Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 2015

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Yasnodark у темі «Вітання» 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Подяка за участь у проекті

Золота зірка Цей користувач — 10-разовий герой проєкту «Чи ви знаєте?» 2014 року

З Новим Роком! --Олег (обговорення) 09:35, 1 січня 2015 (UTC)

Дякую! ;-) І Вас вітаю в Новому році! :-)--Nickispeaki (обговорення) 10:31, 1 січня 2015 (UTC)

Wikimedia CEE 2014

Hi, Khutuck!

Can you translate it - Wikimedia CEE Meeting 2014? Or Wikimedia CEE Meeting 2014 Ukrainian version, if you know Ukrainian. :-) Did you upload photos from Kyiv? Happy New Year! ;-) If it is not to complex for you, please write to me on my Ukrainian page--Nickispeaki (mesaj) 11:42, 1 Ocak 2015 (UTC)

Even from ENGLISH to Turkish?! ;-0 By the way, text in Turkish wiki is so nice (I used google translate for you Turkish text ^-^ )! You can use it for the article. :-) --Nickispeaki (mesaj) 19:31, 1 Ocak 2015 (UTC)
Like Wikimania. ^-^ --Nickispeaki (обговорення) 00:59, 2 січня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Чернігівський арт-клуб

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Чернігівський арт-клуб був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:48, 2 січня 2015 (UTC)

ВИЛ від 2 січня

Вітаю! Або Ваші голоси  За видалення є сарказмом, або ви секцією помилилися --TnoXX (обговорення) 20:06, 2 січня 2015 (UTC)

Добрий вечір! А детальніше - можна? --Nickispeaki (обговорення) 20:28, 2 січня 2015 (UTC)
Дякую! ;-) Ще раз глянув і виправив! :-) --Nickispeaki (обговорення) 20:32, 2 січня 2015 (UTC)

Ай-яй-яй

Не можна робити автопереклади, а тим більше географічних назв. Там більшість слів взагалі не перекладаються.--Анатолій (обг.) 21:43, 4 січня 2015 (UTC)

;-р --Nickispeaki (обговорення) 21:44, 4 січня 2015 (UTC)
хочеш допомогти - велкам! ;-) А то просто не заважай! :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:45, 4 січня 2015 (UTC)

Патрулювання

Ви затвердили статтю Уральський франк без шаблону про переклад з рувікі. --Basio (обговорення) 22:11, 4 січня 2015 (UTC)

Дійсно! ;-0 Дякую! :-) --Nickispeaki (обговорення) 22:15, 4 січня 2015 (UTC)

Аналогічно Інтерв'ю (фільм, 2014) --Basio (обговорення) 04:33, 5 січня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено Ще таке - так і автору пишіть, не тільки мені. Вже цим написав. Тому, що про фільм писав. А Квітціцвіт вже не раз писав. ;-) Це першому. Він зараз Райян. --Nickispeaki (обговорення) 17:08, 5 січня 2015 (UTC)

This Month in Education: December 2014

--MediaWiki message delivery (обговорення) 01:27, 6 січня 2015 (UTC)

Оскар (3-я церемонія вручення)

Якщо Ви вважаєте, що список повинен опинитись (або може опинитись) на головній, будь ласка, залиште свій голос «за» чи «проти», а також зауваження на сторінці обговорення кандидатів у вибрані списки Вікіпедія:Кандидати у вибрані списки. Буду дуже вдячний) Олексів (обговорення) 15:00, 8 січня 2015 (UTC)

Теіксобактин

Знайшов статтю в англійській Вікіпедії, і уже пов'язав у Вікіданих. Є ще у 7 вікіпедіях, у англійській є ще і хімічна формула. З повагою. --Yukh68 (обговорення) 21:51, 8 січня 2015 (UTC)

Супер! :-0 ;-) Дякую! Значить, швидше всього, не фейк. Або не я той фейк придумав. ;-Р :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:53, 8 січня 2015 (UTC)
Я вибачаюсь, бачив Ваше прохання зранку. Пішов на роботу, прийшов і подумав — а може без цього шаблону краще. Ну, отак, як я тепер зробив. Щоб не возитись, і не винаходити велосипед. А то шаблони я ще сам не робив, щоб десь не напартачити.--Yukh68 (обговорення) 15:58, 9 січня 2015 (UTC)

відносно камери

Подарував би Миколо (відеокамеру це от моя камера), але в мене малий (12 років) інколи користується нею, так що вибачай сім'я головніше. З повагою Jphwra (обговорення) 17:59, 13 січня 2015 (UTC)

Ні, то й ні. Вибачаю. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 19:21, 13 січня 2015 (UTC)

Стосовно статті Основні кольори

Я заново створив цю статтю після вилучення, як і обіцяв. Я переклав те, що було, з російської вікіпедії. Там всередині залишився прихованим значний масив англійського тексту. Якщо бажаєте, то можете потихеньку перекладати той текст, відсуваючи знак прихованого тексту .--Oleksandr Tahayev (обговорення) 22:59, 8 січня 2015 (UTC)

Дякую! Проте... Нескромне питання - НАВІЩО було чекати видалення? І чому таки з російської? І англійський текст лишився? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 23:26, 8 січня 2015 (UTC)
По-перше треба було якось покарати автора, бо якщо просто виправляти такі автопереклади, то це буде стимулом для того, щоб їх робити і чекати поки хтось виправить. По друге, в таких випадках я думаю, краще перекладати невеликими порціями текст і залишати для перекладу шматки оригіналу. Російську вибрав, бо не дуже добре знаю як перекласти термінологію в цій сфері, а російська набагато ближча до нашої. І це набагато швидше, а для мене завдання наповнити інтернет українським контентом і для цього я якраз пишу викіпедію. Намагають писати у властивій для української мови манері і так виправляти статті інших, але був би радий, аби хтось і в мене добре повиправляв кальку.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 06:52, 9 січня 2015 (UTC)
Та як скажете! ;-) Якщо будете подавати на добру або вибрану - дайте знати, щоб я хоч помилки виправив! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 12:53, 9 січня 2015 (UTC)
На добру й вибрану не буду подавати, бо вважаю, що такі статті не повинні бути перекладами. А виправляти помилки потрібно в усіх статтях. --Oleksandr Tahayev (обговорення) 13:13, 9 січня 2015 (UTC)
Ну, то просто я вважаю, що якраз хоч вибрані і добрі мають бути без помилок. А то... У мене виникає питання - а що ж тут вибраного і доброго, коли є помилки?! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 13:59, 9 січня 2015 (UTC)
Просто мало людей, що перевіряють на грамотність і навіть не всі вони ідеально знають мову. Навіть якщо виправляють правопис і кальку, то залишається синтаксис. Хай вікімедія шукає шляхи, як залучати мовців, причому тих, що самі прагнуть до вдосконалення. Я був би радий щоб хтось перевірив мої статті саме на органічність. Для мене ось важке питання як краще: "він був побудований", "його було побудовано", чи "його побудували". Спочатку я писав, як і більшість "Він був побудований", але потім мені почало здаватися, що це калька з російської й англійської. Потім мені почав подобатись варіант "Його було побудовано" і він також дуже часто зустрічається. А мені тепер здається, що цей варіант виник через те, що в російській мові середній рід закінчується на о, там де у нас на е. "Оно было построено" - "Воно було побудоване". А воно, в свою чергу, змішалось з українським "Його побудували". Ось і вийшло "Його було побудовано". Але ж можливо в мене багато й інших помилок, які я не усвідомлюю? А як я їх можу побачити, якщо ніхто не виправляє?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 15:30, 9 січня 2015 (UTC)
;-0 ;-) А я то думав, що я багато хочу від вікіпедистів! ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 18:02, 9 січня 2015 (UTC)
Я думаю, якщо людина пише тисячі статей до вікіпедії, то могла б вже присвятити декілька днів, щоб вивчити краще правила, почитати рекомендації, тощо. Це б додало трохи читачів, адже багато людей вибирають російську вікіпедію бо там написано грамотніше. А легше було б для них вивчати власні помилки, якби їх хтось виправляв і можна було б подивитись на ці виправлення як зразки.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 08:35, 10 січня 2015 (UTC)
Так то воно так. Але ЩО КОНКРЕТНО Ви пропонуєте? Таке нескромне питання - Ви ВСІ правила вже перечитали? ;-) Я просто пригадую себе - я спочатку щось робив. І правила починав читати, коли щось не виходить. Дай Боже, якщо я хоч третину правил в укр-вікі прочитав. Я вже мовчу, що в якому вони стані і що деякі ще й не написані зовсім!--Nickispeaki (обговорення) 19:35, 13 січня 2015 (UTC)

А щодо росіян... ну з однієї сторони воно так - БІЛЬШИЙ професіоналізм. З другої, як наслідок цього - маргіналізація, схоластика, часто зверхнє і вороже ставлення до новачків. Крім того - поріг входження до кола "избранньіх" весь час підвищується... И з часом кількість вікіпедистів починає падати. Здається років 2, чи 3 назад росіяни вже починали це питання в себе піднімати. Ми поки що ростемо. І не в останню чергу через те, що в нас правил МЕНШЕ, дотримання їх не таке суворе і ... ПРОСТІШЕ у нас і добріше! :-) Щоправда, щодо ставлення до росіян в укр-вікі я такого не можу стверджувати. Ну, самі знаєте - війна, пропаганда (причому з обох сторін! наша просто, фактично почала працювати лише десь із початку літа і працює, нарешті, можна сказати. Але .. до нейтральності, як Ви розумієте - одного з наріжних каменів Вікі - тут не йдеться! ;-0 ;-( Що називається, нам би країну зберегти і відстояти своє власне, а там до демократії і нейтральності підійдемо. Росіяни ж із барського плеча можуть і в нейтральність і демократію іноді погратися. Щоправда, у переважно тільки у Вікіпедії - Путін, видно ще це дозволяє.) Так що.... Гляньте, до речі, СКІЛЬКИ росіяни видаляють! Скажімо, в день створюють 270 статей і видаляють 50! У нас - 170 і 10 відповідно видалили... Але, повторюся, у нас все трохи інакше. У цьому і сила, і слабкість цих вікі. І знаю, що хтось переходить з однієї вікі в другу, хтось навпаки! Просто у кожного свої пріоритети. В англійській там трохи інакше. Наскільки я розумію, там просто гігантоманія в порівнянні з українською або англійською! Пишуть там по 700, іноді 1000 статей за добу! Це втричі або вдвічі більше українців і росіян разом взятих! Так що, як Ви розумієте, з ними тягатися немає сенсу. Хіба що... ОБОВ’ЯЗКОВА СТОПРОЦЕНТНА МОБІЛІЗАЦІЯ ДО ЛАВ ВІКІ! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 19:35, 13 січня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Кохання у великому місті 3 (серіал)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кохання у великому місті 3 (серіал) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:10, 16 січня 2015 (UTC)

Моє шанування!

Даруйте мені, пане Nickispeaki, що турбую! Чи не могли б Ви заархівувати наведені джерела в статтях Екзопланета й Led Zeppelin (остання, поза тим, так улаштована, що неперевірені додбання навіть не відображаються і чималий шмат матеріалу не є приступним): як Ви знаєте, сторінки сайтів, що на них посилаються, незрідка зникають, і я боюся, що незабаром уже нічого не перевіриш. — Це написав, але не підписав користувач 77.122.113.235 (обговореннявнесок). 16:31, 20 січня 2015 (ред.)

Військова справа (підсумки)

Привіт! Журі конкурсу «Військова справа у Вікіпедії» продовжує працювати над оцінюванням статей. Підсумки очікуються 30 січня 2015 року, на день народження україномовного розділу Вікіпедії. Церемонія нагородження планується після 15 лютого 2015 року у місті Києві. Із додатковими запитаннями звертайтеся за militarywikimedia.in.ua чи на сторінку обговорення конкурсу на сайті «Вікімедіа Україна» --MediaWiki message delivery (обговорення) 21:33, 25 січня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Фрідайвінг

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Фрідайвінг був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:07, 27 січня 2015 (UTC)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Вікіфлешмоб до 11-річчя Української Вікіпедії

Вітаю! Маю питання стосовно цього заходу — які умови отримання сувеніра, та як щодо надсилання сувенірів за кордон поштою? --UkrainianZombie (обговорення) 07:04, 30 січня 2015 (UTC)

Здраствуйте )))

Привет--Анастасія Дондик (обговорення) 12:59, 30 січня 2015 (UTC)

привіт

привіт --Рая Піскун (обговорення) 13:00, 30 січня 2015 (UTC)

Привіт

Як справи?--Анна Тарасевич (обговорення) 13:00, 30 січня 2015 (UTC)

привіт) як справи?--Катерина Романова (обговорення) 13:01, 30 січня 2015 (UTC)

привіт

Як справи--Сашок 4142 (обговорення) 13:02, 30 січня 2015 (UTC)

OK

OKAU — Це написав, але не підписав користувач Влад Горбань (обговореннявнесок). 13:03, 30 січня 2015 (UTC)

Вітаю, вас)) дякую, за корисні знанн"я)) --Світлана1234 (обговорення) 13:39, 31 січня 2015 (UTC) щіро, Світлана.

Флеш-МОБ на честь 11 річчя

Флеш вдався!!!! До нашіх рядів прибуло!!!! — Це написав, але не підписав користувач Romanmagic (обговореннявнесок). 13:42, 31 січня 2015 (UTC)

МИКОЛА, ВИ ДУЖЕ РОЗУМНА І СУЧАСНА ЛЮДИНА! пРИЄМНО З ВАМИ МАТИ МОВУ! — Це написав, але не підписав користувач Bala2015 (обговореннявнесок). 13:46, 31 січня 2015 (UTC)

Сильные Люди Опора Нации

Сильные Люди Опора Нации--S l o v O 2015 (обговорення) 13:48, 31 січня 2015 (UTC)

Вікіфлешмоб-2015

Створив (а точніше переклав) в рамках флешмобу статтю — Проблема 196. Прошу, відпатрулюйте її, будь ласка. P.S.:Дякую за чудово проведену зустріч!--Dimma837 (обговорення) 18:29, 31 січня 2015 (UTC)

Привіт із Канади

Ok I would like to put new articles into "User:Chris Kyrzyk/Назва статті" but I don't know where this directory is. Can you send me an example?

I don't communicate that often because I'm not sure the procedure. What directory should I use? Please confirm you get my message. Chris — Це написав, але не підписав користувач Chris Kyrzyk (обговореннявнесок). 03:50, 1 лютого 2015‎

This Month in Education: [January 2015]

MediaWiki message delivery (обговорення) 04:16, 1 лютого 2015 (UTC)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

--Maks 1988 (обговорення) 13:20, 1 лютого 2015 (UTC)

Будь ласка, виправте нову статтю під назвою Кроненпробка. — Це написав, але не підписав користувач Chris Kyrzyk (обговореннявнесок). 04:17, 2 лютого 2015‎

Знов про патрулювання

Уважніше перевіряйте статті на переклад (Vogue (британський журнал), Вересневий номер) --Basio (обговорення) 17:44, 4 лютого 2015 (UTC)

Дякую! Щось завтикав. Зараз добавлю Посилання. @Basio:Ще щось? --Nickispeaki (обговорення) 20:20, 4 лютого 2015 (UTC)
Я періодично роблю аналіз патрулювання за якийсь період (цей з 23 години вчора до 18.00). Більше нічого не бачив. --Basio (обговорення) 20:32, 4 лютого 2015 (UTC)
Переклад з англовіі (майже все). --Basio (обговорення) 02:46, 5 лютого 2015 (UTC)
Ваший варіант - ЯК краще шаблон поставити? Я просто глянув на англійську і з першого погляду не помітив. (я навіть не читав текст, якщо чесно)--Nickispeaki (обговорення) 02:50, 5 лютого 2015 (UTC)
Джерела відповідають тексту, шаблон про переклад. Сам текст читається ніби правильно, але побудова деяких речень незвична, якщо згідно вимог патрулювання не поставити шаблон про мову, то формально буде правильно. --Basio (обговорення) 03:12, 5 лютого 2015 (UTC)

Щодо Файл:Wiki-uk-mini1279x1369.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Wiki-uk-mini1279x1369.png. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:41, 5 лютого 2015 (UTC)

Привіт! Цей файл був завантажений як наочний приклад того, яким я бачу сторінку у майбутньому. Зараз не дуже актуально, можна і видалити. У чому саме там проблема? Дайте, будь ласка, посилання на правило, яким Ви користувалися, виставляючи на видалення? --Nickispeaki (обговорення) 20:05, 5 лютого 2015 (UTC)

Щодо Файл:Hotel tylosand roxette.JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Hotel tylosand roxette.JPG. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:47, 5 лютого 2015 (UTC)

Див вище.--Nickispeaki (обговорення) 20:40, 5 лютого 2015 (UTC)

Щодо Файл:Hotel tylosand leifs.JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Hotel tylosand leifs.JPG. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:47, 5 лютого 2015 (UTC)

Див вище.--Nickispeaki (обговорення) 20:41, 5 лютого 2015 (UTC)

Щодо Файл:Hotel tylosand leif door.JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Hotel tylosand leif door.JPG. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:47, 5 лютого 2015 (UTC)

Див вище.--Nickispeaki (обговорення) 20:41, 5 лютого 2015 (UTC)

Файл:2938494.jpeg

Привіт. Це «селфі» чи насправді фото зробив не ти? --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:42, 5 лютого 2015 (UTC)

Ні, не селфі. Можна видалити. Чи отримати письмовий дозвіл від моєї дружини? --Nickispeaki (обговорення) 20:07, 5 лютого 2015 (UTC)
Ну там такий розмір що не велика втрата вилучити, ну але взагалі дружина якщо це вона автор може написати дозвіл на ОТРС. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 21:37, 5 лютого 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Runtu-logo.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Runtu-logo.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:44, 5 лютого 2015 (UTC)
Див. вище. Крім того, гадаю, ці файли доречно перенести до Вікісховища. Допоможете? Знаю, що Ви такими речами займаєтеся. --Nickispeaki (обговорення) 20:11, 5 лютого 2015 (UTC)
Ну знову ж таки якщо та ліцензія поширюється і на лого, то вкажи там її. Я лінуксом не цікавлюсь і шукати по сайтах (в цьому випадку ти ще й джерело забув вказати до того ж) дистрибутивів лінуксу яка там в них ліцензія я не хочу. Якщо там таки вільна, то після того як вкажеш її постав шаблон {{Move to Commons|Назва категорії на Вікісховищі у яку треба перенести}}. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 21:42, 5 лютого 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Mintwallpaper.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Mintwallpaper.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:43, 5 лютого 2015 (UTC)
Лінукс Мінт розповюджується під вільною ліцензією ГНУ.--Nickispeaki (обговорення) 20:10, 5 лютого 2015 (UTC)
На логотип це теж поширюється? Ну як би там не було, вкажи там ліцензію, чи це за тебе зробити треба? --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 21:39, 5 лютого 2015 (UTC)
Вказав. Категорії є в іншому зображенні Мінта. Див тут і тут. --Nickispeaki (обговорення) 22:04, 5 лютого 2015 (UTC)

Щодо Файл:Hotel tylosand spa.JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Hotel tylosand spa.JPG. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:47, 5 лютого 2015 (UTC)

Тут питання більше до автора фото із ру-вікі. ru:Файл:Hotel_tylosand_spa.JPG--Nickispeaki (обговорення) 20:34, 5 лютого 2015 (UTC)
Вже написав. Він був 1 лютого 2015 в ру-вікі. Тому можна кілька днів і зачекати. Всі інші фото з готелю - теж його.--Nickispeaki (обговорення) 20:39, 5 лютого 2015 (UTC)
Тут питання саме до тебе, в файла в рувікі все виглядає нормально. В тебе б теж було б там все нормально, якби ти вказав би що файл взято з теї самої рувікі з посиланням на той файл там. З того ж як оформлено в тебе видно що в ти з якогось дива завантажив файл якогось Іллі Волкова, при цьому чомусь передаєш його у суспільне надбання, хоча ніяких свідчень того що цей Ілля Волков передав тобі АП, щоб ти це міг робити немає. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 23:28, 5 лютого 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Opeofficeorg-runtu2.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Opeofficeorg-runtu2.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 16:44, 5 лютого 2015 (UTC)
Тут трохи заплутана ситуація. З одного боку офіс - Опен. З іншого, в той час належав Сан і там стоїть копірайт. Ще з одного, Сану вже давно не належить. Зараз є Apache OpenOffice, який з 2011 під ліцензією Апач. А ще є LibreOffice і ще один менш відомий.... Лібре офіс якраз досить вільний - GNU LGPL ліцензія. От із Апачем офісом є деякі ньюанси.

Цитую (Apache License):

Фонд Free Software Foundation оголосив всі версії Апач-ліцензії несумісними з другою версією GPL[1].

Apache Software Foundation, починаючи з 2004 року, наполягає на своєму праві вирішувати питання сумісності Апач ліцензії з GPL [2]

Згідно з Free Software Foundation, GPLv3 сумісна з Apache License 2.0.[1][3]. Як наслідок, розробники завжди мають можливість свої ASLv2-програми перевести під GPLv3, щоб бути впевненими в тому, що похідні їхніх розробок (форки) залишаться вільними.

Так що тут, на жаль, не знаю, як бути. Можливо, краще вилучити (через знак копірайта), або запитати більш досвідчених користувачів. --Nickispeaki (обговорення) 20:26, 5 лютого 2015 (UTC)

Ти ж в адміни номінуєшся: мав би бути досвідченим вже) Ну там у статті пише що на зображенні робочий стіл, а на скільки я бачу там насправді скріншот опен офісу якогось, крім того я не впевнений чи той опен офіс виглядатиме якось інакше будучи запущеним в інших дистрибутивах лінуксу, тому як на мене для ілюстрування статті про дистрибутив потрібність цього файлу нульова, а отже можна з чистою совістю вилучити його. Стосовно ж самого опен офісу то треба дізнаватись як вони там ліцензують свою продукцію. Напис Copyright просто вказує кому належать АП скоріше за все, але раз не вказано ліцензію то таки маємо діяти так як ніби там написано що всі права захищено. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 23:35, 5 лютого 2015 (UTC)
А, я оте розслідування вище не помітив спершу. Ну тобі не треба історія всіх версій. Ти дивись яка була ліцензія в тої конкретної на скріншоті.--ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 23:37, 5 лютого 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Союз ТМА-14

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Союз ТМА-14 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:14, 7 лютого 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Союз ТМА-2

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Союз ТМА-2 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:37, 9 лютого 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Союз ТМА-3

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Союз ТМА-3 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:37, 9 лютого 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Союз ТМА-4

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Союз ТМА-4 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:37, 9 лютого 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Союз ТМА-8

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Союз ТМА-8 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:37, 9 лютого 2015 (UTC)

Про Еву і коми

Вітаю! Змушений повернути Ваші правки у статті Геньо Житомирський (окрім однієї — «вчителював у Любліні», так справді милозвучніше). Польське жіноче ім'я — Ева (див. Ева Копач, наприклад); із комами теж все гаразд — там місцями лише інтонаційні паузи, а місцями і їх немає. І кома перед «як» теж не завжди ставиться. Але дякую за увагу до статті! --Volodymyr D-k (обговорення) 06:09, 9 лютого 2015 (UTC)

Добре. Як скажете! Добре, хоч щось знадобилося. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 14:59, 9 лютого 2015 (UTC)

Пояснення

У статтях, які я пропонував переглянути конфлікт (локальний) виник через внесення інформації, яка інколи носить тимчасовий характер, загального значення не мають, використовуються не АД, інколи одне. Глобальна проблема полягає у тому, що часто будь-які публікації, інтерв'ю вважаються джерелами і використовуються в залежності від політичних уподобань, відношення до осіб. Принципи КЗ та БЖЛ часто порушуються. Мої деякі спроби звернути на це увагу в різних обговорення, у найкращому випадку знаходять тільки розуміння. Адмінкорпус практично перестав реагувати на конфлікти, не використовує навіть попередження. Конфліктів у Вікіпедії, образ стає все більш частіше. Адміністратори не наважуються на рішучі дії. У конфлікті навколо вказаних статей були дві сторони, які вносили суперечливі дані. Блокування отримала тільки одна сторона, менш досвідчена, яка ще не знає всіх тонкощів Вікіпедії. Ось розбір цього я хотів побачити разом з пропозиціями. Можу ще багато, на цю тему сказати, але потрібно в іншому місці і для всіх, головне, щоб не заговорили, як часто було. --Basio (обговорення) 14:39, 12 лютого 2015 (UTC) P.S. Гляньте на сторінку ЗА за сьогодні. --Basio (обговорення) 14:43, 12 лютого 2015 (UTC)

Ясно. Я теж більше ту частину бачив, що хвалили. І заблокували. Ех! Ще й реалі знайомий... А про іншу трохи менше знаю і менше слідкував. Можливо, Ваша версія і близька до того, що є. Ну а щодо конфліктів.. То я гадаю, що вони хвилями - то хвиля зростає, то спадає. Це як у нас вандалізму знаєте коли найбільше? 1 вересня і аж до кінця жовтня! Школярі тестують Вікіпедію! ;-0 ;-) І так, практично кілька років. Я це спостерігаю, як тільки став одним з найактивніших. Може з 2011 року... І .. кожен рік щось збираємося придумати.--Nickispeaki (обговорення) 15:13, 12 лютого 2015 (UTC)
Не зрозумів, що дивитися. Якщо За Володимир Ф, то був ще й один проти. Обоє ж наче запізнилися. Ще ми там із братчиком переписувалися. Але то вже офтоп пішов... Про що я йому і написав. А що ще там? @Basio:--Nickispeaki (обговорення) 16:17, 12 лютого 2015 (UTC)
Не ЗСА а ЗА. --Basio (обговорення) 16:20, 12 лютого 2015 (UTC)
? Ех! Тяжко мені Ваші думки читати! ;-( --Nickispeaki (обговорення) 16:23, 12 лютого 2015 (UTC)
Схоже, що ВП:ЗА? МДЯ! Просто жах! Або треба ВСІХ в ружжьо! Або .. Закривати к дідьку цей проект! Що собі ті політикани думають?! Навіть Путлер із своїми фашистськими замашками дозволяє відносно вільно жити ру-вікі, то що собі дозволяє ця пані з косою?! --Nickispeaki (обговорення) 19:09, 12 лютого 2015 (UTC)

Примітки

  1. а б Richard M. Stallman. Various Licenses and Comments about Them (англійською) . Free Software Foundation. Архів оригіналу за 22 серпня 2011. Процитовано 27 грудня 2007.
  2. http://www.apache.org/licenses/GPL-compatibility.html
  3. GPLv3 Final Draft Rationale. Free Software Foundation. 31 травня 2007. Архів оригіналу за 26 червня 2013. {{cite web}}: Текст «accessdate-2007-06-14» проігноровано (довідка)


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 20:18, 12 лютого 2015 (UTC)

Військова справа (підсумки)

Привіт! Журі конкурсу «Військова справа у Вікіпедії» завершило оцінювання статей. Церемонія нагородження планується протягом останнього тижня лютого, вірогідно 28 лютого 2015 року (субота) у місті Києві. Потрібно, щоб Ви надіслали листа на wm-uawikimedia.org (лист має бути надіслано із тієї ж електронної адреси, що вказана у налаштуваннях Вашого облікового запису у Вікіпедії). У листі потрібно вказати свій обліковий запис, ПІБ, ідентифікаційний код (до листа вкладіть скан чи фотографію довідки) та мобільний телефон. Дякуємо за Ваш внесок --MediaWiki message delivery (обговорення) 21:03, 12 лютого 2015 (UTC)

Відносно голосування і автоперекладача

Я скажу чесно, що не хотів торкатися теми Ваших власних помилок, хоча я й до цього читав Ваші статті й бачив, що помилки там є. Але коли я побачив, що інші торкнулись цієї теми, то вже вирішив довести це до логічного завершення. І ще моє голосування "проти" було реакцією на те, що за Вас голосували деякі дуже сумнівні користувачі. Я вважаю, що автоперекладач "перевікі" дуже пришвидшує роботу, але користь від такого перекладу буде лише коли Ви ідеально вивчите правила української мови, або ж принаймні всі типові помилки цього перекладача. Може я б не був таким принциповим, якби Ви не писали так багато статей і не вчили інших. Дуже багато наших проблем через безграмотних вчителів. Я бачу що у Вас набагато менше помилок в тих статтях, які Ви самі пишете, але вони навіть там є. Я буду поступово перевіряти ті статті, які Ви зробили за допомогою автоперекладача і довичитувати їх. Звичайно вони вже й нині достатньо високої якості щоб залишатись, але є багато помилок. Я ніколи не зсуваю текст, щоб можна було порівнювати версії ліворуч і праворуч в історії редагувань і бачити конкретні помилки. Рекомендую перш за все встановити україномовний браузер і налаштувати його на перевірку українського правопису. Так Ви уникнете елементарних помилок. Ще рекомендую користуватися ось такою перевіркою правопису. Вона показує, наприклад, помилки милозвучності, кальку з російської, пропонує варіанти багатозначних слів тощо. Але й ця програма не повністю бачить помилки.

