ігри кішок і вовків» [15]
  • Альтернативний зовнішній вигляд Цирі [16]
  • Новий режим гри «Нова гра плюс»: дозволяє пройти гру знову з усіма уміннями і предметами, отриманими в першому проходженні. При цьому вороги в «Новій грі плюс» набагато сильніші, ніж в звичайному режимі гри, а рівень Геральта автоматично піднімається до 30. Незалежно від рівня гравець також отримує безкоштовне зілля очищення, що дозволяє скинути всі навички і перерозподілити очки по-іншому[17].

В апреле 2015 года анонсированы два более крупных DLC[18]; в отличие от бесплатных дополнений, они являются платными. Разработкой обоих дополнений занимается подразделение CD Projekt RED в Кракове, основанное в 2013 году. Первое из них, «Каменные сердца», рассчитанное на 10 часов игры, вышло в октябре 2015 года. «Каменные сердца» добавляют в игру цепочку заданий в городе Оксенфурте, где Геральту придется выполнять поручения таинственного Стеклянного человека; в дополнении появится Шани — старая подруга ведьмака, уже сыгравшая важную роль в игре «Ведьмак»[19], с которой Геральт сможет завести роман.[20] Дополнение «Кровь и вино», рассчитанное уже на 20 часов прохождения, позволит Геральту посетить новый, не затронутый войной регион мира — Туссент, где за атмосферой благополучия и рыцарскими церемониями скрываются некие кровавые тайны[18]. В совокупности эти два платных дополнения превышают по длине всю игру «Ведьмак 2: Убийцы Королей»[21]. Марцин Ивиньский, ранее высказывавшийся против типичной для современной игровой индустрии практики выпуска платных DLC[22], выступил в защиту этих дополнений, заявив, что компания хочет вернуть схему прошлых лет, когда выпускавшиеся на дисках аддоны обогащали игру значимым контентом. Он призвал игроков не покупать дополнения, если у них есть сомнения[23]. --Віщун (обговорення) 09:16, 16 квітня 2016 (UTC)

DLC The Witcher 3: Wild Hunt‎

Хоча ви виставили шаблон «редагую» в статті DLC The Witcher 3: Wild Hunt‎, але додана вами інформація по-перше частково дублює вже наявну, по-друге містить неперекладені фрагменти російською. Якщо наведете лад, можете вставити назад.--Віщун (обговорення) 09:21, 16 квітня 2016 (UTC)--Віщун (обговорення) 09:21, 16 квітня 2016 (UTC)

На фоні статті надто виділяється, але є посилання, інформація корисна, та і ви не новачок. Тому переношу сюди аби ваша праця не пропала.--Віщун (обговорення) 09:21, 16 квітня 2016 (UTC)

У листопаді 2014 року CD Projekt RED оголосила про намір випустити 16 невеликих безкоштовних доповнень до гри. Всі, хто купив гру незалежно від платформи і виду видання отримували можливість їх завантажити[24]. Перед виходом гри Міхаль Хусток-Гілевський, керівник відділу маркетингу і реклами в CD Projekt RED, заявляв, що кожне завантажуване доповнення - це «одна тисячна цілої гри», і компанія таким чином хоче показати свою любов і турботу про гравців, які купили гру [2]. Марцін Івіньскій заявляв, що випуск безкоштовних доповнень повинен бути нормою для індустрії, а не винятком, і висловлював надію, що й інші компанії візьмуть приклад CD Projekt RED [25]. Безкоштовні доповнення випускалися щотижня - з деякими проміжками - з травня по серпень 2015 року.

  • комплект темерскіх обладунків[26]
  • набір стрижок для волосся і бороди[27]
  • Альтернативний вигляд Єніфер[6]
  • Новое задание — «Заказ: пропавшие горняки»[6]
  • Комплект нільфгаардскіх обладунків [28]
  • Комплект з гвардійським арбалетом [29]
  • Нове завдання - «Золото дурнів»[30]
  • Карти для гри в гвинт «Герої балад»[31]
  • Нове завдання «Відьмачий старовини: Спорядження Школи Вовка» [32]
  • Альтернативний вигляд Тріс Мерігольд[33]
  • Нове завдання «Найнебезпечніший злочинець Скелліг»[34]
  • Комплект обладунків островів Скелліг[35]
  • Нове завдання - «Ігри кішок і вовків» [36]
  • Альтернативний зовнішній вигляд Цирі [37]
  • Новий режим гри «Нова гра плюс»: дозволяє пройти гру знову з усіма уміннями і предметами, отриманими в першому проходженні. При цьому вороги в «Новій грі плюс» набагато сильніші, ніж в звичайному режимі гри, а рівень Геральта автоматично піднімається до 30. Незалежно від рівня гравець також отримує безкоштовне зілля очищення, що дозволяє скинути всі навички і перерозподілити очки по-іншому[38].

