Обговорення користувача:Микола Василечко/2017 — листопад-грудень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Архів обговорення

2007—2012: 2007—2012
2013: 2013
2014: січень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень
2015: січень-лютий, березень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень
2016: січень-лютий, березень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень
2017: січень-лютий, березень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень

Вітаю

з днем постання ЗУНР! --Л. Панасюк (обговорення) 06:49, 1 листопада 2017 (UTC)

Дякую! Навзаєм!. --Микола Василечко (обговорення) 07:47, 1 листопада 2017 (UTC)

?

1, 2.--Максим Огородник (обговорення) 15:05, 1 листопада 2017 (UTC)

Тут усі відповіді. --Микола Василечко (обговорення) 15:51, 1 листопада 2017 (UTC)
Чергування У—В?--Максим Огородник (обговорення) 15:54, 1 листопада 2017 (UTC)
Не тільки. --Микола Василечко (обговорення) 15:56, 1 листопада 2017 (UTC)
@Микола Василечко: Давайте, домовимося. Я виправляю, ваші тех помилки, а ви мої правописні.--Максим Огородник (обговорення) 17:00, 1 листопада 2017 (UTC)
Я більше не виправляю чужих помилок. А ти й без того відпатрулював не тільки всі свої статті з численними помилками, а й усі статті про села Чортківського району та десятки, а, може, вже й сотні статей з помилками не тільки правопису, а й фактологічні. А я свої технічні помилки рано чи пізно побачу і виправлю. А як хтось інший побачить і виправить, дякую всім. --Микола Василечко (обговорення) 17:21, 1 листопада 2017 (UTC)
Добрий вечір! Прочитав, про вашу біду і що хочу сказати: коли відновите, усі фото, одразу закидайте, на файлообмінник MEGA. Тут, дають 50 гіга байт безкоштовно.--Максим Огородник (обговорення) 19:08, 5 листопада 2017 (UTC)
50 гігабайт для мене — смішна величина, бо в мене вже давно все виміряється терабайтами. Але нема такої біди, щоб на добре не вийшло. --Микола Василечко (обговорення) 21:32, 5 листопада 2017 (UTC)
Вітаю, з відновленням знимок! Але, раджу використовувати і цей сервіс, що я вище написав.--Максим Огородник (обговорення) 18:18, 6 листопада 2017 (UTC)
Дякую за вітання, друже, але ти зрозумій, що для мене 50 гігабайтів — дуже мало: треба як мінімум 40 разів (!) по 50 гігабайтів! Мені що, 40 акаунтів там створити? Простіше замовити платний гугль-диск, а ще краще купити додатковий вінчестер. --Микола Василечко (обговорення) 18:29, 6 листопада 2017 (UTC)
Можливо, ми відновимо дружбу на Фейсбуці? Думаю, ми уже знайомі, адже бачилися в училищі.--Максим Огородник (обговорення) 18:23, 6 листопада 2017 (UTC)
Думаю, що — ні. І не набридай, до речі, журналістам «Вільного життя», то тобі не «Голос народу»...
Ну хоча б розблокуйте, мене.--Максим Огородник (обговорення) 04:52, 7 листопада 2017 (UTC)

Попередження

Вітаю. Сторінки ВП:ВИЛ призначені для обговорення вилучення статей (значимості, відповідності їх вмісту правилам тощо). Вони ніяк не призначені обговоренню дій користувачів, зокрема адміністраторів, зокрема дій, що відбувалися 3 роки тому. Якщо у Вас є претензії до користувача, обговоріть їх на його СО, у разі незнаходження консенсусу з адміністратором Ви можете як крайній захід звернутися до Арбітражного комітету або номінувати його на позбавлення прав на ВП:ЗППА. Вкрай здивований, що досвідченому користувачу потрібно це пояснювати. Крім того, ред. № 21371436 звинувачення на кшталт Для цього адміністратора є нормою вилучати сторінки, в яких висвітлюється боротьба українців та інших народів проти Московії, що базується на одному Вашому особистому трактуванні одного інциденту трирічної давнини, є грубим порушенням ВП:НО: по суті, безпідставне узагальнене звинувачення користувача під час війни в сприянні ворогу. Це неприпустимо й не має повторитися більше, нехай це буде перше й останнє таке попередження. Сподіваюсь на Ваше розуміння.--Brunei (обговорення) 15:59, 3 листопада 2017 (UTC)

Не на одному й не одного. Але вам це пояснювати марно, самі здогадайтеся, чому. --Микола Василечко (обговорення) 21:05, 4 листопада 2017 (UTC)
Ви навели один. Ніхто не знає, яка класифікація у Вас у голові, користувачі не вміють читати думки. Але Ваше ставлення до користувачів все одно не є темою для тієї сторінки, ані для Вікіпедії в цілому. Ми тут, щоб творити енциклопедію, а не виясняти, як правильно батьківщину любити.--Brunei (обговорення) 11:11, 5 листопада 2017 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Медична фізика

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Медична фізика, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: molphys.univ.kiev.ua/?page_id=1162 http://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/1364/medichna-fizika. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Медична фізика.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Медична фізика, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. 