Тепер щодо найбільш характерних помилок, які я вже помітив:

Для української мови не характерне вживання пасивних конструкцій там де йдеться про дію яку виконав хтось. Наприклад, не можна сказати "Дім був побудований будівельниками". Набагато краще "Дім побудували будівельники", або "будівельники побудували дім". Характерною конструкцією є неозначено особові речення. Наприклад, замість "Виступ президента був показаний по телебаченню" краще "Виступ президента показали по телебаченню". Закінчення "ся", на відміну від російської мови треба залишати тільки там де дія відбувається без зовнішнього втручання. Сонце "світиться" не через те, що його хтось світить, отже тут можна залишати "ся". Але не можна сказати "Владою створювалися перепони на шляху розвитку української мови". Треба "Влада створювала перепони...".

Після автоперекладача залишається багато помилок милозвучності. Потрібно вивчити правила милозвучності, а для цього може допомогти перевірка правопису, яку я навів вище. Там помилки милозвучності показано жовтим і там можна натиснути на помилку і почитати правила. Також помилкою є постійний переклад сполучника "и" на "та". Більш характерним є сполучник "і". Його потрібно вживати всюди де це можливо згідно з правилами милозвучності. Частину "та" потрібно міняти на "й", або залишати, якщо неможливо замінити на "і" згідно з правилами милозвучності.

Багато залишається калькованих фраз та інших помилок. Я вже виправив декілька статей, а Ви дивіться на ці виправлення зі "Списку спостереження" й добре їх запам'ятовуйте. Виписуйте їх на листок. А я прослідкую, чи не будете Ви в нових статтях їх допускати. І прослідкую як Ви виправляєте помилки інших.

Ще раз наголошую, що вважаю автоперекладач корисною річчю, але потрібно добре вивчити правила і ретельно вичитувати автопереклад.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 21:44, 12 лютого 2015 (UTC)

Дякую! Вже тестую сайт. Цікаво! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 21:58, 12 лютого 2015 (UTC)

Відносно голосування

Миколо я жодним чином не проводив агітацію проти тебе, єдинний кого я просив проголосувати це Леонід Панасюк. Я сподіваюсь між нами вже намає непорозумінь?? Я ще раз вибачаюсь, але я все одно проти підтримки таких користувачів як Гюнтер. Jphwra (обговорення) 18:26, 12 лютого 2015 (UTC)

Та ради Бога! Я вже дивився, за кого голосував колега, що запитував про голосування. І щодо Гюнтера - то я ж ніде наче не казав, що його абсолютно підтримую? То як із цим? І я дивився мало не весь його внесок, як в ру-вікі(!), та і тут. Місцями досить подібний, і статті (я порівнював ЙОГО правки, тобто ранні версії, що ВІН писав, а не вже після нього) в початковій версії досить часто були проукраїнські, а не проросійські, чи повстанські і навіть не нейтральні! ;-0 Але, раз хоче - хай робить, що вважає за потрібне, як і ми, до речі. :-) Якщо будуть порушення правил, то буде і відповідне застосуваня запобіжних заходів. І ніки порушників тут навіть ні до чого... Тобто, перед правилами всі рівні - ОСЬ це я і мав на увазі. Ви ж читали, що братчик писав? Що в ру-арбітражі із 7 чоловік лише 2 (!) росіянина! І враховуючи, ЩО зараз робиться в плані промивки мізків в РФ, то ру-вікі - просто форпост нейтральності! Ну а Новоросів своїх в усіх країнах вистача... ;-( --Nickispeaki (обговорення) 18:38, 12 лютого 2015 (UTC)
Добре, порозумілись. Наступного разу мій голос буде ЗА, хоча якщо в тебе виходить залучати новачків, навіщо тобі цей геморой (адмінство)?? Jphwra (обговорення) 18:45, 12 лютого 2015 (UTC)
Закликаю Вас не голосувати "За" допоки Нікіспікі не вичитає добре свої старі статті після не дуже добре вичитаного автоперекладу і не почне ставитися жорсткіше до людей, які ним зловживають.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 21:54, 12 лютого 2015 (UTC)
Ну щодо мене - так. Але до чого тут ІНШІ?!--Nickispeaki (обговорення) 22:01, 12 лютого 2015 (UTC)
Ну хочеться мені покращити українську мову у Вікіпедії!--Oleksandr Tahayev (обговорення) 22:12, 12 лютого 2015 (UTC)
Ви вже вибачте, але в мене загострене сприйняття стану української мови і відношення до неї в нашому суспільстві. Якщо вже люди не мають змоги чути "не суржик" і "не російську", то хоча б нехай читають майже чисту мову.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 22:26, 12 лютого 2015 (UTC)
А що робити в тих випадках, як ото з вандалами в 3 години ночі? Он, адміни тільки десь під вечір довидаляли матюки в історії... Ну і зустрічне питання - а Вам нащо? Ну, не знаю, як щодо наступного разу... Осадок залишився. Особливо, від тих, кого я досить добре знаю! Не чекав! А Вашу позицію я відразу передбачав. :-) Як і ще з десяток голосувань. Ну, більшість новачків (кого я не знаю, або слабо знаю), - то для мене і був випадковий фактор і цікава несподіванка. Так воно такий момент скрізь є. Момент непердбачуваності і несподіванності. Дивився, ЯК за кого голосували (є десь в архіві голосувань). Це ЩОСЬ! Нє, ну я можу зрозуміти, коли там 40 за, 3 проти, але коли я бачив 100% ЗА (при тому, що це досить недавно було, коли ВЖЕ була велика кількість активних користувачів із абсолютно протилежною позицією! ;-0) - ОЦЕ для мене загадка! 8-0 Щодо мого голосування, то я ще не вирішив. Спочатку хотів відразу ПРОТИ голосувати. Але вирішив, принаймні зачекати до кінця хоч свого голосування! Ну і Ви ще ж чимало не зробили, що від Вас прохали (або й просто чекають). Якщо не вмієте це прочитати і зрозуміти, можу ще раз повторити. (дійсно, це не легко! як і мені не легко було спочатку визнати, що перекладачі роблять занадто багато помилок! наскільки я зрозумів, виправити мені це не під силу... Ну, якщо маленька стаття - то хто зна, але якщо вже принаймні кілька сторінок - то все! - глюк на глюку. а я їх вже не помічаю! ;-( ) Так що і тут так само. Якщо встигнете ДУЖЕ ШВИДКО (!) ЗМІНИТИСЯ на краще, то будете адміном. :-) --Nickispeaki (обговорення) 19:07, 12 лютого 2015 (UTC)
Відносно Кріса, в мене просто немає слів, в тому плані, що наші люди роблять такий автопереклад, що Кріс відпочиває. Відносно мене, то з тих самих причин, як у вандалів загострення то робота летить шкереберть. Правда сьогодні вона теж шкереберть. Ця номінація... треба пережити. Jphwra (обговорення) 19:16, 12 лютого 2015 (UTC)

Статтю Альтернативний Генштаб номіновано на вилучення

Стаття Альтернативний Генштаб, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 лютого 2015. --Анатолій (обг.) 21:29, 19 лютого 2015 (UTC)

та ради Бога! :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:36, 19 лютого 2015 (UTC)

Blitz1980

Доброго дня. Маю питання. Я займаюсь етнографією Слобожанщини. Звісно інформація підходить поступово, хвилями. З цим пов'язано періодичне редагування мною сторінок. Добавлюю персоналії, біографії, нових представників родин (та й самі родини). Це звичайно не моя основна справа (я би сказав, це зовсім не пов'зано з моїми "службовими обов'зками", пробачте за такий жарт). Так ось питання....Це не є дуже поганим, перманентне поповнення даних. Бо я хочу, щоб були хоч якісь дані по Слобожанщині, але й займатися лише тільки цим не маю можливісті. Це не рахуючи ще й виправлення моїх помилок, бо через час, я вже побачив скільки їх, це звісно жахає.--Blitz1980

Добрий день! А в чому питання? --Nickispeaki (обговорення) 15:30, 14 лютого 2015 (UTC)
Чи не є чимось дуже поганим перманентне редагування? Blitz1980
Та звична річ. А що саме Ви маєте на увазі? Що періодично буде щось додавати? Міняти? Ну, власне, є частина користувачів, що вважають, що чим менше правок - тим краще, але таких меншість. Ну, тобто вони вважають, що треба ОСТАТОЧНО зібрати ВСІ матеріали і потім ЗА ОДИН РАЗ ВСЕ НАПИСАТИ. Я, наприклад, до таких не належу. Коли є час і бажання - тоді і пишу! Хоч в 3 години ночі, хоч вдень. Хоч по 10 роаів на хвилину, а бувало, що 2 місяці не заходив - не було часу і можливості. Так що тут особливих обмжень в перманентності немає. Підпис Вам ну ніяк не дається, геж? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 21:00, 14 лютого 2015 (UTC)
Приведу приклад. Квітки (слобожанський рід)- буде змінене "представники роду".Буде все упорядковане, добавлені персони. Але й це не остаточно. Я полюбляю, щоб будло видно "хто кому та як". Але це нажаль, не остаточно, бо нові дані з'являються постійно. Незабаров оформлю по:Шидловські, Лесевицькі, Ковалевські (це слобідські старшинські роди). Також звичайно це захопило й Родзянок. А ще й Моздалевський добавив козацьких старшин. Звичайно недороблену маленьку (на пару слів) сторінку робити не буду, але зміни будуть, бо многі люди з'являються поступово. Це стосується дружин та доньок. Ну це так для приклада. Я думаю зрозуміли. Вашу відповідь зрозумів. не буду перематися. Що до підпису, все гаразд. Ось бачите, ставлю. Дякую.--Blitz1980 (обговорення) 21:41, 14 лютого 2015 (UTC) P.S. Всі дані зібрати нажаль бува неможливо зібрати. Подивиться декілько сторінок по 16-17 сторіччю. Той же вище згадуваний Іван Донець. Він тратко згадується окремо в одному місті, потім в другому. Да що я говорю. Це про гетьманів відомості є, а про тих же писарім генеральних, щоб іх перелік скласти це здуріти можно. Що вже мови вести про полковників, полкову старшину. Я вже мовчу про сотенну. --Blitz1980 (обговорення) 21:41, 14 лютого 2015 (UTC)
Ок. Добре! Бо я вже думав, що підпис - то неосильна річ для новачків! ;-0 :-) Пишіть ще! Пишіть краще! :-) Колеги теж привіт передавали! (тут все всім відомо. Або так: майже все всім - хто хоче, то зможе дізнатися - цю переписку, гадаю, вже кілька чоловік читало.) --Nickispeaki (обговорення) 21:50, 14 лютого 2015 (UTC)
Доброго дня. Кумедно звісно, ну а що робити, інтернет-мережі роблять наш світ все меншим. Завтра щось попрацюю, й повідомлю Вас. Продивитесь, якщо буде час звістно. Красно дякую, з щирими побажаннями --Blitz1980 (обговорення) 16:35, 16 лютого 2015 (UTC)
Ок. --Nickispeaki (обговорення) 18:33, 16 лютого 2015 (UTC)
Доброго дня. Потрібна (дуже) інофрмаційна допомога. Я побачив, що в деяких сторінках вилучені світлини (я слідкую за цими сторінками) наприклад "Рокитне" "Печеніги" (СМТ на Харківщині). Тако ж світлину з вулицею Донець-Захаржевського в м.Харків (я її використав на сторінці "Донці-захаржевські"). Формулювання таке- "(Вилучив файл Рокитне_Нововодолазького_району_-_палац_Куликовських_поч._ХІХ-го_ст..jpg, оскільки він був вилучений з Wikimedia Commons користувачем [[com)" Не допоможете, що це таке? Я з таким ще не стикався. дуже цікаво? Що це може бути? Хтось зтягнув світлину з якогось ресурса й це відслідкували? Чи це початок суперечку між УкрВікі та РосВікі? Я використовую свої світлини, але на всякий випадок, хочу це зрозуміти. Такого ще не бачив. Буду дуже вдячний за відповідь. З найкращими побажаннями --Blitz1980 (обговорення) 08:51, 18 лютого 2015 (UTC) P.S. Усюди є й гарна сторінка- зможу вставити свої світлинки.
"Я вже мовчу про суцільнийтекстбезпробіліввиднолюдинанедавно по чала набирати на клаві атури ("и", не "і"... Ну і перл будьлазка, видно, буде фірмовою фішкою... ;-" -Неперевершенно. Вибачаюсь, що відволікав. Може ви й прави. Мені слід спочатку ГАРНО вивчити рідну мову, а потім щось писати в УкрВікі. Всього найкращого.--Blitz1980 (обговорення) 19:15, 20 лютого 2015 (UTC)
Пробачте, будь ласка. Хто мене за язик тягнув... Може, зможете сумістити? Ну, воно на початку завжди тяжко. Он мене адміном не вибрали. Так що ж мені тепер втопитися з горя чи що? І на патрульного я так довго подавався, що мало не рекорд не поставив(а може таки поставив? воно все також є в архіві - можна і знайти й глянути!)! Так що.... Не тільки у Вас повно помилок. Як хтось казав в тому ж моєму обговоренні-висуванні на адмінство - у всіх помилок ПОВНО. Головне - їх виправляти! Звістно, то я не дуже добре зробив, що таке написав.... Ще раз перепрошую.--Nickispeaki (обговорення) 19:21, 20 лютого 2015 (UTC)

Привіт

Треба заглянути сюди. Jphwra (обговорення) 19:33, 23 лютого 2015 (UTC)

Вікізустріч

Якщо нічого не змінеться, постараюсь бути--Texnik (обговорення) 04:20, 24 лютого 2015 (UTC)

Дякую! А може ще кого знаєте? Ну, не всі, на жаль пишуть на сторінці користувача звідки вони. --Nickispeaki (обговорення) 00:13, 25 лютого 2015 (UTC)

This Month in Education: [February 201

MediaWiki message delivery (обговорення) 21:25, 28 лютого 2015 (UTC)

Lenovo Vibe Z2 Pro

Вітаю! Випадково натрапив. Стаття відверто недороблена і «забута». На вилучення не ставлю (хоча вона підпадає через свій розмір, тобто словниковість), сподіваюсь Ви її доробите. Як мінімум, треба хоча б джерела інформації вказати. --AnatolyPm (обговорення) 20:32, 2 березня 2015 (UTC)

13 омб

Потоптався у Вашому 13 батальйон територіальної оборони «Чернігів-1», якщо щось не так,... ну, Ви знаєте що робити! :)) Маю деякі сумніви відносно таблиці у втратах: пересічному юзеру вона незручна для заповнення, може таки рядочком? З найкращими побажаннями, --Nabak (обговорення) 22:05, 2 березня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Сан-Андреас (фільм)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Сан-Андреас (фільм) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:48, 18 березня 2015 (UTC)

Файл:Wiki-uk-mini1279x1369.png

І що нам з цим робити? ;) --SteveR (обговорення) 21:17, 7 березня 2015 (UTC)

Добрий день! ;-) А що з ним не так? Воно ж наче і використовується... @SteveR:--Nickispeaki (обговорення) 09:52, 18 березня 2015 (UTC)
Вже не актуально, файл перенесли на Вікісховище. --SteveR (обговорення) 16:33, 18 березня 2015 (UTC)

Виківишкіл №3

Доброї ночі, шановний пане Миколо!

На жаль, не зміг я відкрити свою власну пошту, щоб Вам написати... Пробачте. Хочу підтвердити, що третій віківишкіл буде в тій самій 305 ауд. університету сьогодні (п'ятниця) об 11:20 (перша група) та 13:00 (друга група). У суботу до Бібліотека Короленка завітає третя група на 11:30. Щиро дякую за Ваш час, який Ви витрачаєте на нас! Чекаю нових цікавих лекцій від Вас^^ З повагою --Nocturnus обг 23:23, 19 березня 2015 (UTC)

Дякую! Добраніч! ;-) Ми вже так і домовилися із Вірою Анатолієвною. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 23:25, 19 березня 2015 (UTC)
І Вам дякую^^ Моя душа тепер спокійна)) Добраніч, шановний пане Миколо) --Nocturnus обг 23:39, 19 березня 2015 (UTC)

Питання

Перевірка, як діє система обговорення :). Я так зрозуміла, що зміст листування доступний широкому загалу? Питань у мене дуже багато. Зокрема, в чому зміст роботи патрульного? Що буде давати можливіть отримання сертифікату після успішного проходження віківишколів? Також цікаво, коли перевірять мої редагування, які стоять на черзі вже днів 4. Заздалегідь вдячна за терпимість і оперативність!— Це написав, але не підписав користувач 31.129.98.222 (обговореннявнесок).

Дякую, пані Ірино! ;-) Але згадайте з чого ми розпочали - з реєстрації. Від сьогодні, будь ласка, ЗАВЖДИ заходьте під своїм ніком і логіном. І підписуйтеся! Ну тут так прийнято. Буду поступово відповідати на всі Ваші запитання. ;-) Ото заходьте і я буду на Вашій сторінці відповідати. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:45, 25 березня 2015 (UTC)

Статтю Золоті та срібні пам'ятні монети євро Мальти номіновано на вилучення

Стаття Золоті та срібні пам'ятні монети євро Мальти, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 березня 2015. --Brunei (обговорення) 01:18, 26 березня 2015 (UTC)

ок, ясно! Іду дописувати. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 09:36, 26 березня 2015 (UTC)

Останні новини

Вітаю! Дякую за Ваш внесок у оновлення новин. До Вас є велике прохання: коли Ви додаєте новину на сторінку Вікіпедія:Поточні події/Топ-теми, як, наприклад, останнього разу, зверніть також увагу на рекомендації, а саме на необхідність верифікації інформації. Для того, щоби інші читачі могли прочитати про новину більше і перевірити додану інформацію, ця ж сама новина має бути розміщена також у розділі «Останні новини» із посиланням на джерело. В іншому разі, ця новина буде швидше всього «загублена» і не потрапить до цього розділу, а згодом не потрапить до статті «травень 2024». Дякую за розуміння. З повагою, --Pavlo Chemist 12:04, 24 березня 2015 (UTC)

Ок. Іду дописувати. --Nickispeaki (обговорення) 12:07, 24 березня 2015 (UTC)
Якщо Ви вже скасовуєте мої редагування, то хоча б виправляйте помилки: ви позначили, що літак є на фото, тоді як на фото сонячне затемнення. --Pavlo Chemist 12:12, 24 березня 2015 (UTC)
Нє, ну не всі ж такі швидкі! ;-0 Тим більше, от як мені ще й тут дома заважають... --Nickispeaki (обговорення) 12:15, 24 березня 2015 (UTC)
Добре. Все ж, мені не подобається, що вся стрічка синя, краще виділити головне. Всіх більше цікавить скільки людей були на борту, аніж чи це був лоукост чи ні. --Pavlo Chemist 12:21, 24 березня 2015 (UTC)
а ТАК краще? Хоча б я і на лоукостера залишив посилання.... МОже ще й літак додати, щоб розбавити лінки? Хоча, імхо, там і так ЖИРНИМ виділено головне.--Nickispeaki (обговорення) 12:30, 24 березня 2015 (UTC)
Не хочу набридати, але зрозумійте мене правильно - мені легше самому перенести ось це редагування до Вікіпедія:Поточні події/Останні новини і не набридати Вам, але я не завжди активний у Вікіпедії і тому краще, щоби інші користувачі робили цю роботу зразу. Просто гляньте на Лютий 2015 чи Грудень 2014 - це те, що чекало би Березень 2015, якби ми не почали регулярно архівувати новини в Вікіпедія:Поточні події/Останні новини. Ми тут всі добровольці, тому Ви, звісно, нічого не зобов'язані робити і можете проігнорувати це повідомлення. --Pavlo Chemist 14:56, 27 березня 2015 (UTC)
Дякую, що нагадали! Побачив, додав на Головну і побіг! Якби не Ви, не згадави би. Дякую! Зараз додам. Просто не було тоді часу.--Nickispeaki (обговорення) 15:21, 27 березня 2015 (UTC)

Питання по статті

Така статття, що робити? --Nickispeaki (обговорення) 10:37, 28 березня 2015 (UTC)

Дуже важливо!

Привіт, Nicki, дякую за інформацію та підтримку, подав заявку на патрульного. --AndriiDydiuk (обговорення)

Привіт, Андрію! Ну що ж - держися! ;-) У нас до патрульних серйозні вимоги (особливо останнім часом!) - так ЧИТАЙ вимоги до патрульних - підправляй СВОЇ власні статті, свіжі правки роби ТІЛЬКИ за правилами і відповідай на запитання у поданні. Удачі! :-) --Nickispeaki (обговорення) 07:02, 29 березня 2015 (UTC)
ПС. Ще таке - став підпис олівцем - так відразу видно КОЛИ ти писав. А то от мені зараз треба заходити в історію, шукати там.... --Nickispeaki (обговорення) 07:02, 29 березня 2015 (UTC)
Дяк, за підтримку. Не відповідав тому що потрібно було прочитати та вчитатися у правила, деталі і тд. --AndriiDydiuk (обговорення) --AndriiDydiuk (обговорення) 12:15, 30 березня 2015 (UTC)
Та на все добре! Головне - відповідай, коли щось запитують. А то он, глянеш на твою СО і думаєш - що тут зібралися самі із собою побалакати! --Nickispeaki (обговорення) 12:19, 30 березня 2015 (UTC)

This Month in Education: March 2015

MediaWiki message delivery (обговорення) 00:31, 1 квітня 2015 (UTC)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

Підтримка

Привіт! Дякую за підтримку в якості патрульної! Шаблони почала розставляти. --Олександра (обговорення) 08:39, 3 квітня 2015 (UTC)

Супер! :) Якщо питання будуть - з радістю відповім! :-)--Nickispeaki (обговорення) 10:46, 3 квітня 2015 (UTC)

Помилка.

Доброї ночі. Вибачте,що турбую.У мене виникла проблема з написанням статті. Через мою неуважність,я помилково почала створювати статтю,яка вже створена . Чи можна мені взяти іншу тему? Наприклад,за бажанням,бо іншої теми в мене на аркуші із завданнями немає. Буду дуже вдячна за відповідь. З повагою --Супрун Олеся (обговорення) 19:32, 3 квітня 2015 (UTC).

Звичайно, можна! Я спеціально зробив ЦІЛИЙ розділ на кілька сторінок на нашому проекті! Там тем кілька десятків. Можна відразу перекласти із тих статей, що вже є. Заходьте на Вікіпедія:Проект:ВікіСтудія і дивіться розділ Список статей до створення. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 21:05, 3 квітня 2015 (UTC)

Підпис

Доброго вечора, сьогодні на занятті забувся запитати у вас, а чи можна змінити підпис? наприклад колір там, або шрифт?) --Hakon Viking (обговорення) 18:22, 3 квітня 2015 (UTC)

ЗВИЧАЙНО, що можна! Сьогодні Ервін розповідав про це! Не знаю, чи Ви були тоді присутні.... Краще відразу йому написати, якщо що. Він ще й тінь робив. Я цим зараз вже не балуюся. :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:02, 3 квітня 2015 (UTC)

Добре) дякую за відповідь) --Hakon Viking (обговорення) 21:19, 3 квітня 2015 (UTC)

:-) --Nickispeaki (обговорення) 21:24, 3 квітня 2015 (UTC)

Пекалицький Семен

Така стаття є! --Віра Петренко (обговорення) 09:55, 28 березня 2015 (UTC)

Добре, подивлюся! Дякую! --Nickispeaki (обговорення) 10:34, 28 березня 2015 (UTC)
Треба поставити перенаправлення. Поставлю. Тобто, то один і той же чоловік - Симеон=Семен. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 07:33, 3 квітня 2015 (UTC)
ПОставив! @Віра Петренко:--Nickispeaki (обговорення) 07:37, 4 квітня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Джай Кортні

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Джай Кортні був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:43, 5 квітня 2015 (UTC)

Всеосяжна угода щодо ядерної програми Ірану

Здравствуйте! Можете написать статью на русском?--Androctonus (обговорення) 10:43, 8 квітня 2015 (UTC)

Іванов Порфирій Корнійович

Привіт. Можете довести до ладу цю статтю? Там просто купа неенциклопедичного тексту, на кшталт: «У Іванова закони такі само, як у Христа.» — Green Zero обг 10:51, 9 квітня 2015 (UTC)

Привіт! Дякую, що нагадали! :-) Стаття моя, а зараз, дивлюся, аноніми і новачки надодавали всякого.. Просто зараз ще й дивлюся, що у Вікістудії створювали. Спробую. Там, наче, тексту не багато? --Nickispeaki (обговорення) 10:56, 9 квітня 2015 (UTC)
Видалив про те. То хтось просуває власні ідеї. А що там ще? То якийсь Валентин Ош просуває. Є кілька однитипним сайтів в інеті. Причому, я так розумію, частину інформації вже із вікі взяли... ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 11:08, 9 квітня 2015 (UTC)
Я просто думав, що Ви, як автор, набагато краще знаєте предмет статті, ніж я. — Green Zero обг 11:18, 9 квітня 2015 (UTC)
Та може і краще, просто ж кажу, що зараз дивлюся трохи інші статті. Та, таки треба переробити. Але, здається, вже коли забрав отой абзац вже краще стало. А чого Вас зацікавила саме ця стаття і саме зараз? Я Івановим цікавився в той період часу. Навіть живих іванівців знайшов. :-) --Nickispeaki (обговорення) 11:22, 9 квітня 2015 (UTC)
Зацікавила, тому що там якісь люди оту саму рекламу почали штовхати. Скоріше, ті самі "іванівці".)) — Green Zero обг 11:55, 9 квітня 2015 (UTC)
Обговорення:Порфирій Іванов 8303 праця - воно. --Nickispeaki (обговорення) 12:45, 9 квітня 2015 (UTC)

Здрастуйте. Звертається новачок користувач. Хочу доповнити статтю "Іванов Порфирій Корнійович", якщо можно. Допоможіть, будь ласка. зробити енциклопедичною. Подивіться, будь ласка, моє обговорення і чернетку з доповненням. Дякую.--Osh-son (обговорення) 15:27, 9 квітня 2015 (UTC)

Створені, але ще не відпатрульовані статті

Миколо Васильовичу, будь ласка, відпатрулюйте мої новостворені статті :)).--Iryna Ch (обговорення) 12:24, 13 квітня 2015 (UTC)

Добре, Ірино Костянтинівно! Але трохи пізніше, коли буде більше часу! :-) --Nickispeaki (обговорення) 11:22, 14 квітня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Слов'янська книга Еноха

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Слов'янська книга Еноха був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:18, 15 квітня 2015 (UTC)

ИДИЛ

Создал статью. Можете заменить шаблоны на эти?--Androctonus (обговорення) 11:20, 23 квітня 2015 (UTC)

Добрий день, @Androctonus:! Дякую за статтю! А в чому там справа? Типу, щоб коротше писати шаблони? Я, правда, не спец в тих шаблонах. У нас, чесно кажучи, з ними трохи бардак і ніхто поки що не взявся там порядок навести. Я брав назви країни десь в списку ісо-кодів країн.... Наче ж так все відображається? Там ще я виправив ... зайві пробіли забрав (гляньте історію) - просто перекладачі (той же гугль) часто ламають вікі-розмітку - тулять зайві пробіли або, навпаки, забирають там де треба. А так все добре. :-) --Nickispeaki (обговорення) 12:48, 23 квітня 2015 (UTC)
У нас Агонк і Нікк специ в тих шаблонах. Ну, принаймні, вони краще всіх їх знають. Ну, з тих користувачів, що я сам добре знаю. Але вони ліняться навести там порядок - кажуть кілька сотень, якщо не тисячу шаблонів треба переглянути - це ж не тільки сучасні штук 300 країн, а це і всі історичні - ще плюс 500 праорців.... Он, тільки в України їх було мабуть, штук 10. І так в кожної великої країни. --Nickispeaki (обговорення) 12:50, 23 квітня 2015 (UTC)
Понятно. Спасибо! Я спрошу у Нікка.--Androctonus (обговорення) 14:14, 23 квітня 2015 (UTC)

Дополнение

Отпатрулируйте правки в статье «Ісламська Держава», пожалуйста--Androctonus (обговорення) 10:49, 24 квітня 2015 (UTC)

ок. --Nickispeaki (обговорення) 12:03, 24 квітня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Моя русалка, моя Лореляй

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Моя русалка, моя Лореляй був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:29, 25 квітня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Іл-96

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Іл-96 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 07:35, 27 квітня 2015 (UTC)

ВікіСтудія

Привіт. Рад за Ваш проект, який суттєво поліпшив історичний розділ Української Вікіпедії. Але звертає Вашу увагу на те, що у більшості створених студентами статей не проставленні інтервікі. Dimma837 (обговорення) 13:23, 25 квітня 2015 (UTC)

Привіт! Та аби тільки це! :-) Можеш зайти в Категорію статтей (через шаблон на СО любої) і глянути - там непочатий край! Ну що ж - ми поки вчимося! Радує, що майже половина вже основи засвоїла. А дасть Бог, ще й патрульні будуть - буде веселіше! Скоро будемо дипломи видавати - приходь! І ще 15 травня в ЧНТУ буде конференція - запрошують!--Nickispeaki (обговорення) 14:46, 25 квітня 2015 (UTC)
Напиши мені вікіпоштою на емейл - я вишлю запрошення. --Nickispeaki (обговорення) 14:49, 25 квітня 2015 (UTC)
Ну то що щодо конференції? Листа я вже відіслав. Dimma837 (обговорення) 10:21, 30 квітня 2015 (UTC)
Не йде гора до Магомета, що ж! Магомет іде до гори! Надішлю, що можна вікіпоштою.... На жаль, вікіпошта ще не може приймати вкладення. ;-( Заодно надішлю емейл. --Nickispeaki (обговорення) 11:03, 30 квітня 2015 (UTC)

Ще таке - чи є час 8 травня з 11-20 до 14-00 в педагогічному? Ми якраз будемо заключне заняття проводити. Дуже раді любому вікіпедисту! :-) Якщо честно, я сам просто зашиваюся - питань вже багато, і на більшість однією фразою не відповіси, а час то обмжений і людей багато. Ще Ервін дуже допомагає, але от, сьогодні він не зміг... То буду радий любій допомозі! :-) --Nickispeaki (обговорення) 14:51, 25 квітня 2015 (UTC)

Anything?

