Обговорення користувача:Dimon2711/Архів/березень 2019

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

(попередній: лютий 2019) (поточне) (список архівів) (наступний: квітень 2019)


Кісельов - Кисельов

Стосовно Кісельов Сергій Григорович: у реєстрі релігійних організацій[1] (код парафії 25296266) він зазначений як Кісельов, тож, імовірно, саме так за паспортом:

Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи:

КІСЕЛЬОВ СЕРГІЙ ГРИГОРОВИЧ - керівник (без обмежень);

КІСЕЛЬОВ СЕРГІЙ ГРИГОРОВИЧ - підписант (без обмежень)

— Це написав, але не підписав користувач Demetrios (обговореннявнесок).

@Demetrios: дякую за уважність! Перейменував назад. При перейменуванні я керувався тим, що у нас російські Киселёвы зазвичай Кисельови, але, виявляється, не в даному випадку. Ще раз дякую!--DiMon2711 16:08, 1 березня 2019 (UTC)

Запитання від Io pan

Я вже розібрався як діяти зі статтями про Болгарію, але повставляти нові переклади в старі займне в мене деякий час, прохання чи допомогти, або не не номінувати мої статті на видалення, потім все повиправляю, з повагою.--Io pan (обговорення) 15:05, 3 березня 2019 (UTC)

Щодо шаблону на швидке вилучення статті Яневич Михайло Васильович/Temp

Шановний пан Дмитро, Ви поставили шаблон на швидке вилучення до статті Яневич Михайло Васильович/Temp. Але ця стаття була створена за вимогою правил Вікіпедії про усунення недоліків, пов'язаних з порушенням авторських прав. Цей текст після перевірки має бути добавлений в статтю Яневич Михайло Васильович, з якої він був вилучений. Будь ласка, зніміть шаблон і не заважайте процедурі. З повагою, --Pavelgorn (обговорення) 16:34, 3 березня 2019 (UTC)

@Pavelgorn: за вимогою яких конкретно правил і які недоліки Ви усунули? Порушення авторських прав нікуди не ділось.--DiMon2711 16:45, 3 березня 2019 (UTC)
@Dimon2711:, я хочу уточнити, Ви поставили шаблон на вилучення через те, що стаття дублює вже існуючу (як Ви написали), чи через порушення авторських прав? --Pavelgorn (обговорення) 16:52, 3 березня 2019 (UTC)
@Pavelgorn: стаття має текст з порушенням авторських прав, який був у статті Яневич Михайло Васильович, а також написана про одне й те саме. Тобто по-суті дублікат прихованого тексту з порушенням АП. Зараз детальніше гляну--DiMon2711 16:56, 3 березня 2019 (UTC)
@Pavelgorn: вибачте, я зрозумів, чому Ви створили статтю. Але подібних статей я ще ніколи не помічав (та і сумніваюся, що подібні взагалі були), тому одразу так і відреагував. Приберу шаблон. Перепрошую за тимчасові незручності--DiMon2711 21:28, 3 березня 2019 (UTC)
Дякую. --Pavelgorn (обговорення) 21:36, 3 березня 2019 (UTC)

Щодо статті ЄрміловЦентр користувача Be smart be good

Добрий вечір! Поясніть, будь ласка, чому стаття про ЄрміловЦентр направлена вами на вилучення? Ваше посилання на унікальність тесту засвідчує наявність цитати, якщо ви звернете увагу на сам текст. Проте цитування не порушує авторських прав. Будь ласка, будьте більш уважні до матеріалу. Окрім того, надайте аргументи до тези "Значимості як такої не бачу". На що саме ви спираєтеся, коли оцінююте інформацію зі сфери культурного сектору.

Be smart be good (обговорення) 17:15, 3 березня 2019 (UTC)

@Be smart be good: у Вікіпедії є критерії значимості, а для підприємств є окремі критерії значимості організацій.--DiMon2711 17:19, 3 березня 2019 (UTC)

Dimon2711 Я ознайомлена з критеріями, на які ви посилаєтесь. ЄрміловЦентр є неприбутковою організацією. Стаття містить необхідні посилання, які засвідчують обидва пункти:

"Організації, як правило, значимі, якщо вони відповідають обом з таких критеріїв: Діють у загальнонаціональному або міжнародному масштабі. Інформація про організацію та її діяльність може бути перевірена завдяки численним, стороннім, незалежним і надійним джерелам".

Стаття містить посилання на офіційні джерела та авторитетне видання про мистецтво.

Я звернула увагу на ваше перше редагування, дякую вам, додала змін, переглянула технічне оформлення. Проте ваше рішення щодо вилучення не відповідає тим джерелам, до яких ви самі апелюєте. Будь ласка, перегляньте ваше рішення.


Be smart be good (обговорення) 17:40, 3 березня 2019 (UTC)

@Be smart be good: численним - це не 3 джерела. Також більша частина інформації взята або з неба (не дуже авторитетне джерело), або з офіційного сайту (не незалежне джерело). Також загальнонаціональний - це не лише Харків.--DiMon2711 17:46, 3 березня 2019 (UTC)

Dimon2711 "Також більша частина інформації взята або з неба (не дуже авторитетне джерело)". Ваша аргументація сатирична, проте не має підстав. Усі надана інформація відповідає анонсам, анотаціям, прес-релізам та статтям з офіційних джерел. Окрім того, при підготовці матеріалу ми спиралися на вже наявні у Вікіпедії статті такої самої категорії і приділили увагу тому, скільки і якого змісту надаються джерела. Якщо ви вважаєте, що необхідно більше джерел, ми надамо ці посилання.

