Обговорення користувача:Стефанко1982/2023

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Архіви

2012-2015 * 2016 * 2017 * 2018 * 2019 * 2020 * 2021 * 2022

Запрошення долучитися до патрулюваня #1Lib1Ref та Вікімарафону[ред. код]

Добрий день! Незважаючи на складну ситуацію, «Вікімедіа Україна» продовжує роботу із залучення нових людей до покращення Вікіпедії, і у січні ми проведемо дві кампанії:

  • З 15 січня по 5 лютого 2023 року проходить черговий етап #1Lib1Ref — це міжнародна акція, яка запрошує бібліотекарів та всіх охочих покращити перевірність фактів у Вікіпедії та допомогти наповнити онлайн-енциклопедію посиланнями на авторитетні джерела.
  • З 26 січня по 1 лютого 2023 року буде проходити щорічний Вікімарафон — захід до 19-річчя української Вікіпедії, метою якого є залучити якомога більше людей до створення статей у Вікіпедії.

Більшість учасників та учасниць є новачками та потребуть допомоги, аби їх внесок відповідав правилам Вікіпедії та умовам ініціативи. У них буде щире прагнення зробити Вікіпедію кращою, але деколи потрібно буде їм щось підказати, щось виправити у відредагованих ними статтях — або ж просто поставити позначку «перевірено» у статті.

Ми будемо раді, якщо ви долучитися до патрулювання статей в межах цих кампаній з 15 січня по 19 лютого 2023. Усі активні патрульні отримають сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка проводить проєкт.

Головними умовами тут є доброзичливе ставлення, вміння пояснити простими словами і бажання допомогти.

  • Будь ласка, залиште ваш підпис на цій сторінці, якщо ви будете патрулювати статті із гештеґом #1Lib1Ref, за цим посиланням.
  • Та за цим посиланням якщо ви зможете патрулювати статті Вікімарафону.

Дякуємо!

Ви отримали це запрошення, бо є активним патрульним і/або брали участь у схожих проєктах у минулому --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 19:00, 19 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю, пане Стефанко1982/2023! З 21 січня по 5 лютого відбуватиметься тематичний тиждень, присвячений Львівщині. Якщо маєте бажання, час і натхнення — буду радий бачити Вас серед учасників тижня. Статей як до створення, так і до покращення дуже багато — можете обрати як із запропонованого списку, так і написати про щось, що вважаєте за потрібне! З повагою, --— Шиманський હાય! 13:09, 23 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії[ред. код]

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Подавати статті на Вікімарафон можна до 5 лютого включно[ред. код]

Доброго дня! Дякую, що ви долучилися до Вікімарафону. Пишу, щоб повідомити, що термін подання статей продовжено до 5 лютого включно.

Через технічні проблеми з інструментом перекладу у Вікіпедії, які спостерігалися минулі кілька днів, деякі учасники та учасниці не змогли повноцінно долучитися до марафону.

Наразі усі несправності вже виправлені, тож організатори вирішили продовжити період подання статей до неділі 5 лютого включно.

Нагадуємо, що для того, щоб взяти участь у Вікімарафоні 2023, потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою і додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2023}}, а для отримання сувенірів записатись на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники.

Встигніть долучитися!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 10:28, 1 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Повідомлення щодо Вікімарафону[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб звернути вашу увагу, що ви створювали статті під час Вікімарафону до 19-річчя української Вікіпедії, однак деякі чи всі з цих статей не подані на Вікімарафон шаблоном на сторінці обговорення.

Якщо ви й не планували брати участі у Вікімарафоні, або ж планували подати на нього не всі створені у цей період статті — перепрошуємо, що потурбували!

Однак якщо ви брали участь у Вікімарафоні, будь ласка, пройдіться створеними вами статтями і додайте на їх сторінки обговорення відповідний шаблон до середи 8 лютого включно. Як це зробити, читайте в інструкції за посиланням.

Також нагадуємо, що за участь у Вікімарафоні можна отримати сувеніри поштою; для цього потрібно записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники не пізніше середи 8 лютого. Потрібно мати принаймні одну статтю, створену у період з 26 січня до 5 лютого 2023 року та позначену шаблоном Вікімарафону на сторінці обговорення. Після 8 лютого і перед відправкою сувенірів організатори Вікімарафону перевірять внески на предмет відповідності правилам Вікіпедії; тим часом ви ще можете покращувати статті, створені під час марафону. (Будь ласка, не записуйтеся на отримання сувенірів поштою, якщо вже отримали їх на офлайн-події Вікімарафону).