earwig copyvio detector --Helixitta (ut) 21:12, 5 листопада 2017 (UTC)

а, вибачте, фарменциклопедія то не ви, а іп-автор. Всю статтю треба переписати. --Helixitta (ut) 21:16, 5 листопада 2017 (UTC)
Дефініція, між іншим, є типовою і загальноприйнятою, її ніяк переписати власними словами, бо вийде нісенітниця. --Микола Василечко (обговорення) 21:26, 5 листопада 2017 (UTC)

Роки в Тернополі

Вітаю. Перпрошую, якщо це Вам відомо. Іструмент для роботи з категоріями може суттєво допомогти при наповненні подібних статей. --Олег (обговорення) 23:24, 6 листопада 2017 (UTC)

Вітання! Дякую. Знаю. Просто спочатку статті опрацьовую за категоріями років у Тернополі, паралельно опрацьовую Вікісховище та Вікідані, тому йде повільно. Про осіб доповнюватиму опісля. --Микола Василечко (обговорення) 07:38, 7 листопада 2017 (UTC)

Допомога

Вітаю, а чи не допомогли б ви мені та й усій вікі з ще одним шаблоном? --August (обговорення) 13:04, 12 листопада 2017 (UTC)

Вітання! Конкретизуйте, про який шаблон йдеться. --Микола Василечко (обговорення) 13:07, 12 листопада 2017 (UTC)
У Шаблон:Державний діяч було б добре зменшити рамку яка оточує імя до розмірів самого шрифту, бо те що є зараз трохи криво. Подивіться як виглядає це в укр і рос вікі на прикладі цієї статті Інгвар Ярославич --August (обговорення) 13:40, 12 листопада 2017 (UTC)
Тут я, напевно, не втручатимуся. По-перше, дуже складний шаблон. Треба трохи часу, щоби розібратися в ньому. Але мені видається, що це проблема не в ньому, а в котромусь із підшаблонів, бо всі параметри українського, здається, ідентичні російському. Цей шаблон вже не раз мав проблеми. Зверніться в технічну кнайпу. --Микола Василечко (обговорення) 13:48, 12 листопада 2017 (UTC)
Зрозуміло, дякую за потрачений час:) --August (обговорення) 14:41, 12 листопада 2017 (UTC)

Ще раз про те саме

Миколо, я вам вже пояснював, що адміністратор підводить підсумки саме на підставі обговорення. Ви чомусь протягом здається двох тижнів не реагували на обговорення надання прав патрульного, ніяк не висловлювали свою позицію, а звернулись із претензіями вже після підведення підсумків. В мене склалось враження, що я вам досить вичерпно все пояснив, тим не менше ви на різних сторінка знову й знову пишете якісь незрозумілі речі. Надалі дуже прошу не переслідувати мене із подібними претензіями. --yakudza 23:18, 12 листопада 2017 (UTC)

Я вам співчуваю. Але так треба. --Микола Василечко (обговорення) 08:43, 13 листопада 2017 (UTC)
"П" починається в більш зрілому віці, порівняно з іншими формами, у віці між 30-40 роками. Хворим на цю форму "ш" притаманні специфічні деформації мислення і ставлення до світу та до себе, згідно з якими, головним, визначальним у житті є їх ідеї, думки, судження, оцінки, ними самими придумані закони, котрі психіатри називають надцінними або ідеями-фікс. Оточуючий світ має відповідати цим продуктам їх внутрішнього світу. Вони непохитно впевнені, що усіма можливими засобами, не зважаючи ні на що, світ слід змінювати у відповідності до їх розуміння, а все, що виходить за межі цього розуміння та уявлення, не має права на існування і мусить бути знищеним. На цьому тлі цілком закономірно розвиваються манії величі та переслідування. Справді, з позиції параноїка, він, як автор і носій надцінної ідеї, є величною особистістю. На його думку, в нього маса ворогів, які протидіють утвердженню його надцінної ідеї.-Kossa b (обговорення) 19:34, 17 листопада 2017 (UTC)
Аж тепер я зрозумів! Дякую, що розказав про себе! Тепер усе стало на свої місця. Я тобі співчуваю. Приїжджай до Тернополя, у нашому медичному університеті є гарні спеціалісти на цій кафедрі. Заведу тебе до найкращих спеціалістів. Вони тобі допоможуть. --Микола Василечко (обговорення) 12:02, 19 листопада 2017 (UTC)

Правила!

Перед редагуванням пропоную ознайомитися з правилами. А потім визначити власний обов'язок підпорядковуватися загальним правилам на рівні з іншими.Kossa b (обговорення) 19:36, 17 листопада 2017 (UTC)

Ось ти й читай правила. А найперше правила українського правопису, вікіпедійного стилю та оформлення, а потім будеш свої бзіки показувати! --Микола Василечко (обговорення) 19:38, 17 листопада 2017 (UTC)
Вікіпедія:Війна редагувань (образа вилучена) не стосується?-Kossa b (обговорення) 19:42, 17 листопада 2017 (UTC)
Ти собі ще трохи показися. Подивимося, що з того вийде. --Микола Василечко (обговорення) 19:45, 17 листопада 2017 (UTC)
Я? Показися? Можу підручник з детальним описом хвороби надіслати.-Kossa b (обговорення) 19:51, 17 листопада 2017 (UTC)
Я в медичному університеті працюю, сам тобі можу надіслати будь-який підручник із будь-якої-хвороби! --Микола Василечко (обговорення) 20:26, 17 листопада 2017 (UTC)

Двірник.