"Також загальнонаціональний - це не лише Харків". ЄрміловЦентр діє з 2012 року, і не є установою локального значення, співпрацюючи з культурними інституціями України і зарубіжжя. Будь ласка, перегляньте ваше рішення.

Be smart be good (обговорення) 18:00, 3 березня 2019 (UTC)

@Be smart be good: стосовно "ми надамо", то хто такі "ми"? Акаунт у Вікіпедії повинен належати одній людині та не може передаватися. Далі, на наявні у Вікіпедії статті спиратися не варто. Перед тим як це зробити, стаття повинна відповідати обом наступним критеріям:
  • Ця стаття перевірена
  • Ця стаття перевірена не користувачем Shmurak

Звісно, є неперевірені, але якісні статті, але немає жодної гарантії, що вони відповідають правилам. А щодо другого, то це пов'язано з тим, що Shmurak перевірив багато статей навіть не читаючи їх заголовки, за що його було позбавлено прав патрульного. Далі, джерел справді потрібно більше. Кожне твердження повинно бути підтверджене незалежними та авторитетними джерелами (офіційний сайт, фейсбук, ютуб тощо такими не є). Їх усіх потрібно зробити у вигляді виносок, які Ви можете побачити у більшості статей Вікіпедії. Я, звісно, можу переглянути своє рішення, але зачекаю, доки якись досвідчений користувач не наведе аргументи проти вилучення, інакше я зачекаю на рішення адміністраторів. З повагою,DiMon2711 18:10, 3 березня 2019 (UTC)

Dimon2711 (обговорення)

Доброго дня

@Dimon2711: Дякую за розгорнуту відповідь. Спиралася я на підхід до оформлення таких сторінок як PinchukArtCentre, Харківська муніципальна галерея, Ізоляція. Прошу звернути увагу, що у статті про ЄрміловЦентр наявні як виноски, так і посилання, в тому числі на журнал загальнонаціонального рівня про мистецтво Art Ukraine. Ваші вимоги до типу джерел я почула, скорегую найближчим часом, як вище зазначила.

Підкажіть, будь ласка, як довго буде прийматися рішення? І чи є у Вікіпедії можливість попросити переглянути сторінку? Наскільки я розумію, можливе звернення до патрульних та адміністрації. Щодо внутрішніх проблем, як от ви пишете про користувача Shmurak, не знаю. Розумію, що треба довести статтю до стану якісної, адже матеріал для цього є, є ваші рекомендації. З повагою, Be smart be good (обговорення) 10:47, 4 березня 2019 (UTC)

Наведіть аргументи проти вилучення га сторінці номінації на вилучення.--DiMon2711 10:54, 4 березня 2019 (UTC)

16:38, 4 березня 2019 (UTC)

переслідування

Звертаю увагу, тут diff персональний випад і образа.

  • Також не розумію, до чого це взагалі? У Дзядика в обговореннях не краще
Не розумієте, запитуйте на моїй СО. Якщо це стосується предмета, запитуйте там, де виникло нерозуміння.
  • (наприклад, 1 2 3 Ви назвали СО Helixitta)
Обірвана цитата, напівправда створює хибне враження. Це образа. Я пообіцяв пізніше вікіфікувати свою репліку. Могли почекати, чи запитати. Зараз вона має вигляд:

1 2 3 у Вікіпедії - це
1. СО Helixitta 19:52, 21 лютого (я вилучив дубль),
2. Кнайпа політики 20:19, 21 лютого (яскрава назва перейменована, потім усе обговорення перенесено) та
3. СО Свалява 06:47, 22 лютого

Якщо щось ще незрозуміло, запитуйте.

Прошу вилучити ось так: diff.

І для чого взагалі це на ВП:ЗПП ?

Це вже не вперше десь створюєте про мене хибне враження. Це вже с. Сподіваюся, що це було несвідомо, Ви не помічали.

Заздалегідь дякую за розуміння.

Юрій Дзядик в) 18:55, 4 березня 2019 (UTC).


Оскільки Ви не вилучили образу у публічному місці (лише приховали її), і не вибачилися за помилки, то зробили це свідомо. Роблю ще одну спробу залагодити конфлікт, може то просто непорозуміння, несвідоме. Як не вийде, маю намір просити захисту.

Ще раз прошу вилучити вказаний текст diff як такий, що містить неправду (цитата спотворює написане мною, причому свідомо, тобто це фальсифікація), образу (спирається на ту цитату як на факт), перехід на обговорення особистості не на моїй СО. У коментарі раджу не писати нічого, що привертає увагу. Я попрошу адмінів приховати мій коментар diff. Потім, якщо не буде Ваших заперечень, я вилучу цей розділ.

Юрій Дзядик в) 11:50, 5 березня 2019 (UTC).