Hi Nickispeaki, anything new on my past request? Jaqeli (обговорення) 04:19, 1 травня 2015 (UTC)

This Month in Education: April 2015

MediaWiki message delivery (обговорення) 15:17, 1 травня 2015 (UTC)

Заворушення в Балтиморі

Разместите на заглавной, пожалуйста--Androctonus (обговорення) 00:55, 2 травня 2015 (UTC)

додав. --Nickispeaki (обговорення) 06:04, 2 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Іл-86

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Іл-86 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:26, 2 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Некер (Британські Віргінські острови)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Некер (Британські Віргінські острови) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:26, 2 травня 2015 (UTC)

Проблеми категоризації письменників та персоналій взагалі

Вітаю!Запрошую вас прийняти участь в обговоренні з питання недосконалості системи категоризації письменників на сторінці Вікіпедія:Обговорення категорій. Стоcовно державної,мовної та національної їх приналежністі, а також за жанром. --Yasnodark (обговорення).17:10, 4 травня 2015 (UTC)

Дякую, але, мабуть, утримаюся. Переглянув дещо саме з того, де Ви писали... Не спеціаліст, тому, навряд чи буду вмішуватися. Хіба що можу сказати, що категорій в укр-вікі ДУЖЕ мало. І те, що деякі колеги кажуть, що категоризація НАДМІРНА, то може вони просто не в курсі останніх трендів цього діла. В тій же ру-вікі або англо-вікі 20-30 категорій мало не норма (!) для популярних статей. А в нас 22 категорії чомусь (?) вже НАДкатегоризація! Що тут сказати, в тієї ж Леонори в них 19 категорій. В нас після заяви ГрінЗіро вже стало менше, ніж у них... Крім того, Нікк - досить розумний хлопець, це знають дуууже багато користувачів, і тому до суперечки з ним треба підходити ну ДУЖЕ підготовленим. Інакше є дуже висока вірогідність, що більшість прийме його позицію.. Це так, просто порада. На все добре! :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:16, 5 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Магдалена Огурек

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Магдалена Огурек був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:26, 7 травня 2015 (UTC)

ВИКИ-ЕДУКАЦИЯ

Hi Mykola. Our educational program is quite large. You can read about it here, or you can talk in detail with our Education Program Manager, who can answer some questions that you might have. :) Cheers --Dungodung (обговорення) 23:05, 6 травня 2015 (UTC)

Hi, Filip! Great! Thanks! :-) --Nickispeaki (обговорення) 08:32, 10 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Вашрен Мон-д’Ор

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Вашрен Мон-д’Ор був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:29, 15 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Кротен-де-Шавіньоль

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кротен-де-Шавіньоль був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:29, 15 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ньошатель

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ньошатель був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:30, 15 травня 2015 (UTC)

Корейські міста.

А чому вони усі російською??? --Jphwra (обговорення) 16:53, 9 травня 2015 (UTC)

ТОМУЩО. :-) ;-Р Доперекладаю завтра. --Nickispeaki (обговорення) 18:42, 9 травня 2015 (UTC)
Добре хоч так. --Jphwra (обговорення) 19:28, 9 травня 2015 (UTC)
Тільки ще одне зауваження, з цією статею усе? Бо щось вона недороблена. --Jphwra (обговорення) 19:31, 9 травня 2015 (UTC)
Майже УСЕ. Докатегоризовую. --Nickispeaki (обговорення) 08:15, 10 травня 2015 (UTC)
А що там з корейцями? Ще два міста з російською і чому вони усі без карток, а не зробити як отут? --Jphwra (обговорення) 08:44, 16 травня 2015 (UTC)
Привіт! Та що з корейцями? Поживають собі, добра наживають! :-) Просто тупий недоперекладач не вставляє шаблони! Відклав на потім. Доведеться зараз вже ж зайнятися. А про Сеул, як й інші міста Кореї, я знаю. :-) --Nickispeaki (обговорення) 08:49, 16 травня 2015 (UTC)

@Jphwra: Перший є! :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:35, 16 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Чхонан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Чхонан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:11, 17 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Чхонджу

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Чхонджу був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:11, 17 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Іксан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Іксан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:42, 18 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ічхон

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ічхон був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 18 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ансан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ансан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 18 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Вонджу

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Вонджу був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 18 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Йонджу

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Йонджу був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 18 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Йончхон (місто)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Йончхон (місто) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 18 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Пхохан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Пхохан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:51, 20 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Соннам

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Соннам був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:51, 20 травня 2015 (UTC)

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Вітаю! Нащо було затверджувати версію із жовтневою «революцією»? Чи Микола - червоний (прохання не трактувати як перехід на особистості)? Дякую наперед за відповідь.--Бучач-Львів (обговорення) 09:41, 21 травня 2015 (UTC)

Добрий вечір! А що там не так? Мо’ я щось пропустив? То Ви б так і сказали відразу. --Nickispeaki (обговорення) 18:57, 21 травня 2015 (UTC)

Чхонан

Вітаю! Зверніть увагу на статтю Чхонан, вона містить текст іншою мовою аж з 9 травня.--Dimant 15:18, 22 травня 2015 (UTC)

ок. Дякую за нагадування. Власне, там кілька таких статей. Трохи вже виправив. Одна повністю готова. --Nickispeaki (обговорення) 15:24, 22 травня 2015 (UTC)
Так, дороби той чортів Чхонан та ще Чхонджу. Вже зрештою на дворі 22 травня, 13 днів жодного просування.... --Jphwra (обговорення) 16:12, 22 травня 2015 (UTC)

З днем Миколи теплого

Вітаю з днем Ангела!

Щастя, успіхів!

Юрій Дзядик в) 21:01, 22 травня 2015 (UTC).

Дякую! :-) --Nickispeaki (обговорення) 05:41, 23 травня 2015 (UTC)

З днем народження!

Прийми ще раз мої щирі вітання! — Юрій Дзядик в) 05:55, 23 травня 2015 (UTC).

Дякую. :-) --Nickispeaki (обговорення) 07:19, 23 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:03, 27 травня 2015 (UTC)

Тиждень Башкортостану

Привіт! Запрошую долучатися до написання статей про Башкортостан в рамках Тижня Башкортостану. --visem (обговорення) 19:21, 28 травня 2015 (UTC)

This Month in Education: May 2015

MediaWiki message delivery (обговорення) 19:44, 1 червня 2015 (UTC)

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

Нові зображення

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 21:21, 6 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 07:20, 9 червня 2015 (UTC)

41-й саміт G7

Приветствую. Можете написать статью на русском. Отпатрулируйте ещё это Військова операція проти ІДІЛ.--Станислав Савченко (обговорення) 19:43, 8 червня 2015 (UTC)

Добрий вечір! Дякую за повідомлення! У міру сил зроблю. Щодо перекладу - не обіцяю. Може хтось інший візьметься?--Nickispeaki (обговорення) 20:10, 8 червня 2015 (UTC) Військова операція проти ІДІЛТакТак Зроблено - мдя уж! ;-0 ;-( Хоч би третьої світової не було б! ;-( --Nickispeaki (обговорення) 20:25, 8 червня 2015 (UTC)

Дякую! Вже відповів! :-) --Nickispeaki (обговорення) 12:04, 11 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в астрономічному тижні

MediaWiki message delivery (обговорення) 19:24, 13 червня 2015 (UTC)

Питаннячко

Чи не підкажете будь ласка, як його зробити такий шаблон, бо в мене щось не виходить.: Користувач.Обговорення. Про мене. Корисні посилання.Чернетка Alex Flax (обговорення) 07:37, 13 червня 2015 (UTC)

Добрий день! О! Скільки у Вас ніків? Я уже 3-ій бачу! ;-0 8-0 Взагалі-то, наскільки я розумію, бажано мати ОДИН нік.--Nickispeaki (обговорення) 07:41, 13 червня 2015 (UTC)
Тільки два. Колись забув пароль, то ж сторив ще одну сторінку. А тоді пароль згадав. Але як поєднати Alex Flax сторінки Vagrant8 з різними ніками не знаю, так як не знаю як змінити нік. Alex Flax (обговорення) 06:48, 14 червня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Башкирський мед

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Башкирський мед був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:24, 14 червня 2015 (UTC)

Статьи

Отпатрулируйте статьи, пожалуйста

--Станислав Савченко (обговорення) 20:36, 13 червня 2015 (UTC)

Добрий день! Нагадайте пізніше, якщо не встигну сьогодні....--Nickispeaki (обговорення) 07:21, 14 червня 2015 (UTC)
добро--Станислав Савченко (обговорення) 13:34, 17 червня 2015 (UTC)

Новости

Википедия получила Премию принцессы Астурийской--Станислав Савченко (обговорення) 13:31, 17 червня 2015 (UTC)

@Станислав Савченко:Дякую! За премію вже додав. А щодо хокейного клубу... Ну не знаю, наскільки це цікаво і актуально для України... Тим більше, що в нас трохи інша специфіка - трохи частіше оновлюються новини і вони більше спрямовані на Україну. Але в любому випадку дякую! Я хоч і часто дивлюся в інші вікі-розділи в новини, але якраз оці дві не побачив би, бо був зайнятий і не дивився. Ще таке - а чому б Вам не спробувати і самому додавати новини, українську ж Ви наче знаєте? --Nickispeaki (обговорення) 17:58, 18 червня 2015 (UTC)

Тиждень екології

--アンタナナ через MediaWiki message delivery


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:12, 19 червня 2015 (UTC)
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:12, 19 червня 2015 (UTC)

Примітки

Буде час - дороблю.--Бучач-Львів (обговорення) 10:06, 22 червня 2015 (UTC) Тут в деяких адміністраторів є набагато гірші звички… І нічєво'с--Бучач-Львів (обговорення) 10:13, 22 червня 2015 (UTC)

Білл Річардсон

Доброго ранку. Звертаюся до Вас з приводу статті Білл Річардсон. Маю запевнити Вас що я не причетний до написання цієї статті. --Ukrainebestintheworld (обговорення) 09:03, 25 червня 2015 (UTC)

Віківишкіл

Привіт з віківишкола! :-) --Ivantelesyk1 (обговорення) 09:08, 25 червня 2015 (UTC)

повідомлення

Доброго дня! ))--Max1914bm (обговорення) 09:38, 25 червня 2015 (UTC)

повідомлення

привіт!--Нататон-73 (обговорення) 09:38, 25 червня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Визначні постаті Чернігівщини 2015

Вітаю! Бачив, що ВікіСтудія розпочала новий конкурс статей. Сам я брати участь не збирався, але тим не менш декілька оформлюючих правок на сторінку проекту вже вніс. Тому запитання: чи можна самостійно доповнювати розділ «Статті до створення та редагування», пропонуючи конкурсантам статті до написання? Dimma837 (обговорення) 16:22, 24 червня 2015 (UTC)

Добрий вечір! Дякую! Звичайно, можна! Я це питання завтра із Вірою Анатолієвною буду піднімати. Бо, список явно маленький і неповний. До речі, завтра буде віківишкіл у бібліотеці Короленка о 11-00 десь до 13-00. Так приходьте! Радий буду бачити! :-) Я ж бачу, що з моменту нашої останньої зустрічі Ви багато чого навчилися - то вже і зможете більше розповісти. Тим більше, що завтра будуть новачки. Гадаю, що вони навряд чи щось правили хоч ЩОСЬ у вікі. Ну, мо один чи два пару правок анонімно.--Nickispeaki (обговорення) 19:50, 24 червня 2015 (UTC)
Хмм, постараюся прийти. В якій залі буде зустріч? Dimma837 (обговорення) 20:45, 24 червня 2015 (UTC)
На другому поверсі, там де і було - інтернет центр. Мають і оголошення повісити, то Ви відразу скажіть, що Ви на заняття в 11-00, щоб пропустили. Бо читачів в цей момент не будуть пускати туди. --Nickispeaki (обговорення) 20:55, 24 червня 2015 (UTC)

P.S.: І запропонуйте конкурсантам в рамках конкурсу поліпшити статтю Історія Чернігова (хоча вона і не стосується персоналій). Фундаментальна і ключова тема для нашого міста, а стаття вже близько місяця досі не перекладена з російської. Сам би зайнявся цією темою, як би не моє дилетанство в історичній тематиці.

Статтю 100 % треба удосконалити, вона ж російською!! Якщо цього не станеться ставлю на вилучення. --Jphwra (обговорення) 16:38, 24 червня 2015 (UTC)
нема чого додати. Можливо, якось виловлю (ну реально, а не віртуально!) автора, то скажу. А поки - спробуйте на СО автору написати. Я її сам сьогодні дивився. Місяць (чи скільки там вже?) пройшло, а автор, видно, ото як на занятті пів-годинки її поперекладав, так і не заглядував більше. ;-( --Nickispeaki (обговорення) 19:50, 24 червня 2015 (UTC)

UPD: Ну що, не встигли:) Мо' якось іншим разом історики повністю напишуть. І до речі, коли наступний вишкіл? Dimma837 (обговорення) 17:53, 25 червня 2015 (UTC)

Про Заявку на статус патрульного

Вітаю! Щиро вдячний за відгуки на мої редагування. Приємно вражений за пропозицію стати патрульним. Справді, я працюю у Вікіпедії не тільки для створення нових сторінок, але й для редагування їх з метою дотримання вимог Українського правопису та збагачення статей нашими рідними українськими термінами, в багатьох випадках витісненими совєтською ідеологією.
Впродовж певного часу я постараюсь набути більшого досвіду редагування, хоча у мене вже було відпало бажання працювати після абсолютно необгрунтованого скасування моїх редагувань Користувачем Ahonc.
Можливо після літнього періоду в мене буде більше вільного часу і я із задоволенням скористаюсь Вашою пропозицією.
Ще раз дякую.--Влад Карпенко (обговорення) 09:52, 27 червня 2015 (UTC)

Добрий день! :-) Дякую! Відповів на СО. --Nickispeaki (обговорення) 12:54, 27 червня 2015 (UTC)
А я його (Ahonca) й не боюся, який би він не був страшний.
Просто хочеться, щоб усі користувачі вели себе толерантно і при редагуванні (чи скасуванні редагування) справді керувались правилами, а не знанням мови на рівні нижче шкільної програми. Хіба це допустимо не розрізняти вживання та написання дефісу і тире?
Ех! Я насправді, досить довго у вікі не розрізняв дефіс і тире. І більшість новачків. От Ви, чи часто користуєтеся Вікіфікатором?--Nickispeaki (обговорення) 14:05, 27 червня 2015 (UTC)
А така його прискіпливість межує з ... Справжні вікіпедисти так не поступають. З повагою --Влад Карпенко (обговорення) 13:55, 27 червня 2015 (UTC)
Ну, тут я б інакше сказав - який вже є. І не святі горшки ліплять. ;-) Він і мої правки теж іноді відкочує. Іноді і я його відкочував. Але, слава Богу, таке ну дуже рідко бувало! Краще над таким менше заморочуватися. Ми ж сюди не для того прийшли, щоб один з одним воювати? Чи не так? --Nickispeaki (обговорення) 14:05, 27 червня 2015 (UTC)
Так і тільки так! Шкода,що окремі користувачі цього не розуміють, та й зрештою не дотримуються. Але, коли він не прав, то треба це хоч визнати. Сміливості не вистачає?! А й справді, можливо він на той час і не розрізняв де вживається дефіс, а де тире. Сподіваюсь вивчить і надалі не буде робити неграмотних скасувань.--Влад Карпенко (обговорення) 14:28, 28 червня 2015 (UTC)
Ну часом Агонк таки правильно відкочує, хоч і не завжди.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 19:55, 28 червня 2015 (UTC)
Га? Агонк завжди відкочує правильно ;) Олександре, ти ж сам підтвердив, що «знаходиться» — це неправильно, отже мої скасування були правильними.--Анатолій (обг.) 20:09, 28 червня 2015 (UTC)
Тут може йшлося, що Агонк не завжди пояснює свої дії... Просто припущення нікіспікі... :-) --Nickispeaki (обговорення) 20:16, 28 червня 2015 (UTC)
На цей раз правильно, як і, до речі, деякі з моїх правок на його статті. Але не завжди правильно.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 22:23, 28 червня 2015 (UTC)

А де йогічний спокій?

1) У Миколи Приходька. 2) І прохання не втручатись в мої конфлікти з іншими користувачами - бо ви собі тільки гірше вже зробили, ще - не приведи Всевишній - зробите. І про 40 % - то я так, самокритично. Там їх - вважаю - не більше 25. І Микола погано читає, що я казав з того приводу. Вільному - воля, блаженному - рай.--Бучач-Львів (обговорення) 08:38, 30 червня 2015 (UTC)

Добрий день! Не втручатися? Та, гадаю, дійсно, і без мене розберуться. Читайте вище тут на СО.--Nickispeaki (обговорення) 10:15, 30 червня 2015 (UTC)

файли та віківишколи

привіт. загальне зауваження — наголошуй людям, що дуже рідко вони можуть бути авторами власних фото (=фото, де вони самі й зображені). а якщо й можуть, то це не завжди просто довести. якщо вони хочуть на сторінці користувача розмістити своє зображення, то хай роблять селфі. або просять у автора (фотографа) дозвіл --アンタナナ 00:42, 30 червня 2015 (UTC)

Привіт! Я про це розповідав. Може хтось і записав своє фото. Ну так процедура знайома - на СО користувача. Нещодавно Історія Чернігова, бо місяць ніхто не перекладав.... Так що ж тут зробиш?--Nickispeaki (обговорення) 10:19, 30 червня 2015 (UTC)
але тут Ти з користувачкою на СО спілкувався: Обговорення користувача:Ларинель#Статус Файл:Подвисоцька А.О.JPG --アンタナナ 10:22, 30 червня 2015 (UTC)
Дійсно. І я бачив, що ти написала їй. Тут велика проблема в тому, що студенти фактично тільки під час проведення вікі-вишколів заходили і щось робили... А далі... Можеш сама пройтися по внеску і подивитися - більшість із травня нічого не робили. Кілька чоловік (5? 7?) в червні зробили кілька (2-3) малесеньких правки. Ото і все... ;-( Не знаю, що тут вдіяти. Писати і сподіватися на відгук. Ти ж бачила відповідь - саме тоді тої користувачки не було на занятті. Якщо честно, то я гадаю, що, на жаль, більшість цю тему не зрозуміла, або поверхнево зрозуміла. Тут, тільки на одні зображення треба кілька занять, а в нас на всі теми були лише 7 занять. А якщо врахувати, що, як правило, на кожному занятті був хтось, хто дуже довго все робив і тому дуже повільно все проходило, то.... Гадаю, більш-менш із фото розібралися чоловіка 4. У решти не було при собі власних вільних фото, тому мало хто навіть завантажив фото. Довелося це враховувати і я більше акцент робив на тому, щоб випускники принаймні зробили одне з двох - або створили більше 3 статей або хоч одну велику статтю, більшу за 3 к. Був ще один цікавий випадок - одну користувачку не включив до дипломантів. А вона каже, що доповнила статтю на 3 чи 5 кб. То я і її включив. Ну отакі от пироги.--Nickispeaki (обговорення) 12:07, 30 червня 2015 (UTC)
п.с. це, до речі, й Тебе стосується. у Тебе таких фото було на Вікісховищі (якщо тільки бейз ще не всі номінував) --アンタナナ 00:42, 30 червня 2015 (UTC)
Ну що ж, значить і мене. Останнім часом такого наче не робив. Аби фото було пару десятків, а так кілька тисяч... Ліньки розгрібати.--Nickispeaki (обговорення) 10:19, 30 червня 2015 (UTC)

This Month in Education: June 2015

MediaWiki message delivery (обговорення) 20:07, 30 червня 2015 (UTC)

Тиждень народів Росії

Вітаю! Дякую, що долучилися до Тижня! Сьогодні Тиждень стартував, тож запрошую до активнішої участі! З повагою, --Тутовий (обговорення) 02:23, 1 липня 2015 (UTC)

Благодійний фонд

1) Не встигла і чай заварити й з кухні прийти, а Ви вже долучилися до статті - Дякую:) 2) Як повернуся додому -- дороблю. Там є у мене трошки історії; 3) нагадайте, як шаблон поставити, що редагується? :)— Це написав, але не підписав користувач Kazymir Vira (обговореннявнесок). 13:59, 1 липня 2015 (UTC)

Будь ласка! Тільки ставте завжди ВП:Підпис. :-) На СО відповім.--Nickispeaki (обговорення) 14:03, 1 липня 2015 (UTC)

Ahonc не вгамовується

Багато Користувачів Вікіпедії пропонують свою допомогу початківцям. А шановний Ahonc робить все для того, аби зіпсувати настрій, відбити бажання працювати і покинути Вікіпедію взагалі.
Скасував мої редагування більше двадцяти сторінок. Скасовує, до речі, правильні редагування і не визнає своїх помилок навіть після того, як йому доведено це нормами правопису чи інших нормативних документів. Тільки мудро запитує: І нащо так кричати?
Зайдіть на його СО і прочитайте Про «мудрі» скасування і послідовність Ahonca.
Схаменіть його!--Влад Карпенко (обговорення) 20:10, 1 липня 2015 (UTC)

Добрий день, пане Володимире! Агонка давно знаю. Як хтось сказав (А1?) від нього користі більше, ніж шкоди. А коли більше шкоди (це вже я таємницю розповім :-)), то його блокують. Або терпець якомусь гарячому адміну лусне і він його заблокує. Чув, що в нього рекорд за блокуваннями - чи то 40, чи щось таке..... Ок. Щоб я порадив? Ну не сперечатися із ним. Він, думаєте не такий впертий, як Ви? Та куди там! У суперечці з ним я б на Вас не поставив. Даруйте, за відвертість. Поясню чому. По-перше, Агонк, явно не менш впертий, ніж Ви (ну вище писав, скільки раз його блокували. Але в любому випадку не раджу йти шляхом Агонка). По-друге, він досить розумний хлопець, і не факт, що Ви краще його в чомусь розбираєтеся. Ну і по-третє, як правило, він впирається більше там, де точно знає, що до чого. То такі от розклади. Радив би по-мирному з ним розібратися. Не знаю, чи вийде у Вас із ним мирно розійтися, враховуючи, що вже обоє багато зайвого наговорили... Не перейматеся так вже якимось речами! Простіше ставтеся до цього. Обходьте стороною Агонка. Ну, я так роблю. Іноді він мене слухається, коли бачить, що я прав. Я вважаю, що вікіпедія досить здорова і що ще досить багато тем не висвітлено, щоб сходитися на чомусь одному і чубатися. На жаль, в нашій історії не раз були приклади, що саме це призводило не тільки до занепаду України, а й до страшенних катастроф.... А так... Ну, Вам, ясна річ, вирішувати. А я хто? І чого я маю схаменовувать? Ну якщо дійсно, щось натворить таке, що нікуди не лізе, то треба буде щось робити. А поки що... Ну, Ви ж бачили, не тільки Ви йому писали? Ото набереться критична маса і буде ще одне йому блокування. Але, гадаю, краще нікому від того не буде. Краще спробуйте ЩЕ РАЗ спокійно (це САМЕ ГОЛОВНЕ) йому пояснити. І, будь ласка, БЕЗ ЖОДНИХ ЗВИНУВАЧЕНЬ! Я Вас дуже благаю! Ну Ви ж сюди не сваритися прийшли? А писати статті? То ПИШІТЬ! :-) На все добре! :-)--Nickispeaki (обговорення) 17:01, 2 липня 2015 (UTC)

Здрастуйте! Будь ласка, подивіться мої матеріали на чертетці.Що підійде, що не підійде до статті «Іванов Порфирій Корнійович»? Як джерело використана моя книжка «Книга життя Ош». 2005. Вони видана в державному видавництві, вважаю, буде авторитетне джерело. Пробую розмістити тексти у Вікіпідручнику. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 07:17, 3 липня 2015 (UTC)

Добрий день! Радий чути! :-) Даруйте - забув написати.... Відклав на потім. Добре, що Ви самі дали знати про себе. :-) Зараз гляну. Воно?--Nickispeaki (обговорення) 07:30, 3 липня 2015 (UTC)
Дякую за підказку, буду пробувати зробити стиль енциклопедичним, користуючись для прикладу добрими статтями. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 08:14, 3 липня 2015 (UTC)
Дякую! :-) Удачі Вам! Наступного разу пишіть через меню Додати тему (вгорі знаходиться). Це щоб Ваше повідомлення було окремою темою. :-) --Nickispeaki (обговорення) 08:22, 3 липня 2015 (UTC)

питання

Добрий день.

Скажіть, у УкрВікі застосовується Вікіпедія:Правила блокувань#Підрив нормального функціонування Вікіпедії, підробка, фальсифікація у випадках, що не прописані у правилі прямо, але такі, що вочевидь підпадають під таке формулювання? --Wanderer777 (обговорення) 14:53, 29 червня 2015 (UTC)

Добрий вечір! Ну, раз Ви так кажете, значить, знаєте, про що мова! Чи не так? Чи вже прямо кажіть, що хочете сказати. А я тим часом піду читати те правило. --Nickispeaki (обговорення) 19:37, 29 червня 2015 (UTC)
Прочитав. А що саме і де трапилося? Ну це типу до блокування. Це типу Нікка заблокувати?! ;-0 Ну, не йдіть, будь ласка, стопами Бучача... ;-( Чи одного кіпішного користувача не досить? ;-( --Nickispeaki (обговорення) 19:40, 29 червня 2015 (UTC)
Ну то був такий собі натяк. Припустимо, хтось сім разів (ну може особисто він і не сім, я не рахував) починає обговорення та голосування, які вочевидь ні до чого не приведуть, але забирають багато ресурсів суспільства, тим самим підриваючи нормальне функціонування Вікіпедії. Цілком логічно дати йому попередження і на восьмій спробі заблокувати. І не треба ані прийняття нового правила, ані рішення АК. В іншому розділі я би так і зробив, і нікого би це не здивувало. --Wanderer777 (обговорення) 21:44, 29 червня 2015 (UTC)
Цікаве тлумачення того правила! ;-0 Ну, може й так! То напишіть туди на сторінку. Або адмінам. Дійсно, досить цікаве вирішення питання. :-)--Nickispeaki (обговорення) 22:13, 29 червня 2015 (UTC)
Вітаю! ДоNickispeaki. Допоможіть , будь-ласка, у мене виник конфлікт редагувань з Trydence щодо статті Ганапольський Матвій Юрійович. Він огульно називає людину українофобом та та безупинно видаляє усі мої редагування спрямовані на відновлення нейтральності статті. Причому я навіть не видаляв його неаргументовану єресь з "Телекритики" без жодних посилань,я просто додав коментарі, та вилучив ярлик "українофоб" і він ще каже про авторитетность джерел, при цьому жодних сам не надав.
Я ж посилаюся на сайт радіо
його канал youtube https://www.youtube.com/watch?v=8DccsnFSrNE щодо поглядів героя статті,
на * http://argo-unf.at.ua/load/kozlov_ivan/191 щодо того, що він є украинським письменником-фантастом,
я сам дивився 20 років тому як він вів чудове шоу "Ігри гладіаторів", яке вів саме Ганапольський - це доказ, що він є телеведучим,
Він звинувачує людину, усі 4 бабусі та дідусі якої загинули від Холокосту, в тому, що він на емоціях заявив, що вын проти навішання ярликів, проте Триденсе сам навішує ярлик "українофоба" на радіоведучого, що протестує власне проти цього чи не дивно? Адже Ганапольський порівнював не організаторів Львіського форуму, а їх кокретну дію.Хіба б до українофоба кожен тиждень ходив Антон Геращенко, хіба б Садовий двічі зустрічася з ним , хіба спікер Ради цитував би українофоба, хіба Кузьма - вважав його Радіо "Вісті" єдиною номальною радіостанцією, а гуру укр. журналістики -Андрій Куликов та Микола Вересень - називали цю станцію - проукраїнською. Подібні думки про роботу станції висловлювали Мустафа Наєм та Олексій Мочанов.
Спершу він працював театральним режисером, а пізніше почав писати статті та фантастику саме в Україні, зараз теж працює в Україні на радіо, тому по-пеше він український режисер, письменник та журналіст, а вже потім -російський, крім того, в Росії вже 25 років працює на найбільш ліберальній радіостанції - "Ехо Москви", його дружина - грузинка, а він також працював на грузинському телебаченні за часів Саакашвілі.