Двірник — професія, пов'язана з підтриманням чистоти і порядку у дворі будинку і на вулиці. У минулому — працівник, до обов'язків якого входили обслуговування і охорона багатоквартиного житлового будинку. Двірник або іншими словами прибиральник — необхідна і незамінна професія у справі підтримання чистоти в населенних пунктах.

Визначення за Вікі. Якщо хтось своєї професії цурається, це не підстава щось писати про образи.

Якщо має хтось іншу думку, прошу відредагувати сторінку Двірник, або обговорити це на сторінці обговорення. -Kossa b (обговорення) 19:56, 17 листопада 2017 (UTC)

Я не соромлюся того, але у твоїх репліках — це відверта зневага. --Микола Василечко (обговорення) 20:08, 17 листопада 2017 (UTC)
Зневага? Навпаки, співчуття. Фамільярний двірник, без належної освіти, з нереалізованими амбіціями, манією величі, несприйняттям іншої думки, без родини, в пошуках друзів, заради дружби з деякими написав про них статті в Вікі, сміливий в Інтернеті, не дуже в житті, тихенький на роботі, гомінкий в віртуальному просторі, знаходить відраду в копіпасті кросвордів, псевдопоетичних ляпах про себе та фотографуванні себе і світу на фоні себе, з ознаками важкої психічної хвороби... Такими не можна зневажати.-Kossa b (обговорення) 08:20, 18 листопада 2017 (UTC)

Щодо воєн редагувань

Панове @Микола Василечко та Kossa b:, ваша наполегливість у війнах редагувань та взаємному переслідуванні закінчиться взаємним блокуванням. Ознайомтесь, будь ласка, із Вікіпедія:Війна редагувань і перейдіть, будь ласка, до обговорення розбіжностей на сторінці обговорення статті. --yakudza 22:13, 17 листопада 2017 (UTC)

yakudza, вам, перше ніж писати це, варто б ознайомитися з усією історією, а не тицяти мені сюди цю репліку, особливо з посиланням на на це. Взагалі, я даю вам відвід як адміністратора у цьому питанні, бо ви не можете бути об'єктивним, зважаючи на наші розбіжності щодо правильності ваших дій щодо іншого користувача. --Микола Василечко (обговорення) 22:31, 17 листопада 2017 (UTC)
@Yakudza: Ну що значить "ваша наполегливість"? Людина вважає свою думку єдиновірною, так буває. Людина, вважає себе вище за правила, це діагностується. Людина, розпочала війну правок, не вперше. Людина вважає, що вона може будь-кому тикати, серед людей її професії це не рідкість. Але чому відповідальність за розв'язану не мною не першу війну правок, ви вважаєте, я маю з нею ділити? Я нагадав на сторінці обговорення особи про порушення правил, це не допомогло! Я відкрив обговорення на сторінці обговорення статті і вона досі без відповіді. Тож я впевнений, що дію за правилами.

-Kossa b (обговорення) 07:35, 18 листопада 2017 (UTC)

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Прийміть вітання з Новим роком та Різдвяними святами! Вітаю з роком нових надій, нових можливостей та нових звершень. Прийміть щиру вдячність за вашу працю на цьому проекті і внесок до нашої Вікіпедії, він не залишиться непоміченим громадою. Вдачі у нових великих справах розвою нашої енциклопедії та досягнення усіх запланованих бажаних цілей на цьому шляху. Вірних помічників Вам у цій справі. Веселих свят! Dim Grits 18:30, 31 грудня 2017 (UTC)

Подяка за участь у проекті

Золота зірка Цей користувач — 3-разовий герой проєкту «Чи ви знаєте?» 2017 року

З новорічними і різдвяними святами! --Олег (обговорення) 18:13, 15 січня 2018 (UTC)

Ваш бот

Вітаю! Ваш бот робить перейменування без створення перенаправлень зі старої назви. Це призводить до втрати зв’язності й «почервоніння». Будь ласка виправте. Дякую!--Dim Grits 10:45, 17 січня 2018 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону-2018: напишіть статтю до дня народження Вікіпедії!

Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Микола Василечко/2017 — листопад-грудень!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2018, присвяченого 14-річчю української Вікіпедії!

Протягом чотирьох днів (27—30 січня 2018) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні. Їх понад 50, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 08:38, 26 січня 2018 (UTC)

Белорусская социал-демократическая партия (Народная Грамада)

приветствую Вас. я заметил что вы ранее загружали логотип политической партии . не могли бы вы так же загрузить логотип партии Белорусская социал-демократическая партия (Народная Грамада). очень вас прошу.