Я образу приховані, так як це потрібно згідно правил. Образи не залишилося. "Також не розумію, до чого це тут взагалі?" - не є образою. Я ніколи не прибираю, не прибираю і не прибиратиму текст ці своїх коментарів, лише приховувати буду. Якщо Вас це образило, то перепрошую. Але коли Ви помітили образу, то просто приховайте її вміст {{образа}} і напишіть мені, що я порушив ВП:НО. Якщо це робиться регулярно, звертайтеся до адмінів. Я все сказав. З повагою, DiMon2711 12:30, 5 березня 2019 (UTC)

Запитання від LearnUkrainian

Дякую за Ваш коментар в обговоренні мене як користувача: "Вітаю. Акаунт у Вікіпедії повинен належати лише одній людині та не може передаватися. Якщо цього не буде негайно виправлено, то його безстроково глобально (у всіх проектах фонду Вікімедіа) заблокують. Сподіваюся на розуміння". Мій екаунт належить тільки мені. Напевне, я зробила щось неправильно, якщо Ви подумали, що він належить декільком людям. Перепрошую--LearnUkrainian (обговорення) 16:10, 5 березня 2019 (UTC)

@LearnUkrainian: цитую Вас: "Ми прислухалися, до зауваг користувача Dimon2711, тому забрали інформацію, яка, на його погляд, може розглядатися як рекламна. Дякуємо за рекомендації". Ви говорите від першої особи в множині. Такої помилки випадково допустити неможливо (в крайньому разі, не так багато). Проте, радує, що Ви взяли моє зауваження до уваги, бо це справді серйозне порушення правил. З повагою, DiMon2711 16:15, 5 березня 2019 (UTC)

Щодо статті Вера Вонг користувача VasylysaWIKI

Вибачте, але не можу з вами погодитись. Віра є українським перекладом імені. Бо Вера-це російський його переклад. І всі україномовні статті містять переклад її імені саме як Віра.

@VasylysaWIKI: В даному Вера - не російське ім'я, а в'єтнамське (чи китайське, не пам'ятаю), тобто переклад неможливий. Імена перекладаються на українську лише від білорусів та росіян. Все. В'єтнам чи Китай туди не входять, тож вона саме Вера. Те, що ім'я співзвучне, не означає, що воно те саме. Користувачка Ата теж претензій ставила, може вона пояснить краще. З повагою, DiMon2711 14:53, 6 березня 2019 (UTC)
Розумію, що китайське ім'я перекладається за системою Палладія. Але якщо слідувати цій системі, її прізвище повинно перекладатися як "Ван".

Тож щодо імені. Ви десь чули ім'я "Вера" з звуком "Е"? звучить неприродньо. Тому мені здається, що можна транслітерацію адаптувати до українських реалій. Тим паче, що такі видання як Укр правда вживають Віра у своїх статтях (https://life.pravda.com.ua/culture/2018/12/16/234716/).

@VasykysaWIKI: а хіба природньо звучить Цзілінь? Мкртчан? Тхімпху? чи взагалі Кот-д'Івуар? Адаптувати імена не можна, це проти всіляких норм української мови. Також правила Вікіпедії пишуть наступне "бажано якомога більше дотримуватися українського правопису". Якщо не згодні керуватися правописом, тоді номінуйте на перейменування, але сумніваюся, що підтримки буде багато.--DiMon2711 15:36, 6 березня 2019 (UTC)

Дмитре, підкажіть, будь ласка, чи це ви вилучили сторінку, яку я редагувала? Ще не зовсім знайома з правилами. Але ця стаття була мною обрана на заході Wiki Gap, і вона була позначена як така, якої немає в укр. вікипедії, але потрібна. Бо витратила вже багато часу на правильну інтерпритацію всіх фактів про Вонг і тому мені незрозуміло чому вона вилучена. І чому ви відповідаєте настільки в негативному ключі? я лише хотіла донести свою думку. І керувалася виключно українським правописом.

@VasylysaWIKI: стаття не вилучена, а перейменована без створення перенаправлення. Тобто тепер вона називається Вера Вонг. Перейменування без перенаправлення можуть робити лише адміністратори та перейменовувач файлів, тобто Ви не зможете користуватися цією функцією, при Ваших перейменуваннях перенаправлення буде створюватися обов'язково. Щодо "негативного ключа", то вибачте, іноді не втримуюся.--DiMon2711 17:09, 6 березня 2019 (UTC)
Dimon2711, ви даремно вилучили перенаправлення Вонг, Віра. Форма транслітерації у ньому, можливо, і не є правильною, але абсолютно хибною її назвати неможливо, оскільки є україномовні біль-менш пристойні джерела (https://life.pravda.com.ua/culture/2018/12/16/234716/) які наводять саме таке написання. Це означає, що хоча у джерелі можливо і хибна транслітерація, але все ж така практика вжитку існує, а значить має існувати перенаправлення з дещо хибної форми на більш правильну. В цьому суть перенаправлень — задати різні форми назви статті, щоб користувачі могли знайти необхідну статтю навіть при дещо хибному пошуку. --VoidWanderer (обговорення) 17:26, 6 березня 2019 (UTC)
@VoidWanderer: перенаправлення Віра Вонг уже існує. А Вонг, Віра точно порушує правила. У такому разі потрібні перенаправлення Джолі, Анджеліна; Перрі, Люк; Енністон, Дженніфер. Я спочатку також так називав статті, але екс-адмін Jphwra перейменовувач без створення перенаправлення, тому я так і роблю. Хоча я можу чогось не знати і буду радий, якщо Ви мені розкадете, де я не правий. З повагою, DiMon2711 17:35, 6 березня 2019 (UTC)
Я писав про перенаправлення Вонг, Віра. Те, що хтось щось робив, не є абсолютно гарантією, він робив це правильно. Пояснення про перенаправлення навів вище. --VoidWanderer (обговорення) 17:37, 6 березня 2019 (UTC)

Дякую вам. І вибачте, що не погоджувалась з вашими правками.