В апреле 2015 года анонсированы два более крупных DLC[18]; в отличие от бесплатных дополнений, они являются платными. Разработкой обоих дополнений занимается подразделение CD Projekt RED в Кракове, основанное в 2013 году. Первое из них, «Каменные сердца», рассчитанное на 10 часов игры, вышло в октябре 2015 года. «Каменные сердца» добавляют в игру цепочку заданий в городе Оксенфурте, где Геральту придется выполнять поручения таинственного Стеклянного человека; в дополнении появится Шани — старая подруга ведьмака, уже сыгравшая важную роль в игре «Ведьмак»[39], с которой Геральт сможет завести роман.[40] Дополнение «Кровь и вино», рассчитанное уже на 20 часов прохождения, позволит Геральту посетить новый, не затронутый войной регион мира — Туссент, где за атмосферой благополучия и рыцарскими церемониями скрываются некие кровавые тайны[18]. В совокупности эти два платных дополнения превышают по длине всю игру «Ведьмак 2: Убийцы Королей»[21]. Марцин Ивиньский, ранее высказывавшийся против типичной для современной игровой индустрии практики выпуска платных DLC[41], выступил в защиту этих дополнений, заявив, что компания хочет вернуть схему прошлых лет, когда выпускавшиеся на дисках аддоны обогащали игру значимым контентом. Он призвал игроков не покупать дополнения, если у них есть сомнения[42]. --Віщун (обговорення) 09:16, 16 квітня 2016 (UTC)

Стаття Шаблон:Царі Ізраїля і Юдеї, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 листопада 2016. Що ще можна зробити? --Andrei Kurbiko (обговорення) 18:20, 27 листопада 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

Шаблон Персонаж

Доброго часу доби. Для кращого висвітлення історичної особи був змушений написати статтю про персонажа. Виявив деяку незручність у використанні Шаблон:Картка:Персонаж. Чи можливо як-небудь його покращити. Можливо щось додати із англійської. Або, якщо Ви не проти, просто використати код англійської з додаванням Ваших параметрів (частина їх відсутня в англ. варіанті). Окрім Вас цей шаблон ніхто суттєво не редагував. А ті кілька сторінок, що його використовують можу при потребі відкоригувати. Можливо ще додати параметри з Шаблон:Літературний персонаж, аби при виникненні такої потреби їх якось можна було уніфікувати (ну це вже потрібно ймовірно виносити на обговорення). Дякую. --Dctrzl (обг.) 22:54, 15 січня 2017 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону-2017!

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Petrushchak ivan/Архів 5!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)

Запрошення на Вікімарафон 2017

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Львові!
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:03, 5 лютого 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Пофін Ліонський

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Пофін Ліонський був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:15, 16 лютого 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

Шаблон

Привіт, додай будь ласка колір і трохи більше уточнень у шаблон, якщо неважко) MikDid (обговорення) 12:45, 30 березня 2017 (UTC)

Шо саме додати, які поля?--Петрущак Обг@ 16:53, 30 березня 2017 (UTC)

Наприклад вік, колір, прообраз тощо. І не знаю чому, але англійською у мене не працює... MikDid (обговорення) 13:17, 31 березня 2017 (UTC)

Статтю Шаблон:Титули Ісуса номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Титули Ісуса, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 6 травня 2017. Що ще можна зробити?--Unikalinho (обговорення) 16:38, 6 травня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

Сторінку Шаблон:Відеогра/Base номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Відеогра/Base, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 вересня 2017. Що ще можна зробити? --Рассилон (обговорення) 19:20, 20 вересня 2017 (UTC)

Пропозиція тижня відеоігор

Вітаю! Можливо вас зацікавить пропозиція провести Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень відеоігор. Основний акцент планується робити на ігри з українською локалізацією та від українських розробників, але писати можна про будь-які відеоігри. Якщо цікаво, то долучайтеся! --Demetrios (обговорення) 17:43, 30 листопада 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Thief

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Thief був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:25, 8 грудня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Hollow Knight

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Hollow Knight був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 9 днів. — KrBot (обговорення) 19:49, 13 грудня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Каліст II Ксанфопул

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Каліст II Ксанфопул був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 02:53, 21 грудня 2017 (UTC)