Trydence грубо порушує головне правило вікіпедії - нейтральність

Політика нейтральної точки зору стверджує, що статті повинні писатися неупереджено для того, щоб читач одержував уявлення про реальний стан справ.

Можна легко помилитися в розумінні політики нейтральної точки зору. Ця політика не означає можливості написання статті з якоїсь однієї єдиної неупередженої, «об'єктивної» точки зору. Навпаки, ця політика встановлює, що ми повинні чесно представити всі існуючі точки зору і стаття не повинна декларувати, мати на увазі або натякати на те, що яка-небудь із представлених точок зору є єдино правильною.

Щодо пред'яв Trydence ВП:ВР, ВП:АД, ВП:ОД, то всі вони мають меншу вагу за нейтральність Якщо правила заважають вам покращувати чи підтримувати якість Вікіпедії, сміливо ігноруйте їх.[1]

--Yasnodark (обговорення) 14:47, 3 липня 2015 (UTC)

Добрий день! Всі наче зговорилися і тулять повідомлення КУДИ ПОПАЛО! ;-0 ;-( Та й ще й намагаються мене останнім часом втягнути в якісь розбірки! ;-( Та я наче не по цим ділам..... Шановний, Yasnodark! НОВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ НЕ ТУЛІТЬ КУДИ ПОПАЛО, ЩОБ Я ЙОГО НЕ ВИШУКУВАВ ПО ВСІЙ СО, додавайте НОВЕ повідомлення через Додати тему - тоді все буде чітко і ясно. ок. По суті відповім на Вашу СО. --Nickispeaki (обговорення) 18:47, 3 липня 2015 (UTC)

Проблеми категоризації письменників

Вітаю!Прихильнник Воннегута, а ще раніше Якудза, видаляють мої категорії, чи не допоможете?

Cуть проблеми - у моїй відповіді Розвотеру

-- Yasnodark (обговорення). 14:10, 18 червня 2015 (UTC)

Добрий день, пане @Yasnodark:! Я не великий спец у категоріях і письменниках. Фантастику раніше любив читати, але не так вже щоб і багато. Тобто, хотілося б і більше, але, більшість книжок читав ще в школі. Це не зовсім довге обговорення, на мій погляд, тому всіх деталей не зрозумів. В той же момент суть наче вловив. Дійсно, з того, що Ви зараз додали, то я схиляюся до Вашої позиції. Але ж я не бачу позиції інших сторін, чи не так? Крім того, на жаль, буває таке, що хтось інший, що займається подібними речами в нашому СПІЛЬНОМУ проекті, має КАРДИНАЛЬНО іншу позицію! І це, як не дивно(!) - нормально! Всі ж бо АБСОЛЮТНО різні люди, тому і природньо, що і ставлення РІЗНЕ навіть до ОДНАКОВИХ речей. Ну, якщо хочете моєї поради - то тут треба ДОМОВЛЯТИСЯ. ТЕРПЛЯЧЕ пояснювати ЧОМУ саме ТАК, а не інакше. Вікіпедисти, за рідких виключенням - логіки, тому тут проблем не має бути. Ну якби, це те що в голову прийшло. :-) З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 18:08, 18 червня 2015 (UTC)

ПС. Тільки сьогодні спілкувався із вікіпедистами Чернігова і запитували чому в шаблоні письменник автограф не показується. Не думав, що і на СО сьогодні буде ще одне повідомлення майже на цю тему. :-) --Nickispeaki (обговорення) 18:09, 18 червня 2015 (UTC)

Дякую за увагу, хоча не зрозумів, що то за пінг перед моїм псевдо.Хотілося б щоб ви прийняли участь у дискуcії на сторінці обговорення категорій ВП:ОК. .

--Yasnodark (обговорення). 11:37, 19 червня 2015 (UTC)

Та я там вже приймав участь. Не моя парафія, то не знаю, чи там я ще щось буду писати. а пінг - то, щоб у Вас вгорі біля Обговорення вилізла червона циферка - що значить, ВАМ ПОВІДОМЛЕННЯ. Чи бачили Ви такі червоні цифри вгорі? Досить зручно когось пінганути, щоб людина знала, що там просять її уваги. :-) --Nickispeaki (обговорення) 13:41, 19 червня 2015 (UTC)--Nickispeaki (обговорення) 13:41, 19 червня 2015 (UTC)
Чи не могли б ви відпатрулювати статті Жанри фантастичної літератури, а також

Фріц Лайбер, Урсула Ле Гуїн, Фредерик Пол, Деніел Кіз, Бабич Міхай

--Yasnodark (обговорення). 13:37, 22 червня 2015 (UTC)

Добрий день! Чи не могли б ви все ж глянути на кінець обговорення категоризації письменників, схоже дехто зовсім не розуміє різниці між поняттями мова та національність. Мало того він та його любі друзі закликають на сторінці адмінів перетворити вільну енциклопедію на підневільну диктатуру з обмеженим доступом для редагувань категорій!Коли врешті-решт для подібних рішень, а також будь-які блокування чи видалення статей буде потрібно хоча б 15 голосів, нехай назбирають, а потім приймають рішення, а то як зазвичай - порадяться двоє обраних і заблокують третього, саме так було зі мною два місяці тому.Також я за відкриті вибори усіх адмінів та патрульних, де враховуються лише голоси За, як на будь-яких виборах, бо якщо б враховувалися голоси Проти, то Верховній Раді ніколи б не було Свободи чи ОБ.--Yasnodark (обговорення). 14:39, 4 липня 2015
Прочитав вашу відповідь щодо розбірок - мабуть справа в тому, що ви - виважений та об`єктивний патрульний.Бо інші сильно зловживають своїм становищем.На жаль, нормальні адміни та патрульні нікуди не хочуть встрявати, інші ж прихватизували вікіпедію, хоча вони навіть не є її піонерами - і видаляють, нищать, правлять та роблять, що їм заманеться.

--Yasnodark (обговорення). 14:49, 4 липня 2015

Зараз я не скільки про себе, як про загальні принципи вікіпедії. зокрема в області категоризації.Бо як можна вважати, Категорія:єврейські письменники, Категорія:англійські письменники та - Категорія:французькі письменники - категорії за мовами?Ну це ж маячня. --Yasnodark (обговорення). 13:59, 5 липня 2015

О! Бачу, що Ви змінили трохи тон! Це дуже добре! ;-) Ну а щодо колег - ну а що тут зробиш? Вже всі є такі, як є. І тут більше вже власного вміння переконувати залежить, що буде далі. Ну, і з категоріями, в тому числі. Ще таке - чому ж ТАК вперто пишете в одну тему? ;-0 Я ж наче вже разів 5 прохав писати в НОВІЙ темі, щоб не шукати, де саме відповідь... Ну, я то тепер звик дивитися зміни, раз Додати тему Ви чомусь не натискаєте.... --Nickispeaki (обговорення) 16:04, 5 липня 2015 (UTC)

Джордж Браммел

Вибачте, чи не могли б Ви мені допомогти? Я хочу додати інтервікі на українську статтю Джордж Браммел, проте чомусь не можу зберегти її на відповідній сторінці у Вікіданих. Буду дуже вдячний якщо Ви допоможете розібратись.--Shwagro25 (обговорення) 21:44, 5 липня 2015 (UTC)

Об'єднав - там було створено окремий елемент під цю статтю, тоді як вже існував елемент під всі іншомовні статті. --Pavlo Chemist (обг.) 22:06, 5 липня 2015 (UTC)
Дякую! :-)--Nickispeaki (обговорення) 06:35, 6 липня 2015 (UTC)

Божуриште (община)

У цій статті джерело є у шаблоні, тому формально стаття відпатрульована вірно. Дубляж бажаний, але його потреба чітко не прописана у правилах. --Basio (обговорення) 07:06, 6 липня 2015 (UTC)

Дякую! Я й не помітив. А як щодо встановлення шаблону про переклад? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 07:24, 6 липня 2015 (UTC)
Якщо інформація тривіальна і береться з джерела (у цьому випадку я не знайшов, сайт заповнений не повністю), то шаблон про переклад не потрібен. --Basio (обговорення) 07:44, 6 липня 2015 (UTC)
А які критерії? Ну, тривіальності? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 07:48, 6 липня 2015 (UTC)
Якщо її модифікація не має смислу. Наприклад у цій статті склад общини, її входження до вищої адміністративної одиниці, чисельність населення. --Basio (обговорення) 08:28, 6 липня 2015 (UTC)
Ок. А в правилах це є? --Nickispeaki (обговорення) 08:54, 6 липня 2015 (UTC)
Прямо немає, але потрібно використовувати здоровий глузд. --Basio (обговорення) 11:16, 6 липня 2015 (UTC)
:-) Дякую! :-)--Nickispeaki (обговорення) 11:37, 6 липня 2015 (UTC)

Enemy Front

Дякую що звернули увагу на мою статтю. Це була моя перша стаття і тому вона вийшла така незграбна. Я обов'язково скористаюсь Вашими порадами щодо покращення цієї статті. На рахунок Ваших питань: я розібрався в завантаженні файлів до Вікісховища і безпосередньо в статтю Вікіпедії. Проте мені здається, що це доволі складно виконати всі необхідні вимоги для завантаження, наприклад, фотографії. Тому я волію використовувати наявні у Вікісховищі файли. А щодо вікіфікації, то після цієї статті я намагався всі наступні вікіфікувати, але я ще раз, на всяк випадок, все передивлюсь. Щодо джерел: я цю інформацію брав з власного спостереження (короткий опис дій, які потрібно виконувати в грі, дані про вимоги до гри тощо). Я спробую доповнити цю статтю джерелами і поширити її за рахунок використання іншомовних сторінок Вікіпедії. --Shwagro25 (обговорення) 21:35, 5 липня 2015 (UTC)

Добрий день! Прекрасно! :-) Щодо файлів - то таки добре було б, щоб Ви розібралися. Там головне правило - якщо ВАША фотографія, то можливі 2 варіанти - якщо вільне зображення - то відразу на Коммонз із стандартною вільною ліцензією сс бай са 4.0. Якщо Ваше фото, але не вільна панорама (скажімо, новітня пам’ятка або новий будинок), то у Вікіпедію, теж під вільною ліцензією. Якщо фото НЕ Ваше, то тут, дійсно, таки складніше... Якщо отримаєте письмовий дозвіл, то можна і на Коммонз (якщо вільне зображення), якщо ж фото не Ваше, і захищене авторським правом, то тут найважчий випадок для новачків - треба ставити шаблон добропорядного користування і його можна вантажити ТІЛЬКИ локально (ну, в даному випадку тільки в укр-вікі) з НИЗЬКИМ розрішенням. Це, наприклад, обкладинки альбомів, постери фільмів тощо. Ну, враховуючи все сказане, я, в основному, завантажую ВІЛЬНІ власні фото на Коммонз. Іноді теж власні (невільна панорама, що підпадає під дію авторського права ;-( ) під вільною ліцензією, але лише в укр-вікі. Інших фото або зображень у мене теж досить мало.... Але це все з досвідом приходить. Якщо Ви хоча б свої власні вільні фото добре б навчилися на Комонз завантажувати - вже було б дуже добре! Тут все просто - берете фотік (та хоч і просту цифрову мильничку на 10-14 Мп) і вперед фотографувати! Природу - ліси, поля, дерева, рослини, тварини, птахи, озера, небо! Будь-що! Слава Богу, хоч Природу ще не закабалили авторським правом! І це все можна (а іноді й треба! ;-) ) завантажувати на Коммонз. Якщо в мобільному є хоч 8 Мп, або гарна 5 Мп камера - теж можна завантажувати! Рекомендую таки розпочати. Удачі! Ще треба буде пояснень - дайте знати! :-) --Nickispeaki (обговорення) 06:31, 6 липня 2015 (UTC)
Пс. Там хіба що треба буде трохи порозбиратися із категоріями зображень, але там теж більше технічні речі - нічого складного. Я вже сам там може із сотню категорій постворював... Головне - знати англійську хоч на мінімальному рівні. ;-)--Nickispeaki (обговорення) 06:31, 6 липня 2015 (UTC)
Дякую за детальне пояснення цієї теми, але мені поки вистачає фотографій для написання моїх статтей. --Shwagro25 (обговорення) 12:04, 6 липня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті V404 Лебедя

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті V404 Лебедя був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:37, 8 липня 2015 (UTC)

Підписи до зображень дня

Дякую за переклад підписів! Зверніть увагу на обговорення. --Pavlo Chemist (обг.) 09:07, 8 липня 2015 (UTC)

Дякую! :-)--Nickispeaki (обговорення) 09:24, 8 липня 2015 (UTC)

Здрастуйте. Будь ласка, подівіться чернетку, виправлено, доповнено. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 05:59, 9 липня 2015 (UTC)

Іду! :-) --Nickispeaki (обговорення) 06:03, 9 липня 2015 (UTC)

Список

Ви перевірили цю версію, а я зараз сиджу й гадаю, що воно таке на 4-му рядку. А що воно таке? --Fessor (обговорення) 17:28, 14 липня 2015 (UTC)

Хех! Я теж спочатку подумав, що вандал. Але тицьнув завітну комбінацію патрульного із трьох пальців (шіфт+еск+р) і що я бачу? А що Gnusny оновлював. І його правки патрулювали адміни! А це вже щось та й значить. Так що отак майже відразу відпала версія. Але, щоб переконатися, є ж ще інтервікі? Ну вандала у нас не побачили, але імхо, в ру-вікі їх ще швидше відловлюють, не кажучи вже про англовікі. Всі версії такі само. Крім того, ще можна джерело глянути. Гляну зара і туди. :-) На все добре! Якщо щось й надалі помітите дивне - просто дайте знати. А то, всяке може бути. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 18:11, 14 липня 2015 (UTC)
О! Що називається - тобі треба, то ти візьми і зроби! Те джерело у примітках вже давно нікудишнє, бо мо’ рік не оновляється! Списки вже явно не співпадають! Додав нове посилання-примітку із англовікі. Воно 7 липня оновлювалося. Табличка до 6 рядка співпадає, а далі, у нас не оновлювалася... --Nickispeaki (обговорення) 18:19, 14 липня 2015 (UTC)

Перейменування

Привіт! Ви виконали помилкове перейменування, наскільки я розумію, при спробі переносу в основний простір (Користувач:Fly IQ4403 Energie 3). Але проблема в тому, що стаття була перенесена в простір користувача за результатами обговорення. Тому — чи маєте Ви намір її дописати? Якщо так — можна виконати ще одне перейменування, і перенести в основний простір. Якщо ні — треба повернути її туди, де вона була (тобто «перейменувати назад»).--Piramidion 19:15, 14 липня 2015 (UTC)

Привіт! Саме так. Перейменував. І думав, чи вона не перенесена... А де те обговорення? На сторінці користувача нічого не має....--Nickispeaki (обговорення) 19:17, 14 липня 2015 (UTC)
Отут: Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/20 жовтня 2014#Fly IQ4403 Energie 3. Див. історію статті. Коротше, щоб довго не думати, я перейменую назад, а якщо вирішите її дописати - хоча б кілька речень та джерел додати - то перейменуєте ще раз, але не забудьте вибрати коректний простір назв :) --Piramidion 19:21, 14 липня 2015 (UTC)
ок. --Nickispeaki (обговорення) 22:19, 14 липня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Саманта Фокс

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Саманта Фокс був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:46, 15 липня 2015 (UTC)

Визначні постаті Чернігівщини 2015

Вітаю! В рамках конкурсу для перевірки категорії ви створили статтю про чернігівського міського голову. Але стаття не дороблена, деякі її частини написані російською. Тож у мене до вас питання: чи можна мені взятися за цю статтю і виставити на конкурс від свого імені? До того ж та частина, яка вже є в статті, взята з російської Вікіпедії, а там її написав я (ось цією правкою). Dimma837 (обговорення) 09:37, 15 липня 2015 (UTC)

Добрий вечір! Ну що Вам сказати? Дійсно, Ви дописали і переробили російську статтю. Та, гадаю, не варто її виставляти, як конкурсну. Я на сторінці Обговорення так і напишу. Дороблювати... Краще вже ті статті, які дуже маленькі, або автор навряд чи повернеться їх дороблювати. А я тим часом спробую доробити. Дякую, що нагадали. --Nickispeaki (обговорення) 18:42, 15 липня 2015 (UTC)

Дооформлення

Здрастуйте. Будь ласка, перевірте чернетку. Все, що треба, переробив, доповнив, виправив. Прямої мови нема. Моїх оригінальних досліджень, по-моєму, нема. Не будемо забувати, що Іванов як один незалежний в природі є протилежний до всього і всіх, тому виглядає як учений в природі з оригінальними дослідженнями. Цитати з Біблії скоротив до мінімуму, залишилось всього пять в розділі Погляди щодо релігії. Вважаю, це небагато. Буду радий настановам, порадам. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 08:54, 13 липня 2015 (UTC)

Відповім детальніше пізніше. --Nickispeaki (обговорення) 08:57, 13 липня 2015 (UTC)
Здрастуйте. Дякую за все. Будь ласка, перевірте чернетку, дещо виправив. Якщо якийсь розділ прийнятний після перевірки, то його відмітьте, я його не буду змінювати. Або відмітьте розділи, які треба переробити. Дякую. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 13:41, 16 липня 2015 (UTC)

Радіо "Вісті"

УBasio та Fessor претензії до статті не можете подивитися на моїй сторінці та подылитися думками,бо я з ними не згоден .

--Yasnodark(обговорення) 13:29, 6 липня 2015 (UTC)

Мушу Вас розчарувати - я ТЕЖ так думав.... Просто я тоді це не озвучив, а вони озвучили.... Ви статтю перетворили на табличище, де зібрали всіх, хто там був! Чесно кажучи, може б то і добре було, аби Ви не запихували туди все, що можна, а більше того - не пихали купу квадратних дужок (?!) і ПОРОЖНІХ рядків! ;-( Оце ні я, ні вони не можемо збагнути НАЩО туди сунути?! Перепрошую, що я так різко написав.... Але тут я з ними погоджуся. Хочете, щоб стаття лишилася? То ПЕРЕРОБЛЮЙТЕ! Я вже ж писав - ЩО треба робити! І оформлена вона, дійсно, як рекламний проспект, а не ЕНЦИКЛОПЕДИЧНА стаття. ;-( На жаль. Я ж наче почав переробляти і Вам рекомендував цим ще зайнятися. А вони просто чекали-чекали, не дочекалися і написали прямо ВАМ. А далі, самі здогадайтеся, що буде - просто витруть ту таблицю! Або, як мінімум підправлять. Ну, Ви ж розумієте, що оті шаблони Ви повставляли - ну то вже занадто! Вони ж тулять АВТОМАТИЧНІ категорії, які НІЯКИМ хоткатом чи ботом НЕ ПРИБЕРУТЬСЯ! ВОНИ ЗАШИТІ В ШАБЛОНИ! А шаблони використовуються, може в сотні тисяч статей.... То Ви заради ОДНІЄЇ (причому досить недосконалої статті - чи думка трьох досвідчених вікіпедистів, що до Вас прихильно ставляться - для Вас нічого не значить?) статті, треба ламати шаблон із кількома сотнями (ну кілька тисяч, то точно використовується) тисяч статей? Ви дійсно, ТАК вважаєте? Ок. ЧОМУ б Вам не прислухатися до досвідчених колег у цьому питанні? Чи Ви гадаєте, особиста думка завжди має переважати над колективною? Чекаю на відповідь. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 20:14, 7 липня 2015 (UTC)
Там же написано, що стаття в роботі - дужки і порожні рядки я поступово заповнюю , мені так зручніше, коли дороблю - не буде приводу для скарг.--Yasnodark(обговорення) 13:29, 8 липня 2015 (UTC)
Yasnodark'у, Yasnodark'у... Стаття в основному просторі, тож ці дужки впливають на репутацію дописувачів УкрВікі (здогадайтеся, як саме).
Є ще питання: за яким критерієм пронумеровані співробітники? Як на мене, зайвий стовпчик. Але я не тисну (бо знов скажете, що ніж біля горла), пояснюйте. --Fessor (обговорення) 13:43, 8 липня 2015 (UTC)
Та так - там повно зайвих стовпчиків. Ну і критерій для такого мого висновку можна навести хоча б те, що вони не заповнені... Або як розуміти заповнення стовпчика отаким - () або [[]]? Ну немає у Вас часу (чи муза кудись втікла! ;-0 ), то не кидайте в такому вигляді, позабирайте оті дужки! Та й самі подумайте, якщо із 50 рядків ОДИН тільки заповнений із всього (!) стовпчика, то чи треба той взагалі такий практично порожній стовпчик взагалі? І чи ТАК важливі інші напівпорожні або з дужками стовпчики? Більшість людей таке оформлення сприймає не дуже добре. Краще менше зробіть, але краще. Тобто МЕНШЕ створити стовпчиків, але КРАЩЕ їх заповнити. На все добре! :-)--Nickispeaki (обговорення) 06:25, 9 липня 2015 (UTC)
Ви знову розмірковуєте як про готову статтю, я ж недарма розмістив шаблон {{в роботі}} і я ж не звертався щодо неї з приводу патрулювання. А на рахунок музи - вона мене не полишала (подивіться хоча б історію редагування, статтю я доповнював регулярно протягом 2 місяців) , як коршуни, що злетілися клювати неготову статтю . Cпівробітники пронумеровані за критерієм важливості та і взагалі номер - обов`язковий елемент будь-якої таблиці. .--Yasnodark(обговорення) 12:35, 9 липня 2015 (UTC)
Діло Ваше. Видно, Ви вирішили кофліктувати. ;-( Шаблон в роботі - не панацея від глюків. І його, до речі, рекомендується розміщувати на 2-3 дні, а через тиждень його бот вилучає, про що Вас сповістить на СО. Щодо номера - розсмішили! Ну, може, десь (в Радянському Союзі? і де саме?) номер і був обов’язковим, у вікі - ні. Як і додаткове вказування - таблиця 1. Тут так не прийнято. Ви вирішили всіх навчити жити і творити за власними правилами? ;-( Ну що ж. Тут я допомагати не буду. На все добре. Шкода, що Ви так поради сприймаєте..... ;-( --Nickispeaki (обговорення) 12:44, 9 липня 2015 (UTC)
Будь-ласка, не сприймайте за образу, а конфліктувати не збирався.--Yasnodark(обговорення) 14:55, 9 липня 2015 (UTC)
а шо тоді?--Nickispeaki (обговорення) 23:09, 9 липня 2015 (UTC)

Вітаю!Поки не вирішив. Зараз зайнятий іншим. Пан Павло1 номінував на ШВ одразу 5 моїх статей з фантастики. Тож якщо вам цікава фантастика чи важлива кількість нешаблонних та цікавих статей у вікіпедії, прошу вас допомогти (проголосувавши ПРОТИ видалення) з рятуванням цих статей , над якими я працюю. обговорення номінацій за 11 липня 2015.Присвячені темам з розряду "Цікавої статистики" - довгожителям серед романістів фантастики та найстаршим авторам фантастичних романів. Якщо ви гадаєте інакше - то краще утримайтесь від голосування. Зазделегіть дякую.Yasnodark (обговорення) 14:10, 14 липня 2015 (UTC)

До NickispeakiПробачте, проте на правопис не завжди вистачає часу, тут хоча б суть встигнути викласти, бо я - надто повільний у наборі, та й не так легко відразу зрозуміти помилки. Щодо Список найстарших неангломовних романістів фантастики, так і не знайшов закавику. Також не завжди я можу оперативно побачити чи відреагувати на ваші директиви. Так само як і на заповнення дужок. А якщо їх прибрати - то робити подвійну роботу. Якби я збирався позбавити статтю своєї участі - то прибрав би. А так займаюся балачками, а не заповненням дужок. Не треба занадто трагізувати ситуацію. Хоча і сам ходжу останній видалетиждень з пульсом 110 - і вже гадаю чи воно мені треба.І якщо вам все ж не важко, то підтримайте, будь-ласка, також інші статті, принаймні Список довгожителів серед романістів фантастики та Список найстарших англомовних романістів фантастики, бо поки шальки терезів схиляються на бік видалячів, а статті - не шаблонні і можуть привернути у майбутньому аудиторії шанувальників фантастики до нашої вікіпедії.З повагою.--Yasnodark (обговорення) 12:49, 18 липня 2015 (UTC)

І Ви пробачте, що я так різко написав. Але я теж впертий - Ви не хочете оформляти як слід, то і я не буду поки що вмішуватися. А щодо дужок - то все-таки, вважаю, що їх краще відразу забирати, як тільки перестаєте АКТИВНО редагувати статтю. У мене теж чимало недописаних статтей. Але, за можливості, намагаюся, принаймні робити так, щоб в інших було менше приводів дорікати мені. І так намагаються робити більшість. Власне, гадаю, саме через це проект до цих пір не тільки живий, але ще й розвивається! Щодо пульсу... То є таке. У мене іноді теж зашкалює. Тоді (раз чи двічі таки таке було!), коли вже бачу, що зірвуся і нароблю дурниць - просто деякий час не читаю оте, від чого адреналіну додається занадто багато. Як правило, одного чи двох днів вистачає, щоб, по-перше, самому охолонути і подивитися на ситуацію з іншого не такого трагічного боку, а з другого - буває, що й інші встигають охолонути. --Nickispeaki (обговорення) 13:57, 18 липня 2015 (UTC)