Щодо статті Сергеєва Ганна Геннадіївна користувача {{subst:Семен Яровий 1}}

Добрий день чому ви поставили на видалення мою статтю. а саме вона відповідає критеріям значимості в розділі Діячі мистецтва- Додаткові критерії пункту 6 Митці, чия творчість (концерти, виставки, публікації тощо) була висвітлена у ЗМІ, інтернет-виданнях; https://old.tv.sumy.ua/u-sumah-pokazaly-kartyny-do-140-richchya-vid-dnya-narodzhennya-o-olesya/ http://rama.com.ua/tsvetochnyiy-ray/ http://sumdu.edu.ua/ru/ru-news/3451-v-sumgu-rastsvel-sad-anny-sergeevo.html http://www.shans.com.ua/?m=nr&id=45624&in=410 є ще довідники але я не найшов в онлайн формі ВСТАВТЕ СЮДИ ВАШ ТЕКСТ --Sem (обговорення) 19:38, 6 березня 2019 (UTC)

Виключення

YesТак Зроблено--Стефанко1982 (обговорення) 19:02, 8 березня 2019 (UTC)

@Стефанко1982: Дякую!--DiMon2711 19:04, 8 березня 2019 (UTC)
Це старий вандал, що періодично нападає на сторінку ВП:ЗА та сторінки адмінів. Видалити користувача я не маю технічних прав. А писати до стюартів не хочу, бо воно мене не зачіпає, лише смішить.--Стефанко1982 (обговорення) 19:09, 8 березня 2019 (UTC)
@С ефанко1982: я зазвичай коли заходжу на створення/редагування сторінки заблокованого користувача бачу напис "цього користувача заблоковано на скількись кимось чомусь", а тут не побачив. Я мав на увазі безстроково блокувати, а виявилось, що вже заблоковано. З повагою, DiMon2711 19:12, 8 березня 2019 (UTC)

Жіночий футбол

Доброї ночі! Чи будете ви брати участь у тижні. Цікаво буде, якщо візьмите. Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Тиждень жіночого футболу — Ось цей тиждень. --Богданыч (обговорення) 22:10, 11 березня 2019 (UTC)

19:29, 11 березня 2019 (UTC)

Запитання від Pfclviv2019

Чому необхідно вилучити сторінку ПФК«Львів»?--Pfclviv2019 (обговорення) 16:26, 13 березня 2019 (UTC)

@Pfclviv2019: бо вже є стаття Львів (футбольний клуб)--DiMon2711 16:28, 13 березня 2019 (UTC)
Адміністрація клубу ПФК«Львів» вимагає створити нову сторінку як субсторінка оскільки клуб отримав нову правову форму (ПФК).
А я вимагаю дотримання правил. Статтю може бути максимум перейменовано, але з обговоренням--DiMon2711 16:35, 13 березня 2019 (UTC)

Вилучення

Вітаю! Не забувайте, будь-ласка, про комунікацію з дописувачами. Я маю на увазі номінації на вилучення, в тому числі швидке. Не забувайте повідомляти про це авторів, зокрема додавайте на їх СО відповідні шаблони. З повагою, --Mcoffsky (обговорення) 11:56, 15 березня 2019 (UTC)

@Mcoffsky: в мене дуже заповнений графік, тому я не завжди можу це зробити. Також зазвичай це нічого не дає. Але буду старатись. З повагою, DiMon2711 12:44, 15 березня 2019 (UTC)

Конкурс WikiGap Challenge

Вітаю! Запрошую взяти учать у міжнародному конкурсі WikiGap-виклик, метою якого є покращення висвітлення жінок у Вікіпедії. Конкурс триває з 8 березня по 8 квітня 2019, щоб взяти участь, вам потрібно зареєструватись у розділі Учасники. Пропоновані до створення статті можна переглянути тут. Переможці марафону отримають призи від Вікімедіа Швеція. --Tespaer (обговорення) 23:24, 15 березня 2019 (UTC)

Права і таке інше

Салют! Ви вже вкотре перейменовуєте Володимира Стерлігова, але досі якось не вийшло. Ви впевнені, що треба подаватися на адміна?) --Fessor (обговорення) 11:23, 17 березня 2019 (UTC)

@Fessor: Я часто плутаюся із по-батьковими та енциклопедичним порядком. Може, колись дойде. Але я впевнений, що він Володимир і що прізвище Стерлігов. І, зрештою, адмінробота не в цьому полягає. Наразі я їх потребую для перенесення прихованих фільтрів на Вікімандри.--DiMon2711 11:27, 17 березня 2019 (UTC)

Вікізустріч у Вінниці, 21 березня

Запрошую взяти участь у вікізустрічі, яка відбудеться 21 березня 2019 року у Вінниці, неподалік Водонапорної вежі з 17-00 до 21-00. Детальна інформація за посиланням Вікіпедія:Вікізустрічі#Вінниця,_21_березня, більш оперативна у Фейсбук. --Користувач:Yakudza

19:44, 18 березня 2019 (UTC)

Дивак Євдокія Василівна

Вітаю! Написав автору. Поки чекаю реакції. --Mcoffsky (обговорення) 20:31, 18 березня 2019 (UTC)