Якщо у вас є питання, пишіть мені або за адресою wikimarathonwikimedia.org.ua. Дякую за ваш внесок! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:08, 6 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:КозакВасиль.jpeg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Kharkivian (обг.) 00:42, 26 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю. Мушу зауважити, що з 4 жовтня 2022 року фотографії на сайті Президента України невільні для України, оскільки там використовується ліцензія Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND). Вона забороняє і комерційне використання, і створення похідних робіт, а ці елементи (їх свобода) є важливими для ліцензії CC BY-SA, яку використовує Вікіпедія та Вікісховище. Тому прошу Вас, як адміністратора, вилучити файл, який Ви завантажили. Дякую. --Kharkivian (обг.) 00:42, 26 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Втикніть мені пальцем, де саме на сайті, з якого я взяв фото вказано, що не можна використовувати їхній матеріал!. Навпаки, там пише, що можна використовувати, вказавши джерело. І де тут комерційне використання матеріалу?--Стефанко1982 (обговорення) 01:51, 26 лютого 2023 (UTC)[відповісти]
Зрештою з цією ліцензією можна обґрунтувати добропорядне використання файлу. Так і зробив.--Стефанко1982 (обговорення) 06:52, 26 лютого 2023 (UTC)[відповісти]
Не можна. Бо він живий і можна зробити вільну заміну. --Kharkivian (обг.) 15:06, 26 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:КозакВасиль.jpeg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Якщо можете отримати дозвіл на використання світлини, то скористайтеся алгоритмом ВП:Дозволи Kharkivian (обг.) 15:07, 26 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Обсяг Вікіпедії?[ред. код]

Вітаю. Скиньте, будь ласка, посилання на інформацію про обсяг вікіпедії, яку Ви додаєте у Віківісник. --Perohanych (обговорення) 14:10, 7 березня 2023 (UTC)[відповісти]

@Perohanych: Тут. Там вказано лише різниця в байтах. Загального обсягу в байтах, на жаль, нема.--Стефанко1982 (обговорення) 16:58, 7 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до WikiGap 2023[ред. код]

Вітаю! Вчора розпочався WikiGap 2023 — щорічний онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 26 березня.

Ви долучалися до WikiGap чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної».

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві в суботу 18 березня, 12:00—15:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями про видатних жінок, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Деталі і реєстрація за посиланням.

Долучайтеся! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:26, 7 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Criorhynchus[ред. код]

Чи не могли б Ви дати пораду щодо того, чи слід писати статтю Criorhynchus? Річ у тім, що бажання є, проте не хочеться витрачати час якщо її видалять (як було зроблено в англійській Вікіпедії на підставі синонімії з Ornithocheirus, проте не в нідерландській чи окситанській) --Unnamed&co (обговорення) 21:00, 23 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Оскільки це синонім, то нема сенсу створювати окрему статтю, це буде копією статті (за сенсом) про валідний таксон. Таку статтю, швидше за все, видалять. Лише можна створити перенаправлення.--Стефанко1982 (обговорення) 21:15, 23 березня 2023 (UTC)[відповісти]

прошу перенести мій голос[ред. код]

Вітаю!

Прошу перенести моє голосування:

Зразок: модифікація diff (зараз голосую «за», без аргументації):

Yuri V. в) 19:06, 24 березня 2023 (UTC).[відповісти]

YesТак Зроблено --Стефанко1982 (обговорення) 19:33, 24 березня 2023 (UTC)[відповісти]
Дякую! ДС, ЗПА. — Yuri V. в) 19:48, 24 березня 2023 (UTC).[відповісти]

Вітаю! Ви не могли би оновити голоси? ВП:ДС#Спектральна кластеризація 4—0—0 на 6—0—0. — Yuri V. в) 19:51, 31 березня 2023 (UTC).[відповісти]

Оновив.--Стефанко1982 (обговорення) 19:54, 31 березня 2023 (UTC)[відповісти]
Ще раз дякую diff. — Yuri V. в) 20:45, 3 квітня 2023 (UTC).[відповісти]

Прохання[ред. код]

Доброго дня, скажіть, будь ласка, чи могли б ви допомогти відновити вилучені статті про безіменні річки у мій особистий простір для перенесення основної інформації і посилань на джерела до більш загальних статей. Була б дуже вдячна --Людмилка (обговорення) 19:29, 4 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

