Обговорення користувача:Friend/Архів 2014

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Втілення рішення спільноти

Добридень, прошу підтримати позбавлення прав адміністратора НікК, за намагання саботувати рішення спільноти. Його дії дуже перекликаються з діями нашого диктатора, якому байдуже думка народу України. Дякую. --Igor Yalovecky (обговорення) 08:35, 20 січня 2014 (UTC)

Я думав, що адміністратори і є диктаторами нашої Вікіпедії :) --Friend 09:01, 20 січня 2014 (UTC)

Тимошенко

Навіщо Ви скасували моє редагування?. ✍ Green Zero Обг 11:18, 8 квітня 2014 (UTC)

дякую!

за смс-привітання. воістину воскрес. усіх благ! --アンタナナ 10:09, 21 квітня 2014 (UTC)

Дякую :) --Friend 10:18, 21 квітня 2014 (UTC)

Знимки з вікіфлешмобу

Привіт! У тебе десь мала завалятися знимка з вікіфлешмобу. Ти міг би завантажити сюди: commons:Category:Ihor Kostenko WikiFlashMob 27 April 2014, Lviv? Буду вдячний, Юрій Булка (обговорення) 11:49, 2 травня 2014 (UTC)

Привіт! Слухай, а шо воно відбувається із Динамо та Шахтарем? Читаю на Головній - 11 травня ВИГРАВ ШАХТАР. Тут в новинах 15 травня - виграло Динамо. ТО різні кубки чи чемпіонати? ;-0 То, напиши, будь ласка, і на Головній теж. І в статті про Шахтар і Динамо.. А то і на Головній не ясно, і в самих статтях. А я темний чайник в таких тонких тонкощах українського футболу... ;-( Дякую! :-) --Nickispeaki (обговорення) 20:01, 15 травня 2014 (UTC)

Так, різні турніри. «Шахтар» виграв чемпіонат України, а «Динамо» — Кубок України. Оскільки чемпіонат престижніший, то новину про Кубок можна й не давати. --Friend 07:57, 16 травня 2014 (UTC)

Стаття Південно-Східна Україна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 18 травня 2014. Homme (обговорення) 01:39, 18 травня 2014 (UTC)

Статтю Лаба Василь Павлович номіновано на вилучення

Стаття Лаба Василь Павлович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 травня 2014. --Geohem 12:30, 23 травня 2014 (UTC)

А нащо пересмикувати стосовно бенедиктинців? Негарно, френд, коли крутять фактами, як на ілюзіоні. Стосовно ЛЬвова - то так, ще якось можна надибати на статтю про нього, переглядаючи інші. А Йозеф Главка у Чернівцях постійно жив? --Бучач-Львів (обговорення) 13:38, 21 травня 2014 (UTC)

Звісно, що ні. Там категорія:Чернівці зайва. --Friend 12:20, 22 травня 2014 (UTC)

Безапеляційність наразі недоречна - бо без логічного підґрунтя - а шкода. Дуже «цікава» логіка виходить. Не хочу повторюватися (бо це нагадує ДИСКУСІЮ про СОВКА Алєга Блахіна - вибачай, нагадаю, тоді ти (вибачай) його захищав, а ВіН як був НЕУКОМ-«МОСКАЛЕМ», ТАКИМ І ЛИШИТЬСЯ - АЛЕ ТО ВІДСТУП), але як так можна думати - ЇЙ же БО, для мене НІ В ЯКІ РАМКИ НЕ ВКЛАДАЄТЬСЯ (без образ). Скільки ж тоді осіб залишиться, приміром, в менших населених пунктах? ТОДІ НАВІЩО ВЗАГАЛІ ВІКІПЕДІЯ? Для того, щоб дехто мав заробіток (це не про тебе, але є логічні підстави так припускати) та ще й мізки засмічував брехнею наївним (може, так вона й задумувалась)? Тоді ТАКА вікіпедія - ПОВНИЙ НЕПОТРІБ. надіюсь, щось зміниться на краще… Надіюсь, твої дії не будуть такими «дружніми»…, як твого пустомитівського «земляка»-адміна-атеїста Аса. Чи бий свого, щоб чужі боялись?--Бучач-Львів (обговорення) 13:33, 23 травня 2014 (UTC)

Хет-трики

Вітаю! ru:Список хет-триков сборной Англии по футболу – от цікаво, чим хет-трики збірних важливіші за клубні, і навпаки, і чи можна про таке створювати статтю (і краще не казати, що там інтервівкі є, я не рівняюся на АнгВікі чи ще якусь іншу)--TnoXX (обговорення) 15:57, 3 червня 2014 (UTC)

Бібліотечний ВікіДень.