Та ж історія з цією статтею. Не поспішайте, будь ласка! --Mcoffsky (обговорення) 20:33, 18 березня 2019 (UTC)
@Mcoffsky: лбдина створила статтю і одразу стерла. Тобто вона хоче її вилучити і думає, що Ctrl+A+Delete видаляє. Скоріше всього так. Інших причин так робити я не бачу.--DiMon2711 20:33, 18 березня 2019 (UTC)
Поки Ви тут можете вилучити Двокрапка у безсполучниковому складному реченні як неенциклопедичну статтю і пояснити користувачу про Вікіпідручник. Я про Вікіпідручник нічого не знаю, тому прошу Вас. Дякую!--DiMon2711 20:36, 18 березня 2019 (UTC)
Може, то була реакція на мою репліку на СО автора, не знаю. --Mcoffsky (обговорення) 20:41, 18 березня 2019 (UTC)
Щось увечері пожвавились новачки. Може домашнє завдання виконують? ) --Mcoffsky (обговорення) 20:46, 18 березня 2019 (UTC)

Перейменування без перенаправлення

Вітаю. Коли перейменовуєте щось без залишення перенаправлення, то дивіться посилання на попередню назву, особливо для файлів. Приклад Файл:Будянський Василь Іванович.jpg. Це бажано робити і тоді, коли залишається перенаправлення. --Basio (обговорення) 08:36, 21 березня 2019 (UTC)

@Basio: у ВП:ПЙФ було написано, що посилання виправляються автоматично.--DiMon2711 08:47, 21 березня 2019 (UTC)
Але працює бот, який вилучає посилання на неіснуючі файли, що було і зроблено у статті. --Basio (обговорення) 08:58, 21 березня 2019 (UTC)

Шаблон перекладаю у статті Список резолюцій Ради Безпеки ООН від 2301 до 2400

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Список резолюцій Ради Безпеки ООН від 2301 до 2400 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{перекладаю}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 02:11, 22 березня 2019 (UTC)

Тренінг для бібліотекарів

Вітаю! Завтра (чи точніше вже сьогодні) в Вінницькому медуніверситеті проводимо тренінг для бібліотекарів. Якщо є бажання і можливість, то пишіть та підходьте. --visem (обговорення) 23:06, 22 березня 2019 (UTC)

Про АП

У статті Любовь спасёт мир (пісня) порушення АП не усунуте. --Basio (обговорення) 18:17, 23 березня 2019 (UTC)

@Basio: усе, що я поки знайшов, це https://music-music.fandom.com/ru/wiki/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%8C_%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%91%D1%82_%D0%BC%D0%B8%D1%80. Але у мене є сумніви, що це рувікіпедисти скопіювали звідти. Радше це вони скопіювали з рувікі, бо там аж надто багато слів "Вики". Зараз ще пошукаю.--DiMon2711 18:27, 23 березня 2019 (UTC)
Як зміг, так і почистив. Дещо перефразував, а дещо вилучив. Піду ставити претензії до рувікі.--DiMon2711 18:35, 23 березня 2019 (UTC)
ВП:Переклад#Дотримання авторського права друга частина --Basio (обговорення) 18:39, 23 березня 2019 (UTC)
Читав до цього, але не дуже зрозумів, що мається на увазі. І я не використовував інструмент перекладу вмісту. Якщо ж Ви про те, що потрібно на СО поставити {{перекладена стаття}}, то YesТак Зроблено--DiMon2711 18:43, 23 березня 2019 (UTC)
А номер версії? --Basio (обговорення) 18:50, 23 березня 2019 (UTC)
1) можете це не обов'язково. Тобто можливість дії це не її обов'язковість. Я б сказав прогалина в правилі. Це потребує перефразування. Наприклад, "Замість поля «Опис змін» можна скористатись шаблоном {{Перекладена стаття}}, який слід додати на сторінку обговорення та зазначити в ньому назву статті, мовний розділ та версію." 2) для чого видаляти текст зі статті? Навіть якщо це фендом вікі... вона має ту ж ліцензію та й написана 2018 році, а стаття в рувікі в 2011.--『  』 Обг. 12:59, 24 березня 2019 (UTC)
@AlexKozur: я вже зовсім заплутався. То порушення АП стосувалося шаблону перекладена стаття? А текст вилучати не потрібно було? Чи як? Дякую!--DiMon2711 13:04, 24 березня 2019 (UTC)
я не знайшов версії опубліковані раніше 2011 року, можливо Basio знайшов, я не знаю цього.--『  』 Обг. 13:24, 24 березня 2019 (UTC)

ВП:НПН

Привіт! Я ціную Ваш внесок патрульного. Ви багато зробили у боротьбі з вандалізмом. Але Ваш темперамент трішки Вам заважає у цій справі. Особливо будьте лояльнішими до новачків. Прочитайте настанову Вікіпедія:Не прискіпуйтесь до новачків. Коли новачок створює свою першу статтю, а на нього занадто напосідають, це, у більшості, відбиває бажання продовжувати писати. А це не йде на користь Вікіпедії. Часто варто допомогти новачку. Розумію, що це марудна справа. Багато новачків заходять у Вікіпедію, щоб створити одну поганеньку статтю, бо таке завдання дав викладач або начальник. Але бувають і приємні випадки. Принаймі цього року мені вдалося допомогти двом користувачам. Прошу Вас, будьте лояльнішими, і не робіть поспішних вчинків. Дякую за увагу.--Стефанко1982 (обговорення) 06:19, 24 березня 2019 (UTC)