До Nickispeaki як тільки перестаєте АКТИВНО редагувати статтю. - я ж те саме написав та я ж не переставав - принаймні номіновані статті з фантастики - подивіться історію, їх доповнюю чи не кожного дня. Щодо інших - було те ж саме, та зараз у зв`язку з номінацією не встигаю. І претензії є лише щодо значимості - не обгрунтовані, щодо оформлення цих 5 статей не висловлювалися.--Yasnodark (обговорення) 12:49, 18 липня 2015 (UTC)
Щодо оформлення я вже ТАКУ силенну раз писав, що вже забив на те, бо "на правопис не завжди вистачає часу" - я так розумію, він настільки для Вас несуттєвий, що Ви просто ігнорували всі мої зауваження... ;-( ДО РЕЧІ, щоб не бути голослівним - Ви і тут, в останньому повідомленні умудрилися поламати форматування! Ну НЕ ставте ті ентери СКРІЗЬ! Вони ЛАМАЮТЬ форматування! Ото хто Вас примусив (?) отут поставити ентер, після "До [[пінг|Nickispeaki]]"?! А він, той зайвий ентер к чортам ламає все вікі-форматування! Це ж, врешті-решт, не ворд! Це зовсім ІНША розмітка! А Ви кажете, що зауважень не було! Це, може Ви їх впритул не бачите? Ок. Гляну, що там з історією... --Nickispeaki (обговорення) 15:13, 18 липня 2015 (UTC)
Дійсно, виділивши приріорітети, основну увагу приділяв головним та найбільш засміченим дужками статтям - Список найстарших романістів фантастики та Список довгожителів серед романістів фантастики.А щодо правопису - не все так просто - у мене не завжди все переноситься, як треба.Це вам за багато років все здається зрозумілим, мені, наприклад, різні люди твердили про кнопку додати тему - я не розумів, про ви кажете, і от цьому тижні - тільки зараз вона з'явилася на панелі.P.S.І я вам кільки разів писав я не розумію ці шифри - ;-( ,а ви їх дедалі ставите не пояснюючи їх зміст.--Yasnodark (обговорення) 11:20, 19 липня 2015 (UTC)
Так треба було перепитати. Я ж не всі думки ще читаю! А так, що мені доводиться думати? А хіба що, що Yasnodark в черговий раз забив на мої пояснення і поради. ;-) Ок. То може броузер глючив. Ви чим користуєтеся? Часом не інтернет експлорером? То найглючніший броузер, що я бачив! Найгірший варіант для редагування Вікіпедії! Там взагалі панель інструментів час від часу пропадає! А про менші глюки вже можна і не згадувати! А які це шифри я писав? Аж самому стало цікаво! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 12:15, 19 липня 2015 (UTC)
До Nickispeaki. Під шифрами маю на увазі таке: ;-0 ;-) ;- До речі, знайшов чимало різноманітних прикладів cхожого змісту на захист своїх статей: Список найстаріших університетів, Список найстаріших банків, Список найстаріших дерев, en:List of the oldest madrasahs in continuous operation in the Muslim world, en:List of oldest dogs, en:List of oldest church buildings, ru:Список старейших женщин,en:List of oldest living Major League Baseball players, en:List of oldest ships, fr: Liste des plus vieux édifices du Québec,en:https://en.wikipedia.org/wiki/Oldest_living_United_States_governor, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_Russian_icons,

en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_Catholic_bishops, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_twins,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_living_former_members_of_the_United_States_House_of_Representatives, fr:Lista de supercentenários franceses,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_100_oldest_members_of_the_United_States_House_of_Representatives, en:List of oldest buildings and structures in Macau, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_and_youngest_TVB_Anniversary_Award_winners_and_nominees,en: https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_oldest_cricketers, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_buildings_in_Rhode_Island, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_companies, en: https://en.wikipedia.org/wiki/Esperanto_club#List_of_oldest_Esperanto_clubs, en:List of last surviving Canadian war veterans, en: List of cities by time of continuous habitation, en: https://en.wikipedia.org/wiki/Pregnancy_over_age_50,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_synagogues_in_the_United_States, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_professional_athletes_by_sport, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_newspapers, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_United_States_Senators, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_structures_in_Mexico_City, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_hospitals_in_the_United_States, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_schools_in_Sri_Lanka, en: List of the oldest schools in the world,en: List of supercentenarians from the United States, en: List of Chinese schools in the Philippines, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_companies_in_the_United_States, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_radio_stations,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Norwegian_supercentenarians,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_public_high_schools_in_the_United_States, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_National_Hockey_League_players, [[:en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_currently_registered_Internet_domain_names]],en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_longest-living_United_States_Senators, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_longest-living_state_leaders, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_with_the_longest_marriages, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_courthouse_buildings_in_the_United_States:_A, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_institutions_of_higher_education_in_India, en:List_of_oldest_and_youngest_National_Basketball_Association_players, en:List of the oldest buildings in Rhode Island, en:List of longest-living organisms, en:List of oldest living Academy Award winners, en:List of last surviving World War I veterans by country, en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_Catholic_bishops. Може це вам допоможе проголосувати і за інші статті.--Yasnodark (обговорення) 12:28, 20 липня 2015 (UTC)

Говорили і балакали, після Яснодарка - заплакали! Ок, пишу (БЛАГАЮ!!!) звертати увагу на ФОРМАТУВАННЯ. ЕНТЕРИ - ЛАМАЮТЬ ФОРМАТУВАННЯ! Ви тут, ТРИЧІ поламали форматування! ТРИЧІ! Я можу зрозуміти - ОДИН раз. Ну, з ким не буває - двічі. Але тричі? Це вже ж система - чи не так? Щодо посилань - так а НАВІШО вони МЕНІ? Чому Ви їх на СО з видалення не пишете? Але тільки ж не в такому жахливо вигляді і НЕ ламаючи ж знову вікі-розмітку! Про ті символи, що Ви, я так розумію, чомусь не помічали в своєму житті... Це смайлики. Ну, один не дуже відомий, але решта - ;-), :-), ;-( - ДУЖЕ відомі, і не тільки у вікі... Їм вже років зо 20, чи 30. Я тільки ними вже років 20 користуюся.... ;-0 Дивіться статтю вікі смайл. Сподіваюся, допоможе. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 12:38, 20 липня 2015 (UTC)
До Nickispeaki. Я вас попрошу наступні зауваження робити у "Говорили-балакали", а не розпочинати кожного разу іншу тему, хіба що тема буде присвячена кокретній новій статті. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 13:11, 20 липня 2015 (UTC)
Yasnodark. О! Не пройшло і 5 (чи скільки там? ;-) ) Додати тему, як Ви ТАКИ помітили, про що я прошу, благаю і навіть, можна вже сказати прямо - КРИЧУ?! О! Це прогрес! Ок. Надалі СКІЛЬКИ разів мені повторювати, щоб дочекатися Вашої реакції? І СКІЛЬКИ ІНШИМ Вас прохати? Бо Ви ж не тільки мої повідомлення ігнорували.... ;-( --Nickispeaki (обговорення) 13:30, 20 липня 2015 (UTC)

Стаття Іл-96

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Іл-96. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Piramidion 20:51, 20 липня 2015 (UTC)

Дякую за нагадування! три дні... Сподіваюся, встигну! :-) --Nickispeaki (обговорення) 20:53, 20 липня 2015 (UTC)

містечко Крушинка

Ярослав Дашкевич. Павло Тетеря // Володарі гетьманської булави: Історичні портрети / Автор передмови В. А. Смолій. — К.: Варта, 1994.— 560 с.— С. 279. ISBN 5-203-01639-9 Маєток гетьмана Павла Тетері. Може, твоє? Бо в списку є «Богаївка». Щоправда, там вказано наприкінці «у Брацлавському старостві»--Бучач-Львів (обговорення) 12:50, 21 липня 2015 (UTC)

Добрий день! Дякую, що сказали. Але я не знаю... Глянув на Брацлавське воєводство, потім на Брацлавське намісництво, що було після нього.... Наче ж воно у Вінницькій області було. Намісництво трохи одхапало сучасної Київщини, але ж Крушинка практично під Києвом! Та й містечком я не чув, щоб воно було. Хз (хто зна), як воно було... Той же Брацлав зараз селище із 6 тис населення - майже ніщо! А колись було пупом землі для цілого воєводства. То може і Крушинка була колись містечком? У нас в школі вчили якусь радянську історичну дурню, історію свого села ніхто не вчив! ;-( Я більшість з того, що в розділі Історія дізнався зовсім не давно. Та й тут, у вікі багато хто допомагав, хто більше мене в таких речах розбирається... Так що все може бути, аби то якось уточнити? Бо й той же Тетеря - по всій Україні, як я зрозумів, мав маєтки... То чом би й не Крушинка? Богаївка зараз не кажуть, кажуть Бугаївка (Велика Бугаївка та Мала Бугаївка - може колись і одна була, я ще застав, коли просто казали Бугаївка), але, то може вже і перекручена назва... Мо’ в совіцькі часи, щоб Бога вибити з людей - перейменували Бог-аївка на Бугай-івка. Отак з Бога зробили Бугая! Так що... А Боярка мало не біля нас - кілометрів 15. Решта сіл (чи містечок) або далеко, або навіть нічого мені не говорять... --Nickispeaki (обговорення) 15:20, 21 липня 2015 (UTC)

Вітаю! Як підтвердження того, що це Крушинка Нікіспікі - ще села з того переліку: Демидів, Абрамівка, 2 (!) Воронківки (одна, певне, Вороньківка), Раківка. Крім того, сполучення «у Брацлавському старостві» вжито у тексті так (дослівно): …містечка Мачоха і Олеговець — у Брацлавському старостві (а не безпосередньо після Крушинки), Крім того, сам Дашкевич каже, що в укр. історіографії (тим більше в радянські часи - це моє) П. Тетеря вважався «поганим гетьманом» - тому про нього воліли промовчати.--Бучач-Львів (обговорення) 07:44, 22 липня 2015 (UTC)

Добрий день! Так то воно так, але ж ті села мені нічого не говорили, поки я не глянув, що вони знаходяться аж у Вишгородському районі! А це кілометрів із 100! Так що добре було б ще десь глянути. А щодо Тетері - та хз. Я так розумію і тоді всі проти всіх воювали, як он зараз. --Nickispeaki (обговорення) 07:53, 22 липня 2015 (UTC)

Учаснику Тижня народів Росії

Вогонь з небес
За вашої участі ми усі збагатилися 115 новими статтями в рамках Тижня народів Росії. Як учасник тижня Ви нагороджуєтеся вогнем з небес. Несіть його гідно, запалюйте інших :) Тутовий (обговорення) 18:13, 22 липня 2015 (UTC)
Дякую! :-)--Nickispeaki (обговорення) 21:09, 22 липня 2015 (UTC)

Дооформлення, стиль

Добрий день. Дякую за все. Будь ласка, перевірте чернетку, дещо виправлено. Бажаю щастя, здоров'я хорошого.--Osh-son (обговорення) 06:41, 20 липня 2015 (UTC)

Добрий день! :-) Дякую за допомогу! :-) Відповів. Бажаю і Вам щастя і здоров’я! :-)--Nickispeaki (обговорення) 07:14, 20 липня 2015 (UTC)
Доброго здоров'я! Переробив вступ. Будь ласка, перевірте. Що можна про це сказати? Якщо дотримуватися нейтральної точки зору, правила енциклопедії, то ми повинні зважати на слова Іванова про підсумок своєї діяльності за піввіку: "Я зробив те, що колись говорив Христос". 1983.02. Чоловік стільки витерпів холодного і поганого за піввіку голим, босим, без їжі. Щось, якась ідея йому в житті давала сили. Ми маємо все проаналізувати і описати. І не треба боятись, що хтось щось подумає, чи прийме в штики. За правду нам ніхто нічого поганого не скаже, а тільки подякують. Атеїсти коли прочитають цю статтю всю, то зрозуміють, що Іванов теж є атеїст. Він не вірить в Бога, которого не бачили, як малює релігія, церква. І взагалі, Іванов далекий від релігії, це він сам говорить, і свідчать його всі учні, послідовники, хто хоч трохи знає вчення Іванова. Тільки церква і релігієзнавці вважають його вчення релігійним, але це помилка через незнання вчення і практично, і теоретично. Коли вони узнають, їхнє поняття зміниться. Іванов вважав, люди є Боги, так само вважав Христос. Ми — Боги. Релігія так не вважає. Колись за цю ідею Христа вбили. У Іванова є хороше правило: своє знайдене став, а іншим не заважай. Він не заважає будь-якому віруючому вірити в свого Бога. Якщо я буду замовчувати факт, що Іванов виконав заповіді Христа, то це буде моя неправда. Я не хочу з неправдою жити, за неправду буде покарання. Без описання цього факту не можна зробити істинну оцінку діяльності Іванова. Якщо треба, то цю тему можемо докладніше висвітлити у Вікіпедії, пропоную створити статтю "Іванов виконав заповіді Христа". На неї можно буде посилатись.
Дякую за детальне пояснення! І щодо атеїзму. Ви, мабуть, саме до того потрапили. ;-) Я теж атеїст з погляду звичайних християн. В той же час я вважаю, що якщо тому християнину стало ліпше жити від християнства і він іншим людям через це не тільки не шкодить, а й більше користі приносить - то хай вірить. :-) Ну і щодо того, що ХТО ми вже років як з 15 знаю. ;-) Чи читали Ви від Іоанна 10:35? Там підтвердження того, хто ми є. Тільки чогось там нас з малої літери написали. ;-0 Щодо нової статті - будь ласка, утримайтеся! І сама назва не дуже підходяща і ми ще до пуття не довели ту. А там роботи і роботи. Фактично, треба по кожному абзацу все передивлятися. А далі ще треба буде ще якогось атеїста підключити, щоб ще він підправив. І ТІЛЬКИ КОЛИ ВСЕ ЦЕ ПРОЙДЕМО - є смисл додавати до основної статті про Іванова. До того - краще і не пробуйте. А то спочатку насварять, а далі заблокують. Тому буде повільно, але так надійніше. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:32, 20 липня 2015 (UTC)

У Іванова багато нових ідей, про які люди не знають. Христос говорив, щоб його заповіді виконували. І він сказав, що хто порушить хоч одну його найменшу заповідь і навчить людей, той "найменшим" назветься в царстві Божому; а хто виконає заповіді й навчить людей, той "великим" назветься. Церква не хоче визнати Іванова "Великим", бо тоді священник буде вважатись "найменшим". Іванов виконав і навчив людей, тому називається "великим", а священик порушив заповіді й навчив людей, тому називається "найменшим". Звідси вся причина боротьби проти Іванова. Ми не судимо церкву, Христос їм суддя.

Христа визнають за ділами, це є авторитетне джерело для визнання. А діло його: любити людей, як себе. Любити ворогів, не убивати. Винуватим прощати, не судити. Милість, людяність. Всім рівне життя. Такі ж само ідеї у Іванова, тільки він їх детально розробив. Що проти цього можно сказати поганого, якщо це все для життя, а не смерті.

Пропоную Вам зробити статтю про Іванова так, як є в чернетці. Якщо будуть у людей будь-які питання, ми будемо давати відповідь в обговоренні. Дякую. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 17:02, 20 липня 2015 (UTC)

Дякую за пораду (як в чернетці), але, будь ласка, не поспішайте! Давайте вже все зробимо по толку. Може й ще до когось звернутися, щоб швидше було, але не знаю, хто тут крім мене ще Івановим цікавився, щоб допомогти міг... Може у Кнайпу написати...?--Nickispeaki (обговорення) 20:36, 20 липня 2015 (UTC)
Добрий день! Дякую. Згоден, щоб інші підключились до обговорення. Я зі свого боку попрошу одного учня Іванова, щоб подивився. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 15:36, 23 липня 2015 (UTC)

привіт

Альберт--Mr.Albert White (обговорення) 17:51, 24 липня 2015 (UTC)

Вибори на 205 окрузі

Дякую за створення статті про місцеві вибори. Вирішив також взятися за статтю — джерел море, ще й статусну витягнути після усього можна :) Поки собі в чернетку накидав приблизний план, думки по структурі, джерелам. На вихідних долучусь до написання. Dimma837 (обговорення) 11:03, 24 липня 2015 (UTC)

Дякую! На жаль, не мав кілька днів інету. Тільки завтра щось буду додавати. До завтра! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 18:48, 25 липня 2015 (UTC)
Ще таке - а ЧОГО чекати?! Вперед! Я глянув чернетку - ок. Правда, з джерелами мало скажу - не моніторив... А структура мені сподобалася. Я навіть дещо не чув (не знаю). Сьогодні ще біля Ниви якісь розбірки були. Ввечері сказали. Видно, Донбас+спецназ+круті дядьки виясняли хто більший "кандидат". ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 18:51, 25 липня 2015 (UTC)
Народ ВЖЕ стрьомається йти на вибори - кажуть "щоб не застрелили"! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 18:51, 25 липня 2015 (UTC)

Вопрос

Здраствуйет увж. Nickispeaki, я правильно понимаю [1], что на украинском, когда пишут с какого-то года, то пишут например з 2014 року.--6AND5 (обговорення) 07:05, 28 липня 2015 (UTC)

Добрий день! САМЕ так!--Nickispeaki (обговорення) 07:13, 28 липня 2015 (UTC)
Дякую Дякую--6AND5 (обговорення) 07:28, 28 липня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Іл-96

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Іл-96 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:37, 30 липня 2015 (UTC)

Про редагування

Вітаю, Nickispeaki! Я зробив розділ Туризм у сторінці Дністровський каньйон (притому затратив немало свого особистого часу), однак MSha скасував його як рекламу. Міг би порекомендувати скоротити або переробити. Але, як на мене, саме такий текст потрібний у цій статті. Вона для того і написана, щоб читачі-користувачі змогли дізнатись про туристичні послуги на Дністровському каньйоні. Скажіть свою мудру думку, розсудіть.--Влад Карпенко (обговорення) 13:18, 30 липня 2015 (UTC)

Гляну і потім відповім. --Nickispeaki (обговорення) 13:22, 30 липня 2015 (UTC)
Щиро вдячний за розуміння. я також так вважав і вважаю, що туризм потрібно розвивати, а Вікіпедія повинна фіксувати. А звідки потенційні туристи про це дізнаються? Ще раз дякую.--Влад Карпенко (обговорення) 14:25, 30 липня 2015 (UTC)

This Month in Education: July 2015

MediaWiki message delivery (обговорення) 23:02, 1 серпня 2015 (UTC)

Порошенко Петро Олексійович

Добрий день! Як ви вже помітили, я редагую цю статтю. От, щойно трохи її доповнив, прошу відпатрулювати. Приємного дня! -- (Мулярчук Володимир Євгенович) 12:47, 6 липня 2015 (UTC)

Добрий день, пане Володимире! Дякую, що сказали! :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:50, 6 липня 2015 (UTC)
Добрий вечір пане! Два тиждні не заходив у Вікіпедію, так якось склалося. От, думаю, що в статті про Порошенка, у розділі "Критика" варто вилучити інформацію про Фірташа, оскільки вважаю, що вона не енцеклопедична, крім того не відповідає дійсності. Порошенко є надто самостійною людиною, щоб просити гроші в якогось Фірташа і сам легко міг профінансувати свою компанію -- (Мулярчук Володимир Євгенович) 21:04, 22 липня 2015 (UTC)
Перепрошую, чи не могли б ви відпатрулювати мою статтю Справа Савченко (над якою я працюю ще з минулого вересня), яка ще з лютого ні ким не відпатрульовується?

З повагою! -- (Мулярчук Володимир Євгенович) 20:44, 23 липня 2015 (UTC)

Щойно вніс зміни у статтю про Порошенка в підрозділ декомунізація. Прошу перевірити, як буде час -- (Мулярчук Володимир Євгенович) 15:24, 24 липня 2015 (UTC)
Добрий день! Вніс зміни в розділи Зовнішня політика й Війна на Донбасі. Прошу відпатрулювати -- (Мулярчук Володимир Євгенович) 12:24, 3 серпня 2015 (UTC)
Добрий вечір! Дякую за відповідь. Скажіть будь-ласка, чи міг би я доповнювати й патрулювати статтю Справа Савченко одночасно? І як подяється заява на патрулювання статті? -- (Мулярчук Володимир Євгенович) 22:39, 3 серпня 2015 (UTC)

Порошенко

Вітаю! Будьте уважнішими, сьогодні не Із серпня . А взагалі, дякую за патрулювання та вичитування тієї статті. --Krupolsky (обговорення) 15:25, 3 серпня 2015 (UTC)

о! ;-) Дякую! І я дав маху! Ще зразу думав - а ЯКИЙ серпень? А виявилося, що то третього серпня! ;-) ;-0 8-0 то може його посилання зробити, щоб інші теж не виправляли на Із? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 15:27, 3 серпня 2015 (UTC)
О, добре)) --Krupolsky (обговорення) 15:36, 3 серпня 2015 (UTC)
Доброго дня пане Nickispeaki! Мене хвилює те, що робиться у статті про Порошенка, а саме те, що один скандальний користувач, який до того фальсифікував дані у статті про Тимошенко постійно вставляє у статтю Звернення, щодо позбавлення Януковича звання президента України, а також Нагородження Михайла Охендовського. Нерозумію, невже це настільки важлива, яка цінність цієї інформації? і вставлена вона на тяпляп. Ще більше питань виникає до тих, хто патрулює цю статтю (я весь час намагаюсь удалити цю інформацію), адже ви, як я зрозумів тепер цим не займаєтесь. Тим більше, політолог В. Фесенко чітко пояснив цю ситуацію Фесенко: Порошенко выглядел бы пособником Януковича, если бы не «лишил» его звания Президента. Я бачу, що мені варто взятися за патрулювання цієї статті. Підкажіть будь-ласка, як це робиться? -- (Мулярчук Володимир Євгенович) 13:55, 4 серпня 2015 (UTC)
Закликаю не порушувати ВП:Е та ВП:НО. 13:46, 5 серпня 2015 (UTC)
  1. Питання легітимності української влади це 1-шо чергове питання. Які будуть наслідки коли КС задовольнить прохання Порошенка?
  2. Нагородження Охендовського уже мало вплив на довибори в Чернігові, який дивним чином не помітив порушень MelVic (обговорення) 13:43, 5 серпня 2015 (UTC)

@MelVic: - прохання НЕ Ламати вікі-розмітку. НЕ СТАВТЕ ентери! ОСОБЛИВО, коли використовуєте списки (через решітку або зірочки). @Мулярчук Володимир Євгенович: то у Вас виникла із MelVic війна редагування. Найкращий варіант вирішення - вислухати один одного. ТЕРПЛЯЧЕ. ДУЖЕ ТЕРПЛЯЧЕ. А якщо треба, то й ще стільки разів, СКІЛЬКИ ТРЕБА. З МАКСИМАЛЬНО можливими детальними поясненнями власних дій (або ж і переконань). Ввічливо і з взаємоповагою. Це найкращий варіант. Інші варіанти, як правило, гірші. ;-) Удачі! --Nickispeaki (обговорення) 23:29, 5 серпня 2015 (UTC)

ПС. Бажано, поки не дійдете ЗГОДИ щодо редагувань того ж Порошенка, НЕ редагувати статтю. А то й блокувати за таке можуть. ;-( Це все може бути і серйозно. --Nickispeaki (обговорення) 23:29, 5 серпня 2015 (UTC)

Шановний Nickispeaki! Схоже, що проблема з редагуванням цієї сторінки вирішена. Користувач MelVic нажаль покинув Вікіпедію. Я як раз ввечері написав йому на сторінку обговорення листа, де у шановливій формі, без будь-яких образ (адже цього в мені і в голові не було) коротко пояснив йому свою позицію, сказавши, що з повагою ставлюсь до його думки і навіть побажав успіхів. Проте, те, про що я дізнався сьогодні вранці мене відверто засмутило, адже я хотів дійти злагоди, та схоже нажаль не вийшло (Мулярчук Володимир Євгенович) 11:01, 6 серпня 2015 (UTC).

Добрий вечір, Володимире! Почитав. Сумно! Я трохи знав MelVic. Трохи загарячий був для таких розбірок, в які влазив (ну, то тільки ті, які я бачив). І бачив останні репліки на його СО - ніхто ж архів, тобто історії не видалив, то це все можна прочитати. І останні репліки нікому позитиву не додають... Я всіх тих користувачів знаю (деяких мав можливість і в реалі) тому я і не ображався би так, як він. Шкода, що лишив. Мо’ повернеться. Але дай боже, щоб ситуація поліпшилася (і у вікі, в тому числі) і він зробив висновки з деяких своїх помилок, щоб стати терплячішим і мудрішим. Тоді таке повернення буде надовго. На жаль, нетерплячі вікіпедисти дуже часто, а іноді й дуже швидко покидають Вікіпедію. Я гадаю, він покинув вікі через суцільні погрози - почитайте останні повідомлення. Я не знаю, може він щось і натворив. Навряд чи настільки багато (я ж кажу, просто багато чого знаю, чого тут не пишу - деякі з тих "Ображених" на його могли запросто накинутися на нього), щоб ото таке писати! Отакі от пироги. Ок. Не переймайтеся. Але й пам’ятайте - що й він багато в чому був правий. Я, наприклад, із свого рідного Чернігова бачу, що Порошенко просто йде дорогою Януковича - ДАЛІ ГРАБУЄ УКРАЇНУ. ВНАГЛУ! Україна за останні роки збідніла в 2-3-5 разів! А в Порошенко дохід виріс навіть в доларах! Він не тільки не продав свій бізнес, він ЙОГО ЗБІЛЬШИВ! Він не тільки не почав БОРОТИСЯ з корупцією, він її ОЧОЛИВ. І тіньові всі схеми оббирання українців перебирає на себе. І вибори на 205 окрузі, де я живу свідчать, що за нахабством обману українців він вже ДАВНО обійшов Януковича! ТАКОГО ВИКОРИСТАННЯ АДМІНРЕСУРСУ НЕ БУЛО НАВІТЬ ЗА ЯНУКОВИЧА!!! ;-( Березенко, його ставленик роздавав свої 400 гривень ВСІМ бажаючим, хто за нього проголосує! ;-(--Nickispeaki (обговорення) 22:08, 6 серпня 2015 (UTC)
Більше того скажу - я, як свідок, мабуть ДЕСЯТКІВ тільки грубих порушень законодавства часто закипав всередині настільки, що хотів йти до суду - але в той час були інші справи і я відкладав. Зараз, після подання Демальянсу я розумію, що нічого з того не вийшло би. Суд (та це не суд, це якесь знущання над самою ідеєю суда - це якийсь маріонетковий, кишеньково-злочинний суд олігархобандовлади) просто ВІДМОВИВСЯ бачити ОЧЕВИДНЕ для всіх чернігівців - ФАНТАСТИЧНУ кількість порушень. І Чернігівський окружний адміністративний суд, подивившись ВСІ докази, як і свідчення свідків, виніс рішення - ПІДКУПУ виборців НЕМАЄ! І порушень ніяких немає! Це просто капець! А знаєте, люди зараз ну дуже знервовані. І через колосальне збідніння, і через те, що олігархи колосально ж за цей час збагатилися. Вгадайте за ЧИЙ рахунок? Ви не знаєте, чия то ідея була підняти ціни до небес на комунпослуги? А що, не знаєте, що вже мало не всі ті колись державні підприємства не державні? А олігархів? І газ населенню продають втридорога, і тільки імпортний, щоб ЩЕ дорожче продати. А власний дешево видобутий продають за кордон, замість того, щоб дешевше продати населенню. БА! Більше того, ще й оголошують всі оті Нафтогази україни мало не банкротами, що ЩЕ видерти з українців останні копійки собі в мільярди на .... вдумайтеся - покриття мільярдних збитків! У нас, в дружини пенсія 900 гривень, квартплата близько 600. Проїзд ще гривень 200. Тобто їй жити на 100 гривень в місяць?! Це тільки на воду. На хліб і ліки вже не вистачить. За деякими проволочками їй НЕ ПОЛОЖЕНА субсидія. ;-0 Отакі от будні чималої частини чернігівців. ДО речі - Чернігів - лідер України за кількістю пенсіонерів. Десь 30-35 процентів чернігівців - пенсіонери. В нашому районі (будинку) десь 60-70 процентів. Тепер можете уявити, ЩО вони думають про Порошенка?! А про єврогоререформатора Яйценюка?! То їм що - платити ВСЮ пенсію тільки за комунпслуги, які підуть в кишеню грабіжників-кровопивців українців олігархів? Чи ліки купувати в тих же аптеках тих олігархів? Чи купувати їжу в супермаркетах олігархів? Чи іноді сходить на базар і там в таких же пенсіонерів купити продуктів? Тобто тої пенсії вистачить ТІЛЬКИ на одну ЖИТТЄВОнеобхідну річ. Але для життя потрібно 3 речей. Або не буде життя. Я не знаю, чесно кажучи, ЯК вони живуть, і ЯК можна прожити в таких умовах. У нас простіше - у мене є дохід, і ми виживаємо. Дійсно, зараз виживаємо. Бо в мене дохід в гривнях зріс тільки незначно, враховуючи, що ціни зросли в 2-3 рази, а то й більше, я, фактично в 3-4 рази збіднішав за правління нинішніх покращувачів. Вони тільки, фактично своє власне життя покращуюють, народ власної країни, їх видно, мало обходить. Як і те, що на руках зараз повно зброї, а народ має БОЙОВИЙ досвід, досвід бойових дій, готовий убивати. Але чомусь і це владу мало не заспокоює - вона так себе безпечно почуває! ;-( Ок. До чорта ту владу! Сподіваюся, й того досить, що я тут вже написав. Перепрошую, що так багато букоф. --Nickispeaki (обговорення) 22:28, 6 серпня 2015 (UTC)

Так, звісно. Я б хотів стати патрульним на сторінці Справа Савченко, оскільки її схоже ніхто не патрулює. І чм зміг би я одночасно патрулювати сторінку і доповнювати, оскільки крім мене цього всерівно ніхто не зробить? Щодо Яценюка, то я з вами повністю згоден. Я вважаю, що прем'єром має бути лише Саакашвілі, бо від першого користі ніякої не буде. Він не реформатор і вже не раз це підтвердив. А Генеральним прокурором має бути Сакварелідзе. Хоч я і з прихильністью ставлюся до Порошенка (у Вікіпедії намагаюся дотримуватись нейтральної позиції), попри деякі його недоліки, але з вами я згоден. Вважаю, що у розділі критика ви могли б енциклопедично дописати про ті самі вибори в 205-му окрузі. Хоч він на порушенні й зреагував, проте результатів ми поки не бачимо. Радий, що у вас усе бульш-менш добре. Успіхів! -- Мулярчук Володимир Євгенович

Бабій (фільм, 2009)

Це один з тих фільмів, який ніхто не любить окрім мене. Круто взнати, що комусь ще він та й подобається. Про бюджет нічого ніде не чути (коли створював статтю перерив майже всі ресурси). Ні в англійській, ні у московитій вікіпедії нема посилання на джерело інфи, тому дані про 19 млн. чи 4 млн. сумнівні. Схоже кошторис просто не розголошували; таке буває і нічого не вдієш.--PS (обговорення) 12:27, 4 серпня 2015 (UTC)

Дякую! Ясно! А щодо того, що не подобається, то більшості моїх друзів - подобається! А дружина просто якось дивилася кілька разів підряд. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 01:12, 5 серпня 2015 (UTC)
Треба й собі таких друзів і дружину знайти, ахахаха)--PS (обговорення) 14:44, 8 серпня 2015 (UTC).