Доброї частини доби! :-)

Створив сторінку проекту - Вікіпедія:WikiDay. Пропоную ТАМ все робити. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 23:19, 12 червня 2014 (UTC)

Привіт! Як пройшла зустріч? Відпишися, будь ласка, тут - Вікіпедія:WikiDay. Або мені на сторінку. А то враження таке, що ти кудись пропав. ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 10:42, 21 червня 2014 (UTC)

Дякую, що нагадав! :) --Friend 12:02, 21 червня 2014 (UTC)

Вікізустріч 14-15 червня

Заархівуйте її зі сторінки ВП:ВЗ, будь ласка -- Ата (обг.) 17:02, 22 червня 2014 (UTC)

Привіт

Глянь, будь ласка, чи все точно я переклав? З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 17:19, 25 червня 2014 (UTC)

І категорії теж. Бо я ще так глибоко категорії не копав. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 17:24, 25 червня 2014 (UTC)

Вітаю! Цю статтю не можна тримати в основному просторі через її явно рекламний стиль. Під час обговорення номінації ви писали, що можете переробити статтю. Тому переніс її у ваш особистий простір; перенесете в основний, коли переробите. Якщо не будете переробляти, то просто виставте на швидке вилучення. --Acedtalk 20:20, 1 липня 2014 (UTC)

Дякую, намагатимусь переробити якнайшвдше. --Friend 21:31, 1 липня 2014 (UTC)

Статтю Серцевий Напад (гурт) номіновано на вилучення

Стаття Серцевий Напад (гурт), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 липня 2014. — Шиманський હાય! 20:10, 5 липня 2014 (UTC)

Місяць Закерзоння

Запрошую зареєструватися Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Закерзоння і взяти участь. --Perohanych (обговорення) 05:17, 14 липня 2014 (UTC)

Konferencja Wikimedia UA

1399: Władysław Jagiełło nadaje Maternowi i konwentowi dominikanów we Lwowie dwa dworzyszcza: Kościejów i Grochosino (??)
1563: Informacje o przygotowaniach czynionych przez cara rosyjskiego Iwana IV Groźnego do zdobycia Połocka

Witaj,

podobno będziesz na Konferencji w Kijowie 26-27 lipca, i będziesz brał udział w dyskusji m.in. w sprawie GLAM. Ponieważ i ja tam przyjadę, i też mam przygotowane wystąpienie na ten temat (ale po polsku), to liczę na Twoją pomoc w trakcie.

Być może zainteresuje Cię (o tym będzie mowa w moim wystąpieniu), że w ramach współpracy (GLAM) polskiego Stowarzyszenia z Archiwum Głównym Akt Dawnych w Warszawie umieszczonych zostały w zasobach Commons skany kilku tysięcy stron różnych dokumentów historycznych. Na dwa z nich, które widzisz tu obok, pragnę zwrócić Twoją uwagę jako na przykłady i zarazem ciekawostki: jeden z nich ma związek z Twoim miastem, natomiast drugi - no cóż, pokazuje, jak bardzo wyraźnie zakręca po pięciuset latach koło historii (choć dotyczy Połocka, czyli odległych od Ukrainy regionów...).

Pozdrawiam Julo (обговорення) 10:33, 15 липня 2014 (UTC)

Tak, rzeczywiście bardzo ciekawe dokumenty! --Friend 07:55, 17 липня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у конкурсі «Пишемо про НАТО»

Доброго дня. Судячи з шаблону {{Вступ України до НАТО}} на вашій сторінці користувача, Ви знаєте що таке Північноатлантичний альянс і підтримуєте перспективу приєднання України до нього. На жаль, за даними Фонду «Демократичні ініціативи» дві третини українців не обізнані з тим, що таке НАТО, і потребують інформації про цю організацію. Підвищити обізнаність суспільства про структуру, історію, діяльність Північноатлантичного Альянсу, співробітництво України з НАТО, стосунки Альянсу з іншими державами й міжнародними організаціями покликаний конкурс «Пишемо у вікіпедію про НАТО», який проводитиметься з 4 серпня. Запрошуємо долучитись до написання неупереджених енциклопедичних статей про Альянс. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 19:37, 28 липня 2014 (UTC)