Вітаю. Я незабаром перестану слідкувати за новими сторінками, бо це вже робить Mcoffsky. Але не задати запитання я не можу. Ви справді вважаєте перейменування та мої перші 2 репліки на СО Волос Христина1 мордуванням? Чи це все-таки репліка Миколи, де він натиснув капс-лок і повставляв знаки оклику і погрозив обмеженням її вивела? З повагою--DiMon2711 09:08, 24 березня 2019 (UTC)
@Стефанко1982:--DiMon2711 09:08, 24 березня 2019 (UTC)
Привіт! Моє звернення стосується не лише статті Людвік Цвіклінський. Я щодо інших випадків. Ви, наприклад, ставили шаблон на швидке вилучення через декілька хвилин після створення статей новачками. Новачки не знають що потрібно ставити шаблон {{пишу}}, не знають правил оформлення тощо. Якщо Ви взялися за цю справу патрулювання нових статей, то варто допомагати новачкам. Акуратно і терпеливо пояснювати. Спостерігати за їхніми статтями. А вже через деяких час, без їхньої реакції можна вирішувати, що робити з їхнім внеском. Як я писав вище, це справа невдячна, бо багато новачків не йдуть на контакт. Це моя позиція, бо і я колись був зеленим і якби не терпелива допомога декількох користувачів, я б не знаю чи зараз редагував у Вікіпедії. Порада: не знаю Вашого характеру і темпераменту, але постарайтеся бути менш поспішними. Дякую.--Стефанко1982 (обговорення) 09:28, 24 березня 2019 (UTC)
Щодо Цвіклінського: перейменовування у канонічний порядок правильне, а ось з ім'ям та прізвищем Ви не розібралися. Кожен має право на помилку, не варто боятися визнати її. Тепер поставте себе на місце новачка. Коли він щось написав, а тут хтось починає змінювати, ставити шаблони, що вказують на погану, неякісну статтю. Більшість новачків скаже: а ну його в баню з вашою Вікіпедією, пишіть її самі. Тому варто, можливо, написати користувачу, щоб він сам виправляв помилки. Така моя думка. --Стефанко1982 (обговорення) 09:37, 24 березня 2019 (UTC)

@Стефанко1982: ще раз вітаю. Дякую за Ваш відгук, і я помилку визнаю. Але зараз попрошу Вас мені детально пояснити мої помилки в адмініструванні на Вікімандрах. На це звернули увагу багато користувачів, особливо про це пишуть та будуть писати на моїй заявці на права адміна інтерфейсу на Вікімандрах. Тому, поки не пізно, прошу мені нормально спокійно пояснити, якщо, звісно, матимете на те час. Дякую!--DiMon2711 21:08, 25 березня 2019 (UTC)

Патрулювання

До речі, під час патрулювання інколи використовую такий інструмент — wikistream. Спробуйте, якщо ще не пробували. Зручно, бо бачиш правки анонімів, і це допомагає у боротьбі з вандалізмами.--Стефанко1982 (обговорення) 15:56, 24 березня 2019 (UTC)

Є ВП:Huggle. І ВП:Sweep-Net, але в мене він закривається. Можливо скоро буде en:WP:Twinkle. А взагалі потрібно оновити Довідка:Інструменти--『  』 Обг. 16:12, 24 березня 2019 (UTC)
@AlexKozur:. Дякую. Я ніколи цими додатками не цікавився. При нагоді теж спробую.--Стефанко1982 (обговорення) 16:25, 24 березня 2019 (UTC)
@AlexKozur та Стефанко1982: дякую!--DiMon2711 16:54, 24 березня 2019 (UTC)

Перейменування

Добридень! Коли буде час, будь ласка, перейменуйте без редиректу такі сторінки: Президентські вибори в Казахській РСР 1991, Президентские выборы в Казахстане (1999), Президентские выборы в Казахстане (2005), Президентські вибори в Казахстані 2020. Наперед дякую. --Рассилон 09:06, 25 березня 2019 (UTC)

@Рассилон: yellow tickТак Частково зроблено, бо не розумію, що не так із першим та останнім.--DiMon2711 09:44, 25 березня 2019 (UTC)
Хіба уточнення року не в дужках має бути? --Рассилон 10:07, 25 березня 2019 (UTC)
Вікіпедія:Кнайпа (допомога)#Вибори --『  』 Обг. 10:13, 25 березня 2019 (UTC)
@AlexKozur та Dimon2711: Якщо такий консенсус, то гаразд, хай решта лишається як є. --Рассилон 10:26, 25 березня 2019 (UTC)

Стаття: Орлюк Петро Оксентійович

Чому ви подали заявку на видалення?--Skrahlivka2019 (обговорення) 10:49, 25 березня 2019 (UTC)

Усе написано на Обговорення користувача:Skrahlivka2019--DiMon2711 10:52, 25 березня 2019 (UTC)

Перейменування Зее, Зеє → Зе

Я не зрозумів на якій підставі Ви робите перейменування такого типу, та й ще без залишення перенаправлення. --Basio (обговорення) 14:30, 25 березня 2019 (UTC)