@Luda.slominska: Уточніть, будь ласка. Відновити з цього обговорення Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/10 березня 2023? Бо бачу деякі річки є у Вашому просторі.--Стефанко1982 (обговорення) 21:11, 4 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
Дякую за відповідь! Ось тут Користувачка:Luda.slominska/Річки_на_допрацювання я склала список статей, які не встигла опрацювати і які ще не відновлені у мій простір. Частину вилучених справді відновили, але ще велика кількість інформації залишається недоступною. Так як статей багато, то їх складно буде відновити всі одразу, тому буду вдячна, якщо зможете відновити потроху коли буде час і натхнення. --Людмилка (обговорення) 22:15, 4 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
Там дійсно багато статей. Давайте по трохи будемо.--Стефанко1982 (обговорення) 22:29, 4 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
Безмежно дякую за кожну відновлену сторінку! --Людмилка (обговорення) 06:56, 5 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
@Стефанко1982: А хто буде вилучати з тих сторінок категорії? Адже сторінки з власного простору користувача не повинні бути в категоріях основного простору.--Анатолій (обг.) 18:30, 7 квітня 2023 (UTC)[відповісти]
Гаразд, я видалю при нагоді.--Стефанко1982 (обговорення) 18:33, 7 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Подяка за участь в Тижні необхідних статей[ред. код]

Вікізначок «За заповнення прогалин»
Дякую за Ваш внесок, зроблений в рамках Тижня необхідних статей. Завдяки Вам нам вдалось скоротити відставання від інших Вікіпедій в найбільш необхідних статтях.

Якщо Ви бажаєте продовжувати підтримувати ідею тижня — можете користуватись інструментами на відповідній сторінці вікіпроєкту Популярність.
--Mike.Khoroshun (обговорення) 11:43, 13 квітня 2023 (UTC)
[відповісти]


Вітаю! Позавчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 15 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Додаткові призи можна виграти у категорії «Австрія» завдяки підтримці партнерів. Можливо, будемо оголошувати більше спецномінацій — стежте за нашими новинами, зокрема у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Активним учасникам і учасницям конкурсу в минулі роки варто звернути увагу на оновлення цьогорічного конкурсу:

  • Перш за все оновлений тематичний формат конкурсу — пишемо про країни Ради Європи. Отже, додалося 20 нових країн із Західної, Північної та Південної Європи, а натомість кілька країн Центрально-Східної Європи тепер не підпадають під тематику конкурсу (зокрема Росія та Білорусь)
  • Внесено зміни до конкурсної формули, за якою будуть визначатися переможці. Загалом система оцінювання 2023 року мотивує створювати небагато якісних статей на противагу великому числу низькоякісних статей.
  • Також запроваджено коефіцієнти країн — чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії (пропорційно її населенню та висвітленню в англійській Вікіпедії), тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:21, 17 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Конкурс «Європейська весна 2023»: Нагадування та корисна інформація[ред. код]

Доброго дня! Дякую, що долучилися до конкурсу статей «Європейська весна». Кілька важливих нагадувань:

  • Нагадуємо, що цьогоріч конкурс триватиме до 15 травня включно (до півночі 16 травня за київським часом / 21:00 15 травня за UTC). До завершення конкурсного періоду ви можете покращувати створені раніше статті; чим якіснішою буде стаття станом на кінець конкурсу, тим вищу оцінку журі вона отримає. Зокрема переконайтеся, що стаття відповідає мінімальним критеріям щодо розміру (мінімум 3500 байтів) та іншим правилам конкурсу.
  • Просимо перевірити, чи додали ви до всіх опрацьованих статей конкурсний шаблон {{Європейська весна 2023}} і чи правильно його оформили. Про те, як його оформити, можете прочитати на сторінці довідки. Зокрема перевірте, чи вказали ви у шаблоні ім'я користувача і чи поставили позначку про покращення, якщо це покращення вже наявної статті.
  • Звертаємо увагу, що конкурс також триває у сестринських проєктах — Вікімандрах та Вікіцитатах. За активну участь там можна отримати окремі відзнаки.
  • Нагадуємо, що у конкурсі передбачені цінні призи для основних авторів статей, які отримають статус «доброї» чи «вибраної». Доробити статтю потрібно до завершення конкурсу, отримати статус «доброї» чи «вибраної» — до кінця червня 2023 року.

Якщо маєте питання, пишіть мені або на імейл-адресу ceespringwikimedia.org.ua --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:42, 10 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Питання від Піменов (20:59, 28 травня 2023)[ред. код]

Хочу змінити ім'я і незнаю як --Піменов (обговорення) 20:59, 28 травня 2023 (UTC)[відповісти]

@Піменов: Ім'я користувача змінюють стюарти. Для цього Вам потрібно тут подати запит на зміну імені.--Стефанко1982 (обговорення) 05:54, 29 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Translation request[ред. код]

Hello.