До Nickispeaki. Добрий день! Подав запит на відновлення статей на ВП:ВВС. Сподіваюся на вашу участь в обговоренні.До завтра.--Yasnodark (обговорення) 14:30, 8 серпня 2015 (UTC)

Добрий день! А я тут до чого? Та й запит Ви чи не подали, чи... Ну, його там немає, куди Ви посилання дали. Ну, що ж - успіхів! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:17, 10 серпня 2015 (UTC)
Не знаю, про що ви, ніби є ВП:ВВС - пункт 18 та 19, там і обговорення. Не буду набридати з цим питанням. Якщо надумаєте колись написати щось на моїй сторінці, то не забувайте, будь-ласка, що для цього там існує рубрика "Говорили-балакали".--Yasnodark (обговорення) 14:30, 8 серпня 2015 (UTC)
Дякую, що підсказали! Я гадав, що раз Ви зараз пишете, то і стаття має бути десь зверху, а виявилося, що знизу, тому я і не помітив. Щодо рубрики. Та бог з Вами! Придумайте свою власну вікі, та й робіть свої власні правила! А мені поки що цієї вистача, тим більше, своїх вікі вже 3 маю... ;-) Так що я, мабуть, краще не буду писати, ніж ото вигадувати нову СО - чи то пак правила, чи щось ще. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 13:29, 11 серпня 2015 (UTC)
До Nickispeaki. На ВП:ВВС - там усі найновіші теми внизу. А щодо нових правил - я вважаю вас за нормального патрульного, та оті ваші 6 підряд "додати тему" позаминулого разу на ту саму тему - мене дещо повергли в шок, бо зазвичай, якщо продовжується обговорення тієї самої теми, то всі мені писали у тій самій рубриці, навіть якщо вона була започаткована іншим користувачем, то ж можливо ви у цьому питанні дещо перебільшуєте мої проколи. Просто щодо цього питання запитань не виникало, в одній і тій самій рубриці щодо тієї самої теми ми спілкувалися навіть з найбільшими шанувальниками правил вікіпедії. Інша справа , коли тема - нова. Тож не обурюйтесь, будь-ласка.З повагою.--Yasnodark (обговорення)14:30, 10 серпня 2015 (UTC)
Щодо ВП:ВВС - дійсно мій прокол. А щодо теми - то я вже писав, зрозумів, що Вам воно .... не підходить! Ну не підходить, як я писав, то що ж... Це не підходить і Ви його сортуєте все по темам, коли Вам пишуть раз в місяць і воно у Вас влазить на одну сторінку, а коли будуть писати за місяць кілька десятків користувачів, то той принцип ну ніяк не працює. Я он все думаю, як його путнього архіву зробити, як у того ж Агонка? А то... Все, що писалося місяць назад (бот раз на місяць все архівує - інакше я б свою перевантажену повідомленнями СО вже не зміг би і завантажити!), кудись пропадає.... Та не зовсім пропадає, треба якось придумати, як його впорядкувати. Ті варіанти що, вони або не підходять по структурі чи організації, чи й банально глюкаві - якщо якийсь глюк на СО (а новачки се вміють робити - і вікі-розмітку ламати, і підписи не ставити! І тулити все в одну тему, а не розпочинати нову!), то він в ступор падає - тому я такий і сердитий і строгий, коли новачки якось не до ладу пишуть. Бо на те кілька причин є - що не знайдеш, куди вони втулили (а тулять бува навіть на якусь СО якоїсь підсторінки! ;-0), що потім бот заглючить. НУ і ще й раніше НЕ писалося повідомлення ХТО пише, то ще й через перегляд історії доводилося дивитися, ХТО ж то мені пише? Ну і ... якщо без підпису, то знову ж таки - не зручно відповідати на сторінку користувача... Так що Ви не дуже дивуйтеся, чого я до Вас так сильно присікався і чого ото Додати тему завжди писав? То добре, що хоч на якийсь раз дійшло. ;-) І то - значить не марно витратив час. ;-) Я сам з тим Додати тему теж наплутав, поки звик - воно ж можна через ред код, а можна через додати тему. Це зараз я такий вумний, а раніше теж де попало тулив повідомлення. ;-) Слава богу, мало, то на мене, видно, тому і не гримали і не сердилися. ;-) Так що і Ви, будь ласка, не дуже сердіться. ;-) Перепрошую, якщо щось не так. :-) --Nickispeaki (обговорення) 20:09, 11 серпня 2015 (UTC)

ПС. Сам знаю, що правила, не такі вже і прості, як для новачків. Ну, звичайно, якщо ти не програміст у третьому поколінні. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:09, 11 серпня 2015 (UTC)

Прохання

Добрий день шановний пане! Як не дивно, але я за рік перебування у Вікіпедії так і не навчився нармально підписувати зображення, щоб розмістити їх у на сторінці Вікіпедії. Зараз, я пишу статтю про одну поважну людину - скульптора, дуже відомого на Західній Україні. Я намагаюсь вставити фото з його архівів і весь час намагаюся зробити підпис. Воно вимагає довгий опис зображення, там де маленький, то без проблем (або, якщо це суспільне надбання), а от з довгим описом виникають проблеми. Я у більшості випадків користуюсь фотографіями з Вікісховища, а тут... Підкажіть будь-ласка, що робити в даному випадку і як зробити довгий опис, якщо власником твору являється наша родина, я підписував вже як тільки можна - все одно щось не так, не хоче приймати (фотографія була зроблена в 60-ті рр. ХХ ст). Потім, я хотів би стати патрульним на цій сторінці Мулярчук Володимир Євгенович.

Кхм! Щось мені .... Відчуття таке, що Ви НІЧОГО не читали, що я Вам писав?! ;-( На ВАШУ СТОРІНКУ ОБГОВОРЕННЯ. Отам ВГОРІ біля Вашого ніка Мулярчук Володимир Євгенович є ЧЕРВОНІ циферки - коли вилазить якась ЧЕРВОНА циферка - це значить Вам повідомлення. Їх треба читати В ПЕРШУ ЧЕРГУ, навіть ДО ТОГО, ЯК ВИ ПОЧНЕТЕ ЩОСЬ РОБИТИ У ВІКІПЕДІЇ - бо може статися, що те, що Ви зробите, НЕ Читавши повідомлення, як НЕ ТРЕБА БУЛО РОБИТИ! Ок. ЗАХОДЬТЕ НА СВОЮ СО (сторінку Обговорення і читайте). І відповідайте. ТАМ ВІДПОВІДАЙТЕ. Поки не побачу відповіді в Вас на СО, залишаю за собою право НІЯК не реагувати на Ваші запити (чесно, вже втомився товкти воду в ступі і розповідати про елементарні речі - тут просто курси комп’ютерного лікбезу відкривай, а не про вікі щось казати.... ;-( ). З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 10:51, 8 серпня 2015 (UTC)

@Мулярчук Володимир Євгенович:Щодо підпису. Та прочитайте вже - ВП:Підпис! З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 10:58, 8 серпня 2015 (UTC)

Так, пане, бачу ТЕКСТ! Мулярчук Володимир Євгенович

Ну і чого Ви не скористалися Підписом? Ну НЕ ЗРУЧНО кожного разу ото вставляти [[Обговорення користувача:Мулярчук Володимир Євгенович|Мулярчук Володимир Євгенович]]. Крім того, а ЯК дізнатися час того повідомлення? А новачок (ну не я, який вже звик), як дізнається, що то не сторінка користувача, а вже сама СО? ;-0

Ну, якщо ЩОСЬ не виходить - то Ви ж не мовчіть - КАЖІТЬ! Питайте! А то... як в рот води набрали! Їй богу - Ви ж не маленька дитина, що з сорому біля дошки хоче провалитися! ;-0 То будь ласка, пане Володимире, вчіться потрошку! Тицяйте ПІСЛЯ КОЖНОГО СВОГО ПОВІДОМЛЕННЯ синій олівець на панелі інструментів, щоб ставити підпис. Дякую! --Nickispeaki (обговорення) 20:17, 11 серпня 2015 (UTC)

Національні Збори Польщі

Приветствую. Я буду переводить. Добавьте источники и оформлите статью, пожалуйста.--Станислав Савченко (обговорення) 10:25, 23 серпня 2015 (UTC)

Добрий день! Чи не могли б Ви розшифрувати, що Ви маєте на увазі? БО.... Вказана стаття Національні Збори Польщі ВЖЕ створена 17:30, 23 квітня 2015‎ Tohaomg. То ЩО і ЗВІДКИ Ви будете перекладати? Якщо англійська не набагато більша за нинішню українську версію, як і польська версія... ;-0 Джерела я додам і дооформлю, але ж... Ок. Чекаю пояснень, бо я, чесно кажучи, не зрозумів, про що йдеться. Дякую! Чекаю! :-) --Nickispeaki (обговорення) 15:43, 23 серпня 2015 (UTC)
Ага! Ну ок. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:01, 23 серпня 2015 (UTC)
YesТак Зроблено ru:Национальное собрание Польши--Станислав Савченко (обговорення) 11:23, 24 серпня 2015 (UTC)

Статтю Староросія номіновано на вилучення

Стаття Староросія, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 серпня 2015. Що ще можна зробити? --kanzat (обговорення) 15:54, 24 серпня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Maltese Falcon

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Maltese Falcon був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:52, 27 серпня 2015 (UTC)

Українсько-білоруський тиждень

Вітаю! Незабаром стартуватиме двосторонній українсько-білоруський тематичний тиждень, який буде проводитися у новому форматі. Прошу ознайомитися з правилами та долучатися! Орієнтовні дати проведення: кінець серпня - початок вересня. Також прошу не не забувати формувати сторінку у білоруській Вікіпедії. Якщо будуть питання, прохання звертатися до мене. --visem (обговорення) 18:21, 21 серпня 2015 (UTC)

ок. Дякую! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 19:04, 21 серпня 2015 (UTC)
Вітаю! Українсько-білоруський тиждень стартуватиме 29 серпня. Тож запрошую взяти активну участь в написанні статей українською мовою, а також прохання сміливіше подавати пропозиції на статті у білоруській Вікіпедії. --visem (обговорення) 15:18, 27 серпня 2015 (UTC)

Дооформлення, виправлення

Здрастуйте! Будь ласка, перевірте чернетку. Дещо виправив, доповнив. Також вичитував користувач Святослав, він займається зображеннями. Ще доповнимо портрет. Зверніть увагу, фразу "Іванов Великий" замінив на нейтральну фразу. Це буде прийнятно і для атеїстів, і для церкви. На нашу думку, із цим матеріалом уже ДОБРА стаття для проекту. Розмістили наші матеріали у Вікіпідручнику. Пару слов про вчення Іванова, котре вчить людей бути незалежними від потреб. Бо залежність людей від природи (їжа, одяг житло) веде до всякої людської погані, біди (крадіжка, убивства, корупція, війна, хвороби, смерть). А незалежність від потреб їжі, одягу, житла веде людство до життя, позбавлення від крадіжки, убивства тощо. Тому треба поступово самому ставати незалежними і вчити людей, що й робимо ми з вами за вченням Іванова. Дякую. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 10:22, 8 серпня 2015 (UTC)

Добрий день! Дякую Вам за терпіння! ;-) Дійсно, такого терпіння, як у Вас, я ще за 10 років Вікіпедії не бачив. Це феноменально! ;-) Дійсно, мене це вразило. Дякую, що нагадуєте мені періодично - я забуваю.... Дійсно, справа хороша. Щоправда, заявою про Добру статтю розсмішили. Аби так просто було, то... Ок. не буду довго писати. Зараз гляну. ;-) Що ви там натворили. Добре було когось із досвідчених патрульних ще раз глянути, бо відчуваю, що сам я стільки необробленого тексту не витягну. Хіба що абзац в день. Тобто місяць на вссе. Ок. ІДУ! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 10:56, 8 серпня 2015 (UTC)

Дивлюся Користувач:Osh-son/Чернетка. На Со відповім. --Nickispeaki (обговорення) 11:07, 8 серпня 2015 (UTC)

Добрий день! Дякую Вам за все. Виправив тикст щодо науки Іванова. В "Джерела" доповнив декілька імен науковців, які захистили дисертацію на тему вчення Іванова. Будь ласка, продовжуйте перевіряти далі весь текст. Нагадую, Ви перевірили до "Освіти". Я дивуюсь Вашій здібності писати одночасно так багато гарних статей, це феноменально, я вражений. Розумію, вашу завантаженіть. Попросіть, будь ласка, якщо можно, інших досвідчених користувачів редакторів. Бажано скоріше заміниту поточну версію статті "Іванов Порфирій Корнійович", в котрій біографія займає пять рядків. Це користувачам говорить тільки про нашу бідність і неповагу Іванова, що ми, українці, не можемо скласти нормальну біографію про свого видатного земляка. Мені це болить. Виходить, що ми приховуємо правду про Іванова. А ми робимо і перероблюємо без кінця. До речі, Іванов ніколи не виправляв слова, що ним написані. В його зошитах нема жодного виправлення. І ці слова мають велику силу, люди цінять і бережуть кожне слово Учителя. Правду говорять: що написано пером, не вирубаеш... Він писав один раз. А цю поточну статтю зараз переглядають найбільше людей, вона в Інтернет в пошуковій системі в першому рядку. Дякую. Бажаю щастя, здоров'я хорошого.--Osh-son (обговорення) 05:13, 10 серпня 2015 (UTC)
Добрий вечір! Дякую Вам за подяки, більшість, мабуть, не дуже заслужені - іноді чимось захоплююся і кидаю інше на пів-дорозі... А щодо якісних статтей, то на жаль, теж вимушений теж розчарувати. Видно, мої найкращі статті ще попереду - я жодної вибраної або доброї ще не написав. ;-( Ок. Завтра продовжимо. --Nickispeaki (обговорення) 20:20, 10 серпня 2015 (UTC)
Здрастуйте! Вибачте, що Вам нагадую про себе та чернетку, яку Ви обіцяли перевірити. Ми гуртом зробили непогану статтю, дякую, вважаю, що можна її опублікувати. Пропоную "Біографію" з чернетки перенести в поточну статтю у Вікіпедії. Якщо Ви не проти, це можу зробити я. І будемо там дороблювати, бо розуміння вчення змінюється кожен день. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 09:23, 27 серпня 2015 (UTC)
Дякую, що нагадуєте! ;-) Відповім на СО. --Nickispeaki (обговорення) 20:20, 27 серпня 2015 (UTC)
Здрастуйте! Вчора, 29 серпня, переніс "Вступ" з чернетки в поточну версію статті, як домовились. А 30 серпня її вилучили автоматично, без попередження на вилучення. Отаке патрулювання статті. Це мене трохи засмутило. Всю душу вкладаєш в цю роботу, а її так не цінують. Вже є посилання на надійні джерела, навіть на Вікіпідручник. Що не робиш, вилучають без попередження, залишають перевірену версію. А та перевірена версія представляє людину неправдиво, це вже гріх перед Богом, за котрий доведеться відповідати. Якби то була стаття про якусь техніку, зброю, то не довелось би так відповідати. Вибачте, що перед вами сповідуюсь. Дякую Вам за ваше розуміння і підтримку. Бажаю щастя, здоров'я хорошого. --Osh-son (обговорення) 15:44, 30 серпня 2015 (UTC)

This Month in Education: August 2015

MediaWiki message delivery (обговорення) 14:59, 1 вересня 2015 (UTC)

Вибори у Чернігові

Вітаю. Не маю упекреджень стосовно переможця недавніх виборів у Чернігові виборів. Але ж невже справді на отаке можна опиратися в біографіях живих людей:

  • Стаття не підписана
  • видавець сайту — рейтингова агенція із невідомими власниками із виключно російськомовним сайтом
  • посилання на якогось анонімного опитаного «по словам одного из опрошенных»
  • «Деньги в случае победы якобы можно получить» — «начебто»?
  • посилання на якісь друковані інструкції, яких ніхто в очі не бачив.

Далі йде посилання та «Соціальні договори», в яких начебто йдеться про те, що виборець має проголосувати за кандидата. Проте отут стверджується, що «В буквах этого договора нет такого». Про те саме йдеться у всіх приведених Вами джерелах, які не можна серйозно сприймати як аргументи у статтях про живих людей. --Perohanych (обговорення) 08:16, 30 серпня 2015 (UTC)

Не хотів писати, але Ви вже просто виводите мене із себе! Дійсно, таке враження, що Ви не просто слідуєте правилам, а Вам просто КОНЧЕ треба ВІДБІЛИТИ кандидата депутата ВРУ, та й ще й від провладної партії. Ок. МОЖЕ Вас заспокоїть, що мій родич ТЕЖ мав отримати 400 гривень ЗА Березенка? Це для Вас НЕ ФАКТ?! До речі, він не підписував отой папірець, що хитрий Березенко (чи то до нього ще придумав його вчитель Черновецький? Чи, може для Вас і то секрет, що вчитель тих оборудок Черновецький? Ще не витерли із статті? Дивно! Це ж жива людина! Треба обережніше із тим! Ніхто ж не довів, що Черновецький гречку роздавав! ;-0) назвав отак досить добре з юридичної точки зору «Соціальні договори»? А не підписував, бо був хворим і не міг вийти з дома, а інша жінка (теж інвалід!) теж не могла до нас приїхати. О! Для Вас і не факт, що після всього того дійства, в якому були задіяні десь (за моїми підрахунками) до 30-50 ТИСЯЧ чернігівців, і яким просто НЕ ДАВАЛИ спокійно жити весь цей виборчий час (точніше дурдом), Андрійченко ПОДАВ в суд і на Корбана, і Березенка? Це теж - НЕ факт? І що суд ВИПРАВДАВ Березенка? І навіть на своєму сайті суд таку "Дрібницю", як виправдання двох найбільших аферистів 2015 року не оприлюднив? Зате РЕГУЛЯРНО пише, що розглянув НАДЦЯТЬ тисяч справ, надцять відхилив, щось задовольнив - словом, працює в поті чола! Та для мене це не новина - я тут, в Чернігові 3 роки живу і вже не дуже дивуюся, що міліція ОХОРОНЯЄ злочинців (!), а суд їх ще й виправдовує - залишилася остання стадія - щоб міліція почала відстрілювати тих, хто щось ПРОТИ скаже. А чого ж, йовбаки в Чернігові на цих виборах були, чого одна Тойота із калашами варта... Так от повертаючись до ФАКТІВ. А ота розносчиця грошей 400 гривневих сум виявилася НЕДОБРОСОВІСТНОЮ (як, власне і сам вже недоторканний Березенко! ;-( ) і ПРОСТО присвоїла собі. Пишу так, бо, на жаль ЧИМАЛО й інших моїх знайомих задіяні в тих аферах Березенка. ;-( А так, до слова, загітувала до цього всього неподобства моя теж одна знайома, у якої пенсія 1200 гривень. І вона отримала свої 1000 гривень за агітацію виборців ЗА Березенка за 400 гривень - ЯВНИЙ підкуп виборців (до речі, в посиланнях, якби Ви ВСЕ прочитали, то і про це б прочитали! це теж є - платили 1000 гривень за набір 10 чоловік, які отримають 400 гривень і проголосують ЗА Березенка). То мені на кого було б подавати в суд? На інвалідів, які отримають АЖ 900 гривень пенсії і для яких ця сума в 400 гривень - це ЗНАЧНА сума (як раз на додачу до всього у мене тоді грошей практично не було! ;-( ), чи на знайому пенсіонерку-інваліда? Он, Андрійченко ПОДАВ до суду? І що ж суд? Та виправдав тих ЗЛОЧИНЦІВ! А те що ми злочинців не будемо називати злочинцями, вони що від того стануть чесними і порядними людьми?! Так аби ж то!

Ну і головне - там були АД, які Ви відкотили - ПОЯСНІТЬ, будь ласка, ЧОМУ? Чи для Вас вже ні Українська правда, ні Уніан не є АД? Чи вони, на Вашу думку, так НЕ цінять своєї репутації, що запросто отак будуть писати про 400 гривень? Про 1000 гривень? Про Антона Шевцова (це головний міліціонер Чернігова), який "кришував" зі сторони міліції всі "питання" і який допустив те, щоб всі докази в тій Тойоті були знищені, а справа навіть не розглядалася? А там були списки тих, хто підкуповував виборців і самі власники 400 гривень. А як Вам такий крищучий факт - в автівці була ЗАБОРОНЕНА зброя? І нічого! Справу навіть не завели! То теж НЕ БУЛО?! Чи Ви полінувалися то прочитати? А як же перевірка джерел? Чи Ви обмежилися лише отим нещасним "із виключно російськомовним сайтом"? Який, я до речі, теж сумнівався, чи включати. І так, на жаль, наші ЗМІ досить часто пишуть РОСІЙСЬКОЮ, довелося включати їх, бо українською чомусь про це писали менше. ;-(

То я чекаю пояснень! НАШО Ви видаляєте АД, факти і ВІДБІЛЮЄТЕ біографію злочинця-депутата? Чи Вам, як Maximwikiua заплатили за це? ;-0--Nickispeaki (обговорення) 06:30, 31 серпня 2015 (UTC)

Ну і якщо у Вас немає упекреджень, то може і не відповідати на те, що Ви нижче написали? Нє, ну звістно, якщо Ви НАПОЛЯГАТИМЕТЕ, я в міру своїх сил, дам відповідь, але мені хочеться вірити, що того, що я вище написав, Вам вистачить. Ну і так, до слова - не вважаю порушенням писати про злочинців ЧЕСТНО. Чого і Вам бажаю!--Nickispeaki (обговорення) 06:39, 31 серпня 2015 (UTC)

@Perohanych: є такий сайт, не завжди він встигає першим, але пише майже про все в Одесі та області + інформацію перевіряє — http://dumskaya.net/. Вгадайте, який відсоток одеських ЗМІ має хоча б українську версію сайту? Не знаю, чи цензор.нет є АД, проте в них 2 версії сайту (EN і RU). Вже не кажу про свій рідний Ізмаїл (чи знає хтось, де це?..), де української мови нема в принципі. Чи події, висвітлені не-україномовними ЗМІ, не відбувалися? Де тут логіка? місцеві газети/сайти/ТБ не конче мають бути державною, бо, ось сюрприз, 50% (може й більше) населення краю нею не во-ло-ді-є. Чи Ви живете у якісь фантастичній Україні, де усе. що пишуть російською, відкидається? Тоді мені зрозуміло, чому про південь Одещини так мало статей: патріотам гидко перекладати. Дякую за увагу. --Fessor (обговорення) 06:58, 31 серпня 2015 (UTC)

Дякую! Та так, отакі в нас реалії - Чернігів, до речі, теж РОСІЙСЬКОМОВНЕ місто. Тут і патріотів мало не як на Донбасі - ДУЖЕ мало. До української Катеринської церкви приходить аж 200 чоловік. Це на 300 000 населення! А на Євромайдан якщо 20 приходило - то вже аншлах! ;-0 8-0 І міліція - мало не бандитська. Я згадую київську (Саме міліцію!) - так та просто взірець чесної міліції у порівнянні з нашою, чернігівською! І оця "чесна" чернігівська міліція зробила все, щоб злочини Березенка(в першу чергу!), Корбана і ко були нерозкриті і приховані. Або взяти "патріота"-кандидата з Ато Тараса Костанчука, який за певну суму взяв "вину" на себе - замість Березенка. Йому теж все з рук зійшло - заборонена зброя, підкуп виборців. Міліція видно діяла за принципом - одного посадимо, доведеться або інших садити, або відповідати на запитання, "А цьому можна?!" - про інших "кандидатів. Отакі вони українські реалії, не тільки чернігівські, на жаль. І маємо бити у сполох, інакше Березенки-Корбани ось на майбутніх виборах знову будуть дурити українців, за безцінь - за гречку, або й прямо за 400 гривень купувати голоси, а далі БЕЗКАРНО (як Березенко зараз із статусом недоторканного!) ГРАБУВАТИ і так обдертий до нитки український народ.--Nickispeaki (обговорення) 07:17, 31 серпня 2015 (UTC)
Радує, що хоч ДУЖЕ повільно, наче з тяжкого похмілля, народ прозріває - ПРОТИ тої вакханалії під назви виборів була значна частина виборців 205 округу, що непрямо підтверджує АНОМАЛЬНА явка в 36 відсотків - коли ще таке було? Так що реальна підтримка (навіть із КУПЛЕНИМИ голосами) у Березенка АЖ 12 відсотків! Тобто його НЕ підтримали 88 відсотків! Повторюся (вже писав про це!), це - епічне фіаско! Але, на жаль, їм начхати на підтримку "електорату", головне, щоб зі сторони виглядало все наче ок. Суд жеж виправдав? Міліція ж нікого не заарештувала? Справи ж нема? Мене ось, одне насторожує ЧОМУ не було ЖОДНОГО міжнародного спостерігача?! ЖОДНОГО! Навіть з діаспори (США, Канада)? У мене пояснень немає. --Nickispeaki (обговорення) 07:25, 31 серпня 2015 (UTC)
І наостанок, якщо хтось стверджує, що Березенко ЧЕСНО виграв ці СКАНДАЛЬНІ вибори, то це не так. Це найбільш скандальні, брудні і нечесні вибори, на яких я був присутній. Хоча я вже чимало разів приймав участь - і як виборець, і як спостерігач, і як журналіст, і як секретар комісії. ТАКОГО я сорому і гидоти я ще не бачив. Багато пенсіонерів розповідали, що банально БОЯТЬСЯ йти на вибори - щоб не вбили. ;-( Наступний ЧНР в Чернігівській області? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 07:25, 31 серпня 2015 (UTC)

Все, що Ви тут зверху написали, не більше ніж Ваше оригінальне дослідження.

Так, можуть бути і джерела на іноземних мовах, але лише якщо не вдається знайти україномовних, див. ВП:УКР.

На аргументи стосовно оцієї публікації, за винятком її мови, Ви не відповіли. Тому сміливо її видаляю зі списку.

Як знайду час, то так само розберу й інші внесені Вами джерела.