Довідка:Німецько-українська практична транскрипція. А щодо перенаправлень, то спочатку вважав це ОД, але потім зрозумів, що воно таким не є.--DiMon2711 14:32, 25 березня 2019 (UTC)
По-перше довідка не затверджена, по-друге основою є правопис, по-третє для власних перевагу має усталений вид. Ви впевнені, що це так виконується? --Basio (обговорення) 14:51, 25 березня 2019 (UTC)
У правописі ні слова про це. Також будь-яка людина, яка знає німецьку хочаб на елементарному рівні знає, що -ee читається як звичайне -е. Звідки -еє? Це все поперейменовував Andrii Kurilov, вказавши практичну транскрипцію, але, як бачимо, вона не на його боці.--DiMon2711 14:54, 25 березня 2019 (UTC)
Чому Зеєловські висоти, а не Зеловські? Основа одна. --Basio (обговорення) 14:58, 25 березня 2019 (UTC)
У нас такої статті немає, але вона є р рувікі. Судячи з того, що росіяни завжди передають ее як е + мій пошук в інтернеті, то це усталена назва або виняток.--DiMon2711 15:18, 25 березня 2019 (UTC)
Багато статей про німецькі міста створені ботом, назви вибиралися транскрипцією, не враховувалися усталені, тому не можна все підряд перейменовувати. --Basio (обговорення) 15:33, 25 березня 2019 (UTC)

18:05, 25 березня 2019 (UTC)

Попередження

Вітаю! Прошу утримуватись від образ користувачів! А саме, ви називаєте доробок користувача "безглуздям", що суперечить ВП:НО ред. № 24735830Alex Khimich 18:49, 25 березня 2019 (UTC)

@Alex Khimich: а де Ви там слово "безглуздя" побачили? Я назвав лише назву Гаяна адекватною.--DiMon2711 18:51, 25 березня 2019 (UTC)
Ага, тепер бачу, вибачте.--DiMon2711 18:53, 25 березня 2019 (UTC)
"пройтися ботом і повиправляти це безглуздя" само написалось? Себто, він пише "безглуздя". Вибачайте, але тут Ви не праві. Можна це було сказати інакше, без зайвого флейму. — Alex Khimich 18:55, 25 березня 2019 (UTC)
  • Сторінку ВП:ЗА поки ще мають привілей модерувати адміністратори, інакше там буде каша. Ще раз повторюсь: у Вас була образа іншого користувача, а у нього критика у Вашу адресу. Якщо хочете, щоб Вам допомогли, не порушуйте правил самі. — Alex Khimich 19:04, 25 березня 2019 (UTC)

Про коментар Mykola Swarnyk у ваш бік і його оцінку

Доброї ночі.

Коментар пана Mykola Swarnyk у ваш бік ред. № 24723349, який ви закривали ред. № 24723364 шаблоном, не є персональним випадом.

Персональними випадами є ті, в яких об'єктом нападу стає особистість. Тобто, коли атакують особисті риси, характеристики, атрибути людини. Коли починають лізти у приватне життя людини чи вигадувати його, якщо не можуть залізти.

Протилежністю персональних випадів є конструктивна критика. Різниця між ними полягає у тому, що об'єктом конструктивної критики стають дії (поведінка) людини. Між цими двома видами «нападу» — прірва. По-перше, дії людини є дещо відстороненими від самої людини, і критика дій не означає, що хтось щось має проти самої людини (вас, наприклад) як особистості. По-друге, дії і поведінка людини цілком залежать від її волі, і можуть бути скореговані, на відміну від якихось особистих рис і атрибутів, які для кожної людини є незмінною даністю, і, також, які до редагування Вікіпедії не мають ніякого відношення.

Розрізняйте ці речі. Сподіваюся, це допоможе спокійніше ставитися до подій навколо, --VoidWanderer (обговорення) 22:27, 25 березня 2019 (UTC)

пояснення

Є бажання щоб остаточно вбити в мене бажання редагувати Вікіпедію, то вперед. А відносно червноих посилань, то мій принцип такий спочатку стаття, а потім вікіфікація. Треба знати принципи старожилів перш ніж лізти в статті і головне на їх СО з незрозуміліми випадами. --Jphwra (обговорення) 17:56, 26 березня 2019 (UTC)

Випадів нема. Але мої принципи, це більше червоних посилань. Саме вони спонукають до написання статей. Їх майже немає у рувікі та англвікі, але це тому, що у них кілька мільйонів статей. Але забирати у Вас бажання я також не хочу. Редагуйте як хочете.--DiMon2711 17:58, 26 березня 2019 (UTC)
Вони не до чого не спонукають з мого досвіду тож лишається моя версія, а не аноніма. --Jphwra (обговорення) 17:59, 26 березня 2019 (UTC)

Рік Рипін

Доброго дня. Чи не могли б ви пояснити, чому ви змінили у статті місце народження з коментарем "навза французька, тому Блермор, а не Блеймур"? Ви б пошуком скористувались, Альберта англомовна (в основному) провінція, а назва Blairmore -- шотландська, а не французька. Ще й війну редагувань влаштували--Divega (обговорення) 18:15, 26 березня 2019 (UTC)