Can you create the article en:Laacher See, which is the third most powerful volcano in Europe after Campi Flegrei and Santorini, in Ukrainian Wikipedia?

Yours sincerely, Multituberculata (обговорення) 09:19, 6 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Hello.
I withdraw the request because the article Лаах (озеро) has been created in Ukrainian Wikipedia.
Yours sincerely, Multituberculata (обговорення) 10:08, 29 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Прошу вилучити статтю[ред. код]

Чемпіонат Росії з футболу 2023—2024 для можливості створення нормальної статті, а не того що створив анонім, дякую. --Jphwra (обговорення) 18:14, 10 червня 2023 (UTC)[відповісти]

YesТак Зроблено --Стефанко1982 (обговорення) 18:18, 10 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Ваші адміндії місячної давності[ред. код]

Чисто задля поваги до фактів змушений навести вам кілька додаткових аргументів, окрім тих, які зопалу висловив перед вашим "щедрим" місячним блокуванням. Мене це блокування не дивує, оскільки воно цілком вкладається у напрацьовану вашими колегами схему присікання будь-яких ознак незгоди з колективним "его" адмінкорпусу. Однак, ваше "попередження" про статтю Йоганн Фрідріх Гмелін містить ряд кардинальних перекручень. Пе-перше, ви пишете що нібито стаття Йоганн Фрідріх Ґмелін була створена мною поверх статті "13 років після створення" Йоганн Фрідріх Гмелін. Це нібито свідчить, що ви переглянули історію статті і обурились, як це я так підло знецінюю роботу інших. Але ж там навпаки - у час створення у 2008 користувачем Oys стаття була названа Гмелін, а вже через одну хвилину перейменована ним же на Ґмелін. Йдеться про свідоме створення перенаправлення першим автором саме на правильну назву - Ґмелін. Там, правда, вже тоді було ще одне перейменування взад-вперед, але стаття існувала як Ґмелін аж до 2013 року, коли кор. Булаховський повернув назад на Гмелін (під старий Правопис). Потім стаття знов перейменовувалась на Ґмелін (не мною, до речі). Хоча у 2021 році я додав до статті авторитетні джерела на Ґмелін. Повернута кор. Yakudza на Гмелін без жодних підстав. До речі, вам як біологу мабуть не треба пояснювати, що словник Кобіва стоїть першим для назв біол. статей і чому черсак Ґмеліна, а не Гмеліна. Також, останнім часом я створив кілька статей про представників родини Ґмелінів і створені ними установи та винаходи та додавав матеріал до існуючих. Якщо ви поглянете на дизамбіґ Ґмелін, там десь до двох десятків гасел. Ну і останнє - це ж не я перейменовував ту злощасну статтю, і ви самі це прекрасно бачили! Добре, є друга стаття Лідс і Ґренвілл, яку я справді перезаписав при перекладі. Покажіть, де є заборона перезапису. Ґренвілл носить ім'я британського пролітика Ґренвілла. Є люди, яких злить все "западенське" і "діаспорне" і які принципово стараються протиснути старі радянські норми, це шкода, але зрозуміло. І вони не стидаються ніяких методів. Не знаю, чи варто мені навіть пробувати оскаржувати ваші адміндії такого рівня аргументації, мені з моєю "репутацією" мабуть нічого не світить у цій "дружній" великій вікіпедичній родині, але все ж... Чому ви робите адміндії з такими перекрученнями фактів? На голову не налазить. Mykola Swarnyk (обговорення) 08:04, 14 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Подяка[ред. код]

Подяка
За вашу участь у Тижні медицини. --Mike.Khoroshun (обговорення) 15:56, 1 липня 2023 (UTC)[відповісти]

Ковтун[ред. код]

Планую номінувати Ковтун Петро Петрович. В чому значущість цього діяча? --Anntinomyобг 19:10, 12 липня 2023 (UTC)[відповісти]

@Anntinomy: Можеш сміливо номінувати. Це було давно і я не пам'ятаю чому її створив. Інколи буває, що побачу якусь цікаву новину і вирішую створити статтю про цю особу чи об'єкт. Зразу здається, що це важливий предмет статті, а згодом виявляється, що він одноденний. Можливо, і тут так було.--Стефанко1982 (обговорення) 05:35, 13 липня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Серед вашого внеску є добрі чи вибрані статті — тож, можливо, вам буде цікаво долучитися до проєкту, спрямованого на покращення статусних статей, котрі застаріли чи потребують доповнення або вичитки.

Проєкт триватиме у кілька етапів до кінця цього року. Його метою є суттєво покращити якість найкращих та найбільш затребуваних статей Вікіпедії. Для всіх активних учасників передбачені приємні сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна».