«Формалізм»

Френде, може, трохи перебір?--Бучач-Львів (обговорення) 14:43, 16 серпня 2014 (UTC)

Мушу тебе розчарувати

Щодо загиблих тернопільців — тобі це не по зубах: якщо і знайдеться адмін, який її видалить, стаття з’явиться знову (в мене достатньо програмних знань, щоб цей список постійно був у Вікіпедії). Тому облиш це, а займися чимось кориснішим, наприклад, йди копай бульбу. Від такої твоєї праці буде більше користі, ніж від «діяльності» у Вікіпедії. --Микола Василечко (обговорення) 18:30, 2 вересня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Список військовослужбовців з Української РСР, які зникли безвісти під час війни в Афганістані був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:33, 4 вересня 2014 (UTC)

Привіт)

Привіт Як справи? Ти ж працюєш у бібліотеці? (одна стаття потрібна). --Atoly(обг) 07:27, 6 вересня 2014 (UTC)

Чим можу допомогти? Можна писати тут, або на електронну пошту. --Friend 10:37, 7 вересня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Мистецтва

--AnatolyPm (обговорення) 18:54, 15 вересня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Резолюція Комінтерну стосовно македонського питання був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:29, 1 жовтня 2014 (UTC)

Про номінації на вилучення

Номінуючи статтю на вилучення, Ви ж не забувайте добавляти статтю і на відповідну сторінку ВП:ВИЛ і повідомлення автору статті. Бо цього робот не робе, Категорія:Статті-кандидати на вилучення засмічується і ніхто не дізнається про Вашу номінацію. Я там чистив і виявляв статті-номінанти на вилучення однорічної давності. ✍ Green Zero Обг 15:11, 2 жовтня 2014 (UTC)

Дякую! --Friend 08:05, 3 жовтня 2014 (UTC)

Статті про шахи

Добрий день. Я тут недавно почав писати статті до української вікіпедії і більшість з них - перекладені з англійської вікіпедії на тему шахів. Я бачу, що в вікіпедії майже нічого немає про шахи українською мовою, як і взагалі в інтернеті. Ну є там трохи про біографії, але навіть про основні терміни - нічого. Я б хотів, щоб Ви подивились, чи допустимий переклад в такому об'ємі, як його правильно до кінця оформити і чи не будуть ці статті потім вилучені. У випадку позитивної оцінки, я збираюсь перекладати статті й далі, а також спробую залучити і інших людей до написання. Обговорення користувача:Oleksandr Tahayev 24.08.2014
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 17:29, 21 жовтня 2014 (UTC)

Додаток

Привіт. Хочу порекомендувати корисний додаток. Налаштування => Додатки => Редагування => Дозволяє швидко номінувати статтю на повільне вилучення. — Green Zero обг 13:42, 22 жовтня 2014 (UTC)

Нові зображення

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 11:58, 6 листопада 2014 (UTC)

Доброго дня! Знайшов по-батькові на цьому сайті. Сам перейменовувати не хочу, тому що там два варіанти написання прізвища. --Roman333 (обг.) 18:26, 22 листопада 2014 (UTC)

Це, виявляється, хтось нашкодив ще 2012 року. У всіх джерелах Михайлюк. Дякую! --Friend 13:38, 23 листопада 2014 (UTC)

Библиотеки национальных академий наук: проблемы функционирования, тенденции развития

Вітаю! Вами була створена стаття Библиотеки национальных академий наук: проблемы функционирования, тенденции развития. За підсумками обговорення щодо вилучення я дійшов до висновку про неможливість перебування статті в основному просторі - вона не підтверджена джерелами, відсутні незалежні публікації та загалом вимагає доопрацювання. Однак, теоретично, така стаття може існувати у Вікіпедії. Тому я переніс її у ваш простір для доопрацювання. Якщо ви заперечуєте проти її перебування там - я можу її вилучити. --Максим Підліснюк (обговорення) 12:30, 15 грудня 2014 (UTC)

Статтю Dalai Lama номіновано на вилучення

Стаття Dalai Lama, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 грудня 2014. Ragnarok (обговорення) 19:06, 30 грудня 2014 (UTC)