Я «на своїй шкірі» відчував, що таке безпідставні звинувачення, тому мене самого болить, коли Вікіпедію використовують для зведення рахунків. Для цього є суд, міліція, міжнародні спостерігачі. Усі звинувачення не є нейтральними, бо вони від опонентів, які програли вибори. Хто ж винен, що жоден з опонентів не запросив нейтральних міжнародних спостерігачів? --Perohanych (обговорення) 08:18, 31 серпня 2015 (UTC)

Та є ж - ДВОМА мовами. Ну, а російськими, повторюся, БІЛЬШЕ. Тут вже не до мене питання, ЧОМУ так.--Nickispeaki (обговорення) 08:48, 31 серпня 2015 (UTC)
Та ради бога! Я вже писав про це. --Nickispeaki (обговорення) 08:48, 31 серпня 2015 (UTC)
Сподіваюся. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 08:48, 31 серпня 2015 (UTC)
Кхм! ПРО ЯКЕ зведення рахунків йдеться?! Так, наприклад, Березенко (на інші варіанти надії ЩЕ менше) зробив воду в моєму під’їзді - який сенс мені з ним рахунки зводити? Більше того, чисто за обличчям - ГАРНИЙ чоловік, чудова біографія. Я гадаю, чи не спутали Ви тут щось? Я розумію, що неприємно чути про себе неприємні речі. Особливо, коли такого не було. Але ж тут, якраз БУЛО. І до чого тут оригінальне дослідження, якщо є чимало підтверджень про ті ж 400 гривень. Я, коли гуглив, то сподівався, щоб хоч щось найшлося - бо знаю, що якщо ЩОСЬ відбувається не в Києві, то вже провінція, мало що пишуть. Аж тут - бац! Гугль завалив лінками! ;-0 То про яке оригінальне дослідження Ви ведете мову? А так, звістно, у мене теж було таке - звинувачення, що ж, відповім по-йогівськи - Пінда! ;-) А щодо того, що ТІЛЬКИ від опонентів - так теж НІ! Який опонент, якщо він сам працював в штабі Березенка? Або всі ЗМІ, що запишемо в опоненти?! ;-0 Дивна позиція, як на мене.--Nickispeaki (обговорення) 08:48, 31 серпня 2015 (UTC)

Шановний Пан Миколо! Всі АД, що ви привели, є насправді, просто статтями направленими на дискредитацію Березенка, які замовили опоненти. Використовуючи власні засоби масової інформації, або ангажуючи інші, їм непідконтрольні, вони впливають на свідомість громадян поширюючи недостовірну інформацію. Хто розуміє як працюють відчинянні ЗМІ той просто ігнорує данні "вброси", а хто "ні", той купляється на цю інформацію. Тому прохання до Вас: будь-ласка, поцікавтесь, кому належать засоби масової інформації, які ви використовуєте у статті, проведіть відповідні паралелі. Maximwikiua! 12:42, 31 серпня 2015 (UTC)

Шановний пан Maximwikiua! Не треба мені тут всілякі піарні штучки розповідати! Вони може діють на "електорат", що купується за 400 гривень! На них я, на жаль, для Вас, не купуюся! І Ви ДУЖЕ не уважні, я тут написав, що МОЮ ДРУЖИНУ підкупили, моїх ДРУЗІВ (ПОВНО!) підкупили! Повно родичів СТОЯЛО за гречкою, не тільки за 400 гривень, а Ви мені теревените про якусь міфічну дискридетацію. Та й кого?! Злочинця Березенка, що й сам вже дискредитував ТАК, що до кінця життя не відбрешеться і не відкупиться від своїх злочинів - підкупу виборців?! Ок. Удачі Вам! ;-)--Nickispeaki (обговорення) 10:22, 31 серпня 2015 (UTC)
Я би питання інакше поставив - МАЙЖЕ ніхто (ну, ДУЖЕ мало) серйозно про цей кричущий факт - махінації на 205 окрузі в ЗМІ не писав - ніяких тобі серйозних розлідувань, ніяких гучних справ. А тут ще й Антон Шевцов всі проблеми через міліцію "порішав" - ДЕ справа із тою Тойотою, яка возила ГРОШІ, НЕЗАКОННУ ЗБРОЮ і списки - прямо як у тому фільмі - Карти, гроші та два стволи, що димлять ;-). Я вже мовчу, що всі підконтрольні Березенку-Порошенку-Атрошенку майже весь час мовчали або подавали, переважно, тільки позитивну для кандидата картинку. --Nickispeaki (обговорення) 10:22, 31 серпня 2015 (UTC)
Говорили, балакали - сіли та й заплакали! :) Ми вже вели дискусію з цього приводу! Якщо Ви оперуєте беззаперечними фактами про підкуп виборців зі сторони Березенка, то зверніться до міліції, суду, міжнародних організацій тощо. Доведіть це, потім оприлюднюйте! А так жодного, наголошую, ЖОДНОГО, доведеного, підтвердженого факту! Ваш, тільки Ваш особистий негатив, та негатив опонентів Березенка, яким Ви оперуєте. Ви мабуть сильно захопилися критикою теперішньої влади, що навіть не помічаєте як топчете правила Вікіпедії , а саме правило ВП:БЖЛ, а також Вікіпедія:ЧНВ використовуючи Вікіпедію, як політичну трибуну. Навіщо абсолютно нейтральну статтю, без жодної позитивної інформації, де викладені біографічні дані, Ви перетворюєте в наклеп! Яку ви ціль переслідуєте? не розумію... Maximwikiua! 16:21, 31 серпня 2015 (UTC)
Тут Ви стопроцентів праві! Що балакали. А ще можу додати, що суду, а тим більше нашому чернігівському, що виправдовує злочинців я НЕ вірю. Як і Березенку, Корбану, Порошенку.... Список продовжувати? І міліцію я НЕ вірю, оскільки Антон Шевцов фактично прикривав це все діло. Якщо вже Андрійченко не зміг виграти справу, а він досить досвідчений політик, то мої шанси просто нульові. Та який МІЙ особистий негатив! Ви із хворої (чи проплаченої) голови все спихуєте на здорову! Ви б краще пояснили свої "ДОВЕДЕНІ" факти ЧЕРНІГІВЦЯМ (до речі, я вже НЕОДНОРАЗОВО казав, що я чернігівець) - мені цікаво, скільки з них би Вам повірили? Вони ж БАЧИЛИ ці факти підкупу! А щодо критики, так здорова критика ДОПОМАГАЄ владі, тим більше, що то влада так захопилася своєю АБСОЛЮТНОЮ безкарністю, що не розуміє, що НА КОРНЮ ЗНИЩУЄ УКРАЇНУ ТА ВЛАСНИЙ НАРОД. Ще одні такі злочинні вибори - і буде кривава революція (чого Путін не досяг, йому допомагають такі люди як Ви, працюючи на обман Березенка-Порошенка і ко). І Вас, якщо будете разом з цією владою жде така ж сама участь. ;-( На жаль. Так що... Висновки робіть самі. Розлюченій юрбі не цікаво, скільки і за що Вам платить Березенко. Повірте, тоді НІЯКІ Ваші гроші Вам не допоможуть. І, гадаю, ніякі вже аргументи не будуть діяти. Дивно, що Ви людина розумна, і цього не розумієте. Чи у Вас, як і у Ваших патронів впевненість в своїй абсолютній безкарності і безпеці в передреволюційній країні? Де президент наобіцявши продати весь бізнес, не тільки не продає його, а ще й НАРОЩУЄ, відкриває банк і це на фоні народу, який вже мало не жебракує? Я вже мовчу про наведення порядку - он, останні вибори показали, який порядок він має на увазі - ВЛАДА любою ціною! А щодо вікі-правил, так що ж - похвально, що Ви вже знаєте аж 2 правила. Щоправда Ви вже їх тицяєте куди треба і куди не треба - бачу, що в інших навчилися - нічого поки що нового не вигадали. Щодо наклепу - так Ви помиляєтеся. Там тільки факти. Наклепу там і близько немає. Щодо мети (ціль - це мішень, так, до слова ;-) ) - так я вже казав, що хочу жити в чесній і порядній країні. Де вибори проходять ЧЕСНО (сподіваюся, Вам хоч знайомо, як це воно, ЧЕСНО?). Де президент, суд, прокуратура, міліція захищають порядок. Захищають порядних і чесних людей, а не злочинців типу Березенка та Корбана. Знаєте на відміну від Вас, зате я ПРЕКРАСНО РОЗУМІЮ, яку мету Ви переслідуєте - відпрацювати гроші Березенка, тобто відбілити його біографію. Сподіваюся, що до цього не дійде - Вікіпедія, на щастя, вільна від політичної реклами і піару. На все добре! ;-) І так, думайте позитивно! Як і про мої наміри - вони позитивні - я хочу жити в чесній країні. --Nickispeaki (обговорення) 17:11, 31 серпня 2015 (UTC)
Шановний Nickispeaki! Знову одне й те саме! Безпідставні звинувачення всіх навколо! Вам не потрібні ніякі дискусії та доводи! Вам просто потрібна платформа для виразу Вашої особистої думки та негативу до теперішньої влади. Тепер я розумію, яка Ваша ціль: Ви, або Ваш роботодавець, збираєтеся балотуватися на місцеві вибори у Чернігові та використовуєте Вікіпедію як безкоштовну трибуну, для поливу брудом опонентів, які перейшли Вам дорогу. Завдяки Вашим діям сьогодні ми маємо у Вікіпедії «Чорнителей» та «Відбілювачей» причому всім, хто Вам хоч якось намагається перечити Ви клеїте ярмо «ВІДБІЛЮВАЧ», обзиваєте їх ботами та запроданцями. Я маю надію на те, що така Ваша поведінка не пройде без уваги шановних патрульних, адміністраторів та засновників Вікіпедії. Якщо є правила то їх потрібно поважати та неуклінно їм слідувати! Maximwikiua! 11:06, 01 вересня 2015 (UTC)
Шановний Maximwikiua. Ви ПЕРЕКРУЧУЄТЕ ФАКТИ. Підстав у мене БІЛЬШ, НІЖ ДОСИТЬ. І я ДОДАВАВ і ПОЗИТИВ до статей, якщо я це бачив. Ви чогось одну сторону моїх дій бачите. І чомусь не позитив. Так що тут вже питання до Вас. ;-) Просто в тому вигляді, в якому Ви пропонуєте зробити - це просто якийсь рекламний політичний проспект, який показує Вашого роботодавця ВИКЛЮЧНО в позитивному плані. Щодо дискусії - то Ви ДУЖЕ неуважні - перечитайте наше з Вами обговорення. Я якраз і казав, що готовий до діалогу. Щодо платформи - тут Ви теж ДАЛИ МАХУ - аби я хотів "полізти на броньовичок", то знайшов би час, місце і можливість. Може Ви ще не зрозуміли, але Вікіпедія - це не політична трибуна, власне, чому Ваші правки досить швидко скасовуються іншими користувачами, не тільки мною. Щодо перейшли дорогу - а що Ви вже мені й дорогу перейшли? То де? Покажіть, щоб я знав! А щодо того, хто кого обливає і чим, то це можна просто зрозуміти, почитавши, що і хто писав - так що це на Вашій совісті лишаю. Запроданцями... А от, Ви дійсно, можете довести, що БЕЗКОШТОВНО кинулися грудьми захищати політика? І НАЩО ВОНО ВАМ треба? Ну, якщо звістно, Вам не платять за це? Чи Ви, може не в курсі, що проплачені статті у Вікі (як і правки!) не дуже вітаються тут? А щодо того, така поведінка не пройде повз увагу моїх колег, то я теж сподіваюся. Вікіпедисти - мудрі люди. ;-) Ну і щодо правил - то дотримуйтеся їх! Я в міру своїх сил дотримуюся. Чого і Вам бажаю! Гарного дня! І вітаю з Днем Знань. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 09:32, 1 вересня 2015 (UTC)
ПС. Щодо виборів - то Ви тут знову помиляєтеся. Хоча дещо у мене на думці. А саме - ЯК зробити вибори ЧЕСНИМИ. ОЦЕ МОЯ ГОЛОВНА МЕТА щодо виборів у Чернігові. А решта - то деталі. Перечитав ще раз. Нє, ну Ви розмішили! Щоб використати Вікіпедію, як політичну трибуну! ;-0 ;-))) ДО чого тільки піарщик не додумається! ;-) Що називається, за 10 кілометрів видно, ким людина працює, як спілкується, що у неї на думці! ;-) Та я вже 10 років тут, на відміну від Вас. Та буває таке, що піарщики пробують "відбілити" свого кандидата. Але тут не діють більшість рекламних правил, рекламні статті видаляються на ура, тому залишившись із носом, як правило, вони більше сюди не сунуться. І слава Богу! А то спаскудили б Вікіпедію погірше скандальних виборів у Чернігові. Ви - наполегливий, це вражає! ;-) Чи не з Вами (прес-секретар Березенка) я мав честь спілкуватися у Чернігові? Це після того, як біля нього крутилося чимало тітушок, а представники команди Сергія Івановича ДУЖЕ наполегливо радили НЕ ЗНІМАТИ НА ФОТОАПАРАТ? І потім прес-секретар зробив здивування на обличчі, що, мовляв, такого не мало бути і розбереться. То ВЖЕ розібрався? Хто і НАВІЩО забороняв знімати кандидата? Успіху! І не беріть дурного в голову! Хочете щось додати до статті - додайте, що суд виправдав. Я не заперечую. Чи Ви і ФАКТ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ ПРО ПІДКУП БЕРЕЗЕКОМ ВИБОРЦІВ СУДОМ ТЕЖ БУДЕТЕ ЗАПЕРЕЧУВАТИ? --Nickispeaki (обговорення) 09:25, 1 вересня 2015 (UTC)
Шановний Nickispeaki! Дякую за поради та роз’яснення!. Суть в тому, що факт підкупу виборців не було належним чином доведено. А якщо його не було належним чином доведено, значить це все тільки звинувачення. Звинувачення - суб’єктивна думка особи, або групи осіб про порушення певних норм поведінки, законності, якихось правил іншою особою або групою осіб. А чи повинна біографічна стаття живої людини містити особисті, суб’єктивні думки інших людей про її діяльність? Ви ж мудра людина, Вікіпедист із 10-ти річним стажем, знаєте всі правила, а я новачок. То будь-ласка роз’ясніть мені дане питання. Дякую! Maximwikiua! 12:42, 02 вересня 2015 (UTC)
Шановний Maximwikiua! Дякую за запитання. Відповім запитанням на запитання - якщо були факти підкупу, то хіба потрібно це видаляти із статті? І якщо суд виправдав Березенка і Корбана, то це хіба не факт? Ну, це вже питання до суду, ЧОМУ він так зробив. І до судової системи в цілому і, фактично, і до Президента України, як гаранта законності. Чи може Ви ще й скажете, що Президент не знав, ЩО діється в Чернігові? Так була ж його заява по загальнодержавному телекану. Були заяви Авакова, який спецназ направив до Чернігова. Чи, може Ви буде стверджувати, що й Аваков (!)... "опонент", як Ви записали у список всіх ЗМІ, що написали про підкупи Березенком... З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 07:59, 3 вересня 2015 (UTC)
Дякую за відповідь! З приводу того, були факти підкупу, чи їх не було і був судовий розгляд. Тому юридично фактів підкупу виборців не було зафіксовано. Тому це питання залишається на рівні звинувачень. Те що звинувачення були - це беззаперечний факт. Тому я просив би видалити із статті суть звинувачень, оскільки вони не були юридично доведені. А факт про те, що вони лунали- залишити. Чому суд виправдав, Березенка та Корбана, (навіть не прийняв до розгляду скарги), це вже інше питання, яке адресується до судової системи України. Дякую! Maximwikiua 11:43, 03 вересня 2015 (UTC)
ПС. Аваков ніколи не стверджував підкуп виборців Березенком. І направив нацгвардію до Чернігова, для забезпечення порядку під час голосування. Ви були у місті у день виборів? Мабуть бачили хлопців з «Січі» та інших, спортивної зовнішності, що ховались у мікроавтобусах по дворах біля дільниць. Якщо б не було в Чернігові достатньо правоохоронців, вибори були б зірвані, блокуванням дільниць та іншими провокаціями із застосуванням сили з боку «тітушок». Maximwikiua 12:05, 03 вересня 2015 (UTC)
Щодо Авакова - ліньки шукати. ;-) Якщо будете наполягати - пошукаю, коли буде час. Щодо хлопців - то, гадаю, можливо і так, як Ви кажете, а можливо, просто була команда "відбій", замість команди "фас". Зараз вже тітушки стали діяти заодно із міліцією та судами (див вище розмова за виправдання Березенка-Корбана), так що... Нє, ну в цікаві часи ми жиємо! ;-)--Nickispeaki (обговорення) 09:14, 3 вересня 2015 (UTC)
А що того, що я був у місті... Щось Ви НУ ДУЖЕ неуважно слідкуєте за ходом нашої бесіди. Чи я спілкуюся із цілим полком рекламщиків-піарщиків? ;-) І не всі все читають? ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 09:14, 3 вересня 2015 (UTC)
Мова не повинна йто про «відбілювання» чи «очернення». Мова про приведення статті у відповідність до принципів ВП:НТЗ, ВП:Перевірність, а головне ВП:БЖЛ. Тобто кожне з приведених у статті джерел слід уважно розглянути, і виключити ті, в яких є слова «начебто», «на думку одного опитуваного», «видається» тощо. На мій перший і другий погляд — таких немає. Подивимося ще втрете :-) --Perohanych (обговорення) 09:04, 1 вересня 2015 (UTC)
ПС. Аваков ніколи не стверджував підкуп виборців Березенком. І направив нацгвардію до Чернігова, для забезпечення порядку під час голосування. Ви були у місті у день виборів? Мабуть бачили хлопців з «Січі» та інших, спортивної зовнішності, що ховались у мікроавтобусах по дворах біля дільниць. Якщо б не було в Чернігові достатньо правоохоронців, вибори були б зірвані, блокуванням дільниць та іншими провокаціями із застосуванням сили з боку «тітушок».
Дякую! Та я шо - прошу! ;-) Вікі ж спільний проект! :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:25, 1 вересня 2015 (UTC)

Місцеві вибори в Україні 2015

Я скасував Ваші правки, оскільки немає АД, а плакат нічого не доводить. От коли авторитетна організація підтвердить, тоді можна ставити...--Dghooo (обговорення) 20:37, 3 вересня 2015 (UTC)

Конкурс

Доброго ранку. З 2-го разу зрозуміла про шаблон, зараз виправлю, дякую за пояснення. Щодо конференції у Львові - на жаль, в цей час в мене практика на навчанні, я не маю змогу поїхати. --Дарда О.О. (обговорення) 07:53, 6 вересня 2015 (UTC)

Ок. --Nickispeaki (обговорення) 09:48, 6 вересня 2015 (UTC)

Цікавинки

Вітаю! Я натрапив на оце(англ.) і хотів додати сюди, але не знаю, чи в нас є щось пов'язане. Хіба у статтю про двійнят (гм, такої окремо немає)?.. Навіть не знаю, чи це формат, але наче цікаво. --Fessor (обговорення) 13:21, 7 вересня 2015 (UTC)

Добрий день! Можна подати. Але сюди - Вікіпедія:Проект:Чи ви знаєте/Підготовка наступного випуску. Щоправда, у нас там куча-мала і я до сих пір не знаю, яким чудом воно потрапляє на Головну. І коли. І хто цим займається. Хоча, напевно ХТОСЯ має займатися, раз Головна раз у місяць міняється. Додати інформацію можна і до близнят і до переходу на літній час (чи літній час, га?). Або туди, або туди, або й туди і туди також. ;-) На Ваш вибір. Щоправда, я не спец в англійській - може я щось пропустив і не зрозумів - де то було і коли? Ну, я так розумію, що то таке може бути в любій країні.... Двійнят на рік народжується не менше кілька тисяч (якщо не сотень тисяч - статистики під рукою немає), надцять країн має той перехід, то за моєю логікою, таких двійнят має бути ще кілька то точно.... Я ж кажу - а де статистика? ЯК народжуються близняка? Чи по-двоє, чи порізно? Який проміжок між народженням? А якщо трійня? Або й четверо... Нє, ну там трохи важче - троєнь, мо’ в сотню разів рідше зустрінемо... А тут ще й треба щоб співпало в один з 356 днів, та й ще в годину. Тобто там ймовірність ще менше і значно. Ок. Перекладайте - додавайте! Але, таки гляньте десь статистику - щоб воно не виялося, що кілька таких випадків в тих ж США реєструють. ;-) А то просто журналісти надибали на один з них і написали. До речі, як Ви на то надибали? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 14:03, 7 вересня 2015 (UTC)
А щодо адмінстав - подавайтеся! ;-) Тільки до того архів подачі гляньте - які там підводні камені можуть бути. Досвіду заодно наберетеся. Моя думка - в нас недостатньо адмінів. А ще більше - рішучих адмінів. Он, на прикладі з тим Березенком видно - чи то їх всіх купили, чи то ліньки було розбиратися, а без розбирання - якось не дуже кошерно захист ставити, бо можуть і до них претензії пред’являтися проплаченими "відбілювачами". Он, в норвежців, може вдвічі менше дописувачів, зате адмінів вдвічі більше! І в євреїв також. А чом би й нам більше адмінів не вибрати? У росіян відносно користувачів менше адмінів, зате в них ще повно подводящіх ітоги, відкочувачів і ще там щось, що й не адміни, але таки ДОБРЯЧЕ допомагають адмінам і беруть на себе купу роботи. яку прямо скажемо, наші адміни не біжать виконувати. Я он таке періодично спостерігаю з підведенням підсумків - зараз трохи ліпше, а рік назад був завал. Ну ок. Будете подаватися - дайте знати. Щоб я не пропустив. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 14:08, 7 вересня 2015 (UTC)
В мене ж написано: відповідайте в себе Мені неважко додати сторінку у список спостереження.
О! А я не бачив! Зарез ще раз зайшов - дійсно! Ну, не всі за списком дивляться. У мене був період, коли і я дивився, але коли кількість перевалила десь за тисячу, то.... Та й новачки (і не тільки!) не те, що не дивляться у список спостереження, вони навіть рідко відпопідають у СЕБЕ на СО, що вже казати про.. Видно, більшість так глибоко не вникає, як ми з Вами. Ну то таке. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 14:21, 7 вересня 2015 (UTC)
Так, я знаю, просто скоротив. Є такий собі Matthew Santoro на Ютубі, в нього багацько такого (50 AMAZING facts). От я звідти про моркву додав. Він з Канади, тому мені простіше його зрозуміти. --Fessor (обговорення) 14:10, 7 вересня 2015 (UTC)
Не зрозумів, що Ви скоротили? І чого з Канади простіше зрозуміти? ;-0 Може Ви занадто скоротили, що я ніц не зрозумів. ;-) А що про моркву? ;-)--Nickispeaki (обговорення) 14:21, 7 вересня 2015 (UTC)
Щодо моркви - круто! ;-) 8-0 Хто міг би подумати, що вона була фіолетовою! ;-0 8-0 --Nickispeaki (обговорення) 14:24, 7 вересня 2015 (UTC)
Ну, в мене сотня +/- у списку (я ж 200 днів тут), це не страшно. Додав. Дивіться --Fessor (обговорення) 14:36, 7 вересня 2015 (UTC)
А я там дещо запитав. А так - ок. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 14:58, 7 вересня 2015 (UTC)

Айдин Айимбетов

Добрий день, Nickispeaki! Дякую за відгук і правки в статті Айдин Айимбетов. Надалі буду уважнішим з перекладеними версіями) BelatedListener (обговорення) 00:19, 11 вересня 2015 (UTC)

Будь ласка. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 05:36, 11 вересня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Союз TMA-18M

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Союз TMA-18M був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:29, 20 вересня 2015 (UTC)

ru:Гасинская, Лилиана

Вітаю! Як тобі така тема для перекладу? :) --Dmitry Rozhkov (обговорення) 19:00, 24 вересня 2015 (UTC)

Ліліана Гасинська - одна з тисяч? Цікаво, чим вона зараз займається? Це ж їй років 55? А те що так втікла - цікаво! Досить оригінально. ;-)--Nickispeaki (обговорення) 08:05, 25 вересня 2015 (UTC)

Тиснява в Мецці (2015)

Навіть не знаю. Деякі новини повідомляють про тисняву "біля Мекки", а в усіх посиланнях інтервікі вона називається "Тиснява в Мецці". Мабуть має бути перенаправлення. --Exroader (обговорення) 06:18, 26 вересня 2015 (UTC)
інтервікі пропали... ;-( Це так бува, коли перейменовуєш. Ну, завтра, точно мають бути! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 06:25, 26 вересня 2015 (UTC)

Шаблон:Potd/2015-10

Хто його вибирає? Бо за тиждень до жовтня маємо зображення лише на перше число + кілька на інші дати... --Fessor (обговорення) 18:03, 22 вересня 2015 (UTC)

Добрий день! Та хто його зна. Гарне питання, одним словом! Може у Кнайпу написати?--Nickispeaki (обговорення) 11:59, 24 вересня 2015 (UTC)
Ага, добрий Я ж чому Вам пишу, бо Ви у відповідному проекті зазначені, думав, десь є таке окреме місце. --Fessor (обговорення) 12:07, 24 вересня 2015 (UTC)
Ну до наступного тижня щось маємо До речі, того разу заливку робив PavloChemBot. Див. тут. --Fessor (обговорення) 14:10, 28 вересня 2015 (UTC)
Хех! Так там ще наче мій нік теж є. ;-) ;-Р Ок. Потроху осилимо. Я вже додав отакий рядок до 22 числа включно - <noinclude>[[Категорія:Шаблони:Зображення дня]]</noinclude><noinclude>[[Категорія:Підшаблони шаблонів]]</noinclude> - це типу порожній шаблон (під числом треба натиснути Змінити). Далі тільки додати назву фото. Муаммара Каддафі я вставив на 4 жовтня (він на 20 жовтня в англовікі, але в нас вже є гарне фото на 20, тому я вставив на 4-те - бо в росіян і в англійців мені на 4 жовтня фото не дуже подобається, а Каддафі - він і в Африці Каддафі. Цікавий чоловік був. Я дещо про нього читав. ;-)).--Nickispeaki (обговорення) 15:55, 28 вересня 2015 (UTC)
14-е є. --Fessor (обговорення) 05:33, 29 вересня 2015 (UTC)
Привіт! Ви, звісно, молодці, що залили зображення, однак їх треба було брати звідси: commons:Commons:Зображення_дня. Не дарма ж на Головній сторінці висить «Вибране зображення Вікісховища». Прогнав бота по відсутнім зображенням до 30.11.2015, однак вирішуйте самі, що робити з тими зображеннями, які Ви вже залили і які відрізняються від зображень на Вікісховищі. --Pavlo Chemist (обг.) 20:28, 1 жовтня 2015 (UTC) P.S. @Fessor:.
Дякую! Буду знати! ;-) Пізніше займуся цим. Можливо, навіть сьогодні. Ще питання - чому в різних вікі РІЗНІ зображення? То оте посилання на коммонзі їм не указ? ;-Р ;-) --Nickispeaki (обговорення) 04:48, 2 жовтня 2015 (UTC)
Та нема за що. Деякі великі Вікі мають достатньо користувачів, які бажають бути незалежними від Вікісховища і, головне, мають час робити ту всю роботу з оцінки якості зображень тощо. Більшість Вікі не хочуть цим займатися - простіше скопіювати готове з Вікісховища. --Pavlo Chemist (обг.) 08:19, 2 жовтня 2015 (UTC)

Інтервікі тощо

@Nickispeaki: Вітаю! А ви не підкажете, як додавати інтервікі до статті. Та як прив'язуватись, особливо якщо в інших розділах одноіменних статей не існує.--Yasnodark (обговорення) 14:45, 3 жовтня 2015 (UTC)

Прохання

@Nickispeaki: Тут Ви пишите, що готові допомогти новачкам. Хотілося б подати статтю на розгляд в добрі. Чи не могли б Ви подивитись більш досвідченим оком й сказати основні зауваження та наскільки ще стаття далеко від стадії "кандидата в добрі"--Vetal_ek (обговорення) 10:53, 5 жовтня 2015 (UTC)

Дякую за поради!--Vetal_ek (обговорення) 17:53, 5 жовтня 2015 (UTC)

Вікі-конференція 2015

Перепрошую за питання, а ви були в Костромі? Бо там на одній сторінці написано, що Nickispeaki буде гостем, на іншій — що гостей з України не було. --Yakiv Glück 06:52, 10 жовтня 2015 (UTC)