Усі деталі — на сторінці проєкту. Будемо раді вашій участі! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 10:09, 10 серпня 2023 (UTC)[відповісти]

Стаття Ковтун Петро Петрович, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 серпня 2023. Що ще можна зробити? --Anntinomyобг 19:51, 12 серпня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Каньядон Асфальто (формація) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 20:27, 17 серпня 2023 (UTC)[відповісти]

Висунення в АК[ред. код]

Вітаю. Я запропонував Вас кандидатом в АК. --Submajstro (обговорення) 17:35, 12 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Універсальна картка[ред. код]

Вітаю. Прохання відповідно до консенсусу використовувати для статей як Б-237 «Ростов-на-Дону» не універсальна картку, а {{Картка судна}} --白猫しろ ねこОбг. 12:33, 18 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

@AlexKozur: Гаразд, я ввечері перероблю. Дякую. --Стефанко1982 (обговорення) 12:34, 18 вересня 2023 (UTC)[відповісти]
і Вам дякую. --白猫しろ ねこОбг. 12:41, 18 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Фантастична осінь 2023[ред. код]

Вітаю Стефанко1982, вітаю та повідомляю, що вже офіційно стартувала Фантастична осінь 2023, для участі запрошую реєструватися та потроху приступати, щоб трошки розширити фантастичний розділ укрвікі. На активних учасників очікують книжкові призи.--Yasnodark (обговорення) 13:35, 20 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Підтримайте народи, що борються за свою незалежність[ред. код]

--Sakateka (обговорення) 09:03, 21 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Стаття Гавриш Олег Олегович, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 жовтня 2023. Що ще можна зробити? --Seva Seva (обговорення) 20:13, 21 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

Файл Файл:ОлегГавриш.jpg, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 жовтня 2023. Що ще можна зробити? --Seva Seva (обговорення) 20:15, 21 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

О, крім замовних адміндій ще й замовні статті? Це дуже "біологічно"! Виживає той, хто пристосовується... До речі, пікселі рахувати треба, перш ніж постити. Mykola Swarnyk (обговорення) 06:22, 22 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

Сторінку Екси номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Екси, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 листопада 2023. Що ще можна зробити? --Seva Seva (обговорення) 09:31, 1 листопада 2023 (UTC)[відповісти]

Спробуйте свої сили в категорії «Екологія» в конкурсі «Вікіпедія для школи 2023»[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб запросити вас приєднатися до конкурсу «Вікіпедія для школи» 2023, який триває до 30 листопада. Його мета — поліпшити та розширити статті з предметів шкільної програми, роблячи їх кориснішими як для учнів, так і для освітян.

Ви можете взяти участь, зареєструвавшись, вибравши тему і поліпшивши статтю згідно з регламентом. У конкурсі є 16 номінацій, зокрема екологія, яку ви вказали на сторінці користувача як один зі своїх інтересів.

Конкурс також проходить у Вікіцитатах. Переможці отримають призи, а деталі та інформацію ви знайдете на сторінці конкурсу. Не пропустіть шанс приєднатися і зробити Вікіпедію ще кращою для освіти ) --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 17:16, 6 листопада 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до марафону Це зробила вона 2023[ред. код]

Вітаю! Сьогодні починається Це зробила вона 2023 — щорічний марафон із опрацювання статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 24 листопада.

Ви долучалися до цієї чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати призи та сувеніри від організаторів. Запрошуємо особливо фокусуватися на поліпшенні уже наявних статей (за це можна отримати додаткові бали); хоча також можна створювати нові.

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві завтра, 12:00—16:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями Вікіпедії, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Ви ще встигаєте зареєструватися сьогодні, деталі та реєстрація за посиланням.

Приєднуйтесь! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 07:22, 10 листопада 2023 (UTC)[відповісти]

Курочка[ред. код]

Ви впевнені, що українською назвою роду Gallinula є Водяна курочка? За Фесенком назвою роду є просто "Курочка", тож мабуть слід перейменувати статтю на Курочка (рід) або Курочка (рід птахів).--Olbiopontik (обговорення) 06:16, 9 грудня 2023 (UTC)[відповісти]

@Olbiopontik: Привіт! Ви праві. Я вночі не мав доступу до книги, бо писав у Вікі на роботі. Планував, що нині звірю з Фесенком. Щойно проснувся після нічної зміни. Вже виправляю свою помилку. Дякую. --Стефанко1982 (обговорення) 11:55, 9 грудня 2023 (UTC)[відповісти]