Singin' In The Lane

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Серія «Сімпсонів»
«Співаючи на доріжці»
англ. Singin' In The Lane
«Кегльмани» дивуються багатіям
«Кегльмани» дивуються багатіям
«Кегльмани» дивуються багатіям
Сезон № 29
Серія № 625
Перший показ 19 листопада 2017
Сценарій Раян Кох
Режисер(и) Майкл Полчіно
Виконавчий продюсер Ел Джін
Код виробника WABF21
Особливості серії
Політ у заставці Зі стіни з бульбашок, вилітає логотип «The Shrimpsons» (укр. «Рибсони»), і Блінкі пропливає поруч
Напис на дошці «Ми не живемо у власній сечі» (англ. «We do not live in our own pee»)
Сцена на дивані Підводна тематична версія стандартної вступної заставки з персонажами у ролі морських істот. Коли сім'я Рибсонів припливає до дивана, їх зачеплює Нед і кладе у клітку. Гомер каже: «Нарешті вдома», однак виявляється, що у клітці також є креветки.
Хронологія
Попередня Наступна
The Old Blue Mayor She Ain't What She Used to Be Mr. Lisa's Opus
Сезон 29
Список серій

«Singin' In The Lane» (укр. «Співаючи на доріжці») — сьома серія двадцять дев'ятого сезону мультсеріалу «Сімпсони», прем'єра якої відбулась 19 листопада 2017 року у США на телеканалі «Fox».

Сюжет[ред. | ред. код]

Сім'я насолоджується вечерею, але містер Бернс дзвонить Гомерові, щоб запросити на баскетбольну гру. Гомер приймає пропозицію, бажаючи привести своїх друзів. У таверні Мо Гомер запрошує Ленні, Карла та Барні, але виключає Мо, оскільки у Гомера є лише чотири квитки. Мо засмучується.

Повернувшись до таверни після гри, сумний Гомер та його друзі вирішили відновити команду з боулінгу «Кегльманів» (англ. «Pin Pals»). Однак, у Мо травма пальця, тож він стає тренером. Вони одразу стають успішними та виграють турнір, який відправляє їх на національний фінали у столиці, де грають у вишуканий боулінгу.

Їхні суперники, Трейдери, хоч і програли перший тур, задираючись до людей, включно з Мо та до іншої команди «Crunchers». Щоб зупинити їхні знущання, вони роблять ставку — якщо виграють Трейдери, вони виграють таверну Мо, який повинен тоді змінити своє ім'я; якщо ж виграють «Кегльмани», Мо отримає щось, що можуть дати тільки багатії. Для помсти Ліса підбурює команду «Crunchers», щоб знайти слабкі місця Трейдерів. Тим часом Барт пробує жваве багате життя і вважає, що гроші — це все.

Перед фінальним раундом Мо настоює на тому, щоб Барні не пив. Однак, Трейдери використовують це, і роблять його п'яним, щоб він програв гру. Ліса і «Ботани» змушують Трейдерів почуватися погано щодо власних слабкостей. Коли Барт від імені Трейдерів не може помститися сестрі, він примиряється з нею.

Щоб виграти, Гомеру потрібно зробити три страйки поспіль. У цей час Мо уявляє, що своє нове життя у Франції, якщо він програє. Мо намагається зупинити Гомера від удару, але не вдається, і «Кегльмани» виграють національний фінал.

Відчуваючи себе знехтуваним власними друзями за те, що він був поганим тренером, депресивний Мо повертається до таверни, де його друзі підготували сюрприз. Вони кажуть, що все ще є командою та його друзями. Оскільки вони виграли, «Кегльмани» отримають те, що може дати лише багатій — досвід з невагомістю.

Ставлення критиків і глядачів[ред. | ред. код]

Під час прем'єри серію переглянули 2,67 млн осіб з рейтингом 1.1, що зробило її найпопулярнішим шоу на каналі «Fox» тієї ночі[1].

Денніс Перкінс з «The A.V. Club» дав серії оцінку C+, сказавши:

Незважаючи на те, що серія не має чіткої мети, вона може приносити задоволення. Епізод виглядає особливо яскраво і чітко, а різні локації та уніформа надають візуалізації привабливу життєву силу… З точки зору «переробок» [сюжету], повірте, що «Singin' In The Lane» — це не кам'яний облом… Натомість — це відродження, просто надто малоефективне, щоб справити хоч якесь велике враження, що, саме по собі, не втішає[2].

Згідно з голосуванням на сайті The NoHomers Club більшість фанатів оцінили серію на 1/5 і 2/5 із середньою оцінкою 2,25/5[3]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.19.2017 | Showbuzz Daily. www.showbuzzdaily.com. Архів оригіналу за 21 листопада 2017. Процитовано 20 липня 2020.
  2. The Simpsons disappointingly resets another classic episode. The A.V. Club (англ.). Архів оригіналу за 9 листопада 2020. Процитовано 20 липня 2020.
  3. Rate & Review: "Singin' in the Lane" (WABF21). The No Homers Club (англ.). 19 листопада 2017. Процитовано 31 липня 2023.

Посилання[ред. | ред. код]