Питанням на питання - чому питаєте? У Львові був. У Костромі - ні. Сумно, що і українцям пропаганда мізки виїдає, не тільки росіянам. ;-( --Nickispeaki (обговорення) 08:12, 10 жовтня 2015 (UTC)
Ну я ж назвав момент, що не міг зрозуміти: «там на одній сторінці написано, що Nickispeaki буде гостем, на іншій — що гостей з України не було». То я й здивувався. Також там була доповідь про мапи, що мені потрібна, але ніде матеріалів по ній не виклали. Трохи в душі сподівався, що й про неї розкажете. --Yakiv Glück 10:00, 10 жовтня 2015 (UTC)
Ок. Я не був у Костромі. Я зробив коротеньку доповідь через скайп. Можна запитати у Володимира Соловйова. Він - організатор, то має знати. Можливо, просто ще не виклали доповідь на Коммонз... Я от, свою ще не виклав. ;-( ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 10:28, 10 жовтня 2015 (UTC)
Наші збиралися, але не зібралися. ;-( ФВ вирішив, що українці багаті настільки, що за кордон для них, що в метро проїхатися... Але це не так. За відсутності грошей і не поїхали. Був поляк, вірмени ще хтось - я поляка і вірменів бачив виступ. Цікаво було послухати вірмен (не все чув) - у них вікі має ДЕРЖАВНУ підтримку! Результат? Із 98 місця на 38 за один рік! Був період, коли вони статей в день створювали (ВРУЧНУ, НЕ БОТАМИ!) більше німців або французів. Ну от, питання до того, що значить державна підтримка. І то лише якісь дрібниці - типу надали одне приміщення для офісу і пару (можливо) таборів на 2 місяці літа. Ну і в них грант на 100 000 дол. Але то заслуга Вікімедії Вірменії... --Nickispeaki (обговорення) 10:28, 10 жовтня 2015 (UTC)
ping @Yasnodark: вже заодно, може ви були? А може ви вдвох просто приховуєте цей факт? :3 --Yakiv Glück 10:04, 10 жовтня 2015 (UTC)
Яснодарк теж був у Львові, але в Росію навіть не збирався. ;-) ;-Р --Nickispeaki (обговорення) 10:28, 10 жовтня 2015 (UTC)
@Yakiv Gluck: І це щира правда. У Львові був. У Костромі - ні. В останнє був у РФ - влітку 2013, до початку Євромайдану та агресії Кремля - у Казані, та деяких інших містах - Пензі, Лісках та Москві, проте до вікіпедії подорож не мала стосунку - підримував збірну на Універсіаді та дивився міста. Враження суперечливі. Зараз, чесно кажучи, до Росії не збираюся навіть подумки, хоча планував на минулий рік 2 поїздки.Yasnodark (Yasnodark)

Допомога

Вітаю! Я дякую за вичитку, але давайте утримаємося без «ех, хто вибирав». Я двічі лише на сторінці голосування попросив про допомогу у вичитці, окрім мене статтю вичитували ще 2 користувачі. Виправлені вами помилки – це не незнання мови, а радше технічні проблеми: дест не натиснув кнопку, букви тому і нема. І ще одне: 3 помилки на майже 140 кб статтю – це жах?--TnoXX parle! 10:49, 10 жовтня 2015 (UTC)

Ок. Утримаємося... ;-Р--Nickispeaki (обговорення) 11:32, 10 жовтня 2015 (UTC)

Транстихоокеанське партнерство

Вітаю) Помітив Ви полюбляєте перекладати статті з іншомовних Вікіпедій, тому не зміг не втриматися, щоб не поділитися чудовим вікі-перекладачем. Спробуйте, корисна і зручна річ, яка допоможе заощадити масу часу --SuomynonA666 (обговорення) 21:39, 13 жовтня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті USB Type-C

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті USB Type-C був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:05, 18 жовтня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Транстихоокеанське партнерство

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Транстихоокеанське партнерство був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:06, 18 жовтня 2015 (UTC)

Проспект Миру (Чернігів)

привіт. а можливо попросити Тебе зробити і завантажити фотографії самого проспекту та готелю «Градецький»? дякую --アンタナナ 19:08, 17 жовтня 2015 (UTC)

Привіт! Та можна ж, звістно! Якось на днях думав записати кілька фотографій. Та аби ж ще не відсутність панорами... Я так розумію, Градецький писати локально? У мене ще кілька (а може і кілька десятків - треба добре пошукати! ;-)) фотографій є хат - наче б то на них авторське право ніяке не розповсюджується. У нас Проспект Миру - найбільша вулиця. Із самого початку (в’їзд з Києва) і до самого кінця церез все місто і через центр проходить. Причому досить багато хаток досить древніх, типова поліська архітектура - дерев’яні з коричневою фарбою. Деякі із різбленням. Є і нові. ок. Може сьогодні, а ні, так завтра пінгани ще раз. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 16:03, 18 жовтня 2015 (UTC)

Запрошення

Привіт! Запрошую взяти участь у тематичному тижні присвяченому Відкритому доступу, що триває до 25 жовтня 2015 року. Приєднуйся!--Anntinomyобг 19:43, 21 жовтня 2015 (UTC)

Давній косяк

Привіт. Діло було у 2013 році.. але все ж.. Ви відпатрулювали статтю Фурісоде, яка була без джерел (і без відповідного шаблону). Зараз Ви вже набагато більш досвідчений користувач і, певно, знаєте що це порушення? — Green Zero обг 13:53, 27 жовтня 2015 (UTC)

Привіт! Ви нічого не наплутали? Я ще й так подумав - щось не пригадую, що воно таке. Глянув на історію, Alex K створив у 2007. Я зробив дві правки у 2013, але ж наче не патрулював. Принаймні, цього в історії правок немає. Ок. Додам посилань. ;-)--Nickispeaki (обговорення) 16:00, 28 жовтня 2015 (UTC)
Зараз або ставлю джерела (посилання, примітки) тощо або шаблон (рідше). Звістно, що знаю, що робити. Якщо десь щось не так - дайте знати, виправлю. Або й самі правте сміливо! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 16:01, 28 жовтня 2015 (UTC)
Ось журнал перевірок. Я просто розпатрулював Ваші патрулювання, тому в історії Ваших позначок і немає. — Green Zero обг 16:12, 28 жовтня 2015 (UTC)
Ясно! Я раніше рідко користувався журналом... Ось, глянув, блокування. ;-) А що оце - 10:29, 17 квітня 2015 Maxim Gavrilyuk ? Навіщо вдруге патрулювати? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 17:01, 28 жовтня 2015 (UTC)
То пан Maxim Gavrilyuk перевірив редагування пана Vittalio. — Green Zero обг 17:15, 28 жовтня 2015 (UTC)

Вже не раз стикався із тим розпатрулюванням. Може якось його наглядніше зробити? Ну, вписувати в історію як дію "розпатрулював". Я, от, сьогодні тільки звернув увагу, що в журналах майже всі дії документуються, на відміну від Перегляду історії.. Але, скажімо так, до журналів потрапити ЗНАЧНО складніше і тим більше ним користуватися... @Green Zero:--Nickispeaki (обговорення) 17:04, 28 жовтня 2015 (UTC)

Ну, не знаю, це вже не до мене. — Green Zero обг 17:15, 28 жовтня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті YouTube Red

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті YouTube Red був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:05, 29 жовтня 2015 (UTC)

Треба перекласти статтю, вона ж бо неукраїномовна майже цілком залишається другий тиждень. Green Zero обг 16:27, 2 листопада 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Apple iCar

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Apple iCar був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:48, 8 жовтня 2015 (UTC)

Вже ж таки раджу Вам довести до кінця переклад статті, бо у теперішньому вигляді вона не личить патрульному. Я поправила помилку цитувань і встановила шаблон про недо-переклад, більше галасу піднімати не буду, хоча за таке можна було б і статус патрульного зняти, проте сподіваюся на Ваше розуміння і на те, що Ви швидко виправите ці помилки. З повагою --Xsandriel (обговорення) 18:56, 3 листопада 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Трансаеро

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Трансаеро був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:21, 5 листопада 2015 (UTC)

Orestsero, здається, дозрів

Добрий вечір, шановний друже!

Я, здається, дійсно дозрів. За 4 роки праці у вікі я дечому навчився, можу комусь допомогти. Якщо буде Ваша ласка, представте мене на автопатрульного, якщо це можливо. -- Orestsero (обговорення) 18:21, 11 листопада 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Nokia N95

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Nokia N95 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:39, 15 листопада 2015 (UTC)

USB Type-C

Прохання при створенні та редагуванні статей користуватись Вікіфікатором. З повагою, --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 07:37, 17 листопада 2015 (UTC)

Соколов Олександр Володимирович

Нікі, ви вважаєте, що доданий розділ «Критика» в цій статті відповідає всім правилам? Зрозумійте мене правильно, я розділяю вашу точку зору, але є ж і правила, яких потрібно дотримуватися, зокрема й про неприпустимість ОД, суворіші вимоги до біографій сучасників, авторитетність джерел. Я в абзац про кримінальну справу вставив по 2 джерела на кожне речення, а у вас про тролейбуси жодного АД нема. Частина речення «Восени 2015 крім допомоги в 500 гривень…» посилається на джерело, яке не містить цієї інформації та й саме посилається на Вікіпедію. Я розумію, може це заготовка розділу і детальніше джерела ви проставите пізніше, але у такому вигляді це не годиться. Dimma837 (обговорення) 08:22, 17 листопада 2015 (UTC)

Добрий день! Дякую, що слідкуєте! Дійсно, заготовка. Десь читав в інеті (тобто посилання має ж таки десь бути!) про тролейбуси, але ж де? ;-0 Спробую знайти. І за посилання на Вікіпедію бачив... Але, то, здається, про Атрошенка. --Nickispeaki (обговорення) 18:31, 18 листопада 2015 (UTC)

Місцеві вибори в Україні 2015

Відкотив, бо Ви сплутали кількість виборців і кількість населення. Файл, думаю, там теж не на своєму місці.--Dgho (обговорення) 21:52, 15 листопада 2015 (UTC)

Dgho, але все таки таке треба скасовувати, а не відкочувати, інакше це порушення ВП:ШВ. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 21:55, 15 листопада 2015 (UTC)
До речі: "для масового відкидання некоректних редагувань (виконаних користувачем чи ботом) за умови, що причина вказана у відповідному місці, наприклад, в обговоренні ботовласника." В принципі, я так і зробив?--Dgho (обговорення) 08:44, 16 листопада 2015 (UTC)

Дякую обом. Але фото залишив. Див пояснення в історії. Щодо виборців - уточнив. Сподіваюся, хоч це не будете відкочувати? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 23:57, 15 листопада 2015 (UTC)

Той скріншот, що Ви поставили, нічого не доводить - там дата 25.10, що не відповідає на питання, чи зменшилася кількість виборців після того. Я переписав підстави, вони полягають у тому, що виборчу систему не можна змінювати під час виборчого процесу. Фото відверто ніяке. Це для особистих спогадів, а не для енциклопедії. Воно ж нічого не ілюструє, погодьтеся. Тому пошукаю краще, але кращим хотів би це́ замінити. З відкотами вибачаюсь - просто наплутав.--Dgho (обговорення) 08:40, 16 листопада 2015 (UTC)
@Dgho:А ЩО мало статися ПІСЛЯ 25.10.2015? Розстріляли 209 чоловік? ;-0 Якщо честно, мені ця історія не подобається - або ЦВК мухлює (типу ніхто не зверне увагу на ті +-209 чоловік), чи то там дійсно (ЯК?) менше виборців... Але ж теж - як так різко міняти правила гри? Вже раз проголосували, то мають і другий раз голосувати. А вже на наступні вибори сказати, що виборців вже стало менше. Якось так. Особисто для мене питання відкрите - якщо проясните щось - дайте знати. Фото. Ну, фотограф з мене, може не супер, та й техніка теж. ;-( Я ж повторюся - хоч якесь фото! Там підписаано - Голова комісії. Звичайна голова комісії звичайної комісії, яких по Україні кілька тисяч... Звичайно, добре було б, якби хтось взяв професійного фотографа і професійним фотоапаратом і вони профейсійно зробили таку ммм... фотосесію. АЛе ж реальність така, що чи то вікіпедисти забивають навіть на таку важливу річ, як місцеві вибори у власній країні, чи то... Ну, може я щось не розумію - то дайте знати. :-) --Nickispeaki (обговорення) 18:41, 18 листопада 2015 (UTC)
Ну як. 209 - не так вже й багато, вони могли, наприклад, виїхати і т.д. Справа в тому, що за законом рахують до виборів, і визначають: от тут, якщо не буде абсолютної більшості, пройде ІІ тур, а тут - обмежимося одним туром. А ЦВК видало роз'яснення, що таке визначення може робитися не тільки до, але й під час виборів. Звичайно, це порушення закону, і це справжнє ошуканство: кандидати розраховувати на два тури, розробляли тактику, а тут - зміна правил в ході гри. Тому це всіх обурило. Право лише тоді є правом, коли воно достатньо стабільне, щоб кожен знав, що на нього очікує. Усі виступили проти, суд підтвердив (див.), і ЦВК передумало. Що за всім цим стояло, для мене загадка.
Щодо фотографій, то мають же бути у вікіпедистів певні зв'язки у штабах партій, а в тих штабах - прес-служби, фотографи, які це все висвітлювали. Може, вдасться видурити пару фоток.--Dgho (обговорення) 19:38, 18 листопада 2015 (UTC)

Вікіконференція

Nickispeaki, вітаю, мені казали, що можна зарееєструватися можна до 4 вересня, а щось вже зникло посилання і ще там у листі реєстрації говориться про оплату проїзду та проживання - цікаво чи в повному обсязі оплачуються витрати вікімедіа та чи обов'язково вказувати електронну адресу, бо в мене такої немає з певних міркувань. Також чи можна детальніше розповісти, що собою буде являти ця конференція у Льовові.--Yasnodark (обговорення) 14:21, 3 вересня 2015 (UTC) Відповім на СО. --Nickispeaki (обговорення) 17:13, 3 вересня 2015 (UTC)

Добрий день, Nickispeaki! чи не можете ви перевірити статтю Радіо "Вісті".--Yasnodark (обговорення) 14:37, 29 жовтня 2015 (UTC)
Запрошую прийняти участь в обговоренні Шубер Павло Михайлович, Мкртчян Олександр Сергійович на ВП:ВВС, що є наслідком необгрунтованої номінації за тим самим приводом, з якого вже було рішення у 2010 році, та подвійного оскарження Агонком на Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/30 жовтня 2015.--Yasnodark (обговорення) 15:41, 11 листопада 2015 (UTC)

Nickispeaki, вітаю, чи не можете ще раз відпатрулювати Діка.--Yasnodark (обговорення) 17:46, 13 листопада 2015 (UTC)

@Yasnodark:Та запросто! Тільки Ви б все-таки НОВИМ повідомленням писали це через Додати тему - швидше побачив би. А то тілько от зараз помітив. Ну і відразу повідомлення з посиланням. ;-)--Nickispeaki (обговорення) 21:20, 18 листопада 2015 (UTC)
Дякую!--Yasnodark (обговорення) 14:48, 19 листопада 2015 (UTC)

Укроптбакалія

Привіт! Маю питання: можна перейменувати ПАТ «Укроптбакалія» на «Укроптбакалія» вже зараз чи трохи почекати? --Fessor (обговорення) 17:39, 18 листопада 2015 (UTC)

Та можна. А у чому там питання? @Fessor:--Nickispeaki (обговорення) 18:27, 18 листопада 2015 (UTC)
А, то я згадав про PsichoPuzo Форма власності для компанії не має значення для назви статті (ВП:ІС за найкоротшу назву). О до речі, треба, повиправляти за тамтим діячем назви... Дякую. --Fessor (обговорення) 06:45, 19 листопада 2015 (UTC)

Необхідні статті. Письменники-фантасти Азії

@Nickispeaki: Вітаю! Ви казали у Львові, що любите перекладати з інших розділів статті на різні теми, можливо вас зацікавить ця, тим більше, що зараз триває Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Азії.

Штурм блокади Криму

Як я зрозумів з даної новини була спроба штурму але вона врешті-решт не була проведена. Активісти далі на свої позиціях. Така дезінформація на головній сторінці Вікіпедії капец як неприпустима!! --TheLotCarmen (обговорення) 11:13, 22 листопада 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Meizu

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Meizu був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:44, 23 листопада 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Hamé

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Hamé був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:06, 24 листопада 2015 (UTC)

Перейменування

Привіт. Невелике зауваження: перейменовувати шляхом перенесення тексту не можна (як Ви зробили тут:Послуга мультимедійних повідомлень, MMS). Губиться історія. — Green Zero обг 14:47, 28 листопада 2015 (UTC)

О! Перепрошую! ;-( Я не подумав про те. Спочатку подумав, що можна адмінам написати. Далі побачив, що там такі заявки, .... І подумав, що можна отак. Заодно подовбався із Вікіданими.... Там треба було спочатку видалити юк, а потім знову приєднати. 8-0 Але це ж легше, ніж раніше - пишеш англомовою заявку на видалення, чекаєш, приєднуєш. Сорі. А назад вернути мона? То тільки адмінам таке слід довіряти? @Green Zero:--Nickispeaki (обговорення) 14:50, 28 листопада 2015 (UTC)
Тут адмінправа не потрібні. Перейменовуєте стандартно, на вікіданих прив'язка оновлюється автоматично через деякий час. — Green Zero обг 14:52, 28 листопада 2015 (UTC)
Та в тому ж то і прикол - що стандартно воно якусь помилку видало! Я не пам’ятаю, що точно, то я вирішив іншим шляхом йти. --Nickispeaki (обговорення) 15:01, 28 листопада 2015 (UTC)
В таких випадках треба ставити шаблон {{db-move}}. — Green Zero обг 15:18, 28 листопада 2015 (UTC)
Та я ж наче вже на СО поставив. І СМС теж поставив. Що з історією? --Nickispeaki (обговорення) 15:23, 28 листопада 2015 (UTC)
{{db-move|SMS}} - воно? Там заодно треба і в повідомлення (оте службове, червоне, яке я тобі на сторінку писав підправити - поставити {{db-move|Нова Назва}}


{{db-move|Нова Назва}} - так може новачкам буде ясніше, ЩО робити і ЯК. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 15:26, 28 листопада 2015 (UTC)

Шаблон {{db-move}} треба ставити на ту сторінку, на яку Ви спробували, але не змогли перейменувати. В нашому випадку шаблон {{db-move}} Ви мали поставити на сторінку SMS. — Green Zero обг 15:28, 28 листопада 2015 (UTC)
Привіт. Такий шаблон треба ставити на сторінку-перенаправлення, бо це саме її треба вилучити для звільнення шляху перейменування іншої сторінки. Тобто, шаблон має бути {{db-move|Служба коротких повідомлень}} І коли наводите шаблони на вилучення як приклад, то використовуйте для цього шаблон {{tl}}, або ж беріть його у теги nowiki - бо, скажімо, ця сторінка стала відображатися у К:СШВ.--Piramidion 15:36, 28 листопада 2015 (UTC)
Дійсно. Дякую! Все так і є. Просто отой-во тл не хотів шукати. І про категорію думав.... Дякую, що виправили. ТАм ще й моя сторінка вилізла з архіву. Кілька шаблонів вилізло на видалення. Вже написав номінатору. Треба буде глянути ЩО воно буде, якщо їх видалити. Мені головне - зрозуміти, що воно дасть. Аби не полетіли картки в статтях про кораблі. Можна глянути хоч на цей шаблон - Шаблон:Infobox ship begin - щоб зрозуміти, про що я. Ну, та й з номінатором Ви нещодавно, я бачу, мали розмову. ;-) @Piramidion:--Nickispeaki (обговорення) 22:12, 28 листопада 2015 (UTC)

Питання

Здраствуйте, один вопрос, я правильно на украинском написал? - [2] --6AND5 (обговорення) 18:29, 29 листопада 2015 (UTC)

Вы прочли мой вопрос?--6AND5 (обговорення) 19:36, 29 листопада 2015 (UTC)
Привіт. У наших Вікіцитатах використовується трохи інша форма — не «у Вікіцитати», а «до Вікіцитат». Не знаю, котра з них правильніша, але якщо використовувати наш варіант — то треба писати «Ласкаво просимо до вірменських Вікіцитат», а якщо Ваш — то «Ласкаво просимо у вірменські Вікіцитати». Тобто маленьке виправлення, все ж, потрібне.--Piramidion 19:43, 29 листопада 2015 (UTC)
Привіт, дякую )))--6AND5 (обговорення) 19:50, 29 листопада 2015 (UTC)
Добрий вечір. Дуже довго думав. ;-0 Настільки, що вже за мене відповіли. Ну ок. Добре! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 00:54, 30 листопада 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні змін клімату

--Olena Zakharian (обговорення) 12:43, 1 грудня 2015 (UTC)

Дякую, Олено! Чим можу - допоможу! :-) --Nickispeaki (обговорення) 13:18, 1 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Пон-л'Евек (сир)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Пон-л'Евек (сир) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:51, 2 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Virgin Atlantic

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Virgin Atlantic був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:36, 4 грудня 2015 (UTC)

Питання Orestsero

Добридень, Шановний!

Перечитавши Ваші зауваження і поради (принагідно дякую Вам за увагу і перепрошую за витрачений на мене, недостойного, час), я змушений визнати таки, що я, мабуть, ніколи не відповідатиму правилам ВІКІ з принципового боку, бо я вважав і вважатиму й далі, що прийнятий порядок оформлення статтей — невірний. Має бути, як у наукових статтях:

1. Вступ.
2. Основний текст.
3. Див. також.
4. Література (не якісь-там Джерела (невідомо чого)).
4. Ресурси Інтернету (цілком розкривається суть про що йде мова).
5. Примітки.
6. Фототека (не Галерея Пікассо, а добірка фотографій з теми).
7. Шаблони.
8. Категорії.
Стосовно Літератури — див. Правила для авторів у будь-якому науковому журналі.

Висновок — я негідний висого звання.
Ще раз перепрошую і відмовляюся (так — я вільний у своїх діях, ну в крайньому разі, заблокують на певний час). З повагою — Orestsero (обговорення) 07:51, 6 грудня 2015 (UTC)

Добрий день! Дякую за роз’яснення позиції. Відповім на Вашій СО. --Nickispeaki (обговорення) 10:33, 6 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Airbus H160

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Airbus H160 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:12, 7 грудня 2015 (UTC)

Wikimedia Education Newsletter: December 2015

Updates, reports, news, and stories about how Wikipedia and Wikimedia projects are used in education around the world.

MediaWiki message delivery (обговорення) 19:10, 7 грудня 2015 (UTC)

Блокада АРК

Салют! Є отака інформація від РІА-Новини. Заголовок вже клас Як гадаєте, треба додати до статті? --Fessor (обговорення) 15:23, 9 грудня 2015 (UTC)

Привіт, Fessor! О! Новина! ;-0 Насправді, я чув, що вугілля ДАВНО вже перестали давати українцям. ;-( Не знаю, чи ДО енергетичної блокади Криму, чи після. Але, здається вже досить давно... так що Ріа довіряти... Вони понтуються і погрожують. Як там Аксьонов казав - навіть якщо Київ дасть нам електроенергію, то ми ще й відмовимося у них брати! ;-0 То б то людина явно не в адекваті. "лишившись более половины электроэнергии.", "Крым в ночь на воскресенье был полностью обесточен." - оце більше схоже на правду. Чесно кажучи, там не завжди і ясно, ЩО САМЕ правда. Такі там різні пропагандистські заяви лунають. З різних сторін. ;-) А новина.... Так вона стара ж! Ну, якщо дуже хочете.... Але, гадаю, що особливо не варто захоплюватися російськими джерелами, та й ще такими тенденційними та пропагандистськими. Я і за себе можу сказати, що я досить таки заполітизувався останнім часом. І в російсько-українських питаннях теж.

А так... Читав коментарі спеціалістів-енергетиків і економістів. Практично НЕРЕАЛЬНО швидко і дешево здійснити електроенергетичну самодостатність Криму. Або живити від Росії. Там кілька моментів - ДУЖЕ дорого. Дуже ДОВГО. Досить складно. Це треба або здоровецьку електростацію збудувати в Крим. ЯК? Скільки часу пройде? Два роки? А скільки коштів, яких зараз в РФ гостро не вистачає? (буквально сьогодні знайомий росіянин, що втік з Москви, розповідав, що у них ціни точно так в 2-3 рази виросли, як у нас, а зарплати і пенсії точно так само лишилися на тому ж рівні! ;-0) А ЩО робити весь цей час?! Крім того, Кубань сама має дефіцит електроенергії. А тут ще й нахлібники у вигляді Криму звалилися їм на голову! ;-0 Далі. НАЯВНІ лінії електропередач НЕ готові від Керчі стільки потужності передати хоча б до Сімферополя. Тобто треба НОВІ ПОТУЖНІШІ ЛЕП будувати. Знову - ЧАС І ГРОШІ, яких все менше і менше. ;-0 Так що то всьо понти. ЩО реально? ТА ЧХАТИ хотів Путін на Крим і кримчан! ;-( Шкода їх. Але, як хтось сказав, у Путіна НЕМАЄ алергії на кров. А то значить, що він та хоч всіх у Криму навіть росіян знищить, але не відступиться. Гірше Сталіна. ;-( Так що отакі розклади. Татари, гадаю, досить сильно його розлютили. Але всі ті енергомости - курям на сміх! Вони гадали, що поволеньки із скаженними відкотами і хабарями будуватися будуть до 2018! Але татари вирішили НЕ ДАТИ їм добудувати. Отак от просто. І якщо на ті мости треба мільярди доларів, то татарам блокада обійшлася може в 100 000 доларів. Називається, порівняйте ефективність і завдані збитки. Звичайно, що татари досить сильно ризикували. Але Батьківщина у них одна. І вони, на відміну від офіційної позиції наших українських керманичів не побоялися боротися за Крим і ДОСИТЬ ефективно, як показує практика. ;-) Слава Україні! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 01:56, 10 грудня 2015 (UTC)

Так що тут ще чимало що залежить від татар - чи витримають далі татари тримати блокаду? Вони чомусь таки вирішили дати можливість одну лінію відремонтувати. Ту, що й українцям у Херсонській області (2 райони) давала енергію. А Правий сектор вирішив образитися і сказати своє фє. Оце, дійсно, шкода. Що українці з татарими трохи посварилися. Треба було разом триматися. Ладно. То я не дуже енциклопедично все пишу. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 02:14, 10 грудня 2015 (UTC)

Досить яскравий коментар на ру-сайті -

мария абвгд 09:33 09.12.2015 Ну и все равно сегодня отключили свет с утра.В садиках Ялты по городу принимают детей на полдня в темноте,без питания,в помещениях групп температура +14. Пока не запитают Крым из России,будем сидеть на подачках от Украины?Лучше в полной темноте оставаться.

РИА Новости http://ria.ru/society/20151208/1338478792.html#ixzz3tsdilebk --Nickispeaki (обговорення) 02:16, 10 грудня 2015 (UTC)

І ще - росіяни переклали свою версію чеською. Гадаю, вже варто англійською перекласти українську версію. А то росіяни свою версію втулять, як вже не раз було. --Nickispeaki (обговорення) 02:18, 10 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Fly (компанія)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Fly (компанія) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:42, 16 грудня 2015 (UTC)

Вітаю зі святом

Вітаю зі святом Миколая! Здоров'я, щастя, сповнення всіх бажань! --Yukh68 (обговорення) 11:15, 19 грудня 2015 (UTC)

Дякую! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 19:41, 19 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті LG G4

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті LG G4 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:03, 20 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Samsung Galaxy A8

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Samsung Galaxy A8 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:04, 20 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Samsung Galaxy S7

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Samsung Galaxy S7 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:04, 20 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Глостер (сорт яблук)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Глостер (сорт яблук) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:22, 21 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Список сортів яблук

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Список сортів яблук був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:23, 21 грудня 2015 (UTC)

ЗВ

Відповів про назву на СО. На вилучення - бо ІНАКШЕ не перейменую. Тільки адмін може поверх перейменувати. Ну, я вже казав - УВАЖНІШЕ треба. Тобто, якщо хтось перейменував, то наступного разу треба ставити на видалення, щоб адміни зглянулися і перейменували. Інакше видає червоним помилку, що у мене немає прав. ;-( Просто текст переносити не можна, бо історія редагувань пропаде. Точно не знаю, на що то вплива, але так мені не радили робити. Дійсно, якщо там щось було цікаве (в історії), то вже ніхто нічого крім адмінів не зможе глянути. В тому числі, якщо було щось вандальне, то важче буде виловити в "новій" версії без історії.--Nickispeaki (обговорення) 19:32, 21 грудня 2015 (UTC)

Таке - а навіщо Ви скрізь ставите зірочку * перед повідомленням? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 19:32, 21 грудня 2015 (UTC)

Шановні вікіпедисти, прохання висловити ваше відношення щодо цієї номінації. Дякую.--SitizenX (обговорення) 09:59, 24 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited у статті Дейзі Рідлі

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Дейзі Рідлі був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:18, 28 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited у статті Синьоочка (сорт картоплі)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Синьоочка (сорт картоплі) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:16, 30 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Edited у статті Kit Kat

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Kit Kat був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:25, 31 грудня 2015 (UTC)

Вітання

@Nickispeaki: Вітаю вас з прийдешніми святами. Також вам бажаю наснаги у житті реальному та вікіпедійному. Бажаю нових цікавих статей. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 13:17, 31 грудня 2015 (UTC)

  1. Це правило було впроваджено засновником Вікіпедії Джимбо Вейлзом, що видно з таких сторінок [3], [4]