@Divega: Ну то може самі пошуком скористаєтесь? Дуже багато сайтів до населеного пункту в Альберті вживають саме Брермор. Натомість для Блеймур є лише Юніанпедія, яка увесь текст копіює з Вікіпедії.--DiMon2711 18:23, 26 березня 2019 (UTC)
Ви зараз перекладом займаєтесь статті Blairmore і навіть дизамбіг переклали. Ви хоч глянули, що інші статті про два шотландські села, назви яких походять з шотландської гельської Am Blàr Mòr (Ам Блер Мо(у)р, або якось так).--Divega (обговорення) 18:32, 26 березня 2019 (UTC)
@Divega: якщо Ви впевнені, що я помилився, то прошу Вас виправити це. Я не знайшов інтервікі, тому одразу так. А оскільки то села, то джерел годі й шукати. Тому я потенційно міг допуститися помилки. Тоді перепрошую і прошу Вас виправити, а я потім поперейменовую без перенаправлень і розділю на окремі дизамбіги, якщо буде сенс. Дякую!--DiMon2711 18:37, 26 березня 2019 (UTC)
коли визначитись з назвою, це все-таки англомовна назва як зазначив вище колега Divega, то потім прошу внести і відповідні зміни до статті про Ріка. --Jphwra (обговорення) 18:40, 26 березня 2019 (UTC)
@Jphwra: Блермор (Альберта) однозначно Блермор, бо джерел більше (точніше, вони є)--DiMon2711 18:41, 26 березня 2019 (UTC)
зміни до статті за вами. Бо ще будуть питання. Тому я лишив в чорному на всяк випадок. До слова можете звернутись до Сварника він проживає в Канаді. --Jphwra (обговорення) 18:44, 26 березня 2019 (UTC)
Я писав не стосовно назви, а аргументації. Ви перевіряйте, перш ніж перейменовувати, бо виглядає все як просто розв'язана війна редагувань без розуміння предмети заради самої війни. Оскільки ви це розпочали, то маєте і надати аргументи. Так як вихідна мова - шотландська, то тут треба бути особливо обережним, бо можна згадати письменника Крайтона (Crichton)--Divega (обговорення) 18:46, 26 березня 2019 (UTC)
@Divega: а де була війна редагувань щодо Блермора? Вона була щодо червоних посилань, але я все-таки більше схиляюсь до того, щоб автор (або людина, яка написала значну частину тексту) статті вирішував(ла), як її оформляти, якщо це не порушує правил, звісно.--DiMon2711 19:01, 26 березня 2019 (UTC)
Постарався знайти хоча б когось, хто володіє шотландською у нас та у рувікі. Але у нас такої категорії нема, а в рувікі вони усі багато років неактивні. Тому пішов шукати правила читання шотландської, але і ті не знайшов. Тому це, на даний момент, безвихідна ситуація. А щодо Сварника, то він тут мало чим допоможе, адже села знаходяться у Шотландії. Пошук користувачів з Шотландії також мало що дав, адже ті користувачі малоактивні.--DiMon2711 19:12, 26 березня 2019 (UTC)
Доброго дня! Шотл. Анг.. Звідки "й" в слові "care" взялося я хз. Далі думайте.--『  』 Обг. 21:21, 27 березня 2019 (UTC)
Оце ось:
Виглядає, як війна редагувань. Якщо 2 рази вашу зміну скасували, то варто піти на СО і пояснити свою позицію. Якщо реакції не було (і не тому, що користувач сьогодні не заходив на Вікі) і ви спробували зміну знову (з коментарем), а вона була вікинута -- тоді звертатись до адмінів, a не продовжувати відкидання без детальних пояснень (вони ще й помилкові були)..--Divega (обговорення) 06:04, 28 березня 2019 (UTC)
@Divega: подивіться історію СО Jphwra. Я звертався, але він очистив.--DiMon2711 09:02, 28 березня 2019 (UTC)
Поки бачу таке (СТ - стаття, СО - сторінка обговорення):
Я ж написав - пояснити позицію. Фрази "відкочувати такі редагування Ви не маєте права" -- це більше погрози. Замість залучення третьої сторони (після більше, як двох відкочувань/скасувань) ви почали відкочувати у статті (так, скасування у такому випадку нічим не відрізняється від відкочування за дією, 2 кнопки замість однієї натиснути не велика проблема), що вже є війною, хоча і велась на двох сторінках одразу (стаття та СО), тож не така очевидна. Окрім того, ви вже звертались у вигляді "Ви взагалі в вікіпедії чи ні?", "це починає діставати" і роздавали накази. Тут не армія, ви не вищі за статусом та ще й неввічливі.--Divega (обговорення) 09:39, 28 березня 2019 (UTC)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── може досить вигадувати? Ви спершу б рощібралися, а то мене у неіснуючій війні на СО звинуватили. Я скасовував його репагування на СО? А щодо ввічливості, то прошу Вас ознайомитися із тим піврічним конфліктом краще.--DiMon2711 09:54, 28 березня 2019 (UTC)

Ще раз уважно прочитайте, що я написав -- Jphwra відкочував ваші коментарі на СО, натомість ви вирішили відкочувати його у статті. Це війна редагувань, розтягнута на декілька сторінок. І якщо у вас вже був конфлікт -- це ще один аргумент за залучення третьої сторони та точно не привід командувати іншими. Неввічливість інших -- не виправдання вашої неввічливості.--Divega (обговорення) 10:43, 28 березня 2019 (UTC)

AbubaAbu

@Alex Khimich: вітаю. Ви заблокували користувача AbubaAbu. Нік схожий на AbuAbuba. А тепер гляньте сюди. Якщо Ви раптом не зрозуміли натяку, то я тепер не можу редагувати. Тому прошу надати мені прапорець виключення з ІР-блокування, а AbubaAbu заблокувати довічно, як обхід безстрокового блокування. Дякую!--DiMon2711 21:04, 28 березня 2019 (UTC)

@Nina Shenturk та Стефанко1982:--DiMon2711 21:46, 28 березня 2019 (UTC)
@VoidWanderer, Basio та AlexKozur:--DiMon2711 22:18, 28 березня 2019 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Heathens

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Heathens був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:28, 29 березня 2019 (UTC)