привіт! даруйте, що турбую. підкажіть, будь ласка, Ви цю статтю створили у рамках онлайнової акції Вікіпедія:WikiGap 2018 — Україна? --アンタナナ 19:04, 18 березня 2018 (UTC)

можливо)))Петрущак Обг@ 20:46, 19 березня 2018 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 18:20, 29 березня 2018 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 01:18, 13 квітня 2018 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 00:28, 20 квітня 2018 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Біблійний канон

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Біблійний канон, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://books.google.pl/books?id=DNlhkQEACAAJ&dq=%D0%9A%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B8%D0%BD+%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9.+%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B5+%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%92%D0%B5%D1%82%D1%85%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D0%97%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0&hl=uk&sa=X&ved=0ahUKEwijzprb2M3cAhXBLlAKHZqMDZ8Q6AEIJzAA. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Біблійний канон.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Біблійний канон, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Piramidion 06:07, 2 серпня 2018 (UTC)
я згодом перепишу текстПетрущак Обг@ 08:43, 2 серпня 2018 (UTC)

Сторінку Сергій (Рибко) номіновано на вилучення

Стаття Сергій (Рибко), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 серпня 2018. Що ще можна зробити? --SitizenX (обговорення) 13:14, 2 серпня 2018 (UTC)

Сторінку Стеняєв Олег Вікторович номіновано на вилучення

Стаття Стеняєв Олег Вікторович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 серпня 2018. Що ще можна зробити? --SitizenX (обговорення) 13:16, 2 серпня 2018 (UTC)

Питання

Вітаю. Навіщо статтю Ісус Христос таким набором виразів доводити до абсурду? Створіть окрему. --Babizhet (обговорення) 13:27, 24 серпня 2018 (UTC)

я б не сказав що це означає доводити до абсурду але постараюся щось вдіяти з цимПетрущак Обг@ 07:41, 27 серпня 2018 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Імена Ісуса Христа в Біблії був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 20:50, 6 вересня 2018 (UTC)

Посилання на російську Вікіпедію у статті Священник

Доброго дня! Можна запитати — з якою метою Ви поставили посилання на російську Вікіпедію у даній статті? Дякую. --Yuriz (обговорення) 14:25, 17 вересня 2018 (UTC)

поперше там помилка яку так ви і не виправили.... - немає священника в сані диякона... принаймі в православ'ї - є священнослужитель в сані диякона... по друге а що священики УПЦ МП не священики?Петрущак Обг@ 15:12, 17 вересня 2018 (UTC)
і де там посилання на рос вікі?Петрущак Обг@ 15:13, 17 вересня 2018 (UTC)
Файл:Степан3.jpg|посилання=https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D0%BD3.jpg|праворуч|міні|333 … --Yuriz (обговорення) 15:16, 17 вересня 2018 (UTC)
ну і фотка священика .. а що їх не можна виставляти бо вони з МП чи як?))) що за релігійний расизм?Петрущак Обг@ 19:52, 17 вересня 2018 (UTC)
Зауважте, я не зазначав, що щось можна чи не можна вставляти. Я поцікавився, навіщо в українській Вікіпедії ви поставили наступне посилання: посилання=https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D0%BD3.jpg. --Yuriz (обговорення) 22:11, 17 вересня 2018 (UTC)
це не посилання а файл, зображенняПетрущак Обг@ 22:37, 17 вересня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Верховенство Петра

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Верховенство Петра був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 05:55, 21 вересня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Церковна ієрархія

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Церковна ієрархія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:37, 26 вересня 2018 (UTC)

Стаття Зв'язок між релігією та наукою, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 28 вересня 2018. Що ще можна зробити? --SitizenX (обговорення) 05:25, 28 вересня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Верховенство Петра

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Верховенство Петра був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:35, 29 вересня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Агапа

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Агапа був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:31, 1 жовтня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Церковна ієрархія

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Церковна ієрархія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:33, 3 жовтня 2018 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Андрій (Абрамчук).jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 20:24, 16 жовтня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Верховенство Петра

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Верховенство Петра був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:31, 18 жовтня 2018 (UTC)

  1. Денис Тихонов (28 травня 2015). Все дополнения к The Witcher 3: Wild Hunt будут бесплатными. 3DNews Daily Digital Digest. Процитовано 17 серпня 2015.
  2. а б Lucy O'Brien (30 вересня 2014). The Witcher 3 Developer Talks DLC and DRM (англ.). IGN.
  3. Eddie Makuch (19 августа 2015). Witcher 3 Dev: Free DLC Should Be the Norm, Not the Exception (англ.). Gamespot. Процитовано 20 серпня 2015.
  4. Гайд The Witcher 3: Где купить «Темерские Доспехи».
  5. Как изменить прическу и бороду в The Witcher 3.
  6. а б в г Состоялся релиз новых DLC для The Witcher 3.
  7. Новые бесплатные DLC для The Witcher 3: Wild Hunt.
  8. Новое бесплатное DLC для The Witcher 3: Wild Hunt.
  9. Бесплатные DLC The Witcher 3 этой недели.
  10. Бесплатное DLC для The Witcher 3 — Карты для игры в Гвинт.
  11. The Witcher 3: новые бесплатные DLC.
  12. The Witcher 3: новое бесплатное DLC.
  13. The Witcher 3: Wild Hunt. Новый пакет DLC на этой неделе.
  14. The Witcher 3: Wild Hunt. Новое DLC на этой неделе.
  15. Бесплатное DLC для The Witcher 3: Wild Hunt — Квест.
  16. Новое DLC для The Witcher 3 добавит альтернативный внешний вид Цири.
  17. Илья Логунов (17 серпня 2015). В «Ведьмаке 3» появился новый режим игры (рос.). Игромания. Процитовано 20 серпня 2015.
  18. а б в г Тихонов, Денис (08.04.2015). Анонсированы дополнения к The Witcher 3: Wild Hunt, которые увеличат продолжительность игры на 30 часов (рос.). 3DNews. Процитовано 12 серпня 2015.
  19. Шелест, Юрий (22.07.2015). В первом сюжетном дополнении к The Witcher 3 появится Шани (рос.). 3DNews.
  20. Любопытные детали грядущего расширения Hearts of Stone / Witcher 3: Wild Hunt / GME. gme.ru. Процитовано 28 вересня 2015.
  21. а б Помилка цитування: Неправильний виклик тегу <ref>: для виносок під назвою euro-paiddlc не вказано текст
  22. Pitcher, Jenna (26 января 2015). The Witcher 3 Dev on Making a Stand Against Paid DLC (англ.). IGN. Процитовано 12 серпня 2015.
  23. Юлия Позднякова (09.04.2015). Разработчики The Witcher 3: «Не покупайте дополнения к ещё не вышедшей игре, если сомневаетесь» (рос.). 3DNews. Процитовано 12 серпня 2015.
  24. Денис Тихонов (28 травня 2015). Все дополнения к The Witcher 3: Wild Hunt будут бесплатными. 3DNews Daily Digital Digest. Процитовано 17 серпня 2015.
  25. Eddie Makuch (19 августа 2015). Witcher 3 Dev: Free DLC Should Be the Norm, Not the Exception (англ.). Gamespot. Процитовано 20 серпня 2015.
  26. Гайд The Witcher 3: Где купить «Темерские Доспехи».
  27. Как изменить прическу и бороду в The Witcher 3.
  28. Новые бесплатные DLC для The Witcher 3: Wild Hunt.
  29. Новое бесплатное DLC для The Witcher 3: Wild Hunt.
  30. Бесплатные DLC The Witcher 3 этой недели.
  31. Бесплатное DLC для The Witcher 3 — Карты для игры в Гвинт.
  32. The Witcher 3: новые бесплатные DLC.
  33. The Witcher 3: новое бесплатное DLC.
  34. The Witcher 3: Wild Hunt. Новый пакет DLC на этой неделе.
  35. The Witcher 3: Wild Hunt. Новое DLC на этой неделе.
  36. Бесплатное DLC для The Witcher 3: Wild Hunt — Квест.
  37. Новое DLC для The Witcher 3 добавит альтернативный внешний вид Цири.
  38. Илья Логунов (17 серпня 2015). В «Ведьмаке 3» появился новый режим игры (рос.). Игромания. Процитовано 20 серпня 2015.
  39. Шелест, Юрий (22.07.2015). В первом сюжетном дополнении к The Witcher 3 появится Шани (рос.). 3DNews.
  40. Любопытные детали грядущего расширения Hearts of Stone / Witcher 3: Wild Hunt / GME. gme.ru. Процитовано 28 вересня 2015.
  41. Pitcher, Jenna (26 января 2015). The Witcher 3 Dev on Making a Stand Against Paid DLC (англ.). IGN. Процитовано 12 серпня 2015.
  42. Юлия Позднякова (09.04.2015). Разработчики The Witcher 3: «Не покупайте дополнения к ещё не вышедшей игре, если сомневаетесь» (рос.). 3DNews. Процитовано 12 серпня 2015.
  43. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  44. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.